Het nieuws van okt. 2005:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Maandag 31 oktober 2005. De nieuwe "Nieuwsbrief" van bakkerij Nijssen is uit! Ga hem zien en win voor de volgende keer ook een vlaai. Verhaaltje met foto inleveren bij Christine Nijssen.

 

Maandag 31 oktober 2005. "Zomaar un foto" nummer 1130 laat jullie een stuk strand aan de zee in Frankrijk zien. Dhr. Huub Derks zag het en maakte er een foto van. Of zou hij er zelf meer van afweten?

 

Zondag 30 oktober 2005. Onder "Jarig" laat ik jullie een oud-Neerse zien, die komende week 70 jaar wordt. Het adres staat er bij! Hopelijk nemen veel van de kijkers naar deze site de moeite om haar een kaartje of via de mail van haar broer een felicitatie te sturen. Laat zien, dat we één grote vriendenclub zijn!

 

Zondag 30 oktober 2005. Vandaag nog eens ouderwets met mijn vriend Sjra Berben van de motorcross in Meijel kunnen genieten. Als oud-leden hadden wij een uitnodiging ontvangen en het was mooi verzorgt daar in Meijel. Wij mochten als eregasten in het jurygebouw zitten. Kleinzoon Toine Hobus reed een goede cross, dat hij zich niet in de kop van de uitslag kon plaatsen, doet daar niets van af. De uitslagen zullen morgen wel in de krant staan.

 

Zondag 30 oktober 2005. Viering Allerheiligen! Grad Custers heeft het kruis, dat ik jullie onder "Kruisbeeld" ook al heb laten zien, gerestaureerd. Het is gisteren opnieuw geplaatst en ik gebruik het vandaag als "Zomaar un foto" nummer 1129. Trouwens, dat zelfde kruis staat ook in de rubriek "Straten Neer" en dan onder het Kloosterpad. 

 

Zaterdag 29 oktober 2005. Wordt er door jullie (kijkers hier in Nederland) ook aan gedacht, dat de klokken en horloges vannacht één uur terug gezet moeten worden? Zo kunnen wij als we op tijd naar bed gaan, een uurtje langer slapen.

 

Zaterdag 29 oktober 2005. Vervolgbericht op het overlijden van Dhr. Hay Peeters. Op dinsdag 1-11-2005 om 11.00 uur is er in uitvaarthuis Evers, Heythuyserweg 23 te Horn een uitvaartdienst, waarna Hay in besloten kring naar het crematorium wordt begeleidt. Het adres voor jullie condoleances is:

Baand 39, 6086 CD NEER.  

 

Zaterdag 29 oktober 2005. "Zomaar un foto" nummer 1128, laat jullie de nieuwbouw van de Boerenbond zien. Gaat er zo stiekem van alles verdwijnen hier in Neer, met deze foto laat ik jullie een pracht van een gebouw zien, dat Neer nu toch rijker is geworden. De officiële opening is vandaag en ik heb gelezen: iedereen is welkom! Er is ook een nieuwe naam: "SAWIN". 

 

Vrijdag 28 oktober 2005. Gisterenavond is plotseling op 65-jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Hay Peeters, echtgenoot van Rien Metsemakers. Hay als biljartvriend zullen wij je missen! Aan Rien en de familie betuigen wij Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

 

Vrijdag 28 oktober 2005. Met foto 1127 van "Zomaar un foto" van vandaag ga ik nog eens terug naar "Tunnus" en "Lieske" hun gouden bruiloft.

Zijn ze nog te kennen?

 

Donderdag 27 oktober 2005. Vergeet niet af en toe in de rubriek "Allerlei" te kijken en nog beter: te lezen! Zeker vandaag!

 

Donderdag 27 oktober 2005. Er komen weer twee straten bij in Neer, met in totaal 16 woningen. Met foto 1126 van "Zomaar un foto" laat ik jullie ik jullie een foto zien, die jullie een indruk moet geven, hoe het gaat worden.

 

Woensdag 26 oktober 2005. Plaats ik vandaag in "Zomaar un foto", eigenlijk per toeval, een foto van het gebeuren na een Eerste Heilige Mis bij een priesterwijding?

Vanmorgen krijg ik het officiële bericht binnen, dat er in binnenkort een echte "Naerenaar" priester gewijd zal worden. Onze 36-jarige dorpsgenoot Marcel Dorssers, zoon van René en Annie Dorssers-Timmermans zal op zaterdag 5 november 2005 om 12 uur, in de St.Jans kathedraal in Den Bosch tot diaken gewijd worden. Voor deze plechtige dienst is iedereen van harte uitgenodigd. Om de rest van zijn studie nog af te ronden, wordt Marcel in Zeeland (N.-Br.) gestationeerd. Omstreeks Pinksteren hopen wij, dat hij zijn Eerste Plechtige Heilige Mis in Neer kan doen! Wilt U zien waar diaken Marcel te werk is gesteld?

Dat is: Pastorale Eenheid Odiliapeel, Volkel en Zeeland. 

Adres: http://www.pe-ovz.com/

 

Woensdag 26 oktober 2005. Foto 1125 van "Zomaar un foto" zal voor velen van jullie nog herinneringen aan vroeger oproepen. Wie kan er meer van vertellen en kan mij antwoord geven op de vragen? Zet er U eens voor neer!

 

Dinsdag 25 oktober 2005. De rubriek met de deelnemers aan de Leedjesaonenjd is vernieuwd. Nu staan alle deelnemende groepen er op, met bovenaan een grote groepsfoto met alle deelnemers. Zij die echte posters willen afdrukken, willen die er aan denken om het voorbeeld dan te halen op de site van de Kroegadoers, die hebben een veel grotere resolutie.

Denken jullie er ook aan, als een foto niet verschijnt, even boven op de balk op "vernieuwen" te klikken? Meestal is het dan in orde!

 

Dinsdag 25 oktober 2005. Foto 1124 van vandaag van "Zomaar un foto" is er een die genomen is, boven uit de kerk(toren). Laat ook weer een mooi stukje "NAER" zien. Bent U het met mij eens?

 

Maandag 24 oktober 2005. Uit de krant van vandaag: geboren Sieb, zoon van Esther Sijben en Ruud Custers. Onze Hartelijke Gelukwensen. Zou U willen feliciteren, het adres is: Winterstraat 44, 6086 EH NEER.

 

Maandag 24 oktober 2005. Letten jullie, zeker de oud leerlingen van de H.Hart school op het laatste bericht van gisteren. Zeker de moeite waard om die link te volgen! Meester Har Kierkels, ook van mij de webmaster: Bedankt!

 

Maandag 24 oktober 2005. Van de "Zomaar un foto" van vandaag vertel ik niet veel. Als jullie ze gaan bekijken, zal zeker de apartheid er van, opvallen! 

 

Zondag 23 oktober 2005. 

Beste Piet, via onderstaande link krijg je een leuke diashow te zien met foto's van de
voormalige H.Hartschool.
Collega meester Har Kierkels heeft de foto's gemaakt en er een mooi geheel van gemaakt. Ik denk dat het bekijken van deze diashow bij veel oud-leerlingen en leerkrachten warme gevoelens losmaakt.
De school is nu omgebouwd tot appartementen. De eerste zijn nu al bewoond.
De diashow bevat zowel foto's van de buiten- als de binnenkant van de school.
Het grootste gedeelte van zijn carriere heeft meester Kierkels op deze H.Hartschool gewerkt. Tot augustus 2006 blijft hij nog werken op de nieuwe fusieschool de Kwir. Dan wordt meester Har 65 jaar en gaat hij met pensioen.
Bedankt meester Har voor het samenstellen van de mooie diashow. Veel mensen
zullen er met veel plezier naar kijken.

http://members.home.nl/hkierkels/slideshow/buiten/slidebuiten.htm
Bedankt, Tjeu Scheepers.

 

Zondag 23 oktober 2005. Willen jullie zien, dat wat woensdag in de "SUPER" is gebeurd? Ga kijken onder "Super markt" op de startpage!

 

Zondag 23 oktober 2005. Ja ik weet, ik heb nog enkele beloftes staan, maar het is druk de laatste tijd. Zal zo spoedig mogelijk alles bijwerken. Nu maar eens eerst foto 1122 van vandaag van "Zomaar un foto". Daar is eigenlijk geen uitleg bij nodig, zal bijna voor iedereen interessant zijn!

 

Zaterdag 22 oktober 2005. Hoi Jenet en Stijn, ga maar eens kijken! Jullie staan nu ook bij de "Familiefoto's".

 

Zaterdag 22 oktober 2005. Voor maandag 24-10-2005 ben ik Tjeu Scheepers, samen met Marie-Jeanne Dorssers (soepcentrale Neer) uitgenodigd voor het TV programma "Bij ons thuis" dat maandagmiddag a.s. van 16.30-17.30 u op Ned. 1 wordt uitgezonden.

Een van de onderwerpen van deze uitzending is "overblijven op school". Omdat wij als eerste school verse soep aanbieden aan de overblijvers, willen zij ons graag in de uitzending hebben. Dus allemaal kijken! Zie ook onder "Uitnodiging" op de startpage van deze site.

 

Zaterdag 22 oktober 2005. Gistermiddag 21 oktober 2005 is om 14.28 uur geboren: Guus, zoon van Roel en Monica Heber-Bruinen. Van deze boreling staat een foto onder de rubriek "Geboren" op mijn startpage en daar staat ook een link naar hun eigen site. Best de moeite waard om eens te bekijken! Wij wensen alle betrokkenen van Harte Proficiat met deze geboorte. Zouden jullie willen feliciteren, het adres is: Baand 15, 6086 CC Neer.

Mail: monica.bruinen@tiscali.nl 

 

Zaterdag 22 oktober 2005. Ook geboren op 19 oktober 2005: Chiel, zoon van Josine en Frank Beenders-Ickenroth. Josine is een oud "Naerse", dochter van Wim en Lia Ickenroth-Aipassa die op de Vilgert gewoond hebben. Aan alle betrokkenen onze Hartelijke Gelukwensen. Zou U ook willen feliciteren, het adres is: Schuttersveld 10, 6086 EZ Roggel.

 

Zaterdag 22 oktober 2005. Alweer laat met de foto omzetten. Wij zijn naar de Gouden Bruiloft van Lieske en Tunnus geweest. Het let jullie echter niet om snel naar foto 1121 van "Zomaar un foto" van vandaag te gaan kijken. Persoonlijk vind ik dat een mooie samenkomst van omstandigheden.

 

Vrijdag 21 oktober 2005. Vernomen uit de krant van vandaag, dat is geboren op 19 oktober 2005: Elle, dochter van Bianca en Wim Jeurninck-van Wylick. Aan alle betrokkenen Onze Hartelijke Gelukwensen. Hij of zij die ook zou willen feliciteren, het adres is: Brumholt 29, 6086 PV Neer.

 

Vrijdag 21 oktober 2005. Uit de krant vernomen, dat op 98-jarige leeftijd is overleden Mevrouw Gon Stienen-Geraedts, schoonmoeder van onze oud dorpsgenote Marian, dochter van Sef en Corrie van de Bool-Christians van de Waije. Aan Marian, haar man Giel en verdere familie Onze Oprechte Deelneming.

De plechtige Eucharistieviering wordt gehouden op zaterdag 22 oktober om 10.30 uur in de St.Lambertus parochiekerk van Nederweert, waarna de begrafenis plaatsvindt op het algemeen kerkhof aldaar. Het adres voor jullie condoleances is: Mevrouw Rutjens-Stienen, Bredeweg 108, 6031 CM Nederweert.

 

Vrijdag 21 oktober 2005. De plechtige uitvaartdienst voor Mevrouw Fien Vaes-van Lier (zie 19-10-2005) wordt gehouden op zaterdag 22 oktober om 11.00 uur in de St.Gertrudis parochiekerk van Maasbracht, waarna de begrafenis plaatsvindt op het algemeen kerkhof aldaar.

 

Vrijdag 21 oktober 2005. Voor de mensen van Ulensvaaren en omstreken heb ik met foto 1120 van "Zomaar un foto" een verrassing. Ga maar snel kijken!

 

Donderdag 20 oktober 2005. Gisteravond heb ik al iets over de reünie van de veteranen verteld, nu laat ik met foto 1119 van "Zomaar un foto" jullie een eerste indruk van de gezelligheid, die er was zien. Zal proberen jullie zo snel mogelijk een groter overzicht te laten zien, dat zal dan komen te staan onder "Reünie".

 

Woensdag 19 oktober 2005. De heemkundevereniging "Oos Naer" heeft vanmiddag voor de N.O.Indië-gangers een reünie georganiseerd. Als medewerker aan de opzet van dit gebeuren was ik ook uitgenodigd. Ben er geweest, heb samen met Sjaak Niessen foto's genomen en hoop daar binnenkort iets van te kunnen laten zien. Mag ik de organisatie een pluim op de hoed steken, het was in een woord: PRACHTIG! Met velen van de nog levende veteranen gepraat en ze waren allen uiterst tevreden, over wat hun geboden werd.

 

Woensdag 19 oktober 2005. Vanmorgen is onze oud-dorpsgenoot Mevrouw Fien Vaes-van Lier op 71-jarige leeftijd overleden. Aan haar echtgenoot Jan en familie Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

 

Woensdag 19 oktober 2005. Met foto 1118 van "Zomaar un foto" laat ik jullie weer een vergezicht ergens hier in "NAER" zien.

 

Dinsdag 18 oktober 2005. In de rubriek "Zomaar un foto" ga ik nog even door met van die luchtfoto's. Vandaag heeft een van de bezoekers aan deze site er ook weer gestuurd. Ik moet ze nog bekijken! Foto 1117 van vandaag laat mijn woonbuurt zien, het kerkhof, een stukje van de nieuwe school en natuurlijk voor de goede ontdekker nog veel meer. Voor de echte liefhebbers? Op de startpage staat een rubriek "Luchtfoto's". Daar staat al een paar maanden diezelfde link onder, die vandaag in de krant staat en als U zich werkelijk de moeite getroost om dat programmaatje te downloaden, dan kunt U over de hele wereld vliegen.

 

Maandag 17 oktober 2005.

Om de posters van de deelnemers aan de Leedjesaovendj af te drukken op A3 formaat, moet bij voorkeur gebruik worden gemaakt van de bestanden op: http://members.home.nl/kroegadours/ Deze bestanden zijn groot zodat de kwaliteit van de posters gegarandeerd is (>2Mb).

 

Maandag 17 oktober 2005. De "Zomaar un foto" nummer 1116 is een opvolger van de 1113, die ook een beetje over de Engelmanstraat ging. Deze sluit daar behoorlijk op aan en ze is ook boven uit de toren genomen. Wiel aan de Boom is de inzender. Bedankt!

 

Zondag 16 oktober 2005. Vandaag een rubriek geplaatst over het kruisbeeld op het nieuwe kerkhof. Dat kruisbeeld is ter restauratie bij Dhr. Grad Custers op Kinkhoven. Nu hebben ze (Grad met zoon Roel) mij laten weten, dat er iets met dat kruis(beeld) aan de hand is. Wie weet nog, wat aflaat verdienen is? Nou! De goede oplossers kunnen aflaat verdienen, volgens Grad en Roel. Ga maar eens kijken onder "Kruisbeeld" op de startpage van deze site.

 

Zondag 16 oktober 2005. Vanaf vandaag kunnen jullie ook via mijn startpage kijken naar de deelnemers aan de Leedjesaovendj op 12-11-2005 van de carnavalsvereniging. Klik daarvoor op "Leedjesaovendj 12-11-2005".

 

Zondag 16 oktober 2005. Gisteren stuurde een trouwe bezoeker aan deze site nog eens een foto van de Bergerstraat in. Een foto met een groep spelende kinderen in de opengebroken straat. Mooi om te zien! Daarom laat ik ze jullie ook zien, met foto 1115 van "Zomaar un foto".

 

Zaterdag 15 oktober 2005. Aanvulling op het overlijdensbericht van Dhr. Thei Versteegen, d.d. 13-10-'05. Voor Thei is geen uitvaartdienst met aansluitend begrafenis. Dit omdat hij zijn lichaam ter beschikking van de wetenschap heeft gesteld. Wel is er vanavond voor hem om 19.00 uur een avondwake in onze St.Martinus parochiekerk.

 

Zaterdag 15 oktober 2005. Het verzoek binnengekregen, het onderstaande bericht op deze site te zetten:

JPG-files van de posters van de deilnemers aan de leedjesaovendj zeen te vinje op: http://members.home.nl/kroegadours/

Nog neet alle posters zeen klaor, acht doon der mèt!

 

Zaterdag 15 oktober 2005. Gisteren was het voor een paar kinderen feest, toen ze bij "PLUS SIMONS" elk voor één minuut gratis konden winkelen. Met foto nummer 1114 van "Zomaar un foto" geef ik jullie daar een beeld van! 

 

Vrijdag 14 oktober 2005. Lees in de rubriek "Allerlei" waar die vergadering bij de "Troost" op Hanssum gisteravond over heeft gegaan en ik moet (ofschoon dat ik mij had voorgenomen, me verre van de politiek te houden) de beide inzenders volmondig gelijk geven! Laat jullie protest ook horen, alle met naam en toenaam ingezonden berichten hierover, plaats ik onder "Allerlei".

 

Vrijdag 14 oktober 2005. Er is ook nog een bericht voor de rubriek "Allerlei" binnen gekomen. Ga het lezen! 

 

Vrijdag 14 oktober 2005. Vandaag een foto binnengekregen van de op 5-10-2005 geboren Augustin (zie 8-10-2005). Zij zal een tijdje te in de rubriek "Geboren" blijven staan.

 

Vrijdag 14 oktober 2005. Vandaag met "Zomaar un foto" nummer 1113 een vergezicht vanuit de kerktoren. Dat heeft toch ook zijn charmes!

 

Donderdag 13 oktober 2005. Eerst een mededeling van huiselijke aard: het "Gastenboek" werkt in eens niet meer. Moet uitzoeken waar dat aan kan liggen.

 

Donderdag 13 oktober 2005. Vandaag voor de eerste keer een "Nieuwsbrief" van Bakkerij Christine Nijssen geplaatst. Maandelijks zal op mijn startpage een interessante vervolgbrief komen te staan. Hou het in de gaten, klik maar eens op "Bakkerij Christine Nijssen", dan kunt U zich zelf overtuigen!

 

Donderdag 13 oktober 2005. Gisterenmorgen is op 75-jarige leeftijd plotseling overleden, onze dorpsgenoot Theike Versteegen. Aan zijn vriendin Nellie en zijn broers, zussen en familie: Onze Oprechte Deelneming. Verdere gegevens ontbreken op dit moment nog, volgen als ze er zijn.

 

Donderdag 13 oktober 2005. Zoals gezegd, blijven we nog even in de natuur: foto 1112 van "Zomaar un foto" die ik vandaag plaats in genomen door iemand uit Egchel, Hij nam ze hier in Neer op de weg langs het Afwateringskanaal.

 

Woensdag 12 oktober 2005. Gaat U ook even in de rubriek "Allerlei" lezen, er heeft een bezorgde "Naerenaar" iets ingezonden.

 

Woensdag 12 oktober 2005. Ja! Ja! Ja! Het is soms niet te vatten hoe alles kan lopen, zo ook met deze site, na drie weken er uit gelegen te hebben, is ze nu weer in de lucht via het oude adres www.pietvantoon.nl 

Aan de kijkers die deze site, drie weken hebben moeten missen, mijn groot excuus. Hopelijk kunnen jullie het vergeven!

Nog een paar dagen blijven de twee site's naast elkaar draaien, daarna ga ik weer volledig over op het vertrouwde adres van Piet van Toon. 

Toch zou ik de vaste bezoekers/kijkers willen aanraden, schrijf ergens dit adres op: http://members.home.nl/pjtim , want als er weer eens een storing optreed, ga ik met de belangrijkste rubrieken op dat adres door, net zo als nu ook. Maar dat heb ik jammer genoeg niet aan iedereen kunnen laten weten!

 

Woensdag 12 oktober 2005. Onze dochter Karin was het ook een doorn in het oog, dat haar vader via "Lycos" de site was afgesloten. Zij heeft zich de moeite getroost om meer als een half uur aan de telefoon te staan, om de kwestie uit te spreken. Er is beloofd, dat binnen een dag de verbinding hersteld zou zijn. Hopelijk voor die mensen, die geregeld keken en die ik niet per mail heb kunnen bereiken is dat waar.

 

Woensdag 12 oktober 2005. Met de rubriek "Zomaar un foto" blijf ik nog even in de natuur. Een meisje hier uit Neer, zond een foto in met een vraag. Ik leg dit aan jullie voor met foto 1111. Zij vroeg mij tevens, of ik een link naar haar site zou willen plaatsen. Zij is nu te vinden onder "Peggy Konings" in mijn rubriek "Linken".  

 

Dinsdag 11 oktober 2005. Uit de krant van vandaag: geboren op 7-10-2005 Esra Stefanus Cyntia, dochter van Sandra Smeets en Stefan Thijssen. Aan alle betrokkenen onze Hartelijke Gelukwensen. Zou iemand van jullie apart willen feliciteren, het adres is: Eikenlaan 5, 6086 CW NEER.

 

Dinsdag 11 oktober 2005. Vandaag en gisteren weer eens in de mooie natuur van ons prachtig "NAER" vertoefd, tenminste met "Zomaar un foto". Op de foto van gisteren zijn drie reacties binnengekomen: Jort Boonen, Graad Adams en Piet Moors. Aan alle drie: bedankt. Reacties houden de site levendig! De foto van vandaag, nummer 1110, is ook aan die kant van de "Riekswaeg" genomen. Als je niet weet waar, wandel of fiets maar eens rond, dan vindt je 't vanzelf!

 

Maandag 10 oktober 2005. Foto 1109 van "Zomaar un foto" van vandaag is een recente foto, ingezonden door een amateur-fotograaf hier uit Neer. Hij zelf vond het een mooie foto en ik moet eerlijk zeggen, ik ook! Probeer eens, net als ik, te achterhalen waar in Neer deze foto gemaakt is.

 

Zondag 9 oktober 2005. Wij hebben hier in Neer ook ooit Koninklijk bezoek gehad. Hoe dikwijls precies is mij niet bekend, maar van een keer heb ik een foto, die vandaag gebruikt wordt als 1108 van "Zomaar un foto".

 

Zaterdag 8 oktober 2005. In Miami Beach, Florida is op 5 oktober 2005 geboren: Augustin, zoon van Carlos en Barbara Miramontis-Naus. Barbara is een dochter van onze oud dorpsgenoot Huub Naus vanne Riekswaeg. Aan de gelukkige ouders, grootouders en alle betrokkenen: onze Hartelijk Gelukwensen.

 

Zaterdag 8 oktober 2005. Vandaag met foto 1107 van "Zomaar un foto" weer iets  over de Neerbeek in 1962. 

 

Vrijdag 7 oktober 2005. Het "NAERS PELOTON" heeft nu ook haar eigen site. Ga ze maar eens gauw bekijken. Ze staat met bovenstaande naam in de rubriek "Linken" op de startpage van deze site.

 

Vrijdag 7 oktober 2005. Onder "Geboren" staat weer eens een andere foto. Het kindje stond al op 23-9-2005 in deze rubriek. Nu dan ook een foto!

 

Vrijdag 7 oktober 2005. Met foto 1106 van "Zomaar un foto" van vandaag, gaan we nog eens naar de Maas kijken. Dat doen wij met een toch al oude ansichtkaart.

 

Donderdag 6 oktober 2005. De oude foto die ik vandaag als nummer 1105 van "Zomaar un foto" kan plaatsen, is er een met 'n vraag. Wie kan ze oplossen?

 

Woensdag 5 oktober 2005. Hier komt ook het een na het ander! Ben ik nog steeds niet terug met mijn originele site, vanaf gisteravond laat was home er uit, dus kom ik nergens op, zodoende geen nieuwe foto voor nu! Foto nummer 1104 van "Zomaar un foto" die ik er nu pas (14.00 uur) er op kan zetten is nog eens een van de Bergerstraat. Af en toe moet ik jullie toch nog weer iets laten zien, van hoe het er daar uit ziet.

 

Dinsdag 4 oktober 2005. In Amsterdam is op 29 september 2005 geboren: Rosalie, dochter van onze oud-dorpsgenote Mariëlle Huysmans en en haar partner Jos Delahaije. Mariëlle is de dochter van Har en Tinie Huysmans-Schroemges van de Heldenseweg. Aan alle betrokkenen, mede omdat geen adres van de gelukkige ouders aan mij bekend is, wens ik namens alle bezoekers aan deze site, een van Harte Proficiat!

 

Dinsdag 4 oktober 2005. Zondag 2 oktober 2005 is tijdens het uitoefenen van zijn grote hobby, het mountainbike geheel onverwacht op 43-jarige leeftijd in Nederweert-Eind overleden: Dhr. Jo Heijnen, echtgenoot van onze oud dorpsgenote Gonnie Sijben (dochter van Sef+ en Nellie Sijben-Leenders).

De uitvaartdienst waarna begrafenis zal plaats vinden in zijn woonplaats Roggel op donderdag 6 oktober 2005 om 10.30 uur.

Aan alle betrokkenen wensen wij: Onze Oprechte Deelneming.

Het condoleanceadres is: Koppelstraat 45, 6088 EN ROGGEL.  

 

Dinsdag 4 oktober 2005. Gisteren was er in Nederland een gedeeltelijke zonsverduistering te zien. Een van die attente bezoekers aan deze site, 

Jan Geenen uit Weert had er foto's van genomen, hij stuurde ze mij en ik gebruik ze vandaag als foto 1103 van "Zomaar un foto". 

 

Maandag 3 oktober 2005. Met Zeilen en Zwemmen hebben enkele Neerenaren weer geweldige resultaten behaald. Gan maar eens snel kijken onder "Zeilen-Zwemmen", daar staan alle gegevens.

 

Maandag 3 oktober 2005. De 1102-de "Zomaar un foto" gaat vandaag via deze site de lucht in. Nog maar eens een keer (ik zeg niet dat het de laatste keer is) iets met de zon. Het is een zonsopkomst, zo gezien door Leon Bol.

 

Zondag 2 oktober 2005. Voor de bezoekers aan mijn site, die de "Zomaar un foto" opslaan. Let even op! Bij foto 1099, die van de opening van het sportpark op de Kappert, had ik per vergissing Kapelaan Rieter vermeldt, dat moet Kapelaan Jacobs zijn. Een aandachtig lezer (Piet Emonts) wees er mij op. Bedankt!

 

Zondag 2 oktober 2005. De "Zomaar un foto" foto van vandaag is een echte zomaar een foto. Ze staat onder 1101. Ofschoon ik vond ze zeer mooi!

 

Zaterdag 1 oktober 2005. Vandaag pas hoorde ik, dat een echt "NAERS" meisje tweemaal Europees Kampioen met zwemmen was geworden en daarbij nog andere resultaten. Ik heb er tijdelijk een aparte rubriek aan gewijd. Ga kijken, het staat onder "Europees Kampioene".

 

Zaterdag 1 oktober 2005. Morgen is het "MOLENDAG". Ik ben er bijzonder trots op, dat ik jullie onder de rubriek "Molens in Midden-Linburg" een negental pentekeningen van Theo Ehlen kan laten zien. Ga ze maar eens bekijken!

 

Zaterdag 1 oktober 2005. Deze maand op de 19-de is het 50-jaren geleden, dat onze dorpsgenoten Tunnes en Lieske Theelen-Leeuw in het huwelijk zijn getreden. Onder "50-jaar samen" staan alle gegevens. Best de moeite waard! 

 

Zaterdag 1 oktober 2005. Vandaag gaat foto 1100 als "Zomaar un foto" over de wereld. Het is een foto genomen door Mevrouw Tiens Mevissen, bij ons in de kerk.

 

Zaterdag 1 oktober 2005. Hierboven staat mijn eigenlijke site-adres, maar nog even moeten jullie je behelpen met: http://members.home.nl/pjtim/ 

Vertel het door aan al Uw kennissen en ook, dat ik hier bekend maak, als alles weer normaal is.

 

 

 

of per telefoon 0475-591317, kan ook met 06 25 434373 of 06 30 806452. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.

nieuwsoktober2004.html