Het nieuws van oktober 2012.

Laat nieuws dat Neer aangaat, s.v.p. snel weten.

Mail: Piet van Toon Tel. 0475-591317.

Terug

Wat is er allemaal te doen in NEER? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".
Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.
Als men 's morgens deze rubriek leest, kijk dan ook nog even terug naar de vorige dag, er wordt soms nog in de loop van de dag iets bijgeplaatst.

NIEUWS van EERDER


Woensdag 31 oktober 2012. Gisteren dinsdag 30 oktober 2012 is Giel de Bruijn geboren. Zijn gegevens staan tijdelijk in de rubriek "Geboren". Gaat U ook even feliciteren? Kan via de link.


Woensdag 31 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, kom ik met foto nummer 3660 nog eens terug op de Hammermolen, nu met twee foto's als kleine aanvulling op de rubriek "Bezoekers schrijven" waar Frans Peulen een verhaaltje in heeft geschreven.


Woensdag 31 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Frans Peulen uit Roggel een verhaaltje van / over een verongelukte kano van zijn broer Jan.


Dinsdag 30 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3659 twee prachtige foto's zien, genomen door Peter Peters van de Maas hier in Neer.


Dinsdag 30 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, weer een drietal herfstfoto's genomen door Ed Timmermans uit Roggel, in 't park van St.Elisabeth.


Maandag 29 oktober 2012. Onze dochter Marte is vanochtend rond 6.30 uur haar OV-jaarkaart verloren, op weg naar de bushalte. De route is vanaf Sterrebosweg 12, over de Dries naar de tunnel en dan de bushalte op de Napoleonsweg. Ze is de hele weg teruggefietst, maar heeft hem helaas niet teruggevonden. Hopelijk maakt de eventuele vinder haar weer blij! 
Alvast bedankt en vriendelijke groeten, Mia Vestjens-Seegers.
De kaart is gelukkig al zeer snel terecht! Bedankt eerlijke vinder.


Maandag 29 oktober 2012. Donderdag 25 oktober 2012 waren Wim en Door Luijten-Huberts in Swalmen 50 jaar getrouwd. De gegevens van dat echtpaar staan tijdelijk in de rubriek: 
"Gouden Huwelijk".
  Ook zolang te bereiken via die link. Gaan wij allemaal even feliciteren?


Maandag 29 oktober 2012. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" van vandaag, laat ik jullie een foto zien die dit keer genomen is in Venlo en die ingezonden is door Frans Klerken.


Maandag 29 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3658 een prachtige herfstfoto zien, genomen gewoon in een huistuin in de Goot. 


Maandag 29 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Ben Hendrickx ons iets over, van wat hij meemaakt tijdens zijn / hun wandelingen.
Dit maal gaat het over de grenspalen langs de grens.


Zondag 28 oktober 2012. Gisterenavond tijdens het Jubileumconcert van Vocante werden aan onze dorpsgenoot Ruud Geelen, zoon van Jo van Sieje Sjra, de versierselen van lid in de Orde van Oranje Nassau opgespeld door Loco-burgemeester Joerie Minses.
Voor meer gegevens, "hier" klikken.


Zondag 28 oktober 2012. Voorzitster Jose Niessen van buurtvereniging "De Rotonde" vraagt of ik de leden wil vragen, op hun site te kijken. Daar staat het programma van dit seizoen en er zijn ook enkele kiendatums gewijzigd. Trouwens, in de "Agenda" op deze site staan ook de datums van wat in Neer te doen is, tenminste die bekend- en doorgegeven zijn!


Zondag 28 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3657 een foto zien van drie oud Neerenaren die jaren geleden naar Australië zijn geëmigreerd en nu samen een verjaardag daar hebben gevierd. 


Zondag 28 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Sjra van Sjeng van Bukskes Graadje ons, hoe emigranten in Canada zich na 59 jaar weer terug gevonden hebben. Dus in beide rubrieken iets over onze imigranten.


Zaterdag 27 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3656 een foto zien van een nieuw geplaatste bank. 
Persoonlijk vind ík dat een goed en mooi initiatief!


Zaterdag 27 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vinden jullie drie bijdragen van drie verschillende inzenders. Zo kan het ook, als het een beetje druk wordt.
Toch alle drie de moeite waard om even te lezen.


Vrijdag 26 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3655 een mooi oudje zien van vier Naerse mannen, vermoedelijk op Heldense kermis.


Vrijdag 26 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Wessel Landzaat ons met een tweetal foto's zien, hoe hard er geoefend is voor de H.Mis van zaterdagavond.


Donderdag 25 oktober 2012. De plechtige uitvaartdienst voor Mia Niessen-Luijten (zie 23-10-12) wordt gehouden op zaterdag 27 oktober 2012 om 10.30 uur in onze parochiekerk, waarna de begrafenis volgt op het kerkhof aldaar. 
Het correspondentieadres is: L.Niessen, Heldenseweg 7/a, 6086PD NEER.


Donderdag 25 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3654 een foto zien van zeer gelukkige leden van Judoclub Sei-Do. Als jullie even naar die foto gaan kijken, dan is direct te zien, waarom die allemaal zo blij zijn!


Donderdag 25 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt het bestuur en de leden van de konijnen- en pluimveevereniging de “Sportfokkers” Neer e.o. jullie, dat wat vandaag, morgen en overmorgen gaat gebeuren.


Woensdag 24 oktober 2012. Wie is een Toyota-autosleutel verloren? Aan de hanger hangt een hartje met een opschrift. Die deze sleutel mist, kan zich bij mij melden.


Woensdag 24 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3653 weer een recente foto van de Hammermolen zien, gemaakt en ingestuurd door Harrie van Pietjes (Geraets). Deze heeft hij gisteren gemaakt en laat ons iets meer zien, van hoe de molen of beter gezegd het huis er nu uitziet. 


Woensdag 24 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Loet Boonen jr. uit Buggenum ons weer eens enkele foto's uit het Leudal zien. De "Litsberg" is daar toch wel een van de grootste attracties?


Dinsdag 23 oktober 2012. Een oud Neerse in Nieuwstadt wordt donderdag 25 oktober 2012, 75 jaar oud. Zij staat ook tijdelijk in de rubriek "Jarig". Ook te bereiken via deze link. Natuurlijk gaan wij haar zoveel mogelijk feliciteren. Het doet dikwijls goed, iets te horen van oude bekenden uit je geboorteplaats.


Dinsdag 23 oktober 2012. Louis Niessen laat ons weten, dat vanmiddag op 91 jarige leeftijd is overleden, zijn moeder Mia Niessen-Luijten weduwe van Sjra Niessen. 
Zij is in stilte, in het bijzijn van haar familieleden heengegaan. 
Mia was hier in Neer beter bekend als Mie van Sjra van Halfers Koeab en eerder als Mie van Rungskes Lowie. Aan haar kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Eventueel nader bericht volgt nog.


Dinsdag 23 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3652 een recente foto van de Hammermolen zien, gemaakt en ingestuurd door Harrie van Pietjes (Geraets). Van wat er nog van over is? Het ligt nu goed verscholen!


Dinsdag 23 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, roept pastoor Ralf Schwillens jullie allemaal op, om vanavond naar de vergadering in het parochiehuis naast de kerk te komen. Goed gezien? Het is vanavond al! 


Maandag 22 oktober 2012. In de rubriek "Provincie Limburg" is een verklaring van de  Commissaris van de Koningin in Limburg, de heer drs. Th.J.F.M. Bovens, geplaatst.


Maandag 22 oktober 2012. Woensdag a.s. 24 oktober 2012 zijn Har en To Stemkens-Zeelen 50 jaar getrouwd. De gegevens van het echtpaar staan tijdelijk in de rubriek "Gouden Huwelijk". 
Ook zolang te bereiken via die link. Gaan wij allemaal even feliciteren?


Maandag 22 oktober 2012. Uit de krant van vandaag. In Roermond is vrijdag 19 oktober 2012 op 83 jarige leeftijd overleden: Clara Levels-Muijsers, echtgenote van Jan Levels en moeder van onze dorpsgenoten Hugo en Dorethé Levels-Schaeken. Aan Jan, Hugo, Dorethé en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op donderdag 25 oktober 2012 om 10.30 uur in de Kapel van O.L.V. in 't Zand, waarna de begrafenis zal plaatsvinden op de begraafplaats Tussen de Bergen te Roermond.
Condoleaneadres: Heinsbergerweg 172/a10, 6045CK ROERMOND.


Maandag 22 oktober 2012. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" van vandaag, laat ik jullie een foto zien die genomen is hier in Neer en die ingezonden is door Ger Vonken uit Neer en wonende op de Bergerpoort. 


Maandag 22 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3651 die andere foto van de Hammermolen zien, ingestuurd door oud Neerenaar Pierre Geelen uit Aerdenhout. Geef eens Uw mening, welke is de mooiste? Die van vandaag, of die van de vorige week maandag?


Maandag 22 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Jaen Driessen van Brumholt een historisch verhaaltje over een op Brumholt gevonden oude put!


Zondag 21 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3650 een paar foto's zien, ingestuurd door Hellen Thijssen-Noblesse, gemaakt op het Jeugd-Disco van vrijdag 19 oktober 2012. Het is te zien, dat de jeugd zich heeft geamuseerd!


Zondag 21 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, heb ik eindelijk de kans om jullie de volgende serie foto's van Will van den Brand uit Voorthuizen, te laten zien.


Zaterdag 20 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3649 een prachtig oudje zien, ingestuurd door Ellen van Roij. Die foto is zo'n 50 jaar geleden hier bij ons aan de Maas genomen. Ellen, bedankt dat je aan deze site gedacht hebt! 


Zaterdag 20 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, geeft Muziekplein een belangrijk bericht van en over de muzieklessen aan de jeugd.


Vrijdag 19 oktober 2012. In de rubriek "Vraag en aanbod" is een aanbod geplaatst. Hebt U een keer een advocaat nodig? Dan moet U daar heel zeker even kijken.


Vrijdag 19 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3648 weer een paar foto's zien van Harrie van Pietjes. Ditmaal was hij er bij, toen ze in het nieuw te bouwen brouwhuis bij de Lindeboom, de ketels gingen plaatsen.


Vrijdag 19 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, roept een oud Neerenaar, die in Weert een bedrijf heeft, jullie op om een stem op zijn bedrijf uit te brengen.


Donderdag 18 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3647 een foto zien van een weiland, met iets er in. Vanaf waar is deze foto genomen?


Donderdag 18 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, roept Hellen Thijsen jullie op, voor iets dat morgen al plaats vindt. Dus snel opgeven, tenminste als dat tot nog toe nog niet gebeurd is.


Woensdag 17 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3646 een foto zien van de Neerbeek, met zicht op onze mooie kerk en daarbij nog een prachtig 'spiegelbeeld', genomen door (hoe kan het anders) Harrie van Pietjes (Geraets). 


Woensdag 17 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Ton Metsemakers uit Buggenum ons een zonnende vlinder zien. Ook zeer mooi! Thea bedankt.


Woensdag 17 oktober 2012. Geert op her Broek van Café "Biej Mieke" heeft een vraag en een aanbod in de rubriek "Vraag en aanbod" staan. Muziekliefhebbers moeten zeker gaan kijken.


Dinsdag 16 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3645 het een ander zien van het open Nederlands zeilkampioenschap in de H-Boot klasse. Aan de Neerse kampioen Michel Peulen met zijn twee teamgenoten: PROFICIAT!


Dinsdag 16 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat het bestuur van buurtvereniging de Rotonde aan hun leden het kien-programma van dit seizoen weten.
Denken jullie er aan? Vandaag is al de eerste keer.


Maandag 15 oktober 2012. Uit de krant van vandaag. In Haelen is zaterdag 13 oktober 2012 op 88 jarige leeftijd overleden: Baer Vossen (Baer vanne Spik, 'Spikkerhaof'), drager van het Verzetsherdenkingskruis, echtgenoot van onze oud dorpsgenote Toos Vossen-Stemkens, voor velen beter bekend als To van Heufkes Toon. Aan Toos, dochter Maria, familie en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op donderdag 18 oktober 2012 om 10.30 uur in de parochiekerk van Haelen, waarna de crematie in besloten kring zal plaatsvinden. Condoleaneadres: Strikkenhof 13, 6081HA HAELEN.


Maandag 15 oktober 2012. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" van vandaag, laat ik jullie een foto zien die genomen is in Thorn en die ingezonden is door Walther Brouns uit Beesel.


Maandag 15 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3644 een prachtige oude foto zien van de Hammermolen. Die hebben wij te danken aan de oud Neerenaar Pierre Geelen, wonende in Aerdenhout.  


Maandag 15 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, drie foto's van verschillende inzenders, wel over hetzelfde onderwerp. Best de moeite waard om te bekijken.


Zondag 14 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3643 een foto zien van de winnaars van het kruisjastoernooi, dat door de seniorenvereniging St.Martinus uit Neer, voor haar leden is georganiseerd. Winnaars, Proficiat!


Zondag 14 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, maakt Riet Delissen van "Lotjeshaof" mij en hopelijk velen van jullie blij, met een drietal prachtige herfstfoto's.


Zaterdag 13 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3642 een foto zien van Spekkers Piet (Beurskens) met zijn meisje Miena Dings, in de tijd dat ze nog verkering hadden en dat is bijna 100 jaar geleden.


Zaterdag 13 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een grote mededeling die via Martijn Berben is binnen gekomen, over "Wunderbaar" en nog meer!


Vrijdag 12 oktober 2012. Juf Daemen wordt maandag 15 oktober 2012, 77 jaar oud. 
Haar adres en gegevens zijn tijdelijk te bereiken, via de link: "Jarig". Een oud leerling van haar vraagt of jullie haar allemaal even gaan feliciteren met een kaartje en natuurlijk doen jullie dat. Zegt het voort! Wat zou dat mooi voor haar zijn!


Vrijdag 12 oktober 2012. Een oud Neerenaar in Australië wordt zaterdag 13 oktober 2012, 86 jaar oud. Hij staat tijdelijk in de rubriek "Jarig". Ook te bereiken via de link. Natuurlijk gaan wij hem even feliciteren. Het doet zo goed, om nog eens iets te horen van allemaal die oude bekenden.


Vrijdag 12 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3641 een foto zien van leden van de Seniorenvereniging St.Martinus, die op Woensdag 10 oktober 2012 een bezoek hebben gebracht aan het Europees parlement te Brussel.


Vrijdag 12 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, nodigt Geert op het Broek van Café "Biej Mieke" jullie uit om het Bokbier te komen proeven. Lekker mèt kèrboet! 


Donderdag 11 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3640 twee foto's zien waarop een roofvogel, die bij Har van Knippenberg tegen het huiskamerraam is gevlogen. Har vertelt hoe dat in zijn werk ging!


Donderdag 11 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een bericht tevens een verzoek van Mathijs Joosten, de eigenaar van Eetcafé 't Raodhoes.


Woensdag 10 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3639 verschillende foto's zien waarop huisjesslakken te zien zijn. De foto's zijn genomen en ingezonden door Tilly Nijssen-Reijnen. Had jij ook zo lang geen huisjesslak meer gezien? En dan nu, ineens zoveel! 


Woensdag 10 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een bericht over een Percussieconcert, dat op zondag 21 oktober 2012 in Cultureel Centrum Don Bosco te Heel, wordt georganiseerd.


Dinsdag 9 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3638 een foto zien van het St.Martinus kerkkoor, genomen voor de kerk van Lierop in Noord-Brabant, waar het koor afgelopen zondag de H.Mis heeft opgeluisterd.


Dinsdag 9 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, staat een bericht van het Comité 130 jarig bestaan van Zangvereniging Maas en Neergalm te Neer.


Maandag 8 oktober 2012. Morgen 9 oktober 2012 is een bijzonder feest in Neer: 
ADÉLE komt Sara te zien. Door "hier" te klikken, kan men tijdelijk de gegevens bekijken.


Maandag 8 oktober 2012. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" van vandaag, laat ik jullie een foto zien van een pas gerenoveerde kerk in Maastricht, ingezonden door Huub Verstegen.
Als U de tijd hebt, kijk dan ook nog even naar de foto van de vorige week en daarna naar de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, daar wordt nog eens uitgebreid daarop terug gekomen.


Maandag 8 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3637 een foto zien van de clubkampioenschappen, die gisteren in gemeenschaphuis "In d'n Haammaeker zijn gehouden door Judoclub Sei-Do uit Neer. Tevens zijn daar ook de uitslagen te zien! Judoka's jullie hebben goed werk verricht: PROFICIAT!


Maandag 8 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, komt Ben Hendrickx nog eens uitgebreid terug op foto 0287 die in de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat.
Best de moeite waard om het met aandacht te gaan lezen.


Zondag 7 oktober 2012. Woensdag a.s. 10 oktober 2012 is een oud Neerse 50 jaar gehuwd. 
De gegevens van het echtpaar staan tijdelijk in de rubriek "Gouden Huwelijk"
Ook zolang te bereiken via de link. Gaan wij allemaal even feliciteren?


Zondag 7 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3636 een paar foto's zien, die men gerust echte "Zomaar un foto" kan noemen.
Evenwel toch een paar zeer mooie!


Zondag 7 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Ton Hillen ons zien welke leden van seniorenvereniging Neer het zilveren bondsinsigne van de Katholieke Bond van Ouderen (KBO) opgespeld kregen, dit voor de vele verdiensten voor de vereniging verricht. Vanaf hier, aan allen een van harte Proficiat!


Zaterdag 6 oktober 2012. Voor Gos Blomen (zie gisteren 5-10-2012) wordt op dinsdag 9 oktober 2012 om 19.00 uur een avondmis gehouden in de parochiekerk van Kessel-Eik.
De crematie zal in besloten kring plaatsvinden.
Condoleanceadres: Eeseltweg 3, 5995MN KESSEL-EIK. 


Zaterdag 6 oktober 2012. Een tijdje terug heeft TVL opnames gemaakt bij "Lotjeshaof" hier in Neer. Die worden nu uitgezonden in het programma "TV Limburg vandaag".


Zaterdag 6 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3635 een foto zien, die Niek Beurskens ons heeft gezonden, van een zeer bekende merrie, eigendom van zijn vader, die in 1938 Kampioen van Limburg is geweest.


Zaterdag 6 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Har en Mirjam van Camping de Rooëlbes ons, dat voor dit seizoen het terras voor de laatste keer open is.


Vrijdag 5 oktober 2012. Geert Klaessen laat ons weten, dat vandaag op 76 jarige leeftijd is overleden Gos Blomen, de vader van drie van onze dorpsgenoten, t.w.: Hans Blomen, 
Lydia Klaessen-Blomen en Renate van Sint Fiet-Blomen. 
Aan zijn echtgenote Nelly Blomen-Naus, de kinderen en familie en alle andere betrokken: 
Onze Oprechte Deelneming.
Nader bericht volgt.   


Vrijdag 5 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3634 een foto zien, die Har van Knippenberg gisteren heeft gemaakt van de ruimte die is ontstaan, nu de sloop van meelfabriek Maasoever is voltooit.


Vrijdag 5 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Vocante ons de gang van zaken, met en tijdens het Jubileumconcert op 27 oktober 2012.


Donderdag 4 oktober 2012. Maandag 1 oktober 2012 is Siem Pennings geboren. Zijn gegevens staan tijdelijk in de rubriek "Geboren". Gaat U ook even feliciteren? Kan via de link.


Donderdag 4 oktober 2012. Een oud Neerse wordt morgen 80 jaar. Zij staat tijdelijk in de rubriek "Jarig". Ook te bereiken via de link. Natuurlijk gaan wij haar even feliciteren.


Donderdag 4 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3633 een paar foto's zien, die verband houden met Werelddierendag, dat het vandaag is. 


Donderdag 4 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vraagt Ben jullie iets over de aanwezigheid van sandwich - en/of driehoeksborden, die de laatste tijd te pas en te onpas rond in Neer staan. Jullie kunnen hierover bij de gemeente een stem uitbrengen.


Woensdag 3 oktober 2012. Uit de krant van vandaag. In Roermond is maandag 1 oktober 2012 op 84 jarige leeftijd overleden, de in Stramproy wonende oud Neerse Odilia Claessen-Dorssers, weduwe van Cor van Klase Sefke (Claessen), voor velen waarschijnlijk beter bekend als Diel van Dorsers Sjang. Aan de kinderen, familie en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. De afscheidsdienst wordt gehouden op vrijdag 5 oktober 2012 om 12.00 uur in de parochiekerk van Stramproy. Na afloop van die dienst zal de crematie plaatsvinden in Crematorium Midden-Limburg te Baexem. Correspondentieadres: Vivaldistr.11/a,6661BW ELST. 


Woensdag 3 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3632 een foto zien van de Kwirzengers, tijdens een concert op "Eynderhoof".


Woensdag 3 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Senioren- vereniging St.Martinus uit Neer jullie weten, hoe die vereniging op vrijdag 5 oktober 2012 haar 50 jarig bestaan gaat vieren. Ook U wordt van harte uitgenodigd voor de receptie!


Dinsdag 2 oktober 2012. De uitvaartdienst voor Jan Janssen (zie za. 29-9-2012) wordt gehouden op zaterdag 6 oktober 2012 om 10.30 uur in de parochiekerk van Neer, waarna de crematie volgt in het crematorium Midden-Limburg te Baexem.
Het correspondentieadres is: To van Wijlick-Janssen, Panneoven 13, 5953LG REUVER.


Dinsdag 2 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3631 een foto zien van een weggetje hier in Neer en daar is Roel Custers, ondanks dat hij zelf de foto heeft geknipt, benieuwd naar waar dat is? Er waren al vroeg enkele reacties!


Dinsdag 2 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, stuurt Sjaak van Neliske (Claessen) ons een presentatie. Als U die wilt zien? Klik dan op de link!


Maandag 1 oktober 2012. De uitvaartdienst voor Sef Cox (zie za. 29-9-2012) wordt gehouden op vrijdag 5 oktober 2012 om 10.30 uur in de parochiekerk van Neer, waarna de begrafenis volgt op het kerkhof van Neer. Correspondentieadres: Zorgcentrum de Wietel, kamer 317, Piushof 85, 5981VW PANNINGEN.


Maandag 1 oktober 2012. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" van vandaag, laat ik jullie voor de afwisseling eens een oude foto zien. Ik kwam ze tegen in mijn archief en vond het de moeite waard om zoiets ook eens te laten zien.
Van de reacties die zijn binnen gekomen heb ik er een uitgezocht en die bij de foto geplaatst.
Frans bedankt!


Maandag 1 oktober 2012. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3630 een foto zien van weer een nieuw lid in de Orde van Oranje Nassau. Dat is de tweede in Neer in een week tijd. Proficiat! 


Maandag 1 oktober 2012. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, doet Tjeu Scheepers namens de oudercommissie een oproep aan alle leden van de RABO.


Maandag 1 oktober 2012. Als U toevallig een paar dagen niet hebt gekeken naar deze site, dan raad ik aan om "hier" even te klikken, dan komt U terug bij het nieuws van september 2012.


Maandag 1 oktober 2012. U weet toch, dat men het "Nieuws van eerder" gemakkelijk kan gaan bekijken, door naar die rubriek toe te gaan. Dat gaat zelfs terug tot juni 2001.
Nu nog gemakkelijker, door "hier" te klikken.


Maandag 1 oktober 2012. Weer een maand voorbij. Ook aan het begin van deze maand zou ik jullie willen vragen, om even de tijd te nemen om naar de sites van de sponsoren die op mijn startpagina staan te gaan kijken. 
Het is ondertussen wel bekend, dat door toedoen van die bedrijven deze site kan blijven bestaan. Als dank voor dat alles laat ik jullie vandaag door middel van deze "link" een grote Schotse zangeres horen en zien. Zij zingt voor jullie: "This is The Live", concert in 2008.