Vraag- en aanbod.

Dit is een rubriek waarop de bezoekers van deze site iets kunnen vragen- en of aanbieden aan andere bezoekers van deze site. Er zijn geen kosten aan verbonden, dus gratis!
Ik hou wel het recht om bepaalde vragen en/of aanbiedingen te weigeren.

Het laatst binnen gekomen bericht staat bovenaan.06-04-2013. Op zaterdag 13 april houden wij in Nunhem van 10 tot 14 uur een  totaalverkoop van een ruim aanbod betonnen tuinbeelden, bloembakken en andere ornamenten.  En dit tegen dumpprijzen. Zie ook www.sjnabbeltjes.nl onder de rubriek bouw en tuin.
Adres : Kempkensstraat 11 6083 AV Nunhem.


20-11-2012. Sinterklaasje kom maar binnen met Uw knecht!
Ook dit jaar komen Sinterklaas en zijn Pieten ons land weer bezoeken!
Wilt U de Sint en zijn Pieten ook bij U op bezoek?
Dat kan, de Sint heeft nog tijd over op zaterdag 1 december 2012, vanaf 16:00 uur.
Wij zijn te bereiken op het mobiel telefoonnummer: 06 23 395845.


13-11-2012. Vandaag zijn Sabine Houben en Ik Bianca Beens gestart op facebook met een weggeefhoek voor de regio Leudal. Wat houdt dit in. Mensen hebben vaak spulletjes liggen die ze eigenlijk niet gebruiken en die ook maar in de weg liggen. Nu kun je deze spulletjes weg gooien maar je kan ze ook weg geven aan mensen die er wel iets mee kunnen doen. Op onze Facebook pagina met de naam “Weggeefhoek Leudal" is er de mogelijkheid dat mensen een berichtje plaatsen met daarin de beschrijving of een foto van wat ze weg te geven hebben. Andere geïnteresseerde mensen kunnen reageren op dit berichtje en via die weg wat afspreken om het op te halen. Is het misschien mogelijk om er op uw site wat aandacht aan te besteden. Hier in het noorden van het land zijn al meer van dit soort initiatieven die heel goed lopen Alvast Bedankt. Groetjes Bianca Beens en Sabine Houben.


5-11-2012. De site neersetaarten.nl is vernieuwd. Vanaf nu kunnen wij workshops geven en ook kinderfeestjes verzorgen. Kijk voor data op de site en aanmelden kan ook via de site. 
Lisanne Verheijen en Gerry Scheres.
www.neersetaarten.nl
  email: info@neersetaarten.nl


19-10-2012. Heeft u behoefte aan juridisch advies of bijstand bij een conflict? Advocatenkantoor Van Kasteren is een no-nonsense advocatenpraktijk te Maastricht met jarenlange proceservaring. U kunt bij ons terecht voor concreet advies of rechtsbijstand. 
Wij houden per 1 november 2012 met regelmaat spreekuur in Neer. 
U hoeft dus niet naar Maastricht te komen! 
Binnen onze rechtspraktijk bieden wij u praktisch en deskundig advies en rechtsbijstand, tegen een gunstig tarief. In voorkomend geval werken wij ook op basis van door de overheid gefinancierde rechtsbijstand. 
Wij behandelen zeer uiteenlopende zaken onder andere op het gebied van incasso, huurrecht, familierecht, ondernemingsrecht, arbeidsrecht en koop-, contracten- en verbintenissenrecht. 
U kunt altijd uw probleem geheel vrijblijvend aan ons voorleggen zodat wij kunnen kijken of wij iets voor u kunnen betekenen. 
Bel ons vrijblijvend voor meer informatie of het maken van een afspraak: 043 260 01 28. 

U kunt ook eerst een bezoek brengen aan Advocatenkantoor Van Kasteren, via deze "link" of via de link op de startpagina van deze site, het zijn namelijk sponsoren van deze site.


17-10-2012.  Wij (Café Maneslust 'Biej Mieke') gaan in deze donkere maanden regelmatig muziekavonden organiseren, we starten met een Beatles en Rollingstones thema. 
Verder staat er tijdens de winter, nog een grote muziekquiz in de planning. 
Dus voor de liefhebbers van muziek 'toen muziek nog muziek was': “cafe Biej Mieke”. 
Wanneer er iemand nog tips heeft voor een thema avond laat het horen!! 
U bent van harte welkom! Geert op het Broek.


12-09-2012. Vorige week na het trainen in de sporthal 't Ligteveld in Neer ben ik mijn gouden armbandje verloren op de weg van de sporthal naar de auto die op de parkeerplaats stond.
Vanavond nagevraagd aan de beheerder van de sporthal of ze iets hadden gevonden maar helaas. Hij wees me op u site.
Zou het mogelijk zijn dat u via u site een berichtje plaatst zodat de eerlijke vinder van mijn (voor mij) waardevolle armband deze misschien weer aan mij terug zou kunnen bezorgen.
Daar zou ik heel erg dankbaar voor zijn. En nu hopen op een eerlijke vinder?
Alvast bedankt.
Carmen Boonen, Egchel.
077-3072340    06-25377585


27-08-2012. Iemand uit Neer belde mij met de mededeling, dat haar sleutels zoek zijn en zij schrijft mij daarna het volgende:
Waarschijnlijk zitten ze in een plastic zak met plastic afval die ik naast de plastic-container heb gezet (omdat de containers vol waren) vanmorgen 27 augustus om ca. 08.35 uur (containers aan de Steeg)   
Toen ik om 09.00 uur ontdekte dat ik mijn sleutels kwijt was, ben ik direct weer naar de container gegaan maar was de zak naast de container weg (zo ook andere losse zakken die naast de container stonden) Ik ben uiteraard in de containers gaan zoeken en heb de bovenste laag eruit geplukt om te kijken of iemand de zakken er toch nog misschien bij heeft kunnen proppen. Niets gevonden. Dus iemand moet tussen 08.35 en 09.00uur de zakken hebben meegenomen.
Wie zou deze zakken hebben meegenomen??
Ik ben daarna ook bij de plastic container bij het Veurtje gaan zoeken, maar ook daar niets gevonden.
Omschrijving : de sleutels (waarschijnlijk 3 stuks) zitten aan een rood key-koord.
Hopelijk heeft iemand ze gevonden.

Weet iemand iets over deze sleutels? Laat 't dan bij mij weten Piet, Kwir 23, Neer.
Ze mogen ook door de brievenbus gedaan worden, ik zorg dat ze bij de eigenaar terug komen!  


21-08-2012. Wederom is er een papegaai weggevolgen. We hebben dringend hulp nodig!
Dit is een grote groen-vleugel ara. Hij is groot en opvallend rood.
Graag wil ik u erop attenderen om de vogel niet zelf te pakken!
Dit is slechts een jonkie, maar heeft een grote snavel en is daarbij erg schrikachtig!!
Heeft u onze vogel, Kyra, gezien, bel ons zo snel mogelijk!!!
Tel: 0652585895. Gr. Hans Biermans.


13-08-2012. Wil degene die afgelopen zaterdag 11 augustus 2012 onze Abraham heeft geleend, ook zo sportief zijn om hem weer terug te brengen ?
Bedankt. Hans en Karin Blomen, Hoogstraat, Neer.


13-08-2012. Graag zou ik via uw site een oproep willen plaatsen voor onze geplande tentoonstelling voor het eerste kwartaal 2013. 
Thema voor deze tentoonstelling in Bezoekerscentrum Leudal te Haelen is: Oude spellen en oude computerspellen. We zoeken hiervoor spellen die mensen voor de periode van de tentoonstelling in bruikleen willen geven aan het Bezoekerscentrum. 
Hiervoor kunnen ze contact opnemen met onderstaande gegevens (mij dus) of natuurlijk even langskomen mag ook. 
Alvast hartelijk dank voor het plaatsen van deze oproep! Juul. 
Met vriendelijke groet, Mevr. Juul Poels, Centrum Manager.
Bezoekerscentrum Leudal,  Roggelseweg 58, 6081 NP HAELEN. tel: 0475 - 49 70 10
email: j.poels@leudal.nl  algemeen: bezoekerscentrumleudal@leudal.nl


11-08-2012. Ik zou het heel fijn vinden als je nog eenmaal een berichtje plaatst zodat de mensen nog even aan herinnert worden dat ze vandaag en morgen nog kunnen stemmen op lotjeshaof, voor de mooiste tuin van de Benelux.
Lowie en Riet zijn al erg verrast dat ze in de finale zijn gekomen en dat is al heel mooi. Maar nu we zover zijn gekomen willen we samen proberen om het GOUD binnen te halen en daarvoor hebben we heel veel stemmen nodig. Dus alle mensen die dit lezen ga naar de site van www.lotjeshaof.nl en breng U stem uit.  Voor iedereen die heeft meegedaan hartelijk dank en hopelijk brengen we het GOUD naar NEER!      
Groetjes Marleen Delissen (Dochter van Lowie en Riet Delissen)


01-08-2012. Wie kan Hubert Leenen helpen? Hij vraagt:
Mijn vader  Tjeu Leenen, heeft in de jaren rond 1954 met  een stoomsleepboot  Sinterklaas gevaren in Neer.
Toen ik met mijn moeder herinneringen op aan het halen was, vertelde ze me dit en vroeg zich af of er mogelijk foto’s van gemaakt zouden kunnen zijn.
Zelf ben ik werkzaam binnen Daelzicht (ST-Joep)  in Heel en heb daar via een van mijn collega’s jouw site en mail adres gekregen.
Alvast bedankt.
Hubert Leenen
, Teamleider : 06-30425933 .


23-07-2012. Met Lenie Bosma, (oud Neerse). Ik heb een vraag ik ga beginnen met de film over Neer, maar ik mis nogal wat foto's in de tijd van de 70-80er jaren. Zou u een oproep in "Vraag en aanbod" kunnen plaatsen, het gaat namelijk over winkels die er toen in Neer waren. Ik heb er al veel maar ik mis er nog verschillende, misschien heeft iemand daar wel eens foto's van gemaakt. Het gaat over foto's van: Vestjens zaadhandel -- Claesse Pieër winkel -- Taxi Clijsters -- Fientje, die winkel heeft vroeger tegenover de bieb gelegen -- Friture Tom en Mieke -- Servicewagen van groenteboer Geraets -- pand van Ali, vroeger Winkelmolen -- Schilderszaak Hendriks -- Schilderszaak Timmermans, op de hoek Steeg Baand -- bakkerij Timmermans -- Smeden Har en Tjeu Becks -- Friture de Gastronoom -- Hautus sigaren zaak -- Slagerij Theelen.
In ieder geval al hartelijk dank. Mijn Email adres is "Lenie Bosma" 
Groetjes Lenie en Auke Bosma.


18-07-2012. KVW Neer is op zoek naar 'traptractors' & oude witte beddenlakens voor Kaatje's Kinderfeest op woensdag 1 augustus 2012 tijdens onze KVW-week!
Kunt u ons helpen stuur dan even een mailtje naar kvwneer@hotmail.com of kom even langs op Acacialaan 3, Neer. Alvast hartelijk dank!


24-06-2012. Te koop: Jamet Arizona 8 persoons vouwwagen bouwjaar 1998.
Nog in goede staat verkerende vouwwagen met grote leefruimte.  
2 x 2 persoons slaap cabines en mogelijkheid voor 2 onder tentjes.
Hij heeft afgelopen jaar nieuwe banden er onder gekregen en nieuwe elastiek voor het dekzeil.
Op speurders.nl staan foto`s onder nummer: Advertentienummer: 110338862

http://www.speurders.nl/overzicht/caravans-en-kamperen/vouwwagens/jamet-arizona-in-goede-staat-110338862.html

Wij doen de vouwwagen weg omdat we vanwege gezondheidsproblemen een nieuwe versie gekocht hebben. De aangeboden wagen kan nog jaren mee. Te reageren tot 1 juli 2012. abeens1@gmail.com Bianca Beens-Caris , Emmen.

De vouwwagen is vergeven!


22-06-2012. Namens KVW, de kleuters gezocht:
Voor de kleuters zijn wij op zoek naar lege Pringles (chips) bussen. Andere merken mag ook.
Hebt je lege bussen dan kun je ze inleveren bij:
Miranda Nijnens, Ulensvaaren 20, NEER. 
NAMENS DE KLEUTERS ALVAST BEDANKT !!!!!!


01-06-2012. Gratis. Ik heb een nieuwe inktcartridge van het type HP56 en een redelijk nieuwe HP57 over (Hema-huismerk). Wegens aanschaf van een nieuwe printer heb ik deze over. 
Kan ik er iemand gratis blij mee maken? Men mag langskomen op Engelmanstraat 25 in Neer. Met vriendelijke groet, Roel Custers.
Bedankt voor het plaatsen. Binnen 2 uur tijd was er al een reactie van een gegadigde.
Met vriendelijke groet, Roel Custers.


31-05-2012. Te koop. Ik heb een prachtige buffetkast in de aanbieding.
Voor de liefhebber is het een koopje, ik vraag € 100,00, is goed onderhouden en rond de 100 jaar oud.
Met vriendelijke groet, PM Luijten.
Foto van de kast op aanvraag via: pmluijten@home.nl
Tel. : 0475561505 . GSM : 0610404971  
Is inmiddels verkocht.


31-05-2012. Op zondag 30 september 2012 vier Judoclub Sei-Do Neer haar 40 jarig jubileum. Daarom zijn wij nog op zoek naar: foto's, gewonnen prijzen en oud leden natuurlijk. 
Ben je ooit lid geweest van Judoclub Sei-Do Neer of heb je nog foto's of gewonnen prijzen die wij mogen lenen dan horen wij het graag. Dit kun je doorgeven via secretaris@seidoneer.nl Namens Judoclub Sei-DO Neer alvast bedankt !!!


15-05-2012. Vanaf vandaag hebben Gerry Scheres en ik onze site in de lucht gebracht. www.neersetaarten.nl. Met vriendelijke groet, Lisanne Verheijen.


08-05-2012. Te Koop: Wii console met controllers allerlei spellen en vele accessoires. 
Voor meer info tel 0475-592204.


08-05-2012. Te koop: stoere Trike skelter. Ik doe er niets meer mee en wil hem graag verkopen. Hij heeft me heel veel plezier gedaan en ik denk dat ik er nog iemand blij mee kan maken.
Hij is nog in goede staat en boven de 200€ kunnen ze bieden voor de Trike en aanhanger. groetjes Jos Frenken tel: 06 40 973860.


07-05-2012. Wij hebben weer iets om te verkopen. Dit keer is het een zeer degelijke tuinset. 
Deze tuinset bestaat uit 4 hardhouten, 4 standen stoelen en een hardhouten grote uittrektafel. Als de tafel niet is uitgetrokken, is die 1 meter 50 lang. Alles is nog in zeer goede staat omdat deze tuinset altijd droog onder een afdak heeft gestaan. Vraagprijs alles bij elkaar is 300 euro. Onze naam en tel.nr is Michel Veling telefoon nr. 0773073235.


23-4-2012. Herman Smeets, oud dorpsgenoot heeft muziek in "aanbod". Klik "hier".


23-4-2012. i.v.m. onze emigratie zijn er verschillende spullen die nog verkocht moeten worden omdat ze niet mee mogen, o.a.: Een Opel Vectra 1600/16V benzine stationwagen. Diamond uitvoering. Klimaatregeling. Bouwjaar 1999 en km stand 170.000 km. APK januari 2013. Kleur bordeaux rood, eerste eigenaar. 
Daarnaast een partij gelaste buizen voor het maken van hekwerken en poorten. 
Enkele kruiken voor decoratie (hebben altijd binnen gestaan), blauwe aardewerk bloempotten voor buiten in verschillende maten en decoratie sterren van hout, sierschaal en eierkrans. 
Voor info over bovenstaande spullen, neem contact op Fam. Poels, Roggel, 
tel 0475-495042 of bel 06-41692254.


15-04-2012. ik wilde even doorgeven, zie 1-4-2012, dat de fietsendrager verkocht is. 
Nu heb ik hier nog 480 klinkers liggen, die zijn gratis af te halen, maar dan moeten ze wel allemaal meegenomen worden. Dus gratis af te halen bij Michel Veling.
De klinkers zijn vergeven, s.v.p. niet meer bellen.


06-04-2012. Via de link: "SPAR Kuijpers" biedt de buurtwinkel jullie iets aparts aan!


05-04-2012. In de rubriek "Vestjens Plantgoed" staan planten te koop.


02-04-2012. Te koop, een fietsendrager voor op de auto, compleet voor twee fietsen.
Handrie Kuijpers, Heldenseweg 13, Neer. Tel.06 18 547132.


02-04-2012. Vrijwilligers gezocht! Het jubileumfeest van de Bussen Schutten zit eraan te komen.
Het terrein inrichten is ook een hele klus, hier geldt vele handen maken licht werk. 
Vanaf dinsdag 10 april 2012 wordt er vrijwel dagelijks gewerkt, wilt u persoonlijk of met familie of vriendenclub hand en spandiensten verrichten, meldt u dan aan via secretariaat@500jaarbussenschutten.nl of kom tijdens het opbouwen naar het evenemententerrein.
De beide artiestenavonden zijn wat betreft (vrijwilligers) hulp geregeld.
Voor de zondag kunnen we nog hulp van een aantal mensen gebruiken.
Het betreft voornamelijk hulpen aan de buffetten of keuken, maar iemand die goed met een tapkraan kan omgaan is ook welkom.
Salaris of vergoeding zit er helaas niet in, wel een gezellige vrijwilligersavond op zaterdag 28 April 2012.
Ton Timmermans secretaris.


01-04-2012. Te koop fietsdrager voor twee fietsen. 
Har van Pol, Hanssum 7a, Neer. Tel.0475594028 of 0624252388. 


31-03-2012. KinderVakantieWerk Neer is weer langs de deuren geweest met paaseieren. 
Was u niet thuis en wilt u toch nog paaseieren van KVW kopen? 
Er zijn nog enkele doosjes inclusief jubileum verrassing te koop voor € 4,- per stuk. 
U kunt de eieren deze week nog kopen bij Maneslust Biej Mieke of bij Jeroen Kuijpers, Dorpsgraaf 10 Neer (tussen 18.30 en 20.00 uur). KinderVakantieWerk Neer, Jeroen Kuijpers.


31-03-2012. Te koop een spinder falcon zilvergrijze fietsendrager voor (2) twee fietsen, die je kunt kantelen zodat bij gebruik, men toch nog in de kofferbak kan komen, als dat nodig is. 
Weinig gebruikt. Vraagprijs 125 euro. 
E mail adres michel.veling@home.nl  Tel.nr. 0773073235.


27-03-2012. Wij zoeken voor ons jubileumfeest (Bussen Schutten) nog 6 tentjes te leen (bijv. partytentjes) voor de juryleden bij de bijwedstrijden op het voetbalveld op zondag 22 april 2012. 
Reacties graag naar Bert Crapels (doyo81ll@kpnmail.nl) of Ton Klaessen (kruumel@home.nl
Bij voorbaat hartelijke dank. Bert Crapels.


26-03-2012. Ik ga meefietsen met de Teun van Vliet Classic, een sponsorfietstocht waarbij iedereen een winnaar is en we geld op gaan halen voor wetenschappelijk onderzoek naar hersentumoren en het bekostigen van activiteiten voor levensbedreigend zieke mensen. 
Op dit moment ben ik dus hard op zoek naar sponsoren en mama (Irma Wulms) kwam met het idee om te vragen of dit op de website van u geplaatst kon worden? 
Onderstaand is een link waar mensen op kunnen klikken waarna ze mij kunnen sponsoren. http://www.teunvanvlietclassic.nl/deelnemers/deelnemer/esther_wulms 
Het zou super fijn zijn als dit geplaatst kon worden, bedankt alvast in ieder geval! 
Groetjes, Esther Wulms, Kappert 15, Neer.


21-03-2012. Is dit iets voor Allerlei of ............. Op marktplaats kan ik niks vinden. 
Zou jij via jou site mij kunnen helpen aan een Chinese Dwergkwartel Hen. 
En ik had graag nog wat Kanarie poppen 2 stuks. 
Graad Adams, Winterstraat 69, Naer. TEL-0622932865