Het nieuws van juli 2005:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

Zondag 31 juli 2005. Met foto 1041 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie een mooi vergezicht op een gedeelte van de Waije zien.

Zaterdag 30 juli 2005. Op foto 1040 van vandaag al zoveel reactie binnen gekregen, dat ik met bijna volle zekerheid de namen op kan noemen van de meisjes die er op staan. Zal proberen een genummerde foto te maken met de namen er bij en dan kan ik die op aanvraag, naar de belangstellenden mailen.

Zaterdag 30 juli 2005. Voor foto 1040 van "Zomaar un foto" vond ik in mijn arcief nog eens een foto van behoorlijk goede kwaliteit van de 7-de klas van de meisjesschool in 1931. Met een beetje puzzelen (met gebruikmaking van de door mij er bij gegeven gegevens) vermoed ik, dat er nog veel van de betrokkenen herkent zullen worden.

Vrijdag 29 juli 2005. Onder de rubriek "50-jaar samen" staat weer een echtpaar, dat binnenkort het Gouden Huwelijksfeest gaat vieren. Het zijn mijn broer en schoonzus Gaeil en Trui Timmermans-Louise.

Vrijdag 29 juli 2005. Vandaag laat ik jullie met foto nummer 1039 van "Zomaar un foto" een prachtig gezin zien. Gerard bedankt voor de inbreng!

Donderdag 28 juli 2005. Mensen! Mensen! Wat een hoop felicitaties en goede wensen voor en met mijn 77-ste verjaardag. Dat doet echt goed! Ook de aandrang en behoefte die ik in jullie berichten voel om vooral zeker met dit werk door te gaan, zal ik ter harte nemen en derhalve vraag ik, met een blik omhoog? Laat mij nog een tijdje helder van geest blijven, dan hoef ik de bezoekers aan deze site niet teleur te stellen.  

Donderdag 28 juli 2005. De foto die ik heb gebruikt voor "Zomaar un foto" nummer 1038 van vandaag, vond ik op zich al direct een mooi doorkijkje, Toen ik die genomen had, dacht ik dat ik net lang genoeg gewacht zou hebben, dat er geen auto over de Napoleonsweg zou rijden. Later zag ik, dat er toch nog een auto op stond. Omdat ik met mijn pootje (knie) op het ogenblik niet goed van huis kan, om een nieuwe te maken, heb ik ze toch maar gebruikt!

Woensdag 27 juli 2005. Ons aller vriendin Truus Janssen zal in besloten kring gecremeerd worden. Donderdagavond 28 juli 2005 zullen wij haar tijdens een avondwake om 19.00 uur gedenken, daarna is er gelegenheid tot afscheid nemen in uitvaartcentrum "Leudal" te Buggenum. Het adres voor condoleances is: Leudalweg 7, 6086 AT NEER.

Woensdag 27 juli 2005. Ondanks dat er vandaag weinig tijd over is, toch eerst de lopende zaken afhandelen.

Woensdag 27 juli 2005. Vandaag is het 7x11 jaar of zou het 11x7 jaar geleden zijn, dat dit manneke op de wereld werd gezet. Daar ben ik nu mijn ouders nog steeds dankbaar voor. In die, al behoorlijk lange, tijd heb ik van veel dingen kunnen en mogen genieten, natuurlijk zijn er ook slechte tijden geweest, maar het is waar: die is men toch zo snel vergeten! "Zomaar un foto" nummer 1037 van vandaag is een vergezicht en mijn advies aan jullie is: probeer altijd zover vooruit te zien, zoals men op die foto kan kijken!

Dinsdag 26 juli 2005. Vandaag kom ik met foto 1036 van "Zomaar un foto" met een foto uit het rijke oude Roomse leven. Van mijzelf als herdertje heb ik al eens een foto geplaatst. Dat was maar een eenling uit een gezin, vandaag zijn het: drie herdertjes en een bruidje uit een gezin. Uit welk gezin? Als er bezoekers aan deze site zijn, die dat graag zouden willen weten, het kan dat de inzender van de foto, het via het "Gastenboek" aan jullie laat weten.

Maandag 25 juli 2005. Het bruggetje op foto 1034 ligt (ik ben jullie de oplossing nog schuldig) over de Neerbeek en maakt een verbinding tussen Kinkhoven en de Napoleonsweg. Enkele goede oplossingen kwamen binnen. Het mooiste vond ik, dat de eerste uit Nieuw-Zeeland kwam en wel van Tjeu van Zieberte-Lot. Tjeu je zal zeker niet in "Naer" verdwalen, als je weer eens komt!

Maandag 25 juli 2005. Het is inderdaad Gertrudis Johanna Margaretha Janssen, voor de meeste van ons beter bekend als Truus van Zeeg en/of Truus vanne Vaermanne, die gisteren tijdens de werkzaamheden op de boot op 51-jarige leeftijd verdronken is. Aan alle betrokkenen bieden wij Onze Oprechte Deelneming aan. Nader bericht over uitvaart en dergelijke volgt nog.

Maandag 25 juli 2005. Op de site van de politie, te bereiken via de startpage van deze site en dan klikken op "Politie" staat een belangrijk bericht over een verdrinking. Ofschoon het wel duidelijk is om wie het hier gaat, wacht ik met het officieel bericht op meer duidelijkheid in deze. 

Maandag 25 juli 2005. Foto 1035 van "Zomaar un foto" is aansluitend aan de "Tour de France" een foto van een veel belovende jonge wielrenner, die via de tekst op zijn shirt, aan een bepaald deel van "NAER" de nodige bekendheid gaat geven. Dit wil ik de bezoekers aan deze site niet onthouden!

Zondag 24 juli 2005. De recente foto die ik heb gebruikt voor foto 1034 van "Zomaar un foto" is voor velen van jullie een mooi puzzeltje. Waar is deze foto in Neer genomen. Vermoedelijk zijn er verschillende, die het niet weten. Morgen vertel ik jullie waar het is!

Zaterdag 23 juli 2005. Vanavond zijn de dorpsfeesten van "Maas- en Neergalm" op bijna traditionele wijze geopend. De Neerse bevolking miste de H.Mis die normaal eerst om 19.00 uur opgedragen wordt. Toch waren er drie priesters om de traditionele grote "plats as ein kèrraad" aan te snijden en nadat de Kwirzengers vier mooie liederen ten gehore hadden gebracht, kweten zij zich voortreffelijk van hun taak. De Towerband uit Panningen zal de avond verder vullen met hun bekende muziek. Oud Neerenaar Ralf Korten bespeeld in die groep het keyboard. 

Zaterdag 23 juli 2005. In "NAER" is van alles te zien. Zo laat ik jullie vandaag met foto 1033 van "Zomaar un foto" een foto zien, die ik hier in Neer op de Baand kon maken. Daar is deze schoorsteenversiering te zien. Hoort zoiets onder  kunst? Of is het gewoon een ornement?

Vrijdag 22 juli 2005. Onze "WSV Hanssum" heeft ook een eigen site. Zij hebben mij gevraagd een link op deze site te plaatsen. Die staat onder "Linken" en dan klikken op "W.S.V. Hanssum". Werkelijk de moeite waard om eens even te gaan bekijken. Daar staan alle gegevens van: hoe het daar reilt en zeilt!

Vrijdag 22 juli 2005. Geboren op 20 juli 2005 om 16.10 uur, hier in "NAER" op het Schoor: Ralph Philip Willem Bruls, zoon van Linda en Philip Bruls-Verhoosel. Aan de gelukkige ouders, broertje en familie, onze Hartelijke Gelukwensen. Wilt U persoonlijk feliciteren, het adres is: Schoor 5, 6086 NK Neer. 

Vrijdag 22 juli 2005. Met foto 1032 van "Zomaar un foto" laat ik aan jullie een mooie foto van een groepje kinderen zien. In de tekst erbij schrijf ik, dat ze uit de Engelmanstraat zijn, maar bij nog eens goed bekijken, kon er ook nog wel eens iemand van de "Riekswaeg" opstaan. Zoals gevraagd, wie weet het precies?

Donderdag 21 juli 2005. Zij die vandaag al vroeg naar "Zomaar un foto" hebben gekeken en nu nogmaals foto 1031 willen bekijken, zullen in plaats van één gezin er nu twee aantreffen. Er is mij verzocht de eerste foto te verwijderen en omdat ik mij zoveel mogelijk aan de wensen van de bezoekers/kijkers wil houden, dus daarom!

Donderdag 21 juli 2005. Voor de foto van vandaag heb ik een prachtige familiefoto binnen gekregen. Die laat ik met plezier als nummer 1031 van "Zomaar un foto" aan jullie zien.

Woensdag 20 juli 2005. Op 17 juli 2005 is, 68-jaar oud in het St.Catharina ziekenhuis te Eindhoven overleden, onze in Haelen wonende oud dorpsgenoot: Chris Verheyden, voor ons beter bekend als Krisje van Kèrneliske. De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op vrijdag 22-7-2005 om 10.30 uur in de St.Lambertus parochiekerk te Haelen, waarna hij ter ruste wordt gelegd op het kerkhof aldaar. Aan Annie Waeijen zijn echtgenote, dochter Yvonne en de wederzijdse familie: Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor jullie condoleances is: Nunhemseweg 38, 6081 GH Haelen.

Woensdag 20 juli 2005. Met "Zomaar un foto" 1030 van vandaag laat ik jullie de inkom van Neer inkomend vanaf Nunhem zien, zoals ik hem recent zag!

Dinsdag 19 juli 2005. Vandaag met foto 1029 van "Zomaar un foto" laat ik jullie vijf mannen uit de Steeg zien. De namen staan er bij, het gaat er om, waar is de foto genomen en ter gelegenheid van welk feest? Weet iemand het?

Maandag 18 juli 2005. De bezoekers aan deze site, die al vanaf 2002 kijken, zullen het wel weten! Voor die het niet weten, ga bij het oude nieuws van laatst mei, juni en juli van 2002 eens kijken, daar staat beschreven hoe het is als de juiste mensen op de juiste plaats zijn. Van E.H.B.O.-wege hebben ze mij laten weten, dat het gisteren ook weer zo was! Een inwoner uit Echt en Piet Dirkx uit Neer, met zijn zoon Maurice, hebben en dát met succes, een inwoner van Roggel gereanimeerd. Hulde voor deze mensen. Hier kan ik niet genoeg op drukken! Mannen, vrouwen, jongens en meisjes die nog geen hartmassagebrevet hebben, let op waar binnenkort een cursus gegeven wordt en geef je op voor die cursus. Jullie weten niet, hoe een grote voldoening het geeft als je eens en liefst met succes aan een medemens eerste hulp hebt kunnen verlenen. 

Maandag 18 juli 2005. Zo heeft men een zeer recente foto genomen en zo zit men weer in de oude doos te grabbelen om er een uit te zoeken, waar een ander gedeelte van de bezoekers aan deze site, wat aan heeft. Met foto 1028 van "Zomaar un foto" laat ik vijf "Naerse" schonen zien, die de grootste tijd van hun leven in de vorige eeuw geleefd hebben. Velen zullen niet weten om wie het gaat, maar ik weet ook zeker, dat veel nazaten van Kupers-Driekske en die deze foto niet in hun verzameling hebben, er zeer blij mee zullen zijn. 

Zondag 17 juli 2005. Foto 1027 van "Zomaar un foto" is weer eens een plekje hier bij ons in "NAER" wat gezien mag worden. Ga het zien!

Zaterdag 16 juli 2005. Die geregeld de agenda op deze site lezen, die weten het, maar ik wil jullie er toch ook hier even aan herinneren, dat vandaag en morgen hier in "NAER" door onze handboogschietvereniging een Bondsconcours wordt georganiseerd. Als U er de tijd voor heeft? Het is best de moeite waard om die edele sport eens even gaan te bezichtigen.

Zaterdag 16 juli 2005. Henk wat een mooie foto heb jij mij gestuurd, die ik vandaag aan de bezoekers van deze site, als foto 1026 van "Zomaar un foto" kan laten zien. Echt een foto om minutieus te bekijken! Een voorbeeld: "Enkes" in de Steeg is nog echt oud. Het was nog voordat het tweemaal door brand verwoest werd. En van huize "Strous" waren ook nog niet twee woningen gemaakt, men ziet de schuurpoort nog. Goed te zien, het oude huis waar "tant Hanze" het laatst in heeft gewoond. En zo is er nog veel meer, maar om het te weten, moet men al vele jaartjes meelopen.

Vrijdag 15 juli 2005. De uitvaartdienst voor Sjrake van Versteegen is op maandag 18-7-2005 om 10.30 uur in onze parochiekerk, waarna aansluitend de crematie volgt in crematorium "Midden-Limburg"te Baexem. Voor jullie condoleances is het correspondentieadres: Familie Versteegen, Lindenstr.29, 6086 CL NEER.

Vrijdag 15 juli 2005. Vandaag laat ik in "Zomaar un foto" toch maar weer eens iets uit de oude doos aan jullie zien. Foto 1025 is best weer de moeite waard. Ben benieuwd naar jullie reacties?

Donderdag 14 juli 2005. Vanavond hebben de Bussen-Schutten de Meiboom opgeruimd. Hij had ook lang genoeg gestaan.

Donderdag 14 juli 2005. Op 12 juli 2005 is plotseling op 71-jarige leeftijd als vrijgezel overleden, onze dorpsgenoot Sjra (Gerardus Hubertus) Versteegen. Aan zijn broers, zussen en verdere familie Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht zal nog volgen.

Donderdag 14 juli 2005. Het is oogst! Vandaag met foto 1024 van "Zomaar un foto" laat ik daar iets van zien. 

Woensdag 13 juli 2005. Het gastenboek begint in de belangstelling te komen. Toch blijven er voor mij nog enkele vragen. Vandaag staat b.v. een bericht in het gastenboek, met een vraag aan mij, die eigenlijk door de betrokkene beantwoord zou moeten kunnen worden. Ik had mij voorgenomen, mij daar niet mee te bemoeien en dat doe ik dan ook niet. Niet dat ik er mij niet bij betrokken voel? Dat toch wel! Maar zoiets kan het beste door jullie onder mekaar geregeld worden. Daarom? Als iemand een vraag heeft, stel ze dan rechtstreeks want die ander leest ook het gastenboek en dan kan hij of zij ook rechtstreeks antwoorden. En als het iets is, waarop het antwoord niet voor iedereen bedoeld zou zijn, geef dan het mailadres bij het bericht op, dan kan persoonlijk geantwoord worden.  

Woensdag 13 juli 2005. Vandaag is de natuur weer eens aan de beurt met foto 1023 van "Zomaar un foto". Daarmee kan ik jullie iets laten zien, waar ik wel ooit iets over gehoord had, maar niet (precies zoals de man die het hoorde luiden en niet wist waar de klepel hing) wist hoe het precies in zijn werk ging!

Dinsdag 12 juli 2005. Van verschillend zijden hoor ik nog steeds, dat ze nog denken dat ik problemen met het gastenboek heb. Dat is niet het geval. Er zijn alleen enkele personen of instanties, die denken op een gemakkelijke manier reclame te kunnen maken voor gokken, seks en nog andere dingen. Kijk als er van die dingen op staan en ik zie ze, dan gooi ik die er direct vanaf. De normale bezoekers aan mijn site kunnen gewoon gebruik van het gastenboek blijven maken en zien jullie iets vreemds staan? Gewoon negeren.

Dinsdag 12 juli 2005. Aanstaande donderdag 14-7-2005 viert een oud "Naerse" met haar man hun 50-jarig Huwelijksfeest. Ga maar eens even kijken onder "50-jaar samen" op de startpage. Sturen jullie een kaartje?

Dinsdag 12 juli 2005. Vandaag met foto nummer 1022 van "Zomaar un foto" laat ik jullie meegenieten van een bruidspaar en hun gasten, die indertijd in de Klein-Kwir zijn gefotografeerd. Verschillende namen van de gasten zijn nog onbekend. Wie kan hier nog uitsluitsel geven?

Maandag 11 juli 2005. Wat heeft onze fanfare "De Eendracht" met medewerking van de jeugdfanfare en de percussiegroep gistermorgen een prachtig openlucht concert gegeven. Ik had het geluk er te zijn en maakte enkele foto's. Twee er van laat ik jullie met foto 1021 van "Zomaar un foto" van vandaag zien. Het ie het 2-de jaar dat ze dit organiseerden en het is zeker voor herhaling vatbaar!

Zondag 10 juli 2005. Vandaag nog weer enkele rubrieken, die lang genoeg op mijn site hebben gestaan, verhuisd naar de bewaarplaats op mijn PC. Als iemand daar nog eens iets over moet weten? Vragen staat vrij!

Zondag 10 juli 2005. Foto 1020 van "Zomaar un foto" is een vervolg op de foto van gisteren. Ze werd door Bianca Caris ingezonden en zij laat jullie zien, hoe het er nu van daaruit uit ziet. Dan bedoel ik: het dorp vanaf de kerkhofberg!

Zaterdag 9 juli 2005. Van het "Dorpsoverleg Egchel" heb ik vandaag, met en onder die naam, een link geplaatst tussen de linken onder mijn rubriek "Linken". Die van het nieuws van Egchel op de hoogte wil blijven, doet er goed aan die site dagelijks te bezoeken. Op het ogenblik hebben ze ook een verslag van de gehouden vergadering over de geplande "windmolens" langs de Melkweg.

Zaterdag 9 juli 2005. Op 7 juli 2005 is op 78 jarige leeftijd overleden: Dhr. Rinus Joore uit Helden, de vader van onze dorpsgenoot Andre Joore en Nelly Winkelmolen. Na een plechtige uitvaartdienst op dinsdag 12-7-2005 om 11.00 uur in de St.Lambertuskerk te Helden, vindt de crematie plaats in het crematorium te Venlo-Blerick aan de Grote Bergerweg. Aan alle betrokkenen bieden wij Onze Oprechte Deelneming aan. Het condoleanceadres is: Jacob van Marisring 16, 5988 KG Helden.

Zaterdag 9 juli 2005. Op 7 juli 2005 is op 93 jarige leeftijd overleden: Mevrouw, de weduwe Jansie (Johanna Margaretha) Goltstein-Klaver, de moeder van onze dorpsgenoten Rik en Marian Goltstein-Seip. Na een plechtige uitvaartdienst op dinsdag 12-7-2005 om 11.00 uur in de St.Hubertuskerk te Genhout, vindt de begrafenis plaats op de R.K. begraafplaats te Guttecoven. Aan alle betrokkenen bieden wij Onze Oprechte Deelneming aan. Het condoleanceadres is: Grootgenhouterstr.69, 6191 NR Genhout-Beek.

Zaterdag 9 juli 2005. Vandaag met foto nummer 1019 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een ver gezichtje zien, waar een gedeelte van de bouw van de Kwir te zien is in 1990, dus nu alweer 15 jaar geleden en ik weet zeker dat er al veel zijn, die hier niks meer vanaf weten!

Vrijdag 8 juli 2005. Denken de liefhebbers van het met de buks schieten en zij die het O.L.S. een goed hart toedragen er aan, dat op deze site twee linken staan waar men het gebeuren morgen mooi en goed kan volgen. Op de link onder "L1 Internetradio" kan men het kavelen live volgen en onder "O.L.S." staat de stand van zaken tot op de minuut bijgehouden. Vooral voor de mensen buiten Limburg en die met onze schutters sympathiseren, is dit zeer handig!

Vrijdag 8 juli 2005. Met foto 1018 van "Zomaar un foto" ga ik de genealogie in. Daarmee laat ik jullie een foto zien van een oud "Naers" stel, met aansluitend een stuk tekst waar vermoedelijk vele nazaten van hen blij mee zullen zijn.

Donderdag 7 juli 2005. In Guttecoven is op 5 juli 2005 op 86-jarige leeftijd overleden: Mevrouw Mia Ehlen-Tummers, weduwe van Lambert Ehlen en moeder van onze dorpsgenote Marthie Wetzels-Ehlen. De plechtige uitvaartdienst wordt gehouden op zaterdag 9-7-2005 om 10.30 uur in de parochiekerk van de H.Nicolaas te Guttecoven, gevolgd door de begrafenis op het kerkhof aldaar. Aan alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. Voor condoleances is het adres: Veersestr.14, 6143 AN Guttecoven.

Donderdag 7 juli 2005. Door Meester Scheepers van basisschool de Kwir werden mij vijf foto's van het Jeugd O.L.S. te Wessem gestuurd. Ze zijn te bekijken onder "Jeugd O.L.S." op de startpage van deze site.

Donderdag 7 juli 2005. In "NAER" is toch bijna alles mogelijk. Deze week kwamen enkele foto's binnen van en over een tam gemaakte ekster. Naar mijn mening de moeite waard om met foto 1017 van "Zomaar un foto" ook aan jullie te laten zien!

Woensdag 6 juli 2005. Zouden die allang in de Neerbeek zwemmen? Die mooie schildpadjes? Dat ze er zijn, laat ik aan jullie met foto 1016 van "Zomaar un foto" van vandaag zien.

Dinsdag 5 juli 2005. Er zijn meerdere foto's van Jong Nederland genomen, als ze in de jaren '50 op kamp waren. De foto die ik jullie vandaag met nummer 1015 van "Zomaar un foto" laat zien, is er daar vermoedelijk ook een van? Wie weet het precies?

Maandag 4 juli 2005. Op mijn site onder "Linken" staat een link naar de site van Elly uit Baexem. Elly heeft veel foto's gemaakt van de Oude Limburger. Ga ze maar eens bekijken. Kan ook een paar dagen via: http://www.schumulder.nl/elly/indexelly.htm  en dan: Fotoreportage OLS 2005 in Wessem.

Maandag 4 juli 2005. Er is ook nog een persbericht van de fanfare geplaatst. Ga dat ook even zien onder "Persbericht fanfare".

Maandag 4 juli 2005. Afgelopen week heb ik met foto 1012 een foto van een klas, van de meisjesschool, geplaatst. Daar zijn enkele reacties op gekomen. Toch zijn we er nog niet helemaal uit. Ga eens kijken onder "Klas juf Peulen" of U nog aanmerkingen of verbeteringen voor mij hebt?

Maandag 4 juli 2005. Zaterdag 2 juli 2005 is op 44-jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Huub Schreurs echtgenoot van Christa Schreurs-Gorissen. Christa is een dochter van Thei van Gorisse-Wulm en Toos van Rijks-Thei. Aan Christa, kinderen Kirstie en Chenna en de wederzijdse familie Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor jullie condoleances is: Molenstr.4, 6086 BA NEER.

Maandag 4 juli 2005. Met foto 1014 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een vergezicht ergens in Neer zien. Neer is toch mooi!

Zondag 3 juli 2005. Het zal toch genoeg bekend zijn, dat L1 (de Limburgse radio omroep) op mijn site te ontvangen is en dat daar op het ogenblik (18.45 u.) de strijd in volle gang is en ook te horen is, wie er allemaal uit vliegen! 

Zondag 3 juli 2005. Zoals jullie wel zullen weten is in Wessem het Oud Limburgs Schuttersfeest bezig. Omroep Leudal heeft een site met de uitvallers, kortom met alle gegevens daar om trend. Op mijn site heb ik op de startpage een link geplaatst. Dit vooral voor de liefhebbers in de vreemde. Ga naar "O.L.S." en daar zijn van minuut tot minuut de uitvallers te zien. 

Zondag 3 juli 2005. Sjaek van Mèrens schreef mij een mail met een recente foto van de familie erbij. Ook liet hij weten, dat hem zoveel mensen en zelfs enkelen die hij zelfs niet kende, hadden gefeliciteerd. Dat brengt veel werk met zich mee, maar het is ook een groot genoegen, liet hij weten. Met foto 1013 van "Zomaar un foto" laat ik jullie, hun gezin zien.

Zaterdag 2 juli 2005. Als het goed is, moet vanaf nu het "Gastenboek" weer werken. Hopelijk wordt het gastenboek gebruik voor de dingen, waar het voor bedoeld is. Een beledigend of kwetsend bericht wordt onmiddellijk verwijdert.  

Zaterdag 2 juli 2005. Bedankt trouwe kijkers naar deze site, voor de felicitaties die ik met de 1000-ste "Zomaar un foto" in ontvangst mocht nemen. Het waren er zoveel, dat ik jullie op deze manier daarvoor bedank. Nogmaals bedankt!

Zaterdag 2 juli 2005. Met foto 1012 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een groep meisjes met onderwijzeres van de St.Jozefschool zien. Zijn ze nog te kennen?

Vrijdag 1 juli 2005. Gisteren is nog laat iets bij geschreven in deze rubriek, ga nog even terug via "Nieuws van eerder" naar het nieuws van "Juni 2005".

Vrijdag 1 juli 2005. Peter van Bekker-Lei heeft na 44 jaren, de bekkersboks aan de wilgen gehangen. Dat laat ik jullie met foto 1011 van "Zomaar un foto" zien. 

 

 

 

 

of per telefoon 0475-591317, kan ook met 06 25 434373 of 06 30 806452. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl