Het nieuws van juni 2006:

Wat is er allemaal in NEER te doen? 

Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer". 

Gebruik voor deze (mijn site) het adres www.pietvantoon.nl en als U ergens anders nog een oud adres hebt staan, verwijder dat dan!

Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat altijd bovenaan.

 

Vrijdag 30 juni 2006. Onder de rubriek "Allerlei" is van alles te zien, doet U zich de moeite om ook daar iedere keer even te kijken, er kan iets interessants voor U bij zijn!

 

Vrijdag 30 juni 2006. Ter laatste ure is mij ter oren gekomen, dat de uitvaartdienst voor Mevrouw Door van Melis-Cremers, morgen 1 juli 2006 om 11.30 uur in onze St.Martinuskerk wordt opgedragen. Daarna zal de crematie plaats vinden. Het adres voor condoleances is: Spuitjes 34, 6086 BZ NEER.

 

Vrijdag 30 juni 2006. Groep 8 van Basisschool "De Kwir" heeft in Roggel door toedoen van verschillende sponsoren een fantastisch drie daags kamp kunnen houden. Zij stuurden mij een foto, die ik als foto 1363 van "Zomaar un foto" van vandaag gebruik.

 

Donderdag 29 juni 2006. In het St.Franciscus Hospice te Weert is op 27-6-2006 op 61 jarige leeftijd overleden, onze in Leveroy wonende oud dorpsgenote Mevrouw Mia van Lierop-Leunissen. Zij was de jongste dochter van Leunisse van de Waog. Aan haar man, kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming.

De afscheidsdienst is op zaterdag 1 juli 2006 om 12.00 uur in de aula van het crematorium "Midden-Limburg" te Baexem.

Het correspondentieadres is: Sillenhoek 19, 6091 PC LEVEROY.

 

Donderdag 29 juni 2006. Vergeet niet "Allerlei" te lezen, er is weer van alles bij gekomen.

 

Donderdag 29 juni 2006. Er is deze week begonnen met werkzaamheden aan de Neerbeek. Die zal weer meanderend worden gemaakt. Met foto 1362 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie dat begin zien. Ze zijn begonnen op het punt waar de Neerbeek de grens vormt tussen, nu nog de gemeenten Haelen en Roggel en Neer.

 

Woensdag 28 juni 2006. Vanavond hebben de Busse Schutten de Meiboom opgeruimd. De tijd dat hij in het dorp op het Kerkplein staat, dat brengt toch de nodige charme aan het dorp!

 

Woensdag 28 juni 2006. Uit de krant van vandaag las ik, dat onze schutterij, de Bussen Schutten het schuttersfeest in Helden hebben gewonnen. Verder behaalden ze nog een groot aantal prijzen in de optocht. Vanaf hier: van Harte Proficiat. Nu nog d'n UM!

 

Woensdag 28 juni 2006. Vanmorgen in de H.Mis werd een gebed gevraagd voor onze dorpsgenote Mevrouw Door van Melis-Cremers, die op 84 jarige leeftijd In Spuitjeshof overleden is. Voor de duidelijkheid: Door is de moeder van Nelly Daamen-van Melis op de Hoogstraat. Aan de familie Onze Oprechte Deelneming.

Nader bericht volgt nog.

 

Woensdag 28 juni 2006. Omdat ik het een voor mij treffende tekening vond, heb ik een van die vele tekeningen, die Jos Thommassen op zijn site heeft staan, genomen voor foto 1361 van "Zomaar un foto" van vandaag. Het is een zwoegende sportman op een loopband in een ziekenhuis. Bekijk deze tekening eens goed, je kunt er veel op ontdekken!

 

Dinsdag 27 juni 2006. Bericht binnengekregen dat in Roggel is geboren Zo, dochtertje van Frank en Hanneke Kuijpers-Ebus. Frank is een ex Neerenaar en is de zoon van Dr en Annie Kuijpers-Joosten uit de Hoven.

Aan alle betrokkenen: van harte PROFICIAT. Het adres voor jullie felicitaties is: Zwartveldsingel 18, 6088 EW ROGGEL.

 

Dinsdag 27 juni 2006. De webmaster van deze site kan jullie laten weten, dat er onder "Allerlei" ook weer enkele reacties zijn geplaatst. Trouwens gewen U aan, om daar ook altijd even te kijken en eventueel zelf te reageren. Die rubriek is echt voor allerlei: reactie, vragen, kortom voor allerlei!

 

Dinsdag 27 juni 2006. Van onze oud dorpsgenoot Dhr. Jos Thommassen, zoon van Sjengske van Thomassen en An van Kaole Pietje kreeg ik het verzoek een link te plaatsen naar zijn site. Jos is een zeer gewaardeerd tekenaar/schilder en ik voldoe dan ook graag aan zijn verzoek. Zijn site ziet er zeer mooi uit en er is veel op te zien, ik kan jullie dan ook aanraden, ga ze eens bekijken bij 'Jos Thommassen' onder "Linken". Wilt U ze direct zien? Klik dan op "Hier".

Nog een wenk, hebt U eens niets te doen? Op deze site onder "Linken" zijn zeer veer interessante websites te vinden, waar U best een uurtje mee zoet bent! 

 

Dinsdag 27 juni 2006. Met foto 1360 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie zien hoe het nieuwe straatje naar de appartementen van de oude H.Hartschool, het Schoolhofje er uit zag toen de eerste bewoners er kwamen wonen. Binnenkort hoop ik er weer een foto te maken, dan kunnen wij zien of er iets verandert is.

 

Maandag 26 juni 2006. Er is grote kans, dat ik de tekst bij foto 1357 drastisch zal moeten veranderen. Om meer zekerheid in deze te krijgen? Wie weet iemand in Haelen die mij iets over het gezin van Klompe Pier (Bex) zou kunnen vertellen of zijn er nog kinderen uit dat gezin in leven? Het schijnt dat dat gezin veel met die foto te maken heeft. Als iemand iets weet, laat dan eens iets horen!   

 

Maandag 26 juni 2006. Van Meester Scheepers kwam een verzoek binnen, waar ik graag aan voldoe. Hij laat ons weten, dat onze oud dorpsgenoot Dhr.Kierkels met pensioen gaat. Vanaf hier: Hartelijk Gefeliciteerd! Het volledig artikel staat voor jullie onder "Allerlei" op de startpage van deze site.

 

Maandag 26 juni 2006. Binnengekomen bericht.  Wij wilden graag laten weten dat het Kinderkoor Nekizi zondagmiddag op het kinderkorenfestival in het munttheater te Weert de tweede plaats heeft behaald. Jongens en Meisjes jullie hebben super gezongen. Proficiat! Namens het bestuur van Nekizi.

Ook van de webmaster een welgemeend: Proficiat!

 

Maandag 26 juni 2006. Voor foto 1359 van "Zomaar un foto" van vandaag, heb ik een van de door mij gemaakte foto's van de Sacramentsprocessie van gisteren genomen. Best de moeite waard om te gaan bekijken.

 

Zondag 25 juni 2006. Processiezondag. Zo juist heb ik een fotoreportage van de Sacramentsprocessie van vanmorgen klaar gekregen, Het zijn veertien foto's die ik in volgorde van het Eiland opkomen kon nemen. Voor mij was het de vraag, welke deelnemer nu het eerst over de Hoogbrug zouden trekken. In eerste instantie dacht ik de fanfare, die kwamen het eerst aan, maar hield juist voor de brug halt en ging mooi aan de kant staan (zie foto 2) om de schutterij te laten passeren. Voorop kwamen de twee dragers met St.Sebastianus op hun schouders, gevolgd door de rest van de Oude Schutten. Zij waren ook nu weer in grote getale aanwezig (zie de diverse foto's). Daarna is de volgorde van de processie aan de hand van de foto's goed te volgen. Die fotoreportage is te vinden op de startpage onder "Processie 2006".

 

Zondag 25 juni 2006. Processiezondag. De Musical 2005 van de basisschool "De Kwir" is van de site naar mijn bewaarplaats verplaatst. Op die plek is de musical niet rechtstreeks meer te bekijken.

 

Zondag 25 juni 2006. Processiezondag. Omdat van de huldiging van Anneloes nog geen foto binnen was, was ik blij dat de familie Hautus mij die foto had gezonden, zodoende kon ik die gebruiken als foto 1358 van "Zomaar un foto" van vandaag. Meer gegevens bij deze foto verwacht ik nog en dan zal ik die jullie zeker niet onthouden.

 

Zondag 25 juni 2006. Processiezondag. Weet iemand hoe het onze fanfare op het Peeltoernooi te Meijel is vergaan? Ondertussen heeft Dhr. Erik Seuren mij laten weten dat ze van jutylid Hardy Mertens het predikaat: ruim voldoende / goed gekregen hebben. Voorwaar een mooie prestatie op hun weg naar het concours!

 

Zondag 25 juni 2006. Processiezondag. Gistermiddag is op Hanssum onze wereldkampioene Anneloes Peulen gehuldigd. Jammer! Ik kon er vanwege een verjaarsfeestje niet bij zijn, maar er is mij beloofd dat er enkele foto's gestuurd zouden worden. Als die er zijn, zal ik ze alsnog aan jullie laten zien!

 

Zaterdag 24 juni 2006. Vandaag kan ik jullie met foto 1357 van "Zomaar un foto" een gezinsfoto uit 1937 laten zien. De foto werd mij ter beschikking gesteld door Dhr. Leon Moonen uit Roggel. Het is een Neers gezin, waar op het ogenblik niemand meer van in Neer woont. Wat kan er op een relatief korte tijd veel veranderen. Ik hoop door mijn toedoen, dat wij ze toch niet helemaal vergeten!

 

Vrijdag 23 juni 2006. Harrie Geraets zorgde er voor dat ik jullie vandaag met foto 1356 van "Zomaar un foto" een mooie bloem, of hoort de "Berenklauw" niet in de categorie "bloemen", kan laten zien op een van die mooie plekjes hier in Neer.

 

Donderdag 22 juni 2006. Van Dhr. Marcel Dorssers, pr ontving ik een dankbetuiging om op mijn site te plaatsen. Ze is door mij onder "Allerlei" ter lezing geplaatst. 

 

Donderdag 22 juni 2006. Met foto 1355 van "Zomaar un foto" ben ik weer in het een beetje oudere Neer. Echt oud is het nog niet, maar ik weet zeker, dat velen al moeten zeggen: "Och ja, Drees en Merie!", men zou er al niet meer aan denken!

 

Woensdag 21 juni 2006. Onder linken staat vanaf nu ook een link naar de nieuwe site van: "Maatschap Fysiotherapie Nunhem - Neer" te Neer en Nunhem.

 

Woensdag 21 juni 2006. Zoals gisteren beloofd vandaag met foto 1354 van "Zomaar un foto" de fanfare van Neer ook op die vroege zondagmorgen, trekkend over Hanssum.

 

Dinsdag 20 juni 2006. Onder "Jarig" is weer plaats voor nieuwe jarigen van 70 jaar of ouder. 

 

Dinsdag 20 juni 2006. Met foto 1353 van "Zomaar un foto" van vandaag, ben ik nogmaals bij het afhalen van Dhr. Marcel Dorssers. Vandaag de Oude Schutten.

 

Maandag 19 juni 2006. Vandaag zijn de foto's en de uitslag van het Kleiduiven schieten van de site verhuisd naar de bewaarplaats op mijn PC. Wil er nog iemand iets van weten, dan kan dat via mijn mailadres.

 

Maandag 19 juni 2006. Vanavond geeft gemengd koor "Vocante" een Mini Openlucht Concert bij Spuitjeshof. Het begint om 20.00 uur. Natuurlijk alleen bij goed weer. Iedereen is van harte welkom!

 

Maandag 19 juni 2006. Voor de 1352-ste "Zomaar un foto" van vandaag, heb ik een recente foto van de Bussen Schutten van mijn hand uitgekozen. Ze is genomen toen de twee schutterijen van Neer Dhr. Marcel Dorssers thuis op Hanssum gingen afhalen voor zijn Eerste H.Mis hier in Neer. De tekst die ik er bij heb geschreven komt recht uit mijn hart en ik stel voorop, dat ik daar niemand persoonlijk mee wil kwetsen. Beschouw het als een uiterste inspanning om alles nog goed te krijgen. Gedenk wel, als geen n van die harde koppen bijgeeft, dat dan voor "NAER" iets unieks verloren gaat, wat zeer zeker zijn weerklank zal vinden in vele andere aangelegenheden. "NAERS WAERS" is goed, maar in dit geval is het uit den boze! 

 

Zondag 18 juni 2006. Dank! Dank! Grote dank voor al die "Welkom thuis" berichten die ik nu al heb mogen ontvangen.

 

Zondag 18 juni 2006. Om weer de draad op te pakken met de rubriek "Zomaar un foto" en omdat ik erg met die vereniging sympathiseer ben ik gisteravond al even naar de receptie van Vogelvereniging "Zang en Kleur" geweest en heb ik de Jubilarissen voor jullie gefotografeerd. Die laat ik jullie met foto 1351 zien.

Die vereniging had haar 50-jarig bestaansfeest.

 

Zaterdag 17 juni 2006. Zoals al te lezen was ben ik terug van weg geweest!

Hier laat ik een verslag van het gebeurde volgen. Tijdens een periodieke controle enkele weken geleden werd een afwijking aan een van de draadjes van mijn ICD geconstateerd. Wat dat precies was, daar zullen wj het niet over hebben en zullen dat aan de deskundigen overlaten, maar dat het gerepareerd moest worden dat stond vast. Zodoende kreeg ik een oproep om mij op maandag 12-6-2006 in 't azM te melden. In de middaguren werden al de noodzakelijke onderzoeken gedaan, zodat mijn persoontje klaar was om dinsdag 13-6-'06 bij het "Dreamteam" op de operatietafel te worden gelegd. Wat een geweldig team specialisten was/is dat. Er kon ook een praatje en een lachje vanaf. Toen ik aan die O.K. aankwam, ontfermden twee, ik weet niet of ik ze goed betitel hartkamerverpleegkundigen, Suzanne en Petra een paar heerlijke meisjes, zich over mij. Daar begint het al mee: wat moeten die al veel weten en veel handelingen verrichten om je operatieklaar te maken en denk er om? En vergissing kan fataal zijn, dus die mag niet gemaakt worden. In het vervolg van mijn verslag zal ik het daar niet meer over hebben, want wat ik daar schreef telt voor het hele team, dat moet steeds alert zijn en mag geen fouten maken. Dat klaar maken neemt al veel tijd in beslag. Ondertussen kwam Dhr. Tjeu Verstappen een van de ICD-controleurs (zeg ik dat goed) mijn kastje aan een of ander apparaat aansluiten en bleef vanaf daar mij of het kastje in de gaten houden. Ondertussen was ook de operatiezuster, haar naam ben ik vergeten, binnen gekomen. Die heeft ook een zeer belangrijke taak: alles wat tijdens de operatie nodig is steriel en goed aan de chirurgen aan te geven. Als laatste (nee ik moet eerlijk zijn, ze waren al even eerder kennis komen maken), kwamen binnen (bijna niet meer te herkennen, zo steriel waren ze ingepakt) Mevrouw Barbara Dijkman-Domanska, de hoofdcardioloog/chirurg en haar assistent Dhr. Kevin Vernooij, cardioloog/chirurg in opleiding (ik hoop dat ik dat allemaal goed verstaan heb). Als ik iets zou mogen zeggen? Over Mevrouw Dijkman hoeft men niets te zeggen, die heeft door de jaren heen al bewezen hoe kundig en ervaren zij is, maar Dhr. Vernooij, een nog jonge kerel, wat zullen daar nog veel mensen in de loop der tijd plezier aan kunnen beleven. Natuurlijk kan ik zoiets niet volwaardig beoordelen, maar de manier zoals hij met mij is omgegaan, beloofd veel. Nu vanaf thuis: Hartelijk dank aan het hele team, ook aan hen die misschien van achter de coulissen nog mee gewerkt hebben.

Terug op de afdeling, daar was ook weer iedereen even bezorgt, er werkt een goed team verpleegkundigen. In de korte tijd dat ik er nu ben geweest was het mij niet mogelijk, ze allemaal met naam te leren kennen. Enkele namen zou ik wel kunnen noemen, maar lang niet allemaal. Daarom noem ik geen namen, ook niet van de zaaldokters, waarvan ik er drie heb leren kennen in die korte tijd. 

Wel zeg ik, dat ik alle lof heb voor alle medewerkers van het azM, van de bloedbank, de polikliniek, de hartfalenverpleegkundigen. de afdeling hartfilmpjes, de rntgen en het personeel inclusief artsen van de afdeling ICD-controle met daar aan de balie en ook in de controlekamers, heel behulpzaam personeel. Niet waar Brenda?

Hopelijk ben ik niemand, die genoemd had moeten worden, vergeten te noemen in dit verslag. Als dat wel zo is, mijn excuses!

Doet iemand in het azM die dit leest, de groeten aan mijn buurman op B3 12-2, Dhr. Jo Kortenray.

Tot zover dit verslag.    

 

Zaterdag 17 juni 2006. Onder "Allerlei" zijn ook enkele nieuw ingekomen berichten geplaatst, ga ze zien.

 

Zaterdag 17 juni 2006. Terug thuis van het azM! Jullie zien? Het is toch nog zaterdag geworden. Gelukkig is Piet van Toon (dat vindt hij zelf) weer vernieuwd, voor hoelang dat blijft altijd een vraag? N is er die daar het antwoord op heeft, maar het ergste is of misschien wel het beste? Dat zegt hij ons niet! Dus is het afwachten en maar goede hoop hebben/houden!

Eerst maar eens een heel belangrijk ander bericht. Dank aan allemaal voor de goede wensen en de hoop dat ik weer spoedig aanwezig zou zijn, precies eender op welke manier die belangstelling getoond is, aan mij, aan An de vrouw of aan de kinderen. Alle mails beantwoorden is er op dit moment voor mij niet mogelijk, daar gaat te veel tijd inzitten en of het er later van komt? Ik twijfel! Maar bedenkt, dat ik weet dat alle wensen goed bedoeld zijn en ook zo bij mij zijn overgekomen.  

 

Donderdag 15 juni 2006.  Zoals eerst werd verwacht zou Piet vandaag naar huis zijn gekomen, maar omdat hij gisteren koorts heeft gekregen is dit niet doorgegaan. Vermoedelijk mag hij vrijdag naar huis, de koorts was vanmorgen weer gedaald.

Dinsdag 13 juni 2006. Piet is vanmiddag geholpen, en was om half vijf weer op de kamer, heeft met An gebeld, en voelde zich goed. Morgen hier meer over.

Dinsdag 13 juni 2006. Hier nu de verdere informatie bij 't overlijden van Mevr. wil Vestjens-van Dongen, de uitvaartdienst vindt plaats op 15 juni om 10.30 uur in de H. Martinuskerk te Neer, waarna de crematie volgt in crematorium te Baexem, corr.adres: Sterrebosweg 22, 6086 RD Neer.

 

Maandag 12 juni 2006. Mij bereikte het bericht, dat op 69 jarige leeftijd is overleden Mevrouw Wil Vestjens-van Dongen, vermoedelijk voor de meesten beter bekend als ik zeg: Wil van Lot van Linskes. Aan Dhr. Lot Vestjens en familie Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

Dit bericht kon ik nog net voor mijn vertrek naar het azM plaatsen.

 

Maandag 12 juni 2006. De meeste van jullie zullen het wel al weten, maar voor hen die nog onwetend zijn: straks ga ik voor een x aantal dagen naar het azM in Maastricht. Ik heb pech met een kabeltje van mijn ICD (pacemaker). Dat is kapot of uit het hart geschoten en moet hersteld worden. In die tijd zal mijn dochter Antoinnette, als er belangrijk nieuws is, dat in deze rubriek plaatsen. Hopelijk zal de ingreep voor geen langdurig verblijf in het azM zorgen en zal ik jullie weer spoedig van dienst kunnen zijn met zo van alles!

 

Maandag 12 juni 2006. Gisteren bij een heerlijk weertje was het voor onze Neerenaar Dhr. Marcel Dorssers een geweldige dag, hij deed namelijk zijn Eerste Plechtige Heilige Mis hier bij ons in de parochie. Ik was in de vroege morgen uren in de gelegenheid om, toen hij thuis werd afgehaald, enkele foto's te nemen. Een daarvan, de foto toen hij met zijn ouders aan de kerk aankwam, laat ik jullie met foto 1350 van "Zomaar un foto" van vandaag zien.

 

Zondag 11 juni 2006. Op verzoek van haar zoon Jac. plaats ik onder "Jarig" een nieuwe 80 jarige. Ga even kijken wie het is en stuur ook haar een felicitatie.

Laat zien, dat wij een grote familie zijn!

 

Zondag 11 juni 2006. Vandaag is het voor onze dorpsgenoot Dhr. Marcel Dorssers een grote dag. Om 10.00 uur draagt hij in de St.Martinus parochiekerk hier in Neer de Eerste Heilige Mis op, waarna in het gemeenschapshuis hem een receptie wordt aangeboden. Om 9.00 uur zal hij thuis op Hanssum met zijn familie, door veel verenigingen en de geestelijkheid worden afgehaald. 

U zult er toch ook wel bij willen zijn? 

 

Zondag 11 juni 2006. Met foto 1349 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een rariteit zien. Wie heeft antwoord op de vragen?

 

Zaterdag 10 juni 2006. De uitvaartdienst voor Dhr. Jan van Rijswijk (zie 8 juni '06) is a.s. maandag 12-6-2006 om 11.30 uur in de parochiekerk van Neer. Aansluitend zal in een crematorium de crematie plaatsvinden. Het adres voor condoleances is: Esdoornstraat 16, 6086 CK NEER,

 

Zaterdag 10 juni 2006. De rubriek "Zomaar un foto" begint hoe langer hoe meer te bestaan uit foto's die de trouwe kijkers naar deze site inzenden. Dat is goed en mooi, zo wordt de site ook een beetje van jullie. Vandaag met foto 1348 laat ik jullie weer een van die ingezonden foto's zien. Hebt U ook nog een foto, goed voor deze rubriek, laat het mij weten. Vooral oude familiefoto's zien veel kijkers graag. Hebt U geen apparatuur om in te scannen of kunt U er geen weg mee, laat het even weten en ik doe dat voor U.   

 

Vrijdag 9 juni 2006. Met foto 1347 van "Zomaar un foto" van vandaag kom ik toch weer bij de natuur, de tuinbouw en een "NAERS" plekje terecht.

 

Donderdag 8 juni 2006. Gisteren 7-6-2006 is in het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond op 91 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Dhr. Jan van Rijswijk, weduwnaar van Mevrouw Gerda Brood. Aan zijn kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

 

Donderdag 8 juni 2006. Vandaag is mijn An jarig, ook al 77 hele jaren. Er waren al enkele felicitaties binnen. Hartelijk dank daarvoor! Ja, dat verdient ze wel, ze moet mij dikwijls missen door mijn hobby, om jullie van het "NAERSE NOEWS" te voorzien.

 

Donderdag 8 juni 2006. Vanuit de leden van het "Naers Peloton" werd mij gevraagd, aandacht te schenken aan hun stukje "Tour de Franche". Met foto 1346 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie dat zien. Ik weet zeker, dat ik het ze niet na zal doen.

 

Woensdag 7 juni 2006. Toen ik vannacht die tekst over de Nederlandse bus schreef, had ik toch gelijk dat Marco van Basten daar niet blij mee zou zijn, tenminste dat werd gezegd bij het nieuws van vanavond.

 

Woensdag 7 juni 2006. Onder "Jarig" heb ik op verzoek weer een nieuwe jarige geplaatst. Hopelijk hebben jullie voor deze 85 jarige weer een kaartje over!

 

Woensdag 7 juni 2006. Begon bij mij ook zo'n beetje het Oranjegevoel te komen,  was mij dat gisteravond in ns weer over. Zie ik daar een bus rondrijden met de tekst er op: "Oranje op weg naar goud"! Wie heeft zoiets daarop gekalkt? Waar zijn de normen van fatsoen bij die mensen gebleven? Als Nederland de enigste deelnemer zou zijn, dan hadden ze dat kunnen stellen, maar nu? Van Basten zelf, die zie ik dat niet doen en ik denk dat ik gerust mag stellen, dat hij het er ook niet mee eens zal zijn!

 

Woensdag 7 juni 2006. Voor bepaalde liefhebbers heb ik vandaag met foto 1345 van "Zomaar un foto" een mooie afbeelding. De uitleg waar het over gaat, heb ik er zo goed mogelijk bij gedaan. Zijn er nog vragen? Dat wat ik weet, wil ik met jullie delen!

 

Dinsdag 6 juni 2006. In Heythuysen is op 3 juni 2006 op 87 jarige leeftijd overleden, de oud Neerse Mevrouw To Joosten-Delissen, voor velen van jullie beter bekend als To van Drse Lot van Brumhold. Aan haar kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst voor haar wordt gehouden op donderdag 8-6-2006 om 10.30 uur in de parochiekerk te Roggel. Aansluitend vind er een afscheidsdienst plaats in Uitvaarthuis Evers te Horn, waarna moeder in besloten kring naar het crematorium wordt begeleid.

Het correspondentieadres voor Uw condoleances is: Schans 9, 6088 ET Roggel.

Dinsdag 6 juni 2006. Met foto 1344 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie de gezellige drukte, tijdens de gisteren gehouden kleiduivenwedstrijd van de Jagersvereniging "NEER" zien. Onder "Kleiduiven 2006" staan nog meer foto's en ook de uitslagen.

Maandag 5 juni 2006. Pinkstermaandag. Zoals beloofd aan de schutters op de kleiduivenwedstrijd van de Jagersvereniging "NEER" staan twaalf foto's van dat evenement en de uitslag nu (22.00 uur) op deze site. Ga maar eens kijken op de startpage onder "Kleiduiven 2006". Aan de winnaars een welgemeend: Proficiat en voor de verliezers, het volgend jaar beter en voor allen: Hartelijke Dank!

Maandag 5 juni 2006. Pinkstermaandag. Met foto 1343 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie weer eens een mooi plekje bij ons in NEER zien. Of heeft iemand een andere mening?

Zondag 4 juni 2006. Pinksterzondag. Onder "Jarig" staat ook weer een nieuwe jarige. Feliciteren jullie haar ook? Ja toch zeker?

Zondag 4 juni 2006. Deze week kwam vriend Wim van Toontje met een briefkaart bij mij, die ik direct de moeite waard vond om ook aan jullie te laten zien. Zo kan ik met jullie medewerking, dan eens deze dan eens die, voor een geregelde mooie afwisseling zorgen. Dus met foto 1342 van "Zomaar un foto" van vandaag, zien jullie een oude briefkaart.

Zaterdag 3 juni 2006. Wilt U op Pinkstermaandag eens iets aparts beleven? De jagersvereniging "NEER" houdt vanaf 13.00 uur, weer haar jaarlijkse "Kleiduiven" wedstrijd. Vanuit het hele land stromen de schutters dan hier in Neer naar de Kappert. Als U dat nog nooit gezien hebt? U bent van harte uitgenodigd, voor een natje en een droogje is gezorgd. Geen entree!

Zaterdag 3 juni 2006. De crematieplechtigheid voor Dhr. Jo Poukens (zie 2-6-'06) wordt gehouden op dinsdag 6 juni 2006 om 15.00 uur in de aula van crematorium Midden-Limburg te Baexem, waar gelegenheid is tot schriftelijk condoleren. Condoleren is ook mogelijk via www.dela.nl/condoleren onder vermelding van referentienummer 060032. Het condoleanceadres voor jullie kaarten is: Kerkplein 28, 6086 BK NEER.

Zaterdag 3 juni 2006. Het vakantieseizoen staat weer voor de deur, daarom vandaag met foto 1341 van "Zomaar un foto" een oudere vacantiefoto.

Vrijdag 2 juni 2006. Vandaag heeft iemand mij laten weten, dat foto 1337, die vandaag voor de laatste dag in de rubriek "Zomaar un foto" staat, is genomen tijdens het huwelijksfeest van Ben en Door Luijten-Custers op 3 juli 1954. Het is maar dat jullie het weten!

Vrijdag 2 juni 2006. Gisterenmiddag is na een kortstondige ziekte op 73 jarige leeftijd in het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond overleden, onze dorpsgenoot Dhr. Jo Poukens, echtgenoot van Mevrouw Mia Poukens-Rijks van Kinkhoven. Aan Mia, de kinderen en familie: Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

Vrijdag 2 juni 2006. Met foto 1340 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie drie jonge buizerds in een nest zien. Deze foto hebben wij te danken aan Dhr. Ger van de Bool.

Donderdag 1 juni 2006. Onder "Linken" heb ik een link geplaatst, die voor Neer ook van belang kan zijn. Daar kan men de algehele weersomstandigheden zien. De gegevens zijn up to date, ga maar eens kijken onder "Weerstation Kessel".

Donderdag 1 juni 2006. De nieuwsbrief van juni 2006 van bakkerij Christine Nijssen is geplaatst. Wat kan ze U, deze maand bieden?

Donderdag 1 juni 2006. Het viel mij ineens in, het is weer de eerste van de maand en om dan het nieuws van eerder te kunnen zien, moet men ook daarheen. Op de dag van gisteren staan een paar overlijdens genoteerd, als iemand die nog niet gezien heeft en hij/zij wil ze lezen dan kan dat, door op "Nieuws van eerder" te klikken en dan nog eens op "mei 2006". Het kan ook door op de groen/blauwe regel hierboven te klikken. Let dan wel op, dat het handje te zien is.

Donderdag 1 juni 2006. De eerste werkzaamheden, die nodig waren om met de uiteindelijke renovatie van het molenhuis bij de Friedessemolen te kunnen beginnen, zijn van start gegaan. Met foto 1339 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie de oude binnenplaats van het molenhuis, nu vrij van allerlei houtopslag, zien! Ze was echt helemaal dicht gewassen.

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.