Het nieuws van juli 2003:
Donderdag 31 juli 2003. Deze jeugd, die ik met foto nr.346 van "Zomaar un foto" aan jullie laat zien, wou dolgraag eens op internet. Hier is jullie foto dan!

Woensdag 30 juli 2003. In het overlijdensbericht van Sjaak Ottenheim staat vermeldt, dat de uitvaartdienst zaterdag 2-8-2003 om 10.30 uur in onze St.Martinuskerk wordt gehouden. Wij wensen de familie Onze Oprechte Deelneming met dit zo snelle overlijden van Sjaak. Wilt U ook condoleren, het adres is: Winterstr.19, 6086 ED Neer.

Als jullie naar de foto van de dag gaan kijken (foto nr.345 van "Zomaar un foto), kijk dan eens eerst naar de bloemen voordat de tekst gelezen wordt en probeer voor U zelf eens te bepalen, welke bloemen ik hier gefotografeerd heb?

Dinsdag 29 juli 2003. Van een trouwe lezer (oud Neerenaar) kreeg ik al bericht, over die oude spellen, die de jongens vroeger speelden. Hij noemde er nog enkele op. Die zal ik tegelijk behandelen als er soms nog meer komen.

Sjaak wordt a.s. zaterdag begraven, dat is mij ondertussen door het kerkbestuur mee gedeeld.

Zo juist bereikte mij het bericht, dat Sjaak Ottenheim, zoon van Wulm vanne Kappert, gisteren is overleden. Verder bericht in de loop van de dag.

Voor vandaag heb ik nog eens een oude foto uitgezocht. Ga maar eens even kijken wat foto nr.344 van "Zomaar un foto" jullie te bieden heeft en of iemand van jullie mij iets te bieden heeft? Ben benieuwd?

Maandag 28 juli 2003. De nieuwe week neemt een aanvang, wij zullen af moeten wachten wat ze ons brengt. Het is te hopen, voor allen veel goeds. Als ik dit aan het schrijven ben, is het nog een goed uurtje, dan zijn de dorpsfeesten weer voorbij. De foto die ik als nr.343 van "Zomaar een foto" plaats is niet lang geleden op het Kerkplein gemaakt. Daar trof ik een echtpaar met twee kinderen (J.Hobus), die mij zijn mailadres gaf. Dat is echter niet juist, geef even het goede door, dan stuur ik de foto's op.

Zondag 27 juli 2003. Vandaag op mijn 75-ste verjaardag ben ik aan het proberen om orde op zaken te stellen. Het programma waar ik anders deze pagina's mee maakte, slikt deze nieuwe PC niet, daarom moet ik dat nu in een ander programma doen en dan is er veel uit te vinden. Hoop dat ik er mee klaar kom. Als alles lukt komen de "Zomaar un foto's" in een versnelt tempo er aan. Dus er kunnen er vandaag drie achter elkaar komen. Dat is dan gelukt, ga ze maar eens snel bekijken. Er staan nu op nr.239, 240, 241 en 242. Daar ben ik dan weer mee bij. Er is nog een probleempje: de tekst onder de foto staat te ver van de foto, daar moet ik nog iets op vinden. De dag is echter te hoog om bezig te blijven.                                                             

Zaterdag 26 juli 2003.
Pech met de PC maakt dat ik zo slecht in de lucht ben. Iedere keer slaat het ding uit, post komt slecht binnen en kan niets versturen. Nu hoop ik, dat jullie dit komen te zien en lezen, dan weten jullie wat de oorzaak is.
Foto nr. 339 is van een hertje, wat hier in Neer rond loopt.

Woensdag 23 juli 2003.
Met foto nr.338 van "Zomaar un foto" laat ik jullie nog weer eens een oude anzichtkaart zien.

Dinsdag 22 juli 2003.
Foto nr.337 in "Zomaar un foto" is weer eens een verrassingsfoto. Best de moeite waard om te gaan bekijken!

Maandag 21 juli 2003.
Op 18 juli 2003 is er een tweeling geboren. Het zijn Jorn en Anouk Beenders, zoon en dochter van Ruud en Carla Beenders-Becks. Ruud komt van Roggel en Carla is een dochter van Cor van Chrispien (niet verwisselen met de vrouw van Chrispien). Aan de gelukkige ouders en familie: Hartelijk Gefeliciteerd. Wilt U ook feliciteren, het adres is: Aan de Sniemeulen 5, 6086 NW Neer.

In Montfort is op 18 juli 2003 op 73-jarige leeftijd overleden: Sjeng (Johannes Peter) Verheijden, vader en schoonvader van Wim en Petra Verheijden-Beurskens van de Winterstaat. Aan de familie de sterkte om dit verlies te kunnen dragen. Wilt U ook condoleren, het adres is: Sportlaan 10, 6065 AJ Montfort.

Ondanks dat ik geen bijenhouder (imker) ben, geef ik ten genoege van een jonge kijker/lezer vandaag met foto nr.336 van "Zomaar un foto" een les over bijen vaten. Ik hoop dat ik er meerdere kijkers blij mee maak.  

Zondag 20 juli 2003.
Als jullie de oproep van Marij gelezen hebben, weten jullie ook, dat vandaag de laatste dag is dat er gestort kan worden. Ben je het vergeten? Doe het dan nu nog, maak een kleinigheidje over! Jullie weten toch: waat die begien zag?
"Alle beetjes baten en toen pieste ze in de zee!".

Het is gelukt. Aansluitend aan Marij haar oproep, staan onder "Sponsorloop" enkele foto's van de tocht. Met foto nr.335 van "Zomaar un foto" heb ik het begin gemaakt. Op die foto kunt U kennis maken met de familie.

Zaterdag 19 juli 2003.
Vanmiddag foto's binnengekregen van de sponsorloop. Zal proberen die vanavond nog te verwerken. Dan is het misschien niet meer zo heet.

Geboren op 18 juli 2003: Viggo, zoon van Leon en Helma Bol-Versteegen. Helma is een dochter van Jo van Versteeges-Harrie. Aan de familie een van Harte Proficiat met deze gezinsuitbreiding. Wilt U ook feliciteren, het adres is: Aan de Sniemeulen 11, 6086 NW Neer.

Hebt U nog nooit een bijenzwerm zien hangen? Bekijk dan foto nr.334 van vandaag in "Zomaar un foto" maar eens.

Vrijdag 18 juli 2003.
Toen ik vanavond laat thuis kwam vond ik dit bericht in mijn mailbox. Rob waar dit bericht over gaat is een zoon van de in Neer geboren Jan van Meister Sjeng Timmermans die van Neer naar Sittard is getrokken.
Hieronder het volledige bericht:
Rob Timmermans hoogleraar theoretische kernfysica
Dr. R.G.E. Timmermans is benoemd tot hoogleraar Theoretische kernfysica bij de Faculteit der Wiskunde en Natuurwetenschappen, met als onderzoeksspecialisatie theoretische hadronfysica. Momenteel is hij KNAW-fellow bij het Kernfysisch Versneller Instituut in Groningen. Zijn werk is de laatste jaren gericht geweest op een scala aan onderwerpen in de antiprotonfysica, de fysica van quantummechanische weinig-deeltjessystemen en de hadronfysica, en in het bijzonder op het onderzoek aan ‘vreemde’ quarks.
Rob Timmermans (Sittard, 1963) studeerde in 1986 cum laude af in de natuurkunde aan de Katholieke Universiteit Nijmegen en promoveerde er in 1991 op het proefschrift Antiproton-proton scattering at LEAR energies. Na een tweejarige aanstelling als postdoctoral fellow aan het Los Alamos National Laboratory van de University of California kwam hij in 1994 als postdoc naar de groep Theoretische Kernfysica van het Kernfysisch Versneller Insituut in Groningen. Sinds 1998 werkt hij daar als KNAW-fellow.
Informatie prof.dr. R.G.E. Timmermans, tel. (050)363 35 70, e-mail r.timmermans@kvi.nl

Voor de familie Derikx, lopers van de sponsorloop in de Nijmegense vierdaagse, met initiatiefneemster Marij is het vandaag de laatste dag. Het is te hopen, dat ook deze dag tot een goed einde wordt gebracht en dat Marij een mooi bedrag aan het Nederlands Kankerinstituut Antoni van Leeuwenhoek te Amsterdam kan afdragen. Van mijn kant uit, dank ik allen die haar met een bedrag, groot of klein, gesponsord hebben!

Op 15 juli 2003 is geboren: Noud, zoon van Peter Claessen en Anja Dirks. Peter is een zoon van Sjack van Claese-Pieèr en Anja is een dochter van Jan van Kèp (broer van Ton). Wij wensen ze allemaal geluk met deze uitbreiding in de familie. Wilt U ook feliciteren, het adres is: Acacialaan 11, 6086 EA Neer.

Vandaag wordt weer een drukke dag. Vanmorgen de lopende werkzaamheden afwerken en vanmiddag gaan we feesten, onze oudste kleindochter Nannie Raemakers, dochter van ons Peet gaat trouwen. Zij zet deze stap met de goed in onze familie ingeburgerde Marco Derikx. Zou iemand van jullie ze willen feliciteren, hun adres is: Lindehof 4, 6096 BL Grathem.

Nr.333 van "Zomaar un foto" vind ik toch weer de moeite waard om te bekijken. Voor die ze ooit ziet liggen (die dingen links op de foto) en niet weet wat dat zijn, zit er in de tekst toch weer een klein lesje.

Donderdag 17 juli 2003.
Tot nog toe geen bericht van de sponsor-lopers over de gang van zaken van vandaag, binnen gekregen. Wij zullen maar hopen, dat het net zo goed heeft gegaan als de twee vorige dagen. Hebt U de oproep die Marij heeft gedaan onder "Sponsorloop" nog niet gelezen? Doe het dan nu!
Als U het niet kunt lezen, dan kan ik U zeggen? Het nummer is: 13 57 93 831 t.n.v. Marij Valckenborgh-Derikx, onder vermelding van: "sponsorloop".

Vanmiddag in Meijel geweest kijken naar Toine, hoe het met hem was. Hij was blij, dat hij thuis was.

Voor foto nr.332 van "Zomaar un foto" die ik vandaag plaats, hebt U gisteren kunnen lezen, dat ik met die hitte het veld in moest.

Woensdag 16 juli 2003.
De deelnemers aan de sponsorloop voor dat bepaalde goede doel hebben ondanks het hete weer, toch hun zware taak volbracht. Ik hoop dat mijn lezers (die iets te missen hebben) een bedrag voor dat goede doel willen overmaken. Kijk onder "Sponsorloop" hoe U kunt storten en gedenk in deze: "Alle beetjes baten".

Zo juist komt het bericht binnen, dat kleinzoon Toine vandaag vanuit het ziekenhuis naar huis mag. Hij heeft gips (rood-wit-blauw) er om. Het zal nog wel lang rusten zijn, maar hij was heel blij.

Vanmiddag even een paar foto's geweest maken van het maaien, tevens dorsen, van gerst. Het was er warm aan, bijna niet te harden. Het is het maaien van vroeger niet meer, maar ik wou ze toch hebben om een keer te plaatsen. Ik moet nog ergens negatieven hebben van het maaien met de zicht, toch eens opzoeken.

Gisteravond omstreeks half tien, op het moment dat ik een nieuwe foto voor "Zomaar un foto" uit mijn bestand zou gaan uitzoeken, hoorde ik gezang op het Kerkplein. Daar moet ik bij zijn, ik maakte een foto en die gaat nu als nr.331 van bovenvermeldde rubriek de lucht in. Dan weten jullie ook, wie dat waren.

Dinsdag 15 juli 2003.
In Amsterdam is op 9 juli 2003 geboren: Gijs Willem van Reenen, zoon van Michaél van Reenen en Gonny Stoffels (Gonny is een dochter van Wiel Stoffels en Toos van Harrie van Fuus-Driek oette Steeg). Aan de hele familie: een van Harte Proficiat met deze uitbreiding. Wilt U ook feliciteren, het adres is: Harmoniehof 30/II, 1071 TC Amsterdam.

De witte ganzen, die bij ons in het dorp op de Neerbeek zwemmen, gaan vandaag met foto nr.330 van "Zomaar un foto", de wereld rond.

Maandag 14 juli 2003.
Vanavond bij Toine in het ziekenhuis op bezoek geweest. Hij is geopereerd, moet nog even wachten tot het been dun is, krijgt er dan gips om en mag dan naar huis, waar hij echter nog zes weken zal moeten rusten. Zijn broer Heikki had hem jullie geschreven mailtjes meegenomen. Toine vroeg mij, om alvast te bedanken wat ik bij deze doe!

Hebt U de oproep van Marij vanne Bòks onder "Sponsorloop" al gelezen? Zo niet? Doe het dan nu en bedenk, als er financiëel iets gemist kan worden, het echt voor een heel goed doel is. Vandaag gaat die vierdaagse van start en denk U eens in, wat dat voor Marij een inspanning moet zijn!

Wie weet wat een TANTRA is? Tot voor kort wist ik er niets van af. Er werd er mij een gestuurd met het verzoek om hem verder te zenden aan de aan mij bekende adressen. Dat doe ik dus niet automatisch, ik wil niemand iets opdringen. Toch leek het mij een interessant iets en hij of zij die hem graag toegezonden krijgt? Even een mailtje aan mij en ik zend 'm door!

Gistermorgen tijdens mijn fietstochtje kwam ik op de Raverskamp en zag een vergezicht. Mooi of lelijk, daar zullen de meningen wel altijd over uiteenlopen. Ik vond het de moeite waard om jullie te laten zien. De foto staat onder nr.329 van "Zomaar un foto". Oordeel zelf.

Zondag 13 juli 2003.
Het "Touwtrekken" is naar "Bewaarplaats" verhuisd.

Vanavond kreeg ik een verzoek binnen, waar ik volledig achtersta. Iedereen in Neer kent Marij Valckenborgh-Derikx (voor de meesten onder ons beter bekent als Marij vanne Bòks). Zij is de initiatiefneemster voor en van een "Sponsorloop" tijdens de vierdaagse van Nijmegen. Allemaal weten wij, dat het niet voor niets is, dat zij dit vraagd. De opbrengst gaat volledig naar het Nederlands Kanker Instituut Antoni van Leeuwenhoek te Amsterdam. Daarom lees s.v.p. haar artikel onder "Sponsorloop".

Er is een bericht binnengekomen, dat er op de Waije een botsing tussen twee auto's heeft plaatsgevonden. Een persoon moest naar het ziekenhuis worden afgevoerd. De E.H.B.O. afd. Neer verleende er eerste hulp.

Een drukke dag nadert zijn einde. Vanmorgen eerst een foto geweest maken, om morgen te plaatsen. Vanmiddag met An naar St.Gerardus in Wittem geweest, die had nog iets van ons tegoed en zeker nu dat met Toine zo is. Tussen haakjes: hij is vandaag geopereerd, er waren twee kruisbanden afgescheurd. Dat zal vermoedelijk lang rusten worden. We zullen er maar het beste van hopen!

Foto nr.328 van "Zomaar un foto" laat jullie het dorp van Neer eens op een andere manier zien.

Zaterdag 12 juli 2003.
Kon ik jullie de vorige week nog trots melden, dat mijn kleinzoon Toine Hobus de eerste prijs had behaald met motorcrossen, vanavond kreeg ik het bericht, dat hij met trainen zijn knie gebroken heeft en naar het ziekenhuis van Venlo is gebracht. De juiste toedracht en ernst van het ongeval is voor mij nog onbekend. Ik zal proberen jullie met het vervolg op de hoogte te houden. Zouden de bezoekers aan mijn site hem een riem onder het hart willen steken en hem een klein berichtje willen sturen? Bezoek daarvoor zijn site onder "Toine Hobus" op mijn beginpage en stuur hem dan een mailtje. Zijn broer Heikki zal ze zeker meenemen naar het ziekenhuis in Venlo.

In het St.Jans Gasthuis te weert is op 74-jarige leeftijd overleden, onze in Neeritter wonende oud dorpsgenote An van de Vorst-Strous. De uitvaartdienst gevolgd door de begrafenis vindt plaats op 15-7-'03 om 10.30 uur in de St.Lambertus kerk te Neeritter. Onze Oprechte Deelneming aan Sjaak, kinderen, kleinkinderen en familie. Wilt U ook condoleren, het adres is: Lambertusstr.42, 6015 AS Neeritter.

Geboren op 10-7-'03: Sanne, dochter van Ellen Colbers en Marc van Kessel. De gelukkige ouders zijn geen geboren Neerenaren, wonen in het huis van Sjra van Berg-Jantje. (Dit voor de duidelijkheid) Ouders en familie: Hartelijk Gefeliciteerd. Wilt U ook feliciteren, het adres is: Leudalweg 18, 6086 AT Neer.

De Engelmanstraat begint er al mooi uit te zien. Gisteren een foto gemaakt en die laat ik jullie met foto nr.327 van "Zomaar un foto" zien.

Vrijdag 11 juli 2003.
Fedor den Hertog gebruikte vanavond op TV het volgende gezegde: "Het valt van d'n Hemel en die het vangt, die heeft het"! Zulk een mooie uitspraak kon ik jullie toch niet onthouden.

Vanavond is er in de sport-spanten-hal een groot circus-evenement. Jammer genoeg kan ik er niet bij zijn, maar ik hoop dat Meester Tjeu of iemand anders mij een paar foto's laten toekomen, dan kan ik jullie, die het spektakel ook niet hebben kunnen zien, toch nog laten meegenieten.

Met foto nr.326 van "Zomaar un foto" laat ik jullie nogmaals een foto van een tekening van Ghoor zien. De vorige stond onder nr.276.

Donderdag 10 juli 2003.
Foto nr.325 van "Zomaar un foto" is een recent genomen foto van een bepaald iets, zomaar genomen vanaf de straat.

Woensdag 9 juli 2003.
Uit een advertentie in de krant blijkt dat plotseling op 7-7-'03 op 79-jarige leeftijd is overleden, onze dorpsgenote Mien Derikx-Cremers de weduwe van Sjra Derikx (Graedje vanne Bòks). De uitvaartdienst waarna begrafenis op ons kerkhof heeft plaats op vrijdag 11-7-'03 om 10.30 uur in de St.Martinuskerk van Neer. Kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming bij dit overlijden. Wilt U ook condoleren, het adres is: Lindenstr.13, 6086 CL Neer.

Als ik op de reacties die binnenkomen te werk ga, zijn er veel van de kijkers naar mijn site, die graag recente foto's van Neer zien. Daarom vandaag als foto nr.324 van "Zomaar un foto" een vergezicht, gisteren genomen vanaf het pad achter Hammermolen langs de Neerbeek.

Dinsdag 8 juli 2003.
Het is weer bijna oogsttijd. In het veld ziet met de vruchten kleur krijgen en mooi rijpen. Daarom vandaag met foto nr.323 van "Zomaar un foto" een oude oogstfoto. Geniet er nog maar eens van.

Maandag 7 juli 2003.
Laat ik jullie met foto nr.322 van "Zomaar un foto" nog maar eens verrassen. Ze is gisterenmorgen ergens in Neer door mij genomen.

Zondag 6 juli 2003.
Dan heb ik nog een (voor mij) zeer prettige mededeling. Mijn kleinzoon Toine Hobus, zoon van dochter Karien, is vandaag in het Brabantse Boekoel bij de daar georganiseerde Motorcross 1-ste geworden in de 250 cc junioren klasse. Toine, van Harte Gefeliciteerd met dat grote succes. Wilt iemand van jullie meer over hem weten? Andere uitslagen, foto's enz.", kijk dan op mijn startpagina onder "Toine Hobus".

Op het Oud Limburgs Schuttersfeest dat vandaag in het Belgische Kessenich werd georganiseerd, is het onze twee schutterijen niet gelukt om door de eerste vijf ronde's te komen. Jammer! Als iemand van jullie de volledige gegevens en uitslagen wil bekijken, surf dan naar: www.ols2003.be
Ik weet zeker dat ze bij de andere uitslagen veelvuldig genoemd worden!

Gisterenavond presenteerde Jazzballet Kreato Neer in samenwerking van de Percussie groep een dansavond. Deze uitvoering werd mede mogelijk gemaakt door: De Kwirzengers en Heidi Lispet. Het was een pracht avond, waar de groepen van zeer jong tot jong hun beste beentje hebben voorgezet. Dansers en organisatie: een van Harte Proficiat. Enkele vaders hadden foto's genomen en beloofden ze aan mij door te zenden. Jammer! Toen ik de foto voor morgen moest gaan klaar maken, was nog niets binnen. Als nog iets binnen komt, zal ik ze alsnog plaatsen maar dan op een andere dag.

Vandaag plaats ik de vierde foto van de Molenstraat. Nr.321 van "Zomaar un foto" laat jullie weer een oud stuk van die straat zien. Het is mooi om te vergelijken met de recente foto van gisteren. Ben niet te bang, om mij te laten weten, wat jullie het liefste zien. Hier is het ook! Jullie vragen en ik probeer er aan te voldoen.

Zaterdag 5 juli 2003.
In Venlo is op 3-7-'03 de 71-jarige Kesselse Pierre Giesbertz overleden. Hij was de echtgenoot van de oud-Neerse Annie Alards, die gewoond heeft op Gerheggen en de Kappert. De uitvaartplechtigheid vindt in besloten kring plaats. Aan Annie, Eric en de familie Onze Oprechte Deelneming. Wilt U ook condoleren, het adres is: Dijk 6, 5995 PD Kessel.

Foto nr.320 van "Zomaar un foto" is weer een recente foto van een gedeelte van de Molenstraat, maar nu de andere kant op aan. Zie ook de foto van morgen om te vergelijken.

Vrijdag 4 juli 2003.
Vanmiddag is de nieuwe basisschool 't Kwirke officieel geopend. In het gebouw zijn ook peuterspeelzaal Sjanulke, kinderdagverblijf Minoes en de buitenschoolse opvang ondergebracht. Er is een nieuwe naam bedacht voor het complex. Voortaan heet het geheel: "De Hoepel". Zo spoedig mogelijk zal ik jullie aan de hand van foto's laten zien, hoe het is geworden.

Vandaag vieren Eugéne en Mia Klaessen hun Gouden Huwelijksfeest. Zie voor de gegevens mijn bericht op 27-6-2003. Van hier af al een van harte, PROFICIAT!

De uitvaartdienst en begrafenis van de 85-jarige, al vanaf 1970 weduwe, Martha Luijten-van Roy is op maandag 7-7-'03 om 10.30 uur in de St.Martinuskerk van Neer. Aan de familie, Onze Oprechte Deelneming. Wilt U ook condoleren, het adres is: Molenstraat 5/a, 6086 BP Neer.

Foto nr.319 van "Zomaar un foto" is op het zelfde punt genomen als de foto van gisteren, alleen zo'n 40 jaren geleden. Ga maar eens kijken en vergelijk!

Donderdag 3 juli 2003.
Na lange tijd te hebben leeg gestaan, is er op het ogenblik grote hoop, dat in het vroegere bedrijfspand (Unigro) op Soerendonck 2, te Neer weer een bedrijf gevestigd gaat worden. De Verwenbakker uit Liessel werd de ruimte aldaar te klein en wil als de papieren rompslomp het toe laat al voor oktober met het bedrijf hier in Neer starten. Er was mij verteld, dat vanavond aan de mensen uit de buurt een voorlichtingsavond wordt gegeven. Daarom ben ik tegen de avond even wezen kijken en had het genoegen een gezellig praatje te hebben met directeur Dhr.Ferry Verhagen s.s.t.t. Hij kon mij vertellen, dat het geen fabeltjes zijn en dat er voor mensen hier in Neer en omgeving verschillende arbeidsplaatsen zullen bijkomen. Dat zal dus prachtig zijn en vanaf deze plaats wens ik Dhr. Verhagen veel succes. Mijn lezers/kijkers zal ik proberen ook in deze op de hoogte te houden.

Vanmorgen vond bij woonsfeer Aan den Boom de prijsuitreiking van "Flexa" plaats. Zie mijn bericht, dat ik vorige maand heb geplaatst. Ik was in de gelegenheid er enkele foto's van te maken, die ik voor even heb geplaatst onder "Aan den Boom" en voor langere tijd onder "Bedrijven". De pagina's "De Zuul" en "Kleiduiven 2003" zijn daarom verhuisd naar "Bewaarplaats".

Vanmorgen vroeg is in het St.Laurentiusziekenhuis overleden, onze dorpsgenote Martha Luijten-van Roy. Nadere gegevens volgen nog.

Laat jullie zich nogmaals verrassen met foto nr.318 van "Zomaar un foto". Waarom zou ik de tekst die bij die foto staat, hier nog eens gaan herhalen?

Woensdag 2 juli 2003.
Vanmorgen in het azM te Maastricht op controle geweest. De ICD nagekeken en een beetje bijgesteld, nu zullen we maar hopen dat we het nog een poosje uit kunnen houden.

Gisteren 1-7-2003 is in Roggel op 69-jarige leeftijd, plotseling overleden, onze oud-dorpsgenoot Har Naus, (Har van Mane-Koaèp vanne Vlaos), echtgenote van Truus Naus-Beenders. De plechtige uitvaartdienst wordt vrijdag 4 juli 2003 om 10.30 uur in de parochiekerk van Neer gehouden, waarna de begrafenis zal plaatsvinden op het kerkhof van Roggel.
Onze Oprechte Deelneming aan Truus, kinderen, kleinkinderen en familie. Wilt U ook condoleren, het adres is: Pastoor Ruttenhofje 5, 6088 HN Roggel.

Die nog eens een hooi-ruiter wil zien, die hoeft maar een beetje moeite te doen, door naar foto nr.317 van "Zomaar un foto" te gaan kijken. Ofschoon dat het die ruiters van vroeger niet meer zijn, ik heb er toch nog een paar gevonden en gefotografeerd.

Dinsdag 1 juli 2003.
Het geboren kindje waar ik gisteren melding van maakte is een jongen, hij heet inderdaad Sten en de gelukkige ouders zijn: Danny en Carla Janssen-Teeuwen. Danny is een zoon van Pietje van Zeeg en Carla is een dochter van Elly van van Pol van de Kappert. Hartelijk gefeliciteerd met deze gezinsuitbreiding. Willen jullie ook feliciteren, het adres is: Maasweg-West 2, 6086 BX Neer.

Een paar dagen geleden plaatste ik een foto van "Spuitjes". Vandaag met nr.316 van "Zomaar un foto" is er een met onze fanfare er op. Daar is de foto eigenlijk om/voor gemaakt, maar als men goed naar zo'n afbeelding kijkt, is er veel meer op te zien. Zo ook vandaag, ga maar eens kijken.

Met goede moed beginnen wij gezamelijk weer aan een nieuwe maand. Hebt U eens een nieuwtje of een mooie foto voor mijn rubriek "Zomaar een foto"? Schroom niet, neem even contact met mij op of zend of mail het!
Ook Uw reacties, op- of aanmerkingen worden zeer gewaardeerd. Doe het! Schrijf!

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373.
Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: Piet@pjtim.tmfweb.nl