Het nieuws van sept. 2008:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Dinsdag 30 september 2008. Op de startpage van deze site staat nu al een link naar de foto's van de vanmiddag gelopen sponsorloop van b.s. De Kwir. Ze zal enkele dagen blijven staan.

Kijk onder "Sponsorloop Kwir 30-9-'08".

 

Dinsdag 30 september 2008. Bij een van de sponsoren van deze site (KN-Light) is een kindje geboren. Edith en Rob Keunen-Naus, zijn de trotse ouders waar op 27 september 2008 een dochter geboren is, genaamd Chanou. Zusje van Noud. Vanaf hier een van harte PROFICIAT.

Het adres is: Napoleonsweg 118,6086AJ NEER.

 

Dinsdag 30 september 2008. Voor Dhr. Sjra Heijnen, (zie 29-9-08) is in de parochiekerk van Neer op woensdag 1 oktober 2008 om 17.30 (half 6) de avondwake. De tijd is geen vergissing.

Donderdag 2 oktober om 11.00 uur is er in het uitvaartcentrum van EVERS te Horn een dienst waarna de crematie in besloten kring zal plaats vinden. Het adres voor condoleances is: Napoleonsweg 63, 6086AC NEER. 

 

Dinsdag 30 september 2008. Een zeer succesvol verlopen schuttersseizoen is nu wel ten einde. Wij hebben d'n "UM" en de Busse-Schutte laten mij weten dat de laatste prijzen voor dit jaar ook verdeeld zijn. Met foto nummer 2184 in de rubriek "Zomaar un foto" laat ik jullie die prijswinnaars zien.

 

Maandag 29 september 2008. In de rubriek "Jarig" staat een nieuwe 83 jarige. Sturen jullie ook even een kaartje of een mailtje? En? Denken jullie ook aan het gouden paar?

 

Maandag 29 september 2008. Vanmorgen is op 81 jarige leeftijd thuis in zijn vertrouwde omgeving overleden, onze dorpsgenoot Dhr. Sjra Heijnen, echtgenoot van Mevrouw Toos Heijnen-Theelen. Toos, kinderen en familie: Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

 

Maandag 29 september 2008. Op de nieuwe foto in de rubriek "Ons Mooi Limburg" zijn zoals verwacht enkele mooie reacties binnen gekomen. Bedankt mannen!

 

Maandag 29 september 2008. Met "Zomaar un foto" nummer 2183 van vandaag laat ik jullie de selectie van R.K.S.V.N. 6 zien. Wie laat zijn oog nog eens over de namen bij deze foto gaan en zegt mij, wat er fout is doorgegeven? Want volgens mij klopt er iets niet?

 

Maandag 29 september 2008. Evenals in de 78 voorgaande weken, heb ik vandaag ook weer twee nieuwe foto's in de rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde, staan. Geniet van een oud Neerenaar in Australië en wat zouden die koeien in Wessem, daar aan de kerk doen?

 

Zondag 28 september 2008. Met "Zomaar un foto" nummer 2182 van vandaag laat ik jullie met een paar foto's zien, wat er a.s. dinsdag te doen staat. Gaat U ook even kijken in de rubriek "Allerlei", daar staat hoe alles precies in zijn werk gaat.

 

Zaterdag 27 september 2008. Een reactie (het is er overigens een die ik verwachtte) op de foto van vandaag is binnen en door mij bij de foto geplaatst. Jos bedankt!

 

Zaterdag 27 september 2008. "Zomaar un foto" nummer 2181 van vandaag, vind ik zo belangrijk, zeker voor geïnteresseerden in de schutterswereld, dat ik er hier niets over vertel. Als iemand nog iets van waarde kan toevoegen, dan hou ik mij aanbevolen.

 

Vrijdag 26 september 2008. In de rubriek "Gouden Paar" hebben we weer een nieuw gouden paar en natuurlijk zenden wij met z'n allen even een felicitatie.

 

Vrijdag 26 september 2008. Vandaag met "Zomaar un foto" nummer 2180 weer eens iets van de pony- en paardenclub. Zondag zijn de clubkampioenschappen en U bent van harte uitgenodigd om eens te komen kijken.

 

Donderdag 25 september 2008. In de "Agenda" staan de dagen van de K.V.W.-week van het volgend jaar. Let U er op, dat die week in tijd een beetje verschoven is!

 

Donderdag 25 september 2008. De uitvaartdienst voor Lies van Sjaen (zie 24-9-2008) is a.s. zaterdag 27 september om 10.30 uur in de St.Martinus parochiekerk van Neer, waarna de begrafenis volgt op ons kerkhof. Het correspondentieadres voor jullie condoleances is: Baand 41, 6086CD NEER.

 

Donderdag 25 september 2008. Jammer maar waar! Deze week is één van die meer dan 100 jaar oude bomen aan de Wittekapel door een vrachtwagen geraakt en zo zwaar beschadigd, dat hij verwijderd is moeten worden. Met "Zomaar un foto" 2179 van vandaag, laat ik jullie zien hoe het was en hoe het zal worden.

Er zal wel nog een jonge nieuwe boom aangeplant worden.

 

Woensdag 24 september 2008. In de rubriek "Genealogie" op de startpage van deze site is iets veranderd. Daar staat nu een rechtstreekse link naar de Werkgroep Genealogie van de heemkundevereniging "Oos Naer" te Neer.

 

Woensdag 24 september 2008. Van de pas geboren Mirte (zie 23-9-2008) staat nu ook een foto in de rubriek "Geboren".

 

Woensdag 24 september 2008. Afgelopen nacht is in het verzorgingshuis "De Wietel" te Panningen op 85 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenote Mevrouw Elisabeth Theelen, voor de meeste van jullie beter bekend als Lies van Sjaen. Sinds 1998 lid in de Orde van Oranje Nassau. Aan haar familie en andere betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt.

 

Woensdag 24 september 2008. Het is Nationale Burendag geweest en buurt het Klaverblad heeft daar aan meegedaan. Met foto 2178 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie daar iets van zien. Hebt U ook gezien, dat de namen bij de foto van gisteren (op twee na) staan.

 

Dinsdag 23 september 2008. Vandaag is geboren: Mirte, dochter van Judith Duijf en Roel Peters. Aan alle betrokkenen een van harte proficiat! Hun woonadres is: Bergerpoort 1, 6086NV NEER.

 

Dinsdag 23 september 2008. Jim en Kitty Stack-van Roij uit Canada vroegen mij dit berichtje te plaatsen:

Jim en Kitty willen jullie van harte bedanken voor alle emails met de felicitaties voor ons gouden huwelijk. Alle wensen waren van harte ontvangen. Bedankt en het allerbeste van:

Jim & Kitty Stack van Roij.

 

Dinsdag 23 september 2008. In Leveroy is op zondag 21-9-2008 op 79 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenote Annie Hobus-Theelen, voor velen van jullie vermoedelijk beter bekend als Antje van Toontje vanne Vlaos. Aan haar man Frits, de kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. De plechtige uitvaartdienst zal gehouden worden op 25 september 2008 om 10.30 uur in de parochiekerk van Leveroy, waarna de begrafenis zal plaats hebben op het kerkhof aldaar. Het adres voor jullie condoleances is: Huitje 1, 6091PL LEVEROY.

 

Dinsdag 23 september 2008. Vandaag met "Zomaar un foto" nummer 2177 weer eens een heel mooi oudje. Verkijk U niet op die schuur van Haenen, die daar toen nog op de hoek van de Engelmanstraat met de Steeg lag. Omdat door het trommelcorps de schuurpoort niet te zien is, zou men kunnen denken dat het tegenwoordige gebouw daar al lag.

 

Maandag 22 september 2008. Foto 2176 van "Zomaar un foto" van vandaag gaat weer over de natuur. Het is eigenlijk een vervolg op een eerder geplaatst artikel. 

 

Maandag 22 september 2008. Evenals in de 77 voorgaande weken, heb ik vandaag ook weer twee nieuwe foto's in de rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde, staan. Vooral de foto in de rubriek Neerenaren in de vreemde, is zeker de moeite van het bekijken waard.

 

Zondag 21 september 2008. Bij ons in de familie hebben wij vandaag een 50-jarige. Zijn kinderen hadden graag een foto geplaatst in de rubriek: "Tot Jullie Genoegen" en daar staat ze. Wij zullen het daar op Vilgert 8, nog eens dunnetjes overdoen.

 

Zondag 21 september 2008. Foto 2175 van "Zomaar un foto" van vandaag is een natuurfoto. De bezoekers aan deze site, haken direct in als ergens iets nieuws is. Nu was het over de witte spin, waarvan deze week iets in de krant stond.

 

Zaterdag 20 september 2008. De dames van Happy Steps hebben afgelopen woensdag een uitstapje gemaakt naar het Belgische Antwerpen. Ze hebben zich daar laten vereeuwigen, aan mij de foto gestuurd en ik laat ze vandaag weer met "Zomaar un foto" nummer 2174 aan jullie zien.

 

Vrijdag 19 september 2008. Omroep 3ML is gestart is met de productie van een maandjournaal genaamd ‘Rundje Regio’. Deze wordt geheel door hun vrijwilligers gemaakt. De eerste aflevering is donderdag geweest en draait nog tot en met woensdag op hun (analoog) kabeltv-kanaal 3ML. Inmiddels is deze aflevering ook te bekijken op hun website, daarom klik eens op "Rundje Regio" op de startpage van deze site of eventueel hier.

Tip: Denkt U er aan, dat als U dit hebt gedaan, er ook nog gekozen kan worden uit een hele serie andere reportages die op een rijtje rechts op het scherm staan? En dan nog? Men met de rechter muisknop het scherm op volledige grootte kan zetten?

 

Vrijdag 19 september 2008. Eindelijk weer eens een oude foto, die ik jullie met dank aan Harry Custers uit Leveroy, met foto 2173 van "Zomaar un foto" van vandaag, kan laten zien.

 

Donderdag 18 september 2008. Week van de Smaak is een nationaal evenement met honderden grote en kleine lokale activiteiten waarin “smaak” centraal staat, en waarin ambachtelijke streekproducten, seizoensproducten en biologische voeding de hoofdrol spelen.
Restaurants, producenten, consumenten, winkels, buurthuizen, supermarkten, kookscholen, boerderijen en basisscholen doen mee met een eigen activiteit, van kleinschalig tot groots aangepakt. Méér info, en een opsomming van alle activiteiten vind je hier. Een van mijn sponsors doet ook mee: onder "Tuinderij Boer Wiel" vindt U alle gegevens. Morgen en overmorgen heeft hij een extra prijsvraag.

 

Donderdag 18 september 2008. In Roggel is gisteren een baby geboren. Onze oud Neerenaar Glenn Förster is de gelukkige vader geworden van zoon Bryan. Voor een foto en de verdere gegevens, mag U kijken in de rubriek "Geboren".

 

Donderdag 18 september 2008. Dacht ik eerst, dat voor vandaag weer eens een oudje (een foto) aan de beurt zou kunnen komen? Net voordat ik gisteren de foto zou gaan klaar maken, kwam nog een foto binnen, die eigenlijk een week geleden geplaatst had moeten worden. Dan laat men die maar weer voorgaan. Voor jullie is het "Zomaar un foto" nummer 2172. Marc-Francois wel een verlaat, maar toch gemeend: Proficiat!

 

Woensdag 17 september 2008. Zo juist de "Agenda" op de startpage aangevuld met de lessen, die de E.H.B.O.-Neer in het nieuwe seizoen gaat geven. Voor de ervaren EHBO-er zijn dat prachtige herhalingslessen, die ze om in vorm te blijven nodig hebben. Nu zag ik in januari 2009, drie lessen achterelkaar: reanimatie en AED. Iedereen tussen kleuter en hoog bejaarde zou moeten weten wat dat betekend en dan ook die enkele handelingen uit kunnen voeren, die nodig zijn bij een hartaanval. Daarom mijn oproep: vraag aan het bestuur of U die lessen kunt/mag volgen? Uit ervaring weet ik, wat het betekend om iemand bij je te hebben, die weet wat hij moet doen, als er iets met je hart gebeurd dat niet goed is!

 

Woensdag 17 september 2008. N.V.V. St.Martha heeft gisteren een wandeling georganiseerd. Natuurlijk kwamen ze Harrie van Pietjes ergens tegen en dan kan het normaal niet missen of ze komen met een foto op pietvantoon.nl.

"Zomaar un foto" nummer 2171 van vandaag laat ze jullie zien!

 

Dinsdag 16 september 2008. De buurt Brumholt hield afgelopen zaterdag 13-9-2008 in 't gemeenschapshuis "In d'n Haammaeker" een pracht van een reünie. Ik was in de gelegenheid er een foto te maken, die ik jullie met foto 2170 van "Zomaar un foto" kan laten zien.

 

Maandag 15 september 2008. Op de namen van RKSVN hoeft niet meer gereageerd te worden. Met dank aan William van Herpen (hij was de eerste die reageerde) zijn die nu aangevuld.

 

Maandag 15 september 2008. Harrie van Pietjes stuurde mij een foto van één voetbalteam van RKSVN. Vermoedelijk het eerste, maar dan zijn er veel veranderingen aangebracht. Ik laat ze aan jullie zien met foto 2169 van "Zomaar un foto". Hopelijk kan ik er morgen de namen bijzetten? 

 

Maandag 15 september 2008. Evenals in de 76 voorgaande weken, heb ik vandaag ook weer twee nieuwe foto's in de rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde, staan. Vooral de foto in de rubriek Neerenaren in de vreemde, moet U zeker bekijken, daar laat ik jullie een echt "Naers maedje" zien, die al 50 jaren lang, gelukkig getrouwd is daar in Canada.

 

Zondag 14 september 2008. Van morgen na de H.Mis van 9.00 uur is de kleine Mariaprocessie naar de Wittekapel. Als U vroeg op bent en U leest dit, kunt U nog meelopen of komen kijken.

 

Zondag 14 september 2008. Gisteren (vandaag ook nog open van 11.00 tot 16.00 uur) is de tentoonstelling van de attributen van de Jonge Schutten geopend. Met foto 2168 van "Zomaar un foto" laat ik daar jullie een klein beetje van zien. Het is natuurlijk beter als U vandaag even zelf gaat kijken, daar is veel meer te zien.

 

Zaterdag 13 september 2008. Door toedoen van die vaste inzenders van foto's: Harrie Geraets en Jo Waegemans kan ik jullie vandaag met foto 2167 van "Zomaar un foto" het bezoek aan de Gouverneur laten zien. Jongens bedankt!

 

Vrijdag 12 september 2008. Heemkundevereniging "Oos Naer" organiseert dit weekend in samenwerking met de Openbare Bibliotheek een expositie van de attributen van de ex Jonge Schutten. Zaterdag 13-9-2008 om 14.30 uur wordt de tentoonstelling geopend met een inleiding door een van de oude leden: Dhr. Piet Stemkens. De tentoonstelling is open, zaterdag van 14.30 uur tot 17.00 uur en zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur.

Komt U ook even kijken?

 

Vrijdag 12 september 2008. Ik had gehoopt, vandaag een foto te kunnen plaatsen van het bezoek van de "Aoj Sjutte" aan het Gouvernement te Maastricht. Ofschoon dat Harrie van Pietjes zijn best heeft gedaan, om de foto tijdig bij mij te krijgen, is het mij niet meer gelukt om ze vandaag als "Zomaar un foto" te plaatsen. Dat zal dus morgen worden. Met foto 2166 van vandaag herinner ik er jullie aan, dat het weer met rasse schreden op de winter aan gaat, ofschoon dat dat ook een mooie tijd kan zijn. Kijk maar naar de foto.

 

Donderdag 11 september 2008. In de rubriek "Tot Jullie Genoegen" staat nu een volledig verslag van de "Open NK Ocean" zwemwedstrijden van de vorige week. De Neerse dames Peulen hebben weer goed gepresteerd. Proficiat! 

 

Donderdag 11 september 2008. Op 91 jarige leeftijd is op 8-9-2008 overleden Mevrouw To Dercks-Biermans, moeder van onze dorpsgenoot Wim Dercks van de Baand. Aan haar kinderen, kortom alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst is op zaterdag 13-9-2008 in de St.Urbanuskerk van Belfeld om 12.00 uur, waarna moeder bij vader begraven wordt. Het adres voor condoleances is: Nachtegaalstr.15, 5932CA TEGELEN. 

 

Donderdag 11 september 2008. Onze handboogschutters hebben op het in Neer door "Gezellig Samenzijn" georganiseerd concours geweldig gepresteerd. Met foto 2165 van "Zomaar un foto" laat ik de schutters en ook wat ze geschoten hebben, aan jullie zien.

 

Woensdag 10 september 2008. Foto 2164 van "Zomaar un foto" van vandaag, is een natuurfoto. Nooit gehoord van een "Waterkonijn"? Dan moet U zeker even gaan kijken. 

 

Dinsdag 9 september 2008. Er is een foto binnengekomen van de enkele dagen geleden geboren Fleur (zie 4-9-2008). De foto staat in de rubriek "Geboren". 

 

Dinsdag 9 september 2008. Op 4-9-2008 schreef ik over onze nieuwe Professor Erik van Heugten. Toen wist ik het nog niet zeker, maar nu kan ik jullie mededelen, dat zijn echtgenote Kimberly Ange in maart hier in Wageningen ook tot doctor is gepromoveerd. Als iemand daar meer van wil weten, ga dan naar de rubriek "Tot Jullie Genoegen" daar staat onder het bericht van Eric een aanvulling over Kimberly haar promotie.

 

Dinsdag 9 september 2008. Met foto 2163 van "Zomaar un foto" van vandaag, kan ik jullie een oude foto van een retraite bij Manresa in Venlo laten zien. Aan deze retraite deden een heleboel Neerenaren mee, toch staan er ook personen van een ander dorp op. Wie kent de Neerenaren en van welke plaats zou de rest kunnen zijn?

 

Maandag 8 september 2008. Het adres voor jullie condoleances bij het overlijden van Mevrouw Riet Bearda- Verheijden (zie 7-9-2008) is: Kloosterhof 2, 6093 CK Heythuysen.

 

Maandag 8 september 2008. Gistermiddag toch weer een paar foto's op de "Naerse" kermis genomen, om die jullie vandaag met foto 2162 van "Zomaar un foto" te kunnen laten zien.

 

Maandag 8 september 2008. Evenals in de 75 voorgaande weken, heb ik vandaag ook nu weer twee nieuwe foto's in de rubrieken:

Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde, staan.

 

Zondag 7 september 2008. Vanmorgen vroeg is op 91 jarige leeftijd overleden, onze oud Neerse, Mevrouw Riet Bearda- Verheijden weduwe van Sjoerd Bearda. Vermoedelijk zullen velen haar beter kennen als Grit van Braods Koeab. Aan haar familie Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst wordt gehouden op woensdag 10 september 2008 om 10.30 uur in de parochiekerk van Neer, waarna de crematie volgt in het crematorium te Baexem. Het correspondentieadres volgt nog.

 

Zondag 7 september 2008. Met foto 2161 van "Zomaar un foto" van vandaag, kan ik jullie een oude foto van een stuk Neerbeek laten zien. Het is het stuk boven de stuw/sluizen bij Nijs in de richting van het Horsum. 

 

Zaterdag 6 september 2008. Foto 2160 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat jullie met een oogopslag zien, hoe het er vanmorgen vermoedelijk alweer op het Kerkplein uitziet. Allemaal brommers waarvan de bestuurders na een heerlijk ontbijt, aan een 80 km lange rit beginnen. 

 

Vrijdag 5 september 2008. Dit weekend en het begin van de volgende week is het kermis in Neer. Dat wordt weer een drukke tijd. Ik zag in de "Agenda" staan voor zaterdag al drie verschillende dingen gepland.

 

Vrijdag 5 september 2008. "Zomaar un foto" nummer 2159 van vandaag, is een oudje waar veel mensen van Brumhold op staan. Zouden wij een lijst klaar krijgen met de namen er op?

 

Donderdag 4 september 2008. Vandaag is nog een geweldig mooi bericht bij mij binnen gekomen. Onze oud Neerenaar, nu een van die "Neerenaren in de vreemde" Dhr. Eric van Heugten, zoon van Sjra en Nelly van Heugten-Scheres van de Napoleonsweg, is in Amerika gepromoveerd tot PROFESSOR.

De volledige gegevens vinden jullie in de rubriek "Tot Jullie Genoegen" op de startpage van deze site. Daar staat ook zijn mailadres. Dat is toch een geweldige eer, die ook ons dorp ten deel valt en zeker een felicitatie waard!

 

Donderdag 4 september 2008. In de rubriek "Linken" is vandaag een link geplaatst naar "Seniorenvereniging St.Martinus NEER". Daaronder vinden jullie de berichten van die vereniging.

 

Donderdag 4 september 2008. De plechtige uitvaartdienst voor onze oud dorpsgenoot Dhr. Sef Vaes (zie 3-9-2008) echtgenoot van Mevrouw Wies Vaes-Litjens vindt plaats op zaterdag 6-9-08 om 11.00 uur in de H.Annakerk, Via Regia te Maastricht, gevolgd door de crematie in het crematorium Walpot, Pisartlaan 8 te Eijsden. Het condoleanceadres is: Dokter Bakstraat 1/h, 6216CA MAASTRICHT.

 

Donderdag 4 september 2008. Vannacht is in het St.Laurentius- ziekenhuis geboren: Fleur, dochter van Jac Sillekens en Astrid Theunissen en zusje van Lieve. Aan alle betrokkenen onze hartelijke gelukwensen. Het adres voor jullie felicitaties is: Kruissingel 28, 6088BC ROGGEL.

 

Donderdag 4 september 2008. De komende tijd zal het geregeld voorkomen, dat ik iets zal moeten/mogen plaatsen van of over d'n UM. Zo ook vandaag met foto 2158 van "Zomaar un foto". Daar laat ik U een bord mee zien, waar waarschijnlijk het logo op gebaseerd zal worden. Dat is echter niet zeker, dat kan ook een heel ander ontwerp worden.

 

Woensdag 3 september 2008. Gisteren 2 september 2008 is in Maastricht op 84 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenoot Dhr. Sef Vaes, zoon van "Sjoester Vaes vanne Riekswaeg". Aan alle betrokken: Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst is a.s. zaterdag, verdere gegevens ontbreken alsnog.

 

Woensdag 3 september 2008. Het is in totaal toch wel een zeer druk weekend geweest, want ik kreeg ook nog een foto binnen voor "Zomaar un foto" nummer 2157, waar enkele "Naerse Sjutte" in de vreemde op staan. Die hebben schijnbaar een mooie reis naar Wallonië gehad.  

 

Dinsdag 2 september 2008. Vandaag met "Zomaar un foto" nummer 2156, kan ik jullie de deelnemers van het "Naers Peloton" laten zien, poserend voor hun hotel vanwaar uit ze zondagmorgen weer terug fietsten naar "NAER".

 

Maandag 1 september 2008. Op de startpage van deze site heb ik voor enkele dagen mijn vraaggesprek met Paul Montforts van radio 3ML geplaatst. U mag 't beluisteren.

Ze maken het soms iets te ingewikkeld, maar als U de pagina geopend hebt, moet U kijken bij woensdag en dan zien jullie: "15:00-17:00 Vijftig plus 1e uur 2e uur" en daar moet geklikt worden op "2e uur", dan moet U kunnen luisteren.

 

Maandag 1 september 2008. Dat er toch nog creatieve mensen in deze contreien zijn, dat kan ik vandaag met "Zomaar un foto" nummer 2155, aan jullie laten zien. Persoonlijk kan ik daarvan genieten. U ook?

 

Maandag 1 september 2008. Evenals in de 74 voorgaande weken, heb ik vandaag weer twee nieuwe foto's in de rubrieken:

Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde, staan.

 

Maandag 1 september 2008. "Woonsfeer Aan den Boom" heeft nu ook een eigen site, echt een mooie en nu ook via de startpage van deze site te bereiken. Gaat U even kijken wat het bedrijf allemaal te bieden heeft? Dan moet ik er jullie toch ook nog eens op attenderen, hoeveel belangrijke gegevens er via deze site te vinden zijn. Hebt U 'n keer een vrij uurtje, maak dan de rubriek "Linken" en/of "Woordenboek" eens open, U zult versteld staan wat er allemaal te vinden is?

 

Maandag 1 september 2008. Een nieuwe maand is weer van start gegaan. Gaarne zou ik zien dat jullie, nu aan het begin van de nieuwe maand even via de linken op mijn startpage, de sites van de sponsors zouden bezoeken. Dikwijls hebben ze aan het begin van de nieuwe maand, extra aanbiedingen.

 

of per telefoon 0475-591317, kan ook met  06 30806452.  

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl