Het nieuws van dec. 2005:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Zaterdag 31 december 2005. Oudjaar. De "Zomaar un foto" nummer 1187 die ik dit jaar gebruik om het jaar uit te knallen, is van een foto van een houten kunstwerk dat hier ergens in Neer ons zou staan aan te kijken. Laat ik jullie voorop zeggen, dat niemand zich hoeft te schamen, als niet geweten wordt waar het staat. Oud "Naerenaar" Piet Houben uit Panningen heeft het mij verteld, anders wist ik het ook niet. 

 

Vrijdag 30 december 2005. In de rubriek "Kerst- en Nieuwjaarswensen" zijn ook weer enkele wensen aangevuld. Ook iets om de laatste dagen van het jaar, nog een paar maal te bekijken. Wensen voor die rubriek, die na morgen binnen komen worden niet meer geplaatst.

 

Vrijdag 30 december 2005. Bij de rubriek "Linken" is weer een link geplaatst, nu van de groep "Big Head Small Hat". Dit op verzoek van Dhr. Henk Witteveen van de Bergerstraat. Trouwens wisten jullie, dat daar veel linken naar andere interessante sites staan? Niet? Dan ga maar eens kijken!

 

Vrijdag 30 december 2005. Wat ligt vreugde en verdriet toch dicht bij elkaar. Laat ik jullie een van de afgelopen dagen nog het gelukkige gezin van de familie Geraets-Kessels op deze site onder "Zomaar un foto" zien, krijg ik zo juist het bericht binnen dat Jeu van morgen vroeg (Nederlandse tijd) op 77 jarige leeftijd plotseling is overleden. Aan zijn echtgenote, kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Voor condoleances is het volgende mailadres te gebruiken: sibert-hof@xtra.co.nz

 

Vrijdag 30 december 2005. Op woensdag 28 december 2005 is geboren: Imke, dochter van onze dorpsgenoten Peter en Karin Peeters-Berben. Voor de duidelijkheid: Karin is een dochter van Mat van Sjeng van Kwiks-Pietje. Aan het paar, de grootouders en familie: Hartelijk Gefeliciteerd.

Het adres is: Moerbeilaan 7, 6086 EC NEER.

 

Vrijdag 30 december 2005. Aan de leidsters van het kinderkoortje "Nikizi" heb ik woensdag beloofd, dat ik vandaag als foto 1186 van "Zomaar un foto" de foto van hun optreden in Nuenen zou laten zien. Als het enigzins mogelijk is, hou ik mij aan mijn woord en zodoende staan ze er vandaag in!

 

Donderdag 29 december 2005. Met "Zomaar un foto" nummer 1185 van vandaag laat ik jullie het plezier zien, dat kinderen nog van sneeuw beleven. Dat de ouderen onder ons er niet zo blij meer mee zijn, zal ik ze maar niet vertellen!

 

Woensdag 28 december 2005. De leiders van het kinderkoortje "NeKiZi" dat wat betekend: "Neerse Kinderen Zingen" hebben mij een mail met een foto er bij gezonden, daarin vertellen ze mij, dat ze met het koortje aan een zangfestival  hebben meegedaan. Woordelijk schrijven ze: 

Vanmiddag hebben wij samen met 3 andere kinderkoren meegedaan aan het Prins en Ploes kinderkoren festival in Nuenen. We hebben niet gewonnen maar kregen een complimentje van de jury, dat wij met onze jonge leeftijd toch zo goed gezongen hadden en ook een compliment voor de mooie knuffels en palmboom die wij voor versiering hadden meegebracht.

De foto voor "Zomaar un foto" van morgen is klaar, maar ik beloof jullie, dat ze vrijdag aan de beurt komt. Dat is verdiend, want het mee doen dat is al veel!

Woensdag 28 december 2005. Bericht binnengekregen dat op 78 jarige leeftijd is overleden, onze dorpsgenote Mevrouw Alida A. W. Busé-Lemmers. Er is geen avondwake. De uitvaartdienst is op op dinsdag 3-1-2006 om 10.30 uur in onze parochiekerk, waarna de crematie volgt.

Aan de familie Onze Oprechte Deelneming.

Correspondentieadres: Kempke 2, 6086 EN NEER.

 

Woensdag 28 december 2005. In Haelen is op 85 jarige leeftijd op 26 december 2005 overleden, onze oud dorpsgenote de weduwe Drina Janssen-Vestjens, voor velen van jullie beter bekend als "Drien van Bekker Deuèr".

De uitvaartdienst is op zaterdag 31-12-'05 om 10.30 uur in de parochiekerk van Haelen, waarna de begrafenis volgt op het kerkhof aldaar.

Aan haar zoon Wiel en familie Onze Oprechte Deelneming.

Het correspondentie adres is: Roermondseweg 86, 6081 NW HAELEN.

 

Woensdag 28 december 2005. Met foto nummer 1184 van vandaag laat ik jullie één uit "NAER" geëmigreerd gezin, met een gedeelte van hun nazaten aan het Kerstdinér, zien. Jeu bedankt voor het opsturen van de foto.

 

Dinsdag 27 december 2005. Zo te zien is bij Lycos weer alles in orde. Dochter Krien heeft ze weer eens aan de lijn gehad, het schijnt dat die iets met die mannen kan. Lang houden ze mij echter niet meer voor de gek.

Zal nog een paar dagen, alles op alle twee de adressen zetten, daarna ga ik terug naar alleen www.pietvantoon.nl 

 

Dinsdag 27 december 2005. Nummer 1183 van "Zomaar un foto" laat weer een gedeelte uit een carnavalsoptocht zien. Er zijn een paar vragen bij vermeld, wie weet het antwoord?

 

Maandag 26 december 2005. Ga ook nog maar eens kijken onder "Kerst- en Nieuwjaarsgroeten", daar zijn er nog een paar bij gekomen.

 

Maandag 26 december 2005. 2-de Kerstdag. Lycos heeft mij sinds vanmorgen er weer eens uitgegooid. Het waarom is voor mij een raadsel. Zo te zien, zijn aan alle verplichtingen voldaan en nu met die zondagen is ook nog niemand van hun te bereiken. Voor mijn trouwe bezoekers heb ik de belangrijkste rubrieken overgezet naar: http://members.home.nl/pjtim 

Aan enkele van jullie heb ik een mail kunnen zenden, wilt U zo goed zijn en laat het horen aan jullie relaties. Bij voorbaat dank, de webmaster.

 

Maandag 26 december 2005. 2-de Kerstdag. Van de site van Wilco Coenen haalde ik de foto die ik vandaag als foto 1182 van "Zomaar un foto" aan jullie laat zien. Het is een foto van een kruising hier in "NAER" die kortgeleden opnieuw gerenoveerd is. Voor de kijkers ver weg, zal ik binnenkort gaan proberen een foto te maken vanaf dezelfde plek, dan kan er vergeleken worden.

 

Zondag 25 december 2005. Kerstdag. Belofte maakt schuld en ik had bij foto 1178 van "Zomaar un foto" beloofd nog eens terug te komen op "Bessumme-Pieèrke" en zijn verbondenheid met mij. In de rubriek "Allerlei" ook op deze site, kunnen jullie mijn herinneringen aan Pieèrke lezen.

 

Zondag 25 december 2005. Kerstdag. Op deze site heb ik extra voor de Kerst een rubriek geopend, waar bezoekers aan deze site hen wensen aan de mede bezoekers konden laten zien. Voor die het nog niet weten, ze staan op de startpage onder "Kerst- en Nieuwjaarswensen". Gaan jullie nog even kijken, wie jullie allemaal de beste wensen geeft? 

 

Zondag 25 december 2005. Kerstdag. Foto nummer 1181 van vandaag van "Zomaar un foto" is een echte Kerstfoto. Ik ben er bijzonder trots op dat ik onze vier dochters op deze manier aan jullie kan laten zien!

 

Zaterdag 24 december 2005. Op verzoek van broer Koos deel ik jullie mee, dat gisteren in het huwelijk is getreden: zijn zus Henny Gielens (doktersassistente) met Remco Kwaspen. Hun adres blijft: Schreursveld 6, 6092 NP Leveroy.

Vanaf deze plek wens ik het echtpaar veel geluk in hun verder leven.

 

Zaterdag 24 december 2005. Van Annet Laan een schoondochter en tevens de buurvrouw van Aag Laan-Boonen kreeg ik een mail, waarin ze mij vertelde dat Aag nog steeds in het ziekenhuis ligt. Annet liet mij weten, dat alle op haar adres binnenkomende wensen, door haar uitgeprint worden en dan bij Aag bezorgt zullen worden. Laten wij met alle bezoekers aan deze site eens laten zien, dat wij niet alleen een familie van kijkers zijn, maar ook van doen en stuur massaal jullie wensen voor Aag naar het onderstaand adres van Annet Laan.

alaan@ihug.co.nz

 

Zaterdag 24 december 2005. Vandaag heb ik als 1180 voor "Zomaar un foto" een foto van een van de 15 schilderijen met de Geheimen van de R.K. kerk. Wie weet er een antwoord op de vraag die ik erbij stel?

 

Vrijdag 23 december 2005. Gisteren is in het verzorgingshuis "De Wielel" te Helden-Panningen op 77-jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenote Mevrouw Greta Nijssen-Janssen, voor de meeste van de kijkers naar deze site beter bekend als Grit van Petran van het Pasveljd. Onze Oprechte Deelneming aan haar man, de kinderen en verdere familie. De uitvaartdienst zal plaats vinden in de St.Martinus parochiekerk van Neer op woensdag 28-12-2005 om 10.30 uur, waarna aansluitend de begrafenis volgt op ons kerkhof aldaar.

Het adres voor condoleances is: Napoleonsweg 24, 6086 AG NEER.

 

Vrijdag 23 december 2005. Met foto nummer 1179 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een groepsfoto zien, die ter gelegenheid van het huwelijk van Els en Harry Verhaeg-Klaessen is gemaakt. In mijn gedachten geeft zo'n foto de saamhorigheid weer, die tussen de mensen in deze Kersttijd moet heersen!

 

Donderdag 22 december 2005. Met foto nummer 1178 van "Zomaar un foto" laat ik jullie de vermoedelijk laatste kluizenaar van Neer zien. Het is "Pieèrke oette Hei" voor zijn hut en foto twee laat iets beter zien, hoe hij er uit zag. Hij leefde van de verkoop van wat "bessumme" die hij maakte en dan nog van wat hij kreeg. Persoonlijk vond ik het geen slecht idee, daar nu in deze Kersttijd nog eens aan te herinneren en om ons te bewegen iets te doen voor mensen die het slechter hebben dan wij!

 

Woensdag 21 december 2005. Over een maand is het zover, dan vieren wij het 50-jarig huwelijk van mijn persoontje met mijn An. Dat laat ik jullie met foto nummer 1177 van "Zomaar un foto" van vandaag zien. Het is ja zo! Als jullie (de kijkers/bezoekers aan deze site) een handje willen komen schudden, dan zal het toch bekend moeten zijn wanneer en waar dat kan gebeuren? De receptie is op 20 januari 2006 van 19.00 tot 20.30 uur in Café-Zaal "De Klomp", Hoogstraat te NEER. Als U ons wilt komen feliciteren, zult U die avond vrij moeten houden!

 

Dinsdag 20 december 2005. Via Dhr. Jan Schaareman uit Egchel kwam ik in het bezit van een foto en de naam van de Limburgse Kampioen van de grote kleinvee manifestatie, die afgelopen weekend in Neer is gehouden. Daarvoor mijn dank! Door zijn toedoen kan ik nu ook aan jullie het een en ander laten zien. Dat doe ik met foto 1176 van "Zomaar un foto" van vandaag.

 

Maandag 19 december 2005. Op zondag 18 december 2005 is geboren: Stef, zoon van Miranda en Fer Peeters-Thomassen. Vanaf hier van Harte Gefeliciteerd met de aanwinst in de familie. Voor jullie felicitaties is het adres: Ulensvaaren 4, 6086 GA NEER.

 

Maandag 19 december 2005. Ondanks dat ik gisteren in een aparte rubriek al foto's heb geplaatst van het concert van Vocante, plaats ik vandaag met foto 1175 van "Zomaar un foto" ook nog een foto van dat winter concert. Die is gekozen omdat, toen ik de foto voor vandaag moest kiezen, niet wist of ik de totale fotoserie zo snel af kon maken en plaatsen. Vocante! Het was een goede zet om dat jeugdkoor met jullie mee, dat concert te laten verzorgen.

 

Zondag 18 december 2005. Vanmiddag het winterconcert van het gemengd koor Vocante bezocht. Eerlijk is eerlijk! Het was een pracht concert, bestuur en leden bedankt daarvoor! Ik was in de gelegenheid er foto's te nemen, die zijn te vinden op de startpage onder "Vocante 18-12-2005". Ga ze maar eens bekijken.

 

Zondag 18 december 2005. Auke Bosma heeft mij uitleg gegeven bij foto 1173. Die tekst heb ik nog bij de betreffende foto aangevuld.

 

Zondag 18 december 2005. Foto nummer 1174 is een heel aparte foto. Er wordt reclame gemaakt voor vuurwerk, maar ik geloof dat die dieren niet zo goed weten, hoe ze met dat vuurwerk om moeten gaan? Trouwens een huis en een tuin ook niet!

 

Zaterdag 17 december 2005. Geboren op 16 december 2005: Amy, dochter van onze dorpsgenoten Michiel en Chantal Stemkens-Brangers. Wij wensen hun van Harte Geluk met deze aanwinst in de familie. Het adres voor jullie felicitaties is: Maasweg 5, 6086 CA NEER.

 

Zaterdag 17 december 2005. De plechtige uitvaartdienst voor Dhr. Har Geraets wordt gehouden op dinsdag 20 december 2005 om 10.30 uur in de St.Martinus parochiekerk van Neer, waarna de begrafenis zal plaats vinden op het R.K.-kerkhof aldaar. Het correspondentieadres voor jullie condoleances is: Hanssum 4, 6086 BV NEER.

 

Zaterdag 17 december 2005. Een van de vele bezoekers aan deze site zond mij een artikeltje over het nieuwe zorgsysteem. Best de moeite waard om even te lezen: het staat onder "Allerlei".

 

Zaterdag 17 december 2005. Met "Zomaar un foto" 1173 van vandaag, laat ik jullie een pracht foto van onze "Kapel in 't Zand" ook wel Witte kapel genoemd zien.

 

Vrijdag 16 december 2005. Gisteravond 15-12-2005 is plotseling op 75-jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Dhr. Har Geraets voor de meeste van ons beter bekend als Har van Harrieke van Tieske, echtgenoot van Mevrouw Truus Geraets-Peulen (Truus vanne Kuper). Nader bericht volgt nog.

 

Vrijdag 16 december 2005. Met foto 1172 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een groepsfoto uit 1905 met allemaal militairen zien. Ergens er tussen staat zeker een "Naerenaar". Ga maar eens kijken of U hem vindt, ik heb het gedacht dat ik hem gevonden heb!

 

Donderdag 15 december 2005. Enkele reacties binnen gekomen op foto 1171 van vandaag. Een daarvan heb ik geplaatst in de rubriek "Allerlei". Wim bedankt!

 

Donderdag 15 december 2005. Nummer 1171 van "Zomaar un foto" van vandaag, is een  schnapshot uit een van de vele Carnavalsoptochten die hier in "NAER" zijn gehouden. Wie ziet nog iets aparts aan die foto? En wie heeft nog 'n foto, waarvan men zegt: die moest hij zeker ook eens plaatsen? Laat het weten!

 

Woensdag 14 december 2005. Onder "Geboren" staat ook weer een pas geboren kindje. Ga hem maar eens bewonderen.

 

Woensdag 14 december 2005. In Venlo is op 13 december 2005 op 83-jarige leeftijd overleden, Dhr. Rieks (Ren) Engels vader van onze dorpsgenoot Ger Engels, die de partner van Mevrouw Wies Augustinus is. De uitvaartdienst vindt plaats op zaterdag 17 december 2005 om 11.00 uur in de H.Hartkerk, Veldenseweg te Venlo, waarna de crematie plaats zal vinden in het crematorium aan de Grote Blerickse Bergerweg te Blerick.

Vanaf hier: Onze Oprechte Deelneming aan alle betrokkenen.

Het condoleanceadres is: Oscar Woltersstr.5, 5913 RM VENLO.

 

Woensdag 14 december 2005. Met "Zomaar un foto" nummer 1170 van vandaag laat ik jullie zien over welke weg men vroeger, als men van Roggel of van Brumhold af kwam, Neer binnen reed of liep. 

 

Dinsdag 13 december 2005. "Zomaar un foto" nummer 1169 van vandaag is inderdaad echt zomaar een foto, door haar eenvoud vind ik ze: groots!

 

Maandag 12 december 2005. Denken jullie ook nog even aan de "Jarige".

80 jaar, dat is toch wel een felicitatie waard!

 

Maandag 12 december 2005. Gisteren door dat middag concert weinig tijd gehad, om een foto uit te zoeken voor "Zomaar un foto" van vandaag. Toen viel mij in, dat het ook wel eens interessant kan zijn om jullie te laten zien, hoe velen er naar zo'n Kerstconcert komen luisteren. Begin maar eens te tellen aan foto nummer 1168 van vandaag en gedenk dan wel, dat daar zo om en om de helft van de aanwezigen op staan.

 

Zondag 11 december 2005. Na gisteren in Margraten een Kerstconcert mede te hebben verzorgt, hield Mannenkoor Maas- en Neergalm vanmiddag haar eigen Kerstconcert. Onder "Maas- en Neergalm" op de startpage vinden jullie foto's van de deelnemers aan dit concert. In drie uur tijd, brachten die van allerlei prachtige Kerstliederen ten gehore en een zeer groot publiek heeft dan ook met volle teugen genoten. Aan alles was gedacht, de bezoekers werden zelfs getrakteerd op echte Kerststol gevuld met amandelspijs.

Maas- en Neergalm! Ga zo door!

 

Zondag 11 december 2005. Met foto 1167 van "Zomaar un foto" van vandaag ben ik nog even bij het schutterij gebeuren. Het is een gedeelte van het Koningszilver van de schutterij van het Heilig Sacrament, die zolang ze actief zijn geweest, de Poort bij ons in de zaak hadden. 

 

Zaterdag 10 december 2005. Foto nummer 1166 van "Zomaar un foto" van vandaag laat jullie de "Jonge Schutten" van Neer zien. Het was een van de vijf schutterijen die "NAER" rijk is geweest. Vermoedelijk kan ik verschillende kijkers naar deze site, hier blij mee maken.

 

Vrijdag 9 december 2005. Uit de krant van vandaag. In Roermond is op 82 jarige leeftijd overleden: Mevrouw Lène (Angelina Louisa) Meuwissen, weduwe van Dhr. Bair van Wegberg, moeder van onze dorpsgenote Mevrouw Ria Wolter-van Wegberg. De afscheidsdienst gevolgd door de crematie vindt plaats op dinsdag 13-12-2005 om 11.00 uur in crematorium "Midden-Limburg" te Baexem. Aan haar kinderen en wederzijdse familie: Onze Oprechte Deelneming.

Voor jullie condoleances is het adres: Familie Beurskens-van Wegberg,

Markt 4/d 6051 DZ MAASBRACHT.

 

Vrijdag 9 december 2005. Wie kan licht werpen op foto 1165 van "Zomaar un foto" die ik vandaag plaats? Het is een mooie groepsfoto.

 

Donderdag 8 december 2005. Het is weer zover, de maand voor de beste wensen is weer aangebroken. Wil iemand van jullie de mede kijkers op deze site de Kerst- en/of Nieuwjaarswensen overbrengen, dan kan dat via de rubriek "Kerst- en Nieuwjaarswensen. Lever Uw wens digitaal aan en ze komt in die rubriek te staan.

 

Donderdag 8 december 2005. De uitvaartdienst voor Dhr. Martien Wulms (zie 7-12-2005) is op zaterdag 10 december 2005 om 12.00 uur in de parochiekerk van Neer, daarna zal de crematie plaats vinden in het crematorium "Midden-Limburg" te Baexem. Het adres voor jullie condoleances is:

Kinkhoven 18, 6086 AS NEER.

 

Donderdag 8 december 2005. Foto 1164 van "Zomaar un foto" van vandaag, is een foto die nog niet zo heel lang geleden is genomen en toch is het bijna zeker, dat ze zich niet allemaal meer herkennen. Probeer maar eens!

 

Woensdag 7 december 2005. Van Galerie Hebben op Hanssum kwam het verzoek binnen, om een artikeltje te plaatsen. Dat artikel is te vinden op de startpage van deze site en dan onder "Galerie Hebben". 

 

Woensdag 7 december 2005. Gistermorgen 6-12-2005 is plotseling, zoals aan mij verteld is geworden bij kapper Slabbers op de Napoleonsweg in de kappersstoel op 72 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Martien Wulms van Kinkhoven. In de volksmond werd hij Tien van Sillekes-Tieske genoemd. Aan zijn zussen en de aangetrouwde familie, Onze Oprechte Deelneming.

Nader bericht volgt nog!

 

Woensdag 7 december 2005. Zoals ik bij foto 1163 van "Zomaar un foto" van vandaag zeg: Sinterklaas nog niet uit het land of alles is alweer op Kerstmis gericht? Het zal wel zo moeten! Stilstand is achteruit gang, daarom heb ik vandaag ook die Kerstfoto al!

 

Dinsdag 6 december 2005. Bij het kerkelijk zangkoor St.Martinus te Neer zijn afgelopen zaterdag twee jubilarissen gehuldigd. Vanaf deze plaats namens de bezoekers aan deze site: Hartelijk Gefeliciteerd. 

Willen jullie er meerdere foto's van zien, ga op deze site naar "Linken" en dan onder "Bianca Caris", daar staan ze.

 

Dinsdag 6 december 2005. Foto nummer 1162 van "Zomaar un foto" van vandaag is een mooie groepsfoto. Bij deze foto zou ik graag de namen hebben, van de personen die er op staan? Is er iemand, die ze op kan noemen of tenminste een gedeelte ervan? Laat dan iets horen.

 

Maandag 5 december 2005. "Zomaar un foto" nummer 1161 van vandaag, is een mooie recente foto van de Zwartebocht in de Maas. Het is toch frappant, dat die Maas velen van ons blijft trekken?

 

Zondag 4 december 2005. Het bestuur van onze fanfare "De Eendracht" heeft mij gevraagd, een artikeltje te plaatsen. Het staat onder "Fanfare nieuws". Direct daarop kwam ook nog een bericht binnen van de Muziekschool Neer. Voor jullie gemak heb ik het ook onder de rubriek "Fanfare nieuws" geplaatst.

 

Zondag 4 december 2005. Vandaag is onder de rubriek "Jarig" een nieuwe oud- Naerse geplaatst, die a.s. dinsdag 86 jaar oud wordt. Sturen jullie een felicitatie?

 

Zaterdag 3 december 2005. Met foto nummer 1160 geplaatst in "Zomaar un foto" van vandaag, ben ik weer eens aan de Maas. Harrie Geraets maakte deze mooie foto. Er is nu meer mogelijkheid om mooie foto's te maken.

 

Zaterdag 3 december 2005. Op 2 december 2005 is op 93 jarige leeftijd overleden Mevrouw Sientje Dorssers- Kessels, moeder van onze dorpsgenote Mevrouw Wies Houben-Dorssers, de echtgenote van Sjaak van Sjeng van Hoebe-Bertje. De uitvaartdienst is op dinsdag 6-12-2005 in de parochiekerk van Helden, waarna moeder bij vader op het kerkhof aldaar begraven wordt. Aan de familie, vanaf hier: Onze Oprechte Deelneming. Het correspondentieadres voor jullie condoleances is: P.Dorssers, Neerseweg 50, 59 88 DA HELDEN,

 

Zaterdag 3 december 2005. Toen Wiel aan de Boom mij de foto zond, die ik vandaag gebruikt heb voor "Zomaar un foto" 1159, dacht ik? Wiel dat is precies de foto, die ik zocht nu deze week de gemeentebesturen van de samen te voegen dorpen hier in Midden-Limburg hebben besloten, de nieuwe gemeente die ontstaat: "Leudal" te noemen. Het is een ansichtkaart, die vijf van die samen te voegen dorpen laat zien, zoals die er voor de oorlog van 1940 uitzagen! 

 

Vrijdag 2 december 2005. Foto nummer 1158 van "Zomaar un foto" van vandaag is een foto, waar wij met enkele personen zeer nieuwsgierig naar zijn, wie er op staan. Als U iemand denkt te kennen, laat het dan weten!

 

Donderdag 1 december 2005. Foto nummer 1157 van "Zomaar un foto" is een tekening van "eine echte Naerse jong", die al bij vele bladen naam heeft gemaakt. Op zijn site: http://home.wanadoo.nl/thommass/center.htm vond ik vele tekeningen. Een ervan heb ik voor vandaag genomen. Ga ook even kijken onder "Allerlei" daar schrijf ik er ook nog iets over.

 

Donderdag 1 december 2005. De nieuwsbrief van bakkerij Nijssen voor december 2005 is er ook weer! Ga hem maar eens vlug lezen.

of per telefoon 0475-591317, kan ook met 06 25 434373 of 06 30 806452. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl

nieuwsoktober2004.html