Het nieuws van juni 2007:

Wat is er allemaal in NEER te doen? 

Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer". 

Gebruik voor deze (mijn site) het adres www.pietvantoon.nl en als U ergens anders nog een oud adres hebt staan, verwijder dat dan!

Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat altijd bovenaan.

 

Zaterdag 30 juni 2007. Alweer de laatste dag van de maand. Met foto 1728 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een stukje Neerbeek zien, zoals ze er voor 1962 bij lag.

 

Vrijdag 29 juni 2007. In Roggel is op 70 jarige leeftijd op 27-6-2007 overleden, Dhr. Cor Derks (Cor vanne Haof) de echtgenoot van onze oud Neerse Mevrouw Ger Derks-Geraets (Ger van Zegers Tjeu). Aan Ger, de kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst vindt plaats op dinsdag 3-7-'07 om 10.00 uur in de parochiekerk van Roggel, waarna de crematie volgt in het crematorium "Midden-Limburg" te Baexem.

Condoleanceadres: Pastoor Schippersstr.39, 6088AT ROGGEL. 

 

Vrijdag 29 juni 2007. Er is weer een wild varken geschoten. Dit maal had Sjaen van Tönnes van Sjaen de eer. Voor jullie te zien bij foto nummer 1727 van "Zomaar un foto" van vandaag. 

Sjaen: PROFICIAT! 

 

Donderdag 28 juni 2007. Morgen staat ergens in de Limburger een fietsroute door de Neerenaar Koos Verheijden uitgezet, die hier bij ons op het Kerkplein begint en ook zal eindigen. Die route doet alle 16 plaatsen in de gemeente Leudal aan. Wilt U er nu al iets meer van weten? Onder "Allerlei" staat het artikel met link.

 

Donderdag 28 juni 2007. Konden jullie vandaag de eigenaren van een mooie siertuin, met foto 1726 van "Zomaar un foto" zien? Zo zag ik dat een andere siertuin (zeer zeker ook een juweeltje) "Lotjeshaof" geheten, op donderdag 5 juli '07 van 13.00 tot 17.00 uur "Open tuin" houdt. Jullie zijn dan van harte welkom bij Lowie en Riet Delissen-van Lier op Brumholt 10, 6086PW NEER!

 

Donderdag 28 juni 2007. Voor de foto van "Neerenaren in de Vreemde" voor a.s. zondag heb ik nog geen foto. Wie van die Neerenaren ergens buiten "NAER" wil er persoonlijk, met zijn gezin, met zijn huis, straat of woonplaats vanaf a.s. maandag vijf weken op deze site prijken? Wie is de eerste die instuurt?

 

Donderdag 28 juni 2007. In Heythuysen is op dinsdag 26-6-2007 op 76 jarige leeftijd overleden onze oud dorpsgenote Mevrouw de weduwe An Vestjens-Franssen. Voor jullie duidelijkheid: An was de jongste van de 11 kinderen van Sjang Franssen van Brumhold. Aan haar familie: Onze Oprechte Deelneming.

De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 30-6-'07 om 10.30 uur in de parochiekerk van Heythuysen, waarna de begrafenis zal plaatsvinden op het parochiekerkhof aldaar.

Het adres voor condoleances is: Kloosterstraat 25, 6093 CT HEYTHUYSEN.

 

Donderdag 28 juni 2007. Op de foto van gisteren zijn veel reacties binnen gekomen, die allemaal zeggen dat die vogel een meerkoet is. Dat werd ook al gedacht, omdat op een vorige publicatie geen reactie was binnen gekomen. Vandaag met foto 1726 van de rubriek "Zomaar un foto" laat ik jullie de eigenaren van een mooie prachtig gelegen siertuin zien. De tuin moet U bij gelegenheid eens zelf gaan bekijken. 

 

Woensdag 27 juni 2007. Vandaag nog eens een natuurfoto, die ik jullie met "Zomaar un foto" nummer 1725 kan laten zien. Het nest dat U op die foto ziet, is te zien vanaf het voetbruggetje naar Klein-Hanssum. Hopelijk wordt het niet verstoord, kijken mag!

 

Dinsdag 26 juni 2007. Toch heeft de fanfare j.l. zondag een groepsfoto gemaakt en binnen, bij "In d'n Haammarker" een concert gegeven. Harrie van Pietjes heeft mij een foto van fanfare De Eendracht gestuurd en die laat ik jullie met foto 1724 van "Zomaar un foto" van vandaag, met plezier zien! 

 

Maandag 25 juni 2007. Voor vandaag was het de bedoeling, dat ik met een foto van het Openlucht Concert van fanfare De Eendracht van gisteren, zou komen. Maar het was en bleef rustig op het Kerkplein. Waarom het niet is doorgegaan? Ik weet het niet, zal ik nog wel eens horen? Daarom voor foto 1723 van "Zomaar un foto" maar weer een oudje uitgezocht. Ga maar eens kijken, wat dat is?

 

Maandag 25 juni 2007. Onderhand vaste prik op zondagavond laat of maandagmorgen vroeg. Dan worden de twee rubrieken "Ons Mooi Limburg" en "Neersen in de Vreemde" weer vernieuwd, beter gezegd een foto er af en een andere er weer bij.

 

Zondag 24 juni 2007. Foto 1722 van "Zomaar un foto" van vandaag is een recente foto. Ze laat jullie een bloem zien, waarvan wij om deze tijd, door heel Neer van kunnen genieten.

 

Zaterdag 23 juni 2007. Radio "LEUDAL" heet vanaf vandaag "Radio 3ML". De link op mijn startpage is aangepast.

 

Zaterdag 23 juni 2007. Foto 1721 van "Zomaar un foto" van vandaag is weer een oudje dat er zijn mag. Met dank aan Joke kan ik jullie deze foto laten zien.

 

Vrijdag 22 juni 2007. Zeg het nu eens zelf? Is dat niet een juweeltje dat ik jullie vandaag met foto 1720 van Zomaar un foto" kan laten zien? Voor de goede opmerker is er weer van alles op die foto te zien.

 

Donderdag 21 juni 2007. Het is zover, de artsenpraktijk "NEER" heeft nu ook een eigen site en (ik heb eerst even gekeken) het is echt de moeite waard om er naar te gaan kijken en zeer zeker om er een link naar toe te maken of om bij Uw favorieten te zetten. Dit is het adres: http://www.neer.praktijkinfo.nl 

 

Donderdag 21 juni 2007. Met foto 1719 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie zien, hoe iemand de fotograven zag, die zoveel foto's voor jullie nemen. 

 

Woensdag 20 juni 2007. Bij de foto van vandaag had ik een klein beetje gegist, dat nu wel spoedig het kruis en de haan op de kerktoren geplaatst zou worden. Vandaag ontving ik onderstaand bericht, dus duivenmelkers nog even ergens anders kijken, om te weten waar de wind vanaf komt!

De haan laat nog even op zich wachten. Mede door drukke werkzaamheden lukt het niet meer de haan voor de bouwvakvakantie te herplaatsen. Na de vakantie komt er wederom een kraan die de haan en andere ornamenten op de torens plaatst. Wel worden de wijzerplaten voor de vakantie ( 3 juli 2007 volgens plan ) weer op de klokkentoren aangebracht.

 

Woensdag 20 juni 2007. Een nichtje van haar laat mij vandaag weten, dat onze oud dorpsgenote Mevrouw Mien Lemmen weduwe van Piet Luijten maandag 18 juni 2007 op 85 jarige leeftijd in verpleeghuis D'n Horstgraaf te Venlo is overleden. Aan haar familie en alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. 

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden op zaterdag 23-6-2007 om 10.30 uur in het crematorium, Grote Blerickse Bergerweg te Venlo-Blerick. Het correspondentieadres is:

M. Stikkelbroeck-Coopmans, Hatertseweg 478, 6533 GV NIJMEGEN. 

 

Woensdag 20 juni 2007. Foto 1718 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat jullie weer een beetje zien van de voortgang van de werkzaamheden aan de toren. Let vandaag of een van de komende dagen maar eens op, dan zal het kruis en de haan weer geplaatst worden. Met de leien en het lood zijn ze klaar!

 

Dinsdag 19 juni 2007. Foto 1717 van "Zomaar un foto" van vandaag, is één foto van de zesde klas van meisjesschool St.Jozef uit 1982 en één foto van die zelfde meisjes (voor zover aanwezig) zaterdag 16-6-2007 op de gehouden reünie. Een pracht puzzel om eerst op de oude foto uit te kijken naar iemand en dan op de recente foto te proberen, dezelfde persoon terug te vinden.

 

Maandag 18 juni 2007. Vandaag kreeg ik het bericht binnen, dat zich op het A.N.S. tot Dorpskoning van Neer 2007 heeft geschoten  Dhr Rob Jenniskens met 94 schoten. Daarmee heeft hij ook, dat prachtige kunstwerk dat als vogel diende, gewonnen.

Rob PROFICIAT! Hou die mooie trofee in Ere.

Hij deed mee namens schutterij "De Sjuunsmarsjeerders".

Voor de rest van de uitslagen en voor heel veel foto's, kunt U het beste kijken in de rubriek "Alternatief Neers Schuttersfeest" op de startpage van deze site.

 

Maandag 18 juni 2007. Het A.N.S. is afgelopen zaterdag zeer goed verlopen. Vandaag kom ik er met foto 1716 van "Zomaar un foto" even op terug. Ik heb nog nergens geen uitslagen gezien, maar ben toch benieuwd wie die mooie vogel heeft afgeschoten?

 

Zondag 17 juni 2007. Zoals elke week op zondagavond laat of maandagmorgen vroeg, zijn de twee rubrieken "Ons Mooi Limburg" en "Neerse in de Vreemde" ook alweer vernieuwd, een foto er af en een foto er bij.

 

Zondag 17 juni 2007. Vandaag hield de Roermondse Schuttersbond een Bondsfeest in NEER. Ik heb de optocht zien trekken en maakte er foto's van. Ik ben gaan staan ergens aan het begin van de optocht, daar was het nog niet zo druk en kon ik ongestoord foto's nemen. Het zijn bijna 40 foto's en een minder snelle PC zal een ietsje langer werk hebben met openen. De foto's staan in de rubriek: "Bondsschuttersfeest 17-6-2007".

 

Zondag 17 juni 2007. "Zomaar un foto" 1715 van vandaag is een mooie oude ansichtkaart, die ik door toedoen van Paul Keizers aan jullie kan laten zien.

 

Zaterdag 16 juni 2007. Vandaag is het veel besproken A.N.S. (Alternatief Naers Schuttersfeest) geweest. Jammer, ik had andere verplichtingen en zo kon ik er zelf niet bij zijn. In de hoop, dat iemand mij een mooie foto zou sturen, heb ik tot 23.00 uur gewacht met de "Zomaar un foto" klaar te maken. Morgen is een groot Bonds Schuttersfeest en daar hoop ik zelf weer foto's van te kunnen maken en ook te plaatsen. 

 

Zaterdag 16 juni 2007. Is hij bij U ook binnengevallen? Die prachtige dure uitgave van een Gemeentegids 2007 van de Gemeente Leudal. Tot ik hem opensloeg dacht ik nog, wat een mooie prachtige uitgave, maar dat veranderde op stel en sprong toen ik het kaartje van Neer dat er in staat eens bekeek. Ik miste direct al de volgende straten: Dries, Brumholt, Kinkhoven en Venne. Ze staan trouwens ook niet in het Straatnamenregister. Toen was het mij niet meer waard om verder te kijken, als het een niet klopt (of niet compleet is) hoe moet het dan met het ander zijn? Hopelijk kunnen ze daar van gemeentewege iemand op aanspreken, dat dit zo is afgeleverd?

 

Zaterdag 16 juni 2007. Uit de krant van vandaag: geboren op woensdag 13 juni 2007 Cas, zoon van Monique en Freek van Wetten-Rijks en broertje van Luna. Hartelijk Gefeliciteerd met deze uitbreiding van de familie. Het adres voor jullie felicitaties is: Hoogstraat 29, 6086 BH NEER. 

 

Zaterdag 16 juni 2007. Foto 1714 van "Zomaar un foto" van vandaag, is nog niet zo'n geweldige oude foto, maar toch oud genoeg om te laten zien, zodat wij er nog eens aan herinnert worden hoe het is geweest.

 

Vrijdag 15 juni 2007. Denken jullie aan het schuttersgebeuren, dat het aankomend weekend in Neer plaats vindt? Op de startpage van deze site vinden jullie in de rubriek "Alternatief Neers Schuttersfeest" alles over dat A.N.S. dus alles wat er te doen is!

Ook a.s. zondag bij het Bondsfeest, dat mag niet gemist worden.

 

Vrijdag 15 juni 2007. Het zeilteam van Dhr. Hans Peulen heeft weer een groot succes behaald. Met foto 1713 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie daar iets van zien.

 

Donderdag 14 juni 2007. In de rubriek "Allerlei" heb ik vandaag een bericht van de Streek-Muziekschool geplaatst, gaat U het even lezen en eventueel op hun eigen website kijken?

 

Donderdag 14 juni 2007. Met foto 1712 van "Zomaar un foto" van vandaag, een recente foto van Koos Verheijden, laat ik jullie een geheel nieuw mooi plekje in Neer zien. De tekst bij de foto, zal jullie de rest vertellen.

 

Woensdag 13 juni 2007. Weer eens een heerlijk oudje, dat wat ik jullie met foto 1711 van "Zomaar un foto" kan laten zien! Ik ben wel nieuwsgierig of iemand de vragen kan beantwoorden?

 

Dinsdag 12 juni 2007. De plechtige uitvaartdienst voor Dhr. Willy Hoebergen (zie 11-6-2007) is om 13.30 uur op vrijdag 15-6-2007 in de H. Maria Presentatiekerk te Asten, waarna aansluitend de crematie zal plaatsvinden in het crematorium te Heeze.

Het adres voor condoleances: Daliastraat 4, 5721 EL ASTEN.

 

Dinsdag 12 juni 2007. Met foto 1710 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie de handbal Lentekampioenen in de D1 zien. Wij wensen ze van harte proficiat en nog veel succes in de toekomst.

 

Maandag 11 juni 2007. Gisteren is in Asten op 83 jarige leeftijd overleden Dhr. Willy Hoebergen, specialist in naaimachines (verkoop en reperaties). Hij was al 56 jaar de echtgenoot van onze oud dorpsgenote Mevrouw Dien Veugen uit de Steeg. Zijn nichtje Miny Pouls-Veugen zond mij dit bericht en mede omdat hij altijd in zeer veel Neerse gezinnen kind aan huis was, plaats ik dit bericht.

Aan Dien en alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.

Nader bericht volgt nog.

 

Maandag 11 juni 2007. Met foto 1709 van "Zomaar un foto" van vandaag kom ik met dank aan Harrie Geraets even terug op het 20 jarig Jubileumconcert van het Gemengd Koor Vocante.

 

Maandag 11 juni 2007. Zoals elke week op maandag zijn die twee rubrieken "Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde" weer met een nieuwe foto aangevuld.

 

Zondag 10 juni 2007. Onder "Dekenaal schuttersfeest 2007" op de startpage van deze site staan 22 foto's van de optocht van vanmiddag, van elke schutterij zeker twee. Ga maar snel kijken en zegt het voort aan Uw schuttersvrienden.

 

Zondag 10 juni 2007. Jullie kunnen het geloven of niet, maar nu vijf voor twaalf staan 16 foto's van de Sacramentsprocessie van vanmorgen al op deze site. U hebt niet mee kunnen gaan? Geniet dan evengoed van deze foto's.

 

Zondag 10 juni 2007. Met foto 1708 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een foto zien met vele vragen. Wie van die het kunnen weten, legt het vast voor het nageslacht?

 

Zaterdag 9 juni 2007. Met foto 1707 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie via een foto van Harrie Geraets iets meer zien, van de "Koningsstijl" in de kerktoren.

 

Vrijdag 8 juni 2007. Hier stond een oproep voor een vermist katje.

Het poesje is terecht, bedankt voor jullie moeite!

 

Vrijdag 8 juni 2007. Het zaalvoetbalteam heeft de districtbeker gewonnen. Van dat team hebben ze mij een foto gestuurd, die ik vandaag met foto 1706 van "Zomaar un foto" weer aan jullie kan laten zien. Een welgemeend: PROFICIAT jongens!

 

Donderdag 7 juni 2007. De crematiedienst voor Mejuffrouw Toos Timmermans (zie 5-6-2007) zal plaatsvinden op zaterdag 9-6-2007 om 10.30 uur in de aula van het crematorium "Nedermaas" te Geleen. Het correspondentieadres is:

Mw. D. Timmermans, Deken Tijssenstraat 9/1, 6131 GA SITTARD.

 

Donderdag 7 juni 2007. In Heythuysen is 4 juni 2007 op 67 jarige leeftijd overleden, Dhr. Vester Stappers. Zijn moeder was een rasechte "Naerse": Anna Stappers-Caris.

Voor de duidelijkheid: An van Bósheis Kris.

Aan alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming.

De crematieplechtigheid wordt vrijdag 8-6-2007 om 11.00 uur gehouden in het crematorium te Baexem.

Het condoleance adres is: C. Stappers, Hubert Cuyperslaan 53, 6095 BG Baexem en via www.vandeursen-uitvaart.nl .

 

Donderdag 7 juni 2007. Geboren op 5 juni 2007: Loďs, zusje van Juul en dochter van Ralph en Linda Rijks-Leunissen. Aan de gelukkige ouders, grootouders en familie: Hartelijk Gefeliciteerd!

Het felicitatieadres is: Ericalaan 18, 6086 CV NEER.

 

Donderdag 7 juni 2007. Met foto 1705 van "Zomaar un foto" van vandaag kan ik jullie met dank aan Sjaak Frenken weer een mooie oude foto laten zien. Tenminste? Ik zelf heb er van genoten!

 

Woensdag 6 juni 2007. In Roermond is vandaag op 74 jarige leeftijd overleden, Dhr. Ton Mertens echtgenoot van Mieke Mertens-Janssen, schoonvader van onze oud dorpsgenote Mevrouw Els Mertens-Waegemans. (voor de duidelijkheid: Els is een dochter van Giel van Frits oet 't Sträötje) De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 9 juni 2007 om 10.30 uur in de kerk van Roggel, waarna de begrafenis zal plaats vinden op het kerkhof aldaar.

Aan alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor condoleances is: Groenstraat 21, 6088 CW ROGGEL.

 

Woensdag 6 juni 2007. Gisteren 5 juni 2007 is geboren Benjamin Tan A Kiam, zoon en stamhouder van Humberto Tan A Kiam beter bekend als de sportredacteur Umberto Tan. De moeder is onze oud Neerse Ineke Geenen, voor de duidelijkheid: dochter van Pietje van Derkskes Theidaor en Nelly Dings.

Wij wensen alle betrokkenen een van Harte PROFICIAT.

 

Woensdag 6 juni 2007. "Zomaar un foto" 1704 van vandaag is weer een echt oudje. Wie zei: dat Scheveningen vroeger zo ver weg lag? Die van "NAER" kwamen er toch!

 

Dinsdag 5 juni 2007. In de rubriek "Museum Brouwershoof" is voor de liefhebbers die de opening gemist hebben of die alles nogmaals willen bekijken, een nieuwe uitnodiging geplaatst.

 

Dinsdag 5 juni 2007. Mevrouw Mien Beurskens-Tobben laat ons namens de familie Tobben weten, dat vandaag in het azM te Maastricht op 69 jarige leeftijd is overleden, hun zus en oud dorpsgenote Christien Steijns-Tobben sinds 1987 weduwe van Sjef Steijns. Voor velen zal ze wellicht beter bekend zijn als Christien van Handrie van Dieker. Aan hun twee dochters met gezin en familie: Onze Oprechte Deelneming.

 

Dinsdag 5 juni 2007. Zo juist het bericht ontvangen dat na een kortstondige ziekte op 79 jarige leeftijd heden morgen is overleden, onze oud dorpsgenote Toos Timmermans, dochter van Meister Sjeng Timmermans en Trui van Ratingen. Aan haar broers, zussen en familie: Onze Oprechte Deelneming.

Nader bericht volgt nog.

 

Dinsdag 5 juni 2007. De afscheidsdienst voor onze zangersvriend bij Mannenkoor Maas- en Neergalm Dhr. Ferry van der Meijden uit Roermond (zie het bericht op 3-6-2007), is op vrijdag 8 juni 2007 om 14.00 uur in crematorium Midden-Limburg te Baexem, waarna de crematie aldaar zal plaatsvinden. Ons mannenkoor zal daar acte de precence geven met enkele liederen.

 

Dinsdag 5 juni 2007. Gisteren hebben ze aan de toren van de St.Martinuskerk hier in "NAER" groot en duur werk verricht. Hoe duur het is, kunt U lezen in de rubriek "Allerlei", daar staat een bericht van het kerkbestuur in de persoon van Dhr. Jo Slaats en ik probeer jullie met foto 1703 van "Zomaar un foto" te laten zien, hoe ze dat flikten. Wat kan er toch veel, met die immens grote kranen. 

 

Maandag 4 juni 2007. In de rubriek "In- en Verkoop" staat een zeer belangrijke mededeling voor iemand die een hond(je) is weggelopen. Is al opgelost, de hond is bij de eigenaar terug.

 

Maandag 4 juni 2007. De eigenaren van het Landgoed "De SLUP" Jo en Marlies Franssen hebben een eigen site over hun landgoed gebouwd. In de rubriek "Linken" op mijn startpage, staat nu een link naar hun site. Zeker de moeite waard er een bezoek aan te brengen. Jo en Marlies: het ziet er prima uit!

 

Maandag 4 juni 2007. Foto 1702 van "Zomaar un foto" van vandaag spreekt voor zich zelf. De meisjes van de reünie moeten maar snel gaan kijken, want ze staan er mooi op.

 

Maandag 4 juni 2007. In de rubrieken: "Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde" is foto 5 verwijderd en is de rubriek met foto 10 aangevuld. Bedankt voor jullie medewerking. Jammer! Voor de rubriek "Neerenaren in de Vreemde" zijn nog niet veel inzenders. Men hoeft niet over zee te wonen: Nijmegen is ook al in de vreemde. Knip eens een mooi plekje in Uw woonplaats en stuur die foto op. Mag ook van je zelf zijn, bijna alles is goed, men weet zelf wel wat jullie mede kijkers interessant vinden!

 

Zondag 3 juni 2007. Gisterenmiddag is het zeer gewaardeerd lid van Maas- en Neergalm: Dhr. Ferry van der Meijden uit Roermond op 56 jarige leeftijd overleden. Wij wensen zijn vrouw en familie de kracht en de sterkte om dit zware verlies te kunnen dragen en bieden hun Onze Oprechte Deelneming aan.

Nader bericht volgt nog.

 

Zondag 3 juni 2007. "Zomaar un foto" 1701 van vandaag, is weer een foto die al verschillende jaren oud is en ze past wederom goed in het kader van: "Opdat wij ze niet vergeten".

 

Zaterdag 2 juni 2007. Vandaag een klein jubileum! Foto 1700 van "Zomaar un foto" gaat vandaag rond over de hele wereld. Iedereen die internet heeft en weet waar hij moet kijken, kan zien hoe ik in juli 1938 na meer dan 14 maanden (en maar een paar maal bezoek in die tijd) verpleging in sanatorium "Heliomare" te Wijk aan Zee, met een T-Ford naar huis werd teruggehaald. De foto is ergens onderweg genomen. Het was een lange weg, allemaal gewone wegen want er waren nog geen autobanen.

 

Vrijdag 1 juni 2007. Jullie zien het! Er is weer een nieuwe maand  begonnen. Bezoek in het begin van de maand ook even de site's van de bedrijven, die mij sponsoren. Bedankt!

 

Vrijdag 1 juni 2007. Binnenkort komt onze zanggroep "De Kwirzengers" op de proppen met een nieuwe CD.

Als voorproefje laat ik jullie met foto 1699 van "Zomaar un foto" een van de foto's zien, die ik gisteren van de groep heb genomen. Een van die foto's zal de hoes van de CD gaan sieren!

Laat jullie van mij gezegd zijn: het wordt een pracht CD met mooie liederen. Ben er op tijd bij, om er een te kopen.

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.