Het nieuws van maart. 2009:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik mijn adres www.pietvantoon.nl als startpage! In te stellen onder "Extra" en dan kijken onder: internet opties. Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

 

Dinsdag 31 maart 2009. Vandaag weer eens een beetje tijd kunnen vrijmaken, om in de rubriek "Natuur" onder "Bloemen" en dan onder "Allerlei" weer iets bij te voegen. Ook te zien door "hier" te klikken. Bekijk foto 6 eens goed. Wat zou Neer het volgend jaar in het voorjaar mooi kunnen zijn, als iedereen die er de middelen voor heeft, in november 'ergens woo' in Neer een stuk of tien bollen (narcissen, blauwe druifjes, sneeuwklokjes, tulpen of hyacinten) in de grond zou duwen. Wat een mooi gevoel zou dat zijn, als men daar in het voorjaar langs zou komen en kan denken: "Kijk, dat zijn die van mij!".

 

Dinsdag 31 maart 2009. In de rubriek "Jarig" staat ook weer een nieuwe jarige. U wenst hem toch ook PROFICIAT?

 

Dinsdag 31 maart 2009. Met foto 2366 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een beetje van het Piratenfeest hier in Neer zien. In "Bezoekers schrijven" van vandaag staat weer een gedicht van John Stoffels.

Leest U ook even de tekst, die ik er onder geschreven heb? 

 

Maandag 30 maart 2009. Met foto 2365 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie de Neerse verenigingen zien, die zaterdag in het gemeenschapshuis "In d'n haammaeker" zo'n prachtig concert hebben gegeven. In "Bezoekers schrijven", van vandaag staan een paar foto's van het promotieteam van de "Aoj SjŲtte" in Maaseik voor het O.L.S. te Neer.

 

Maandag 30 maart 2009. Evenals in de 104 voorgaande weken, staan er vandaag ook weer twee nieuwe foto's in de rubrieken: 

"Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde". 

 

Zondag 29 maart 2009. Onze dorpsgenote Hettie IJff heeft hier in ons mooie Neer een bedrijf dat heet: "Spiegelen met paarden". Ze heeft een eigen site, die vanaf heden via een link op de startpage van deze site te bereiken is. Het kan ook, door "hier" te klikken.

 

Zondag 29 maart 2009. In de rubriek "Linken" staan een paar nieuwe linken, een verwijst naar meer dan 10000 Limburgse liedjes. Kijk eens even, misschien hebt U nog aanvullingen voor die webmaster.

 

Zondag 29 maart 2009. Met foto 2364 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een paar mooie vogeltjes zien.

In "Bezoekers schrijven" van vandaag staat een gedicht waar John Stoffels een prijs mee gewonnen heeft.

 

Zaterdag 28 maart 2009. Morgen 29 maart 2009 wordt Joe Derikx in Ontario, Canada 70 jaar oud. Hij is de derde zoon van MŤlk Sjeng, die gauw genoeg na de oorlog met zijn 13 kinderen vanuit "Naer" daar naar toe geŽmigreerd is. U stuurt hem toch ook even een mailtje?

 

Zaterdag 28 maart 2009. Met foto 2363 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie zien, hoe het gaat, als men een bocht te kort neemt. In "Bezoekers schrijven" van vandaag laat ik een klein beetje zien van, wat voor een bedrijf onze oud inwoonster Marja Nijskens voert.

 

Vrijdag 27 maart 2009. Met foto 2362 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie die prachtige poster zien, die eigenlijk in het "Naers Blaedje" had moeten staan.

In "Bezoekers schrijven" van vandaag staan twee foto's van dat nieuwe B&B op de Waije, ingezonden door Jo Waegemans.

 

Donderdag 26 maart 2009. Bij mij kwamen enkele berichten binnen, die schijnbaar door een misverstand niet in het "Naers Blaedje" zijn geplaatst. Die zijn door mij in de rubriek "Allerlei" geplaatst en door op de link te klikken, te bekijken/lezen.

 

Donderdag 26 maart 2009. Met foto 2361 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie prachtige familiefoto (huwelijk) zien.

In "Bezoekers schrijven" van vandaag staat een foto die zo uit het boerenleven van de jaren 30 van de vorige eeuw is gegrepen.

 

Woensdag 25 maart 2009. Onze dorpsgenoot Jaap Stad heeft hier in Neer, in deze mooie omgeving een B&B (Bed and Breakfast) geopend. Met zijn eigen site heeft hij als sponsor een link op de startpage van deze site. Ook te bereiken door "hier" te klikken.

 

Woensdag 25 maart 2009. Met foto 2360 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie nogmaals een foto zien van het oude dorp, genomen in juli 1992. In "Bezoekers schrijven" van vandaag staat voor de liefhebbers, een gedicht van John Stoffels uit Neer.

 

Dinsdag 24 maart 2009. Paul Hanssen uit Kessel-Eik laat weten, dat foto 103 in de rubriek "Ons Mooi Limburg" door hem genomen is.

 

Dinsdag 24 maart 2009. Met foto 2359 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie de achterzijde van een inmiddels afgebroken boerderij, hier in Neer zien.

In "Bezoekers schrijven" van vandaag krijgen jullie uitleg over het gedenkteken in het Buggenummerveld tussen Neer en Buggenum. 

 

Maandag 23 maart 2009. Op "Bezoekers schrijven" van vandaag over de Nijlgans heeft Hein van Stekelenburg een reactie ingezonden, die ik nog bij het artikel heb aangevuld.

 

Maandag 23 maart 2009. Zaterdag is de finale van "Kinderen voor Kinderen" geweest. Hebt U die uitzending gemist? Dan kunt U door "hier" te klikken, er een gedeelte van zien. Tenminste zeker dat gedeelte van: hoe Joep winnaar is geworden.

 

Maandag 23 maart 2009. Met foto 2358 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een foto zien van de achteringang van voormalig cafť-zaal-beugelbaan "bie Toon".

In "Bezoekers schrijven" van vandaag staan foto's van een broedse Nijlgans.

 

Maandag 23 maart 2009. Evenals in de 103 voorgaande weken, staan er vandaag ook weer twee nieuwe foto's in de rubrieken: 

"Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde". 

Dit is vandaag niet helemaal waar, kijk maar eens bij Neerenaren in de vreemde. Met jullie hulp kan dat snel verholpen zijn.

En! Ga maar eens kijken: het is verholpen.

 

Maandag 23 maart 2009. Loek Geelen stuurt mij het liedje, dat Joep Reijnen jr. voor zijn buurman Sjaak Boonen, bij die zijn verjaardag heeft gezongen. Door "hier" te klikken kunt U het beluisteren.

 

Zondag 22 maart 2009. Bent U soms een bril verloren in het Leudal? Daar is er een gevonden. Mist U hem? Neem contact op met mij, ik zeg U waar hij is.

 

Zondag 22 maart 2009. Met foto 2357 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een paar foto's zien van het OLS-liedjesfestival. In "Bezoekers schrijven", van vandaag staat een foto van een onbekende inzender.

 

Zaterdag 21 maart 2009. Tilly Nijssen-Reijnen laat ons weten, dat het jonge Naers talent Joep Reijnen jr. vanavond op TV komt en wel om 19.40 uur bij het Kindersongfestival op Nederland 3.  

 

Zaterdag 21 maart 2009. Met foto 2356 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een natuurfoto, genomen aan de Neerbeek, zien. In "Bezoekers schrijven" van vandaag staat een dankbetuiging van het Boerenbruidspaar met hun getuigen van dit jaar.

 

Vrijdag 20 maart 2009. In de rubriek "Allerlei" staat een bericht over het "OLS-lied 2009". Klik even op de gele link en U ziet het staan.

 

Vrijdag 20 maart 2009. Met foto 2355 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een paar foto's zien van de "Boomplantdag".

In "Bezoekers schrijven" van vandaag staat ook nog een foto van dat gebeuren.

 

Donderdag 19 maart 2009. Vandaag in de Limburger gelezen, dat in het Zorgcentrum "De Wietel" afdeling Zonnedauw, op dinsdag 17-3-2009 op 90 jarige leeftijd rustig is overleden, onze oud dorpsgenote Veronica Geraets (Fraon van Pietjes Sjang van šŲver de brŲk) weduwe van Harie Slots uit Kessel. Aan haar kinderen en wederzijdse familie: Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 21 maart 2009 om 10.30 uur in de kerk van O.L.Vrouw Geboorte te Kessel, waarna de begrafenis volgt op het kerkhof aldaar. Het correspondentieadres voor jullie condoleances is: Rijksweg 15, 5995NS KESSEL.

 

Donderdag 19 maart 2009. Met foto 2354 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie de enige echte "UM" zien, waar op 5 juli '09 om geschoten wordt. In "Bezoekers schrijven", van vandaag staat een oud Neerenaar "oette Gaot" die zijn 25 jarig huwelijk gaat vieren.

 

Woensdag 18 maart 2009. In de rubriek "Jarig" staat vanaf vandaag een nieuwe jarige. Nu is het er een die 75 wordt, gaat U hem ook even feliciteren?

 

Woensdag 18 maart 2009. Met foto 2353 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een oude vakantiefoto zien.

In "Bezoekers schrijven",staat vandaag een gedicht van John Stoffels hier uit Neer. Hij luidt de lente in, die een dezer dagen begint.

 

Dinsdag 17 maart 2009. Aanvulling op het overlijdensbericht van Anneke Kampschreur-Hautus, geplaatst op 16-3-2009. 

Het condoleanceadres is: Margrietlaan 4, 6042HT ROERMOND.

 

Dinsdag 17 maart 2009. Met foto 2352 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een zanggroepje zien, wat ik denk dat het Neerse "NeKiZi" is van een paar jaren terug.

In "Bezoekers schrijven",laat ik jullie een foto zien van een iemand, die wij zeker niet mogen vergeten.

 

Maandag 16 maart 2009. Op de foto "Neerenaren in de vreemde" is de derde reactie ook binnen gekomen en deze is zo te zien helemaal compleet. Sjaak Mertens zond deze in, waarvoor onze hartelijke dank. Nu hoeft op die foto niet meer gereageerd te worden of U zou er nog een correctie op door willen geven.

Nog een reactie gekomen van Maurice Verhaeg en van Jan Hanssen.

 

Maandag 16 maart 2009. Op de foto "Neerenaren in de vreemde" is de tweede reactie ook binnen. Maar? Wie weet het nog beter?

 

Maandag 16 maart 2009. Op de foto "Neerenaren in de vreemde" is de eerste reactie binnen. Maar? Wie weet het nog beter?

 

Maandag 16 maart 2009. In het verzorgingshuis St.Camilles te Roermond is zaterdag 14 maart 2009 op 84 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenote Anneke Hautus. Aan alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. Op donderdag 19-3-09 zal de crematie plaats vinden in het crematorium te Baexem. Dit bericht heb ik kunnen plaatsen met dank aan kleinzoon Roger Beulen.

 

Maandag 16 maart 2009. Met foto 2351 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie zien, hoe de "Kwiebus" bij Sjaak opgesteld stond. In "Bezoekers schrijven",laat ik jullie een foto zien van een bord, dat aan alle invalshoeken van Neer komt te staan.

 

Maandag 16 maart 2009. Evenals in de 102 voorgaande weken, staan er vandaag ook weer twee nieuwe foto's in de rubrieken: 

"Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde". 

Zoals altijd in elke rubriek ťťn, ook via de linken te bereiken.

 

Zondag 15 maart 2009. In de rubriek "Natuur" is ook weer iets aangevuld, klik eens op: "Fuut" en "Ezel", die zijn er bij gekomen. 

 

Zondag 15 maart 2009. Voor de schaatsliefhebbers onder jullie. De wereldkampioenschappen in Canada zitten er weer op. Wat velen niet weten is? Dat daar een oud Neerenaar een van de starters was. En ook nog eens een starter van aparte klasse. Geen enkele valse start, in tegenstelling tot de 10 km van gisteravond waar er verschillende waren. Donderdagavond bij de 1500 meter hoorde ik hem, ik kon hem direct aan zijn stem en later op de avond kreeg ik van zijn vader Ton Terstappen, die ik op de repetitie van de zangvereniging nog trof, de bevestiging dat het voorzeker zijn zoon Hans was.

Dus ook daar is Neer weer op de kaart gezet!

 

Zondag 15 maart 2009. Met foto 2350 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een drietal foto's zien van het feest ter ere van onze 80 jarige dorpsgenoot, Sjaak Boonen.

In "Bezoekers schrijven",laat ik jullie een foto zien van de paddentrek. Let In deze tijd goed op de weg, want ze zijn snel dood gereden.

 

Zaterdag 14 maart 2009. Met foto 2349 van "Zomaar un foto" van vandaag, plaats ik een foto met een vraag over de roodwangschild- padden. In "Bezoekers schrijven",laat ik jullie een foto zien van het echtpaar Chris en Lies Verheijden-Thielen, die verhuisd zijn naar Heythuysen. Daar staat ook hun nieuwe adres.

 

Vrijdag 13 maart 2009. Dinsdag 10 maart 2009 is in het ziekenhuis geboren: Sten, zoon van Loes Peeters en Remco Claessen. Hij is ietjes te vroeg geboren, maar maakt het verder goed. Waarschijnlijk komen Mama en Sten vandaag naar huis en anders wel snel genoeg. Aan alle betrokkenen een van Harte Proficiat.

Het adres is: Moerbeilaan 18, 6086EC NEER.

Een foto komt later op de dag in de rubriek "Geboren" te staan.

 

Vrijdag 13 maart 2009. Met foto 2348 van "Zomaar un foto" van vandaag, plaats ik voor geÔnteresseerden een bidprentje van mijn broer GieŽrla. Met een foto in "Bezoekers schrijven",laat ik jullie een prachtig doorkijkje, gefotografeerd door Leon Bol, hier in Neer zien. 

 

Donderdag 12 maart 2009. Op foto 2347 kwam een reactie binnen van Miny van Bree-Geelen uit Someren. Te zien bij de foto.

 

Donderdag 12 maart 2009. Met foto 2347 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een oude foto van de meisjes handbalclub zien, waar ook weer enkele vragen bij staan.

In "Bezoekers schrijven"  staat een dankmail van Nelly Noblesse. Daaruit kunnen jullie opmaken, hoe goed het dikwijls doet, om eens een mailtje aan iemand te schrijven.

 

Woensdag 11 maart 2009. Wie het gedicht van Oma Drika heeft geschreven (zie "Bezoekers schrijven" van eerder) is opgelost. Zou U het (nog eens) willen lezen, klik dan "hier".

 

Woensdag 11 maart 2009. In de rubriek "Geboren" staat nu ook een foto van de op 9-3-2009 geboren Jorn. Voor het gemak ook te bereiken via de gele link.

 

Woensdag 11 maart 2009. In de rubriek "Allerlei" staat een zeer belangrijk bericht van de parochie St.Martinus te NEER. Voor jullie gemak rechtstreeks te bereiken door op het gele woordje "Allerlei" te klikken.

 

Woensdag 11 maart 2009. Vanmorgen in de krant gelezen, dat er op 9-3-2009 twee kindjes zijn geboren. Het eerste is: Imke, dochter van Anne-Marie Brueren en Rob Stemkens, adres: Engelmanstraat 41/e 6086BB NEER en het tweede is: Jorn, zoon van Monique en Jobert Reijners-Derikx, adres: Steeg 13, 6086EJ NEER.

Aan alle betrokkenen een van harte proficiat. 

 

Woensdag 11 maart 2009. Met foto 2346 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie weer een oude luchtfoto van 't dorp van Neer zien. In "Bezoekers schrijven"  van vandaag staat een fotocollage van Harrie van Pietjes. Het zijn vier foto's die hij gisteren als een soort filmpje heeft genomen.

 

Dinsdag 10 maart 2009. Met foto 2345 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie weer een oudje zien. Er zullen niet veel Neerenaren opstaan, maar ik ben wel benieuwd, wie (ook iemand van buiten Neer) er meer over kan vertellen? In "Bezoekers schrijven"  een gedicht van Oma Drika. Wie zou dat zijn?

 

Maandag 9 maart 2009. Door  "hier" te klikken, kunt U de afscheid gedachte van/over mijn overleden broer GieŽrla zien, zoals haar vroegere bovenbuurvrouw Tiens Mevissen uit Tongeren, die heeft samengebracht. Tiens, bedankt!

 

Maandag 9 maart 2009. In de rubriek "Jarig" staan weer twee nieuwe jarigen. Het is een 75 jarige voor morgen en een 80 jarige voor zondag. Ga maar eens kijken en natuurlijk even een felicitatie zenden!

 

Maandag 9 maart 2009. Evenals in de 101 voorgaande weken, staan er vandaag ook weer twee nieuwe foto's in de rubrieken: 

"Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde". 

Zoals altijd in elke rubriek ťťn, ook via de linken te bereiken.

 

Maandag 9 maart 2009. Met foto 2344 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie weer een foto zien uit 1998, nu van een paar dagen eerder, maar ook waar ze aan de toenmalige muur aan het werken waren. In "Bezoekers schrijven"  nog een binnen gekomen inzendingen over mijn broer GieŽl.

 

Zondag 8 maart 2009. Met foto 2343 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een foto zien uit 1998, waar ze aan de toenmalige muur aan het werken waren. Het zal toch wel door iedereen als vanzelfsprekend ervaren worden, dat ik in de rubriek "Bezoekers schrijven" de binnen gekomen inzendingen over mijn broer GieŽl voor laat gaan.

 

Zaterdag 7 maart 2009. In de rubriek "Natuur" is bij de roofvogels de 'Aalscholver' er bij gekomen.

 

Zaterdag 7 maart 2009. De plechtige uitvaartdienst voor "Oos GieŽl" (zie het bericht op 6-3-2009) wordt op woensdag 11 maart 2009 om 10.30 uur gehouden in de parochiekerk van Neer, waarna de begrafenis volgt op ons R.K. kerkhof. Het condoleanceadres is: Engelmanstraat 3, 6086BA NEER. debekkervannaer@gmail.com

 

Zaterdag 7 maart 2009. Met foto 2342 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie twee foto's zien die, tenminste zeker voor mij, boordevol nostalgie zitten. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, wordt mijn broer GieŽl op een mooie manier herdacht.

 

Vrijdag 6 maart 2009. Vanmorgen vroeg is in 't St.Laurentius ziekenhuis te Roermond op 83 jarige leeftijd overleden: bakker GieŽl (Gerlacus) Timmermans, echtgenoot van Trui Timmermans-Louisse en mijn enigste broer. Aan Trui, de kinderen en alle betrokkenen, Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

 

Vrijdag 6 maart 2009. Met foto 2341 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie drie foto's zien, genomen tijdens de jaarvergadering op 5-3-2009 van de Seniorenvereniging St.Martinus te Neer. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, staan nog eens twee foto's van hun jubilarissen.

 

Donderdag 5 maart 2009. Met foto 2340 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een oudje uit mijn archief zien. Wie herkent er nog iemand van? In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, staat ook een foto die in Afrika genomen is en toch ook nog iets met het O.L.S. van 2009 in "NAER" te maken heeft.

 

Donderdag 5 maart 2009. In de rubriek "Jarig" staat nu ook een Neerse, die al meer dan 48 jaren in Australia woont. Denken jullie er aan, dat er daar nu drie in staan en sturen jullie hun ook even een felicitatie? Het kan met een eenvoudig mailtje.

 

Woensdag 4 maart 2009. Gelukkig! Vanaf 13.00 uur vanmiddag zijn de perikelen met de site achter de rug. Mijn hartelijke dank aan George van ICTi voor de hulp en natuurlijk Joos en Francien ook!

 

Woensdag 4 maart 2009. Met foto 2339 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een paar mooie lentefoto's genomen door Harrie Geraets zien. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, staat ook een foto van Harrie, die is wel van vier jaar geleden.

 

Dinsdag 3 maart 2009. In de rubriek "Jarig" staat iemand, die morgen 90 jaar oud wordt. Best de moeite waard om even een mailtje te sturen. In de loop van de dag komt er voor donderdag ook nog een jarige bij. Op het ogenblik komt U via www.neer.nu op de enige echte site van Piet van Toon. Zegt U het s.v.p. verder!

 

Dinsdag 3 maart 2009. Met foto 2338 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een mooie foto van de oude kerkberg zien.

In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat ik jullie een prachtige foto, genomen van uit de kerktoren zien.

 

Maandag 2 maart 2009. Vanmorgen vroeg is thuis geboren: Pien, zusje van Tom en dochter van Ans Grubben en Ruud Reijnen. Wij wensen alle betrokkenen, evenals peettante Claudy van Lier en de vrienden van VC Naat, een van harte PROFICIAT! Het felicitatieadres is: Winterstr.9, 6086ED NEER.

 

Maandag 2 maart 2009. Met foto 2337 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een prachtige foto van een mooi hoekje in Neer zien. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat ik jullie twee foto's zien, uit een serie foto's hier in Neer genomen, waarmee een fotograaf landelijk een 1-ste prijs heeft behaald.

Marchel proficiat!

 

Maandag 2 maart 2009. Evenals in de 100 voorgaande weken, staan er vandaag ook weer twee nieuwe foto's in de rubrieken: 

"Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde". 

Zoals altijd in elke rubriek ťťn, ook via de linken te bereiken.

 

Zondag 1 maart 2009. Met foto 2336 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een prachtige blikvanger voor d'n Aoje Limburger zien. Met "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat ik jullie weer een schilderij van Grad Custers zien.

 

Zondag 1 maart 2009. De linken naar de Radio- en TV programma's, die anders door elkaar op de startpage van deze site stonden, staan al een tijdje onder de link: "Radio TVzenders". Daar staat ook een link naar die goede oude "Oldies".

 

Zondag 1 maart 2009. Hopelijk bezoekt U, zeker in het begin van deze maand, even de sites van de sponsoren die op de startpage van deze site staan. In wezen houden die deze site mede in stand, waar ik hen zeer dankbaar voor ben en ik hoop, jullie ook! 

 

Zondag 1 maart 2009. Vandaag beginnen wij weer aan een nieuwe maand. Voor de kijkers/bezoekers aan deze site, die dat nog niet weten? Het nieuws van de voorgaande tijd, zelfs tot aan het begin van deze rubriek op 1 juni 2001, is nog allemaal terug te vinden op de startpage onder de button "Nieuws van eerder".

Dus als U iets moet weten van eerder: DAAR STAAT HET.

of per telefoon 0475-591317.  

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.