Het nieuws van januari 2009:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

 

Zaterdag 31 januari 2009. De linken naar de Radio- en TV programma's staan vanaf heden onder een link:

"Radio TVzenders".

 

Zaterdag 31 januari 2009. Op de Kappert bij Frank en Inge Timmermans-Teeuwen is gisteravond 30-01-09 om 21.09 u hun derde kindje geboren. Het is een zoon en hij heet: Tijs.

Voor jullie duidelijkheid: Frank is een kleinzoon van An van Berte Sef en Inge een dochter van Drien van Wöllem van Buskes Graadje. Vanaf hier, een van harte PROFICIAT!

Het adres is: Kappert 12, 6086PA NEER. 

 

Zaterdag 31 januari 2009. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto 2307 een foto zien van de aannemer die in 1912 onze St.Martinuskerk heeft gebouwd.

In de rubriek "Bezoekers schrijven" staat vandaag een foto, ingezonden door Har en Leen van Knippenberg-Janssen.

 

Vrijdag 30 januari 2009. Onze dorpsgenote Michelle Keizers, Baand 18, 6086CE NEER, van beroep bloemist, is op maandag 26 januari 2009 geslaagd voor het diploma "Meesterbinder".  

Dit laat haar moeder Marianne Keizers-Rijks ons weten.

Vanaf hier een harte PROFICIAT!

 

Vrijdag 30 januari 2009. In de rubriek "Allerlei" op de startpage is een ook een berichtje geplaatst over, waar U Joep Reijnen jr. spelend in een musical kunt zien.

 

Vrijdag 30 januari 2009. In de rubriek "Allerlei" op de startpage is een bedankje geplaatst.

 

Vrijdag 30 januari 2009. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto 2306 weer een foto zien uit die serie van Piet Aben. Het is een tegenhanger van de foto van een paar dagen geleden en ook in de Sloes genomen.

In de rubriek "Bezoekers schrijven" staat vandaag een gedicht, ingezonden door John Stoffels.

 

Donderdag 29 januari 2009. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto 2305 weer een foto zien van onze kerk, maar nu op een Carnavalswagen gebouwd.

In de rubriek "Bezoekers schrijven" laat ik jullie een foto zien, die oud Neerenaar Lau Driessen inzond.

 

Woensdag 28 januari 2009. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto 2304 nog een avondfoto van onze kerk zien, maar nu uit een heel andere hoek.

In de rubriek "Bezoekers schrijven" laat ik jullie een foto zien, die een 15 jarige bezoeker heeft genomen en dan met een gsm telefoon. Laat dit een voorbeeld zijn, van wat de mogelijkheden zijn.

 

Dinsdag 27 januari 2009. Vandaag in de rubriek "Zomaar un foto", met foto 2303 een zeer mooie landschappelijke oude foto. In de rubriek "Bezoekers schrijven" stel ik jullie twee Neerenaren voor, die op zondag 25-1-'09 een hoge onderscheiding in ontvangst hebben mogen nemen.

 

Maandag 26 januari 2009. Yvo Korten, Schilder en Glaswerken is tot de sponsoren van deze site toegetreden. Gaat U even kijken, wat hij U te bieden heeft? Dat kan ook door "hier" te klikken.

 

Maandag 26 januari 2009. Vandaag in de rubriek "Zomaar un foto", met foto 2302 die Harrie Geraets inzond, een foto van vrijwilligers die stenen hebben schoon gekapt voor de toen nieuw te bouwen Antonius kapel.

Natuurlijk is de rubriek "Bezoekers schrijven" ook weer interessant om even te bekijken.

 

Maandag 26 januari 2009. Evenals in de 95 voorgaande weken, staan er vandaag ook weer twee foto's in de rubrieken: 

"Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde".

Zoals altijd in elke rubriek één, ook via deze linken te bereiken.

 

Zondag 25 januari 2009. Met "Zomaar un foto" nummer 2301 van vandaag, laat ik jullie een heel recente avondfoto van onze kerk zien. Natuurlijk is de rubriek "Bezoekers schrijven" ook weer interessant om even te bekijken.

 

Zaterdag 24 januari 2009. Maandag a.s. is er in huize Frenken op de Vlaas een dubbel feest, de heer des huize Sjaak wordt 77 jaar oud en samen met Truus, zijn ze op die dag ook nog eens 50 jaar getrouwd. In de rubrieken "Gouden Huwelijk" en "Jarig" staan foto's en gegevens. Ook te bereiken via die linken.

 

Zaterdag 24 januari 2009. Met "Zomaar un foto" nummer 2300 van vandaag laat ik jullie een heel oude foto zien van het "Veerhuis" aan de Maas. Jammer, dat ze laag van resolutie was.

Met "Bezoekers schrijven" laat ik een tegenhanger zien, zo ziet dat gebouw er nu uit, wel niet vanuit de zelfde hoek genomen.

 

Vrijdag 23 januari 2009. TV-Omroep 3ML heeft indertijd opnames gemaakt van de Opening van het OLS-jaor in Naer. Wilt U die opnames zien? Dat kan door "hier" te klikken.

 

Vrijdag 23 januari 2009. In Haelen is Mila Hanssen geboren. Voor alle gegevens gaat U even naar de rubriek "Geboren", ook te bereiken door "hier" te klikken.

 

Vrijdag 23 januari 2009. Met "Zomaar un foto" nummer 2299 van vandaag laat ik jullie weer eens een foto zien, van een prachtige Carnavalswagen uit die goede oude tijd.

In een van die andere ondertussen bekende rubrieken, genaamd "Bezoekers schrijven" staat vandaag weer een mooi gedicht.

 

Vrijdag 23 januari 2009. Wie spaart aanstaekers en/of zwaegelduuëskes? Verzamelaars moeten zich bij mij melden. 

 

Donderdag 22 januari 2009. Met "Zomaar un foto" nummer 2298 van vandaag laat ik jullie een foto zien, die gistermorgen bij de opening van het Kernpunt Neer is genomen. Wie de foto genomen heeft weet ik helaas niet, maar het is met dank aan Suzanne Boonen-van Hees dat ik ze jullie kan laten zien.

Lees ook goed, wat vandaag in "Bezoekers schrijven" staat, dat heeft ook met het Kernpunt Neer te maken. En ik zou zeggen? Maak er gebruik van, anders zijn we na drie maanden misschien weer berooid en moeten wij voor alles naar Heytse.

 

Woensdag 21 januari 2009. Met "Zomaar un foto" nummer 2297 van vandaag laat ik jullie een foto zien, die helemaal in 't kader past van "Opdat wij ze niet vergeten".

In de rubriek "Bezoekers schrijven" staat vandaag het eerste gedicht, ingezonden door de Neerenaar John Stoffels.

Denken jullie er aan, dat op die pagina een link staat, naar eerdere inzendingen?

 

Dinsdag 20 januari 2009. Sinds vandaag staan op de startpage van deze site weer linken naar de sites van twee nieuwe sponsoren. Brengt U ze ook even een bezoek? Bedankt!

 

Dinsdag 20 januari 2009. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag plaats ik met foto nummer 2296, vader en zoon Thommassen als de twee Vorsten van de vastelaovendj van "NAER". Vader Joop is Vorst van de grote Raad en Jolle is de voorganger bij de Jeugdraad. Nogmaals: Proficiat!

Natuurlijk kijkt U ook even in de rubriek "Bezoekers schrijven", want daar staat ook weer een inzending in.

 

Maandag 19 januari 2009. Het is ondertussen ook bekend, waar de kapel van "Ons mooi Limburg" staat en hoe ze heet.

Dat is bij de foto aangevuld.

 

Maandag 19 januari 2009. In Heythuysen is op 17-1-2009 thuis in haar vertrouwde omgeving overleden Truus Rijks-Huijskens, echtgenote van Piet Rijks en moeder/schoonmoeder van onze dorpsgenoten Marianne en Wiel Keizers-Rijks.

Aan alle betrokkenen Onze Oprechte Deelneming.

De plechtige uitvaartdienst zal worden gehouden op woensdag 21 januari 2009 om 10.30 uur in de parochiekerk van Heythuysen, waarna de crematie zal plaats vinden.

Het condoleanceadres is: Kloosterhof 20, 6093CK HEYTHUYSEN.

 

Maandag 19 januari 2009. De uitvaartdienst voor Wiel Keijsers (zie 17-1-2009) zal plaatsvinden op donderdag 22 januari 2009 om 10.30 uur in de parochiekerk van Sevenum.

Aansluitend is de begrafenis op het kerkhof aldaar.

Het condoleanceadres is: Hackfoirtstraat 4, 5975XP SEVENUM.

 

Maandag 19 januari 2009. Denken de bezoekers aan deze site er aan om ook nog even in de rubriek "Jarig" te gaan kijken en ook even een felicitatie te sturen? Er staan nu twee jarigen in!

 

Maandag 19 januari 2009. In de rubriek staan voor vandaag al drie berichten.  "Bezoekers schrijven"   "Bezoekers schrijven"

en "Bezoekers schrijven" Toch een bewijs, dat er aan deze rubriek behoefte is. Daarom? Weet U een mooi verhaaltje, een gedichtje of een ander wetenswaardigheidje, stuur het gerust in.

 

Maandag 19 januari 2009. Vandaag in de rubriek "Zomaar un foto", met foto 2295 die Harrie Geraets inzond, een foto van de drumband van de St.Sebastianus schutterij, die gistermorgen de H.Mis opluisterden.

 

Maandag 19 januari 2009. Evenals in de 94 voorgaande weken, staan er vandaag ook weer twee foto's in de rubrieken: 

"Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde".

Zoals altijd in elke rubriek één, ook via deze linken te bereiken.

 

Zondag 18 januari 2009. De Jeugdvorst van 2009 is ook bekend, door  "hier" te klikken, kunt U er alles over ervaren.

 

Zondag 18 januari 2009. Vrijdag 16-1-2009 is in 't ziekenhuis te Roermond Oscar Frost geboren, het is de zoon van onze oud dorpsgenoten Daniel Frost en Veronique Maessen. Aan alle betrokkenen, een van harte PROFICIAT. In de rubriek "Geboren" is een foto en het felicitatieadres te vinden.

 

Zondag 18 januari 2009. Vandaag in de rubriek "Zomaar un foto" met foto 2294 een paar mooie foto's van het Boere Broedspaar van b.s. de Kwir, ingezonden door meester Tjeu Scheepers.

In de rubriek "Bezoekers schrijven" staat ook iets nieuws, waar zeker naar gekeken moet worden.

 

Zaterdag 17 januari 2009. In de vanaf gisteren geopende nieuwe rubriek "NATUUR" zijn al verschillende onderwerpen geplaatst. Echter nog lang niet alles, toch denk ik, dat het de moeite waard is, om er eens doorheen te lopen.

 

Zaterdag 17 januari 2009. Gisteren is op 78 jarige leeftijd overleden, de in Sevenum wonende Wiel Keijsers, echtgenoot van de oud Neerse Toos Peulen (vanne Kuper van Gerheggen). Aan alle betrokkenen Onze Oprechte Deelneming.

Eventueel nader bericht volgt nog.

 

Zaterdag 17 januari 2009. Na de vele winterfoto's, (die daar nog eens van wil genieten kan terecht in de rubriek "NATUUR" nu in de rubriek "Zomaar un foto" met foto 2293 van vandaag, weer een mooi oudje. Wie weet daar de namen bij?

 

Vrijdag 16 januari 2009. Vanaf vandaag twee nieuwe rubrieken op deze site: "NATUUR" en "Bezoekers schrijven", normaal te bereiken via de "Startpage" van deze site. Voor jullie gemak ook door er hier op te klikken. Om er iets moois van te maken, heb ik de medewerking van jullie groot nodig. Leg als jullie iets belangrijks zien, dat digitaal vast als het kan en zend het in. 

De oplettende bezoeker zal zien, dat de rubriek 'Natuur' nog lang niet klaar/af is, daar moet nog heel veel in/op wat nu nog op andere plaatsen op de site staat. Normaal gesproken mag die rubriek ook niet helemaal af komen.

 

Vrijdag 16 januari 2009. Toch nog eenmaal, nu met foto 2292 van "Zomaar un foto", terug naar die ongekende sneeuwval die wij zo juist achter de rug hebben. Vandaag zijn wij bij een tuinder op het land, die het van dit soort producten moet hebben.

 

Donderdag 15 januari 2009. Aan alle inzenders van zulke mooie natuurfoto's en die van mij nog geen mailtje terug hebben ontvangen, deel ik mee: dat ik eerstdaags in een aparte rubriek daarop terug kom. Hou in elk geval alles wat met natuur te maken heeft, in de gaten.

 

Donderdag 15 januari 2009. Wat zegt U? In Neer N.K.-schaats kampioenschappen op het ijs? Ja! Die moeten al gehouden zijn en met "Zomaar un foto" 2291 van vandaag, laat ik jullie daar een foto van zien.

 

Woensdag 14 januari 2009. In de rubriek "Jarig" staat vanaf nu een 95 jarige. Wij wensen haar van harte PROFICIAT. Wilt U direct zien om wie het gaat, dat kan door "hier" te klikken.

 

Woensdag 14 januari 2009. Al is de winter alweer verdwenen, velen van jullie denken met weemoed aan het ijs en de sneeuw terug, daarom met "Zomaar un foto" 2290 van vandaag nog eens een mooi sneeuwlandschap, hier ergens in Neer.

 

Dinsdag 13 januari 2009. In onze gemeente Leudal heeft Dhr. Ben Doensen uit Heythuysen, samen met anderen het initiatief genomen, tot oprichting van een fotoclub. Hebt U interesse om met anderen deze mooie hobby te bedrijven, klik dan "hier".

 

Dinsdag 13 januari 2009. Binnengekomen bericht: Gistermiddag, maandag 12-1-2009 heb ik een bos huissleutels gevonden op de Moerbeilaan. Misschien dat U hier melding van zou kunnen maken op uw site, zodat ze weer terecht kunnen komen bij de rechtmatige eigenaar. 

Bent U die verloren? Meldt U bij mij, ik weet waar ze zijn.

 

Dinsdag 13 januari 2009. Gisterenavond had de Neerse jager Sjaen Theelen van de Engelmanstraat het geluk om een wild varken te kunnen verschalken. Een foto is te zien in de rubriek "Allerlei", ook te zien door "hier" te klikken.

 

Dinsdag 13 januari 2009. Gisteren via Kueb Janssen een foto van de nieuwe Vorst van de Kwiebusse binnen gekregen (zie 11-1-2009) en die laat ik jullie vandaag met foto nummer 2289 van "Zomaar un foto" vandaag aan jullie zien. Werkelijk een prachtige Vorst en zoals hij als leus heeft gekozen: ook met de Vastelaovendj "Gaer nao NAER"!

 

Maandag 12 januari 2009. In de rubriek "Geboren" staan de gegevens met een foto van de pas geboren Clint.

Ook te bekijken door "hier" te klikken.

 

Maandag 12 januari 2009. De "Zomaar un foto" plaats van vandaag was eigenlijk voor de nieuwe Vorst bedoeld. Omdat ik echter nog geen foto van Joop heb binnen gekregen, heb ik ter laatste ure nog een andere moeten uitzoeken. Foto 2288 is nu weer een winterse foto geworden. Ik zelf vind het een mooie. 

 

Maandag 12 januari 2009. Evenals in de 93 voorgaande weken, staan er vandaag ook weer twee foto's in de rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde. Zoals altijd in elke rubriek één. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" heb ik bij de foto van vandaag gezegd dat via een link "hier" meer foto's van Ben Doensen te bekijken zullen zijn.

 

Zondag 11 januari 2009. In Beringen heeft zaterdagavond een Leedjesfestival plaats gevonden. Een collega uit Egchel heeft mij een filmpje toegestuurd, door "hier" te klikken, moet dat te openen zijn. Bedankt!

 

Zondag 11 januari 2009. Joop Thommassen, de buksmeester van het zo succesvolle zestal dat "d'n UM" heeft geschoten, is gekozen tot de nieuwe Vorst over het Kwiebusseriek "NAER". 

Joop: PROFICIAT! 

 

Zondag 11 januari 2009. Als U de Kerst- en Nieuwjaarswensen, die op de startpage stonden, nog eens zou willen bekijken, die staan nu in de rubriek "Fotogalerie" ook te bereiken door "hier" te klikken.

 

Zondag 11 januari 2009. Vandaag met "Zomaar un foto" 2287 weer zoals gezegd een winterfoto, nu van Harrie van Pietjes.

 

Zaterdag 10 januari 2009. De geregelde bezoekers van deze site weten, dat het O.L.S. 2009 in Neer een eigen site heeft. Op deze site staat nu zeer belangrijk nieuws: er zijn overeenkomsten gesloten met hoofdsponsoren. Met wie? Klik "hier" en U bent op hun site en daar staat alles! Zet ze maar bij Uw favorieten. 

 

Zaterdag 10 januari 2009. Vandaag met "Zomaar un foto" 2286 een winterfoto van John Joosten. Gisteren zijn veel winterfoto's binnen gekomen, dus zullen er nog wel enkele volgen.

 

Vrijdag 9 januari 2009. In dit "Rundje Regio" laten ze de prijsuitreiking van "Om in te Lieëste" zien. U weet toch waar geklikt moet worden, om te zien en te horen.

 

Vrijdag 9 januari 2009. Vandaag met "Zomaar un foto" 2285 twee foto's uit de carnavalsoptocht uit 1977.

Zo af en toe "ein Vastelaovesfoto" in deze tijd voor Carnaval zal leuk zijn, daarom hebt U er mooie foto's van? Stuur ze in, denk er wel aan dat, als er veel binnenkomen, ik ze niet allemaal zal kunnen plaatsen. Hier geldt echter ook: Wat in 't vat zit, verzuurd niet!

 

Donderdag 8 januari 2009. In de rubriek "Zomaar un foto" heb ik onder nummer 2283 en 2284 een inhaalfoto geplaatst, zodat het morgen weer recht is getrokken.

 

Donderdag 8 januari 2009. Goed en wel thuis, al direct een oproep aan jullie. Jeri haar kater Semmy is weggelopen. Hij is zwart met een wit befje en vier witte pootjes. Hij heeft een geel halsbandje om. Hebt U Semmy gezien, weet U waar hij is of kunt U hem terug bezorgen? De vinder krijgt een beloning. 

Adres: Napoleonsweg 33, NEER. 0475-594332 of 06 40 411212

 

Donderdag 8 januari 2009. Zo! Daar ben ik weer, zojuist door dochter Karien en "oos An" opgehaald in het azM te Maastricht. Over de behandeling en de verpleging, alleen maar lof. Mijn I.C.D., ook wel pacemaker genoemd, is verwisseld. Hopelijk kan deze mij weer verschillende jaren van dienst zijn. Rest mij nog ons Antoinette te danken, voor de correcte manier van bericht- geving.

Woensdag 7 januari 2009. Vanmorgen om half 11 is Piet naar de operatiekamer gebracht, en om goed 12 uur was hij weer terug op zijn kamer. Dus kunnen wij zeggen dat 't goed gegaan is. En hopen natuurlijk dat dit zo blijft. En dat hij weer snel naar huis kan.Tot die tijd moeten jullie helaas zomaar een foto missen, want ik durf mij hier niet aan te begeven. Tot 't volgende nieuws dan maar weer.

Dinsdag 6 januari 2009. Piet  ligt nu in 't azM te Maastricht voor een onderhoudsbeurt, zoals hij al eerder hier 1 januari op de site bekend gemaakt heeft. Zodra wij meer nieuws hebben laten wij het via deze site weten.

 

Dinsdag 6 januari 2009. De plechtige uitvaartdienst van Thieu Verstappen wordt gehouden op zaterdag 10 januari om 10.30 uur in de parochiekerk van St Martinus te Neer, waarna aansluitend de crematieplechtigheid plaatsvindt in crematorium Midden-Limburg, Kasteelweg 10, 6095 ND te Baexem.

Gelegenheid tot schriftelijk condoleren in de kerk. 

 

Dinsdag 6 januari 2009. Met "Zomaar un foto" nummer 2282 van vandaag laat ik jullie een paar foto's zien van een sneeuwhut, die gebouwd is geworden hier ergens in de Kwir. Hoelang zal zo iets al niet meer mogelijk zijn geweest?

 

Maandag 5 januari 2009. In Australië, ik dacht dat ze in Adelaide woonde, is zondag 4 januari 2009 op 84 jarige leeftijd overleden onze oud dorpsgenote Coba Verstappen-van den Berg, weduwe van de in 2007 overleden Harrie vanne Vrieët.

Aan alle betrokkenen Onze Oprechte Deelneming.

Verdere gegevens ontbreken alsnog.

 

Maandag 5 januari 2009. In 't St.Laurentiusziekenhuis te Roermond is op 90 jarige leeftijd overleden onze dorpsgenoot Thieu Verstappen (Thieu vanne Vrieët), echtgenoot van Tinchen Verstappen-Philippen.

Aan alle betrokkenen Onze Oprechte Deelneming.

Nader bericht volgt nog.

 

Maandag 5 januari 2009. Uit de krant van vandaag, het bericht dat op 3 januari 2009 in Horn op 79 jarige leeftijd is overleden, onze dorpsgenoot Jan Timmermans, echtgenoot van Joke Timmermans-Rijvers (Jan van Vèrvers Sef). Aan alle betrokkenen Onze Oprechte Deelneming. De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op woensdag 7 januari 2009 om 15.30 uur in de Boskapel van Hornerheide, waarna de crematie volgt in Baexem. Het condoleanceadres is: Spuitjes 39, 6086BZ NEER.

 

Maandag 5 januari 2009. Met "Zomaar un foto" nummer 2281 van vandaag laat ik jullie een paar foto's zien van de onthulling van het naambord aan de gevel van het OLS-lokaal, de voormalige drukkerij van Boonen in de Engelmanstraat. Ook werd Bölke en het evenementenbusje aan den volken getoond.  

 

Maandag 5 januari 2009. Evenals in de 92 voorgaande weken, staan er vandaag ook weer twee foto's in de rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde. Zoals altijd in elke rubriek een.

 

Zondag 4 januari 2009. Foto 2280 van "Zomaar un foto" van vandaag, zijn weer twee heel mooie oude foto's. Ideaal voor alle buurten, om daar een voorbeeld aan te nemen en zich al klaar te maken voor de Vastelaovesoptocht van dit jaar.

 

Zaterdag 3 januari 2009. Gaat u zondagmiddag 4-1-2009 ook even kijken bij het OLS-kantoor aan de Engelmanstraat?  Ik heb begrepen dat zich daar rond drie uur voor het gebouw een klein spektakel gaat afspelen rond de opening van het OLS jaar 2009, een historisch jaar voor Neer. Schutterij Sint Sebastianus houdt na het officiële gedeelte de nieuwjaarsreceptie. Hiervoor zijn de leden van Drumband Schutterij Sint Sebastianus, de vrijwilligers van de negen werkgroepen en hun partners uitgenodigd. Ik ben benieuwd welke verrassingen we in de Engelmanstraat te zien krijgen. Het belooft mooi te worden.  

 

Zaterdag 3 januari 2009. Foto 2279 van "Zomaar un foto" van vandaag, vind ik weer eens een heel mooi oudje. Daar kan ik ook nog iets bij vertellen, wat zo op het eerste gezicht niet opvalt. Van die klas jongens, 20 in totaal zijn er zeker 3 (die ken ik persoonlijk en weet ik zeker) priester geworden. 

 

Vrijdag 2 januari 2009. Op 20 november 2008 is in Meijel op 89 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenoot Frans Franssen, weduwnaar van Mien Roost. Voor de duidelijkheid: het was een zoon van Franse Hannes van Brumhold. Aan alle betrokkenen, alsnog Onze Oprechte Deelneming. Vandaag zag ik de dankbetuiging in de krant.

Sorry, de overlijdensadvertentie is er mij tussenuit gekomen en ook heeft niemand mij getipt.

Het correspondentieadres was: Steeghsweg 8, 5768PT MEIJEL.

 

Vrijdag 2 januari 2009. Met foto 2278 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een foto zien van de 9 jarige Charlotte Caris, die in Roermond Limburgs Jeugdschaakkampioen in de categorie E is geworden.

 

Donderdag 1 januari 2009. Nieuwjaarsdag. In de rubriek "Jarig" staat weer een nieuwe jarige, Mevrouw To Geenen-Geelen wordt a.s. zaterdag 88 jaar. Ook te bereiken door "hier" te klikken.

 

Donderdag 1 januari 2009. Nieuwjaarsdag. De site van de "Stichting Oud Limburgs Schuttersfeest Neer 2009" is in de lucht. Werkelijk een prachtige site, daarom moet U ze zeker zo af en toe ook eens gaan bezoeken. Op de startpage van deze site staat een link, maar voor het gemak "hier" ook nog een link.

 

Donderdag 1 januari 2009. Nieuwjaarsdag. Ook in dit nieuwe jaar zal de rubriek "Zomaar un foto" hopelijk kunnen blijven bestaan. Als de medewerking van jullie zo blijft, trouwens dat geldt ook voor de andere rubrieken, dan zal dat gemakkelijk lukken.

Foto 2277 van vandaag laat jullie zien, hoe de contouren van een al lange tijd verwachtte loods nu eindelijk de lucht in rijzen.

 

Donderdag 1 januari 2009. Nieuwjaarsdag. De "Stichting Oud Limburgs Schuttersfeest Neer 2009" laat een belangrijk bericht aangaande het in de lucht komen van hun site uitgaan.

Door "hier" te klikken, kunnen jullie dat bericht lezen en vandaar uit ook die nieuwe site bezoeken.

 

Donderdag 1 januari 2009. Nieuwjaarsdag. Aan het begin van het nieuwe jaar wens ik aan al die trouwe en ook de minder trouwe, zij die niet alle dagen kijken, bezoekers van deze site:

"Een gelukkig maar vooral gezond NIEUWJAAR!".

Dat gezond zijn, dat kan toch zo belangrijk zijn!

Hopelijk is het maar voor een paar dagen, maar de volgende week dinsdag 6-1-2009 om 11.00 uur moet ik me melden in het azM te Maastricht voor een onderhoudsbeurt. De belangrijkste vermeldingen zullen in de tijd dat ik weg ben, wel weer door dochter Antoinette bijgehouden worden. 

of per telefoon 0475-591317, kan ook met nummer  06 30806452. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl

nieuwsoktober2004.ht