Het nieuws van juli 2011.

Laat nieuws dat Neer aangaat, s.v.p. snel weten.

Mail: Piet van Toon Tel. 0475-591317.

Terug

Wat is er allemaal te doen in NEER? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".
Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.

NIEUWS van EERDER!


Zondag 31 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat Har Augustinus jullie met foto nummer 3202 zien, dat wat een wolkbreuk op een korte tijd kan klaar maken.
Vanmorgen vroeg, al twee duidelijke reacties binnengekomen en er ook bijgeplaatst.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, is meester Tjeu Scheepers weer aan het woord. Hij vertelt met hoofdstuk 3, weer een gedeelte over de historie van de Wittekapel.

Zaterdag 30 juli 2011. In de rubriek "Jarig" staan nu twee 75 jarige Naerse meisjes. Willen jullie ze beiden even gaan feliciteren? De gegevens zijn tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.
Voor de eerste moet U dan even omlaag scrollen.

Zaterdag 30 juli 2011. Aangelopen, een paar konijntjes. Zijn die van U, dan kijk even in de rubriek "Tot jullie genoegen". Ook tijdelijk te bereiken, door "hier" te klikken.

Zaterdag 30 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3201 een foto zien van van een jong meisje te paard. Ruth Kuijpers laat de ruiters uit de regio weten, dat a.s. zondag op het terrein 't Ligteveld nog eens geoefend kan worden.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, geeft Marjolein Peulen ons de uitslagen van het zeilen op de Attersee in Oostenrijk. Team NED 365: Proficiat met jullie resultaat.

Vrijdag 29 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3200 een paar foto's zien van, hoe de Koningslinde aan de Eikenlaan er nu bijstaat.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Jan Geelen uit Wageningen ons van twee meisjes met "Naers blood", die zich gekwalificeerd hebben voor de Nederlandse Kampioenschappen op zondag 31 juli 2011 in Amsterdam.

Donderdag 28 juli 2011. In de rubriek "Jarig" hebben wij voor zondag 31 juli 2011 een nieuwe, nu 75 jarige. Willen jullie haar gaan feliciteren? 
De gegevens zijn tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.

Donderdag 28 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3199 een drietal foto's zien, van de Neerbeek. De natuur doet ook daar weer zijn werk!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, geeft Har Frenken iets meer duidelijkheid over de hekwerken die nú nog langs de Neerbeek staan.

Woensdag 27 juli 2011. Weggelopen, onze hond. Foto en gegevens in "Tot jullie genoegen".
Ook tijdelijk door "hier" te klikken. 
"Ties" de hond is weer terecht, men hoeft dus niet meer naar hem uit te kijken.

Woensdag 27 juli 2011. Op de Kruisstraat is een zoontje geboren. Ga voor de gegevens naar de rubriek "Geboren". Ook tijdelijk "hier" te bereiken.

Woensdag 27 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3198 een paar foto's zien, die twee van die trouwe fotograven hebben gemaakt en ingezonden voor de rubriek "Zomaar un foto". Ik dacht dat ik dat vandaag op mijn 83ste verjaardag, hun dat niet kon weigeren. Vooral ook nog, omdat ze mij goed hebben vereeuwigd!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Sjaak Frenken ons met enkele foto's zien waar verschillende mensen van Neer zijn ondergebracht, die door de Duitsers zijn meegenomen naar Duitsland op Rozenkranszondag 8 oktober 1944.

Dinsdag 26 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3197 een foto zien, die zo rond 1907 moet zijn genomen van Spekkers Piet als huzaar.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, bedankt Harrie van Pietjes toch wel op een aparte manier, de bezoekers aan deze site voor de vele felicitaties die hij heeft gekregen.

Maandag 25 juli 2011. Wilt U weten wie er allemaal optreden op zondag 14 augustus 2011 op het "Buutte-Gala" in de openlucht op het Kerkplein in "NAER"? Klik dan "hier".

Maandag 25 juli 2011. De Dorpsfeesten van Zangvereniging Maas- en Neergalm zitten er op, maar omdat wij nog een tijdje van die mooie bloemenpracht kunnen genieten, laat ik jullie met foto 3196 van vandaag in de rubriek "Zomaar un foto" nog twee foto's daarvan zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt meester Tjeu Scheepers in deel 2, weer iets over de Wittekapel. Dat doet hij in het kader van het 300 jarig bestaan van de kapel.

Maandag 25 juli 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week weer een foto van Nelke Versteegen-Joosten. Zij heeft een keer in de buurt van Sevenum gewandeld en laat ons daarvan ook weer een mooi vergezicht zien.

Zondag 24 juli 2011. Als ik dit schrijf, zijn de Dorpsfeesten 2011 aan de laatste uurtjes bezig. Ondanks het tegenvallende weer, was het ook vandaag toch nog een pracht feest.
Dat is gedeeltelijk te danken aan de bloemenploeg, die jaarlijks het dorp van Neer omtovert in een bloemenparadijs. Ook na het feest blijft een groot gedeelte van de bloemen enkele maanden staan, tot genoegen van zeer veel mensen.
Dat het werk van die ploeg onder aanvoering van Piet Leunissen niet onopgemerkt is gebleven, bleek deze week toen ze met de vlaai van de week van 't Heerschap uit Roggel, uitgereikt door 3ML, werden verblijd. Uitzending gemist? Klik dan "hier".

Zondag 24 juli 2011. In de rubriek "Jarig" staat een nieuwe 70 jarige. Willen jullie haar feliciteren? De gegevens zijn tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.

Zondag 24 juli 2011. Gisteravond bij de opening van de Dorpsfeesten heb ik enkele filmpjes mogen maken. Ze staan voor jullie en jullie vrienden in de rubriek "Allerlei".
De grootste "PLATS" van Nederland was er ook weer, die werd aangesneden door Pastoor Ralf Schwillens en Fred Waegemans. Door "hier" te klikken is dat filmpje rechtstreeks te zien.

Zondag 24 juli 2011. Gisteravond zijn onder grote belangstelling, ondanks het koud weer, de dorpsfeesten van Zangvereniging Maas- en Neergalm geopend. Met foto nummer 3195 in de rubriek "Zomaar un foto" laat ik jullie daar twee foto's van zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Riya Geboers ons, dat vanaf 11 juli '11 alle bibliotheken onder een telefoonnummer te bereiken zijn.

Zaterdag 23 juli 2011. Vanavond beginnen hier in Neer de Dorpsfeesten, ik zou zeggen: 
"Maak dat je om 20.00 uur op het Kerkplein bent, de plats is gegarandeerd weer lekker!".
In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3194 een foto zien, die alweer een hele tijd geleden aan de Maas op de loswal is gemaakt.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Annie Caelers ons een paar foto's zien, genomen in Boxmeer-Oeffelt. Daar hebben ze schijnbaar ook een mooi zomers feest gevierd.

Vrijdag 22 juli 2011. Vandaag stond een mooi artikel in de krant over Neer. Dat is zelfs in Ospel opgevallen. De web-beheerder van Ospel, Niek Hendrix schreef op die site: "Wat Neer zo leuk maakt? De mensen die er wonen." Daarbij heeft hij het artikel uit de krant geplaatst.
Wilt U het op die site zien en lezen, klik dan "hier".

Vrijdag 22 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3193 een foto zien, met gevolgen van die zware regenbui van woensdagavond.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Jos Emonts ons, hoe aan kaartjes te komen is voor het Gaiapark, aan een gereduceerde prijs van 5,00 euro. 

Donderdag 21 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3192 een foto zien van de nieuwe invaliden? vissteiger aan de "Kouk" in de Neerbeek.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Gert Gielen ons alles over het bezoek van het gemengd Kerkkoor St.Martinus uit Neer aan Beaufort in Luxemburg. 

Woensdag 20 juli 2011. Uit de krant van vandaag. In Haelen is op 19 juli 2011 op 82 jarige leeftijd overleden Jan van Oeteren, echtgenoot van Mayke van Oeteren-Beks en vader van de Neerenaren Frank en Vera van Oeteren. Aan Mayke, Frank, zijn broer Marcel, zussen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 23 juli 2011 om 10.30 uur in de parochiekerk van Haelen, gevolgd door de begrafenis op het r.k. kerkhof aldaar.
Het adres voor condoleances is: Nunhemseweg 21, 6081GG HAELEN. 

Woensdag 20 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3191 een paar foto's zien van de fotograaf die vandaag 85 jaar wordt. Denkt U even aan hem en stuurt U hem een mailtje?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag laat Egbert Hanssen, ons samen met de Neerse zeiler Michel Peulen genieten, van het zeilsucces van het team waar Michel lid van is!

Dinsdag 19 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3190 een paar foto's zien van de Zonnebloem afdeling Neer, die hun jaarlijks feestje hebben gehouden.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag laat Ben Hendrickx, alias Ben van Neer ons verschillende foto's zien van de begrafenis van Otto von Habsburg in Wenen.

Maandag 18 juli 2011. Op 14 juli 2011 is Sam geboren, dochter van Karin Coopmans en Marcel Geraets. Meer gegevens in de rubriek "Geboren". Tijdelijk ook "hier" te bereiken.
Aan alle betrokkenen, een van harte PROFICIAT!

Maandag 18 juli 2011. Zeer binnenkort n.l. woensdag 20 juli 2011 wordt Harrie van Pietjes (Geraets) 85 jaar oud. Harrie is een van die fotografen die geregeld foto's maakt voor deze site. Mede fotograaf Jo Waegemans heeft 'm gefotografeerd en ik heb die foto in de rubriek "Jarig" gezet. Hopelijk wensen veel van de bezoekers aan deze site hem proficiat? 
Tijdelijk kan men de gegevens ook "hier" bereiken.

Maandag 18 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3189 een foto zien van een berg zand, die onder Dieker langs de Neerbeek ligt.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag enkele foto's van Peter Peters, gemaakt tijdens een uitstapje naar Rotterdam op vrijdag 15 juli 2011.

Maandag 18 juli 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto van Nelke Versteegen-Joosten. Zij heeft in de buurt van Slenaken gewandeld en laat ons een vergezicht zien.

Zondag 17 juli 2011. Zoals jullie in het nieuws van 15-7-'11 via de "Zomaar un foto" hebben kunnen zien, heeft Zangvereniging Maas- en Neergalm de donderdagavond er voor, in een ongedwongen sfeer het seizoen 2010 / 2011 afgesloten.
Door mij zijn enkele van de zangnummers opgenomen. Een daarvan is te zien en te beluisteren in de rubriek "Allerlei", ook te bereiken door "hier" te klikken.
De overige nummers die tijdens deze open repetitie werden gezongen, zijn voor de leden van Maas- en Neergalm terug te zien en te horen op het leden deel van de website van  zangvereniging Maas- en Neergalm.

Zondag 17 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3188 een foto zien van een ansichtkaart hier uit Neer. Vermoedelijk een van rond 1940.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Peter Luijten uit Wessem ons een vergezicht op Roermond zien.  

Zaterdag 16 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3187 een foto zien, in 1982 genomen aan de Neerbeek, met op de achtergrond de Friedesemolen. Voor die het nog niet weet? Het complex is te koop!
In de rubriek "Bezoekers schrijven", vertelt meester Tjeu Scheepers ons, in het kader van het 300 jarig bestaan van de Wittekapel, iets over die kapel. Hij zal verspreidt over een paar artikelen iets over de geschiedenis van de Witte kapel schrijven.

Vrijdag 15 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3186 een foto zien, genomen bij Boothuis de Troost van zangvereniging Maas- en Neergalm, die daar het eerste gedeelte van de laatste repetitie voor de vakantie van het seizoen 2010/11 hield. Het tweede gedeelte van die repetitie werd in café Maneslust bij "Mieke" gehouden. Het was een prachtige afsluiting van het seizoen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt een van de bezoekers aan deze site, welk bezoek hij plotseling had, het was een pad!

Donderdag 14 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3185 een foto zien, ook genomen in een tuin langs de Neerbeek, waarop drie vogels.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Grad Custers ons in een gedeelte van het artikel, wat er precies een jaar geleden in Neer is gebeurd. In het andere gedeelte is te zien, welke schone bloemen wij binnenkort weer in het dorp kunnen verwachten.

Woensdag 13 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3184 een paar foto's zien, waarop de familie Dirkx van de Engelmanstraat ons een diertje laten zien, bij hun in de tuin gevonden, met de vraag wat het is?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, nodigt Zangvereniging Maas- en Neergalm ons allemaal uit, om morgenavond 14 juli 2011 hun laatste repetitie van het seizoen (een open luchtige repetitie), tevens ook de laatste voor de vakantie, te komen bijwonen.

Dinsdag 12 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3183 een foto zien, waarop het goed is te zien, dat onze Neerbeek weer mooie vissen herbergt. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Sjaak van Neliske (Claessen) ons zien, hoe hij ook tijdens zijn ziekte, goed verzorgt wordt door zijn vriendinnen.

Maandag 11 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3182 een foto zien, waarop het moment vereeuwigd is dat het contract is getekend, waarmee het "Lindeboom Boete Buutte Gala" voor dit jaar naar "NAER" wordt gehaald.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Riya Geboers ons, over een actie die door de bibliotheken hier in de buurt, wordt gehouden.

Maandag 11 juli 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto van Jan Verhaeg van het Ulensvaaren, hij laat ons een stukje Roermond zien bij avond.

Zondag 10 juli 2011. Vrijdagavond vond het Music Home Alive Festival in NEER plaats.
Vandaag stuurde de organisatie een filmpje in, om daarmee iedereen te bedanken. Klik "hier"!

Zondag 10 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3181 een paar foto's zien, van de kerk van Neer. Al eens in beeld geweest, maar ik vond dit toch zo belangrijk, dat ik daar nu op terug kom. En zeg eens eerlijk, is dit niet fantastisch?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Frans vanne Kuper (Peulen) ons hoe hij (vermoedelijk naar aanleiding van het bericht in het nieuws op donderdag 23 juni 2011) de dag van de razzia op zondag 8 oktober 1944 heeft beleefd.

Zaterdag 9 juli 2011. Bericht ontvangen van het overlijden van Sjra Simons, voor de ouderen beter bekend als Sjra van Körvers Sjengske. (Boek VNH op bladzijde 213) 
Hij stierf op 92 jarige leeftijd, twee dagen voor zijn 93-ste verjaardag op maandag 11 juli 2011. 
Aan zijn broer Jan en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. 
De uitvaart zal plaats hebben op woensdag 13 juli 2011 om 10.30 uur in onze parochiekerk, waarna de begrafenis volgt op ons kerkhof aan het Hammerveld.
Het adres voor jullie condoleances is: Napoleonsweg 108, 6086AJ NEER. (Let op, gecorrigeerd)

Zaterdag 9 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3180 een paar fotootjes zien, van de jeugd-judoka's van Sei-Do, die op 5 juli geslaagd zijn voor hun graduatie examen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Maas- en Neergalm weten, dat de jeugd zich ook dit jaar weer kan opgeven voor de Kindermarkt tijdens de Dorpsfeesten.

Vrijdag 8 juli 2011. De foto van Teuntje Sillekens (zie gisteren 7-7-2011) is er. Ze staat in de rubriek "Geboren", ook tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.

Vrijdag 8 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3179 een foto zien, gisteravond genomen van de leerlingen van groep 8 van b.s. De Kwir, die de school nu gaan verlaten en dat gingen doen met een galafeest. Voor hen begint het grote werk! In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, maakt Riya Geboers de winnaars bekend, die de dagkaarten van het Bibliocenter hebben gewonnen voor bezoek aan "Bospop".

Donderdag 7 juli 2011. Zojuist om 19.00 uur begon het galafeest van de leerlingen van groep 8 van b.s. De Kwir. Ik was in de gelegenheid de aankomst in de Engelmanstraat te filmen.
Door "hier" te klikken kunnen jullie dat ook zien.

Donderdag 7 juli 2011. Vanmorgen is geboren: Teuntje, dochter van Jac Sillekens en Astrid Theunissen, adres: Kruissingel 28, 6088BC ROGGEL. Foto zal nog volgen.
Een trotse peetvader, Marcel Bouten, laat ons dit weten.
Aan alle betrokkenen, een van harte PROFICIAT!

Donderdag 7 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3178 een foto zien, genomen in 1942 van onze kerk en dan vanaf de Engelmanstraat.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een verzoek van Fred Waegemans. Veel mensen uit Zalk in Overijssel heb indertijd voor Neer gestemd, doen wij iets terug?

Woensdag 6 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3177 enkele foto's zien, genomen tijdens het ponyconcours, dat zaterdag 2 en zondag 3 juli 2011 is georganiseerd door de pony rijvereniging "De NEER".
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag nogmaals een mooie foto van de Fleers Koeabus Band en daarbij de agenda van hun aanstaande optredens.

Dinsdag 5 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3176 een foto zien, genomen in café Maneslust tijdens het festival van NeKiZi van vrijdag.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag vertelt Leontien Beeren ons, hoe de leerlingen van groep 8 van b.s. De Kwir hun afscheid gaan vieren. 

Maandag 4 juli 2011. In de rubriek "Jarig" staat een nieuwe jarige. Ditmaal is het de oud Neerse: Trui de Bruijn-Simons, voor velen van ons beter bekend als Trui van Körvers Lin. 
Zij bereikt morgen de respectabele leeftijd van 99 jaar en hopelijk voelen alle bezoekers aan deze site het als een eer, om haar te mogen feliciteren. 
De gegevens zijn ook tijdelijk te bereiken door "hier" te klikken.
In het boek "Van Naer Haer" vindt U het gezin waaruit zij geboren is op bladzijde 211.

Maandag 4 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3175 een foto zien, van de schoolverlaters van b.s. De Kwir.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag vertelt Erik Seuren ons alles over het Music Home Alive Festival, dat a.s. vrijdag in NEER wordt georganiseerd.

Maandag 4 juli 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto van Harrie van Pietjes. Laat jullie maar eens verrassen, met waar en wat hij gefotografeerd heeft.

Zondag 3 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3174 zien, hoe Jo Waegemans denkt over de bereikbaarheid van de invalide visplaats aan de Molenstraat. Hij bedoelt dit ludiek, wij nemen ook aan dat er nog iets moet veranderen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag vertelt Riya Geboers ons, hoe het staat met de openingstijden tijdens de zomervakanties, in de diverse bibliotheken hier in de buurt.

Zaterdag 2 juli 2011. De uitvaartmis voor Wim Geenen (zie gisteren 1 juli 2011) zal plaats hebben op vrijdag 8 juli '11 om 13.30 uur in de parochiekerk van Neer, waarna de begrafenis zal plaats hebben op het kerkhof van Neer.
Het adres voor condoleances is: Hammermolen 25, 6086BE NEER.

Zaterdag 2 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3173 zien, hoe oud Neerenaar Wim Hanssen met een prachtige tekening een andere Neerenaar, namelijk Jo Smeets zag.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag laat ik jullie, de Neerse Fleers Koeabes Band zien, die ons laten weten, dat ze te zien en te horen zijn op het O.L.S. in Stokkem.

Vrijdag 1 juli 2011. Vanmorgen het bericht binnengekregen dat op 56 jarige leeftijd is overleden, onze dorpsgenoot Wim Geenen, directeur van bierbrouwerij De Lindeboom, beschermheer van de Vastelaovendj Vereniging De Kwiebussen en beschermheer van de Broederschap St.Martinus, de Bussen Schutten. Aan moeder Annie, zoon Bernd, broer Gé, zus Marie-Louis en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Er is een condoleanceregister geopend, door "hier" te klikken, rechtstreeks te bereiken.
Nader bericht volgt nog.
Sorry! Door niet nader te noemen omstandigheden, werd dit bericht pas om 14.00 u. geplaatst.

Vrijdag 1 juli 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3172 zien, hoe "Mammatus" wolken er uit zien. Eerlijk gezegd, ik wist dat van te voren niet.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag laat ik jullie, het Damesteam van handbalvereniging Leudal zien, die naar Spanje zijn voor een groot toernooi. 
Wij wensen de dames groot succes en veel plezier.

Vrijdag 1 juli 2011. U weet toch, dat men het "Nieuws van eerder" gemakkelijk kan gaan bekijken, door naar die rubriek te gaan of nog gemakkelijker, door "hier" te klikken.

Vrijdag 1 juli 2011. Als jullie dit lezen, zijn we al weer bezig aan de zevende maand van dit jaar. Willen jullie weer net als voorgaande maanden even de tijd nemen om de sites van de sponsoren die op mijn startpagina staan, met een bezoek te vereren.
Het is toch wel voldoende duidelijk, dat door toedoen van die bedrijven, deze site kan blijven bestaan. Als dank daarvoor laat ik jullie vandaag La Paloma gespeeld door André Rieu zien en horen. Te bereiken door op de datum te klikken.