Het nieuws van maart 2003:
Maandag 31 maart 2003.
In de vroege morgen van zondag 30-3-2003 is onze dorpsgenote Caroline Henriëtte Verhaeg op 16-jarige leeftijd (geboren 28-4-1986) met haar fiets, bij het oversteken van de Napoleonsweg onder een auto gekomen. Zij werd met zware verwondingen naar het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond overgebracht, waar zij ondanks de goede zorgen aan haar verwondingen is overleden.
Ik weet zeker dat ik namens de hele Neerse gemeenschap (ook in het buitenland) spreek, als wij haar ouders Maurice en Rikie, haar zusjes Esther en Marjolein Onze Oprechte Deelneming betuigen. Het is niet onder woorden te brengen, hoe groot leed over hen is gekomen. Sterkte!

"Zomaar un foto" nr.224 is een foto van een oud kruispunt in Neer. De uitleg staat bij de foto!

Zondag 30 maart 2003.
Vandaag ga ik met mijn "Zomaar un foto" nr.223 terug naar 1935. Als je gaat kijken zul je een processie-herderke in vol ornaat aantreffen.

Zaterdag 29 maart 2003.
Gisterenavond is bij mij het bericht binnengekomen, dat de "Lindeboom" (Hotel-Café-Zaal-Restaurant) binnenkort voor de vlakte zal gaan. De vorige eigenaar, die de wederopbouw ter hand zou nemen, deelde mij mede, dat alles aan bouwbedriif Geelen BV was overgedragen. Woordvoerder John Geelen van Geelen BV vertelde mij dat het plan in zijn geheel verwezenlijkt zal worden. Persoonlijk heb ik hem gezegd, dat als ze naar verhouding iets bouwen, zoals de vervanging van de KJV die al gerealiseerd is? Dat ze dan zorgen voor een buitengewone mooie kom-in vanuit het Zuiden in Neer. Ik hoop dat ik jullie met foto's van de voortgang op de hoogte kan houden.  

Foto nr.222 van "Zomaar un foto" die ik vandaag plaats, is weer eens een oude foto, gemaakt bij de instalatie van pastoor de Bot. Wederom een beetje nostalgie, ga maar eens kijken!

Vrijdag 28 maart 2003.
Gisterenmorgen was het dan zover: bomenplantdag rond de nieuwe basisschool "de Kwir". Burgemeester Peeters en Wethouder Peulen samen met een gedeelte van de leerlingen, hebben dat karwei geklaart. Dhr.Scheepers stuurde mij drie foto's. Jullie kunnen ze gaan bekijken via "Fotogalerie", langs het lijstje omlaag tot de regel "Boomplantdag, de Kwir, 2003". Klik daarop en bekijk de foto's.

"Zomaar un foto" nr.221 die ik vandaag plaats, is weer eens een foto van een schilderwerk van "Ververs-Sef". Daar is iets aparts mee, voor de liefhebbers wel interessant. Ga maar eens kijken.

Donderdag 27 maart 2003.
In het verzorgingshuis "Hornerheide" is op 77-jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenoot Piet van Keeken, afkomstig van Swalmen. De uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 29 maart 2003 om 11.00 uur in de St.Dionysiuskerk van Asselt waarna begrafenis op het kerkhof van Swalmen. Aan de kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Wilt U ook Uw meedeleven betuigen? Het correspondentieadres is: L. Engelen-van Keeken, Strikkenhof 4, 6081 HA Haelen.

Voor vandaag heb ik een prachtige oude foto binnengekregen om te plaatsen als "Zomaar un foto" nr.220. Ga ze maar eens snel zien!

Woensdag 26 maart 2003.
Vandaag in "Zomaar un foto" nr.219 het Kampioensteam uit Neer, dat in de 3-de klasse de titel bij het beugelen voor zich op eisde!

Dinsdag 25 maart 2003.
Via Annet de Bakker-de Brouwer kreeg ik vandaag het bericht binnen, dat het de dames van C2 van de handbalclub Leudal zondag toch gelukt was, het kampioenschap via een overwinning van 4 - 6 binnen te halen. Ook dat is een van Harte Proficiat waard. De foto heb ik afgelopen week al geplaatst en kunt U zien door dit te doen: Ga op deze site naar "Fotogalerie", ga langs het rijtje omlaag tot "Handbalclub: Leudal 2003", en als U op die regel klikt, komt U ze te zien!

Van de beugelclub kwamen een paar foto's van de kampioenen binnen. Het eerste team wordt vandaag in "Zomaar un foto" nr.218 geplaatst.

Maandag 24 maart 2003.
Met foto nr.217 van "Zomaar un foto" kunt U met mij, de jeugdvendeliers van de Busse-schutten, bewonderen.

Zondag 23 maart 2003.
Bericht binnengekregen dat de beugelclub, buiten het eerste team waar ik al eerder melding van maakte, nog een kampioensteam rijk is geworden. Neer 4 is kampioen in de  3-de klasse geworden. Neer 3 dat ook in die klasse speelt werd 2-de.
Allemaal: Proficiat! Zoiets doet mij nog eens goed!

Foto nr.216 van "Zomaar un foto" is nog eens een oude anzichtkaart. Het brengt ook bij u, bijna zeker ook oude herinneringen naar boven.

Zaterdag 22 maart 2003.
Bij mij kwamen twee handbalberichten binnen. Het eerste meldde dat de Dames D2 Kampioen waren geworden. Het tweede bericht meldde dat de Dames C2 morgen, zondag 23 maart kampioen zouden kunnen worden en daar hebben ze graag veel steun bij. De wedstrijd wordt in Swalmen gespeeld, dus allen op naar Swalmen.
Wilt U deze twee teams graag zien? Ga op deze site naar "Fotogalerie", ga langs het rijtje omlaag tot "Handbalclub: Leudal 2003", klik op die regel en U komt ze te zien!

"Zomaar un foto" nr.215 is een recente foto van een gedeelte van een straat in Neer, ga maar kijken. Ik kan nog steeds niet lang aan de PC zitten, de enkel doet nog steeds veel pijn. Ik hoop, dat het morgen weer wat beter gaat.

Vrijdag 21 maart 2003.
Voordat ik de foto ga verwisselen, ben ik toch nog even naar Siem (site-gastenboek) geweest kijken. Ondertussen mag ik toch wel een ietsje trots op mijn kijkers, verschillende zag ik, hebben gehoor gegeven. Dank daarvoor!

Ik heb nog eens even naar Siem zijn gastenboek gekeken. Wat viel mij dat tegen, ik had toch zeker gedacht, dat de helft van mijn kijkers Siem de goede wensen zou doen, Maar nee! Tot op dit moment hoogstens drie. Alla kijkers laat jullie niet kennen en schrijf iets in zijn gastenboek!

Vandaag met "Zomaar un foto" nr.214 laat ik jullie weer eens een vergezicht zien.

Donderdag 20 maart 2003.
Nooit geweten, dat Bell-roos zo'n lelijke gemene ziekte was en nu zeggen ze ook nog, dat het graag terug komt. Vanaf morge heb ik andere nieuwe medicijnen, we zullen maar hopen, dat die hun best doen!

Gisterenavond een pracht van een vergadering van de heemkundevereniging gehad. Het kapitaal een beetje toegenomen, meer leden en veel activiteiten. Wat willen wij nog meer? Na het officiëel gedeelte was het de beurt aan Keun van Enkes. De zaal heeft gebrult van het lachen, ik dacht enkele moppen na te vertellen. Ik laat het, want ik kan ze nooit opschrijven, hoe hij ze vertelde. Ter zijner eer plaats ik een foto van hem met zijn vader als foto nr.213 van "Zomaar un foto". Keun je was goed! Bedankt!

Woensdag 19 maart 2003.
Eindelijk komt er weer eens een bericht van geboorte binnen. Zonet werd mij de meededeling gedaan, dat gisteren 18 maart 2003 is geboren: Anne, dochter van Guido en Yvonne Eggels-Kierkels. Vanaf hier wensen wij het gelukkige paar: Proficiat! Wilt U hen ook feliciteren? Het adres is: Soerendonck 1, 6086 BW Neer.

Vanavond is de jaarvergadering van de heemkundevereniging "Oo Naer", vergeet U ze niet? Vooral omdat na het officiële gedeelte Keun van Enkes de lachspieren los wil maken en als hij het in heeft, dan komen wij ons nog aan het kronkelen.

Op de foto van dat geslachte varken, kreeg ik van een emigrant in Australia een mooie reactie. Dat bewijst, dat als men zolang uit Neer weg is, die kleine waardevolle dingen veel beter in het geheugen blijven. Hier wat hij o.a. schreef:
De foto van 't geslachte varken bracht weer leuke herrineringen. Als kind hoorde je meestal wel als er ergens in de buurt 'n varken geslacht werd. Dat gebeurde meestal op 'n zaterdag en was altijd spannend; vooral als 't varken andere ideeen had. De blaas was altijd 'n goeie trofie en heb wel eens m'n vader kunnen verrassen met de pezerik om z'n zaag te smeren. Soms kreeg meester van Ratingen 'n "proof" en dan was er altijd feest, vooral als er "kerboet" bij was.

Zoals gisteren gezegd, vandaag met foto nr.212 van "Zomaar un foto" uitleg over het werk aan de Engelmanstraat.

Dinsdag 18 maart 2003.
En! Hebt U ook al in het gastenboek van Siem geschreven? Steek die jongen eens een hart onder de riem, ik weet zeker, dat u hem en ook zijn ouders een geweldig plezier doet. Weet u het niet te vinden? Ga op mijn hoofdpage naar "Site van Siem", klik daarop. Dan komt aan de zijkant een rijtje onderwerpen. De bovenste is "Siem", klik er op, ga omlaag en u vindt onderaan twee regels. Op een staat 'teken gasteboek' en de andere 'bekijk gastenboek'. Dat kan dus beiden, maar even iets schrijven voor Siem is toch het belangrijkste, dus? Doen!

Gisteren wist ik, dat ik iets vergat, maar ik wist niet wat! Nu weet ik het. Ze zijn gisteren begonnen met de grote renovatie van de Engelmanstraat. Met de foto van morgen leg ik het een en ander uit, dus ga die maar eens zien.

Hoe lang geleden, of misschien hebt U nog nooit een varken op een ladder zien hangen. Wilt U dat zien? Ga naar foto nr.211 van "Zomaar un foto", daar ziet u nog eens een echt geslacht varken, wat de moeite waard is.

Maandag 17 maart 2003.
Daar vlieg ik in een keer van de vrijdag naar de maandag. Dat heeft natuurlijk zijn reden. Even een beetje uitleg. Vrijdag na het eten kreeg ik in een keer koude rillingen over mijn hele lijf, als ik de armen op de tafel hield schudde de tafel even hard mee. De koorts opgenomen en jawel 38.4. Dan de dokter maar gebeld, ik dacht dat de griep weer terug was. Laat het nu, zoals later bleek Bell-roos aan een enkel te zijn. Weer een antibioticakuur, nu een van 3 dikke pillen per dag, zeven dagen lang. Zo'n kuur krijgt wel de koorst er onder, maar brengt weer ander ongemak mee, zoals braken en diaree. Vrijdagavond had ik 38.9 en langzaam is de temp gedaald naar vanmorgen 37,2. Genoeg hierover, terug tot de orde van de dag. Ten eerste alle bezorgden, bedankt! Het doet goed, dat ze je missen, dan weet men ook dat men het niet voor niets doet!
Tijdens mijn ziekte is het bericht binnen gekomen, dat de vader van Maria Claessen-Hübinger (Maria van Pierre van Kláse-Pieèr) op 100-jarige leeftijd, thuis in zijn vertrouwde omgeving in Heimersheim is overleden. Vanaf deze plaats willen wij alsnog de familie Hübinger en Claessen Onze Oprechte Deelneming betuigen.
Dan? Het hing in de lucht. Het eerste zestal van beugelclub "Onder Ons" (ook mijn vereniging) is weer eens met overmacht kampioen in de hoofdklasse van district Zuid geworden. Met nog een wedstrijd te gaan, hoeven ze als ze dat zouden willen, niet eens meer aantetreden, dan hebben ze nog punten over. Jongens ik ben zeer trots op jullie!
Aan mijn site is een klein beetje veranderd. De button met "Vreemde prinsen" is verhuisd en staat nu onder "Linken" en dan de regel "Prinsen en zo van 2003 van Neerse afkomst". Nu staat daar een button "Site van Siem". Dat is een site die de vader van Siem voor en over hem en zijn ziekte heeft gemaakt. Ik raad al mijn kijkers aan: ga ze eens bekijken! Het is echt de moeite waard en zeer zeker in het  gastenboek iets schrijven, heel even de groeten aan Siem doen, ik weet zeker dat U daar goed aan zult doen.
Ik dacht dat er nog meer te melden was, maar het valt me niet in, als ik eerlijk ben? Ik ben ook moe.
De foto wordt vanavond laat vernieuwd en ze is voor morgen de 18-3-2003. Zodoende hebben jullie het vier dagen met de Zeppelin moeten doen.

Vrijdag 14 maart 2003.
Vandaag is foto nr.210 van "Zomaar un foto" aan de beurt. Het gaat over een "Zeppelin".

Donderdag 13 maart 2003.
Deze week is nog iemand tot de leeftijd van de zeer sterken toegetreden, n.l. Piet Dorssers, oud kassier/directeur van de Boerenleenbank, de latere Rabo-bank is op maandag 10 maart 2003, tachtig jaar geworden. Dit was er mij bijna tussenuit gekomen. Wilt U hem alsnog feliciteren? Zijn adres is: Steeg 23, 6086 EJ Neer.
E-mailadres: dorssers@tref.nl

Foto nr.209 van "Zomaar un foto" is een foto genomen op een inloopavond van onze heemkundevereniging "Oos Naer".

Alle mensen met pluimvee (ook vogels) worden verzocht hun dieren preventief op te hokken. Verplicht is er nog niets, maar denk aan de gevolgen voor enkele bedrijven, als hier in Neer ook vogelpest zou uitbreken. Men kan beter een tijdje last hebben van deze maatregel, dan dat zoiets zou gebeuren. (Geplaatst op verzoek)

Woensdag 12 maart 2003.
In Kessenich heeft de loting voor de optocht en de volgorde van schieten voor het Oud Limburgs schuttersfeest plaats gehad. Daar is uit de bus gekomen:
1. Breidelzonen Kessenich; 2. St. Ansfried Thorn; 3. St. Willibrordus Obbicht; 4. St. Anthonius Tegelen; 5. St. Oda Boshoven; 6. St. Monulphus & Gondulphus Berg & Terblijt; 7. St. Harlindis & Relindis Ellikom; 8. St. Martinus Vaesrade; 9. St. Pieter Leut; 10. St. Joris Wessem; Garde des Tireurs 11. "De Heeg" Maastricht; 12. St. Sebastianus Gilde Beegden; 13. Het Heilig Kruis Grevenbicht; 14. St. Anna Merum; 15. St. Eligius Juliana Schinveld; 16. St. Willibrordus Meijel; 17. St. Anna Opglabbeek; 18. St. Sebastianus Margraten; 19. St. Remigius Meerssen; 20. St. Joseph Waubach; 21. St. Mauritius Strucht; 22. St. Hubertus Kessel; 23. St. Jospeh Vijlen; 24. St. Joseph Buchten; 25. St. Hubertus Beringe; 26. DD Stadschutterij Maastricht; 27. St. Martinus Vlodrop; 28. St. Martinus Kinrooi; 29. St. Andreas Melick; 30. St. Jacobus Hunsel; 31. St. Sebastianus Spekholzerheide; 32. St. Martinus Holtum; 33. St. Catharina Weert; 34. St. Leonardus Panningen; 35. St. Margaretha Ittervoort; 36. St. Laurentius Bocholt; 37. St. Lambertus Oirsbeek; 38. St. Michaél Doenrade; 39. St. Sebastiaan St. Huibrechts - Lille; 40. St. Hieronymus Biest - Weert; 41. St. Johannes & Clemens Merkelbeek; 42. St. Sebastianus Klimmen; 43. St. Anna Voorshoven; 44. St. Jan Nieuwstadt; 45. St. Antonius Slek - Echt; 46. St. Martinus Born; 47. St. Pieter Elen; 48. St. Aldegundis Buggenum; 49. St. Joseph Stein; 50. St. Martinus Niel bij As; 51. St. Rochus Stevensweert; 52. St. Sebastiaan Grote Brogel; 53. St. Catharina Stramproy; 54. St. Elisabeth Stokkem; 55. St. Lambertus Broeksittard; 56. St. Anna Maasbree; 57. St. Gertrudis Amstenrade; 58. St. Monulphus & Gondulphus Rotem; 59. St. Michaél Brachterbeek; 60. Kon. Wilhelmina Nieuwenhagen; 61. St. Lambertus Neeritter; 62. St. Sebastiaan Schimmert; 63. St. Urbanus Belfeld; 64. St. Martinus Asenray; 65. St. Hubertus Ubachsberg; 66. St. Joris Kaulille; 67. St. Gregorius de Grote Brunssum; 68. St. Petrus & Paulus Susteren; 69. St. Rosa Sittard; 70. St. Severinus Grathem; 71. St. Maternus Wijlre; 72. St. Petrus & Paulus Echt; 73. St. Laurentius Meeswijk; 74. St. Petrus Roggel; 75. St. Lambertus Louwel; 76. St. Sebastianus Mechelen; 77. St. Sebastianus Schinnen; 78. Bussen Schutten Neer; 79. St. Sebastianus As; 80. St. Jozefgilde Lommel; 81. St. Sebastianus Sevenum; 82. St. Ambrosius Kinrooi; 83. Oranje Nassau Roermond; 84. St. Jan Grubbenvorst; 85. St. Sebastianus Neer; 86. St. Salvius Limbricht; 87. St. Nicolaas & St. Antonius Budel; 88. St. Antonius Stramproy; 89. St. Martinus Horn; 90. St. Andreas Maasbracht; 91. St. Georgius & Sebastianus Beesel; 92. St. Barbara Leveroy; 93. St. Martinus Tegelen; 94. St. Stephanus Dieteren; 95. St. Jan Baexem; 96. St. Sebastianus Voerendaal; 97. St. Lambertus Helden; 98. St. Nicolaas Meijel; 99. St. Martinus Maasbree; 100. St. Leendert Urmond; 101. Eendracht Grevenbicht; 102. St. George Simpelveld; 102. St. Cornelius Swartbroek; 103. St. Petrus Kelpen - Oler; 104. 't Zandakkergilde St. Jan Venray; 105. St. Sebastianus Mheer; 106. St. Trudo Opitter; 107. St. Sebastianus Heel; 108. Wilhelmina Hingen; 109. St. Monulphus & Gond. 1 Maasmechelen; 110. St.Urbanus Montfort; 111. St. Martinus St. Martensvoeren; 112. St. Catharina Beek; 113. HH Marcellinus & Petrus Geleen; 114. St. Martinus Houthem - St. Gerlach; 115. St. Thomas van Aquino Blerick; 116. St. Job Leuken; 117. Ons Genoegen Siebengewald; 118. St. Hubertus Tegelen; 119. St. Agatha Haelen; 120. St. Antonius & St. Petrus Baarlo; 121. St. Odilia Ospeldijk; 122. St. Martinus Grootbeersel; 123. St. Nicolaas Susteren; 124. St. Lucie Nederweert; 125. St. Michaël Thorn; 126. St. Antonius Nederweert; 127. Kon. Gilde St. Ambrosius Lommel; 128. St. Hubertus Manestraat; 129. St. Lucia Horst; 130. St. Joris St. Joost; 131. St. Amandus Opglabbeek; 132. St. Martinus Linne; 133. St. Sebastiaan Heerlerheide; 134. St. Sebastianus Puth; 135. St. Sebastianus Herkenbosch; 136. St. Michaël Ool; 137. St. Lambertus Molenbeersel; 138. St. Monulphus & Gond. 2 Maasmechelen; 139. St. Matthias & Cornelius Posterholt; 140. St. Sebastianus Laar; 141. St. Sebastiaan Dorne; 142. St. Gregorius Illikhoven; 143. St. Sebastianus Heerlen; 144. Oranje Boukoul; 145. Prins Hendrik Odiliënberg; 146. St. Barbara Reuver. 147. St. Joseph Koningsbosch; 148. St. Sebastianus Eys; 149. St. Antonius Altweerterheide; 150. St. Sebastianus Ell; 151. St. Urbanus Grashoek; 152. St. Hubertus Schaesberg; 153. St. Barbara Meerssen; 154. St. Urbanus Maasniel; 155. St. Paulus Roggel; 156. Akkermansgilde Venlo; 157. Nachtwacht Gilde Berg & Terblijt; 158. St. Laurentius Spaubeek; 159. St. Martinus Dilsen; 160. St. Barbara Tungelroy; 161. St. Brigida Noorbeek; 162. St. Hubertus Nattenhoven; 163. St. Servatius Raam; 164. St. Dionysius Opoeteren; 165. St. Nicolaas Heythuysen; 166. St. Joseph Sweykhuizen


"Zomaar un foto" nr.208, die ik vandaag plaats, is een foto met een verhaaltje erbij. Heeft iemand van jullie ook een foto waar een verhaaltje bij verteld kan worden? Laat het horen, vermoedelijk zal ik het plaatsen.

Dinsdag 11 maart 2003.
Voor de liefhebbers! Er zijn enkele CD-'s klaar met de tot nog toe uitgekomen 200 foto's van "Zomaar un foto". Als aanvulling staan er de huizen in de straten van Neer op, die ik tot nog toe op beeld heb gezet. Tevens staan de 15 mysterieborden er op. De CD is bij mij te koop voor het luttele bedrag van 20 euro. Hier voor ontvangt u meer dan 1000 foto's, Neer aangaande. Dat zou ik nog vergeten? De presentatie van de Neerbeek uit 1962 staat er ook op.

Vandaag zult u kunnen genieten van foto nr.207 van "Zomaar un foto". Laat maar eens weten of U er iets aan vindt?

Maandag 10 maart 2003.
Vandaag weer eens een foto genomen van boven uit de kerk. Het is foto nr.206 van "Zomaar un foto".

Zondag 9 maart 2003.
De foto die ik vandaag plaats als nr.205 van "Zomaar un foto", gaat over een priesterfeest. Ik weet zeker, dat dit bij velen, oude herinneringen opwekt.

Zaterdag 8 maart 2003.
Lies Theelen (Lies van Sjaen) zal op vrijdag 14 maart In zaal de "Klomp" op grootse wijze haar 80-ste geboortedag vieren. Op 3 maart 2003 is ze toegetreden in de orde van de zeer sterken, daar hoort men bij als 80-jarige. Lies ook van ons: Hartelijk Gefeliciteerd en nog vele jaren.

Zoals gisteren beloofd, vandaag onder "Zomaar un foto" nr.204 een foto van St.Martinus, zoals hij nu in onze kerk staat.

Vrijdag 7 maart 2003.
Laat U nog maar eens een keer verrassen door foto nr.203 van "Zomaar un foto".

Donderdag 6 maart 2003.
Vandaag gaat alweer de tweede foto van de derde serie van 100 van "Zomaar un foto" de lucht in! Het is nr.202 en laat het interieur van onze kerk in vroeger jaren zien.

Woensdag 5 maart 2003.
Zo langzaamaan ben ik er toch wat beter aan toe, want ik zit alweer in mijn hok, ik noem het soms trots "mijn kantoor". Toch gaat het nog niet, zoals ik het graag zou hebben, Maar ik doe het er mee. Sterk! Dit jaar heb ik niets maar dan ook helemaal niets van het carnavalgebeuren gezien en zodoende ook geen enkele foto kunnen maken. Die zullen jullie dus van mijn hand moeten missen. Nog even foto nr.201 van "Zomaar un foto" plaatsen en dan is het voor vandaag weer genoeg geweest. Ik hoop dat ik morgen mijn post kan beantwoorden. Het doet goed ,als je merkt, dat je werk gewaardeerd wordt en er zoveel mensen meeleven. Voor nu alvast bedankt.

Dinsdag 4 maart 2003.
Vandaag met foto nr.200 van "Zomaar un foto" laat ik jullie het stamhuis van de familie Peulen zien. Ik ben zeer blij, dat ik jullie daar een plezier mee kan doen.
De griep is nog niet over, maar ik mocht van de dokter even op internet, maar niet lang.

Maandag 3 maart 2003.
Ik ben vandaag later als anders, met de foto omzetten. De griep heeft mij geveld. Gisteren de hele dag in bed gelegen tot vandaag middag. Nu zal ik snel de foto omzetten. Vandaag en morgen zijn foto's van twee schilderijen van mijn Ome Sef Timmermans. Ik hoop dat jullie blij zijn met nr.199 en 200. Ik zal maar hopen dat ik me weer eens bij elkaar raap!

Zondag 2 maart 2003. Carnaval.
Eigenlijk moest ik voor vandaag een echte "Vastelaovenjd" foto hebben gehad, om te plaatsen als nr.198 van "Zomaar un foto". Dat is er niet van gekomen, ik had al een beetje in voorraad gewerkt en zodoende is het iets heel anders geworden, waar ik toch van hoop, er velen een plezier mee te doen. En voor de rest wens ik al mijn kijkers, prettige dagen!

Zaterdag 1 maart 2003.
Een nieuwe maand begint en de rubriek "Zomaar un foto" bereikt deze week de 200-ste foto. De "Timmermans" CD wordt met deze 100 aangevuld en blijft dan nog steeds te koop voor 15 euro. Allemaal de kijkers, die van de eerste aanbieding gebruik hebben gemaakt? Kunnen contact met mij opnemen en dan zien wij wel, hoe deze 100 foto's er bij komen.
Nr.197 van vandaag is een natuurfoto van mijn hand uit aug.1997. Om vanaf dat punt nu nog een foto te maken, zal vermoedelijk niet gemakkelijk gaan. Toch eens gaan kijken of er nog te komen is.
Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: Piet@pjtim.tmfweb.nl