Het nieuws van mei 2008:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".

Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.

 

 

Zaterdag 31 mei 2008. Vandaag bereikte mij het bericht van een 65 jarige bruiloft. Een BRILJANTEN-bruiloft in NEER. Niet te begrijpen, dat zoiets zo stil verlopen is. Of het zou moeten zijn, dat het op eigen verzoek is. Dat maakt het dan natuurlijk anders. Het is nog niet zo heel lang geleden, dat een gouden huwelijk al met serenades en heel veel tam-tam gevierd werd. Hopelijk doen de bezoekers aan deze site, zich even de moeite en gaan in de rubriek "Briljanten huwelijk" kijken en sturen dan een felicitatie. Het kan ook per mail.

 

Zaterdag 31 mei 2008. Geboren: Petrus Gerardus, roepnaam Giel, broertje van Meike en zoon van Folkert en Miranda Noblesse-Moors. Folkert is een oud Neerenaar en een zoon van Pierre en Nellie Noblese-Peters. Aan alle betrokkenen, een van harte proficiat!

Het adres is: Van den Bongaertstr.19, 6081BD HAELEN.

 

Zaterdag 31 mei 2008. Foto 2062 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat jullie een aantal jonge ruiters zijn, die zojuist een diploma hebben ontvangen. Jongens en meisjes, hartelijk gefeliciteerd daarmee.

Hoe wordt die oranje achtergrond ervaren?

 

Vrijdag 30 mei 2008. Vanavond is in onze St.Martinuskerk, in de dienst van 19.00 uur, aan 25 kinderen het H.Vormsel toegediend.

Aan alle vormelingen: een van harte PROFICIAT!

 

Vrijdag 30 mei 2008. Hebt U het al gezien? De rubriek "Zomaar un foto" heeft een nieuw jasje gekregen. Ga nu niet denken, dat dit met het grote "Oranje" te maken heeft. Nee, ik kreeg een klacht dat niet alle linken in die rubriek het nog goed deden. Dat kon ik alleen verhelpen, door alles opnieuw in te voeren. Nu komt het. Waarom dan een oranje achtergrond? Een tijd terug las ik eens, dat zwart op oranje de beste combinatie is om te lezen, zeker voor oudere mensen. Dus daarom!

 

Vrijdag 30 mei 2008. In de rubriek "Tot Jullie Genoegen" staan drie nieuwe berichten. Ze hebben allemaal te maken met festiviteiten die dit weekend te doen zijn. 

 

Vrijdag 30 mei 2008. Een echt mooi oudje kan ik jullie vandaag met foto nummer 2061 van "Zomaar un foto" laten zien. Laat het even weten, als het nodig is dat ik die andere nog eens laat zien?

 

Donderdag 29 mei 2008. Een opmerkzame bezoekster aan deze site liet mij vandaag weten, dat op foto 2058 van de reünie een foutje stond. Nummer 12 moest zijn Lies van Pol en niet Ellie. Bedankt! Het is bij de foto ondertussen gewijzigd.

 

Donderdag 29 mei 2008. Geboren op 27 mei 2008 Yves, broertje van Luc en zoon van Jeroen Le Large en onze oud dorpsgenote Marike Derikx. Voor de duidelijkheid: Marike is een dochter van Gerrit en Dide. Aan alle betrokkenen: onze hartelijke gelukwensen!

Voor felicitaties is het adres: In de Bremmen 14, 6081CH HAELEN.

 

Donderdag 29 mei 2008. Met foto 2060 van "Zomaar un foto" van vandaag, kan ik jullie door toedoen van Ton van Lier iets heel aparts laten zien. Eerlijk! Ik had zoiets nog niet gezien. Ton, het is een goede geste, dat je het met de kijkers naar deze site wilt delen. Bedankt!

 

Woensdag 28 mei 2008. Gisteren was er een grote HaFa Manifestatie (tussen de 150-200 jeugdmuzikanten) in Heythuysen. Vermoedelijk betekend HaFa: Harmonie Fanfare. Harrie van Pietjes nam er foto's. Vijf kan ik er jullie laten zien. Ze zullen een korte tijd te zien zijn in de rubriek "HaFa". Als je ze wil overnemen, doe het dan direct!

 

Woensdag 28 mei 2008. Met foto 2059 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een klein beetje zien van die onderdelenbeurs en oude brommers show van afgelopen zaterdag, georganiseerd door Bromfietsclub 't Pronkstök uit Neer.

 

Woensdag 28 mei 2008. Die anonieme bezorger van de namen bij foto 2058 was, daar ben ik gisteravond pas laat achter gekomen: Lien Peeters. Lien hartelijk dank, was je daar extra voor van Herkenbosch naar Neer gekomen?

 

Dinsdag 27 mei 2008. Met dank aan een anonieme bezorger van de namen bij foto 2058, heb ik die vandaag nog bij de foto kunnen zetten.

 

Dinsdag 27 mei 2008. Met foto 2058 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een groep "Naerse" schonen zien, die afgelopen zaterdag, samen met de juf van toentertijd een reünie hadden.

 

Maandag 26 mei 2008. Zoals altijd op maandag ook nu weer twee prachtige nieuwe foto's in de rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde, precies zoals dat in de afgelopen 60 weken ook al heeft plaatsgevonden.

 

Maandag 26 mei 2008. Gisteren: de Sacramentsprocessie! Natuurlijk laat ik jullie daar met "Zomaar un foto" nummer 2057 van vandaag, iets van zien. Toch mooi dat wij dat in Neer nog hebben. Er was gisteravond al een mail van een in Grathem geboren trouwe kijker uit Wessem, die had gistermorgen een hele tijd op de Napoleonsweg moeten wachten vanwege onze processie. Daar schreef hij mij over:

Hallo Piet , wij kwamen vanmorgen door Naer, moesten ongeveer 10 minuten wachten op de Napoleonsbaan, de processie kwam langs, had vanaf mijn jeugd nooit meer zoiets gezien, zo een lange stoet was het vroeger bij ons in Grathem niet, ben ik misschien vergeten maar in Wessem is dit niet meer, een van de verkeersregelaars vertelde dat het kwam door de schutterijen met hun vele leden. Ik heb gehoord dat ze dat in Wessem ook weer in ere willen herstellen, ik hoop dat het hun lukt, is toch wel mooi. Met vriendelijke groet, Peter.

 

Zondag 25 mei 2008. Wat een prachtig mannenzang concert heeft Maas- en Neergalm in het kader van hun 125 jarig bestaan, gisteravond georganiseerd en ten gehore laten brengen. Met foto 2056 van Zomaar un foto" laat ik jullie daar een beetje van zien.

 

Zaterdag 24 mei 2008. Weet U nog wat was op de "bleik" liggen is? Niet? Dan moet U zeker naar foto 2055 van "Zomaar un foto" van vandaag gaan kijken. Weet U nog precies, hoe dat allemaal in zijn werk ging? Neem dan contact met mij op, dan maken wij daar een mooi verhaal over.

 

Vrijdag 23 mei 2008. In de rubriek "Geboren" staat nu ook een foto van de pas geboren Tuur Gommans (zie 22-5-2008).

Kijk daar voor de andere gegevens.

 

Vrijdag 23 mei 2008. Gisteren 22-5-2008 is geboren Elaine, dochter van Roland en Cynthia Geeven. Wij wensen alle betrokkenen een van Harte Proficiat. In de rubriek "Geboren" staan alle gegevens en ook een foto van de baby. Ga maar eens kijken!

 

Vrijdag 23 mei 2008. Met foto 2054 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie weer een oudje zien. Wie kan er iets meer over vertellen?

 

Donderdag 22 mei 2008. Geboren op woensdag 21 mei 2008, Tuur een broertje van Yaniek en Jesper, zoon van Judith en Roland Gommans-Kuijpers. Judith is een oud Neerse en een dochter van Dré en Anny Kuijpers-Joosten. Aan alle betrokkenen, een van Harte Proficiat! Het adres is: Winkelveld 1, 6088HG ROGGEL.

 

Donderdag 22 mei 2008. Het zal ondertussen wel voldoende bekend zijn, dat ook voor de rubriek "Zomaar un foto" een ingezonden foto van een bezoeker aan deze site, als het even kan: voorrang krijgt? 

Zo ook vandaag. Een P van Rijt stuurt foto's in van de Oude Schutten, tijdens de optocht afgelopen zondag in Ool. Daar is er een van gebruikt voor foto 2053 van vandaag. Een pracht foto, maar weinig publiek.

 

Woensdag 21 mei 2008. In de rubriek "Tot Jullie Genoegen" is een belangrijke mededeling geplaatst voor dit weekend.

Wat een prachtige tuin, is dat!

 

Woensdag 21 mei 2008. Vandaag is er weer een foto van de mannen, die op een gedeelte van de kaft van het boek "Van Naer Haer" staan, aan de beurt. Met foto 2052 van de rubriek "Zomaar un foto" laat ik die jullie zien. Het is het bovenste stuk van de rug van het boek.

 

Dinsdag 20 mei 2008. In de rubriek "Allerlei" staat een belangrijk bericht van de Zaalvoetbalclub. Zoals jullie wel weten (er heeft een foto van de Kampioenen op deze site gestaan) zijn ze Kampioen. Ga eens kijken en nog beter? Bezoek hun receptie a.s. vrijdag!

 

Dinsdag 20 mei 2008. In Roggel is op 19 mei 2008 op 99 jarige leeftijd (op 6 juli zou ze 100 jaar oud worden) overleden, de moeder van onze dorpsgenote Agnes Boonen-Coumans, Mevrouw Truuke Coumans-Bergs. Aan haar vele nakomelingen betuigen wij Onze Oprechte Deelneming. De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op vrijdag 23 mei 2008 om 10.30 uur in de parochiekerk van Roggel, waarna de begrafenis volgt op het R.K. kerkhof aldaar.

Het condoleanceadres is: Heverstraat 20, 6088BH ROGGEL.

 

Dinsdag 20 mei 2008. Met foto 2051 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een klein beetje zien van de illegale zwemmertjes die ze in ons zwembad aan het "Ligteveld" hebben betrapt.

 

Maandag 19 mei 2008. In de rubriek "Tot Jullie Genoegen" staat een mededeling van de bromfietsclub: 't Prónksjtök.

 

Maandag 19 mei 2008. Zoals altijd op maandag ook nu weer twee prachtige nieuwe foto's in de rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde, precies zoals dat in de afgelopen 59 weken heeft plaatsgevonden.

 

Maandag 19 mei 2008. Gisteren hebben 32 kinderen van b.s. De Kwir de Eerste H.Communie gedaan. Ondanks dat het in die morgenuurtjes nog behoorlijk fris was (gelukkig geen regen), waren het toch opgewekte jongens en meisjes waar ik enkele foto's van kon maken. Met foto 2050 van "Zomaar un foto" van vandaag, kan ik ze jullie laten zien. Allemaal een van Harte Proficiat!

 

Zondag 18 mei 2008. Door toedoen van Harrie, vandaag met foto 2049 van "Zomaar un foto" weer terug in de natuur. Zo mooi gekleurd kan een klaverveld zijn en het is net, of dat zoiets in Neer nog meer kleur krijgt.

 

Zaterdag 17 mei 2008. Voor de rubriek "Zomaar un foto" heb ik vandaag met foto nummer 2048 een paar foto's van het gisteravond ingezegende nieuwe "Maximiliaanse hagelkruis". Het was een mooi gebeuren en veel belangstellenden hadden de weg naar de "Ariksweg" gevonden. En niet voor niks, het was echt de moeite waard!

 

Vrijdag 16 mei 2008. "Zomaar un foto" nummer 2047 van vandaag is een oude retraitefoto, genomen aan huize Manresa te Venlo. Is er nog iemand die iemand op die foto herkent? Laat dan iets horen.

 

Donderdag 15 mei 2008. Het "Maximiliaans hagelkruis" wordt ingezegend. In de rubriek "Tot Jullie Genoegen" kunt U er alles over lezen. Bent U er morgenavond ook?

 

Donderdag 15 mei 2008. Met "Zomaar un foto" nummer 2046 van vandaag laat ik jullie de laatste echte schaapsherder van "NAER" op een foto zien.

 

Woensdag 14 mei 2008. Op het "Heimenke" en die door de lucht vliegende plastiek is een reactie binnengekomen. Die reactie staat in de rubriek "Kleiduivenwedstrijd 2008" onder de foto's van dat wervelwindje. Als ik het goed begrijp, is die plastiek meer dan 2 km door de lucht gevlogen.

 

Woensdag 14 mei 2008. Geboren op 10 mei 2008: Daan, broertje van Mara en Roy, zoon van Peter en Astrid Steuten-van de Staij. Aan alle betrokkenen een van Harte Proficiat. Het adres voor Uw felicitaties is: Baand 1, 6086CC NEER.

 

Woensdag 14 mei 2008. Het museum "Brouwershoof" gaat binnenkort weer open. Op de startpage van deze site vindt U alle gegevens.

 

Woensdag 14 mei 2008. Foto 2045 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat jullie een foto zien, genomen in de mobilisatietijd voor het café van Toon van d'n aoje Gieërla. 

 

Dinsdag 13 mei 2008. Meer foto's van de Kleiduivenwedstrijd en het bezoek van het "Heimenke" aan deze wedstrijd zijn te zien in een aparte rubriek "Kleiduivenwedstrijd 2008".

Daar staan ook de einduitslagen van de wedstrijden.

 

Dinsdag 13 mei 2008. Met "Zomaar un foto" nummer 2044 van vandaag laat ik jullie een klein beetje van de Kleiduivenwedstrijd van gisteren zien. Hopelijk kan ik in de loop van de dag de uitslag en nog een serie foto's plaatsen. 

 

Maandag 12 mei 2008 Tweede Pinksterdag. Van de ponyclub is een bericht over hun activiteiten binnengekomen. Het is geplaatst in de rubriek "Tot Jullie Genoegen". Een prachtige ontspanning voor de paardrijdende jeugd.

 

Maandag 12 mei 2008 Tweede Pinksterdag. Vandaag is geboren:

Maud, zusje van Isa en een dochter van Roger en Nicole Saelmans-van Wijlick. Aan alle betrokkenen een van Harte Proficiat.

Het felicitatieadres is: Rinderloop 10, 6086NT NEER.

 

Maandag 12 mei 2008 Tweede Pinksterdag. RKSVN - C2 Kampioen.

Een foto van dat team kunt U met dank aan Marij Dorssers vinden, in de rubriek "Tot Jullie Genoegen".

 

Maandag 12 mei 2008 Tweede Pinksterdag. Zoals altijd op deze dag, organiseert de Jagersvereniging "Neer" weer haar jaarlijkse Kleiduivenwedstrijd. Kom genieten van deze mooie sport! 

 

Maandag 12 mei 2008 Tweede Pinksterdag. Zoals altijd op maandag ook nu weer twee prachtige nieuwe foto's in de rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde, precies zoals dat in de 58 weken heeft plaatsgevonden. Voor de rubriek "Neerenaren in de Vreemde" staan er twee op de wachtlijst, dus even geduld.

 

Maandag 12 mei 2008 Tweede Pinksterdag. Gisteren en eergisteren was het in Nederland Nationale molendag. Van onze gerestaureerde Friedesemolen ben ik een paar foto's gaan maken. Met foto 2043 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik die jullie zien.

 

Zondag 11 mei 2008 Pinksterdag. Er is één reactie op foto 2041 binnengekomen, die kunt U zolang de foto nog staat, onder die foto lezen.

 

Zondag 11 mei 2008 Pinksterdag. Vandaag laat ik jullie met foto nummer 2042 van "Zomaar un foto", met enkele foto's uit 2005 een voorproefje zien van de Kleiduivenwedstrijd die jagersvereniging "NEER" morgen organiseert. U bent daar van harte uitgenodigd. Er is geen entree. Voor een natje en een droogje is gezorgd.

 

Zaterdag 10 mei 2008. Mensen bedankt voor jullie reactie op de diverse foto's. Het is ondoenlijk om op alles rechtstreeks te antwoorden. Het meeste kan ik met een algemeen bericht verklaren en uitleggen. Zou iemand toch een uitgebreider antwoord verwachten, laat dan nog even iets horen.

Bij foto 2040 staan nu (op twee na) de namen. Is er iemand die van die twee nog een naam weet, (wel zeker weten) laat dan iets horen.

 

Zaterdag 10 mei 2008. "Zomaar un foto" nummer 2041 is een foto die Cor Moors mij zond. Er was een verhaaltje bij, dat gaat over een mezenpaar en dat ons verteld hoe hard zo'n paar moet werken om hun kinderen (de jonge meesjes) groot te krijgen. Het deed mij aan de huidige maatschappij denken, dat het voor zeer velen, zwaar werken is.

 

Vrijdag 9 mei 2008. Ik had toch om reacties gevraagd op de antwoorden op foto 2039? Het is sterk, allen die daarop gereageerd hebben, kozen voor nummer 7, de inzending van Gradje Custers. Grad dat verdiend een van harte PROFICIAT!

Een beoordeling zal ik hier laten volgen:

Piet, alle 7 zijn verdienstelijk. Maar Grad Custers maakte voor mij de beste omdat hij het Panta Rhei idee hanteert. (Grieks). Alles stroomt voorbij, alles is steeds in wording. Theorie van Hesiodos.
Maar nogmaals, de overige zijn ook goed!
Hein van Stekelenburg,  Amsterdam.

 

Vrijdag 9 mei 2008. In de rubriek "Gouden Huwelijk" staat een oud Neerenaar, die vandaag zijn 50 jarig Huwelijk viert. Wensen jullie Jan en Truus ook even PROFICIAT?

 

Vrijdag 9 mei 2008. Vandaag met foto 2040 van "Zomaar un foto" weer eens een zeer mooi oudje. Bent U het, die ze allemaal kent, die er op staan? Dan laat het maar even weten.

 

Donderdag 8 mei 2008. Zeven mooie antwoorden zijn er binnen gekomen op de vraag bij foto 2039. Met moeite heb ik ze bij de foto kunnen plaatsen. Willen de kijkers naar deze site even de moeite nemen en mij laten weten, welk antwoord hun het meeste aanspreekt?

 

Donderdag 8 mei 2008. Met foto 2039 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een foto zien, die ik een keer aan het doodshuisje boven aan het kerkhof heb genomen. Lees de tekst bij de foto en schrijf in 50 woorden een verhaaltje of gedicht, van dat wat die banken tegen elkaar aan het zeggen waren. Alle inzendingen die vandaag om 19.00 uur binnen zijn, publiceer ik.

Wie maakt het mooiste verhaaltje?

 

Woensdag 7 mei 2008. Voor de foto's van "Zomaar un foto" 2038 van vandaag heeft Harrie van Pietjes weer gezorgd. Hij had er ook nog een vraag over, wie kan hem het juiste antwoord geven? 

 

Dinsdag 6 mei 2008. Met foto 2037 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik enkele foto's van Harrie van Pietjes zien, over het wel en wee van de roodwangschildpadden.

 

Maandag 5 mei 2008. Zoals steeds op maandag ook nu weer twee prachtige nieuwe foto's in de rubrieken: Ons Mooi Limburg en Neerenaren in de Vreemde, precies zoals dat in de 57 weken hiervoor ook is gebeurd.

 

Maandag 5 mei 2008. Van Jo Waegemans ontving ik een fantastische foto. Hij zelf noemde het een "Oorlogsfoto" en ofschoon er geen enkel geweld op te zien is, spreekt de foto boekdelen. Goed kijken naar de foto, daarna de ogen sluiten en allen die in de oorlog iets meegemaakt hebben, zullen weer herinneringen voelen opkomen.

Een foto die volledig past bij de Herdenking van gisteren. Daarom heb ik ze gekozen voor foto 2036 van "Zomaar un foto" van vandaag, Bevrijdingsdag! 

 

Zondag 4 mei 2008. Gisteren was het zover: de Meiboom werd geplaatst. Heb ik anders altijd het plaatsen laten zien? Met foto nummer 2035 van "Zomaar un foto" laat ik dit jaar het vervoer zien.

 

Zaterdag 3 mei 2008. Bij R.K.S.V.N. is de B1 Kampioen geworden. In de rubriek "Tot Jullie Genoegen" staat een foto van het winnende team met hun leiders. Een van harte PROFICIAT is hier op zijn plaats!

 

Zaterdag 3 mei 2008. Van het verloop van de "Naerse Kroegentocht" heb ik niets gehoord. Ik was zelf niet in de gelegenheid om een paar foto's te gaan maken, maar misschien komt morgen iets binnen.

 

Zaterdag 3 mei 2008. Foto 2034 van "Zomaar un foto" van vandaag laat jullie vier (toen) jonge mannen zien, met elk een mooie brommer bij zich, die nu wel een paar knikkers waard zouden zijn.

 

Vrijdag 2 mei 2008. Met foto 2033 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie de nieuwe Koningen 2008 van de Bussen-Schutten zien. Het zijn Melvin Peeters uit Venlo en als Jeugdkoning Sjoerd Theis, hier uit de Kwir. Voor beiden: een van harte Proficiat!

Voor die het is opgevallen, in eerste instantie stond er voor de Jeugdkoning een foto met de derde prijswinnaar er op, op de site.

Die daar nu staat, daar staat Koning Sjoerd op! Onze excuses!

 

Donderdag 1 mei 2008. In de rubriek "Tot Jullie Genoegen" staat een nieuwe oproep. Deze is van Dhr. en Mevrouw Tjeu en Marij Scheepers- van de Moosdijk.

 

Donderdag 1 mei 2008. Van de Bussen - Schutten kwam het verzoek om het onderstaande bericht te plaatsen:

Zaterdag 3 mei zal de Meiboom weer geplaatst gaan worden. Bijeenkomst voor de leden van de Bussen - Schutten bij cafe Manuslust om 16.30 uur, waarna in optocht naar het Kerkplein zal worden gelopen met de boom. Vanaf 17.00 uur zal hij weer recht op gezet gaan worden door de oud-koningen en overige leden van de Bussen - Schutten.

 

Donderdag 1 mei 2008. Foto 2032 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat jullie de Jubilarissen van de Bussen Schutten zien. Hopelijk kan ik morgen de Koning en de Jeugdkoning aan jullie tonen.

 

Donderdag 1 mei 2008. In de rubriek "Tot Jullie Genoegen" zijn vanmorgen vroeg, twee berichten geplaatst.

Met het eerste bericht laat ik jullie met drie foto's zien, hoe de nieuwe Tamboer-maître van de Bussen Schutten het doet.

Het tweede bericht geeft U een indruk, hoe de kinderen gistermorgen Koninginnedag hebben moeten vieren. Iets om snel te vergeten.

 

Donderdag 1 mei 2008. Het is weer de eerste van de maand! 

Denken de kijkers naar deze site er eens aan, om even een bezoek aan de web-sites van de sponsoren van deze site te brengen?

Misschien zit er ook voor U, een geweldige tip bij.

 

Donderdag 1 mei 2008. Als daar behoefte aan is en zoals ik gehoord heb is dat, dan wil ik een rubriek op de startpage bijmaken waarin alle Neerse verenigingen genoemd gaan worden met naam en alle gegevens die van belang zijn of kunnen zijn.

Mijn vraag is? Heeft iemand zo'n behoorlijk recente lijst?

Dan zou ik die kunnen plaatsen. Ieder kijkt voor zijn vereniging de lijst na en verbeteringen worden zonodig doorgegeven en door mij aangepast. Laat horen welke verenigingen mee willen doen!

Hopelijk allemaal.  

 

Donderdag 1 mei 2008. Niet te geloven, maar waar. Alweer een maand voorbij! Het is U toch bekend dat, als iemand van jullie een paar dagen niet heeft gekeken en hij of zij zou het nieuws van de laatste dagen nog willen zien? Dat het nieuws van eerder via de rubriek "Nieuws van eerder" is terug te halen.

Daar kunt U zelfs terug gaan tot juni 2001.  

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.