Het nieuws van juni 2005:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.

 

Donderdag 30 juni 2005. Best de moeite waard om nog eens even onder de rubriek "Jarig" op mijn startpage te gaan kijken. Daar vinden jullie een oud Neerenaar, die morgen in Australië 85 jaar oud wordt. Stuur hem even een felicitatie mailtje.

Donderdag 30 juni 2005. Het is een zeer recente foto die ik jullie met nummer 1010 van "Zomaar un foto" kan laten zien. Ik hoop niet, dat ik jullie nieuwsgierig heb gemaakt!

Woensdag 29 juni 2005. Wij zijn er uit! Het is bekend wat de "Apebroodboom" eigenlijk is. Zelfs op zijn Australië's weten wij het nu! Ga maar eens kijken op de startpage onder "Slangeden", daar vinden jullie enkele reacties en linken.

Woensdag 29 juni 2005. Op en over die twee foto's die ik jullie vandaag als "Zomaar un foto" laat zien (1009) ben ik echt benieuwd of er iemand van de vele bezoekers aan deze site is, die weet en ook uit kan leggen wat het is, dat wat ik met die foto's laat zien?

Dinsdag 28 juni 2005. Vandaag kan ik jullie nog eens een oud Neerenaar laten zien, die op oude leeftijd nog een beetje voor acrobaat speelde. Ga maar eens kijken naar foto 1008 van "Zomaar un foto", daar is het te zien.

Maandag 27 juni 2005. In Ouderencentrum "Sterrebosch" te Thorn is op 24 juni 2005 op 87-jarige leeftijd overleden: Mathijs Hubertus Heijmans, echtgenoot van Martha Peeters en vader van onze dorpsgenoot Peter Heijmans van de Vilgert. De crematie zal op woensdag 29 juni 2005 plaats hebben in het crematorium Midden-Limburg te Baexem na een plechtige uitvaartdienst om 10.30 uur in de parochiekerk van de Heilige Liduina te Kelpen-Oler. Aan Mevrouw Heijmans, de kinderen, kleinkinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor condoleances is: M.Heijmans, Prinses Margrietstr.5, 6096 AX Grathem.

Maandag 27 juni 2005. Zaterdagavond hebben ze in Roggel kennis gemaakt met de Eerwaarde Heer Iwan Blaschek, de Kapelaan die de twee parochies: Roggel en Neer zal gaan bestieren. In Neer was de kennismaking gisteren tijdens en na de Plechtige H.Mis van 10.00 uur. Er hadden veel parochianen gehoor gegeven aan de uitnodiging van het Kerkbestuur, om een hand te komen schudden. Zelf was ik er ook en was in de gelegenheid er enkele foto's te maken. Een daarvan plaats ik vandaag als foto 1007 van "Zomaar un foto", dit vooral voor diegenen, die niet aanwezig konden zijn om een handje te schudden en toch willen weten, hoe de nieuwe Kapelaan Iwan Blaschek er uit ziet?

Zondag 26 juni 2005. Foto 1006 van "Zomaar un foto" laat jullie een beetje van de hooi oogst in het Zwaarveld op 't Eiland zien. Voor de goede opmerker zijn op de achtergrond toch weer van allerlei dingen op te merken.

Zaterdag 25 juni 2005. Vandaag in de krant gezien! Onze oud dorpsgenote Mevrouw Elly Jansen-Geraets (Ellie van Jeusjes-Sjang en Antje van Sterrebôs-Baer), vierde deze week haar 40-jarig Jubileum als juf in Kessel-Eik. Wat een prestatie, zeker drie generaties opleiden! Volgens de krant stopt ze in januari 2006 definitief. Dan zal er een receptie voor al haar (oud-)leerlingen plaats hebben. Elly van harte proficiat met dit Jubileum.

Zaterdag 25 juni 2005. Op 23 juni 2005 is op 83-jarige leeftijd op de afdeling Klaproos in de Wietel te Helden-Panningen overleden: Mevrouw Afra Berkvens- Nieland. Zij is de moeder van onze dorpsgenote Marij Luijten-Berkvens. Voor de duidelijkheid: Marij is gehuwd met Piet van Crispien. De begrafenis vindt plaats op dinsdag 28-6-2005 op het kerkhof te Helden-Dorp na een uitvaartdienst om 14.00 uur in de parochiekerk van Egchel. Aan haar vele kinderen, kleinkinderen en familie: Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor condoleances is: Burg.Janssenring 81, 5981 DK Panningen.

Zaterdag 25 juni 2005. Foto 1005 van "Zomaar un foto" is een vervolg op de foto van gisteren. Harrie had een foto van de aanlegplaats aan Beeselse zijde en ik vond, dat die goed aansloot bij die van gisteren.

Vrijdag 24 juni 2005. Gelezen in de krant, dat er op 21-6-2005 een kindje is geboren van Neerse ouders en dat is: Nora, dochter van Gaby en Jos Stemkens-Wijers. Jos is een zoon van Jo van Heufkes-Toon. Aan de ouders en de wederzijdse familie, onze Hartelijke Gelukwensen. Jullie felicitatieadres is: Napoleonsweg 51, 6086 AC Neer.

Vrijdag 24 juni 2005. Vandaag als foto nummer 1004 van "Zomaar un foto" weer eens een mooi vergezicht vanaf het Schoor in Neer.

Donderdag 23 juni 2005. In het St.Jansgasthuis te Weert is vanmorgen om 10.12 uur geboren: Nick, zoon van Yvonne Houben en Edwin van Pol. Edwin is een zoon van Huub en Gert van Pol-Nijssen. Aan de ouders en wederzijdse familie onze hartelijke gelukwensen. Karin bedankt voor de snelle berichtgeving. Het adres voor jullie felicitaties is: Lindenstr.46, 6086 CM NEER.

Donderdag 23 juni 2005. In de rubriek "Zomaar un foto" zit er door de pech aan de PC weer een dag tussen, dat geen nieuwe foto heeft gestaan. Daar zal de duif van Jantje van Sjaen niks om geven. Vandaag ga ik dus verder met met foto nummer 1003, wat een mooie groepsfoto is. Wie herkent de meisjes?

Woensdag 22 juni 2005. Er is ook weer een oud "NAERSE" jarig. Ze wordt 80-jaar jong. Ga maar eens kijken onder "Jarig" wie het is?

Woensdag 22 juni 2005. Daar ben ik weer! Nog niet voor 100%, maar ik kan jullie laten weten, dat ditmaal de PC de boosdoener was. Vandaag al tweemaal met hem bij ome dokter in Roermond geweest en nu is het dan zover, dat ik dit aan jullie kan laten weten. Hij moet nog eens helemaal leeg en dan op nieuw installeren. Zodoende staat er vandaag geen nieuwe foto, zal proberen er vanavond weer een vervolg mee te maken. Mijn verontschuldiging voor het ongemak! Groeten van Piet van Toon.

Dinsdag 21 juni 2005. Vandaag komen jullie met foto 1002 van "Zomaar un foto" een foto van een pracht duif, in de handen van de eigenaar te zien. Het is de duif die dit weekend de 1-ste prijs Provinciaal vanaf St.Vincent vloog. Voorwaar een geweldige prestatie!

Maandag 20 juni 2005. Het begin aan de volgende serie "Zomaar un foto" is gemaakt. De 1001-ste foto staat er op en als het aan mij gevraagd wordt: "Het is een juweeltje". Voor die ongerust zijn over het gastenboek? Er wordt aan gewerkt, dat het er weer op komt.

Zondag 19 juni 2005. Daar is het dan zover: de 1000-ste "Zomaar un foto" staat vandaag op deze site. Dat betekend, dat ik met deze rubriek al meer dan 2 1/2 jaar bezig ben. Ik heb besloten nog een tijdje door te gaan, in de hoop dat die trouwe bezoekers aan deze site, ook zo af en toe voor aanvulling van mijn archief zorgen. Denk niet te snel, dat is niks, laat die beoordeling maar aan mij over. Dat heb ik al gemerkt, soms de mooiste reacties op een foto, waarvan ik eerst dacht, dat is niks! Daarom? Zend in!

Zaterdag 18 juni 2005. Vrijdag 17-6-2005 is geboren: Teun, zoon van Theo en Petra Peulen-Gerris. Voor jullie duidelijkheid, Theo is een zoon van Wim vanne Kuper van Gerheggen. Aan de ouders en familie: Hartelijk Gefeliciteerd. Hun adres is: Bongert 3, 6086 NX NEER.

Zaterdag 18 juni 2005. Toen ik dat bericht hieronder schreef dacht ik: vraag eens aan de bezoekers van de site, hoe zij er over denken (dus een soort enquête) hoe het zal zijn, als ik deze 1000 foto's in boekvorm uitgeef. Tot nog toe heb ik met zoiets geen ervaring en weet ook niet of zoiets financieel voor mij haalbaar is? Toch graag jullie mening en suggesties hier over! 

Zaterdag 18 juni 2005. Vandaag komt foto nummer 999 bij "Zomaar un foto" op de proppen. Dat is er een, die met tegenwoordige mensen (inwoners) van Neer te maken heeft. Vandaag moet ik de 1000-ste voor deze rubriek gaan uitzoeken. Wie van mijn kijkers heeft een apart tafereeltje voor mij? Heb je iets moois, stuur het voor 15.00 uur op. Grote minstens 200 Kb. Uit de inzendingen zoek ik dan de 1000-ste uit. Het zou toch leuk zijn, als jouw foto dat zou zijn? Enkele van de bezoekers aan mijn site, waren al nieuwsgierig welke foto ik voor de 1000-ste zou nemen.

Vrijdag 17 juni 2005. Vandaag moet ik nog even terugkomen op foto 996 van woensdag 15-6-2005. Die foto blijft nog t/m morgen staan. Wie van jullie was het al opgevallen? Eerlijk is eerlijk, zelf had ik het niet gezien. Zoon Henk (trouwens Jan ook) van Tinus Emonts stuurde mij een duidelijke uitleg die ik hier laat volgen: Het betreft een foto van de vriendenclub "Gaever Heil", waar zijn vader ook lid van was. Deze foto is gemaakt nadat Sjaak Emonts in Indië is gesneuveld. Dit kun je overigens zien aan de foto als je goed kijkt; de foto van Sjaak is er namelijk achteraf ingemonteerd. Wanneer de foto is gemaakt is voor mij niet helemaal duidelijk. Sjaak is op 27 november 1948 in Indië gesneuveld. 

Vrijdag 17 juni 2005. Overleden: Dhr. Piet Waegemans, (Piet van Frits oet 't Strötje) weduwnaar van Mia Bex. De nadere gegevens ontbreken op dit moment nog. Aan de familie Onze Oprechte Deelneming.

Vrijdag 17 juni 2005. Met foto 998 van "Zomaar un foto" laat ik jullie de oude kerkberg met de St.Martinuskerk op de achtergrond, zo van omstreeks 1935 zien. Op zo'n foto is van alles te zien, wat er nu niet meer is. Zo ziet men o.a. het indertijd veel gebruikte aanplakbord en ook nog een grote deur in de toren. Daar kom men als er geluid moest worden, nog naar binnen gaan. Dat ging in die tijd nog niet automatisch, maar moest aan het klokzeil getrokken worden.   

Donderdag 16 juni 2005. Nog laat het bericht binnen gekomen, dat vandaag is geboren: Jesper, zoon van Judith en Roland Gommans-Kuijpers. Judith is een oud Neerse, dochter van Dré en Annie Kuijpers-Joosten uit de Hoven. Aan de trotse ouders, grootouders en familie, onze Hartelijke Gelukwensen. Zou U ook willen feliciteren, het adres is: Jan Mennenstr.6, 6088 HX Roggel.

Donderdag 16 juni 2005. In Beegden is op 15-6-2005 plotseling op 60-jarige leeftijd overleden: mevrouw Ine Meulen-Baeten, echtgenote van Jac Meulen, moeder van onze dorpsgenote Petra Berben-Meulen, de vrouw van André van Jantje van Slechters-Wiel. Aan alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. Afscheid van Ine wordt genomen op zaterdag 18-6-2005 om 14.00 uur in de aula van Crematorium Midden-Limburg te Baexem. Het adres voor condoleances is: Populierenhof 2, 6099 CW Beegden.

Donderdag 16 juni 2005. Het was Elly in Baexem ook opgevallen, dat de 1000-ste "Zomaar un foto" met rasse schreden nadert. Vandaag is 997 aan de beurt! Daar heb ik de foto voor genomen, die Elly recent hier in Neer heeft genomen en mij vandaag toestuurde. Het vorig jaar om deze tijd stuurde zij mij ook een foto, die heb ik toen op 24 juni als nr.649 geplaatst.

Woensdag 15 juni 2005. Zonet kreeg ik het bericht binnen, dat vandaag ook nog  geboren is: Jessin Peters, zoon van Astrid Lucas en Daan Peters. Aan deze ouders en familie ook onze Hartelijke Felicitaties. Voor jullie gelukwensen is het adres: Engelmanstraat 34, 6086 BC Neer.

Woensdag 15 juni 2005. Een collega van Nan, die vroeg er bij was, heeft enkele prachtige foto's van de vandaag geboren Lise genomen die hij mij direct door mailde. Met nog een van Lise apart, die ik vanmiddag kon maken, laat ik jullie die vijf foto's onder "Geboren" zien. Ga maar eens kijken, wat een mooi en lief wereldburgertje er geboren is. 

Het valt mij zo maar in! Neerse mensen en mensen van Neerse afkomst, die daar gebruik van zouden willen maken, kunnen als er een kindje geboren wordt, mij de gegevens met enkele foto's (tussen de 1 en 6) mailen, dan zet ik die geboorte in de rubriek "Geboorte". Wel niet wachten met doorgeven, tot de baby groot is.

Woensdag 15 juni 2005. Vanmorgen zijn wij de trotse overgrootouders van ons vijfde achterkleinkind geworden. In het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond werd Lise, dochter van Marco en Nan Derikx-Raemakers geboren. Als iemand de gelukkige ouders wil feliciteren, kan dat via hun adres: Antoniusstr.9, 6016 CN Wessem. Kan ook via mijn mailadres. Ik zal die mailtje's met plezier doorgeven! 

Woensdag 15 juni 2005. Met foto 996 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een mooie groepsfoto zien. Ik zou hier wel kunnen vertellen welke dat het is, maar het is beter als jullie zelf gaan kijken.

Dinsdag 14 juni 2005. Uit de krant van vandaag: In Maasbree is op 11 juni 2005 plotseling op 53-jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenoot Bert Theelen (Bert van Lot vanne Vlaos). Bert wordt in besloten kring, morgen 15 juni 2005 na een plechtige eucharistieviering om 14.00 uur in de St.Aldegunduskerk van Maasbree, gecremeerd. Aan Bert zijn echtgenote, de kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Er is gelegenheid tot schriftelijk condoleren in de kerk. Het condoleanceadres is: Dubbroek 11, 5993 PN Maasbree.

Dinsdag 14 juni 2005. Aan sluitend het bericht over de begrafenis van Mevrouw Mina Nieskens. Weet U soms niet wie Mina is? Op deze site staat een foto van haar. Die staat onder: "Fotogalerie" en dan 'Veertig jaar seniorenvereniging. Feest op 1 mei 2002'. Die rubriek openen en omlaag tot waar staat: Hier Mina Nieskens. Die daar staat, dat is ze. 

Donderdag 16 juni 2005 is om 10.30 uur de plechtige uitvaartdienst in de St.Martinuskerk van Neer. Aansluitend is de begrafenis op ons kerkhof. Er is gelegenheid tot schriftelijk condoleren in de kerk. Het condoleanceadres is: Gerheggen 3, 6086 PC NEER.

Dinsdag 14 juni 2005. Vandaag heb ik nog eens een pracht foto, die ik jullie met nummer 995 van "Zomaar un foto" mag laten zien. Weet iemand waar de foto genomen is? Wie er op staan, is in grote trekken bekend. Of kent U die twee soms, die daar achteraan lopen? Reageren mag!

Maandag 13 juni 2005. Bericht binnengekregen, dat vannacht te Heythuysen in verzorgingstehuis "de Kreppel" op 91-jarige leeftijd is overleden: Mevrouw Mina Nieskens, (van Bös-Sef) onze oud dorpsgenote van Gerheggen. Verdere berichten volgen nog. Aan de familie Onze Oprechte Deelneming.

Maandag 13 juni 2005. Vandaag laat ik jullie met foto 994 van "Zomaar un foto" een paar foto's zien van die prachtige "TAPTOE" van zaterdagavond. Jammer! Ik was eerst naar de kerk geweest, het fototoestel thuis halen en foto's maken. De planning was, dat achter de kerk en dan richting Steeg dat te doen. Heb ik ook geprobeerd, maar ik was iets aan de late kant en ik geloof, dat ik de eerste drie ben misgelopen. Van de rest, misschien aangevuld met foto's van Harrie, zal ik een dezer dagen een fotocollage maken. Hou de site maar in de gaten!

Zondag 12 juni 2005. Foto 993 van "Zomaar un foto" van vandaag, is een groepsfoto waar nog enkele toekomstige schilders opstaan, die nog niet van naam bekend zijn. Weet jij soms wie dat zijn?

Zaterdag 11 juni 2005. Wat een prachtige taptoe hebben de Oude-Schutten vanavond op het Kerkplein georganiseerd. Werkelijk prachtig en zeker voor herhaling vatbaar.

Zaterdag 11 juni 2005. Ben vanmorgen laat met het overzetten van foto 992 van "Zomaar un foto". Wij hebben gisteravond een feestje gevierd vanwege de verjaardag van An, zo doende! Eigenlijk had ik iets anders op het oog voor vandaag, maar vanwege de vele reacties op het "biemöske" kom ik daar samen met Harrie nog eens op terug.

Vrijdag 10 juni 2005. Onze Mariakapel aan de Leudalweg, de zogenaamde Wittekapel, wordt hoe langer hoe meer voor huwelijken gebruikt. Het lijkt mij ook ideaal om in die intieme mooie omgeving, zich het jawoord te geven. Vandaag zijn daar gehuwd: David en Cindy Joosten-Rijs. David wórdt een inwoner van Neer en Cindy is al een geboren en getogen Neerse, dochter van Piet en Rinie Rijs-Willems. Aan het paar en hun wederzijdse familie: onze Hartelijk Felicitaties!

Vrijdag 10 juni 2005. Van "Bianca Caris" kreeg ik het verzoek, om een link naar haar site te plaatsen. Ze zou er veel interessante foto's op hebben staan. Ga maar eens kijken, via mijn startpage en dan "Linken" en U raadt het al: dan "Bianca Caris".

Vrijdag 10 juni 2005. Vandaag met foto nummer 991 van "Zomaar un foto" zit ik weer eens midden in de natuur. Een slim verborgen nestje met jonge vogeltjes.

Donderdag 9 juni 2005. Op 7 juni 2005 is geboren: Cees van de Wiel, kleinzoon van onze dorpsgenoten Hans en Madelon Windhorst-Kok, zoon van Gwenne Windhorst en Ludo van de Wiel. Beste ouders en wederzijdse familie: van Harte Gefeliciteerd met deze uitbreiding van de familie. Het correspondentieadres is: Otterstraat 48/P, 3513 CM UTRECHT. 

Donderdag 9 juni 2005. Het is weer een pracht oudje, dat ik jullie met foto nummer 990 van "Zomaar un foto" kan laten zien.

Woensdag 8 juni 2005. In de rubriek "Jarig" staat weer een gelukkige, die morgen 80 jaar oud wordt. Ga maar eens kijken wie het is!

Woensdag 8 juni 2005. In Kessel is op 5 juni 2005 overleden, 57 jaar oud: Mevrouw Nelly van Wijlick-Linssen, echtgenoot van Lei van Wijlick en moeder van onze dorpsgenote Nicole Saelmans-van Wijlick. Aan hun en de gehele familie Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst is op vrijdag 10-6-05 om 10.30 uur in de parochiekerk van Onze Lieve Vrouw Geboorte te Kessel, waarna ze begraven wordt op het kerkhof aldaar. Het condoleanceadres is: Karreweg-Noord 4, 5995 ME KESSEL.

Woensdag 8 juni 2005. Vandaag heb ik voor foto 989 van "Zomaar un foto" nogmaals voor een natuurfoto gekozen. Het is een van die mooie plekjes in het Leudal.

Dinsdag 7 juni 2005. Een dezer dagen hebben de Oud Vorsten van Naer hun jaarlijkse fietstocht gehouden. Daar zijn enkele foto's van gemaakt. Voor de liefhebbers zijn ze te zien onder: "Fietstocht" op de startpage van deze site!

Dinsdag 7 juni 2005. Toen ik foto 987 (die van de jagers) plaatste, had ik enkele van de namen nog niet. Met dank aan Jo Beeren, bijna dezelfde foto staat in zijn boekje: "Neer en zijn Naerse". Uitgave uit/van: 1993 Europese Bibliotheek, Zaltbommel NL ISBN 288 5656 0 / CIP.

Dinsdag 7 juni 2005. Te Wanganui in New Zealand is op 63-jarige leeftijd op zaterdag 4 juni 2005 overleden: Guusje Kuijpers-van Wamel, echtgenote van onze oud dorpsgenoot Sjaen van Sjeng van Waals-Chrisje vanne Waog. Aan Sjaen, de kinderen, kleinkinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Verder bericht ontbreekt alsnog.

Dinsdag 7 juni 2005. Met foto 988 van "Zomaar un foto" laat ik jullie weer eens een straatbeeld in Neer zien. Dit vooral voor de Neerenaren in de vreemde, zodat die niet vergeten hoe Naer er nu uit ziet.

Maandag 6 juni 2005. Gisteren organiseerden de Bussen-Schutten het jaarlijkse donateurschieten. Jammer ik was zelf verhinderd er aanwezig te zijn, zodoende heb ik geen foto van het gebeuren. Met dank aan Corina Thommassen kan ik jullie toch al enkele uitslagen doorgeven. Bij de mannen was het Ger Luijten die alle anderen de baas was. Bij de dames was de sterkste: Truus Geenen-de Brouwer, de echtgenote van Pieèr van Teng van Enkes. Hier moet het op het laatst een echte concurrentiestrijd zijn geweest tussen dames van de beide schutterijen. Zoals te zien in het voordeel van de Oude Schutten beslecht. Aldus mijn berichtgeefster! De kampioenen van de zestallen, dat heeft mij nog niemand laten weten. Aan alle winnaars een van Harte Proficiat! De complete uitslagen staan nu 23.45 uur op de startpage onder "Donateurschieten".

Maandag 6 juni 2005. Aan de reacties te merken, heb ik met de foto van gisteren goed werk verricht. Er is ook (via Ton Theelen) een foto van dat zelfde wild varken, maar dan met de jagers en de drijvers, die het bemachtigden, erbij. Die plaats ik vandaag als foto 987 van "Zomaar un foto". Enkelen van de Roggelsen, die op die foto staan, weet ik niet zeker wie dat zijn? Wel kennis aan, maar niet de naam kunnen noemen. Als iemand van jullie het weet, ook als er iets fout is bij de andere namen, reageer dan. Met meer man komen we er wel uit!

Zondag 5 juni 2005. Op 3, 4 en 5 juni 2005 is door bepaalde omstandigheden geen "Zomaar un foto" geplaatst. Inhalen kan niet goed, daarom ga ik vandaag met het volgende nummer door. Dat wordt dan 986. Vermoedelijk maak ik met die foto verschillende personen (gezinnen) blij. 

Zaterdag 4 juni 2005. Voor Mevrouw Wies van Heur-Beurskens wordt in de Boskapel van Hornerheide op dinsdag 7 juni 2005 om 14.00 uur een plechtige uitvaartdienst gehouden. Aansluitend zal in het crematorium te Baexem de crematie plaats vinden. Het adres voor jullie condoleances is: Kasteel Exaetenstraat 14, 6043 HN Roermond.

Zaterdag 4 juni 2005. Gelukkig schijnen de problemen met de ontvangst van mijn site nu opgelost te zijn. Vanaf morgen kunnen jullie weer de dagelijkse foto onder "Zomaar un foto" verwachten. Zo eens even er uit liggen, heeft ook zijn voordelen, b.v. aan het aantal mails te zien, dat er velen zijn die graag hebben dat ik nog een tijdje doorga! Ik hoop dat alle bezorgden content zijn als ik in plaats van terug schrijven, zeg: Bedankt voor jullie belangstelling!

Vrijdag 3 juni 2005. Gisteren 2-6-2005 is onze oud dorpsgenote Wies (Louisa Mathea) Beurskens op 89-jarige leeftijd in het verzorgingshuis op Hornerheide overleden. Zij was de weduwe van Wim van Heur en de laatste van de twaalf kinderen van Handrie en Willemina Beurskens-Leijssen. Aan de familie Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog. 

Vrijdag 3 juni 2005. Schijnbaar ben ik op enkele plaatsen weer te bereiken. Ik heb mijn breedband (ik was over de limiet) met 2 Gb uitgebreid, maar toch kan ik zelf nog niet op mijn eigen site, alleen via een omweg. Lycos waar ik bij ben, is niet te bereiken als per mail en dan krijg ik telkens een automatisch antwoord terug, dat ik zo spoedig mogelijk een goed antwoord krijg! Ben er van dinsdag af uit, maar omdat ik per mail reacties heb gekregen op foto 985, moeten die mijn site toch hebben kunnen openen. Laat eens weten wie er geen last heeft en via welk adres, ze op mijn site komen?

Dinsdag 1 juni 2005. Alweer een nieuwe maand, wat gaat die tijd toch snel! Mijn vraag aan U? Het U in de vorige maand het nieuws van de laatste dagen gelezen? Nee? Ga dan nog even terug via "Nieuws van eerder", daar staan toch wel enkele dingen, die men moet weten en ik kan ze slecht, hier weer herhalen.

Dinsdag 1 juni 2005. Met foto 985 van "Zomaar un foto" heb ik weer eens een foto uit de oude doos. Het is een groepsfoto en wie van de bezoekers aan deze site kan mij vertellen, wie er allemaal opstaan? 

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.