Het nieuws van maart. 2006:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik mijn adres www.pietvantoon.nl als startpage! In te stellen onder "Extra" en dan kijken onder: internet opties. Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Vrijdag 31 maart 2006. In het overlijdensbericht van Mejuffrouw Thea Timmermans (30-3-2006) stond niet vermeld, dat de uitvaartdienst en de begrafenis hier in Neer plaats vinden. Daarom hier, deze mededeling!

 

Vrijdag 31 maart 2006. Bijna niet te geloven, twee dagen achter elkaar een foto met vijf zusjes er op plaatsen. Met foto 1277 van "Zomaar un foto" laat ik jullie die tweede zien. Het verhaal achter de foto vond ik zo boeiend, dat ik ze jullie niet zou willen onthouden.

 

Donderdag 30 maart 2006. Vanmiddag het bericht ontvangen, dat in het ouderencentrum Sterrebosch te Thorn, gistermorgen 29-3-2006 op 91 jarige leeftijd is overleden: Mejuffrouw Dorothea Gertrudis Maria (Thea) Timmermans, voor velen van jullie beter bekend als Theike van Snieders Frits. Aan haar zussen en familie Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst is a.s. maandag 3-4-2006 om 10.30 uur. Het adres voor condoleances is: Ouderencentrum Sterrebosch, kamer 317, Onder de Bomen 4, 6017 AL THORN.

 

Donderdag 30 maart 2006. Op de startpage van deze site staat voor enkele dagen, de rubriek "Boomplantdag". Daar staat een artikeltje en foto over de Lindebomen die gisteren geplant zijn.

 

Donderdag 30 maart 2006. In Kessel-Eik neemt morgen vrijdag 31-3-2006, juffrouw Elly Geraets (oud NAERSE en dochter van Sjeng van Juuësjes en An vanne Sterrebós)  afscheid van basisschool Dr. Poels in Kessel-Eik. Veertig jaar heeft de in Neer geboren Elly daar les gegeven. Van sommige families in Eik hebben 3 à 4 generaties bij Elly in de bankjes gezeten. Misschien is de meest bekende ex-leerling van de juf wel, de L1-weerman Thijs Zeelen. Bij de school is een feesttent geplaatst. Naar verwachting zullen rond de 400 oude en huidige leerlingen vaarwel komen zeggen tegen de juf. Iedereen is van harte welkom!

 

Donderdag 30 maart 2006. Vandaag heb ik voor foto 1276 van "Zomaar un foto" een mooie oude foto, met vijf in Neer geboren vrouwen, genomen. Zij hadden ook verschillende broers! Misschien kan ik daar ook nog eens een foto van plaatsen.

 

Woensdag 29 maart 2006. Vanmorgen geboren Cas Peeters, zoon van Luc en Susanne Peeters-van der Horst. Aan de gelukkige ouders en familie onze Hartelijke Gelukwensen. Het adres voor jullie felicitaties is: Schooldijk 1, 6086 NN NEER. 

 

Woensdag 29 maart 2006. Foto 1275 van "Zomaar un foto" van vandaag had Thea Janssen-Joosten voor mij. Het zou een foto uit 1956 zijn en er is een stuk van de Napoleonsweg op te zien. Op de foto van gisteren waren al een paar reacties, ik zal nog een paar dagen wachten en dan het totaal resultaat plaatsen. Voor de belangstellende? Sla die foto even op!

 

Dinsdag 28 maart 2006. Op de startpage heb ik een rubriek bij gezet. Die heet "Landkaart". Daar kan men heel gemakkelijk iets op opzoeken. Voor het gemak staat de kaart op Neer, maar men kan overal heen(varen) met de muis.

 

Dinsdag 28 maart 2006. De uitvaartdienst van Dhr. Piet Belgers (zie 26-3-2006) is a.s. donderdag 30-3-2006 om 11.00 uur in de H.Hartkerk te Tegelen. Het adres voor  condoleances is: Auxiliatrixweg 35, 5915 PN VENLO.

 

Dinsdag 28 maart 2006. Foto nummer 1274 van vandaag, is weer eens een foto waar vermoedelijk velen blij mee zijn. Ooit is het zo met zo'n foto: gehad maar in de loop van de tijd, zoek geraakt en dan komt ze uit deze hoek ineens aangewaaid!

 

Maandag 27 maart 2006. In dezelfde trant als de foto van gisteren, is foto 1273 van "Zomaar un foto" van vandaag. Het is tevens een antwoord op enkele vragen.

 

Zondag 26 maart 2006. Van fanfare "De Eendracht" een verzoek tot plaatsing van een artikel ontvangen. Ga het zien onder: "Percussiegroep". Deze rubriek zal begin april weer verwijdert worden.

 

Zondag 26 maart 2006. Nog een bericht binnengekomen van iemand die deze week 85 jarige oud gaat worden. Hopelijk hebt U voor Jan ook een kaartje of een mailtje? Kijk in de rubriek "Jarig". Hij zal het zeker waarderen!

 

Zondag 26 maart 2006. Via mijn mailadres enkele reacties binnengekregen over "vanaf wanneer stroom". Ga ze zien onder de rubriek "Allerlei". Kunt U er ook nog iets over vertellen?

 

Zondag 26 maart 2006. Het bericht binnengekregen, dat op 86 jarige leeftijd is overleden, onze oud dorpsgenoot Dhr. Piet Belgers, echtgenoot van Arnoldina Elisabeth Timmermans voor velen beter bekend als Dien van Snieders Frits. Aan de familie Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

 

Zondag 26 maart 2006. Met foto 1272 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een foto zien, van een markant echt Neers dorpstype uit mijn jeugdjaren. Naar schatting is de foto bijna 90 jaar oud. Dan mogen wij gerust zeggen, dat ze goed bewaard is gebleven.

Zaterdag 25 maart 2006. Voor iedereen die morgen naar de halfvasten optocht in Maaseik gaat kijken heb ik nieuws. Voor het eerst sinds lange tijd rijdt er weer "eine Naerse wage" mee in de optocht.  Het is namelijk de wagen van joekskapel Geine Paniek. Zij zullen uiteraard ook hun muzikaal kunnen laten horen aan het Belgisch en Nederlands publiek. Nu nog hopen dat het droog blijft.

 

Zaterdag 25 maart 2006. Ben zojuist terug van dat gezamenlijk Lenteconcert van vandaag. Prachtig! Dat wat die drie "NAERSE" verenigingen ten gehore brachten. Daarbij namen ook nog twee jonge solisten van eigen bodem, deel. Werkelijk mooi wat José Niessen en Dorthe Slaats ons lieten horen. Dat beloofd veel voor hun toekomst! Dorthe je overgrootvader, die morgen op de "Zomaar un foto" staat, mag met trots van daar boven omlaag kijken. 

 

Zaterdag 25 maart 2006. Vandaag kwam dit bericht binnen, dat ik met genoegen voor Siem plaats. De link naar zijn site staat ook onder "Linken".

Sinds vandaag is mijn nieuwe site "in de lucht".
Inclusief "Siem's messenger" zodat de bezoekers met elkaar (en mij) kunnen chatten.
www.siemgeelen.nl
Groetjes, Siem oet Naer.
Dit alles met dank aan mijn "zoepkoel-collega" Louis Winkelmolen uit Meijel (van "de Bubs") !!

 

Zaterdag 25 maart 2006. Had ook nog eens een zeer mooie foto uit 1936 van de "Friedessemolen" binnen gekregen. Die wou ik jullie toch niet onthouden en daarom is die vandaag als foto 1271 van "Zomaar un foto"aan de beurt.

 

Vrijdag 24 maart 2006. Vandaag nog, was er al een reactie op de vraag in "Allerlei". Die reactie is ook al in "Allerlei" geplaatst.

 

Vrijdag 24 maart 2006. In de rubriek "Jarig" heb ik weer een nieuwe jarige kunnen plaatsen. Het is een Mevrouw, die ook weer de leeftijd der zeer sterken gaat bereiken, namelijk 88 jaar oud wordt ze en dat is best weer een felicitatie waard. Ga maar eens kijken, wie jullie nu mogen feliciteren.

 

Vrijdag 24 maart 2006. In de rubriek "Allerlei" is ook weer een artikeltje opgenomen, ga het even lezen en ik wacht af, wie er iets over zou kunnen vertellen?

 

Vrijdag 24 maart 2006. Foto 1270 van "Zomaar un foto" is genomen op de Waije en laat een groepje mensen uit die buurt zien. Er was een vreemde bij, wie weet wie dat is?

 

Donderdag 23 maart 2006. Hebben jullie aan de jarige van vandaag gedacht? Het is nog niet te laat, er kan nog snel een mailtje gezonden worden.

 

Donderdag 23 maart 2006. Eerst allemaal die mensen die op de foto van gisteren gereageerd hebben: maar eens bedanken. Moet zeggen, het zijn er veel, die ook zulke foto's mooi vinden. Zo vind ik zelf foto 1269 van "Zomaar un foto" van vandaag ook iets aparts. De foto komt via Ton Klaessen in mijn bezit. Hij heeft voor zijn huwelijk, bij Metsemakers in 't Veurtje, gevrijd! Zodoende!

 

Woensdag 22 maart 2006. Voor velen zal foto 1268 van "Zomaar un foto" iets aparts zijn en zeer zeker zullen er ook kijkers zijn die zeggen: wat heeft hij nu aan zoiets? Daarom laat gerust U mening horen, dan kan ik ook beter kiezen, waar ik mee kom! 

 

Dinsdag 21 maart 2006. De plechtige uitvaartdienst voor onze dorpsgenoot Nol Hermans wordt gehouden op vrijdag 24 maart 2006 om 12.00 uur in onze parochiekerk, waarna om 14.00 uur de crematieplechtigheid volgt in de aula van het crematorium te Baexem. Het adres voor jullie condoleances is: Berkenlaan 16, 6086 CP NEER. 

 

Dinsdag 21 maart 2006. Met foto 1267 van "Zomaar un foto" kom ik nog eens op de open dagen. Gisteren was de jeugd aan de beurt. Het is zoals het spreekwoord zegt: "Die de jeugd heeft, heeft de toekomst". Geweldig, hoe enthousiast die schoolkinderen van b.s. De Kwir waren en het is zeker, dat er weer vele harten voor de heemkunde gewonnen zijn!

 

Maandag 20 maart 2006. Maar goed dat er zoveel meedenkende bezoekers aan deze site zijn. Enkelen maakten mij attent op een fout! Vandaag bij de foto schrijf ik, dat op die poster rechts aan de muur Ambrosius staat. Dat is natuurlijk niet waar, want dat was de patroonheilige van de bijenhouders. Het moet zijn: Cambrinus, de patroonheilige van het brouwersgilde! Het bewijst weer eens, dat alleen hij die iets doet, fouten kan maken en die niets doen, zeker niet! Dan nog even op de foto zelf terugkomend: ze is genomen in het café van Betje (Mooren/Huberts) op de Bergerstraat en links op de foto staan Jan en Agnes Boonen-Coumans. Van de persoon in het midden, durf ik met een klein vraagteken te zeggen, dat het Betje zelf is. Daarnaast zit nog: Geel van Strous en Harrie Boonen. Als iemand het beter weet? Het mag gezegd worden.

 

Maandag 20 maart 2006. Zojuist hebben de kerkklokken weer een van onze dorpsgenoten moeten overluiden. Het was voor de 72 jarige Arnoldus Johannes Hermans, beter bekend als "Nôlle van Bekker Piet". Aan zijn echtgenote, kinderen en familie: Onze Oprechte Deelneming. Verder bericht volgt nog.

 

Maandag 20 maart 2006. Foto 1266 van "Zomaar un foto" die ik jullie vandaag kan laten zien, heb ik gisteren op de tweede dag van de Open Dagen van de heemkundevereniging binnengekregen. Mensen! Wat hebben wij een paar mooie, geweldige dagen gehad! Wie weet meer over deze foto te vertellen? Wat ik zelf weet: helemaal rechts op de foto, dat is Harrie van Gendiek (Boonen), daarnaast zit Geel van Stroes Pieèr (Strous). De rest kan ik niet met zekerheid zeggen. Misschien, als ik Alexandra Boonen-Landzaat vandaag door de dag kan bereiken, dat die meer weet? Anders, die het weet mag het zeggen!

 

Zondag 19 maart 2006. In de rubriek "Jarig" heb ik weer een foto van iemand kunnen plaatsen, die de leeftijd der zeer sterken gaat bereiken, namelijk 89 jaar oud wordt Mevrouw Cor Luijten-Berben en dat is best een felicitatie waard. 

 

Zondag 19 maart 2006. Wat hadden wij gisteren als heemkundevereniging een goede start, vanaf de officiële opening tot laat in de avond steeds mensen over de vloer. Die er gisteren niet zijn geweest hebben vandaag nog een herkansing. Vanaf 12.00 uur zijn wij weer open. Met foto 1265 van "Zomaar un foto" laat ik jullie maar een klein hoekje van de totale expositie zien. Nogmaals! U weet niet wat U mist, als U niet even komt kijken.

 

Zaterdag 18 maart 2006. Het is alweer een hele tijd geleden, dat wij hier in Neer last van hoog water hebben gehad en die er indertijd in hebben gezeten, die weten wat het is en worden er misschien niet graag aan herinnerd. Toch heb ik vandaag als foto 1264 van "Zomaar un foto" er nog eens een van het hoog water. Via Dhr. Piet Ottenheim uit Heytse kreeg ik een serie foto's van dat onderwerp. Zal proberen er een presentatie van te maken en die een tijdje op deze site te zetten. Die van vandaag plaats ik vanwege de foto in de Limburger, dan kunnen jullie het verschil zien tussen gewoon en hoogwater.

 

Vrijdag 17 maart 2006. Bij de namen die gegeven zijn bij foto 1254 van "Zomaar un foto" is in de bovenste rij, een naam vergeten. Daarom laat ik hier die namen van de bovenste rij nog eens volgen: v.l.n.r. Vroon van Pietjes Sjang (Geraets), Merieke van de Bool, Mien Louisse, Mia van Snieders Frits (Timmermans, Truida van Louw Ties (Boonen), Lies vanne Sterrebosch (Derks), Mèrie van Mèrens (Mia Luijten), To van Enkes (Geenen), Martha van Roij, Tilla van Bos Henneske (Nijskens) en Wies van Halfers (Nijssen).

 

Vrijdag 17 maart 2006. Foto 1263 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat weer een stukje van ons dorp in vroeger dagen zien.

 

Donderdag 16 maart 2006. Met nummer 1262 van vandaag van "Zomaar un foto" laat ik jullie weer eens een klein stukje van de situatie in het "NAERE" dorp zien van omstreeks 1930. Toch ook eens mooi, niet!

 

Woensdag 15 maart 2006. Luuk Adams stuurde deze foto in en ondanks dat al verschillende plekjes in "NAER" de laatste tijd belicht zijn, kon het niet laten om ook deze niet te plaatsen. Met foto 1261 van vandaag van "Zomaar un foto" laat hij ons genieten van een mooi plekje op de Waije. Luuk! Goed gezien en ga zo door.

 

Dinsdag 14 maart 2006. Onze dorpsgenoot Ralph Vostermans stuurde mij een aanvulling, om te plaatsen bij de rubriek "Luchtfoto" op de startpage. Wat is het toch mooi, dat er zoveel meedenkende bezoekers aan deze site zijn. Het is best de moeite waard om door toedoen van die rubriek, eens over Uw huis te vliegen en er zelfs een afdruk van te maken, zie het voorbeeld op "Luchtfoto".

 

Dinsdag 14 maart 2006. Het correspondentieadres voor de condoleances van Dhr. Drees Bouten is: Kanaaldijk 1, 6086 AN NEER.

 

Dinsdag 14 maart 2006. Foto 1260 van "Zomaar un foto" van vandaag is weer een zicht op een straat. De inzender vroeg of ik die straat ook al eens bezocht had? Het is geen prijspuzzel, maar weten jullie waar dit in Neer is? 

 

Maandag 13 maart 2006. Vannacht is in het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond op 86 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Dhr. Drees Bouten van de Kanaaldijk, weduwnaar van Mevrouw Stien Bouten-Sijbers. Aan zijn kinderen en familie: Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst, waarna de begrafenis heeft a.s. vrijdag 17-3-2006 plaats hier in Neer. Correspondentieadres wordt nog bekend gemaakt.

 

Maandag 13 maart 2006. Het correspondentieadres voor de op 10-3-2006 overleden Mevrouw Trui Verhaeg-Vrinssen is: L'Unionlaan 1, 6093 GE HEYTHUYSEN.

 

Maandag 13 maart 2006. Foto 1259 van "Zomaar un foto" van vandaag is weer een zicht op een straat. Ze werd aan mij opgestuurd en omdat ik van die straat nog helemaal niks geplaatst heb, voldoe ik graag aan haar verzoek tot plaatsing.

 

Zondag 12 maart 2006. Een oud dorpsgenote is vandaag jarig. Een zus van haar vraagt via het "Gastenboek" om veel felicitaties (kan via haar mailadres) te sturen. Laat eens zien, dat wij ons voelen als één grote familie.

 

Zondag 12 maart 2006. Foto 1258 van "Zomaar un foto" van vandaag laat jullie weer iets zien van de renovatie van de Bergerstraat. 

 

Zaterdag 11 maart 2006. Vanmorgen is overluid, de gisteren op 91 jarige leeftijd in het bejaardenhuis "Beek en Bos" te Heythuysen overleden oud Neerse, Mevrouw Trui Verhaeg-Vrinssen, voor sommigen van jullie beter bekend als Trui van Sef van Steute Pieèr. Aan haar kinderen en familie bieden wij Onze Oprechte Deelname aan. De uitvaartdienst gevolgd door de begrafenis op ons kerkhof vind plaats in de parochiekerk van Neer, a.s. dinsdag 14-3-2006 om 10.30 uur.

Het adres voor condoleances is op dit moment nog niet aan mij bekent.

 

Zaterdag 11 maart 2006. Hebt U ook nog ergens, Neer aangaande, zo'n mooie foto als die ik jullie vandaag met foto 1257 van "Zomaar un foto" kan laten zien? Moet aardig in mijn archief zoeken (sjommele), om iedere keer nog met iets interessants op de proppen te komen, dus is het te begrijpen dat ik graag aanvulling zou krijgen. Zet jullie beste beentje eens voor!

 

Vrijdag 10 maart 2006. Foto 1256 van "Zomaar een foto" van vandaag is een zeer mooie foto van een gezelschap zeer jonge schutters. Is er een van die jongeren, die een verhaaltje over het hoe en waarom kan schrijven? Probeer het maar eens!

 

Donderdag 9 maart 2006. Bij foto 1254 heb ik de namen kunnen plaatsen. Kijk maar eens of oma of over oma er bij is?

 

Donderdag 9 maart 2006. Natuurlijk weet ik niet of U het gezien heeft, maar de rubriek "Jubileum" is vrij, dus als er iets te vieren is en U wilt dat wereldkundig maken, dan wil ik dat bijna zeker een tijdlang voor U plaatsen. Let in deze ook op de rubriek: "Jarig", "Geboren" en "50 jaar samen". Als er ook al iemand in een rubriek staat, dan mag er nog wel iemand bij.

 

Donderdag 9 maart 2006. Ja, Ja! Ik weet het! De foto die ik jullie vandaag met foto nummer 1255 van "Zomaar un foto" laat zien, is toch ook weer een hele boel jaartjes geleden gemaakt. Ze komt van Meester Scheepers, maar ook hij verteld ons niet, wanneer hij ze genomen heeft. Is er iemand die het wel weet?

 

Woensdag 8 maart 2006. Wie weet meer over de groepsfoto die ik jullie vandaag met foto 1254 van "Zomaar un foto" laat zien?

 

Dinsdag 7 maart 2006. In Zorgcentrum "De Wietel" te Panningen is op zondag 5 maart 2006 op 93 jarige leeftijd overleden: de Kessel-Eikse Nunhemmer Sjenske van de Bercken, weduwnaar van Elisabeth Beurskens en de vader en schoonvader van onze dorpsgenoten Har en Gerry van de Bercken-Lommen. Aan zijn kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst wordt gehouden op vrijdag 10-3-2006 om 10.30 uur in de Maria Onbevlekt Ontvangen parochiekerk te Kessel-Eik, gevolgd door de crematieplechtigheid te Baexem. Het adres voor condoleances is: M. Janssen-van de Berken, Klaproosstr.9, 6002 TW WEERT.

 

Dinsdag 7 maart 2006. Met foto 1253 van "Zomaar un foto" van vandaag, ga ik weer eens de mooie natuur van Neer in. Hopelijk vindt U dat ook mooi!

 

Maandag 6 maart 2006. Zonet op deze site de nieuwsbrief van en over maart 2006 van bakkerij Nijssen geplaatst. Er is een paar dagen vertraging geweest, vanwege de enkele dagen vakantie. Hij is te vinden op de gebruikelijke plaats.  

 

Maandag 6 maart 2006. In Maasbree is op 4 maart 2006 plotseling op 79 jarige leeftijd overleden, Harrie Boots, de echtgenoot van onze oud dorpsgenote mevrouw Lies Janssen, voor de meeste onder ons beter bekend als Lies van Sanders Petran van 't Pasveld. Aan Lies en familie Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst wordt gehouden op donderdag 9-3-2006 om 10.00 uur in de parochiekerk van Maasbree, waarna hij te ruste wordt gelegd op het kerkhof aldaar. Het adres voor condoleances is: Baarlosestraat 9, 5993 AV MAASBREE.

 

Maandag 6 maart 2006. De uitvaartdienst voor onze overleden dorpsgenoot Martien Claessen is op woensdag 8 maart 2006 om 10.30 uur in de parochiekerk te Neer. Aansluitend wordt hij op ons kerkhof begraven. Het adres voor condoleances is: P. Wilms-Claessen,  Kerkplein 27, 6086 BK NEER.

 

Maandag 6 maart 2006. Persoonlijk vind ik het weer echt een "Zomaar un foto" die ik als nummer 1252 voor vandaag uit mijn archief heb gehaald.

 

Zondag 5 maart 2006. Foto 1251 van vandaag van "Zomaar un foto" is nog weer eens een foto van het dorp, maar dan vanaf een zijde waar nooit zoveel foto's genomen worden. De foto is van na 1992 en toch is ook hier weer veel verandert!

 

Zaterdag 4 maart 2006. Vandaag is in het ziekenhuis plotseling op 76 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Dhr. Martien Claessen, voor de meeste van ons beter bekend als Merte van Klase Sefke oet 't Vèn. Aan de familie Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

 

Zaterdag 4 maart 2006. Vandaag kom ik met foto nummer 1250 van "Zomaar un foto" in de lucht. Waar gaat de tijd heen? De foto die ik jullie vandaag kan laten zien, of beter gezegd: de foto's! Die heb ik te danken aan Wim van Toontje vanne Riekswaeg. Persoonlijk vind ik het iets aparts, hoe jullie er over denken zal ik nog wel horen. Omroep Leudal TV vond het de moeite waard om bij dat jubileum van 1250 foto's, op de TV daar aandacht aan te schenken. Ben benieuwd waar ze mee komen?

 

Vrijdag 3 maart 2006. "Vastelaovenjd" is voor dit jaar weer verleden tijd. Als op deze site iets staat, dat U graag zou overnemen en als dat nog niet gebeurd is, doe het dan nu! Want zo gauw als de tijd het mij toestaat, gaat alles van de Carnaval naar de "Bewaarplaats" en daar kunnen jullie er niet meer bij. 

 

Vrijdag 3 maart 2006. De hond is terug! Vanmorgen belde Trudi op, dat hij door Wiel Metsemakers gevonden was.

 

Vrijdag 3 maart 2006. Foto 1249 van "Zomaar un foto" van vandaag is een recente foto van de aansluiting van het Veurtje aan de Bergerstraat. Zo te zien, wordt het ook daar mooi!

 

Donderdag 2 maart 2006. Oproep aan alle mensen van Neer en omgeving. Op verzoek van Trudi en Wim Kruit-Sijben, adres Napoleonsweg 51/a te Neer, tel.0649771291 vraag ik jullie uit te kijken naar een rood/oranje harige Ierse setter. Hij is vandaag van huis weggelopen. Het is een behoorlijke grote hond, maar jullie hoeven niet bang te zijn, hij bijt niet!  Als iemand hem ziet, laat het hun s.v.p. weten. Zeg dit voort, zodat ook mensen die geen internet hebben, naar hem kunnen uitkijken!

 

Donderdag 2 maart 2006. Weer terug tot de orde van de dag! Foto 1248 van "Zomaar un foto" van vandaag, is een foto uit de oude doos. Het is iets van de ruiterclub, maar wat? Wie kan uitsluitsel geven? Is het ergens op een wedstrijd of is het een oefening vóór een wedstrijd? Die het weet mag het zeggen!

 

Aswoensdag 1 maart 2006. De "Vastelaovenjd" is over, voorbij, gedaan! Een pracht feest is het geweest. Toen ik vanmorgen terug kwam van het zwemmen, zag ik leden van de Raad van Elf, bezig met de laatste loodjes van het feest: het opruimen! Dat vond ik een grote prestatie, daar moet je de moed en de kracht toch maar voor opbrengen na zulke zware dagen. Een nog grotere prestatie vond ik het, dat vanavond in de H.Mis, het Bestuur, de Grootvorst, de Vorst en de Raad van Elf (bijna compleet) zich een Askruisje kwamen halen. Dat vind ik nu: GEWELDIG!

 

Woensdag 1 maart 2006. Ik ben er van overtuigd, dat de Boerebruiloft van gisteren toch nog een groots feest is geworden, ondanks het slechte weer dat wij hier in "NAER" hadden, toen de bruidegom de bruid moest gaan afhalen en zij samen een rondgang door het dorp maakten. Zie de twee foto's die ik jullie met foto nummer 1247 van "Zomaar un foto" laat zien! Geen gasten bij de optocht, maar ik kan jullie verzekeren, dat ze met vele, zeer vele in de feestzaal zaten te wachten.

 

Woensdag 1 maart 2006. Vandaag beginnen wij weer aan een nieuwe maand. Voor de kijkers/bezoekers aan deze site, die dat nog niet weten? Het nieuws van de voorgaande tijd, zelfs tot aan het begin van deze rubriek op 1 juni 2001, is nog allemaal terug te vinden op de startpage onder de button "Nieuws van eerder".

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.