Het nieuws van okt. 2006:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Dinsdag 31 oktober 2006. Dhr. Mart Boonen van de Jeugdkwiebusse laat mij weten, dat de gekozen sjlager van 2007 te beluisteren is via hun site.

Hij schrijft:

De sjlager van 2007 is te beloestere op de startpagina van www.jeugdkwiebusse.nl door op de button "sjalger 2007"te klikken

 

Dinsdag 31 oktober 2006. Met foto 1486 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie weer een groepsfoto van een renie zien. Let op de site, binnenkort komt nog een foto van weer een andere renie!

 

Maandag 30 oktober 2006. In de rubriek "Jubileum" staat de uitnodiging van/voor het 50-jarig bestaan van "Ons Eigen Nieuws". Nu ook met zijn dankwoord, dat in "Ons Eigen Nieuws" heeft gestaan.

 

Maandag 30 oktober 2006. Om door jullie gefeliciteerd te worden, staat ook weer een nieuwe 75 jarige in de rubriek "Jarig".

 

Maandag 30 oktober 2006. Foto 1485 van "Zomaar un foto" is een vervolg op Allerheiligen. Na Allerheiligen komt ja Allerzielen. Wat is er mooier, dan jullie op Allerzielen te laten zien, hoe het met Allerheiligen bij ons op het kerkhof uitzag!

 

Zondag 29 oktober 2006. Vanmorgen de uitslag van het "Leedjesconcours" binnen gekregen. Met dank aan Piet Dirkx kan ik die ook aan jullie laten weten.

Op de startpage is nog altijd te zien, wie er allemaal hebben meegedaan en wie er gewonnen heeft kunt U zien aan de hand van onderstaande uitslag: 

1 Duo Sjrekedek, mit Hbs dich det oug?

2 VC Sjd `m d`r in, mit Besjlle, vastpakke en drinke.

3 Buurt Haonssum, mit Wae hove s nrges vr te sjame.

Presentatiepries: VC Sjd `m d`r in .

 

Zondag 29 oktober 2006. Voor de "Zomaar un foto" van vandaag denk ik zelf, met foto nummer 1484 een bij de dag "Allerheiligen" zeer goed passende afbeelding te hebben gevonden. Eigenlijk zou die brievenbus te boek moeten staan, bij de kleine monumenten van "NAER". Die niet weet waar ze staat en het graag zou weten, die mag het vragen? 

 

Zaterdag 28 oktober 2006. Er is ook nog weer een jarige bijgekomen. Dat is zelfs een 85-jarige. Ga maar eens snel kijken onder "Jarig" en stuur ook aan deze Uw felicitatie.

 

Zaterdag 28 oktober 2006. Woensdag 25 oktober 2006 is geboren: Roos dochter van Twan en Annemiek Tobben-Gielens. Beiden zijn rasechte Naerenaren. Aan de gelukkige ouders, grootouders en familie: Onze Hartelijk Gelukwensen. Het adres voor jullie felicitaties is: Molenstraat 13, 6086 BP Neer.

 

Zaterdag 28 oktober 2006. Een geheugensteuntje: Denkt U er even aan om ONZE "Jarigen" te feliciteren?

 

Zaterdag 28 oktober 2006. Wat had ruiterclub "De NEER" gisteravond een prachtig mooie receptie met aansluitend een geweldige feestavond. Ik heb er enkele foto's genomen en daarvan laat ik jullie een groepsfoto van de Jubilarissen, met foto 1483 van "Zomaar un foto" zien.

 

Vrijdag 27 oktober 2006. Onder "Allerlei" is ook weer een berichtje geplaatst.

 

Vrijdag 27 oktober 2006. De foto die ik jullie vandaag laat zien met foto 1482 van "Zomaar un foto" is nog niet zo ontzettend oud, maar hoort toch ook al bij de categorie: "Uit de oude doos". Er staan enkele zeer bekende "Naerenaren" op.

 

Donderdag 26 oktober 2006. Door Dhr. Bas Keltjes is mij gevraagd onderstaand artikel te plaatsen. Met genoegen voldoe ik aan dat verzoek, mede omdat ik zelf geregeld in Caf Maneslust biljart. Hier het artikel:

Gisteren (woensdag) is op L1-TV de film (opgenomen bij Caf Maneslust) van het programma "Bob en Baches" vertoond. Verschillende stamgasten en natuurlijk Mieke zelf zijn hierbij gefilmd en genterviewd. Het is misschien leuk om op de site te vermelden dat de mensen die het woensdag niet gezien hebben, dit programma toch op internet kunnen bekijken. Tot aanstaande woensdag is het programma te bekijken op www.l1.nl  Als je op de site van L1 bent klik dan rechtsboven op de button "web-tv" en scroll vervolgens door tot je uitkomt bij het programma "Bob en Baches". Dan is het kijken en genieten!

 

Donderdag 26 oktober 2006. Er werd mij gevraagd, een beetje aandacht te besteden aan een nieuw project van de Zonnebloem Neer. Voor dat goede doel heb ik op deze site wel een plekje over. Ga het maar eens zien onder foto 1481 van "Zomaar un foto" van vandaag.

 

Woensdag 25 oktober 2006. CDA Leudal heeft ook een lijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van de nieuwe gemeente "Leudal" met enkele "NAERSE" kandidaten er in, laat Dhr. Peter van Melick (niet te verwisselen met zijn vader Pieter) mij weten. Die site is te vinden onder "CDA".

 

Woensdag 25 oktober 2006. In de rubriek "Jarig" staan op het ogenblik drie jarigen, die graag een felicitatie van jullie zouden ontvangen. Het is zo'n kleine moeite, doe het even! Volgens de teller onder aan de startpage zou ik gisteren over de 900 bezoekers gaan, laat dan ook zien dat wij n grote familie zijn!

 

Woensdag 25 oktober 2006. Foto 1480 van "Zomaar un foto" van vandaag is een foto, waarvan ik niet weet hoe ze in mijn bezit is gekomen. Kan iemand mij er iets over vertellen? Dat zou mooi zijn.

 

Dinsdag 24 oktober 2006. Voorzover aan mij bekend is er op dit moment n lijst (met verschillende "NAERSE" kandidaten), namelijk "Nieuw Akkoord", die voor de komende stemming van de raad van de nieuwe gemeente "Leudal" met een eigen site in de lucht is.  De site is te bereiken onder de volgende link:

www.nieuwakkoord.nl

 

Dinsdag 24 oktober 2006. Er staat ook weer een nieuwe jarige onder "Jarig".

 

Dinsdag 24 oktober 2006. Vandaag laat ik jullie met foto 1479 van "Zomaar un foto" een foto zien van drie jonge mannen uit "NAER", die het in 1960 aandurfden om naar Australi te vertrekken om daar een toekomst op te bouwen. Het zijn de heren Sjaak Naus, Harrie Emonts en Sjaak Luijten.

 

Maandag 23 oktober 2006. Degenen die mijn site geregeld bezoeken weten, dat Caroline Tensen een tijdje terug in Neer op bezoek is geweest. Dat had verband met de bouw van een nieuw huis aan de Dorpsgraaf voor Siem Geelen. Met dit bericht kan ik jullie mededelen, dat daar vandaag de eerste werkzaamheden  hebben plaats gevonden. De kavel is funderingklaar gemaakt. 

 

Maandag 23 oktober 2006. Foto 1478 van "Zomaar un foto" van vandaag laat jullie een van die mooie degelijke boerderijen op de Boerderijweg zien.

 

Zondag 22 oktober 2006. Het doet goed, dat er toch al enkele foto's zijn binnen gekomen die ik voor de rubriek "Zomaar un foto" kan gebruiken. Wie heeft nog iets, dat met "NAER" te maken heeft en dat met anderen wil delen? Vandaag met foto 1477 laat ik jullie de familie van een Gouden Paar uit 1964 zien.

 

Zaterdag 21 oktober 2006. De uitvaartdienst voor Dhr. Jan Berben (Jantje van Slechters Wiel), echtgenoot van Mien Berben Veugelers is dinsdagmiddag 24-10-2006 om 14.00 uur in onze parochiekerk waarna de begrafenis zal plaats vinden op ons kerkhof. Het adres voor condoleances is: Dries 6, 6086 AW NEER. Zie ook onder 20-10-2006.

 

Zaterdag 21 oktober 2006. Vandaag met foto 1476 van "Zomaar un foto" eens een beetje aandacht voor de misdienaars van onze parochie. Ze hebben een mooi uitstapje gehad; Andr Verheijden knipte een foto en ik heb ze geplaatst.

 

Vrijdag 20 oktober 2006. Onder "Allerlei" is ook nog iets geplaatst wat velen van jullie zal interesseren.

 

Vrijdag 20 oktober 2006. Gisteren heeft een "NAERSE" een oorkonde ontvangen. Zij staat onder de rubriek "Kathleen" op de startpage.

Vanaf hier een van Harte PROFICIAT!

 

Vrijdag 20 oktober 2006. Gisteren is op 75 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Dhr. Jan Berben voor de meeste van jullie beter bekend als Jantje van Slechters Wiel. Het bericht over de uitvaart zal nog volgen. Aan zijn vrouw Mien, de kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming

 

Vrijdag 20 oktober 2006. Met foto 1475 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie nog eens de oude trappen in het dorp zien. De nieuwe zijn echt mooi geworden en als de gelegenheid zich voor doet zal ik van die nieuwe trappen ook vanaf dat zelfde punt een foto nemen en jullie laten zien.

 

Donderdag 19 oktober 2006. Op de startpage van deze site staat nu ook een link naar de deelnemers aan de "Leedjesaovenjd". Kijk! Er doen 11 groepen mee!

 

Donderdag 19 oktober 2006. Bij de foto's van de reis naar Lemmer van Mannenkoor Maas- en Neergalm, zijn nog drie foto's geplaatst. Deze zijn mij welwillend door Marianne Vossen-Peeters ter beschikking gesteld.

 

Donderdag 19 oktober 2006. Tijdens de bevrijdingsdagen in het tijdvak van november 1944 tot maart 1945 zijn in Neer toch nog verschillende foto's genomen. Vandaag met foto 1474 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een gedeelte van de Engelmanstraat zien. Kent U zich nog terug?

 

Woensdag 18 oktober 2006. Op 16 oktober 2006 is geboren: Tessa dochter van Vincent en Angelique Deckers-Tinnemans. Vincent is een oud Neerenaar, zoon van Sjaak en Nellie Deckers-Rietra vanne Drees. Aan de gelukkige ouders, grootouders en familie: Onze Hartelijk Gelukwensen. Het adres voor jullie felicitaties is: Stogger 25, 5988 AD HELDEN.

 

Woensdag 18 oktober 2006. Vandaag staat een foto van de jongens van de renie van afgelopen weekend, die van de eerste klas uit 1962 van de H.Hartschool met foto 1473 in de rubriek "Zomaar un foto". Zoals ik met eigen ogen heb kunnen zien, jullie hebben een geweldig mooie bijeenkomst gehad!

 

Dinsdag 17 oktober 2006. Met foto 1472 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie nog eens een ouderwets buurpraatje van drie dames op leeftijd zien. Van zoiets kan ik echt genieten!

 

Maandag 16 oktober 2006. Vandaag een klein beetje tijd gehad en heb ik nog weer 17 foto's van de reis van mannenkoor Maas- en Neergalm naar Lemmer in de rubriek "Maas- en Neergalm" kunnen plaatsen.

 

Maandag 16 oktober 2006. Fanfare "De Eendracht" heeft gisteren een zeer goed resultaat behaald in "De Maaspoort" te Venlo. In de 2-de Divisie, hun afdeling behaalden ze 81 punten, dat komt overeen met een dikke 1-ste prijs. In een uitgelaten stemming kwamen ze in Neer aan. Ik was in de gelegenheid een foto te nemen, die ik jullie vandaag met "Zomaar un foto" nummer 1471 laat zien. Dirigent, bestuur en leden: Van Harte Gefeliciteerd!

 

Zondag 15 oktober 2006. Kijkt u vandaag of morgen even in de rubriek "Jarig", er staan voor de komende dagen twee jarigen in, die graag een felicitatie van jullie zullen ontvangen.

 

Zondag 15 oktober 2006. Kinderkoor "NEKIZI" zijn gisteren naar kinderstad Heerlen geweest. In de rubriek "Allerlei" staat een interessant artikeltje er over.

 

Zondag 15 oktober 2006. Dat de Koninginnepage een pracht van een vlinder is, heb ik jullie een tijdje geleden kunnen laten zien. Vandaag met foto 1470 van "Zomaar un foto" kan ik jullie laten zien, dat het eigenlijk al aan de rups te zien is.

 

Zondag 15 oktober 2006.  Onze Fanfare "De Eendracht" gaat vandaag op concours. Dirigent, bestuur en leden ik kan jullie verzekeren, dat "hiel NAER" achter jullie staat en jullie veel SUCCES wensen.

 

Zaterdag 14 oktober 2006. Aan de bezoekers van deze site, die altijd in de nacht al naar de "Zomaar un foto" kijken? Mijn excuus! Wij hadden gisteravond een feest en daarom is het zo laat geworden met foto 1469. Nu staat ze er echter op (2.30 uur), ga maar eens kijken, dan weet u ook welk feest er is geweest.

 

Vrijdag 13 oktober 2006. Vanmiddag huwden Edwin en Yvonne van Pol-Houben. Vanaf deze plaats wensen wij hun veel geluk en een goede toekomst! Hun vriendenclub: Bart & Kim, Finn, John & Virgie, Ren & Anne, Dave, Marcel en Karin die mij verzochten hier aandacht aan te besteden, wensen hun ook een van Harte Proficiat. Het adres voor jullie felicitaties is: Lindenstraat 46, 6086 CM NEER.

 

Vrijdag 13 oktober 2006. Onder "Jarig" staat ook weer een nieuwe 80 jarige en ik weet zeker, dat ook die met een felicitatie zeer blij zal zijn.

 

Vrijdag 13 oktober 2006. Met foto 1468 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie de vooruitgang aan de nieuwe trappen in het dorp zien. Zo te zien, worden ze zeer mooi. Ik zal nu met het laatste nieuws wachten, tot ze helemaal af zijn!

 

Donderdag 12 oktober 2006. In Hospice St.Franciscus te Weert is op 71 jarige leeftijd, op woensdag 11 oktober 2006, overleden de Roggelnaar Har Beek weduwnaar van Els Heber en schoonvader van onze dorpsgenoot Stef Verstappen zoon van Tjeu vanne Vriet. De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 14 oktober 2006 om 10.30 uur in de parochiekerk van Roggel waarna de begrafenis volgt op het kerkhof aldaar. Aan Marie-Jos, Stef, kinderen en de andere familieleden Onze Oprechte Deelneming.

Het adres voor condoleances is: Tramstraat 14/a, 6088 EB ROGGEL.

 

Donderdag 12 oktober 2006. Foto 1467 van "Zomaar un foto" van vandaag is een groepsfoto genomen ter gelegenheid van de Gouden Bruiloft van mijn grootouders Gierla en Mina Timmermans-Joosten. Zijn er in Maasbree nog mensen, die nog personen uit Bree op deze foto herkennen? Dat zou ik graag horen.

 

Woensdag 11 oktober 2006. Onder "Jarig" staat weer een nieuwe jarige. Nu een rasechte Naerse vrouw, die a.s. maandag 75 jaar jong wordt. Geeft U haar ook even een felicitatie?

 

Woensdag 11 oktober 2006. Voor foto 1466 van "Zomaar un foto" van vandaag heb ik weer eens een straatbeeld genomen. Het is een foto, die ik zelf van de zomer gemaakt heb.

 

Dinsdag 10 oktober 2006. Van Dhr. Wiel aan den Boom ontving ik meerdere foto's van de reis van Mannenkoor Maas- en Neergalm naar Lemmer. Vandaag heb ik er weer 21 in de rubriek "Maas- en Neergalm" geplaatst. Er komen er nog meer. Denk aan op tijd overnemen, ze blijven niet al te lang staan.

 

Dinsdag 10 oktober 2006. Voor foto 1465 van "Zomaar un foto" van vandaag vond ik in mijn archief een mooie foto van een 60 jarig huwelijk en ik ben blij, dat ik die ook aan jullie kan laten zien. Heeft iemand nog een mooie familie- of groepsfoto van een 50-jarig of 60-jarig huwelijksfeest hier in Neer voor mijn site? Dat ik ze zelf zou moeten inscannen, is helemaal geen bezwaar, laat het maar even weten.

 

Maandag 9 oktober 2006. In Hospice "de Ark" te Roermond is op 7-10-2006 op 70 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenote Nelly Roncken-Kessels, echtgenote van Karel Roncken. Nelly zal in besloten kring gecremeerd worden.

Woensdag 11-10-2006 om 19.00 uur is er in onze parochiekerk een avondwake. Aan Karel, de kinderen en de familie Onze Oprechte Deelneming.

Het condoleance adres is: Maasweg 18, 6086 CB NEER.

 

Maandag 9 oktober 2006. "Zomaar un foto" nummer 1464 van vandaag is een foto die ook in het dorp is genomen. Dat uitzicht heeft men als men in de avondzon op de bank aan de rand van de "Kwir" gaat zitten. Heerlijk hoe wij daar wonen!

 

Zondag 8 oktober 2006. De concertreis van Mannenkoor Maas- en Neergalm zit er op. De eerste berichten zijn binnen: het was fantastisch geweest!

Dhr. Wiel aan den Boom stuurde mij al een foto, zal proberen ze nog vanavond onder de rubriek "Maas- en Neergalm" te plaatsen.

 

Zondag 8 oktober 2006. Jullie moeten beslist even onder "Allerlei" gaan kijken, daar staat iets zeer moois en goeds! 

 

Zondag 8 oktober 2006. Jonge hond weggelopen? Kijk onder "In- en verkoop".

 

Zondag 8 oktober 2006.  "Zomaar un foto" nummer 1463 van vandaag is een foto die midden in het dorp is genomen, maar er zijn nog veel vragen bij. Zou zich nog iemand terug kennen? Aan de linkerzijde van de foto, dacht ik dat de fanfare en het mannenkoor naast elkaar staan? Men zou zeggen, daar moeten er toch nog van te kennen zijn? Doe eens je best!

 

Zaterdag 7 oktober 2006. Het CONCOURSJOURNAAL (3) van FANFARE "DE EENDRACHT" NEER staat nu onder "Allerlei". Gaat U het even lezen?

 

Zaterdag 7 oktober 2006. Uit de krant van vandaag. Op 5-10-2006 is op 98 jarige leeftijd in het Verzorgingshuis RCG te Roermond overleden, Mevrouw de weduwe Lena Balendong-Knabben,  schoonmoeder van onze oud dorpsgenoot Gerlacus van Helden (Gierla vanne Snieder). De plechtige uitvaartdienst vindt plaats op woensdag 11 oktober 2006 in de St.Laurentius parochiekerk van Maasniel om 10.30 uur, waarna de crematie zal plaats vinden in het crematorium te Baexem. Aan Marga, Gierla en alle familieleden Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor condoleances is: Irenelaan 11, 6042 HW MAASNIEL.

 

Zaterdag 7 oktober 2006. Wat is de natuur toch mooi! Met foto 1462 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie twee foto's van een Koninginnepage zien, die Dhr. Peter Geenen van Brumholt voor jullie genomen heeft.

 

Vrijdag 6 oktober 2006. Nu onder "Luchtfoto" een postcode invullen n klik en naar keuze komt de satellietfoto of de landkaart in beeld. 

 

Vrijdag 6 oktober 2006. Het CONCOURSJOURNAAL (2) van FANFARE "DE EENDRACHT" NEER staat nu onder "Allerlei". Gaat U het even lezen?

 

Vrijdag 6 oktober 2006. Op het ogenblik zijn ze een van de oudste straten van "NAER", de Baand aan het renoveren. Door toedoen van een van die trouwe kijkers naar deze site, kan ik jullie met foto 1461 van "Zomaar un foto" van vandaag, daar een foto van laten zien.

 

Donderdag 5 oktober 2006. Met foto 1460 van "Zomaar un foto" van vandaag, doe ik aan de jongeren een oproep om hier in Neer de EHBO cursus die gegeven gaat worden, te gaan volgen. Natuurlijk geldt dat ook voor kijkers naar deze site op andere plaatsen. Die zullen echter uit moeten zoeken, waar dichtbij voor hun zo'n cursus gegeven wordt. Niet denken: dat doe ik wel een keer, n nu doen!

 

Woensdag 4 oktober 2006. De boreling van gistermorgen vroeg, staat nu ook met foto op de site, samen met haar trotse vader! Kijk onder "Geboren".

 

Woensdag 4 oktober 2006. Gisteren hebben ze het beton voor de nieuwe trap in de dorpsmuur gestort. Ik was er bij, heb verschillende foto's genomen, waarvan ik er jullie een paar laat zien met foto 1459 van "Zomaar un foto" van vandaag.

Ik dacht dat mijn kijkers wel graag zouden weten hoe ver ze daar mee zijn?  

 

Dinsdag 3 oktober 2006. Vannacht is geboren: Meike, dochter van Helga Janssen en van de enige echte "PLUS"-man Emiel Simons. Aan de gelukkige ouders, hun familie en het voltallige winkelpersoneel dat zo intens meeleeft, een van Harte Proficiat! Voor felicitaties is het adres: Bongert 4, 6086 NX NEER. Natuurlijk kan dat ook via de SUPER-markt, Hoogstraat 7, NEER.

 

Dinsdag 3 oktober 2006. Met foto 1458 van "Zomaar un foto" van vandaag ben ik weer in een keer, midden in het dorp. Een paar foto's laten jullie zien hoe de bloemen, die door leden van Maas- en Neergalm verzorgt worden, de charme van ons dorp zo mooi laat uitkomen.

 

Maandag 2 oktober 2006. Vandaag is geboren Chris, dat laat zijn tante Angelique mij weten. Chris is de zoon van Cherielle Clijsters en Mark Eedel Bloedt. De gelukkige ouders, oma Mia, tante Angelique en verdere familie: een van Harte Proficiat. Wilt U ook feliciteren, het adres is:

Napoleonsweg 102, 6086 AJ NEER.

 

Maandag 2 oktober 2006. Prachtige motor te koop. Onder "In- en verkoop" vind U de gegevens.

 

Maandag 2 oktober 2006. Vandaag het bericht binnengekregen dat op zaterdag 30 septenber 2006 is geboren: Yara, dochter van Miriam en Niels van den Beucken-Boots. Aan de gelukkige ouders en hun familie Onze Hartelijke Gelukwensen. Het adres voor Jullie felicitaties is:

Hammermolen 17, 6086 BE NEER.

 

Maandag 2 oktober 2006. Dinsdag 26 september 2006 is in Haelen, thuis in haar vertrouwde omgeving op 47 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenote Jeanne Dorssers, dochter van Ren en Annie Dorssers-Timmermans.

Aan Henk, haar kinderen Guido, Dionne, Onno en verdere familieleden Onze Oprechte Deelneming. De uitvaart heeft op haar uitdrukkelijk verzoek in besloten kring plaatsgevonden.

Zou U alsnog willen condoleren, het adres is: Violier 12, 6081 CD HAELEN.

 

Maandag 2 oktober 2006. Foto 1457 van "Zomaar un foto" die ik jullie vandaag laat zien, is een keer aan de Veerman aan de Maas genomen. Wie kan er een verhaal bij vertellen? Het is er een uit een serie van vier, in mijn archief.

 

Zondag 1 oktober 2006. Het begin is gemaakt, onder "In- en verkoop" staat een advertentie. Ga ze zien en maak de winter fleuriger met een lief bloemetje!

 

Zondag 1 oktober 2006. Vanaf vandaag heb ik een nieuwe rubriek op deze site geplaatst: een vraag- en aanbod rubriek en ze staat onder "In- en verkoop". Hebt U iets aan te bieden of wilt U iets kopen, plaats dan als U het met de voorwaarden eens bent, geef dan een zo volledig mogelijk bericht aan mij de web-master door en ik zorg na ontvangst van de 5 euro, dat de advertentie in die rubriek komt te staan. De advertentie blijft een maand staan of als eerder resultaat wordt bereikt en U laat dat weten, dan verwijder ik ze ook eerder.

Na de eerste proef (die auto was binnen 24 uur weg) zijn er alweer twee gegadigden, maar daar zijn de bescheiden nog niet van binnen.

 

Zondag 1 oktober 2006. Met foto 1456 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie weer eens een stukje van een straat hier in Neer zien.

 

 

of per telefoon 0475-591317, kan ook met 06 25 434373 of 06 30 806452. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.

nieuwsoktober2004.html