Het nieuws van dec. 2007:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Maandag 31 december 2007. Oud jaar. Vandaag door de dag heb ik enkele foto's van de nieuwe Vorst binnengekregen. Twee zal ik er plaatsen in de rubriek "Zomaar un foto" van morgen.

Voor vanavond nog "eine gooie roetsj" in het nieuwe jaar. 

 

Maandag 31 december 2007. Oud jaar. Gisteravond is de nieuwe Vorst Kwiebus van NAER bekend gemaakt. Ik had er graag een foto van laten zien, maar heb nog niets binnen gekregen. Dat zal dan nog wel komen. Daarom met foto 1912 van "Zomaar un foto" van vandaag, een oud dorpsgezicht. Ik weet zeker dat ik daar ook weer enkele mensen een plezier mee doe.

 

Maandag 31 december 2007. Oud jaar. Zoals steeds op maandag ook nu weer nieuwe foto's in de twee rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde, precies als al die 39 weken van te voren.

 

Zondag 30 december 2007. Gisteravond was het zover, dat de Jeugdvorst werd uitgeroepen. Dhr. Mart Boonen had mij een foto en de gegevens beloofd, nu zie ik dat de beheerder van het gemeenschapshuis Dhr. Leo Rikken de mail heeft verzonden. Het zal dus wel eendrachtig samenwerken zijn geweest. Heren bedankt! Met foto 1911 (ook nog net een 11 achterop) van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie de nieuwe Jeugdvorst zien. Joey, geniet van je regeringsperiode!

 

Zaterdag 29 december 2007. Vanmorgen is in het St.Laurentius-

ziekenhuis te Roermond op 77 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot en een zeer gewaardeerd lid van Mannenkoor Maas- en Neergalm, Dhr. Gerlacus Timmermans van de Bergerstraat, voor de meeste van jullie beter bekend als "Gieëlke van Gieërlingske oette Gaot". Aan zijn familie Onze Oprechte Deelneming. Woensdag om 14.00 uur is de uitvaartdienst in de St.Martinusparochiekerk van Neer.

Het condoleanceadres is: Bergerstraat 15, 6086BL NEER.

 

Zaterdag 29 december 2007. Dat ik met foto nummer 1910 van "Zomaar un foto" van vandaag weer met een foto van de Wittekapel kom, heeft een bijzondere reden. Als je er naar gaat kijken, zul je zien welke. Wie weet het antwoord op de vraag?

 

Vrijdag 28 december 2007. Met "Zomaar un foto" nummer 1909 van vandaag laat ik jullie, maar vooral aan de bezitters van het boek "Van Naer Haer", het derde groepje personen zien die op de foto op de kaft van dat boek staan. Lezen jullie a.u.b. even zeker de laatste alinea van de tekst, die bij foto 1909 staat?

 

Donderdag 27 december 2007. Het "NAERS" Kinderkoor "NEKIZI" was gisteren te gast op de Kerst-Inn van Mannenkoor Maas- en Neergalm. Met "Zomaar un foto" nummer 1908 van vandaag kunnen jullie zien, hoe dat koortje zich presenteerd.

 

Woensdag 26 december 2007. Maandag 31-12-2007 wordt onze oud dorpsgenoot Pete Derikx in Canada 70 jaar oud. Zijn broers en zussen wensen hem daar PROFICIAT mee. Stuurt U ook even een mailtje? Hij staat in de rubriek "Jarig".

 

Woensdag 26 december 2007. In de Kerstnacht om precies te zijn, 25-12-2007 om 3.15 uur is in Dordrecht een echt Kerstkindje geboren: Colin achterkleinzoon van Wiel Berben (Wiel van Kaole Pietje) een oud Neerenaar die in Gorichem woont. Colin is de zoon van Albertine de Krey en Joachim van Maalsem, Albertine is een dochter van Annemiek Berben en Piet de Krey, Annemiek is een dochter van Bep Romijn en Wiel Berben. Begrijpen jullie het nog? Wij wensen alle betrokkenen van Harte Proficiat!

 

Woensdag 26 december 2007. Tweede KERSTDAG. Vandaag in de rubriek "Zomaar un foto" nog eenmaal een foto met de rijp van afgelopen week. Er kwam nog een zeer mooie foto van onze Mariakapel binnen, die ik jullie dus niet wilde onthouden en daarom laat zien als nummer 1907 in die rubriek.

 

Dinsdag 25 december 2007. KERSTMIS. Hier bij ons in Neer was de nachtmis gisteravond om 22.00 uur. Als ik dit schrijf ben ik zowat een uur terug thuis. Tijdens de mis heb ik mij moeten bedwingen, om niet te veel rond te gapen. Het is ook zo verleidelijk, men ziet (als men rond gaapt) heel veel mensen die men anders bijna nooit ziet. Het was een prachtige H.Mis in een mooi versierde kerk. Daar is veel werk aan gedaan. De dames en heren van het St.Martinuskoor zongen een prachtige mis, die kon wel nieuw ingestudeerd zijn. Koor en dirigent: Proficiat!

Met foto 1906 van "Zomaar un foto" van vandaag blijf ik in de kerstsfeer. Heb gisteren in het begin van de avond, een foto van de Kerststal in onze kerk gemaakt. Die laat ik jullie vandaag zien.

 

Maandag 24 december 2007. De plechtige uitvaartdienst voor Dhr. Jan Otten (zie 23-12-2007) wordt gehouden op vrijdag 28-12-2007 om 10.30 uur in de parochiekerk van St.Martinus te Neer, waarna de begrafenis volgt op het kerkhof aldaar.

Het condoleanceadres is: Sterrebosweg 1, 6086RC NEER.

 

Maandag 24 december 2007. Het is best de moeite waard om eens heel even in de rubriek "Kerst- en Nieuwjaarswensen" op de startpage te gaan kijken naar de wensen, die verschillende bezoekers aan deze site jullie toewensen. Ze zijn zeer creatief bezig geweest. Er mag nog steeds ingestuurd worden.

 

Maandag 24 december 2007. Foto 1905 van "Zomaar un foto" van vandaag, is weer een door een vaste bezoeker aan deze site, ingezonden foto. Ze laat zien, hoe mooi 't in "NAER" kan zijn.

 

Maandag 24 december 2007. Ondanks dat het morgen weer zondag is, zelfs KERSTMIS een hele hoge, is het vandaag maandag en zoals steeds op maandag ook nu weer nieuwe foto's in de twee rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde precies als al 38 weken van te voren.

 

Zondag 23 december 2007. Gisterenavond is op 71 jarige leeftijd in het St. Laurentiusziekenhuis te Roermond overleden:

Dhr. Jan Otten voor velen beter bekend als Jan vanne Zuul, echtgenoot van Mia Princen uit 't Ven.

Aan Mia en wederzijdse familie: Onze Oprechte Deelneming.

Nader bericht zal nog volgen. 

 

Zondag 23 december 2007. Jullie goede wensen kunnen nog altijd ingestuurd worden. Die worden dan geplaatst in de rubriek "Kerst- en Nieuwjaarswensen" en kunnen door allemaal de bezoekers aan deze site bekeken worden. (Zie ook 20-12-'07)

 

Zondag 23 december 2007. De mooie winterfoto's met rijp op de bomen, vliegen mij om de oren. Zeer veel mooie foto's. Moeilijk om te kiezen. Toch heb ik voor "Zomaar un foto" nummer 1904 van vandaag nogmaals voor zo'n foto gekozen. Het is er een van Léon Bol, zij laat ons tevens iets zien van het opnieuw meanderen van de Neerbeek.

 

Zaterdag 22 december 2007. Met foto 1903 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een foto zien van de Friedesemolen met een kerstboom ervoor. Hebt U nog geen kerstkaart om aan vrienden, bekenden of familie te sturen, wat let U om deze te nemen?

 

Vrijdag 21 december 2007. Wilt U weten hoe dicht wij in het dorp van Neer bij de natuur staan? Ga dan even kijken op de startpage van deze site in de rubriek "Rijp in de Kwir". Zeven foto's, allemaal geschikt om er een Kerstkaart van te maken.

 

Vrijdag 21 december 2007. Vandaag met "Zomaar un foto" nummer 1902 een recente foto, genomen door Jo Waegemans. Sint Antonius zal het niet koud hebben gehad, want er branden veel kaarsen ter ere van hem.

 

Donderdag 20 december 2007. Morgenavond start de voorverkoop van kaartjes voor een groot PIRATENFEEST.

Wilt U daar meer over weten? Op de startpage van deze site, onder "Allerlei" vindt U daar meer over!

 

Donderdag 20 december 2007. In het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond is afgelopen nacht overleden, Dhr. Jo van der Varst de echtgenoot van onze oud Neerse, Mevrouw Mia van der Varst-Sillekens, voor velen beter bekend als Mie van Sjaek van Sloes Pieër.

Aan Mia en alle betrokkenen Onze Oprechte Deelneming.

De avondwake is zaterdagavond 22-12-'07 om 19.00 uur en de uitvaartdienst is maandagmorgen 24-12-'07 om 10.30 uur, beiden in de parochiekerk van hun woonplaats Posterholt.

Condoleanceadres: Christinalaan 84, 6061CZ POSTERHOLT.

 

Donderdag 20 december 2007. Het is zover, de rubriek voor de jaarlijkse Kerst- en Nieuwjaarswensen is klaar en kan aangevuld worden met jullie wensen aan al de andere bezoekers van deze site. Enkele hebben dat al gedaan. Dan hebben enkelen aan mij hun beste wensen gestuurd. Als die ook bedoeld zijn voor die rubriek, laat dat dan a.u.b. nog even weten.

S.v.p. alleen jpg bestanden inzenden, geen presentaties of E-kaarten. Kijk even onder "Kerst- en Nieuwjaarswensen", daar staan al enkele wensen als voorbeeld onder. Denk er ook aan om volledig te ondertekenen, de mensen waaraan U die wensen aanbiedt mogen toch wel weten, wie die heeft ingezonden?

 

Donderdag 20 december 2007. Vandaag heb ik dank zij Thea Timmermans van de Bergerstraat een prachtige foto voor "Zomaar un foto" nummer 1901. Twee echte oude Neerenaren, waar wij zeker nog wel eens aan herinnert mogen worden.

 

Woensdag 19 december 2007. Ondanks koude vingers en misschien ook nog koude voeten, hield de bromfietsclub een rit. Daar kan ik jullie met "Zomaar un foto" nummer 1900 van vandaag, een foto van laten zien.

Negentienhonderd dagen, elke dag een andere foto. Dat ik dat zou kunnen verwezenlijken, had ik nooit gedacht, nog maar 100 erbij en het zijn er 2000. Hoe denken jullie er over, zou er dan van die "Zomaar un foto" foto's een uitgave in boekvorm moeten komen? En zouden er sponsors te vinden zijn, om mij een beetje op weg te helpen?  

 

Dinsdag 18 december 2007. Op 13 december 2007 is geboren: Koen, zoon van Pieter Derikx en Silvia Heijnen. Om het duidelijk te maken om wie het gaat? Pieter is een zoon van Gerrit van Pieër Derikx vanne Waog. Aan alle betrokkenen: een van harte proficiat! Het adres is: Waije 8, 6086NP NEER.http://

 

Dinsdag 18 december 2007. Voor vandaag weer een oude ik zelf vind het zelfs een historische foto, die met "Zomaar un foto" nummer 1899 van vandaag, op deze site wordt gezet.

 

Maandag 17 december 2007. Wat een mooie oude vastelaovendj foto kan ik jullie vandaag met "Zomaar un foto" nummer 1898 laten zien. Herkennen jullie zich nog terug?

 

Maandag 17 december 2007. Zoals steeds weer, zijn ook nu de twee rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde precies als al 37 weken van te voren, elk met een nieuwe foto aangevuld.

 

Zondag 16 december 2007. Met "Zomaar un foto" 1897 van vandaag laat ik jullie een foto zien aan de hand van Emiel Geelen, die genomen is enkel ogenblikken voordat de officiële statiefoto van de schutterijen in Amsterdam is genomen.

 

Zaterdag 15 december 2007. Dhr. Mart Boonen laat mij weten, dat het bestuur van de schutterij hem beloofd heeft een groot aantal foto's te maken gisteren in Amsterdam. Deze zal hij dan in het weekend in een fotoreportage laten zien op hun site onder de button"Amsterdam" op de startpagina van die site.

Een link naar de site van de St.Sebastianus- of Oude Schutten staat in de rubriek "Linken" op de startpage van deze site..

 

Zaterdag 15 december 2007. Het bestuur van de V.V. de Kwiebusse laat mij/ons weten, dat hun site vernieuwd- en weer on-line is. Ze is dus weer te bereiken via de link onder "Linken" op deze site. 

 

Zaterdag 15 december 2007. Morgen zondag 16 december 2007, organiseert Fanfare De Eendracht uit Neer een schitterend percussie concert waaraan maar liefst 3 slagwerkgroepen met in totaal meer dan 30 muzikanten zullen deelnemen. Dit spektakel gaat van start om 19.00 uur in gemeenschapshuis “In d’n Haammaeker”  in Neer. Voor meer gegevens kijk onder "Concert" op de startpage van deze site.

 

Zaterdag 15 december 2007. Met "Zomaar un foto" nummer 1896 van vandaag, verklap ik jullie weer 19 namen van de mannen die op de omslagfoto van Van Naer Haer staan.

 

Vrijdag 14 december 2007. Vandaag kom ik nog heel even terug op ons uitgegeven boek "Van Naer Haer". Vermoedelijk is het ook U bekend, dat de eerste uitgave helemaal is uitverkocht.

Nu is het zo, dat het bestuur van de heemkundevereniging graag een schatting zou maken, hoe groot de tweede druk zou mogen zijn? Daarom zouden ze graag zien, dat mensen die de boot gemist hebben of om andere redenen nog graag een boek zouden kopen, dat even laten weten. Graag even een berichtje aan de secretaris Dhr. Jozef Kuijpers, Sloes 2, 6086PN NEER. Tel.0475-591714. Mail: ledeninfo@oosnaer.nl 

Op het ogenblik laat Omroep 3ML op gezette tijden in hun dagelijks programma de presentatie van het boek Van Naer Haer zien. Voor de mensen in de vreemde, die Omroep 3ML niet kunnen ontvangen, zet ik hier een link neer: Van Naer Haer 

Na het klikken nog eens rechts op 'Van Naer Haer 13-12-2007' klikken, even wachten en U kunt kijken en luisteren.

Ziet U het? Daar kan ook nog onze wereldkampioen H-Boot zeilen Hans Peulen, maar nu op de step gevolgd worden.

 

Vrijdag 14 december 2007. Als ik dit plaats, duurt het nog maar een paar uurtjes, dan gaan de twee schutterijen op weg naar Amsterdam. Zo te horen wordt het een fantastisch mooi uitstapje. Voor meer gegevens kijk even bij "Zomaar un foto" nummer 1895 van vandaag, daar staat er alles over.

 

Donderdag 13 december 2007. Voor Mevrouw Mia Janssen-Rijs (zie 11-12-2007) zal zaterdag 15 december 2007 een dienst zijn om 11:30 in de H. Antonius Abt kerk aan de Oosterweg te Wijchen. Aansluitend zal de crematie plaatsvinden in het crematorium  "Rijk van Nijmegen" Schoenaker 12 te Beuningen. Het condoleanceadres is: Javaplein 1, 6524MP NIJMEGEN.

Donderdag 13 december 2007. Vandaag met "Zomaar un foto" nummer 1894, kan ik jullie een mooie oude familiefoto laten zien. Hopelijk maak ik veel nazaten van dat echtpaar blij, omdat ze die foto nu ook digitaal kunnen opslaan?

 

Woensdag 12 december 2007. Met "Zomaar un foto" 1893 van vandaag, kom ik met dank aan Louis Delissen met een mooi oudje. Een foto van bijna 50 jaar oud.

 

Dinsdag 11 december 2007. Onze oud dorpsgenote Mine Stemkens leest op bijzondere gelegenheden, zelf gemaakte teksten voor. Sinds kort heeft zij een eigen site, waar U alles over haar kunt ervaren. In de rubriek "Linken" op deze site, vindt U ook een link naar haar site onder: 'Mine Stemkens'.

 

Dinsdag 11 december 2007. Mij bereikte het bericht, dat gisteravond in Wijchen op 68 jarige leeftijd is overleden, onze oud dorpsgenote Mevrouw Mia Janssen-Rijs.

Voor jullie duidelijkheid: Mia was een dochter van Riese Giel.

Aan alle betrokkenen Onze Oprechte Deelneming.

Meerdere gegevens ontbreken alsnog.

 

Dinsdag 11 december 2007. Met foto nummer 1892 in de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een foto zien van hoe het boerderijtje van Tinus Spée op Gerheggen er in de 40-tiger jaren uitzag. Inzender: Dhr. Bert Meily.

 

Maandag 10 december 2007. Op donderdag 6 december 2007 is Pim geboren, dochter van Rob Janssen en Hannie Berben. Voor de duidelijkheid: Hannie is een dochter van Antenne Pietje. Aan Hannie, Rob en familie een van harte PROFICIAT! Zou U ook willen feliciteren, het adres is: Molenstraat 1, 6086BP NEER.

 

Maandag 10 december 2007. Vanaf donderdag 13 december t/m zaterdag 15 december 2007 draait op de TV van de lokale Omroep 3ML een verslag van de boekpresentatie "Van Naer Haer". Elke dag telkens om 00.00, 11.00 en 19.00 uur, echter niet op donderdagavond om 19.00 uur i.v.m. een raadsvergadering van de gemeente Maasgouw. Op dit moment draait overigens het programma De Step met in de hoofdrol Hans Peulen.

Ga het zien, tenminste zij die het kunnen ontvangen! 

 

Maandag 10 december 2007. Met foto nummer 1891 van de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, kan ik de liefhebbers van ons oud "NAER" een prachtige oude foto van Hanssum laten zien. Peter, nogmaals bedankt!

 

Maandag 10 december 2007. Zoals steeds weer, zijn ook nu de twee rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde precies als al 36 weken van te voren, elk met een nieuwe foto aangevuld.

 

Zondag 9 december 2007. Ook in de nachtelijke uren kan onze Friedesemolen een bezienswaardigheid zijn. Kijk maar eens naar "Zomaar un foto" nummer 1890 van vandaag.

 

Zaterdag 8 december 2007. Op zondag 9 december, dus morgen, organiseert Vocante weer haar jaarlijks winterconcert. In de sfeervolle zaal van gemeenschapshuis "In d'n Haammaeker" van Neer kunt u alvast in kerst- en wintersfeer komen. Het concert zal beginnen om 14:30 uur en na afloop is er zoals u dat van Vocante gewend bent uiteraard nog een gezellig samenzijn met een natje en droogje !!

 

Zaterdag 8 december 2007. Ik kom vandaag nog even met foto 1889 van "Zomaar un foto" terug op het boek "Van Naer Haer". Er is mij gevraagd naar namen van de mensen die op de kaft staan. Zo af en toe zal ik een gedeelte van de foto behandelen en naar eer en geweten er namen van doorgeven.

 

Vrijdag 7 december 2007. Judoclub "Sei-Do" heeft haar web-site vernieuwd. In de rubriek "Linken" kunt U doorschakelen naar hun site. Best de moeite waard om eens te doen!

 

Vrijdag 7 december 2007. Op zondag 16 december 2007, organiseert Fanfare De Eendracht uit Neer een schitterend percussie concert waaraan maar liefst 3 slagwerkgroepen met in totaal meer dan 30 muzikanten zullen deelnemen.

Op de startpage van deze site staat het volledige programma onder "Concert".

 

Vrijdag 7 december 2007. Met "Zomaar un foto" 1888 van vandaag, kom ik nog eens terug op dat mooie stukje natuur, dat wij in "NAER" bij hebben gekregen.

 

Donderdag 6 december 2007. Bij foto 1886 (Chineesjes) heb ik de opgegeven namen genoemd. Ga eens kijken of dat klopt?

 

Donderdag 6 december 2007. Zojuist (13.00 uur) komt het bericht van heemkundevereniging "Oos Naer" binnen, dat het boek "Van Naer Haer" totaal uitverkocht is. Jammer voor de mensen, die niet ingeschreven hadden en er nu niet snel genoeg bij zijn geweest. Maar niet getwijfeld, misschien komt er nog een tweede druk?

 

Donderdag 6 december 2007. Dat vind ik toch een sterk stuk. Zou er dan niemand van de kijkers naar de rubriek "Zomaar un foto" zijn, die de meisjes die daar gisteren met hun blokfluiten als Chineesjes opstonden kennen? Eerlijk! Ik zelf ken ze niet. Het zijn toch gegarandeerd echte "Naerse maedjes".

 

Donderdag 6 december 2007. Met "Zomaar un foto" 1887 van vandaag, laat ik jullie dat nieuw stuk natuurschoon zien, dat Harrie van Pietjes gisteren gefotografeerd heeft.

 

Woensdag 5 december 2007. Wie van de kijkers naar deze site, herkend de meisjes die op "Zomaar un foto" 1886 van vandaag voor Chineesjes spelen. Dat deden ze in die tijd voor Missiewerk vanuit de school. Op elk feest of feestje zag men ze in die 60-tiger jaren verschijnen, om hun liedje te spelen en dan met de collectebus rond te gaan. Zoals bij de foto gezegd? Zij die zich bekend maakt, krijgt een afdruk van die foto van Sint Nicolaas.

 

Dinsdag 4 december 2007. Het is natuurlijk niet zeker, maar wij denken (Harrie van Pietjes en Piet van Toon), dat wij weten waar Sinterklaas allemaal die cadeautjes opgeslagen heeft. Met foto nummer 1885 van "Zomaar un foto" van vandaag laten wij dat aan jullie zien.

 

Dinsdag 4 december 2007. Gisteravond op de inloopavond van heemkundevereniging "Oos Naer" geweest. Daar was het weer een gezellige drukte. Nu zal dat ook wel gekomen zijn, omdat nog veel mensen het bestelde boek "Van Naer Haer" moesten komen afhalen. Bent U vergeten het te bestellen en had U het graag in Uw bezit, wacht dan niet te lang om het te kopen.

Het is inderdaad bijna uitverkocht!

 

Maandag 3 december 2007. "Zomaar un foto" 1884 van vandaag, is een foto van een afgebroken woning aan de Napoleonsweg op de Waog. Kent U het nog terug? 

 

Maandag 3 december 2007. Zoals altijd zijn ook nu weer de twee rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde net als al 35 weken eerder, elk met een nieuwe foto aangevuld.

 

Zondag 2 december 2007. Ik kan het niet laten om vandaag nog even met foto 1883 van "Zomaar un foto" terug te komen op de presentatie van het boek "Van Naer Haer". Het is zo'n mooi boek geworden en wij hebben zoveel positieve reacties gehad, dat ik meen mij dat te mogen veroorloven. Hartelijke dank!

 

Zaterdag 1 december 2007. In Heythuysen is vrijdag 30-11-07 op 44 jarige leeftijd overleden, onze oud inwoner en de zeer trouwe supporter van RKSVN, Herman Naus, beter bekend als Herman van Har van Maan vanne Vlaos. Aan de familie van Herman: Onze Oprechte Deelneming. Misschien dat ik morgen nader bericht heb, nu is voor mij alleen bekend, dat Herman woensdag 5 december 2007 in Roggel begraven wordt, na een uitvaartdienst om 10.30 uur aldaar.

 

Zaterdag 1 december 2007. Donderdag 29 november 2007 is in Someren op 81 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenoot de weduwnaar Jan Winkelmolen, voor velen beter bekend als Jan van Boeane Sjengske. Aan dochter Ine, haar man Henk, de kinderen Anne en Christy en zijn familie: Onze Oprechte Deelneming. De crematie zal plaatsvinden op maandag 3-12-2007 in het crematorium Berkendonk te Helmond.

 

Zaterdag 1 december 2007. Vandaag tijdens de presentatie van het boek "Van Naer Haer" (dat overigens een groot succes blijkt te worden), twee overlijdens berichten binnen gekregen, die ik jullie met de volgende berichten kan mededelen.

 

Zaterdag 1 december 2007. Met foto nummer 1882 van "Zomaar un foto" van vandaag, besteed ik een klein beetje aandacht aan het boek, dat onze heemkundevereniging vandaag presenteert.

Het heet "Van Naer Haer" en is in elkaar gezet, door 4 echte "NAERSE" mannen. 

 

Zaterdag 1 december 2007. Vandaag begint weer een nieuwe maand, dan zijn er altijd een paar raadgevingen voor de nieuwe bezoekers aan deze site.

Bezoekt U via de linken op de startpage van deze site, ook even de website's van de sponsoren die daar op staan en die daardoor, mede deze site in stand houden.

Een ander gegeven is? Dat nog steeds velen niet weten, dat het nieuws van eerder, nog altijd te lezen is in de rubriek die ook op de startpage staat: "Nieuws van eerder". Het gaat zelfs terug tot juni 2001, dus al meer dan 6 jaren.  

of per telefoon 0475-591317, kan ook met 06 25 434373 of 06 30 806452. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl

nieuwsoktober2004.html