Het nieuws van mei 2005:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude!   Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.

 

Dinsdag 31 mei 2005. Zaterdag 4 juni 2005 viert een oud "NAERSE" haar DIAMANTEN feest (60-jaar In het klooster). Ga eens kijken onder "Jubilea" op de startpage en stuur haar eens een kaartje. Dat is toch niet teveel gevraagd, hè!

Dinsdag 31 mei 2005. Door het plaatsen van de foto's van de processie, heb ik verschillende andere rubrieken moeten verhuizen naar de 'bewaarplaats'. Het zijn wel allemaal die rubrieken, waarvan ik jullie had gezegd, dat ze niet lang bleven staan.

Dinsdag 31 mei 2005. Foto 984 van "Zomaar un foto" waar ik jullie vandaag op verras, is een zicht vanaf de Rohrstraat op ons dorp en de St.Martinuskerk. Ofschoon al vele malen van daar af gezien, deed het mijn bloed toch weer sneller kloppen en toen dacht ik, dat de bezoekers aan deze site ook wel blij zouden zijn, als deze foto geplaatst zou worden.

Maandag 30 mei 2005. Toch alweer klaar gekregen, 23 foto's van de Sacramentsprocessie staan op deze site. Kijk maar eens onder "Processie 2005". Krijgt U pagina twee niet direct open, dan probeer eens boven in de adresbalk de 1 of de 3, al naar gelang op welke pagina U bent, achteraan te veranderen in een 2 en dan enter. Kreeg daar enkele klachten over, heb echter nog niet kunnen ontdekken waar het aan ligt. Onder "Sacramentprocessie" staan nog een paar dagen de foto's van 2003. Ga eens vergelijken, ze lijken veel op elkaar. En voor die het vroegen, die lokatie met de kerk op de achtergrond: dat was opzet. Zelfs de schaduwen in de ruiten van dat pand in het dorp, had ik al van te voren gezien.

Maandag 30 mei 2005. De foto's van de Sacramentsprocessie van gisteren staan op deze site. Het zijn er in totaal 23, verdeeld over 3 pagina's. Ze staan op de startpage onder de button van die van 2003, in de rubriek "Processie 2005". Eerlijk is eerlijk, het was een pracht processie, waar Neer nog gerust trots op mag zijn!

Maandag 30 mei 2005. Vandaag geboren: Jordy, zoon van Rob en Nicolet Geenen-Moris. Rob is een zoon van Huub van Teng van Enkes. De gelukkige ouders en familie: Hartelijk gefeliciteerd! Het adres is: Bergerstr.8, 6086 BM NEER.

Maandag 30 mei 2005. De Sacramentsprocessie van gisteren heeft onder ideale weersomstandigheden kunnen trekken en ik weet zeker, dat elkeen die er met mee is geweest, zeer tevreden was. De Bussen-Schutten hebben na afloop een groepsfoto laten maken. Met foto 983 van "Zomaar un foto" laat ik er jullie een zien, die ik gelijktijdig heb kunnen nemen. Op de processie hoop ik binnenkort, met een serie foto's terug te komen. Hou deze site maar in de gaten.

Zondag 29 mei 2005. Op de startpage onder "Reünie" heb ik nog even (blijft een paar dagen staan) de foto gezet, van de jongens, die gisterenavond een reünie hebben georganiseerd. Die foto is gemaakt toen ze op de derde klas zaten. Gisteravond heb ik ze mogen fotograferen en die foto laat ik jullie zien onder nummer 982 van "Zomaar un foto". Daarmee is dan mooi te vergelijken!

Zaterdag 28 mei 2005. De uitvaartdienst voor Mejuffrouw Annie Claessen vindt plaats op dinsdag 31-5-2005 om 10.30 uur in de St.Martinusparochiekerk van Neer, waarna de begrafenis zal plaats hebben op het kerkhof aldaar. Het condoleanceadres is: M.Claessen, Venne 2, 6086 RJ NEER.

Zaterdag 28 mei 2005. Voor Mevrouw Lina Smeets-van Horck is op dinsdag 31-5-2005 om 18.30 uur een avondwake in de kapel van Zorgcentrum "De Kreppel", Aan de Kreppel 1 te Heythuysen. De crematieplechtigheid vindt in besloten kring plaats. Het adres voor jullie condoleances is: J.Smeets, Jan Mennenstr.31, 6088 HX Roggel.

Zaterdag 28 mei 2005. Foto 981 van "Zomaar un foto" laat jullie het nest uitgekomen meerkoeten op onze Neerbeek zien. Het is toch een genot, dat zoiets hier mogelijk is!

Vrijdag 27 mei 2005. De foto's en de uitslag van de Pinkstermaandag in Neer gehouden kleiduivenwedstrijd zijn van de site verwijderd en opgeslagen in de bewaarplaats.

Vrijdag 27 mei 2005. Aanstaande zondag trekt de Sacramentsprocessie weer eens door het "NAERSE" land. In 2003 heb ik enkele foto's genomen van dat gebeuren. Die hebben toen een tijdje op deze site gestaan. Omdat er de laatste tijd veel nieuwe bezoekers op deze site komen kijken, plaats ik ze weer enkele dagen onder "Sacramentprocessie". Misschien kan ik jullie door dat moois overhalen, om dit jaar met die processie mee te lopen, het is echt iets unieks. Als ik in de gelegenheid ben om weer enkele foto's te nemen, plaats ik die zo spoedig mogelijk in de rubriek "Sacramentprocessie" en gaan die van 2003 weer naar de bewaarplaats. 

Vrijdag 27 mei 2005. Nog een sterfgeval. De oud Neerse Mejuffrouw An Claessen, dochter van Klaase-Sefke uit 't Vèn, is vandaag op 79-jarige leeftijd in het verpleeghuis "Hornerheide" overleden. Aan haar broer, zussen en familie Onze Oprechte Deelneming. Ook hier volgen nog de nadere berichten over de uitvaart.

Vrijdag 27 mei 2005. Op 26 mei 2005 is op de Kreppel te Heythuysen op 84-jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenote Mevrouw Lina Smeets-van Horck, de weduwe van Piet van Smaets-Sef van Kinkhoven. Aan haar kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht over uitvaart en dergelijke volgt nog.

Vrijdag 27 mei 2005. In de rubriek "Jarig" staat weer een nieuwe jarige. Ga maar eens kijken wie het is en hij verwacht jullie felicitaties.

Vrijdag 27 mei 2005. Met foto 980 van "Zomaar un foto" laat ik jullie weer een stukje Neerse natuur zien.

Donderdag 26 mei 2005. Van dinsdag op woensdag is in Neer weer eens na zeer lange tijd een wild varken geschoten. Ik dacht zeker, dat ik van de schutters van toen een foto in mijn archief zou hebben, maar kon die op het ogenblik niet vinden. Van dit varken heb ik, met de fortuinlijke jagers er bij, een foto mogen maken, die ik jullie met foto 979 van "Zomaar un foto" van vandaag laat zien.

Woensdag 25 mei 2005. Foto 978 van "Zomaar un foto" is weer eens iets uit de oude doos. Wie kent zich nog terug? Het zou toch leuk zijn, om bij zo'n foto, de namen te krijgen van de mensen die er op staan.

Dinsdag 24 mei 2005. Met foto 977 van "Zomaar un foto" trekken wij weer de Neerse natuur in. Al is deze foto vanaf Heldens grondgebied genomen, de sluis en het kanaal zijn nog altijd een beetje "NAERS". Paul je hebt prachtige foto's genomen!

Maandag 23 mei 2005. Zaterdag liet ik jullie weten, dat Annie Dorssers-Timmermans ook 80 jaar was geworden. In mijn archief vond ik een foto, waar ze als jong meisje op staat. Het was een goede foto om als "Zomaar un foto" te plaatsen en ze staat er nu als de 976-ste. Als het toeval nu wil, dat zij ze zelf niet heeft, dan is mijn dag weer goed!

Zondag 22 mei 2005. Natuurlijk kijk ik zelf ook zo af en toe naar het "Gastenboek" op deze (mijn) site. Dat deze zo af en toe gebruikt wordt, voor wat niet de bedoeling is/was? Als ik zoiets zie, komt er automatisch een glimlach op mijn gezicht en denk ik: zolang het niet discriminerend of tegen de eerbaarheid is, laat ze dat plezier. Op en aanmerkingen op deze site, zie ik natuurlijk het liefst rechtstreeks aan mij gericht. Op de startpage staat mijn adres, de telefoonnummers en ook mijn mailadres, dus keus genoeg. Op een pluim op de hoed, zit ik niet te wachten, maar eerlijk is eerlijk: iedere keer als ik hoor dat ik iemand met een foto, een rubriek en/of een artikel blij heb gemaakt, ben ik zelf echt voldaan en ook blij!  

Zondag 22 mei 2005. Vanmorgen heb ik van Dhr. Vic Pennings een mailtje ontvangen, waar ik uiteraard zeer blij mee ben. Anders zou foto 973 van "Zomaar un foto" met de bijgaande tekst een verkeerd beeld kunnen scheppen. Hieronder Vic zijn bericht met mijn antwoord er op:

Beste Piet, het viking zwaard dat onlangs aan de burgemeester werd overhandigd is een replica. Het originele dat bij het uitgraven van de huidige jachthaven werd gevonden verblijft in het Limburgs museum te Venlo. Vic.

Hoi Vic, dat noemen we nu eens: blij maken met een dode mus!
Hartelijk dank, dat je mij dat hebt laten weten.
Anders liep ik en velen met mij met het gedacht, dat de firma Kuijpers een geweldige goede daad hadden verricht.

Zondag 22 mei 2005. Met foto 975 van "Zomaar un foto" zit ik midden in het dorp en toch, voor die het niet weten, zouden vragen? Is dat midden in "NAER"? Ja daar is 't!

Zaterdag 21 mei 2005. Nog laat kwam het bericht bij mij binnen, dat Mevrouw Annie Dorssers-Timmermans (Annie van Snieders-Frits) vandaag 80 jaar is geworden. Er was geen foto bij, ik zal morgen nakijken of ik er een in mijn archief heb, om dan alsnog te plaatsen. Vanaf hier: Hartelijk Gefeliciteerd. Voor jullie felicitaties is het adres: Hanssum 8, 6086 BV NEER. Tel.0475-592751.

Zaterdag 21 mei 2005. Hiep! Hiep! Hoera! Twee maal een verzoek ontvangen tot plaatsing van de foto van een 80-jarige. Ga maar snel kijken onder "Jarig I" voor de een en onder "Jarig II" voor de ander. Daar is te zien, wie het zijn, die wij met die gezegende leeftijd mogen feliciteren.

Zaterdag 21 mei 2005. Foto 974 van "Zomaar un foto" laat jullie het voet- en fietsveer van "Nôl vanne Vaerman" eens van een andere kant zien. Ook dat heeft weer zijn aparte charme, vinden jullie ook?

Vrijdag 20 mei 2005. Gisteren 19 mei 2005 is geboren: Jort, zoon van Martijn en Wendy Triepels-Beeren. Voor jullie duidelijkheid: Wendy is een dochter van Wim en Mieke Beeren-Luyten en Martijn is een zoon van Mart en Mia Triepels-Peeters. Aan de gelukkige ouders en alle betrokkenen, een van Harte Proficiat. Het felicitatieadres is: Sterrebosweg 10/a, 6086 RD NEER.

Vrijdag 20 mei 2005. Mij zijn de kerkdiensten, met de datums en tijdstippen van het opdragen van de H.Missen, toegespeeld. Voor de geïnteresseerde bezoekers aan mijn site, staan ze in de rubriek "Kerkdiensten" op de startpage. Of de R.K-kerk het met deze aanpak goed doet, dat zal de vraag zijn?

Vrijdag 20 mei 2005. Met foto 973 van "Zomaar un foto" laat ik jullie het "Viking Zwaard" zien, dat hier in Neer door de firma Kuypers uit Kessel is opgebaggerd. Een dezer dagen is het overgedragen aan de gemeente. Prachtig gedaan!

Donderdag 19 mei 2005. Vandaag het bericht ontvangen, dat gisteren 18 mei 2005 is geboren: Nina, dochter van Mat en May Cuijpers-Kurvers. Vanaf deze plek: Hartelijk Gefeliciteerd. Voor jullie felicitaties is het adres: Hanssum 11, 6086 BS NEER.

Donderdag 19 mei 2005. Vandaag voor nummer 972 van "Zomaar un foto" weer iets aparts. Ga maar kijken.

Woensdag 18 mei 2005. Vandaag heb ik onder "Gouden Jubilea" een heel apart jubileum geplaatst. Ga er maar eens naar kijken en misschien nog voornamer, laat iets aan haar horen. Als ik goed ben ingelicht, is ze daar zeer blij mee!

Woensdag 18 mei 2005. Gisteren 17 mei 2005 is thuis in Roggel op 80-jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenoot Toon Vestjens, (Toon van Stienkes) echtgenoot van An Klaessen (dochter van Pièter vanne Waog). De plechtige uitvaartdienst wordt op zaterdag 21-5-2005 om 10.30 uur in de parochiekerk van St.Petrus te Roggel gehouden. Aansluitend volgt de begrafenis op het kerkhof aldaar. Aan Annie, de kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Voor jullie condoleances is het adres: Pastoor Schippersstraat 24, 6088 AV ROGGEL. 

Woensdag 18 mei 2005. Foto 971 van "Zomaar un foto" is weer eens een mooi plekje in "NAER". Herkent U het?

Dinsdag 17 mei 2005. Vandaag kreeg ik het bericht binnen, dat de C-1 van RKSVN gisteren kampioen is geworden. Ze zonden mij een foto mee, Jos bedankt! Ga ze zien onder "C-1 Kampioen". Het kampioensteam van basisschool "De Kwir" stond nu lang genoeg op die plaats en is daardoor verhuisd naar de bewaarplaats.

Dinsdag 17 mei 2005. Op de kleiduivenwedstrijd is nog een aanvulling gekomen: foto's van de prijsuitreiking. Jagersvrienden zegt het voort! Voor die foto's over willen nemen, niet lang wachten, deze foto's blijven maar enkele dagen op de site staan.

Dinsdag 17 mei 2005. Met foto 970 van "Zomaar un foto" laat ik jullie de gezelligheid zien die gisteren heerste, bij de kleiduivenwedstrijd van Jagersvereniging "NEER". Ofschoon tweede Pinksterdag dit jaar op een andere datum viel, had deze dag voor mij extra herinneringen. Het was immers op 2-de Pinksterdag 2002, (ondertussen 3 jaar geleden)  dat ik daar, op dat terrein die hartstilstand kreeg en ik kan jullie vertellen, dat ik nog steeds dankbaar ben, dat de juiste mannen op de juiste plek waren. Mag ik hier nog eens een oproep doen aan hen, die geen reanimatie kunnen/mogen toepassen: "Ga zo snel mogelijk een cursus "hartmassage" doen". Je weet niet welke voldoening het geeft, als je iemand hebt kunnen redden. 

Maandag 16 mei 2005. Tweede Pinksterdag. Vandaag organiseerde de jagers vereniging Neer haar jaarlijkse kleiduivenwedstrijd. Op deze site staan de uitslagen en ook een gedeelte foto's van het gebeuren. Misschien kan ik er ook nog foto's van de prijsuitreiking bij doen. Hou de rubriek "Kleiduiven 2005" maar in het oog!

Maandag 16 mei 2005. Tweede Pinksterdag. Op het Arnts-toernooi, dat telkens op Pinksterdag wordt georganiseerd, is de buurt Hanssum als winnaar uit de bus gekomen. Hartelijk gefeliciteerd. Jammer, dat mij niemand een foto van het winnende team heeft gestuurd.

Maandag 16 mei 2005. Tweede Pinksterdag. Ondanks het slechte weer dat de communiekantjes gisteren hadden, heb ik toch een foto kunnen nemen. Grote "compassie" heb ik met de meisjes, de jongens en de begeleiders gehad. Trouwens met de ouders en de familieleden ook, alleen die hadden nog het geluk, dat ze zich de kerk in konden maken. Met foto 969 van "Zomaar un foto" geef ik jullie een indruk, van hoe slecht het weer was.

Zondag 15 mei 2005. Pinksterdag. Morgen, tweede Pinksterdag heeft hier in Neer op de Kappert, weer het jaarlijkse kleiduivenschieten plaats. Als U dat nog nooit gezien hebt en het is niet te ver om een kijkje te komen nemen, dan moet U dat zeker doen. Er is geen entree en voor een natje en een droogje is gezorgd. Volg de borden. Het terrein ligt naast de Napoleonsweg, vanaf Neer in de richting Kessel.

Zondag 15 mei 2005. Pinksterdag. Afgelopen week zijn de schippers uit Grave weer bij ons in de jachthaven te gast geweest. Vriend Har Beurskens nam er enkele foto's. Hij stelde ze mij ter hand en ik heb ze geplaatst onder "Maashaven I II" en dan onder II.

Zondag 15 mei 2005. Pinksterdag, Foto 968 die vandaag gebruikt wordt bij "Zomaar un foto" is een groepsfoto van Pietjes-Sjang met zijn personeel dat in "het maggezien" werkte. Zo werd het magazijn, dat bij zijn bedrijf in de Steeg hoorde, in de volksmond genoemd. 

Zaterdag 14 mei 2005.  Van onze dorpsgenoot Dhr. Ad Kivits kreeg ik een verzoek tot plaatsing binnen. Hier volgt het: hij heeft op het adres Napoleonsweg 132 in Nunhem een nieuwe showroom geopend met daarin een  6 tal levensechte garages. Op 2e pinksterdag heeft hij een open dag van 10.00 uur tot 16.00 en het volgende weekend van 10.00 uur tot 16.00 uur. Misschien kun je een keertje binnen lopen. De koffie staat klaar. Onder de rubriek "Linken" op deze site staat nu ook een verwijzing naar zijn site. Ga ze maar eens bezoeken!                                                                 

Zaterdag 14 mei 2005. Overleden 13-5-2005 op 74-jarige leeftijd in "de Ark" te Roermond: Thieu Wassenberg uit Beegden, vader van onze dorpsgenoot Hans Wassenberg. De plechtige uitvaartdienst heeft plaats op woensdag 18-5-2005 om 10.30 uur in de St.Martinus parochiekerk van Beegden waarna de crematie zal plaatsvinden in het Crematorium Midden-Limburg te Baexem. Aan alle betrokkenen bieden wij Onze Oprechte Deelneming aan. Jullie adres voor de condoleances is: Heerstraat-Noord 41, 6099 AW BEEGDEN.

Zaterdag 14 mei 2005. Dat wat ik jullie met foto 967 van "Zomaar un foto" laat zien, vond ik vooral omdat ik het op deze manier nog niet gezien had, toch wel de moeite waard om het ook aan jullie te laten zien.

Vrijdag 13 mei 2005. Met foto 966 van "Zomaar un foto" laat ik jullie zien, hoe hard het er ook in de natuur aan toe kan gaan. Harrie, je hebt voor de liefhebbers een pracht foto genomen.

Donderdag 12 mei 2005. Vandaag heb ik met foto 965 van "Zomaar un foto" een foto die 65 jaar geleden, aan een van de kazematten langs de Maas is genomen. Volgens mijn bescheiden mening is het de kazemat die achter aan het kanaal lag en waar de eerste dag van de oorlog soldaat van Dinther is dood gebleven.

Woensdag 11 mei 2005. Foto 964 van "Zomaar un foto" is er weer eens een uit de oude doos. Het is een ansichtkaart waarop het prille begin van het industrieterrein op Hanssum te zien is.

Dinsdag 10 mei 2005. Nu is het dan zover: alle 36 door mij genomen foto's van de grote optocht van afgelopen zondag staan op de site. Voor die ze over willen nemen? Wacht niet te lang, ze blijven maar even staan, beslaan te veel plaats. Wilt iemand van jullie, van een of andere foto een echte mooie vergroting hebben, neem dan met mij contact op.

Dinsdag 10 mei 2005. Een gedeelte van de foto's van de optocht van afgelopen zondag staan nu op de site. Blad 1 en 2 is klaar. De twaalf die nog op blad 3 komen, moet ik nog bewerken, maar komen ook zo snel mogelijk.

Dinsdag 10 mei 2005. Vandaag 65-jaar geleden trokken de Duitsers ons land binnen. Waar gaat de tijd toch heen? Dat is echt al lang geleden. Eerst dacht ik op de een of andere manier de foto van vandaag daaraan te weiden, maar omdat ik nog geen goede foto van de dit jaar geplante Meiboom had geplaatst, heb ik daar gisteren nog eens een foto van gemaakt en die zal ik jullie als "Zomaar un foto" 963 laten zien.

Maandag 9 mei 2005. Van de Oude Schutten, broederschap van St.Sebastianus kreeg ik het verzoek, een link te plaatsen naar hun site, die vanaf nu in de lucht is. Dat heb ik met plezier gedaan. Te vinden onder mijn rubriek "Linken" en dan "Oude Schutten" aanklikken.

Maandag 9 mei 2005. Op 7 mei 2005 is geboren: Guusje, dochter van Ilse Verhaeg en Ruud Hendriks. Hartelijk Gefeliciteerd met deze uitbreiding van de familie. Voor jullie felicitaties is het adres: Leudalweg 2, 6086 AT NEER.

Maandag 9 mei 2005. Op zaterdag 7 mei 2005 is in Heythuysen op 32-jarige leeftijd plotseling overleden, onze oud dorpsgenote Bonnie Peeters, dochter van Dré en Ger Peeters-Speijcken. De crematie zal in besloten kring plaats vinden. Aan Ger en Dré, hun kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Voor jullie condoleances is het adres: Familie Peeters, Ericalaan 2, 6086 CV NEER. 

Maandag 9 mei 2005. Gisteren trok een prachtige schutters optocht door ons dorp. Ik was in de gelegenheid er foto's te maken. Een ervan laat ik jullie vandaag al zien als foto 962 van "Zomaar un foto". Wanneer de rest volgt, kan ik nog niet zeggen! Hou dit nieuws maar in het oog, daar wordt altijd vermeldt als er iets verandert. 

Zondag 8 mei 2005. Aanstaande dinsdag hebben we een 88-jarige in Neer. Ga even kijken onder de rubriek "Jarig" en ik weet zeker, dat jullie haar met een kleine felicitatie een groot plezier doen! 

Zondag 8 mei 2005. Met foto 961 van "Zomaar un foto" gaan we weer eens de natuur in. Een mooi nest koolmezen, of zouden het pimpelmezen zijn, laat ik jullie vandaag zien.

Zaterdag 7 mei 2005. Zo! Nu staan de communiekanten, die Pinkszondag 15 mei 2005 hun Eerste Plechtige Heilige Communie doen, ook op de site. Ga maar eens kijken onder "Communiekanten", daar staan ze met naam en al.

Zaterdag 7 mei 2005. Met dank aan meester Scheepers kan ik jullie vandaag de jongens laten zien, die het voetbaltoernooi voor basisscholen in Meijel hebben gewonnen. Kijk daarvoor op de startpage onder "Voetbaltoernooi". De communiekantjes van dit jaar volgen ook nog.

Zaterdag 7 mei 2005. De kop is er af. Gisteravond heeft onder geweldige belangstelling de receptie, de presentatie van het Schuttersboek en een reünie plaats gevonden. Ik had het geluk er ook aanwezig te kunnen zijn en kon er foto's maken. Hiervan laat ik er jullie twee zien onder "Zomaar un foto" nummer 960. Denken jullie ook aan de Schlageravond van vanavond?

Vrijdag 6 mei 2005. Zoals beloofd vandaag een paar foto's van het Meiboomplanten. Ze zijn te vinden onder nummer 959 van "Zomaar un foto". Er komen er ook nog eens 10 in een aparte rubriek onder "Meiboom" op de startpage te staan.

Donderdag 5 mei 2005. Op die paal-boom zijn nog verschillende reacties binnen gekomen. Een vond ik zo leuk, dat ik ze hieronder voor jullie laat volgen:

Hallo Piet,
Misschien wel leuk om iets te vertellen over de foto van de paalboom.
Deze boom staat er al verschillende jaren. Toevallig had Joost het er een paar dagen geleden nog over: pap weet je nog die "struik die in die paal groeit", verschillende jaren geleden wilde ik die er vanaf trekken en toen zij jij tegen me, laat hem maar staan, hij word misschien wel groot in die paal en nu staat er een foto van op internet.

Donderdag 5 mei 2005. Hopelijk is het straks om 11.00 uur als de Bussen-Schutten de Meiboom gaan planten, beter weer. Zal proberen er te zijn en dan kan ik jullie daar ook weer iets van laten zien. Op de foto van gisteren, heb ik al verschillende reacties gehad. Eén wist hem zelfs te staan en één wist wel de buurt waar hij moest zoeken.

Donderdag 5 mei 2005. Jammer, dat het gisterenavond bij de dodenherdenking zo'n slecht weer was. Ben niet tevreden over de foto's die ik kon maken. Die van de veteranen, die op bezoek waren, vind ik nog mee van het beste. Daarom laat ik die en een, die ik van de toeschouwers gemaakt heb met nummer 958 van "Zomaar un foto", aan jullie zien. 

Woensdag 4 mei 2005. Bij Galerie Hebben op Hanssum is wederom een expositie.  Interesse er voor en wilt U weten wie er exposeert, ga op deze site naar "Linken" en dan vindt U onder 'Galerie Hebben' dat wat U graag weet!

Woensdag 4 mei 2005. Met foto 957 van "Zomaar un foto" laat ik aan jullie een speling van de natuur zien. Wie van de mensen, die geregeld overal in Neer komen, weten langs welke weg deze paal met boom te zien is?

Dinsdag 3 mei 2005. Met de "Zomaar un foto" van vandaag (nummer 956) zitten we weer midden in de natuur. Deze mooie foto hebben we te danken aan Herman Verkoelen.

Maandag 2 mei 2005. Bij al het leed dat soms verteld moet worden, hebben we toch zo af en toe een vrolijk bericht. Vandaag kan ik jullie een GOUDEN-bruiloft melden. Ga naar "50 jaar samen" op de beginpage en als U niet in de gelegenheid bent om ze persoonlijk te gaan feliciteren? Eén kaartje is nooit weg!

Maandag 2 mei 2005. Op 30-4-2005 is ook nog in het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond op 66-jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenote Hetty Siero. Voor jullie duidelijkheid: Hetty woonde in "Plaza Nara" op het Kerkplein. De uitvaartdienst is op woensdag 4 mei 2005 om 10.30 uur in de St.Martinus parochiekerk te Neer, waarna de crematie volgt in crematorium "Midden-Limburg" te Baexem. Aan Herman, kinderen en familie: Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor jullie condoleances is: Burg.Greijmanstr.8/b, 6031 CN Nederweert.

Maandag 2 mei 2005. De uitvaartdienst voor Harrie Beurskens (zie bericht 30-4-2005) is a.s. vrijdag 6 mei 2005 om 10.30 uur in onze St.Martinus parochiekerk waarna de crematie volgt in het crematorium "Midden-Limburg" te Baexem. Het adres voor jullie condoleances is: Bergerstraat 4, 6086 BM Neer.

Maandag 2 mei 2005. De Kwirzengers hebben een prachtig mooi weekend achter de rug. Ga eens kijken naar foto 955 van "Zomaar un foto" wat die een mooie bühne hadden gemaakt.

Zondag 1 mei 2005. Op de late avond toch nog klaar gekregen, de reportage van het Koningschieten van de Bussen-Schutten. Het zijn 21 foto's en ze staan onder "Bussen-Schutten". Denk er om, ze beslaan veel plaats op mijn site en ze zullen derhalve niet al te lang kunnen blijven staan. Voor hen die ze willen overnemen, doe het dan ook zo snel mogelijk.

Zondag 1 mei 2005. De Bussen-Schutten hebben gisteren een nieuwe Koning geschoten. Van het afhalen van de oude Koning laat ik jullie alvast één foto zien, die staat onder 954 van "Zomaar un foto". Hopelijk kan ik in de loop van de dag de rest van de foto's bewerken en kan ik dan een volledige reportage plaatsen. Het is jullie toch bekend, dat het nieuws van gisteren nog terug te vinden is, onder "Het nieuws van eerder".

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.