Het nieuws van november 2011.

Laat nieuws dat Neer aangaat, s.v.p. snel weten.

Mail: Piet van Toon Tel. 0475-591317.

Terug

Wat is er allemaal te doen in NEER? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".
Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.

NIEUWS van EERDER!


Woensdag 30 november 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is wr een (1) nieuw bericht binnen gekomen. Wilt U mee beslissen over, de beste sporters in Limburg? Ga dan kijken!

Woensdag 30 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3323 een tweetal foto's zien van de monding van de Neerbeek genomen door Harrie.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Geert op het Broek ons meegenieten van een Sinterklaasdroom van een verwachtingsvol manneke!

Dinsdag 29 november 2011. Dit bericht is zo juist binnengekomen: Het afgelopen weekend is er tegen de afrastering van de handboogvereniging een fiets met accu gevonden. Wij hebben hier de politie over gebeld, maar deze heeft hier geen vermissing van doorgegeven gekregen. 
Wellicht dat deze van iemand gestolen is. Graag bezorgen we hem terug bij de eigenaar.
Het betreft een damesfiets. Zou u dit voor mij op de site willen plaatsen?
Met vriendelijke groeten, Miranda Peeters. Tel.0475-211512.

Dinsdag 29 november 2011. Vanmorgen vroeg is na een langdurige ziekte op 65 jarige leeftijd in het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond overleden, onze oud dorpsgenote Corrie Dierx- Timmermans, weduwe van Har Dierx. Voor velen, beter bekend als Cor van Fritske van Gierla.
Aan Esther, Yvonne en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
De crematieplechtigheid zal zaterdag 3 december 2011 om 14.00 uur plaatsvinden  in het Crematorium "Tussen de Bergen" te Roermond.
Het condoleanceadres is Familie Dierx, Mastweg 4, 6099CX BEEGDEN.

Dinsdag 29 november 2011. Het Metropole Orkest maakte uit protest een single met de naam "Wereldwijd Orkest" en laat die nu binnen een week als nummer 1 in de Single Top 100 binnen komen. Als jullie dat nummer zou willen horen, klik dan op de naam!

Dinsdag 29 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3323 een foto zien van spruitje, geen gewoon spruitje maar iets aparts.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Will van den Brand uit Voorthuizen ons weten, dat hij in een nieuwe rubriek foto's van de vogeltrek heeft geplaatst.

Maandag 28 november 2011. Oud Neerenaar Herman Smeets heeft mij een link gezonden naar een filmpje waarop hij twee, inmiddels overleden Neerenaren, imiteert.
Te zien en te horen door in de rubriek "Allerlei" op de link te klikken. "Hier" rechtstreeks!

Maandag 28 november 2011. De herinneringdienst voor onze oud dorpsgenoot Gerrit Franssen (zie 27-11-2011) met de crematieplechtigheid, wordt gehouden op vrijdag 2 december 2011 om 11 uur in het crematorium "Midden Limburg" te Baexem. 
Aan zijn vrouw Ellie, de kinderen en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. 
Voor die het niet meer weten: Gerrit is een zoon van het gezin dat in het boek Van Naer Haer wordt beschreven op pagina 216, onder Steeg 259/a.
Condoleren kan op het mailadres van dochter Mia Hanssen-Franssen: acmhanssen@home.nl

Maandag 28 november 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto, genomen bij avond op de Brunsummerheide en ingezonden door Nic. Delissen.

Maandag 28 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3322 een foto zien van de E2 van RKSVN van Neer met hun leiders, die afgelopen zaterdag Kampioen zijn geworden in hun klasse. Een van harte Proficiat is hier op zijn plaats!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Wiel aan den Boom ons de Jubilarissen van het gemengd Kerkkoor van de St.Martinuskerk uit Neer zien.

Zondag 27 november 2011. Het bericht ontvangen dat onze oud dorpsgenoot Gerrit Franssen, wonende in Nunhem, gisteren 26 november 2011 op 77 jarige leeftijd is overleden.
Nader bericht volgt nog.

Zondag 27 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3321 twee foto's zien, gemaakt door mij zelf. Beiden hebben ze te maken met het St.Ceciliafeest. Een is er gemaakt in de kerk en de anders op het feest van de Zangvereniging.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, hebben onze oud dorpsgenoten Bert en Petra Janssen-Geelen ons iets te vertellen. Om 11.00 uur komen ze op T.V. Roerdalen.

Zaterdag 26 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3320 twee foto's zien, gemaakt door Harrie van Pietjes van het leven op de "kouk" in de Neerbeek op vrijdag 25 november 2011.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Peter Derks het een en ander over een belangrijke bijeenkomst van genteresseerden in Music Home! 

Vrijdag 25 november 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is wr een (1) nieuw bericht binnen gekomen. Zou U in het buitengebied willen bouwen, dan is dit belangrijk voor U! 

Vrijdag 25 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3319 een foto zien, gemaakt door mij in het dorp van Neer op 5 april 2004.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, heeft Jan Geenen uit Weert voor de liefhebbers, een interessant verhaaltje dat met de oorlog te maken heeft.

Donderdag 24 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3318 een tweetal foto's zien, ingezonden door Har van Knippenberg. Hij heeft een dezer dagen nog weer eens een wandeling langs de Neerbeek gemaakt. Droog, droog!!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Riya Geboers ons iets over de gezamenlijke bibliotheken. Die zijn schijnbaar ook aan vernieuwing toe.

Woensdag 23 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3317 een foto zien, die ik op 20 februari 2003 heb kunnen nemen op de vergadering van Seniorenvereniging St.Martinus uit Neer.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vinden jullie een oproep van de voorzitter van de Seniorenvereniging St.Martinus te Neer, Dhr. Ton Hillen.

Dinsdag 22 november 2011. Gevonden: een Huissleutel op de Wijnbeekstraat in Neer. 
Degene die hem kwijt is kan bellen naar.... Britt Geurts. 
Eigenaar heeft de sleutel terug.

Dinsdag 22 november 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" zijn wr twee (2) nieuwe berichten geplaatst, die vandaag zijn binnengekomen van de Provincie Limburg.

Dinsdag 22 november 2011. Gisteravond 21 november 2011 is na een langdurige ziekte in het verzorgingshuis "Hornerheide" te Horn op 52 jarige leeftijd overleden: onze oud-dorpsgenoot Valentino Iliev. Aan zijn kinderen Velika en Kiril en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 26 november 2011 om 11.00 uur in de Boskapel te Hornerheide, waarna hij te ruste wordt gelegd op het Kerkhof van Neer.
Het condoleanceadres is: Velika en Kiril Iliev, Horstveld 34, 6093DH HEYTHUYSEN.

Dinsdag 22 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3316 een foto zien, genomen in november 1944 in de Steeg in Neer. Dus een echte oorlogsfoto, die een goed beeld geeft van hoe slecht het er toen uitzag in de Steeg!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Theo Reinders jullie weten, waar en wanneer de voorrondes voor het Kinger Vastelaovend Leedjesfestival worden gehouden.

Maandag 21 november 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto, genomen van Beesel bij avond en ingezonden door Walther Brouns uit Beesel.

Maandag 21 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3315 een foto zien, genomen van de Jubilarissen van R.K.S.V.N. zaterdag 10-11-'11.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een bericht van meester Tjeu Scheepers over het tot stand komen van het digidorp Buggenum-Neer. 

Zondag 20 november 2011. Vermist: Filix, zwarte lieve kater met een zilver reflecterend halsbandje om. Hebt U hem gezien of weet U waar hij is? Wie kan de eigenaresse een groot plezier doen? Bericht ontvangen: dank zij deze site is de kater bij de eigenaresse terug.

Zondag 20 november 2011. Morgen maandag hebben wij weer een "Jarige", nu een 86 jarige. Jullie gaan toch massaal even kijken en de goede wensen overbrengen? 

Zondag 20 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3314 een drietal foto's zien, die te maken hebben met Hansum en het bezoek gisteren van de Goed Heiligman Sinterklaas gisteren aan die buurt.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, weer een mededeling van de famfaar, nu over de verkoop van de Spelt-speculaas.

Zaterdag 19 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3313 weer een foto en een kaartje zien, waarmee ik terug kom op die grote vierkante kazemat, die gisteren ook in deze rubriek stond. Ik denk dat door de bijdrage van Peter Geelen het raadsel wel opgelost is.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat fanfare De Eendracht ons weten, dat ze ook dit jaar weer een toneeluitvoering organiseren en dat de kaartverkoop is begonnen. 

Vrijdag 18 november 2011. Gevonden: een sleutelbos op de Grave in Neer.  
Degene die hem kwijt is kan bellen naar 0475-494642. Groetjes Sjoerd Sijben.
Deze sleutelbos was door toedoen van deze site snel terug bij de eigenaar!

Vrijdag 18 november 2011. Vandaag wordt onze dorpsgenote Griet Smeets-Cremers, 80 jaar oud. Zij staat tijdelijk in de rubriek "Jarig". Gaat u haar even feliciteren?

Vrijdag 18 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3312 een tweetal foto's zien, van een grote vierkante kazemat, die voor en in de oorlog 1940-1944 ergens aan de Maas heeft gelegen. Is er nog iemand die weet waar?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Harrie van Pietjes ons iets weten en zien, over Romeinse pannen die aan de Arix zijn gevonden.

Donderdag 17 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3311 een drietal foto's zien, genomen door Wim Peters van de werkzaamheden aan het pand, vroeger van de Firma Op 't Root.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Jan Schareman uit Egchel het een en ander over de gezamenlijke wandelpaden van de gemeente Leudal en Peel & Maas.

Donderdag 17 november 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is wr een (1) nieuw bericht binnen gekomen, van de Provincie Limburg.

Woensdag 16 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3310 het Boerenpaar met getuigen 2012 zien. Ook hier geldt: "Beter laat dan nooit"!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, heeft Biologische tuinderij van de Bool een belangrijke mededeling van de Gemeente Leudal. Ook weer zeker even lezen! 

Dinsdag 15 november 2011. Welke man uit Neer heeft op zaterdag 22 oktober 2011 een vrouw uit Heythuysen, die gevallen was op de weg van Roggel naar Meijel in de buurt van 't Nijken, geholpen en naar huis gebracht. Bent U dat of weet U wie dat is geweest? Laat het mij dan even weten. Nog een kleine aanwijzing: die man ging naar Meijel. 

Dinsdag 15 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3309 een foto zien genomen in 1947, tenminste als ik het goed heb, van een optocht. Het beste zal zijn, dat jullie even gaan kijken en dan hoor ik wel of jullie het er mee eens zijn?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een bericht dat U zeker even moet gaan lezen, er zal geprobeerd worden om een nieuwe Dorpsraad te formeren. 
Met jullie hulp moet dat toch kunnen! Bedenk, hoe belangrijk dat is.

Maandag 14 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3308 een foto zien genomen door mij zelf van het moment dat Sinterklaas het gemeenschapshuis inging. Van de aankomst aan het gemeenschapshuis heb ik een filmpje gemaakt, dat geplaatst is in de rubriek "Allerlei" maar voor jullie gemak ook te bereiken is door "hier" te klikken.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, een klein verslag van de wandeltocht die buurt "De Stevel" gistermorgen 13 november 2011 heeft georganiseerd.

Maandag 14 november 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto genomen en ingezonden door Jan Geenen uit Weert. Hij stuurt een foto in uit Weert, maar waar uit Weert? Welke straat of buurt zou dat kunnen zijn?

Zondag 13 november 2011. Moeder Fanny op Kinkhoven laat mij het volgende weten:
Wij hebben vanmiddag na het Sinterklaasfeest in de Haamaeker een knuffeltje gevonden... 
Het is een rood/oranje schildpad en deze ziet eruit alsof er veel mee geknuffeld is, dus misschien is er nu een kindje in Neer die zijn knuffeltje heel erg mist? 
Hij mag bij ons opgehaald worden, we zullen er tot die tijd goed voor zorgen. 
groetjes Raf en Kay Vullers tel: 591662.

Zondag 13 november 2011. Denken wij er ook allemaal aan, dat Sinterklaas vanmiddag in Neer aankomt, hij komt dan om 16.00 uur nabij het Mierennest aan. Vandaar gaat hij in optocht onder begeleiding van de Ponyclub en Fanfare de Eendracht naar de Haammaeker. Aansluitend is er in de Haammaeker een Sinterklaasfeest voor de kinderen t/m groep 5 van de basisschool.

Zondag 13 november 2011. 1.00 uur. Zo juist de uitslag van Leedjesaovendj binnengekregen:
hier een liveverslag vanuit de zaal! Om in te lieste wint met het liedje os hoegtepuntj! Muziek jos reijnen, tekst Bas Keltjens. 2 de 17 jarige Rianne Seuren en 3 haonssum die tevens de publieksprijs wonnen! Groeten Bas Keltjens. "Hier" een link naar het winnende leedje. 

Zondag 13 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3307 een foto zien genomen en ingezonden door Jos Beurskens uit Schagen. Hij laat ons daarmee het oude brouwhuis van brouwerij Het Anker op Hanssum zien.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Wim Boonen ons met een filmpje van een minuut of 12, het Zwaorveldj in Neer zien. Hij belicht alle vier de seizoenen.

Zaterdag 12 november 2011. Op Ulensvaaren is dinsdag 8 november 2011 Fren geboren. 
Vanaf hier een van harte proficiat! Foto en gegevens staan in de rubriek "Geboren". 
Ook tijdelijk via "deze" link te vinden.

Zaterdag 12 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3306 een drietal foto's zien waarvan er twee ingezonden werden door Tilly Reijnen uit Roggel, van de werkzaamheden die de vorige week zijn verricht aan de Kapelskoel.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat ik jullie kennis maken met een jonge webmaster hier uit Neer. Kijken jullie ook even naar zijn site.

Vrijdag 11 november 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is wr een (1) nieuw bericht binnen gekomen, van de Provincie Limburg. Bericht 188 is ook vandaag pas binnen gekomen en dat is er tussen geplaatst. De berichten staan dus op volgorde van nummering.

Vrijdag 11 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3305 een drietal foto's zien ingezonden door Gerrit van Ratingen. Daar is een kopie bij van zijn vader (Jan) zijn motorrijbewijs, in 1938 gekregen bij aankoop van de motor.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, worden jullie allemaal uitgenodigd om a.s. zaterdag "Leedjesaovendj" te gaan bezoeken.

Donderdag 10 november 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is nog weer een (1) nieuw bericht binnen gekomen, van de Provincie Limburg. Daarin wordt ons verteld over het besluit, dat vanmiddag genomen is: "Hoe houden wij in Limburg droge voeten?".

Donderdag 10 november 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is weer een (1) nieuw bericht binnen gekomen, van de Provincie Limburg. Daarin wordt het programma van / over het bezoek aan Roerdalen van de Commissaris van de Koningin de heer Bovens bekend gemaakt.

Donderdag 10 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3304 een recente foto zien van de familie Caris, genomen op 30 oktober 2011.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Ben Hendrickx ons de chrysanten uit Lahr in Duitsland zien. Echt een mooie presentatie.

Woensdag 9 november 2011. De uitvaartdienst voor Til van Ratingen - Berben (zie 7-11-2011) wordt gehouden op zaterdag 12 november 2011 om 10.30 uur in de parochiekerk van Neer, waarna de begrafenis plaatsvindt op het kerkhof van Neer. 
Het condoleanceadres is: Zwartveldsingel 25, 6088EX ROGGEL.

Woensdag 9 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3303 een foto zien, door Peter Derks ingezonden, van het op zondag 6 november 2011 door Music Home georganiseerde Festival 4Kidz.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, worden jullie er op attent gemaakt, dat de tijd er aan komt om in te schrijven voor het Neerse beugelkampioenschap.

Dinsdag 8 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3302 een paar foto's zien van de Allerheilige viering, zondag 6 november 2011 op het kerkhof van Neer. In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vraagt de familie Meerts uit Buggenum aandacht voor hun Marianne, die morgen 50 jaar wordt.

Maandag 7 november 2011. Hebt U interesse om mee te gaan naar: Wedden dat ik het kan?
Klik dan "hier". Er is wel spoed geboden!

Maandag 7 november 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is weer een (1) nieuw belangrijk bericht binnen gekomen, van de Provincie Limburg. Daarin wordt vertelt, dat gedeputeerde Mark Verheijen een twitterchat met jullie aan wil gaan. Stel hem niet teleur!

Maandag 7 november 2011. Vanmorgen is op 92 jarige leeftijd overleden, de in een verzorgingshuis verblijvende Neerse Til van Ratingen-Berben, sinds 1991 weduwe van Wulm van Ratingen. Voor de ouderen zal ze zeer zeker, beter bekend staan als Tilke van Kaole Pietje.
Aan haar kinderen, familie en alle andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.
Nader bericht volgt nog.

Maandag 7 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3301 een foto zien van een nieuw lid in de Orde van Oranje Nassau: John Bouten.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, enkele foto's van het afgelopen zaterdag gehouden Sint Mertefeest. Het is prachtig, hoe dit oude gebruik behouden blijft!

Maandag 7 november 2011. In de rubriek "Ons Mooi Limburg" staat deze week een foto genomen en ingezonden door Piet van de Kster (Verhaeg) uit Herten.

Zondag 6 november 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is weer een (1) nieuw belangrijk bericht binnen gekomen, van de Provincie Limburg. 
Ze laten o.a. weten: BS Harlekijn uit Blerick winnaar KinjerKultuurpries 2011.

Zondag 6 november 2011. Vandaag wordt onze dorpsgenote Miet Kivits-Soetens, 80 jaar oud. Zij staat tijdelijk in de rubriek "Jarig". Gaat u haar even feliciteren?

Zondag 6 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3300 een foto zien van de nieuwe Ridder in de Orde van Oranje Nassau.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vraagt het bestuur van het K.V.W. via Maartje Emonts jullie medewerking om even in die oude doos te gaan kijken! Kijk maar, waarom?

Zaterdag 5 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3299 een foto zien van een van die oude panden in de kom van Neer, die indertijd zijn afgebroken. Ga even kijken, U bent het misschien die weet wanneer dat pand is gesloopt?
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Marja Nijskens over hun expositie.

Vrijdag 4 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3298 een tweetal foto's zien van de jachthoornblazers, die gisteren tijdens het St.Hubertusfeest van de Jagersvereniging "Neer" voor het eerst in het openbaar optraden.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Edwin van Lier ons over een Live-show, die dit jaar tijdens het Sint Merte feest wordt opgevoerd.

Donderdag 3 november 2011. Gisteravond omstreeks 21.00 uur heeft onze dorpsgenoot Harrie Roumen, lid van de E.H.B.O. afdeling Neer uit handen van Burgemeester Verhoeven van de gemeente Leudal, namens Hare Majesteit een koninklijke onderscheiding mogen ontvangen. 
Harrie ontving niet de "normale" onderscheiding lid in orde van Oranje Nassau, maar kreeg een hogere onderscheiding namelijk Ridder in de orde van Oranje Nassau. 
Die onderscheiding heeft hij mogen ontvangen voor zijn vele verdiensten voor o.a. de EHBO, Malthezer Kreuz en het werk voor Lotus Noord- en Midden Limburg. Harrie! Een van harte PROFICIAT! Het adres voor felicitaties is: Hammermolen 24, 6086BG NEER. harrie@roumen.net

Donderdag 3 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie nogmaals met foto nummer 3297 een tweetal foto's zien, van het Kinderkoren concert van afgelopen zaterdag 29 oktober 2011.
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Gerrit van Ratingen ons een heel aparte zwam zien. Wie kan daar iets meer over vertellen?

Woensdag 2 november 2011. In de rubriek "Provincie LIMBURG" is weer een (1) nieuw belangrijk bericht binnen gekomen, van de Provincie Limburg. 
Het gaat om: De Provincie onderzoekt aanbod en behoefte zorggeschikte woningen.

Woensdag 2 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3296 een foto zien uit mijn archief, vermoedelijk genomen rond 1950 en door wie? Ik zou het echt niet weten. Wel weet ik dat ze te mooi is, om niet aan jullie te laten zien!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, vertelt Lon Huybregts het een en ander over de financin van de coperatie Zuidenwind en de vier windmolens.

Dinsdag 1 november 2011. Vandaag 1 november 2011 wordt oud Neerenaar Piet Vestjens in Heel, 80 jaar oud. Ook hij staat tijdelijk in de rubriek "Jarig". Gaat u hem even feliciteren?

Dinsdag 1 november 2011. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie met foto nummer 3295 een paar foto's zien, genomen tijdens het reisje van de misdienaars van het cluster Heibloem-Neer-Roggel. 
Ook Pastoor Ralf Schwillens hield het op een gegeven moment niet droog!
In de rubriek "Bezoekers schrijven" van vandaag, laat Peter van Bekker Lei (Peters) ons een paar foto's zien, die hij genomen heeft in Barcelona tijdens een reis naar Spanje!

Dinsdag 1 november 2011. Als U toevallig een paar dagen niet hebt gekeken naar deze site, dan raad ik U aan om even "hier" te klikken.

Dinsdag 1 november 2011. U weet toch, dat men het "Nieuws van eerder" gemakkelijk kan gaan bekijken, door naar die rubriek toe te gaan. Nu nog gemakkelijker, door "hier" te klikken.

Dinsdag 1 november 2011. Als dit door jullie gelezen wordt, zijn we al weer bezig aan de elfde maand van het jaar, namelijk november 2011. Willen jullie weer, precies als altijd als de maand begint, even de tijd nemen om de sites van de sponsoren die op mijn startpagina staan met een bezoek vereren. Jullie weten het toch, dat door toedoen van die mensen, deze site kan blijven bestaan. Als dank daarvoor laat ik jullie vandaag iets horen van Toon Hermans, namelijk zijn parodie op "Sinterklaas". Te bereiken door op de datum te klikken.