Het nieuws van september 2010.

Laat nieuws dat Neer aangaat, s.v.p. snel weten.

Mail: Piet van Toon Tel. 0475-591317.

Terug

Wat is er allemaal te doen in NEER? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".
Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.

NIEUWS van EERDER!


Donderdag 30 september 2010. Will van den Brand heeft weer een extra rubriek op zijn site gezet. Klik "hier" om zijn rubriek: "Water en reptielen" te bezoeken.

Donderdag 30 september 2010. Zondag 26 september 2010 waren Fanfare de Eendracht en Percussiegroep Zinvol Geweld voor een concert in Sittard. Als slot werd daar Children of Sanchez uitgevoerd. Zou U dat willen beluisteren en zien, klik dan "hier".

Donderdag 30 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2900 een foto zien, die bij de oudjes hoort. Voor de liefhebbers, iets aparts!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Toos Versteegen-Veugen ons zien, hoe snel een ketelhuis kan verdwijnen.

Woensdag 29 september 2010. BuitenRuimtevoorContact ontvangt groeicertificaat van Willem Alexander en Maxima. Dat gebeurde in persoon van onze oud dorpsgenoot Hans Pijls.
De pagina met alle gegevens staat tijdelijk in de rubriek: "Tot jullie genoegen", ook te bereiken door "hier" te klikken. Wederom een BN-er. PROFICIAT!

Woensdag 29 september 2010. Onze kleindochter Lynn Thiesen, dochter van Henk en Antoinette, doet mee aan een wedstrijd van "Andrelon" haarproducten om, wie het mooiste haar heeft. Daarvoor moet gestemd worden, door "hier" te klikken kunt U op haar stemmen!
Dat doet U toch wel even?

Woensdag 29 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2899 drie foto's zien, genomen door Harrie van Pietjes, ditmaal van de sponsorloop op dinsdag 28 september 2010 en georganiseerd door b.s. De Kwir.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Erik Seuren ons een foto zien en een verslag lezen van het concert op zondag 26 september 2010 in Sittard, van Fanfare de Eendracht en Percussiegroep Zinvol Geweld hier uit Neer.

Dinsdag 28 september 2010. Uit de krant van vandaag. Op 24 september 2010 is op 49 jarige leeftijd overleden Jozet Jespers-Ottenheim, dochter van de oud Neerse Sof van Sillekes Tieske (Sof Ottenheim-Wulms) en echtgenote van Ton Jespers.
Aan Ton, de kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
De crematieplechtigheid wordt gehouden op vrijdag 1 oktober 2010 om 11.00 uur in EVERS Uitvaarthuis te Hornerheide. Het condoleanceadres is: Arenvenlaan 20, 6093GM HEYTHUYSEN.

Dinsdag 28 september 2010. In de rubriek "Jarig" staat een nieuwe 70 jarige.
Feliciteert U hem ook? De rubriek "Jarig" is tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.

Dinsdag 28 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2898 drie foto's zien, genomen door Harrie van Pietjes van het "verlaot" aan Dieker. Vergeet niet hier naar te gaan kijken en misschien hebt U er ook een mening over?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat L.R.V. de Neer ons de clubkampioenen van zondag 26 september 2010 zien. Ruiters? Jullie mogen met recht, trots zijn!   

Maandag 27 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2897 een foto zien, van de Noodkerk na de oorlog in de voormalige K.J.V.
Is er nog iemand, die ons voor zeker kan vertellen, dat dit het altaar in die noodkerk is?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, wordt aandacht gevraagd voor de sponsorloop van a.s. dinsdag, georganiseerd door b.s. De Kwir.

Maandag 27 september 2010. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto genomen in de buurt van Steijl, door de geregelde inzender Walther Brouns uit Beesel.

Zondag 26 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2896 een drietal foto's zien, van een morgenwandeling van de buurt Brumholt.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, wordt aandacht gevraagd voor de expositie van de Neerse kunstenares Gonnie Bertjens, die overigens gisteren al begonnen is. 

Zaterdag 25 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2895 een paar foto's zien, van onze nieuwe pastoor die morgen zondag 26-9-2010 wordt geďnstalleerd. Bent U er ook bij? 
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vraagt L.R.V. De Neer aandacht voor hun clubkampioenschappen die morgen verreden worden. 

Vrijdag 24 september 2010. Het correspondentieadres van de familie Emonts (zie 23-9-2010) is: Baand 24, 6086CE Neer. Mail: pmemonts@home.nl
Van de Vastelaoververeniging kreeg ik nog doorgegeven, dat Piet Emonts lid was van de Aod Vorste compenie, tevens is hij mede heroprichter van de Vastelaoves vereniging "de Kwiebussen" in 1951.
Hij was 28 jaar secretaris van de Kwiebussen en was de achtste Vorst Kwibus in 1958.
Piet, bedankt väör alles waas ze väör de vastelaovend in NAER höbs gedaon. 

Vrijdag 24 september 2010. Will van den Brand heeft weer een extra rubriek op zijn site gezet. Klik "hier" om de rubriek: sprinkhanen, kikkers enz. te bezoeken.

Vrijdag 24 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2894 een foto zien, van de bouw van de nieuwe kerk zo rond 1910. Voor de liefhebbers, die de prachtige tentoonstelling gemist hebben? Deze foto was daar ook te zien!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat fanfare De Eendracht ons zien waar ze a.s. zondag samen met de percussiegroep naar toe gaan, namelijk naar Sittard.

Donderdag 23 september 2010. Vanmorgen vroeg is op 78 jarige leeftijd in het Laurentius ziekenhuis te Roermond overleden, onze dorpsgenoot Piet Emonts, echtgenoot van Leny Emonts-Theelen. Piet zal bij velen beter bekend zijn als Piet van Ketrien oette Gaot.
Aan Leny, de kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
De uitvaartdienst zal gehouden worden op maandag 27 september 2010 om 13.30 uur in de parochiekerk van Neer, waarna de crematie zal plaats vinden in het crematorium te Baexem.
Eventueel nader bericht volgt nog.

Donderdag 23 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2893 een foto zien, van de sloop in 1992 van de oude kern van NAER!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Piet Luijten van Hammermolen ons een oud artikeltje zien/lezen uit de Nieuwe Koerier van 10 juli 1940.

Woensdag 22 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2892 een foto zien, met drie paarden in een wei. Waarom staan die zo?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een paar foto's van Peter van Bekker Lei, genomen in de buurt van Winterberg in Duitsland. Best mooi om te zien!

Dinsdag 21 september 2010. De overleden oud dorpsgenote Greet Franssen-Jeurninck (zie het bericht van 18-9-2010) wordt in aansluiting op de uitvaartdienst in de kerk van Neer, in het crematorium te Baexem gecremeerd. Het correspondentieadres is: Roligt 4/a, 6088NG ROGGEL. 

Dinsdag 21 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2891 weer een oude foto zien, waar jullie vermoedelijk ook van weten, waar die genomen is? Harrie vraagt dat namelijk.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Theo Halmans ons het interieur van een kerkje uit de 13-de eeuw zien, dat hij in Wales gefotografeerd heeft.

Maandag 20 september 2010. Uit de krant van vandaag. In Roermond is op vrijdag 17 september 2010 op 80 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenote Maria Theresia Bertha Terstappen, echtgenote van ir. C.P.J. Beersma. Voor velen van ons is Maria wellicht beter bekend als: Mies van Terstappes Tjeu. Aan Cees, de kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. De crematieplechtigheid wordt gehouden op zaterdag 25 september 2010 om 13.00 uur in Evers Uitvaarthuis te Horn. Condoleanceadres: Maasboulevard 29, 6041LX ROERMOND.

Maandag 20 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2890 weer een oude foto zien, waar vermoedelijk verschillende kijkers naar deze site weer blij mee zullen zijn. Marij, bedankt!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat de weerkundige Thijs Zeelen ons zien hoe hij aan het begin van zijn vakantie, Neer zag liggen vanaf een hoogte van 4500 meter.   

Maandag 20 september 2010. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto genomen tijdens een ballonvaart over Nederweert, door Jan Verhaeg van 't Ulensvaaren.

Zondag 19 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2889 foto's zien van de tentoonstelling in de kerk. Dat is om, als U vanmorgen kijkt en U bent gisteren niet naar die tentoonstelling geweest, dat u dan vandaag toch nog even gaat kijken. Het is best de moeite waard en ik weet zeker, dat U er geen spijt van zult hebben.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, doet de voorzitter van het comité 100 jaar kerk ook nog een oproep om vandaag de tentoonstelling te bezoeken.

Zaterdag 18 september 2010. In de H.Mis van vanavond werd medegedeeld, dat de in verzorgingshuis Beek en Bos verblijvende oud dorpsgenote Greet Franssen-Jeurninck na een kort ziekbed op 88 jarige leeftijd is overleden. Zij is de echtgenote van Tjeu Franssen waarmee zij al meer dan zestig (60) jaar in de echt verbonden is. Aan Tjeu, de kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelname. De uitvaartdienst wordt vrijdag 24 september 2010 om 12.00 uur in de parochiekerk van Neer gehouden. Eventueel nader bericht volgt nog.

Zaterdag 18 september 2010. Hier in Neer hebben wij op het ogenblik een ZILVEREN paar.
De gegevens met hun trouwfoto zijn tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken. 

Zaterdag 18 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2888 een foto zien van een "DepoDog". Dank zij Fred Waegemans weet ik nu ook wat dat is! In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, staat een uitnodiging van de BREDE SCHOOL DE HOEPEL. Er is een open dag en iedereen is welkom!

Vrijdag 17 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2887 een prachtig oudje zien, ingezonden door Hein van Stekelenburg.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een mededeling van de Oude schutten. Zij laten ons weten, dat ze a.s. zondag hun Grote Vlooienmarkt organiseren.

Donderdag 16 september 2010. Gisteren kwam ik bij toeval op een natuursite uit, die zeer veel prachtige door Will van den Brand uit Voorthuizen gemaakte foto's laat zien. Voor jullie genoegen heb ik op deze site een link geplaatst, te vinden in mijn rubriek "Natuur".
Voor 't gemak ook te bereiken door "hier" te klikken. 

Donderdag 16 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2886 weer een paar foto's van onze jarige kerk zien. Ze staat nog steeds voorop!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, komt Harrie van Pietjes nog eens terug op die vuilnisstortplaats aan 't Vaarlandj.

Woensdag 15 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2885 een mooie foto van Fred Waegemans zien, ook nog van onze 100 jarige!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een extra oproep van de Oude Schutten.

Dinsdag 14 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2884 een groepsfoto zien van een priesterfeest in Roggel, maar met veel Neerse mensen op de foto! In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een extra artikel over het meanderen van de Neerbeek. Ga deze pagina nog maar een keer bekijken, er is een reactie op.

Maandag 13 september 2010. Donderdagavond 9-9-2010 ben ik de standaard van een gitaar verloren, waarschijnlijk op de hoek Engelmanstraat-Hoogstraat. Wil diegene, die hem gevonden heeft mij even bellen, dan kom ik hem graag ophalen.
Groetjes, Gert Gielen. 0475-330599.

Maandag 13 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2883 foto's zien genomen door Harrie van Pietjes en ik zelf. Wij laten jullie een totaal verregend begin van de Mariaprocessie zien. 
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, heeft een van mijn trouwe lezers een vraag? Vermoedelijk zijn daar veel meer kijkers benieuwd naar. Wie heeft het antwoord?
Hebt U het gezien? Het antwoord is er!

Maandag 13 september 2010. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto genomen door Peter Peter, tijdens een fietstocht in Belgisch-Limburg. Hij vond het iets aparts!

Maandag 13 september 2010. In de rubriek "Allerlei" staat vanaf vandaag een nieuw artikeltje (nr.8) van Frans Hautus. Ook te bereiken door "hier" te klikken.

Zondag 12 september 2010. Er is weer een kindje geboren. Alle gegevens staan in de rubriek "Geboren". Ook tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.

Zondag 12 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2882 alvast een foto zien, genomen door Fred Waegemans, van een categorie van 't Naers Peloton, die gisteren om de kampioenschappen streden.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat ik jullie een foto zien, die Vic Pennings vanaf de toren van de Kathedraal in Roermond heeft gemaakt van Neer.

Zaterdag 11 september 2010. In de rubriek "Jarig" is voor morgen een 85 jarige verjaardag bijgevoegd. Wenst U haar ook even Proficiat? Ook tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.

Zaterdag 11 september 2010. Uit de krant van vandaag. In Heel is op donderdag 9 september '10 op 85 jarige leeftijd overleden: Adriaan Zwets, echtgenoot van de oud Neerse Jo Swets-Alards. Aan Joke, de kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
De uitvaartdienst is op woensdag 15 september '10 om 11.00 uur in de parochiekerk van Heel, waarna aansluitend de crematie zal plaats vinden in het crematorium Midden-Limburg in Baexem. Het condoleanceadres is: Raadhuisplein 9, 6097AS HEEL. 

Zaterdag 11 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2881 weer eens een mooi oudje zien. Ze staat in mijn archief maar vermoedelijk komt ze van de familie Theelen, via Henk van Tönnes.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, de oproep om a.s. zondag 12 september 2010 mee te doen aan de Mariaprocessie en eventueel aan de tocht langs kruisen en kapellen.

Vrijdag 10 september 2010. De beurs die hier eerst als verloren stond opgegeven, is inmiddels bij de eigenaar terug. Zo snel gaat dat soms!

Vrijdag 10 september 2010. In de rubriek "Bezoekers schrijven" is pagina 2010 09 09 01 nr. 591, die gaat over het programma van de feestelijkheden rond het 100 jarig bestaan van onze kerk en het 1000 jarig bestaan van de parochie Neer, iets gewijzigd. Direct zien? Klik "hier".

Vrijdag 10 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2880  een foto zien, waarmee vandaag weer een gedeelte van de personen die op de kaft van het boek "Van Naer Haer" staan, van hun naam worden voorzien. 
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, geef ik aandacht aan de soldaten die indertijd in Indië zijn geweest en waar op zaterdag 4 september 2010 in Roermond weer de Jaarlijkse herdenking bij het Nationaal Indië-monument 1945-1962, is geweest.

Vrijdag 10 september 2010. Klik "hier" (vooral de jeugd) voor een bericht van de activiteiten- commissie van het zwembad 't Ligteveld! Dit bericht blijft maar enkele dagen staan.

Vrijdag 10 september 2010. Bij het ingaan van deze dag, ziet een inwoonster van Neer: SARA! 
Er is een verzoek binnen gekomen om haar op de site te plaatsen.
Klik "hier" en zij komt in beeld. Dit bericht blijft maar enkele dagen staan.

Donderdag 9 september 2010. Op 7 september 2010 heeft onze kleindochter, dochter van Har en Liesbeth van de Bergerstraat bericht gekregen vanuit de Universiteit van Maastricht, dat zij gepromoveerd is tot Meester in de Rechten.
Jullie zullen zich kunnen indenken, dat ook wij Piet en An (haar grootouders) uitermate trots op haar zijn. Voor meer gegevens, klik dan "hier".

Donderdag 9 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2879 een foto zien, van de vernieuwde delta van de Neerbeek in de buurt van de Maas. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, het programma van de feestelijkheden rond het 100 jarig bestaan van deze kerk en het 1000 jarig bestaan van de parochie Neer.

Kermiswoensdag 8 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2878 een paar foto's zien, die ons laten kennismaken met de handboog Kampioenen van de handboogbond "Gezellig Samenzijn". Verschoten in Echt-Pey.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, kom ik nogmaals terug (zoals beloofd) op de Old-timer rit van zaterdag 4-9-2010. Nu met enkele foto's genomen door Wiel aan den Boom.

Kermisdinsdag 7 september 2010. In de rubriek "Jarig" is voor overmorgen weer een 75 jarige verjaardag bijgevoegd. Ook tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.

Kermisdinsdag 7 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2877 een foto zien, die ons een van de kermisattracties van dit jaar laat zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, enkele foto's die genomen zijn tijdens een bezoek van een delegatie van de Bussen-Schutten aan hun Erelid Graad van Linse Koeab in Beek en Bos te Heythuysen. Dat gebeurde om hem de Erepenning op te steken.  

Kermismaandag 6 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2876 een foto zien, die ons iets laat zien en weten over iets wat zeer velen niet geweten zullen hebben, dat dat zaterdag te doen was en ik zelf was het vergeten. Sorry Har.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, enkele foto's van de prijsuitreiking door burgermeester Arno Verhoeven aan Jari Thommassen als eerste prijswinnaar van de dichtwedstrijd: Dichter bij het Water!

Kermismaandag 6 september 2010. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat voor deze week een foto genomen door Tilly Nijssen-Reijnen in een dierentuin in Kerkrade. Met diezelfde foto doet ze mee aan een fotowedstrijd. Daarom! Ga die foto dit keer zeker even bekijken en als U ze net zo mooi vindt als dat ik ze vind, geef haar dan ook Uw stem.

Kermiszondag 5 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2875, enkele foto's zien die ons een klein beetje vertellen over het kermis gebeuren hier in het dorp. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een verslag van de Kermisrit van gisteren van “’t Prónksjtök” hier in Neer.

Zaterdag 4 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met foto nummer 2874, twee foto's zien die al eens eerder in deze rubriek hebben gestaan. Het gaat er om, is het dezelfde dorskast op beide foto's? Er is veel gemeen, maar er zijn ook enkele verschillen. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Peter Peters ons iets over de fietstocht van de seniorenvereniging naar Brüggen in Duitsland. 

Vrijdag 3 september 2010. In de rubriek "Allerlei" staat vanaf vandaag een nieuw artikeltje (nr.7) van Frans Hautus. Ook te bereiken door "hier" te klikken.

Vrijdag 3 september 2010. De crematie van Hugo Frenken (zie woensdag 1-9-2010) vindt plaats op dinsdag 7 september 2010 om 11.00 uur in 't crematorium "Midden-Limburg" te Baexem.
Maandagavond 19.00 uur is in de parochiekerk van Neer een avondwake.
Het condoleanceadres is: Hanssum 39, 6086BT NEER.

Vrijdag 3 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag kan ik jullie met foto nummer 2873, weer twee foto's laten zien van de werkzaamheden aan de Neerbeek.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laten Neerenaren die in Schotland op vakantie zijn geweest ons zien, dat ook daar het "Bier van Hier" te koop is.

Donderdag 2 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag kan ik jullie met foto nummer 2872, een foto laten zien die Jo Waegemans heeft genomen. Goed bekijken!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, zien jullie leden van handboogvereniging Vriendschap en Strijd, die afgelopen weekend geweldige resultaten hebben behaald.

Woensdag 1 september 2010. Vanmorgen is plotseling, thuis op Hanssum op 66 jarige leeftijd overleden: Huug Frenken, echtgenoot van Lies Frenken-Gorissen.
Aan Lies, de kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Eventueel nader bericht volgt nog.

Woensdag 1 september 2010. In 't Ouderencentrum Beek en Bos te Heythuysen is maandag 30 augustus 2010 op 87 jarige leeftijd overleden, de in Roggel gewoond hebbende oud Neerse Mia Goeden-Janssen. Voor de ouderen onder ons beter bekend als: Miet van Waevers Kuuëb.
Aan haar kinderen, familie en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
De uitvaartdienst vindt plaats op zaterdag 4 september 2010 om 10.30 uur in de parochiekerk van Roggel, waarna de begrafenis volgt op het kerkhof aldaar.
Het correspondentieadres is: Op de Bos 5, 6088NA ROGGEL.

Woensdag 1 september 2010. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag kan ik jullie met foto nummer 2871, twee foto's laten zien, van de fietstocht naar de Eifel door het Naers Peloton. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, kan ik jullie een foto laten zien, ingezonden door de oud Neerenaar Ton Bongers. Een mooie gevoelvolle inzending, bedankt Ton!

Woensdag 1 september 2010. Aan het begin van elke nieuwe maand, vraag ik de bezoekers van deze site beleefd, om even de tijd te nemen de sites van de sponsoren van deze site met een bezoek te vereren. Het is door toedoen van die bedrijven dat deze site kan blijven bestaan.
Realiseer jullie dat wel!