Het nieuws van oktober 2011.

Laat nieuws dat Neer aangaat, s.v.p. snel weten.

Mail: Piet van Toon Tel. 0475-591317.

Terug

Wat is er allemaal te doen in NEER? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".
Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.

NIEUWS van EERDER!


Maandag 31 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3294 een foto zien, genomen door Harrie van Pietjes (Geraets) op het concert van NeKiZi zaterdag 29-10-'11. Twee zes jarigen, die op dat concert de show stalen! 
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat schutterij St. Sebastianus ons zien, wat voor een mooie dag de jaarlijkse sjöttedag van hun vereniging is geweest!

Maandag 31 oktober 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto genomen door Nelly Versteegen-Joosten. Zij nam deze foto tijdens een wandeling rond Vlodrop.

Zondag 30 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3293 een paar foto's zien, door mij zelf genomen op het concert van Kinderkoren, dat ter gelegenheid van het 15 jarig bestaan van NeKiZi ons eigen kinderkoor, gistermiddag in het gemeenschapshuis werd georganiseerd. Tussendoor zong een ex lid van het eerste uur, José Niessen een paar solo's. Van een daarvan, Don't cry for me Argentina, heb ik een filmpje kunnen maken. Te zien en te horen in de rubriek "Allerlei", ook door "hier" te klikken.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een oproep voor een uitvoering in Weert. Daar zal Rop Janze laten zien hoe verrukkelijk, "VURRUKKELUK" kan zijn!

Zaterdag 29 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3292 een foto zien aangeleverd door Huub Derks, van zijn opa van moederskant met zijn moeder, toen zijn moeder pas 20 jaar oud was.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een bericht van het kinderkoor NeKiZi, over een concert dat vandaag al plaats heeft. Dus snel lezen!

Vrijdag 28 oktober 2011. Zondag 30 oktober 2011 wordt Harrie Caris van de Boshei, 80 jaar oud. 
Hij staat tijdelijk in de rubriek "Jarig". Gaat u hem ook even feliciteren?

Vrijdag 28 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3291 twee foto's zien, van de reünie die gisteren is gehouden bij café Maneslust.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, wordt ons vertelt wat de Sjofele Types uit Roggel / Neer binnenkort gaan doen.

Donderdag 27 oktober 2011. Aangelopen een chocoladebruine Labrador. Mist U hem?
Ga dan kijken in "Tot jullie genoegen", daar staat een foto en de gegevens.
Ik hoor dat de hond terug is bij de eigenaar. Goed zo!

Donderdag 27 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3290 een foto zien uit de verzameling van Thea Timmermans, echt een zeer mooie!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, heeft de Vastelaovesvereniging weer een oproep, nu wel van een andere commissie. Kijk maar eens of jullie kunnen helpen?

Woensdag 26 oktober 2011. Vrijdag 28 oktober 2011 wordt Tinie Derks-Verhaeg, 80 jaar oud. 
Zij staat tijdelijk in de rubriek "Jarig". Gaat u haar even feliciteren?

Woensdag 26 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3289 enkele foto's zien, ingezonden door Tjeu Scheepers. Hij laat ons daarmee zien, dat in Neer nog belangrijk vrijwilligerswerk wordt gedaan. Goed zo, Dames!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, heeft de Vastelaovesvereniging een oproep, om nieuw talent te vinden voor hun Bonte aovendje.

Dinsdag 25 oktober 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is weer een (1) nieuw belangrijk bericht binnen gekomen, van de Provincie Limburg. Als men een huis wil kopen, daar staat uitleg over de startersregeling. Ga dus even lezen.

Dinsdag 25 oktober 2011. Loek Geelen stuurde een filmpje in, gemaakt door May Weijers van de Dorpsgraaf. Het gaat over hoe, door de familie Leunissen gehooid werd op de Dorpsgraaf.  
Voor hen die dat willen zien? Klik  "hier".

Dinsdag 25 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3288 een paar foto's zien, genomen door Jo Waegemans en dit van de Jubilarissen van fanfare De Eendracht. Trouwens voor vandaag zijn deze beide rubrieken voor de fanfare gereserveerd. Dus ook de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag. Daarin doet Erik Seuren verslag van het concours in de Oranjerie te Roermond, waar de fanfare gisteren een Eerste prijs heeft gewonnen. Vanaf hier: een van harte PROFICIAT!

Maandag 24 oktober 2011. Zaterdag 23-10-'11 is op Ulensvaaren Chris Frenken zijn fiets verdwenen. Het was een “guses” zwart met witte fiets met een hoog stuur en wit zadel. 
Een “oude oma fiets” ik ben zeer gedupeerd. Zou de “eerlijke Vinder” hem terug willen plaatsen. Het is een uitzonderlijk model dus goed herkenbaar. Met dank, Chris Frenken, Baand.

Maandag 24 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3287 een oude foto zien, genomen op een van die plassen op de Griend aan de Maas.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat het activiteiten team Ligteveld ons weten, dat ze op vrijdag 28-10-'11 HALLOWEEN organiseren.

Maandag 24 oktober 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto genomen door Janine Sonnemans uit Roggel. Zij fotografeerde een mooi natuurgebied.

Zondag 23 oktober 2011. In Brisbane, Australië is gisteravond laat op 90 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenote Truus Luijten-Theelen. Voor de ouderen onder ons beter bekend als Truus van Sjra-Wölm. Aan haar man Sjaeck, de kinderen, kleinkinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Condoleren kan via het mailadres van "Sjaeck van Mèrens".

Zondag 23 oktober 2011. Wie kan ik geheel kosteloos blij maken met twee entreekaarten voor de Grote Schlager Abend met Vicky Leandros tijdens het Oktoberfeest te Sittard op dinsdag 
25 oktober 2011. Aanvang 19:30 uur. Bij interesse graag een mail naar: cwgtim@hotmail.com. Groetjes, Karien Timmermans.

Zondag 23 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3286 een foto zien, van een voetbalteam van RKSVN, ingebracht door Bas Heijnen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, zijn het weer oud dorpsgenoten die ons uitnodigen ditmaal om hun zaak in Weert, een keer te gaan bezoeken. Dat doen wij dan toch?

Zaterdag 22 oktober 2011. Op de Sterrebosweg is gisteren 21-102011 Finn geboren. 
Vanaf hier een van harte proficiat! Foto en gegevens staan onder "Geboren". 
Ook tijdelijk via
"deze" link te vinden.

Zaterdag 22 oktober 2011. Frans Hautus heeft zijn "13-de verhaaltje" ingediend. Het staat in de rubriek "Allerlei", maar is ook te bereiken via "deze" link.
Het verhaaltje gaat over: "Overdenkingen van een aardappeleter"! 

Zaterdag 22 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3285 een foto zien, door mij zelf genomen in 1956 van mijn vader Toon van Gieërla.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, nodigen oud dorpsgenoten ons uit om hun bedrijf in Herkenbosch te komen bezoeken, op de open dagen op 5 en 6 november 2011.

Vrijdag 21 oktober 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is weer een (1) nieuw, vandaag binnen gekomen, bericht van de Provincie Limburg geplaatst.

Vrijdag 21 oktober 2011. Anita Cox laat weten, dat zij Gerardus scheurkalenders van de paters van Wittem in huis heeft, te koop voor € 5,45 inclusief achterkant, á contant. 
Als U haar belt, worden ze ook gebracht!

Vrijdag 21 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3284 een paar foto's zien, genomen door Ben Hendrickx van het avondrood.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Fanfare de Eendracht nog eens precies, dat wat dit weekend allemaal te gebeuren staat. Ga ze met grote getale steunen!

Donderdag 20 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3283 een paar foto's zien, genomen door Harrie van Pietjes (Geraets) van de Neerbeek.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een oproep van de voetbaljeugd van de D1.

Woensdag 19 oktober 2011. In Haelen is op zondag 16 oktober 2011 geboren: Janneke Catharina Hendrika Nellen, dochter van oud dorpsgenoot Guido Nellen en Vivian Verkoelen, zusje van Morris. Aan alle betrokkenen een van harte PROFICIAT! 
Hun adres is: Broekweg 27, 6081PA HAELEN.

Woensdag 19 oktober 2011. De uitvaartdienst (er is geen avondwake) voor Sjaak Roost 
(zie 18-10-2011) wordt gehouden op zaterdag 22 oktober 2011 om 10.30 uur in de parochiekerk van Neer, waarna de begrafenis plaatsvindt op het kerkhof van Neer. Het condoleanceadres is: 
Ouderencentrum Beek en Bos, L'Unionlaan 1, kamer 248, 6093GE HEYTHUYSEN.

Woensdag 19 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3282 een foto zien, genomen in 1991 door Jos Beurskens, nu wonende in Schagen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, wordt jullie vertelt hoe er aan een gratis boek te komen is. Tenminste voor leden van de een of andere bibliotheek. 

Dinsdag 18 oktober 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" zijn weer twee (2) nieuwe, vandaag binnen gekomen, berichten van de Provincie Limburg geplaatst.

Dinsdag 18 oktober 2011. In het Ouderencentrum Beek en Bos te Heythuysen is op 91 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenoot Sjaak Roost, echtgenoot van Thea van Boeane Driek (Winkelmolen). Aan Thea, de kinderen, familie en alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Nader bericht volgt nog.

Dinsdag 18 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3281 een foto zien, genomen van een zonsondergang door Har van Knippenberg.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Peggy Konings ons enkele familiefoto's zien, genomen tijdens het verjaardagfeest van haar oma Mien Gansewinkel-Custers. (80 jaar)

Maandag 17 oktober 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" zijn weer drie (3) nieuwe, vandaag binnen gekomen, berichten van de Provincie Limburg geplaatst.

Maandag 17 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3280 een foto zien, die genomen is in café Sjaen en komt uit de verzameling van Thea Timmermans van de Bergerstraat.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Riet Delissen van Brumholt ons het een en ander uit Noord-Limburg zien, zelf gezien tijdens een fietstocht in die buurt.

Maandag 17 oktober 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto die in Roermond is genomen, vanaf een toren, door Jan Verhaeg van het Ulensvaaren.

Zondag 16 oktober 2011. In Canada wordt een oud Neerenaar morgen 75 jaar oud. 
Hij staat tijdelijk in de rubriek "Jarig". Gaat U hem ook even feliciteren?

Zondag 16 oktober 2011. Over de Tungelroysebeek waarvan "Oos Naerbaek" een onderdeel is, staat op de site van Omroep 3ML een filmpje. Voor jullie gemak "hier" een link daar naartoe.

Zondag 16 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3279 een foto zien, genomen aan de Zandvang en ingezonden door Harrie van Pietjes.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat buurt Brumholt ons het zilveren paar Coen en Christien Luyten-Moen zien, samen met de versiering die de buurt heeft aangelegd.

Zaterdag 15 oktober 2011. Ik ben donderdag 13-10-'11 onder het trainen mijn telefoon kwijtgeraakt. Dit was een HTC in een zwart hoesje. Ik zou graag een oproep op de site te zetten. Als de eerlijke vinder zich wil melden bij Geert Jeurninck telefoonnummer: 0475-497140. 
bvd. Geert.

Zaterdag 15 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3278 een oude foto zien, ingezonden door Loek Stemkens. Loek bedankt daarvoor.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Anita Cox ons, dat eerstdaags NeKiZi (Neerse Kinderen Zingen) 15 jaar bestaat en hoe ze dat gaan vieren.

Vrijdag 14 oktober 2011. "Oppe Vlaos" wordt morgen iemand 70 jaar. Hij staat tijdelijk in de rubriek "Jarig". Gaat U hem ook even feliciteren?

Vrijdag 14 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3277 een paar foto's zien, ingezonden door Charlotte en Onno, ter gelegenheid van, dat hun moeder Marlie Sara heeft gezien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Martijn Berben ons precies wat voor een groots spektakel eerstdaags in de Spantenhal zal plaats vinden.

Donderdag 13 oktober 2011. Omroep 3ML heeft over "NAER" een filmpje gemaakt. Het is te zien en te horen via hun site als "Bie os.... in Neer". Voor het gemak, ook door "hier" te klikken.
In de rubriek "Provincie Limburg" staan ook weer nieuwe media berichten.

Donderdag 13 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3276 een foto zien ingezonden door Sjaak Claessen uit Heythuysen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, stuurt Riya Geboers een bericht in dat gaat over onthaasten met Bibliocenter in Château St.Gerlach.

Woensdag 12 oktober 2011. Uit de krant van vandaag. In Haelen is plotseling op 9 oktober 2011 op 46 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenoot Koos Berben, zoon van Piërre en Nel Berben-Naus. Aan alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
De afscheidsdienst voor Koos wordt gehouden op vrijdag 14 oktober 2011 om 11.00 uur in de aula van crematorium Tussen de Bergen te Roermond.
Het adres voor condoleances is: De Lingst 78, 6081GK HAELEN.

Woensdag 12 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3275 een foto zien ingezonden door Jos Stemkens. Wie weet het antwoord?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat de familie Geraets ons weten dat Nelly Geraets afgelopen weekend als Zuster Alberta, haar 50 jarig klooster jubileum heeft gevierd.

Dinsdag 11 oktober 2011. Donderdag 13 oktober 2011 wordt Harrie Emonts, An haar broer in Australië, 85 jaar oud. Hij staat tijdelijk in de rubriek "Jarig". Gaat u hem even feliciteren?

Dinsdag 11 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3274 een foto zien ingezonden door Miranda Nijnens, met de kampioenen van SEI-DO. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, staat een bericht met de winnaars van de prijsvraag bij Bibliocenter: Kinderboekenweek.

Maandag 10 oktober 2011. De laatste weken komen berichten binnen van de Provincie Limburg, gericht aan de media. Daarom heb ik aangenomen dat de provincie die graag geplaatst heeft. Als de bezoekers aan deze site daar ook nog blij mee zijn, dan is het helemaal goed.
Ze zijn voorlopig in de nieuwe rubriek "Provincie LIMBURG" geplaatst. Ga maar eens lezen!

Maandag 10 oktober 2011. Twee collega's webbeheerders vroegen mij om een link te plaatsen. Omdat het allebei interessante sites zijn doe ik dat, kijk hieronder:
Wiel aan den Boom van www.fotowiel.nl vroeg mij deze link naar zijn site te plaatsen. 
Will van den Brand op de Veluwe heeft de bronstige "Edelherten" gefotografeerd.
Voor de andere foto's van zijn hand klikt U "hier".

Maandag 10 oktober 2011. Annie Jenniskens-Cox (zie 8-10-2011) zal voor het laatst in ons midden zijn op donderdag 13 oktober 2011 om 14.00 uur in de aula van crematorium Midden-Limburg te Baexem. Het condoleanceadres is: Napoleonsweg 8, 6086AE NEER.

Maandag 10 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3273 twee foto's zien van de Neerbeek, ingezonden door twee verschillende bezoekers. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, staan negen binnengekomen reacties van bezoekers aan deze site, op die nieuwe foto van An en mij zelf op de startpagina van mijn site.

Maandag 10 oktober 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto die in Baarlo aan het veer is gemaakt door mij zelf.

Zondag 9 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3272 een oude foto zien, van een zeer bekend pand aan de Napoleonsweg.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, plaatst het recreantenteam van Accretos in Neer via deze site een oproep voor nieuwe aanwas.

Zaterdag 8 oktober 2011. De uitvaartdienst voor Piet Franssen (zie 6-10-2011) wordt gehouden op dinsdag 11 oktober 2011 om 10.30 uur in de parochiekerk van Panningen, waarna de begrafenis plaatsvindt op begraafplaats "Heiderust" aldaar.
Het condoleanceadres is: Ninnesweg 126, 5981PD PANNINGEN.

Zaterdag 8 oktober 2011. Vanmorgen het bericht ontvangen dat gisteravond 7 oktober 2011 op 59 jarige leeftijd, thuis in het bijzijn van kinderen en familie is overleden, Annie Jenniskens-Cox van de Napoleonsweg 8 te Neer. 
Aan Toon, de kinderen, familie en alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Nader bericht volgt nog.

Zaterdag 8 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3271 een oude familiefoto, van de kant van An, zien ingebracht door mijzelf!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, nodigt SEI-DO ons uit om a.s. zondag naar hun clubkampioenschappen in d'n Haammaeker te komen kijken.

Vrijdag 7 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3270 weer een prachtige oude foto zien ingebracht door Louis Delissen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat iemand van Heytse ons weten, dat daar a.s. zaterdag diensten te koop worden aangeboden. Men kan zien of er iets interessant bij is?

Donderdag 6 oktober 2011. Bericht ontvangen dat gisteravond 5 oktober 2011 in Helden-Panningen op 55 jarige leeftijd is overleden: Piet Franssen, sinds 1982 de echtgenoot van de oud Neerse Els Franssen-Niessen, dochter van Maan van Halfers Koeab van de Baand.
Aan Els, haar kinderen en familie: Onze Oprechte Deelneming.
Nader bericht volgt nog.

Donderdag 6 oktober 2011. Bericht ontvangen dat in Engeland een meisje is geboren "mèt Naers blood", genaamd "Anja Maria Costin", tijdelijk te bereiken via deze link en de rubriek "Geboren". Proficiat! 

Donderdag 6 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3269 een prachtige oude foto zien ingezonden door Agnes Peters-Heijnen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Marianne Niessen-Meerts ons het een en ander van haar bezoek aan het oude kerkhof van Roermond.

Woensdag 5 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3268 een foto zien ingezonden door Peter Metsemakers, van de reünie van zijn klasgenoten. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een foto van het bezoek aan de "Brand's" bierbrouwerij in Wijlre, nog in het kader van dat Naer 't Leukste dorp van Limburg is.

Dinsdag 4 oktober 2011. Toos Stoffels-Winkelmolen laat weten: Beste mensen. Mede dank zij uw e-mails, de vele kaarten en telefoontjes met gelukwensen is mijn 75 ste verjaardag een hele mooie dag geworden. Hiervoor u allen hartelijk dank! Toos.

Dinsdag 4 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3267 een paar foto's zien ingezonden door Harrie van Pietjes (Geraets).
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, komt Ben Hendrickx met toch wel een apart ras schaap. Of is dat een ander dier? Wie kan Ben een goed antwoord geven?

Maandag 3 oktober 2011. Meer dan een maand geleden, om precies te zijn op 22 augustus 2011, heb ik een bericht op de site gezet, dat Jet een poesje verdwenen was. Laat Angélique en Chris de eigenaren nu laten weten, dat ze door toedoen van Wiel en Agnes Metsemaekers, Jet weer levend bij hun terug is. Verder schreven ze nog: Ze is wel bijna een kilo lichter maar met een beetje extra zorg komt dat er wel weer aan. Zou u op de site een bedankje kunnen zetten voor alle mensen die ons gebeld hebben en die naar haar uit gekeken hebben? Fijn om te weten dat er zo veel lieve mensen in Neer wonen. Angélique en Chris Ketelings-Vullers.

Maandag 3 oktober 2011. De "Vlaai van de Week"  van 3ML was ook weer eens in Neer!

Maandag 3 oktober 2011. Deel 1 van het door 3ML opgenomen Lindeboom Midzomer Boete Buutte Gala, is uitgezonden. Hebt U het nog niet gezien en gehoord, klik dan "hier" .

Maandag 3 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3266 een foto zien ingezonden door Hans Mingers. Hij laat ons daarmee de ploeg zien, die zaterdag 1 oktober 2011 de ploegentijdrit van 't Naers Peloton heeft gewonnen.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Melanie van Hooft-Hansen ons het een en ander van haar nichtje Miranda van Hees in Italië.

Maandag 3 oktober 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto die in Heythuysen is gemaakt door Jan Verhaeg van 't Ulensvaaren. Een apart kunstwerk!

Zondag 2 oktober 2011. Bericht ontvangen dat vanmorgen is geboren: "Roos", dochter van de gelukkige ouders Koos en Marion Gielens-Wijers en een zusje van Floor en Anne.
Vanaf hier een van harte PROFICIAT! Hun adres is: Houtgraven 10, 6086PB NEER.
Feliciteren kan ook via de link onder Roos.

Zondag 2 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3265 een paar foto's zien, genomen door Wiel aan den Boom tijdens en uitstapje van de Zonnebloem afdeling Neer. Ze hebben de 16 kernen van de gemeente Leudal bezocht.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Riya Geboers aan de kids van geheel Midden-Limburg wat er allemaal op het programma staat tijden de Kinder Boekenweek.

Zaterdag 1 oktober 2011. Uit de krant van vandaag. In centrum De Ark te Roermond is op 86 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenote Annie van Herten-Soentjens, weduwe van Huub van Herten en moeder van onze dorpsgenote Yvonne van Houts-van Herten. Aan haar kinderen, partners, kleinkinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
De uitvaartdienst wordt gehouden, donderdag 6 oktober 2011 om 10.30 uur in de St.Laurentius parochiekerk te Maasniel, waarna de begrafenis zal plaatsvinden op de RK begraafplaats te Leeuwen. Het adres voor condoleances: Spuitjes 22, 6086BZ NEER.

Zaterdag 1 oktober 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3264 een paar foto's zien, genomen aan het Schoor van de overzijde van de Maas!
Mooi om het verschil te zien tussen 17.00 uur woensdag en donderdag 8.00 uur.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Marianne Niessen-Meerts ons een paar foto's zien, die zij zondag 25 september 2011 bij het kasteel van Horn heeft kunnen maken!

Zaterdag 1 oktober 2011. Als U toevallig een paar dagen niet hebt gekeken naar deze site, dan raad ik U aan om even "hier" te klikken.

Zaterdag 1 oktober 2011. U weet toch, dat men het "Nieuws van eerder" gemakkelijk kan gaan bekijken, door naar die rubriek toe te gaan. Nu nog gemakkelijker, door "hier" te klikken.

Zaterdag 1 oktober 2011. Als dit door jullie gelezen wordt, zijn we al weer bezig aan de tiende maand van het jaar, namelijk oktober 2011. Willen jullie weer net als voorgaande maanden even de tijd nemen om de sites van de sponsoren die op mijn startpagina staan, met een bezoek te vereren. Jullie weten het toch, dat door toedoen van die bedrijven, deze site kan blijven bestaan. Als dank daarvoor laat ik jullie vandaag een van de vele schlagers van Andrea Berg zien en horen. Te bereiken door op de datum te klikken.