BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

 

2009 01 24 01  Jo Waegemans, geregeld leverancier van mooie foto's knipte deze week een prachtige foto van restaurant de Troost hier in Neer en stuurde ze aan mij met de vraag: een nieuw bord? Wie het weet mag het zeggen ik kan er geen zinnig antwoord op geven. 

Ik heb Jo als antwoord gegeven: in de kledingindustrie betekend XXL extra extra large, dat zoveel als "zeer groot" moet betekenen. Zou het dan betekenen, dat ze daar schnitzels serveren 'als deurmatten zo groot' zoals ik ooit ergens heb zien staan of zou het kunnen zijn, dat de rekening altijd groot en breed uitvalt? Ik heb zo'n bord ook in de krant of in een weekblad, bij een een of ander restaurant zien staan, maar dat was kleiner, dat was maar XL. Die echt weet, wat het precies betekend, die mag het ook zeggen.

Rutger van Knippenberg schrijft ons:

Als werknemer van Boothuis de troost weet ik waar dit bord voor is.

Na de carnaval zal het menu bij de troost gaan veranderen. Er wordt vanaf dan in de maten M, L en XL geserveerd. Dit geldt voor de hoofdmenu’s en het drinken. Snel zal er ook meer informatie bekend worden gemaakt, maar ik kan u vertellen dat de Troost een metamorfose ondergaat. Een tip van de sluier, de hamburger zal maar liefst 28 cm groot worden. En er komt ook nog een uitdaging, maar daarvoor moet u even wachten tot na de carnaval. Groeten Rutger van Knippenberg.

 

-+-+-+-+-+-+-+-+-+-+-