Het nieuws van sept. 2005:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Vrijdag 30 september 2005. "Zomaar un foto" nummer 1099 van vandaag laat jullie een glimp zien, van de opening van Sportpark "De Kappert" in 1948,

 

Donderdag 29 september 2005. Met "Zomaar un foto" nummer 1098 van vandaag laat ik jullie een mooi bloempje zien, dat ik bij ons in de "Kwir" fotografeerde!

 

Woensdag 28 september 2005. Vandaag geboren Nellie, dochter van Jack en Petra Emonts-Sanders. Ouders, grootouders en verdere familie Hartelijk Gefeliciteerd. Voor jullie felicitaties is het adres: Ulensvaaren 34. 6086 GA NEER. jmemonts@home.nl  Zie ook onder "Geboren", daar staan foto's!

Woensdag 28 september 2005. Een van de trouwe bezoeksters aan deze site, zond mij de foto, die ik voor "Zomaar un foto" van vandaag heb gebruikt. De foto is te zien onder nummer 1097.

Dinsdag 27 september 2005. In Neer hebben wij op 26 september 2005 een wereldburger bij gekregen. Zij heet Renske en is de dochter van Maurice en Joyce Janssen-Janssen. Aan de gelukkige ouders en familie onze Hartelijke Gelukwensen. Zo U ook zou willen feliciteren, het adres is: Bongert 5, 6086 NX NEER.

Dinsdag 27 september 2005. Met foto 1096 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een foto van de werkzaamheden aan de Bergerstraat zien. In mijn ogen is dat zo interessant, dat iedereen even moet gaan kijken!

Maandag 26 september 2005. Vandaag een nieuwe rubriek in gebruik genomen. Hij heet "Allerlei" en inderdaad daar kan van alles in ondergebracht worden: vragen; verhaaltjes; antwoorden, kortom bijna alles! Enkele richtlijnen! Ieder ingezonden artikel moet met naam en het adres ondertekend zijn. Het is aan mij de webmaster of een inzending geplaatst wordt. Een inzending kan en mag door mij geweigerd worden, zonder dat daar een reden voor opgeven wordt! 

Maandag 26 september 2005. Vandaag dacht ik, na drie dagen geen nieuwe foto, weer door te gaan met de rubriek "Zomaar un foto". Foto 1095 is mij door een trouwe bezoekster toegestuurd. Ga maar eens kijken wat díe met haar camera geknipt heeft! Werkelijk zeer mooi.

Zondag 25 september 2005. Het doet goed, ik zag dat er vandaag alweer meer dan 200 bezoekers op deze site waren wezen kijken. Heb ook voor vandaag nog geen "Zomaar un foto" geplaatst. Het is dat die foto's er na vier dagen weer vanaf gaan en dan zou een gedeelte van de vaste kijkers ze niet kunnen zien, laat staan: opslaan! In het weekend werken die mannen van die providers schijnbaar niet en daarom zal het wel maandag of dinsdag worden, voor alles weer normaal wordt. Hier geef ik nogmaals de naam van mijn reserve aansluiting (hoe moet ik het anders noemen). http://members.home.nl/pjtim Geef die a.u.b. door aan jullie kennissen, die nog niet weten dat ik op die manier ook te bereiken ben. Onthoud het adres, (schrijf het op) voor als zich weer eens een storing voor doet. Jullie allen, die zo bezorgd waren om mij, mijn dank! Voor het tijdelijk ongemak mijn oprechte excuses! 

Zaterdag 24 september 2005. Allen die mijn site via de nieuwe weg gevonden hebben, wil ik vragen: zegt het voort! Natuurlijk heb ik niet van alle bezoekers aan mijn site een mailadres en zodoende kan ik niet iedereen bereiken. Hoe lang het duurt, dat ik via Home tot jullie kom? Ik kan het niet zeggen. Normaal had ik alweer terug moeten zijn! Soms is het niet te berekenen. Aag ik zag, dat jij me al gevonden had, je had tenminste weer geschreven in het gastenboek. Goed zo!

Vrijdag 23 september 2005. Vandaag zijn gehuwd: Stephan Philips en Judith Hillen. Stephan is een zoon van Jan van Filips-Sjeng vanne Riekswaeg. Wij wensen het echtpaar en hun families van Harte Proficiat. Hun woonadres blijft: Napoleonsweg 93, 6086 AD NEER.

Vrijdag 23 september 2005. Vandaag zijn onze dorpsgenoten Wim en Trees Simons-Veerkamp de trotse grootouders van een stamhouder geworden. De boreling heet Tom en is een zoon van Roy en Ilse Simons-Beckers. Aan alle betrokkenen: Onze Hartelijke Gelukwensen. Voor jullie felicitaties is het adres: Hoogstraat 35, 6065 BB Montfort. Tel.0475-541441.

Vrijdag 23 september 2005. Mijn provider heeft deze site tijdelijk afgesloten. Daardoor heb ik voor vandaag nog geen nieuwe "Zomaar un foto" kunnen plaatsen. Na enkele pogingen is het mij gelukt om via een omweg, toch de belangrijkste rubrieken voor jullie open te stellen. Dat zal voorlopig zijn: "Het nieuws", "het Nieuws van eerder", "de Agenda", "het Gastenboek", "Jarig" en misschien nog een paar meer. Jullie zien verder wel, welke dat open zijn! Daarvoor klikken jullie op: http://members.home.nl/pjtim/ Denk er wel om er staat niet alles op, hier heb ik veel minder ruimte.

Donderdag 22 september 2005. Vanuit Egchel werd mij een mooie foto gezonden, om te gebruiken voor "Zomaar un foto". Jullie kunnen ze gaan zien, ze is gebruikt voor nummer 1094. 

Woensdag 21 september 2005. Vandaag heb ik een 99 (negen en negentig) jarige op deze site mogen zetten. Ga maar eens snel kijken, onder een van die twee "Jarig" daar staat hij!

Woensdag 21 september 2005. De drumband van de "Oude-Schutten" houdt binnenkort (2 oktober) een Grote Najaars Vlooienmarkt. Daar staat iets over onder de rubriek "Vlooienmarkt".

Woensdag 21 september 2005. Vandaag heb ik nog eens een echte "Zomaar un foto" foto. Ga ze maar eens bekijken, ze staat onder nummer 1093.

Dinsdag 20 september 2005. Gisteravond via broer Frans het bericht ontvangen, dat op vrijdag 5 augustus 2005 in het ziekenhuis Haut Lévčque in Bordeaux is overleden, onze oud dorpsgenoot Dhr. Jos Teepen, nu wonende in Civrac-en-Médoc in Frankrijk. Jos was de oudste zoon van Lou, oud directeur van de "Fuus". Op woensdag 10-8-2005 is zijn urn op het kerkhof van Civrac-en-Médoc begraven. Aan alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.

Dinsdag 20 september 2005. Belofte maakt schuld. Door de geallieerden zijn in de oorlog pamfletten gestrooid. Daar waren er ook vier bij van ons Koninklijk gezin in Canada. Twee had ik er al geplaatst, vandaag met foto 1092 van "Zomaar un foto" plaats ik de andere twee.

Maandag 19 september 2005. Dhr. René Baeten uit Haelen hield op verzoek van heemkundevereniging "Oos Naer" een spreekbeurt verlucht met dia's over het Leudal. Ofschoon hij een zeer aandachtig gehoor had, is het toch jammer dat er niet nog meer mensen van deze gelegenheid gebruik hebben gemaakt, om deze zeer interessante avond te bezoeken. René nogmaals bedankt, werkelijk zeer interessant, dat wat jij ten gehore hebt gebracht! 

Maandag 19 september 2005. Vandaag heb ik weer een foto mogen plaatsen van een oud "Naerse" die 90-jaar oud wordt. Dat moet toch best de moeite waard zijn, om haar even een felicitatie te sturen. Een "Naers maedje" is ook nog met een zoon van haar getrouwd. Wie dat is? Els van Sjeng van Hoebe-Bertje van Brumhold.

Maandag 19 september 2005. De uitvaartdienst voor Dhr. Thei Roeven waarna begrafenis op ons kerkhof is op donderdag 22 september 2005 om 10.30 uur in de St.Martinus parochiekerk te Neer. Aan de kinderen, kleinkinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor jullie condoleances is: Lindenstr.38, 6086 CM NEER.

Maandag 19 september 2005. Harrie, ik denk dat je veel van de bezoekers aan deze site blij maakt met de foto die je gistermorgen aan de Maas hebt geknipt. Persoonlijk ben ik zeer blij, dat ik ze met foto 1091 van "Zomaar un foto" aan de mensen kan laten zien. Harrie, eerstdaags wordt je zelfs Internationaal bekend, ik zag in de Telegraaf stond al een mooie foto van de koeien op Klein-Hanssum, die jij ook genomen had. Een vriend uit Leidersdorp maakte er mij op attent.  

Zondag 18 september 2005. Vanmorgen vroeg is op 76-jarige leeftijd overleden onze dorpsgenoot Dhr. Thei Roeven, weduwnaar van Mien Sanders van Kinkhoven. Nader bericht volgt.

Zondag 18 september 2005. Met foto 1090 van "Zomaar un foto" zal vermoedelijk van omstreeks 1954 zijn. Wie weet het zeker en kent alle zes de personen en anders, die je zeker weet?

Zaterdag 17 september 2005. Gistermiddag ben ik voor de bezoekers aan mijn site, die zelf niet in de gelegenheid zijn om er even te gaan kijken, naar de Bergerstraat getrokken en heb twee foto's van de werkzaamheden aldaar genomen. Met foto 1089 van "Zomaar un foto" laat ik ze jullie zien, zodat iedereen op de hoogte kan blijen van de werkzaamheden daar.

Vrijdag 16 september 2005. Vandaag kom ik met foto 1088 van "Zomaar un foto" nog eenmaal terug op het 450-jarig bestaan van de "Oude-Schutten". Dat doe ik met een foto van de buitengewoon mooie tentoonstelling.

Donderdag 15 september 2005. Met foto 1087 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een foto zien van een schilderstuk van Jac Sanders.

Woensdag 14 september 2005. In het Zorgcentrum Hornerheide is op 12-9-2005 op 79-jarige leeftijd overleden Mevrouw Truus Coenen-Maassen, moeder van onze dorpsgenote Carla Coenen. De uitvaartdienst waarna begrafenis vindt plaats op vrijdag 16 september 2005 te Haelen. Aan de familie Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor condoleances is: Napoleonsweg 113, 6081 AC Haelen.

Woensdag 14 september 2005. Afgelopen zondag tijdens de tentoonstelling van de Oude-Schutten zag mijn oog dat er van die boeken, die ter gelegenheid van het 450-jarig bestaan zijn uitgegeven (verkocht), er nog steeds te koop zijn. Hebt U als oud Neerenaar of als geďnteresseerde in de schutterswereld, dit boek nog niet in of op de kast staan? Neem dan contact op met Dhr. Wiel Derikx, Esdoornstraat 33, 6086 CJ NEER. Tel.0475-592341. Mail: wielderikx@home.nl  Die zal U vertellen, hoe U het in Uw bezit kunt krijgen. Ik weet zeker en ik ben er van overtuigd, dat U geen spijt krijgt van die eventuele aanschaf!

Woensdag 14 september 2005. Voor foto 1086 van "Zomaar un foto" van vandaag heb ik een foto binnen gekregen van een kampioen pony. Dat is dan meest voor de liefhebbers van die kleine paardjes. Zo blijft 't: elk wat wils!

Dinsdag 13 september 2005. Er wordt wel eens gezegd: "Dat de bloemetjes buiten gezet worden". Nou! Dat is gebeurd! Ze staan in Neer op de Mendert, een straat zonder woning maar wel met een groot stuk bloemen. Grote bloemen! Met foto 1085 van "Zomaar un foto" hoop ik, dat jullie er van kunnen meegenieten. Denk vandaag ook even aan Til en Harrie, die zijn 50-jaar samen.

Maandag 12 september 2005. Harrie van Pietjes gaf mij een kleine correctie, op de loop van de processie. Die zou niet rechtstreeks over de Leudalweg gaan, maar vanaf de Engelmanstraat eerst een klein stukje Napoleonsweg en dan over de Kruisstraat naar de Wittekapel. Ze kwam wel rechtstreeks over de Leudalweg terug. Harrie bedankt voor de inlichting. Ja! Zelf ben ik niet meer mee gelopen, anders had ik dat zelf ook geweten.

Maandag 12 september 2005. Gisteren is veel te doen geweest hier bij ons in Neer, zoals: het was Monumentendag en daarvoor was een extra route uitgezet. Nog niets definitiefs van binnen gekregen, maar naar verluidt moet het buitengewoon goed verlopen zijn. Wielerclub het "Naerspeloton" heeft haar clubkampioenschappen georganiseerd. Ook daar nog geen uitslagen van binnen gekregen. Op de prachtige foto tentoonstelling van de "Oude-Schutten", nog ter gelegenheid van het 450-jarig bestaan, daar ben ik even geweest. Hoop daar in de loop van de week enkele foto's van te plaatsen.

Maandag 12 september 2005. Gisteren heeft de Kleine-Processie naar de Wittekapel getrokken. Bij terugkomst in het dorp, heb ik enkele foto's kunnen nemen. Met foto 1084 van "Zomaar un foto" laat ik er een zien.

Zondag 11 september 2005. Vanmorgen is in het ziekenhuis te Roermond geboren: Finn, een zoon van Bart en Kim Bessems-van de Riet. Bart is weer een zoon van Har en Piem Bessems-Huijs. Aan alle betrokkenen onze Hartelijke Felicitaties met deze uitbreiding van de familie. Voor jullie gelukwensen is het adres: Lindenstraat 25, 6086 CL NEER.

Zondag 11 september 2005. Soms is het avondrood ook hier weer in het land. Harrie Geraets maakte er een mooie foto van en ik laat die jullie zien met foto nummer 1083 van "Zomaar un foto".

Zaterdag 10 september 2005. Hedenavond was in café-zaal "De Klomp" de officiële opening van de fototentoonstelling van Schutterij St.Sebastianus, die morgen voor iedereen te bezichtigen zal zijn. Deze tentoonstelling staat nog in het teken van het 450-jarig bestaan van dit jaar. Als iemand het nog niet zou weten, het is echt een aanrader om daar morgen even te gaan kijken. Werkelijk! Er is veel moois te zien en ook nog gratis!

Zaterdag 10 september 2005. Op maandag 5 september 2005 is geboren: Meike, dochter van Folkert en Miranda Noblesse-Moors. Folkert is een zoon van Pierre. Gelukkige ouders en familie Hartelijk Gefeliciteerd. Het adres voor jullie felicitaties is: van de Bongaertstraat 19, 6081 BD Haelen.

Zaterdag 10 september 2005. Gisteren 9 september is op bijna 90-jarige leeftijd (op 19 dagen na) onze dorpsgenote Johanna Maria van der Linden-van de Boel, voor ons beter bekend als Marieke van Piaerke van Bernade-Pieërke of Marieke van Boele-Wulm, overleden. De uitvaartdienst is woensdag 14-9-'05 om 10.30 uur. Aan de familie Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor condoleances is: Heideweg 2, 6086 PG NEER.

Zaterdag 10 september 2005. Foto 1082 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat jullie de winnaar van het jaarlijks toepkampioenschap van "NAER" zien. Eigenlijk had ik ze graag een paar dagen eerder geplaatst, maar wat je niet hebt kun je ook niet plaatsen. Maar nu is hij er dan: Ruud Mingers.

Vrijdag 9 september 2005. Onder de rubriek "Jarig" (2 X) staan op de startpage twee dames, die de leeftijd der sterken hebben bereikt. Willen jullie weten wie het zijn? Dan kijken gaan!

Vrijdag 9 september 2005. Onder de rubriek "50-jaar samen" staat een echtpaar, dat op dinsdag 13 september 2005 hun Gouden Huwelijksfeest gaan gedenken en ook hier geldt: een kaartje is nooit weg en zij zullen er blij mee zijn!

Vrijdag 9 september 2005. Het bericht binnen gekregen, dat in Canada op zondag 4 september 2005 op 68-jarige is overleden onze oud dorpsgenoot: Wiel Theelen, voor ons beter bekend als Wielke van Theike vanne Vlaos. Hij is gisteren 8-9-2005 begraven. Aan zijn vrouw Sylvia, de twee zonen en verdere familie: Onze Oprechte Deelneming. Voor jullie condoleances is er het mailadres van een van zijn zonen: theelen@rideau.net 

Vrijdag 9 september 2005. De foto die ik jullie vandaag laat zien als foto 1081 van "Zomaar un foto" is een broertje (als het al geen tweelingbroer is) van die van gisteren. Toch ligt er een raadsel overheen, wie lost het op?

Donderdag 8 september 2005. Onder de rubriek "Jubileum" staat weer eens een nieuwe Jubilaris. Ga maar eens snel kijken wie dat is?

Donderdag 8 september 2005. Door medewerking van Dhr. Ton Winkelmolen (van Kapiteins-Sjang) van de Bergerstraat kan ik jullie vandaag met foto 1080 van "Zomaar un foto" een foto laten zien van een (ik dacht aan de helm te zien) Engelse soldaat in stelling in de tuin van café "Tieske". De foto is genomen na de bevrijding op het laatst van 1944 of begin 1945. 

Woensdag 7 september 2005. Het bestuur van het Kinderkoor "NeKiZi" hier uit Neer vroeg mij een link naar hun site te plaatsen. Dat is gebeurd. Vanaf nu gemakkelijk te bereiken via mijn startpage, daar op "Linken" klikken en dan nog eens op "Kinderkoor NeKiZi". Best de moeite waard om te gaan bezoeken.

Woensdag 7 september 2005. Vandaag was ik in de gelegenheid enkele foto's te nemen van het zesde achterkleinkind van ons. (Zie het nieuws van 28-8-'05.) Twee er van laat ik jullie zien onder de rubriek "Geboren", te vinden op de startpage.

Woensdag 7 september 2005. Precies op het moment dat ik gisteravond een foto wilde gaan uitzoeken om vandaag te plaatsen, kwam de foto die ik jullie heden met "Zomaar un foto" nummer 1079 laat zien, per mail binnen. Ik was blij verrast, dat in Nice in Zuid-Frankrijk een filiaal van "De Klomp" uit "NAER" lag.

Dinsdag 6 september 2005. Foto 1078 van "Zomaar un foto" laat jullie de nieuwe Bergerpoort zien, zoals ze er op het ogenblik bij ligt.

Dinsdag 6 september 2005. Naar het aantal bezoekers dat dagelijks naar mijn site kijkt viel de deelname aan het puzzeltje een beetje tegen. Daar is ook weer een voordeel bij? Men heeft eerder de kans om die CD te winnen. Weten jullie ook waarom ik dat puzzeltje zo gesteld heb? Omdat ik, als jongeling dacht dat "op" naar het Noorden was, ongeacht de stroming van het water en omdat ik nieuwsgierig was of er daar meer mee zaten. Toen heeft een schipper (wij kwamen vroeger veel met bakkerswaren op de baggerschepen op de Maas) mij dat eens netjes uitgelegd. Stroomopwaarts is altijd op en in dit geval gaan ze beiden op! Uit de negen goede oplossingen heeft moeder An de winnaar getrokken. Het is geworden: Jack Emonts, Ulensvaaren 34, Neer. Proficiat! Ze wordt een dezer dagen aangereikt.

Een oud dorpsgenoot Dhr. Bert Meily gaf een uitgebreide uitleg die ik hier laat volgen: 

Piet, ik denk dat je van mij minstens een reactie verwacht op je vraag over het varen op de Maas.
In heel Europa is de bebakening op de rivieren op eenzelfde manier geregeld.
En wel als volgt : als je vanuit zee komend de rivier op vaart, dan zie je aan stuurboord van het vaarwater groene kentekens en aan bakboord rode.
Die kentekens kunnen bestaan uit : boeien, staken zowel in het water als op de kant.
De stuurboord bebakening is groen, de bakboord rood.
De stuurboord is spits, de bakboord is stomp.
Het topteken aan stuurboord is een kegel, aan bakboord is het een cilinder.
Dus ook al is de schilder een paar jaar niet langs geweest, dan nog zijn er voldoende andere kentekens om veilig te varen.
Dus jou prent is zeer duidelijk :
beide schepen varen van Kessel naar Buggenum, dus op.
Het linker schip heeft voorop een radar staan, dus komt naar ons toe.
Het andere schip heeft op de boeg 2 ankers en vaart dus ook dezelfde richting.
Prettige kermis : Bert. 

Aansluitend kwam nog een vervolg van Mevrouw Nicole van Arem. Zij schreef: 

Hoi Piet, ik wil niet meedoen aan je prijsvraag, maar wellicht kun je als extra info bij de oplossing vermelden dat het schip dat ons tegemoet vaart (ik zal niet zeggen "op" of "af", dat maak je met de linkerpaal -groen met de punt naar boven en rechts rood met de punt naar beneden) wel duidelijk... het zogenaamde blauwe bord heeft getrokken.
Dat kun je op de foto net zien langs de stuurhut.
Hiermee geeft de schipper aan zijn tegemoetkomende schipper aan gebruik te willen maken van de andere oever, m.a.w. in dit geval de binnenbocht.
Zeer specifiek voor DE BOCHT VAN NEER.
Let er maar eens op, de boten gaan elkaar hier vaak links voorbij. groetjes
Nicole van Arem.

Maandag 5 september 2005. In Buggenum is zaterdag 3 september 2005 op 57-jarige leeftijd overleden Dhr. Harrie Slabbers, echtgenoot van onze oud dorpsgenote Mariet Franken. De afscheidsdienst zal gehouden worden op woensdag 7 september 2005 om 14.00 uur in crematorium "Midden-Limburg" in Baexem. Aan Mariet en familie Onze Oprechte Deelneming. Voor condoleances is het adres: Galgenberg 35, 6082 AZ Buggenum.

Maandag 5 september 2005. Willen jullie er aan denken dat vandaag de laatste dag is, dat er nog kan worden ingezonden, om aan een gratis CD te komen waar veel mooie foto's op staan. Denk aan volledige afzender.

Maandag 5 september 2005. Zeer laat pas de foto om kunnen zetten, familie uit moeten helpen met opletten. Babysitten kan ik het niet meer noemen. Als foto nummer 1077 van "Zomaar un foto" heb ik voor een foto van onze kermis gekozen. Daar laat ik de gezellige drukte in het dorp mee zien.

Zondag 4 september 2005. Kermis-zondag. De toertocht gisteren georganiseerd door 't Prónkstök, heeft een geweldige deelname gekend. De deelnemers waren vol lof over wat deze jonge vereniging heeft geboden. Tijdens de prijsuitreiking maakte ik enkele foto's, waarvan ik er twee van aan jullie laat zien met foto 1076 van "Zomaar un foto".

Zaterdag 3 september 2005. Met foto 1075 van "Zomaar un foto" laat ik jullie alsnog de Jubilarissen van Beugelclub "Onder Ons", van dit jaar zien.

Zaterdag 3 september 2005. Voor de liefhebbers: denken jullie aan de toertocht die 't Prónkstök van Naer vandaag organiseert voor bromfietsen. De rit wordt zo'n 80 km lang. Inschrijven van 9.30 tot 10.30 in het clublokaal "'t Raodhoes" op het Kerkplein. Het inschrijfgeld bedraagt 4,50 euro p.p. (is inclusief oldtimer ontbijt). Meer inlichtingen via telefoon 0475-592578 en 0475-592979. Ook als U niet mee kunt doen, het is een mooie gelegenheid om naar prachtige oude brommers te kijken.

Vrijdag 2 september 2005. Let even goed op! Aan de tekst hieronder en bij foto 1074 is een kleinigheid verandert en er moet ook nog bij staan, dat bij meerdere goede oplossingen, het lot beslist.

Vrijdag 2 september 2005. Met foto 1074 van "Zomaar un foto" kom ik nogmaals terug op de Zwarte bocht. Het is een foto waarop men twee schepen ziet varen. Nu is mijn vraag ter gelegenheid van onze kermis? Hoe varen ze? Op of af? Voor beide schepen opgeven. Onder de goede oplossingen verloot ik een CD met de eerste 1000 "Zomaar un foto's". Inzenden tot en met de laatste dag dat deze foto (5-9-2005) op de site staat. Wel inzenden met volledig adres, zodat ik die CD kan opsturen. 

Donderdag 1 september 2005. Beste mensen: denken jullie er vandaag of morgen nog eens even aan, om onder de rubriek "Jarig" te kijken? Een "Proficiat" voor zo'n jarige is toch wel leuk?

Donderdag 1 september 2005. Daar gaan we weer, alweer een nieuwe maand! Het is net alsof, hoe ouder men wordt, hoe sneller het gaat. De handboog van Neer heeft afgelopen zondag buitengewone goede resultaten behaald. Met foto 1073 van "Zomaar un foto" laat ik jullie de foto zien, die mij gezonden werd.

of per telefoon 0475-591317, kan ook met 06 25 434373 of 06 30 806452. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.