Het nieuws van oktober 2002:
Donderdag 31 oktober 2002.
Een van de trouwe kijkers naar mijn site, stuurde een mooie foto uit 1935. Vandaag staat ze onder nr.76 van "Zomaar un foto".

Woensdag 30 oktober 2002.
Vandaag in "Zomaar un foto" nr.75 een groep ambachtslieden. Het zijn stucadoors.
Ga ze maar eens zien.

Dinsdag 29 oktober 2002.
Mij bereikte het bericht, dat er nog iemand dood is in Neer, namenlijk de 77-jarige op 9-4-1925 in Antwerpen geboren Pieter Geysen, (ex?) priester. Hij is op 27-10-2002 in Roermond overleden en wordt op woensdag 30 oktober om 11.00 uur in Baexem gecremeerd. Zijn woonadres in Neer was: Ulensvaaren 24, 6086 GA.
Verdere gegevens ontbreken.

Foto nr.74 van "Zomaar un foto" die ik vandaag plaats, is een foto van vier emigranten, die naar Australië gingen in 1960. Zij werden weggebracht door familie en vrienden.
Op Schiphol werd deze foto gemaakt.

Maandag 28 oktober 2002.
Geboren op 26-10-2002 Kim Geraets, dochter van Ton en Ria Geraets-Stemkens. Ton is een zoon van Ben van Lins van Bernaad van Klein-Brumhold en Ria is een dochter van Harrie van Thies vanne Kappert gehuwd met Nel Winkelmolen (een zus van Kapiteins-Sjang), dus van beide kanten een echte Neerse.
Proficiat met deze aanwinst in de familie.
Wilt U ook feliciteren, het adres is: Sterrebosweg 18, 6086 RD Neer.

Overleden te Roermond op 27-10-2002 Jo Naus van de Kruisstraat echtgenoot van Toos Dirkx (van Piete-Wulm van Hanssum). Ofschoon Jo in Nunhem op 31-8-1934 in de molenaarswoning van de Leumolen is geboren, had hij twee Neerse ouders: Naus vanne Kruisstraat en Derikx vanne Waije. De uitvaartdienst zal op donderdag 31-10-2002 om 10.30 uur plaats hebben, waarna begrafenis op ons kerkhof.
Wij wensen de familie veel sterkte en onze oprechte deelneming bij dit verscheiden.
Wilt U ook condoleren, het adres is: Kruisstr.1, 6086 AR Neer.

Overleden op 77 jarige leeftijd (27-10-2002) in Roermond verpleeghuis St.Camillus, Tonnie Neelen, schoonmoeder van Paul Verheijen (Paul van Fried van Maxe-Grete). Wij wensen ook deze familie veel sterkte en onze oprechte deelneming bij dit verscheiden.
Wilt U ook condoleren, het adres is: Baron van Hövellaan 2, 6074 CG Melick.

Gisteren de dag dat Allerheiligen gevierd is geworden, was een zeer winderige dag. Hier in Neer valt het over het algemeen mee, maar in de noordelijke provincies en aan de zee, moet veel schade aangericht zijn.
In de kerk ben ik gisteren een foto gaan maken, van het bord dat ze daar plaatsen, met voor iedere overledene van het afgelopen jaar een kruisje.
Dit wordt gedaan, opdat wij de afgestorvenen niet vergeten! Ik vond het de moeite waard om ze te plaatsen, zodat jullie die in de vreemde wonen, ook onze doden kunnen gedenken in het gebed. Het is foto nr.73 van "Zomaar un foto".

Zondag 27 oktober 2002.
Zoals ik gisteren al vertelde, bleef ik nog even bij onze Wittekapel. Vandaag laat ik jullie in foto nr.72 van "Zomaar un foto de achterkant zien. Daar liggen de jongens die met een mijn omkwamen begraven. Een goede gelegenheid om even aan die verschrikkelijke tijd terug te denken.

Zaterdag 26 oktober 2002.
Bij toeval trof ik de weersverwachting voor morgen aan, ik laat ze hieronder voor de bezoekers van mijn site, volgen:
Opgesteld door het KNMI op zaterdag 26 oktober 2002 om 17:57 uur.
Bericht nummer: 2
ZWARE STORM AAN DE KUST MET KANS OP ZEER ZWARE WINDSTOTEN IN HET BINNENLAND
Vanaf zondagmiddag bestaat in de kustgebieden kans op
een ZWARE STORM uit west tot noordwest (windkracht 10). Boven land kunnen dan ZEER ZWARE WINDSTOTEN voorkomen tot 120-130 km/u.
UITLEG:
Zware storm.
Bij een zware storm, windkracht 10, worden gemiddeld over tien minuten snelheden bereikt van 89 tot 102 kilometer per uur (25 tot 28 meter per seconde). Een zeer zware storm, windkracht 11 volgens de schaal van Beaufort, haalt een tien minutengemiddelde van 103 tot 117 kilometer per uur (28 tot 32 meter per seconde). Tijdens windstoten kunnen dan korte tijd snelheden van 100 tot 150 kilometer per uur worden bereikt. Het KNMI waarschuwt dan voor zeer zware windstoten. Wanneer er kans is op zware storm en ook bij zeer zware windstoten geeft het KNMI een weeralarm uit, indien mogelijk voorafgegaan door een voorwaarschuwing.
In het binnenland komt windkracht 10 zelden voor, maar bij zware storm aan zee komen landinwaarts wel zeer zware windstoten voor. Het verkeer, vooral fietsers, bromfietsers, vrachtauto's en auto's met aanhanger en caravans, ondervindt hinder en moet bedacht zijn op deze zeer verraderlijke windvlagen. Bomen kunnen worden ontworteld, takken worden afgerukt en obstakels of gebouwen kunnen schade oplopen, wat grote risico's met zich meebrengt. De zware regen, die storm kan vergezellen, maakt het op de weg nog gevaarlijker.
Boven de oceaan veroorzaakt windkracht 10 zeer hoge golven van 9 tot meer dan 12 meter hoogte met overstortende golftoppen, veel schuim en een beperking van het zicht. Een zeer zware storm kan de golven tot 16 meter hoogte opzwepen en de zee is dan geheel bedekt met schuimstrepen. Op de ondiepe zuidelijke Noordzee worden bij zware tot zee zware storm golfhoogtes tot maximaal 10 meter bereikt; op andere delen van de Noordzee zijn golven tot 20 meter mogelijk.
Vooral in de periode oktober tot en met april wordt op weerstations langs onze kust nu en dan korte tijd windkracht 10 gemeten, maar een lang aanhoudende zware of zeer zware storm komt weinig voor. Sinds 1910 kwam in ons land in totaal 37 keer een storm voor waarbij minstens een uur lang windkracht 10 of meer woedde, waarvan 9 in de jaren negentig van de 20e eeuw.

Met de rubriek "Zomaar un foto" blijf ik nog even, in en rond de Wittekapel. Foto nr.71 is van het altaar in de kapel. Wij mogen trots zijn, dat wij zoiets in Neer hebben.

Vrijdag 25 oktober 2002.
In Heythuysen is op 23-10-2002 geboren: Daan een zoon van Roel en Henriëtte Heerschap-Peeters. Mariëtte is een dochter van Hay en Tien Peeters-Kuijpers en Tien is weer een dochter van Mina van Halfers-Sjeng oette Klein-Steeg, dus van Neerse afkomst. Vanaf deze plek wens ik hun een van harte proficiat!
Wilt U ook feliciteren? Het adres luidt: Vlasakker 15,6093 JT Heythuysen.

In "Ons Eigen Nieuws" van deze week staan de mensen, die het afgelopen jaar van ons zijn heengegaan en waar wij nu met Allerheilige, tegelijk met de andere overledenen voor bidden.
Mijn vraag aan jullie? Is het wenselijk, dat ik ze in deze rubriek ook nog eens vermeld, of ontvangen mijn lezers allemaal "Ons Eigen Nieuws"? Laat het aan mij horen!

Vandaag met foto nr.70 in "Zomaar un foto" laat ik jullie een mooi stukje Neer zien. Tenminste ik vond dat! Hoe jullie er over denken, dat hoor ik wel.

Donderdag 24 oktober 2002.
De seniorenverenigind "St.Martinus" liet mij weten, met het verzoek om er een beetje aandacht aan te schenken, dat het op 20 oktober, 25 jaar geleden was, dat in Neer een volksdansgroep werd opgericht met het achterliggende idee om meer te bewegen, voor ouderen. Op dinsdagmorgen 29 oktober 2002 van 9.00 tot 11.00 uur zal tijdens een gezamelijk treffen met de verenigingen uit Roggel, Buggenum en Heel, dit feit herdacht worden.

Woensdagmiddag 30 oktober is de gymclub aan de beurt met feestvieren. Dan zal die het feit herdenken dat ze 25 jaar geleden begonnen zijn. De juiste datum is niet bekend, wel weten ze, dat het enkele weken voor het volksdansen was. Op die woensdag is er van 15.00 tot 16.30 uur een herdenking met feestelijke les.

Foto nr.69 die ik vandaag plaats, is er nog een van Tjeu uit Nieuw Zeeland. Ze waren toen ze hier op vacantie waren op bezoek geweest bij Sjra Hanssen en 'dao waas shoône kal gedaon'. Is op de foto niet te zien! Zie ze onder "Zomaar un foto".
Heeft iemand van jullie ook eens een foto, die U aan anderen wilt laten zien? Mail ze mij (liefst zo rond de 500 b), vermoedelijk kan ik ze dan een keer plaatsen.

Woensdag 23 oktober 2002.
Onder foto nr.68 van "Zomaar un foto" plaats ik een foto van de pas gerenoveerde Friedessemolen met de stuw. Ze werd mij vanuit New Zealand gemaild en ik vond ze de moeite waard om te plaatsen.

Dinsdag 22 oktober 2002.
Vandaag, beter gezegd van middag, weer een bezoek aan de nieuw te bouwen school gebracht. Ik maakte er foto's waar ik er vier van heb geplaatst onder "School" en dan pagina 3. Ga ze daar maar zien.

Een paar dagen geleden schreef ik (17-10-02) over de bouw van appartementen en motelkamers op de plaats, waar ex hotel de Lindeboom staat. Tot nog toe niks gehoord, over wanneer van start wordt gegaan. Er schuin tegenover, waar de KJV heeft gestaan, is een groot kantoor gebouwd. Jullie kunnen er een foto van gaan bekijken, onder nr.67 van "Zomaar un foto".

Maandag 21 oktober 2002.
Foto nr.66 van "Zomaar un foto" is van fanfare "de Eendracht" in 1926 op het Dorpsplein. Jammer! Dat ik ze niet beter kon afdrukken, het was anders een juweeltje van een foto.

Zondag 20 oktober 2002.
Toen ik vanavond naar mijn post keek, was er een mail bij van buurt het "Klaverblad", geschreven door Karel Henderikx, Hammermolen 16, 6086 BG Neer. Tel.0475.594373.
De buurt bestaat 30 jaar en daar zal een reünie voor georganiseerd worden. Het programme was er bij. Ik zal het in zijn geheel hieronder laten volgen:
Buurt 'T Klaverblad viert 30ste verjaardag met reunie.
Op 6 november is 30 jaar geleden dat Buurtvereniging 't Klaverblad werd opgericht,
kortweg gezegd Buurt 't Klaverblad.
Om dit te vieren is er voor zondag 10 november een uitgebreid programma samen gesteld.
Het programma ziet er als volgt uit:
10.00 uur een H. Mis in de parochie kerk voor alle levende en overleden leden Buurt 't Klaverblad.
12.00 uur voor alle leden Brunch in feestzaal 't Klumpke (voor de kleintjes wordt er iets speciaals geserveerd).
14.00 uur reunie samen met oud buurt leden, buren, kinderen en kleinkinderen van leden welke nu elders wonen.
Voor de kinderen is er  van 13.00 uur tot 15.00 uur een  gast optreden.
Iedereen die enige relatie heeft gehad met Buurt 'T Klaverblad is hierbij vanaf 14.00 uur van harte uitgenodigd.

Vanmiddag samen met mijn vrouw An en schoonzoon Har en dochter Liesbeth naar St.Gerardus in Wittem geweest. Belofte maakt schuld wordt wel eens gezegd; aan die belofte, gedaan bij mijn hart-attaque, is nu voldaan. Zó zou men soms zeggen, dat er geen geloof meer is? Als men het daar dan ziet, gaan je de ogen toch wel open. Voor hen die er niet zijn geweest, is het niet te geloven hoe druk het er was en hoe daar nog wordt gebeden.

Vandaag zijn de Busseschutten met als koning Zieberte-Lot (Lowie Geraets van de Sterrebosweg) aan de beurt. Vermoedelijk was? Toen die foto gemaakt is, de Sterrebosweg nog Klein-Brumhold. Ga ze maar eens zien onder nr.65 van "Zomaar un foto".

Zaterdag 19 oktober 2002.
Vandaag in nr.64 van "Zomaar un foto" een luchtfoto van het dorp van Neer van voor 1992. Ga maar eens zien, wat er allemaal veranderd is.

Vrijdag 18 oktober 2002.
In Buggenum is op 17-10-2002 geboren: Sieb een zoon van Mario en Jolanda van Ratingen-Rougoor. Mario is een zoon van Huub van Jan van Cato, dus van Neerse afkomst. Vanaf deze plek een van harte proficiat!
Wilt U ook feliciteren? Het adres luidt: Bergstr.15/a, 6082 AJ Buggenum.

De foto van vandaag in "Zomaar un foto" nr.63, is een mooie foto van een mooie straat. Ga ze maar eens zien.

Donderdag 17 oktober 2002.
Bij de bekendmakingen van de gemeente Roggel en Neer zie ik vandaag, dat Burgemeester en wethouders bouwvergunning c.q. toestemming voor een melding hebben verleend aan: Van Kooten Grootvleeshandel te Montfoort voor het oprichten van 8 appartementen en 9 motelkamers aan Napoleonsweg 128 te Neer. (Dit is op het terrein van ex hotel "De Lindeboom".
Er staat ook nog bij, dat men binnen 6 weken na de dag van uitreiking een gemotiveerd en ondertekend bezwaarschrift kan indienen bij het college van B en W.
We zullen toch maar hopen, dat niemand het in zijn hoofd krijgt om dat te doen, dan is er een kans dat wij weer een mooie entreé van die kant uit, in Neer krijgen.
Ik zal proberen jullie van het reilen en zeilen op de hoogte te houden.

Het is bekend aan wie de gevonden trouwring toebehoort en ze komen hem vanavond ophalen. Hij is van Dhr.Mans uit Haelen, die hem verloren is toen ze met de hond van hun dochter (die in Neer woont) aan het wandelen waren. Ze hadden in het weekblaadje van Haelen een advertentie geplaatst en daar werden wij op attent gemaakt. Met 'n telefoontje was het toen geregeld.

Foto nr.62 van "Zomaar un foto" is weer een verrassingsfoto. Laat U nog maar eens verrassen!

Woensdag 16 oktober 2002.
Ondertussen dat ik voor de tweede keer ben wezen zwemmen (vorige week na veel jaren weer voor het eerst), heeft mijn dochter Liesbeth haar dagelijkse wandeling gemaakt en wat vindt zij daar in het gras op de dijk aan Hammermolen? Een prachtige dikke trouwring met het inscriptie: Maria ..-.-..... Omdat ze weet dat ik aan genealogie doe, kwam ze er mee naar mij. Bij mijn gegevens vond ik vijf Maria's die in het gegeven jaar gehuwd zijn, maar niet de precieze datum. Is Uw trouwring zoek of kent U iemand anders die zijn trouwring verloren heeft? Ja? Als diégene mij de trouwdatum die in de ring staat kan noemen, dan heeft hij zijn trouwring weer snel terug.
Zegt het voort! Laten wij met z'n allen proberen, iemand blij te maken.

Vandaag in nr.61 van "Zomaar un foto" een huiselijk tafereeltje, vroeger bij ons thuis.

Dinsdag 15 oktober 2002.
Vandaag plaats ik al de zestigste foto in "Zomaar un foto". Op deze en andere rubrieken krijg ik geregeld wel eens een reactie, maar naar het aantal kijkers dat mijn site bezoekt vind ik het wat magertjes. Om ze aktueel te houden, zou ik graag ingelicht worden, over wat jullie zo al zoeken. Ook als ik vragen stel en iemand weet het antwoord, laat het dan weten. Om een schrijffout geef ik niets, die maak ik zelf ook.

Maandag 14 oktober 2002.
Vandaag laat ik nr.59 van "Zomaar un foto" zien. Het is een nog niet gepubliceerde foto van het hoog water van 1993. Ze is genomen met tegenlicht, dat geeft een meer sombere sfeer. Daardoor is goed te zien, welk leed zo'n ramp meebrengt.
Kijk ook eens naar het bedrijf, dat ik gisterenavond nog heb geplaatst.

Vanmorgen moest ik al om zes uur uit de veren; dit in verband met bloedprikken om 8.00 uur en er na een andere controle in het acM ziekenhuis in Maastricht. Gelukkig was alles naar omstandigheden goed. Tot nog toe was mij niets verboden; pf verpleegkundige Josianne Janssen gaf mij vandaag duidelijke richtlijnen over: hoe in de toekomst te leven. Mijn hartelijke dank daarvoor!

Zondag 13 oktober 2002.
Het is weer in de hele vroege morgen, dat ik dit schrijf. Ben ook pas terug uit Meijel waar ik gisteren avond mee naar toe ben geweest. Mannenkoor "Maas- en Neergalm" mocht daar mee een concert verzorgen. Het koor trad als laatste op en kreeg een geweldig applaus, dit ten teken dat er goed gezongen was en er voor een goed reportoir gekozen was. Over tot de orde van de dag! Met foto nr.58 van "Zomaar un foto" van vandaag, heb ik weer eens voor een groepsfoto gekozen. De namen staan er bij; U hoeft vandaag dus niet te puzzelen als U dat niet graag doet.

Vanmiddag naar het deze week nieuw geopende bedrijf "KNLIGHT"-verlichting geweest kijken. Ondanks dat ik aan de late kant was, heerste er een gezellige drukte. Ik heb er een reportage gemaakt. Jullie kunnen ze vinden onder "Bedrijven" op de startpagina, ga omlaag naar de regel KNLIGHT-verlichting, klik daar op en ik weet zeker dat U geniet, omdat wij in Neer zo een prachtig bedrijf, bij hebben gekregen.

Zaterdag 12 oktober 2002.
Weer geen nieuws binnengekregen vandaag. Blij dat ik met "Zomaar un foto" begonnen ben, dan is er tenminste elke dag iets om naar te kijken. In nr.57 zien wij een groep personen, die rond 1950 een reisje hebben gemaakt. Probeer, voor dat U de bijgeleverde namen bekijkt, zelf eens te achterhalen wie U nog kent.

Schreef ik in de hele vroege morgen, dat er geen nieuws was, in de krant van vanmorgen stond het bericht: dat in het veerhuis, tegenwoordig heet het "Boothuis de Troost", op 7-10-2002 een dochtertje geboren is. Ze heet Vera. Aan haar gelukkige ouders en zusje Sofie een van harte proficiat.
Wilt U ook feliciteren? Het adres is: Hanssum 47, 6086 BT Neer. Tel.0475.594925.

Vrijdag 11 oktober 2002.
Foto nr.56 van "Zomaar un foto" is een foto van onze parochiekerk van voor 1908.
Hebt U er interesse in? Ga ze dan zien!

Donderdag 10 oktober 2002.
In mijn archief vond ik een foto (binnengekregen via Giel Louisse) van het kampioens dameshandbalteam, seizoen 1958/59. Lang geleden, maar een feit om nu nog trots op te zijn. Ga de foto zien onder nr.55 van "Zomaar un foto".

Woensdag 9 oktober 2002.
Vanmorgen ben ik, na ongeveer 40-jaren, weer eens wezen zwemmen. Mijn broeder Gerla had mij hiervoor uitgenodigd. Jan Rosendaal was de chauffeur en om kwart over tien werd er vertrokken naar het zwembad aan de Roggelseweg in Haelen. Een prachtig ingericht bad en veel Neerse bekenden, die er ook hun baantje kwamen trekken. Het mooiste is? Ik kon nog zwemmen! Dus het is voor herhaling vatbaar. Even voor twaalf uur waren we weer thuis en me goed ontspannen. Woont U bij een zwembad, ik kan U aanraden, het ook eens te proberen.

In mijn gedachten denk ik nog dikwijls aan de jaren van zo rond de oorlog 1940/44. De tijd dat nog heel veel uitgevonden moest worden en dat is in die tijd begonnen.
De foto nr.54 in "Zomaar un foto" is weer eens uit die tijd. Ga ze maar eens zien!

Dinsdag 8 oktober 2002.
Vandaag in "Zomaar un foto" nr.53 weer eens een verrassingsfoto. Ben benieuw of iemand mijn vragen kan beantwoorden?

Maandag 7 oktober 2002.
Nader bericht over Har Derikx. Har wordt op donderdag 10-10-2002 begraven op de begraafplaats "Tussen de Bergen" te Roermond, na een plechtige uitvaartdienst om 10.30 uur in de parochiekerk van de H.Geest.
Condoleanceadres: Dr.Leurszijstr.20, 6041 KN Roermond.

Er is geboren: Brian, een zoon van Wiljon en Petra Rijs-de Bock. Wiljon is een zoon van Jan van Riese-Giel vanne Kruutsstraot. Wiljon en Petra van harte gefeliciteerd.
Wilt U ook feliciteren, het adres is: Bongert 8, 6086 NK Neer.

Een Kessels bedrijf heeft het bankgebouw in de Steeg geverfd. Daardoor viel het mij in, dat wij in Neer geen zelfstandige huisschilders meer hebben. Het is nog niet zo ontzettend lang geleden dat er drie waren en die ook nog eens bewezen, dat als het moest samengewerkt kon worden. Zie voor het bewijs, foto nr.52 van "Zomaar un foto" van vandaag.

Zondag 6 oktober 2002.
In het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond is vandaag in de vroege morgen plotseling overleden, de 62-jarige Har Derikx, beter bekend als Har van Sjeng van Bukskes-Lên. Har is wel in Roermond geboren, maar omdat allebei zijn ouders uit Neer komen, maak ik er hier melding van. Verdere gegevens ontbreken op dit moment nog.
Vanaf deze plaats wens ik zijn vrouw, kinderen en familie, de sterkte om dit zware verlies te dragen.

Vrijdag schreef ik, dat in de Steeg een gebouw in het rood stond. Kijk vandaag naar nr.51 van "Zomaar un foto" en U begrijpt wat ik bedoel.

Zaterdag 5 oktober 2002.
In Roermond is op 3 oktober 2002, de 67-jarige oud-dorpsgenoot Johannes Bongaerts (Jan vanne Vriet) overleden. Ofschoon de Vrijthof nu bij de gemeente Haelen hoort, hoorde hij voor de herindeling bij de gemeente Neer.
De uitvaartdienst is op 8 oktober om 10.30 uur in de parochiekerk van St.Servatius te Nunhem, waarna de crematie plaats vindt in Baexem.
Vanaf deze plaats wens ik de nabestaanden, de sterkte om dit zware verlies te dragen.
Zou U ook willen condoleren, het adres is: Burg.Geuljanslaan 32 6041 NB Roermond.

Foto nr.50 van "Zomaar un foto" is een foto van een gedeelte van de Hoogstraat, zoals het eerder eens was.

Vrijdag 4 oktober 2002.
Vanmorgen tijdens het fietsen, kwam ik bij het tweewielerbedrijf Winkelmolen-Geenen terecht. Ik mocht hun prachtig bedrijf fotograferen en laat de foto's aan jullie zien. Ga naar mijn beginsite, klik op "Bedrijven" en ga omlaag naar "Tweewielerbedrijf Winkelmolen-Geenen", klik op die regel en geniet.

Tijdens mijn fietstochtje kwam ik door de Steeg en wat ziet mijn oog? De Rabo-bank en de nieuwe apotheek stonden beiden helemaal in het rood. Gewoon niet te geloven, maar waar!
Een dezer dagen kunt U het zien bij "Zomaar un foto". Hou het dus in de gaten.

Laat U vandaag, met foto nr.49 van "Zomaar un foto" maar weer eens verrassen. Het is een foto op verzoek en ik hoop, dat ik meerdere van mijn kijkers, er mee kan verblijden.

Donderdag 3 oktober 2002.
Komt mij vandaag nog laat ter oren, dat Huub Nijssen (Huub van Halfers-Sjeng van Gerhegge) op 1 april 2002 al 25-jaar als ambtenaar buitendienst bij de gemeente werkzaam is. Huub ik wens je vanaf deze plaats van harte proficiat met deze staat van dienst. Willen jullie hem ook feliciteren? Het adres luidt: Beukenlaan 8, 6086 CR Neer.   Zijn e-mailadres: hub.nijssen@hetnet.nl

Wie herinnert zich de muziekverein "Tudderen" nog? U niet? Ga ze dan zien onder nr.48 van "Zomaar un foto". De in die tijd jonge mannen, hebben veel plezier rond in deze contreiën gebracht.

Woensdag 2 oktober 2002.
Vandaag naar het azM in Maastricht op controle geweest. Zoiets houdt lang op; ik moest er om 12.00 uur zijn en het was na vijven pas terug. Zodoende is hier niets gebeurd. Dan ga ik morgen maar met frisse moed verder.
Op de foto van vandaag had ik al enkele reacties. Ze vonden het een mooi Neers plekje en ook nog een goed gemaakte foto. Mensen: bedankt!

Afgelopen zondag tegen de avond maakte ik met mijn vrouw nog een wandeling. Wat is ons Neer toch mooi! Ik maakte enkele foto's. Een wil ik jullie niet onthouden, ze staat onder nr.47 van "Zomaar un foto". Ga ze daar maar eens zien!

Dinsdag 1 oktober 2002.
Laat jullie maar weer eens verrassen met foto nr.46 van "Zomaar un foto".

Gisteren ben ik weer eens in de gelegenheid geweest een straat in Neer te fotograferen. Qua aantal huizen was "Wienerte" niet zo moeilijk, maar om er bij te komen aan de kant waar ik de huizen graag gefotografeerd had dat was moeilijker, maar het is gelukt. Ga ze maar eens zien via "Neer" en dan "Wienerte" nemen.Hebt U eens een nieuwtje, Neer aangaande, mail het mij: pjtim@wish.netWilt U het nieuws van de voorgaande tijd zien, klik dan op deze regel!
Hebt U eens een nieuwtje, Neer aangaande, mail het mij: pjtim@wish.net