Het nieuws van nov. 2007:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Vrijdag 30 november 2007. Het Kerkelijk Zangkoor St.Martinus heeft afgelopen woensdag haar Ceciliafeest gevierd. Er waren 6 Jubilarissen te huldigen en die laat ik jullie met foto 1881 van "Zomaar un foto" van vandaag zien.

 

Donderdag 29 november 2007. De Neerbeek trekt mij al vanaf zeer jonge leeftijd. Aan de beek was voor jongens altijd iets te beleven, het begon al heel vroeg dat de ouders ons bang maakte voor het "häökmenke", dat wat in die tijd toch wel goed was voor ons, want echt zwemmen leren was er niet bij. Dat kwam pas later in het Horsum. Met foto 1880 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik een foto zien van die beek, met wat er nu te zien is.

 

Woensdag 28 november 2007. Hierbij een herinnering aan, dat Toontje Hoger Klein Koper en de Big Band Toontje Hoger vanavond in d'n Haammaeker van 19:00 tot 21:00 uur aan jullie willen laten horen, hoe goed er al gespeeld wordt.

U bent daarvoor van harte uitgenodigd!

 

Woensdag 28 november 2007. Die excuses waren al van te voren gegeven, vannacht was het zover, ik kon de bestanden niet overzetten. De provider had gewaarschuwd, er zouden onderhouds werkzaamheden plaats vinden. Ze hebben zich wel aan de afspraak gehouden, alleen in de nachtelijke uren te werken. Nu was er geen vuiltje aan de lucht. Mensen! Bedankt.

 

Woensdag 28 november 2007. Vandaag met "Zomaar un foto" nummer 1879 niet zo'n oude foto, maar wel eentje waar iets van te leren valt. Dat bewijst. Nooit direct opgeven, eerst naar andere mogelijkheden uitkijken.

 

Dinsdag 27 november 2007. Gaat U ook even kijken in de rubriek "Jarig"? Wij hebben deze week een oud "Naerse" in die rubriek die 102 jaar oud wordt. Omdat ik zo langzamerhand begin te denken, dat wij één grote "NAERSE" familie zijn, durf ik te vragen: sturen jullie ook even een kaartje?

Dat zou mooi zijn voor haar!

 

Dinsdag 27 november 2007. "Zomaar un foto" nummer 1878 van vandaag, is weer een pracht oudje. Geniet er van!

 

Maandag 26 november 2007. Naar eer en geweten heb ik vandaag de namen bij de foto van de Burgerwacht gezet, zodat jullie die morgen kunt bekijken. Bent U het niet met mij eens, ik ben voor commentaar vatbaar.

 

Maandag 26 november 2007. Als er in de eerste dagen van deze week enkele uren zijn, dat de site niet voor 100% te ontvangen is? Denk dan even aan, dat wat ik woensdag 21-11-'07 al in deze rubriek heb medegedeeld. Hopelijk valt het mee!

 

Maandag 26 november 2007. Met foto nummer 1877 van "Zomaar un foto" van vandaag, wederom eens een mooi oudje, waar veel bekende "NAERSE" mannen op staan. Kent U ze nog?

 

Maandag 26 november 2007. Op de startpage van deze site staat onder het button "Centrum voor Coaching" vanaf deze week de link naar de site van Centrum voor Coaching van Léon Pouls. Deze sponsor, samen met de anderen, maken het mogelijk dat deze site in de lucht kan blijven. Breng ze daarom eens een bezoek.

 

Maandag 26 november 2007. Zoals altijd zijn ook nu weer de twee rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde net als al 34 weken eerder, elk met een nieuwe foto aangevuld.

 

Zondag 25 november 2007. Kijk vandaag naar dat wat onze bevers die in de Neerbeek delta huizen, al hout kunnen hakken.

Koos Verheijden, die daar geregeld gaat wandelen nam er foto's en ik laat ze jullie, met "Zomaar un foto" nummer 1876 zien. 

 

Zaterdag 24 november 2007. In Baexem is op 22-11-2007 op 78 jarige leeftijd overleden Mevrouw Mientje Boonen-Beurskens, echtgenote van onze oud dorpsgenoot Dhr. Herman Boonen, voor de meeste van ons beter bekend als Maan van Keizersbós Tjeu. Herman, zoon Edwin en familie: Onze Oprechte Deelname.

De uitvaartdienst vindt plaats op woensdag 28 november 2007 om 10.30 uur in de parochiekerk van Baexem. Aansluitend vindt de crematie plaats in het crematorium te Baexem.

Condoleanceadres is: St. Janshof 1, 6095CE BAEXEM.

 

Zaterdag 24 november 2007. Het Zonnebloemkoor, dat nog altijd vele kerkdiensten opluistert, wordt vandaag met foto 1875 van "Zomaar un foto" eens even in het zonnetje gezet. Bedankt!

 

Vrijdag 23 november 2007. Van Dhr. Mart Boonen kwam een mail binnen, daarin schreef hij: Op onze site www.jeugdkwiebusse.nl staan alvast de foto's van de leedjesaovendj 2008.

Ook kan men onder de button `sjlager 2008` op de startpage van Piet van Toon luisteren en meezingen met de nieuwe sjlager. 

 

Om het de bezoekers van deze site gemakkelijk te maken, staat de winnende slager van "Jonk Bejaege" van 2008 rechtstreeks hier op de startpage in de rubriek "Sjlager 2008".  

 

Vrijdag 23 november 2007. Vandaag kom ik met foto 1874 van "Zomaar un foto" nog even terug, op het concert van afgelopen zondag van de Streekmuziekschool Toontje Hoger. Ze hadden alles goed voor elkaar, zelfs Grote Heren op de bune.

 

Donderdag 22 november 2007. Met foto 1873 laat ik jullie de foto zien, die mij is toegezonden voor de rubriek "Zomaar un foto". Daar staat de ponyclub van "NEER" op, die afgelopen zondag de kou trotseerde en mede St. Nicolaas heeft ingehaald.

 

Woensdag 21 november 2007. Van mijn provider kwam een bericht binnen, waarin ze mij meedeelden dat op 27, 28 en misschien ook nog op 29 november 2007 onderhoudwerk moet worden verricht. Ze zouden wel zoveel mogelijk in de nachtelijke uren werken. Als jullie mijn site dan een tijdje niet kunnen ontvangen, denk dan niet direct, dat iets niet goed is bij jullie of bij mij. Ze boden al op voorhand hun excuus aan, die ik hierbij aan jullie doorgeef, als het soms echt storend zal zijn.

 

Woensdag 21 november 2007. Op 15-11-2007 vertelde ik jullie over Ralf Keijsers, dat hij een eigen bedrijf was gestart en dat hij jullie graag van dienst zou zijn als er problemen met de PC zijn. In de rubriek "Linken" staat nu een link naar zijn eigen site

"RK ComputerService". Weet U wat daar zo goed aan is? Hij vermeldt de prijzen, dus U weet van te voren waar U aan toe bent!

 

Woensdag 21 november 2007. Ook de St.Jozef meisjesschool had afgelopen zondag haar reünie. Ook daar maakte Dhr. Tjeu Scheepers een foto. In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag staat deze foto als nummer 1872. 

 

Dinsdag 20 november 2007. Zondag heeft een klas van de H.Hartschool weer hun 5 jaarlijkse reünie georganiseerd. Dhr. Tjeu Scheepers nam een groepsfoto en vandaag met foto 1871 van "Zomaar un foto" kan ik die aan jullie laten zien.

 

Maandag 19 november 2007. Met "Zomaar un foto" nummer 1870 van vandaag, kan ik jullie met dank aan Keuëp vanne Waever een paar foto's van zaterdagavond laten zien. Dat moet ook een geweldige avond zijn geweest! Dus een goed begin.

 

Maandag 19 november 2007. Wat een drukte dit weekend! Sinterklaas is weer aangekomen en een klas van de H.Hart school heeft een reünie gehad. In elk geval genoeg om de komende dagen naar uit te kijken.

 

Maandag 19 november 2007. De twee rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde zijn ook nu weer, net als al 33 weken eerder, elk met een nieuwe foto aangevuld.

 

Zondag 18 november 2007. Vanavond ben ik in "de Zaal" te Heythuysen naar een muziekuitvoering van Streekmuziekschool "Toontje Hoger" geweest kijken en nog meer heb ik geluisterd. Prachtige muziek en een zeer gevarieerd programma schotelden de leerlingen onder begeleiding van pianist Dhr. Cor Bakker ons voor. Het was mij onbekend, dat een viertal burgemeesters ook tot de leerlingen van de Muziekschool behoorden? Maar eerlijk! Het moeten zeker goede leerlingen zijn geweest, want ze stalen echt de show. Toontje Hoger: Proficiat!

Toontje Hoger verzorgt ook in "NAER" een concert, zie hier wat ze te bieden hebben:

Zij organiseren voor haar klein koperleerlingen een extra avond en tevens zal dan onze eigen Big Band o.l.v. Jacques Cuijpers een optreden verzorgen op

Woensdag 28 november2007. Aanvang 19.00-± 21.00 uur.

Locatie: Gemeenschapshuis In d’n Haammaeker

Adres: Hoogstraat 2, Neer
Op deze muzikale avond willen onze leerlingen graag aan u laten

horen wat ze het afgelopen cursusjaar allemaal hebben geleerd.  

Tevens zal er op die avond informatie verstrekt worden over de

Muziekschool en het nieuwe lesjaar 2008.

Alle geďnteresseerden zijn van harte welkom!

Graag tot ziens op woensdag 28 november!

 

Zondag 18 november 2007. Gisteravond is ook het Boerenbruiloftpaar voor dit jaar bekend gemaakt. Als ik goed ben ingelicht, worden dat: Marjo Verhaeg (ein dochter van Pierre van Kösters Driek) en John Triepels (eine zoon van Mia van Sjra van Zegere Deuërke). Getuige worden: Noud Staaks en Erik Tobben. Van Erik weet ik, dat het een zoon is van Janne van Handrie van Dieker. Organiserende schutterij en alle betrokkenen: Eine plčzerige Vastelaovendj!

 

Zondag 18 november 2007. In de rubriek "Linken" is een nieuwe rubriek geplaatst. Hij staat onder "Kranteartikelen Archief Roermond". Tik daar een zoekwoord in, b.v. verdronken. Daarop kwamen 41 artikelen waar dat woord in genoemd werd.

 

Zondag 18 november 2007. De groep "Jónk Belaege" heeft gisteravond met de slager "Lang laeve Vastelaovendj" leedjesaovendj van Vastelaovendjvereniging De Kwiebusse gewonnen. De "prissentasiepries" ging naar "V.C. Sjöd um d'rin" met 't nummer "Laot mer valle, laot mer ligge, laot mer gaon". Voor meer? Klik "hier".

 

Zondag 18 november 2007. Er komt weer eens "eine NAERSE" sportman op de TV. Bent U benieuwd wie dat is? In de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag met foto 1869 staat alles.

 

Zaterdag 17 november 2007. De Eucharistieviering voor Dhr. Hans Windhorst (zie 16-11-07) wordt gehouden op woensdag 21-11-2007 om 11.00 uur in de parochiekerk van Neer, waarna aansluitend de crematieplechtigheid plaatsvindt in het crematorium te Baexem.

Het adres voor condoleances is: Dries 2, 6086AW NEER.

 

Zaterdag 17 november 2007. De plechtige uitvaartdienst voor Mevrouw Mia Winkelmolen-Loijen (zie 15-11-07) wordt gehouden dinsdag 20-11-2007 om 11.00 uur in de parochiekerk van Neer, waarna aansluitend de begrafenis plaats vindt op ons kerkhof.

Het adres voor condoleances is: Spuitjes 4, 6086BZ NEER.

 

Zaterdag 17 november 2007. Een Nederlands bedrijf waar een gedeelte van in Neer in de Hoven ligt, heeft een grote onderscheiding ontvangen. Wist U graag welke? Ga het zien in de rubriek "Zomaar un foto", daar laat ik dat aan jullie zien met foto nummer 1868 van vandaag.

 

Vrijdag 16 november 2007. Morgen tijdens de "Leedjesaovendj" van de Vastelaovesvereniging presenteren de leden van de Raad van Elf hun "noeuw pakke" aan 't publiek. Ga dat zien!

 

Vrijdag 16 november 2007. Gisteren is op 60 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Dhr. Hans Windhorst. Aan zijn echtgenote, kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming.

Nader bericht volgt nog.

 

Vrijdag 16 november 2007. Vandaag kan ik jullie met foto 1867 van "Zomaar un foto" een oudje van de Hoogstraat laten zien.

 

Donderdag 15 november 2007. Zaterdag 17 november 2007 is het al "Leedjesaovendj" van de Vastelaovesvereniging. Ik de rubriek "Allerlei" vindt U er alle gegevens over. Ga 't zien!

 

Donderdag 15 november 2007. Jullie zullen ondertussen wel weten, dat ik jonge ondernemers een goed hart toedraag. Vandaag kan ik jullie weer een starter presenteren, namelijk Dhr. Ralf Keijsers. Als U zich de moeite wilt doen, om even naar de rubriek "Allerlei" te gaan, ziet U direct wat hij allemaal te bieden heeft. U hoeft nu geen probleem met Uw PC meer te hebben!

 

Donderdag 15 november 2007. Vannacht is in Zorgcentrum de Wietel in Panningen op 89 jarige leeftijd overleden onze dorpsgenote Maria Elisabeth Winkelmolen-Loijen, beter bekend als Mia van Jan van Smaed Sjang. Mia rust in vrede!

Aan haar familie: Onze Oprechte Deelneming.

Nader bericht volgt nog.

 

Donderdag 15 november 2007. Vandaag met foto 1866 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een merelnest zien, gebouwd op een zeer uitzonderlijke plaats.

 

Woensdag 14 november 2007. "Sint Merte, Sint Merte is eine erme man, dae zich neet verwerme kan!". Dat was de eerste regel van een liedje, dat wij vroeger altijd zongen "bie de sint merteshoup" en nog meer en harder, als wij de deuren afliepen met de "foekepot" om een centje te beuren.

Dhr. Peter Verheijden zond mij een paar foto's van dit jaar, genomen in hun buurt. Die laat ik jullie met "Zomaar un foto" nummer 1865 van vandaag graag zien. Vermoedelijk wekt dat bij velen een beetje nostalgie op? Het is ook zo, dat het je nog eens op een aparte manier aan je jeugd laat terug denken.

 

Dinsdag 13 november 2007. "Zomaar un foto" nummer 1864 van vandaag laat jullie de Jubilarissen van buurt "Het Klaverblad" zien. Die zijn zondagmiddag in zaal "de Klomp" gehuldigd.

 

Maandag 12 november 2007. Vandaag was het weer tijd om met mijn I.C.D. op controle te gaan naar het azM in Maastricht. Om 11.30 uur moest ik aanwezig zijn en omdat het op de autoweg goed opschoot was ik al een kwartier van te voren boven op niveau 3 (daar moet men namelijk zijn voor zo'n controle). De wachttijd viel mee en zodoende was ik gauw aan de beurt. De technicus vandaag was Dhr. Tjeu Verstappen, die ik in het verslag van mijn operatie van 17-6-2006 ook noem (verslag staat in het nieuws van toen). Hij constateerde dat de batterij in de I.C.D. nog steeds te veel stroom verbruikt en nam daarom contact op met Mevrouw Dijkman. In een gesprek met haar werd mij duidelijk, dat binnenkort weer iets moest gebeuren en dat ik binnenkort wel bericht zou krijgen: ik stond op de wachtlijst. Dan is het nu weer wachten en hopen dat alles goed komt.

Als de tijd en de mogelijkheid er is gaan wij (An mijn vrouw is altijd bij me) vanuit Maastricht altijd even naar St.Gerardus in Wittem, zo ook vandaag. Omdat het etenstijd was eerst even een hapje gegeten In Auberge St.Gerardus, aan de Van Plettenbergweg 7 in Wittem. Normaal maak ik in deze rubriek geen reclame, maar hier mag van gezegd worden, dat ze lekkere streekgerechten serveren. Mevrouw het was heerlijk!

Nog een grotere verrassing was het, dat we daar in Wittem onze oud dorpsgenoten Wim en Mieke Janssen-Holland troffen. Zij hadden ons uit die Auberge zien komen, toen zij met de auto langs kwamen en stonden toen onder op de weg op ons te wachten. Het was hun opgevallen, omdat ook zij daar dikwijls tijdens een wandeling aan gingen. Mieke was toch zo blij en vroeg of ik alle bekenden wou groeten? Dus bij deze!

Dat was het dan, het artikeltje is groter geworden dan ik dacht.

 

Maandag 12 november 2007. Aankomende week is er ook een gouden paar in Neer. De foto en gegevens staan op de startpage in de rubriek "Gouden Huwelijk". Sturen jullie ook een kaartje?

 

Maandag 12 november 2007. Had ik gisteren een paar foto's van de Jubilarissen van RKSVN, vandaag zijn de Jubilarissen van Mannenkoor Maas- en Neergalm, die gisteren zijn gehuldigd, aan de beurt. Ze zijn te zien in de rubriek "Zomaar un foto" met foto nummer 1863. Als ik goed ben ingelicht, zijn er dit weekend nog meer Jubilarissen gehuldigd. Als daar foto's van binnen komen, worden die in de loop van de week geplaatst.

 

Maandag 12 november 2007. In de twee rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde zijn ook nu weer net als al 32 weken eerder, ieder met een nieuwe foto aangevuld.

 

Zondag 11 november 2007. Van heemkundevereniging:

 "Oos Naer" is een "persbericht" uitgegaan, dat over het boek gaat, dat wij met een viermanschap hebben geschreven. Zeker ook voor U, geďnteresseerde in dat boek, zeer belangrijk om even te lezen. Daarom? Klik op het rode woordje "persbericht" en U bent weer op de hoogte.

 

Zondag 11 november 2007. Zo snel kan het gaan, gisteravond heeft RKSVN haar Jubilarissen gehuldigd en vanmorgen staan ze met foto 1862 van "Zomaar un foto" op deze site.

Allemaal (12 in totaal) een van harte PROFICIAT!

 

Zaterdag 10 november 2007. Wie wist niet, net als ik, dat wij op de Maas een vuilnisboot hadden? U? Ga dan naar foto 1861 van "Zomaar un foto" van vandaag kijken, Har Knippenberg maakte er enkele foto's van, die ik daar laat zien.

 

Vrijdag 9 november 2007. Gisteren 8 november 2007 is in het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond geboren: Collin, een broertje van Femke en zoon van Edwin Schroën en Wendy van Bilsen. Dit laat de trotse oma Gerrie Schroen-Metsemakers ons weten. Vanaf hier aan alle betrokkenen: een van harte Proficiat!

Voor felicitaties is het adres: Moerbeilaan 17, 6086EC NEER.

 

Vrijdag 9 november 2007. Als ik dat zo hoor, was het fietsver- lichting nakijken goed geslaagd. Met foto nummer 1860 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie de foto die Edwin van Lier mij zond, zien.

 

Donderdag 8 november 2007. "Zomaar un foto" 1859 van vandaag laat jullie een foto zien, met een klein beetje bloed. 

Ze laat jullie een das zien, die op de Leudalweg is verongelukt.

Dhr. Grad Custers heeft hem van de weg gehaald en in het Leudal begraven.

 

Woensdag 7 november 2007. In het verre America is op 80 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenote Mechtilda Maria Dorssers, voor de meeste onder ons vermoedelijk beter bekend als Til van Dorsers Sjang oet 't Včn. Aan al haar familieleden: Onze Oprechte Deelneming. Meerdere gegevens ontbreken.

 

Woensdag 7 november 2007. Voor "Zomaar un foto" 1858 van vandaag, is een foto gekozen die ik in 2001 heb genomen. Het is te hopen, dat vele van jullie over dat straatbeeld denken als ik en vinden, dat het een van de mooiste plekjes van Neer is.

 

Dinsdag 6 november 2007. Ook staat er weer een nieuwe 70 jarige in de rubriek "Jarig" Het is zeker, dat hij met Uw felicitatie zeer blij zal zijn. Het is zo gemakkelijk om een mailtje te sturen.

 

Dinsdag 6 november 2007. Edward van Lier schreef mij: zou jij wat aandacht op jouw site kunnen geven aan de actie VAL OP - FIETS VERLICHT, die Buurtpreventie Neer en Jong Nederland Neer op woensdag 7 november 2007 organiseert.

Zo dat is bij deze gebeurd. Tevens staat op de startpage in de rubriek "Fietsverlichting" de totale uitleg. Ik zou zeggen? Iedereen die fietst: "Ga dat zien!".

 

Dinsdag 6 november 2007. Foto 1857 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat jullie met dank aan Dhr. Henk Geelen een huis zien, dat er nu niet meer is. Morgen zet ik er bij welk huis het is en wie er voor staan. Probeer ondertussen voor U zelf eens uit te prakkiseren, waar het is en wie er allemaal op staan.

 

Maandag 5 november 2007. Die twee rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde zijn ook alweer net als al 31 weken eerder, met een foto aangevuld.

 

Maandag 5 november 2007. Vermoedelijk maak ik veel Neerenaren blij met de luchtfoto, die Dhr. Wim Becks mij heeft gestuurd, daar staat namelijk een groot gedeelte van Neer op. Ik ben blij dat ik die jullie met "Zomaar un foto" 1856 van vandaag kan laten zien.

 

Zondag 4 november 2007. Jagersvereniging "Neer" hield gisteren haar St. Hubertusfeest. Traditiegetrouw begint dat

 's morgens met een H.Mis in de kapel van O.L.V. in 't Zand aan de Leudalweg, ook Wittekapel genoemd. Na de H.Mis wordt het St. Hubertusbrood gegeten, waarna het programma van de dag wordt doorgenomen. Daar heb ik een foto van gemaakt, die ik jullie met foto 1855 van "Zomaar un foto" laat zien.

 

Zaterdag 3 november 2007. Met foto 1854 van "Zomaar un foto" van vandaag, kan ik jullie met dank aan Dhr. Leon Berben laten zien, dat het gras maaien langs de Neerbeek, toch nog niet zo'n eenvoudige klus is.

 

Vrijdag 2 november 2007. Op verzoek van de Muziekschool Neer staan op de startpage van deze site onder "Leudalconcert" de mededelingen van het door hun georganiseerde Leudalconcert op 18-11-2007.

 

Vrijdag 2 november 2007. Met foto 1853 van "Zomaar un foto" van vandaag, weer een foto van de Koninginneoptocht van 1948. Bij zo'n foto blijft nog steeds veel onbeantwoord. 

 

Donderdag 1 november 2007. Er is nog weer een overlijden te melden. In Landgraaf is op 79 jarige leeftijd overleden onze oud dorpsgenoot Dhr. Hub in 't Zandt, echtgenoot van Mevrouw Iet in 't Zandt-Huijsmans, voor velen beter bekend als Ietje van Huismans Driek oette Klein-Steeg. Aan Iet en alle betrokkenen, Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst is zaterdag 3-11-2007 om 11.00 uur in de St. Josephparochie te Landgraaf. Het condoleanceadres is: Heereveldje 10, 6374EW LANDGRAAF.

 

Donderdag 1 november 2007. De plechtige uitvaartdienst voor Frits (zie hieronder) is op dinsdag 6-11-2007 om 10.30 uur in onze St.Martiusparochiekerk, waarna de begrafenis  plaats vindt op het kerkhof 't Hammerveld. Het adres voor condoleances is: Napoleonsweg 106, 6086AJ NEER.

 

Donderdag 1 november 2007. Heden is op 86 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Dhr. Frits Winkelmolen echtgenoot van Mevrouw Lena Winkelmolen-Schreurs. Frits is voor de meeste van ons beter bekend als: Fritske van Boeëne Driek vanne Riekswaeg. Aan zijn vrouw Lena, kinderen, kleinkinderen en de hele familie: Onze Oprechte Deelneming.

Nader bericht volgt nog.

 

Donderdag 1 november 2007. Basisschool "de Kwir" heeft meegedaan aan de Nationale Ontbijtdag. Dhr. Wiel aan den Boom stuurde mij daarvan een paar foto's en ik laat die weer aan jullie zien, met "Zomaar un foto" nummer 1852 van vandaag.

 

Donderdag 1 november 2007. Het is U toch bekend hoop ik, dat als U het nieuws van eerder nog eens wilt lezen, dat het te vinden is onder "Nieuws van eerder".

 

Donderdag 1 november 2007. Bezoekt U ook even de sponsoren van deze site. Zij zorgen er mede voor, dat deze site kan blijven bestaan. Op de startpage zijn ze te vinden en laten jullie zien, dat wat ze te bieden hebben. 

 

of per telefoon 0475-591317, kan ook met 06 25 434373 of 06 30 806452. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.

nieuwsoktober2004.html