Het nieuws van jan. 2007:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik mijn adres www.pietvantoon.nl als startpage! In te stellen onder "Extra" en dan kijken onder: internet opties. Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Woensdag 31 januari 2007. Onderstaande mededeling is voor plaatsing bij mij binnengekomen:

Dankzij De stichting Groene Kruis te Neer hebben wij het afgelopen jaar kunnen starten met een jongerenproject van de Zonnebloem, namelijk: "ZonnebloemLinq Leudal". Dankzij een royale gift hebben wij een aantal activiteiten met onze jongeren kunnen organiseren zoals kettingen maken (zie daarvoor foto 1481 op de door Piet van Toon uitgegeven CD met de eerste 1500 "Zomaar un foto" foto's), St.Nicolaasviering en Kerstviering. Wij zijn de stichting daar dan ook zeer dankbaar voor. 
Ook heeft de Zonnebloem Regio Leudal een promotiefilm laten maken door Omroep Leudal. Hiervoor zijn ook opnames gemaakt van mensen uit Neer. Deze film zal vanaf donderdag 1 maart tot en met woensdag 7 maart dagelijks te zien zijn tussen 11.00 - 12.00 uur en 19.00 - 20.00 uur. 

Namens ZonnebloemLinq Leudal, Miek van Roij.

 

Woensdag 31 januari 2007. Vandaag mag het bekend worden gemaakt: Mieke van café Maneslust gaat haar café verkopen. Vanaf 7-7-1978 heeft zij het café met zeer veel liefde en inzet geëxploiteerd. Gegadigden voor deze pracht zaak kunnen contact opnemen met Vaassen Makelaardij te Roermond. www.vaassen.nl Tel.0475-331133.

 

Woensdag 31 januari 2007. Foto 1578 van "Zomaar un foto" van vandaag is weer een familie groepsfoto. Ook weer een foto van een prachtig gezin. Ga het maar eens bekijken!

 

Dinsdag 30 januari 2007. In de rubriek "Jarig" heb ik vandaag een jarige geplaatst, die morgen 94 jaar oud wordt. Eigenlijk zouden alle bezoekers aan mijn site haar met een mail moeten feliciteren. Vanaf hier alvast een van harte PROFICIAT!

 

Dinsdag 30 januari 2007. In de "Agenda" zijn weer enkele datums bij geplaatst. Best de moeite waard om af en toe naar te kijken.

 

Dinsdag 30 januari 2007. De plechtige uitvaartdienst voor Dhr. Jan Trines (zie 29-1-2007) zal plaats vinden op donderdag 1-2-2007 om 12.00 uur in de parochiekerk van Kessel-Eik, waarna de crematieplechtigheid zal plaatsvinden in het crematorium te Blerick op de Grote Blerickse Bergerweg. Het adres voor jullie condoleances is: St.Corneliusstraat 59, 5995XT KESSEL.

 

Dinsdag 30 januari 2007. "Zomaar un foto" nummer 1577 van vandaag is een groepsfoto, die mooi aansluit bij de drie foto's die een tijdje geleden van Mina van Slaegers in de rubriek "Jarig" hebben gestaan!

 

Maandag 29 januari 2007. Toch ook nog een vrolijk bericht! Vanmiddag is geboren: Lieve, dochter van Roy en Ilse Simons-Beckers en zusje van Anne en Tom. Roy is de zoon van de trotse grootouders Wim en Trees Simons.

Aan alle betrokkenen een van harte PROFICIAT!

Het felicitatieadres is: Hoogstraat 35, 6065BB MONTFORT. Tel.0475-541441.

 

Maandag 29 januari 2007. In het VieCuri Medisch Centrum te Venlo is gisteren op 81 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenoot Dhr. Jan Trines echtgenoot van Mevrouw Truus Trines-Muurmans. Aan Truus, de kinderen en familie: Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

 

Maandag 29 januari 2007. Bijna niet te geloven en te begrijpen al helemaal niet? Maar ik moet daar vandaag vanuit Ravenstein vernemen, dat de Vastenavondmis hier in "NAER", dit jaar niet doorgaat. 

 

Maandag 29 januari 2007. Bij foto 1573 is nog een aanvulling van Piet Emonts uit de Goot binnen gekomen. Ga dat nog maar even zien.

 

Maandag 29 januari 2007. Een bijna 44 jaar oude foto van de fanfare binnengekregen. Zij zal "Zomaar un foto" nummer 1576 van vandaag sieren. Hopelijk doe ik er weer enkele kijkers naar deze site, een plezier mee!

 

Zondag 28 januari 2007. Omdat er op het ogenblik bijna niks meer te zien is van dat dreigende hoogwater van de vorige week, laat ik jullie met foto 1575 van "Zomaar un foto" van vandaag, nog een foto zien, genomen aan waar het veer moet liggen aan de loswal!

 

Zaterdag 27 januari 2007. Onze oud dorpsgenoot Jan Rijs heeft met zijn ganzen een geweldig goed resultaat behaald op de Noordshow. Wilt U er meer van weten? Het staat op de startpage onder: "Kampioen Rijs".

 

Zaterdag 27 januari 2007. Vandaag met foto 1574 in de rubriek van "Zomaar un foto", een al iets oudere familiefoto. Hopelijk kunnen jullie dát ook waarderen?

 

Vrijdag 26 januari 2007. Kijken jullie ook even naar de wijziging in de tekst bij foto 1573 van vandaag?

 

Vrijdag 26 januari 2007. De jarige die in de rubriek "Jarig" staat, is vandaag jarig. Ik ben vergeten jullie dit al eerder in deze rubriek te melden. Mijn excuus daarvoor! Ben er echter zeker van, dat hij jullie felicitaties morgen ook nog graag ontvangt!

 

Vrijdag 26 januari 2007. Dat wat ik jullie met foto 1573 van "Zomaar un foto" van vandaag laat zien, hebben wij lang niet meer meegemaakt. Het is een apart gezicht, als er ijsgang op de Maas is, het is nog fascinerender als hoogwater. En als de Maas dan dicht gaat zitten? Wie weet wanneer dat voor het laatst is geweest?

 

Donderdag 25 januari 2007. De leiding van Jong Nederland heeft in Haelen bij de Vreigelaers het leedjesconcour gewonnen. Van de groep die dat klaar heeft gespeeld laat ik jullie, met foto 1572 in de rubriek "Zomaar un foto", een foto zien!

 

Woensdag 24 januari 2007. Een straatlamp op zonnen energie? Ja, die hebben wij in Neer. En vandaag met foto nummer 1571 in de rubriek "Zomaar un foto" laat ik die ook aan jullie zien. Die ooit de weg heeft genomen door het Zwaarveld in de richting Buggenum, die moet ze eigenlijk hebben zien staan, want ze staat er al een heel tijdje.

 

Dinsdag 23 januari 2007. Vandaag met foto nummer 1570 van  "Zomaar un foto" ben ik na het uitkomen van de CD met de eerste 1500 foto's uit die rubriek, alweer 70 foto's verder. Het gaat toch zo snel. Die van vandaag is een winterfoto, het vorig jaar genomen door Koos Verheijden. Stuur gerust ook eens een foto in, nu in dat digitale tijdperk kan iedereen mooie foto's nemen. Even er tussen door: er zijn nog steeds van die CD te koop.

 

Maandag 22 januari 2007. Van meerdere kanten werden mij gisteren foto's van het inmiddels toch wel hoge water in de Maas doorgegeven. Het was moeilijk om dé foto uit te kiezen, die ik als foto 1569 van "Zomaar un foto" van vandaag zou gebruiken. De keus is gevallen op een foto, die boven op het "Schoor" in de richting Roermond is genomen. Daar heeft mede, die zon achter de wolken, de doorslag aan gegeven. De rest van de ingezonden foto's zijn opgeslagen en kunnen ter zijner tijd nog wel eens van pas komen.

 

Zondag 21 januari 2007. Foto 1568 van "Zomaar un foto" van vandaag is een prachtige grote groepsfoto ontvangen van Dhr. Wiel van der Linden. Echt een foto om eens goed op te studeren wie er allemaal op staan en hij of zij. die zich geroepen voelt de namen van de personen die gekend zijn, in te sturen? Ze zijn welkom! 

 

Zondag 21 januari 2007. Vanmorgen hoef ik geen krant om te zetten, want vandaag is het zondag en dan komt geen krant uit. Jullie zullen het vandaag dus nog met die van gisteren of die van eerder in de week moeten doen. Die zijn nog terug te halen.

 

Zaterdag 20 januari 2007. Omdat het Carnavalsseizoen nu pas voorgoed begonnen is, kom ik vandaag met foto 1567 ook met een mooie foto uit 1961. Kent U alle personen van de groep? 

 

Zaterdag 20 januari 2007. Goede morgen! Voor de liefhebbers die tijdens het ontbijt, graag even de Limburger lezen? Er is weer een link op de startpage naar de editie van vandaag.

Te lezen vanaf dat de editie uit is gekomen!

Laat eens horen of deze service in de smaak valt?

 

Vrijdag 19 januari 2007. "Zomaar un foto" nummer 1566 van vandaag, is eigenlijk een vervolg op foto 1564 van 17-1-2007. Mooi als men ze nog eens naast elkaar kan houden!

Vrijdag 19 januari 2007. De Limburger al door gelinkt naar de editie van vandaag, zodat jullie er tijdens het ontbijt in kunnen kijken.

Donderdag 18 januari 2007. Ofschoon het nog bijna een maand duurt, voordat de uitzending is, hier toch al een bericht:

De uitzending van het programma "Je leven in de Steigers" waarin 't Siemhoes hier in Neer onderwerp is, wordt op zondag 4 februari 2007 uitgezonden bij Omroep Talpa om 20.30 uur.

Zie ook: www.siemgeelen.nl

Loek heeft op de site van Siem (zie mijn "Linken") veel foto's geplaatst. Ga ze maar eens bekijken. Ik vind het een beetje omslachtig, maar als U klikt op het logo van "Je leven in de steigers", dan komt U er wel.

 

Donderdag 18 januari 2007. Wim en Truus Peters-Zeelen de grootouders, laten ons weten dat vanmorgen een kleindochter genaamd Denni is geboren. De trotse ouders zijn, hun zoon en schoondochter Maurice & Inge Peters-Tinnemans.

Vanaf hier aan allen, een van Harte Proficiat. Het adres voor jullie felicitaties is: Kapelstraat 11, 6082AH BUGGENUM.

Voor een foto van de boreling, kijk in de rubriek "Geboren".

 

Donderdag 18 januari 2007. Voor de vaste kijkers in de vreemde en natuurlijk ook die in "NAER" en omstreken wonen, heb ik vannacht geprobeerd de "gezèt" van vandaag op de startpage van deze site te zetten. Vannacht kon ik ze nog niet open maar vanmorgen een prachtige Limburger van 30 pagina's. Hoe lang of dat het zal duren, dat wij die op deze manier zullen kunnen lezen? Dat is de vraag? Zolang als het kan kunnen jullie in het vervolg bij het ontbijt de "gezèt" lezen.

 

Donderdag 18 januari 2007. Zoals gisteren beloofd, heb ik vandaag in de rubriek "Zomaar un foto" met foto 1565 het bord dat aan de St.Martinuskerk is geplaatst.

Tegelijk doe ik nogmaals een oproep om van de toren toch iets moois te maken. Vanaf alle hoeken van ons dorp is dat "hét" herkenningspunt van "NAER".

 

Woensdag 17 januari 2007. Gisteren heb ik weer eens de krant gehaald. Als dank aan jullie allemaal, wilden ze mij nog eens in "De Limburger". Een biljarter uit Heel, waar wij gistermiddag tegen moesten spelen, dacht dat hij de krant bijna niet open kon krijgen omdat ik er in zat! Woont U in de vreemde waar de krant niet huis aan huis bezorgt wordt, klik dan hier maar eens op "artikel" en dan moet ook U het kunnen lezen. Als het nog niet genoeg bekend is, dat U alle dagen "de Limburger" en ook andere kranten op internet kunt lezen? Ga dan op deze site naar "Linken", in die rubriek staan zeer veel linken naar andere site's.

 

Woensdag 17 januari 2007. Van haar broer Lambert heb ik het bericht ontvangen, dat in Tilburg op 13-1-2007 op 55 jarige leeftijd is overleden, zijn zus Marian (Antonia Maria) Naus, geboren in Neer op de Riekswaeg. Voor de duidelijkheid: zij is een dochter van Handrie en Annie Naus-Jakobs, mede exploitant van de weefspoelenfabriek, die daar toen lag. Op donderdag  18-1-2007 is een afscheidsdienst, waarna de crematie volgt in Tilburg.

Aan alle betrokkenen, vooral haar broers en zussen:

Onze Oprechte Deelneming. 

Een condoleanceadres ontbrak bij de ontvangen mededeling.

 

Woensdag 17 januari 2007. Met foto 1564 van "Zomaar un foto" van vandaag wil ik jullie eens echt verrassen. Ondanks dat ik weet dat smaken verschillen, meen ik toch dat bijna iedereen moet kunnen genieten van dit prachtige vergezicht. 

In de tekst bij de foto schrijf ik ergens "nog zonder toren". Dat is met opzet gedaan, hoefde eigenlijk niet, want het is goed te zien dat die ontbreekt. Het gaat om het volgende: de toren die er in 1954 opgezet is, is nu weer aan restauratie/vervanging toe en dat gaat binnenkort (zie het groot bord dat voor de kerk is geplaatst) gebeuren. Hopelijk wordt er gestreefd naar een toren die "NAER" waardig is. Het hoeft niet die toren van voor de oorlog te zijn, maar toch......? Als het kerkbestuur niet voldoende middelen heeft om iets moois te laten maken, is er dan niemand van de mensen die dit leest en wel de middelen heeft, om dan bij te springen? 

Morgen zal ik een foto van dat bord plaatsen.

 

Dinsdag 16 januari 2007. In Heythuysen is zondag 14 januari 2007 op 90 jarige leeftijd overleden Dhr. Harrie Piepers (de Witte van Jaan vanne Pieëp) afkomstig uit Beegden echtgenoot van Mevrouw Hilde Piepers-Klatt en vader van onze dorpsgenoot Marc Piepers molenaar op de Friedesemolen en gehuwd met Con  van Tom en Mieke van Dingenaas Sef. Aan alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. De uitvaart waarna begrafenis op het kerkhof van Heythuysen vindt plaats op donderdag 18-1-2007 om 10.30 uur in de parochiekerk van Heythuysen. Het adres voor jullie condoleances is: Burg.Mertensstr.37, 6094CA Heythuysen.

 

Dinsdag 16 januari 2007. Met dank aan Dhr. Mart Boonen kan ik jullie vandaag met "Zomaar un foto" nummer 1563 een prachtige foto van de zondagmiddag uitgeroepen Jeugdvorst van "NAER" laten zien! 

Jeugd van "NAER": vier met deze Vorst op een waardige, mooie en plezierige manier Vastelaovenjd.

 

Maandag 15 januari 2007. Op 12 januari 2007 is geboren: Janiek dochtertje van Bas en Marielle Boonen-Linders. Voor de duidelijkheid: Bas is een zoon van Jan van Dingenaas Sef. Aan de gelukkige ouders en familie: Hartelijk gefeliciteerd!

Het adres is: Kerkstraat 13, 6083 AD NUNHEM.

 

Maandag 15 januari 2007. Vandaag zijn twee evenementen geweest, waar ik eventueel graag een foto van zou hebben geplaatst. Kon zelf tot mijn spijt, bij beiden niet aanwezig zijn en ik dacht, ze zullen mij met die moderne middelen die ons tegenwoordig ter beschikking staan, wel iets sturen? 

Het is nog niet te laat, om het op een latere dag geplaatst te krijgen. 

Voor de "Zomaar un foto" (nummer 1562) van vandaag heb ik daarom, gisteren laat op de dag gekozen voor de foto van B & B Den Engel, in de Engelmanstraat. De eigenaren stuurden mij een foto van hun prachtig nieuwe uithangbord, gemaakt: het glas in lood door Loek Theelen uit Evertsoord een jonge oud-Neerenaar en het frame door Hans Frenken ook een rasechte "Naerenaar". Wij wensen dit jonge bedrijf, veel succes!

 

Zondag 14 januari 2007. De eerste reactie op de foto van vandaag is binnen en die is door mij aangevuld in de tekst. Zijn we het daar allemaal mee eens?

 

Zondag 14 januari 2007. Er was een uitzonderlijk verzoek. Ga eens onder "Jarig" kijken! Het is toch fantastisch, dat er nog zulke kleinkinderen zijn.

 

Zondag 14 januari 2007. Ben een beetje benieuwd naar reacties van jullie op de foto die ik vandaag met nummer 1561 van "Zomaar un foto" laat zien. Wat hebben wij vroeger dikwijls genoten van die vele goede toneelspelers, die ons dorp rijk was. Daar heb ik al eens meer over geschreven; ik geloof dat dat artikel in "Rondom het Leudal" is geplaatst? Moet ik toch eens nakijken en eventueel op deze site zetten.

 

Zaterdag 13 januari 2007. Met foto 1560 in de rubriek "Zomaar un foto" laat ik jullie een foto zien van de onlangs opgeknapte "Goot". Een van onze mooiste straatjes, vind ik!

 

Vrijdag 12 januari 2007. Vandaag in de rubriek "Zomaar un foto" weer een mooie foto van een van mijn klanten, tenminste? Zo te horen kijkt hij regelmatig naar deze site. De foto is te vinden onder 1559.

 

Donderdag 11 januari 2007. "Zomaar un foto" nummer 1558 die ik jullie vandaag laat zien, is er een die Dhr. Pierre Geelen uit Aerdenhout mij heeft toegezonden.

Ook weer een juweeltje! Wie heeft nog meer?

 

Woensdag 10 januari 2007. Met foto 1557 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie met dank aan Bert van Lier iets zien, dat vermoedelijk nog nooit ergens anders is vertoond. Ga maar snel even kijken!

 

Dinsdag 9 januari 2007. Zou U nog iets willen weten over de "aoleberg", in de rubriek "Allerlei" staat er een groot artikel over, mij aangereikt door Harrie Geraets (van Pietjes).

 

Dinsdag 9 januari 2007. Vandaag met foto 1556 van "Zomaar un foto" laat ik jullie de Steeg zien, hoe die er tengevolge van het vallen van een paar "sjrómpers" in het najaar of voorjaar van 1944/45 uitzag. Die graag ziet, hoe het restant van zo'n afgeschoten "sjrómper" er uit ziet kan kijken naar "Zomaar un foto" nummer 373, daar staat er een op. Tenminste als U een CD met de eerste 1500 foto's hebt gekocht. Ze is trouwens nog steeds te koop!

 

Maandag 8 januari 2007. Bij foto 1554 vroeg ik of iemand  wist waarom die berg op de achtergrond de "aolieberg" werd genoemd? Dat was fout door mij geschreven, dat moest "aoleberg" zijn. Het is wel niemand opgevallen, want er heeft niemand gereageerd als Dhr. Jan Geenen uit Weert. Die ging te werk op het woord 'olie'. Hij dacht dat daar misschien lijnzaad verbouwd was geworden.

Maar al met al is mij nog steeds niet bekend waarom het daar "aoleberg" heet?

Of het zou moeten zijn, omdat daar waar de Swalm in de Maas kwam, dat daar indertijd zoveel en dikke paling (aol) gevangen kon worden! 

 

Maandag 8 januari 2007. Over foto 1555 van "Zomaar un foto" van vandaag, hoef ik hier niets meer te vertellen. Ieder die het nieuws van gisteren heeft gelezen, weet wat daar op staat. Ga maar snel even kijken.

 

Zondag 7 januari 2007. Vanaf vandaag staat in de rubriek "Linken" ook een link naar eetcafé 't RAODHOES. Het is best de moeite waard om even te gaan kijken wat Agnes en Wiel te bieden hebben?

 

Zondag 7 januari 2007. De Vorst voor het jaar 2007 is bekend en de bijbehorende foto komt vannacht in de rubriek "Zomaar un foto".

Om jullie niet te lang in spanning te laten, het is: Roy Wagemans, zoon van Lei van Sjra van Mieëbusse Tieske oette Gaot.

 

Zondag 7 januari 2007. Vanaf vandaag gaat het Vastelaovenjd gebeuren weer voorgoed van start. Vanmiddag wordt de nieuwe VORST alweer gepresenteerd.

Wie zal het worden? Gaan jullie ook kijken en wie stuurt mij als eerste een mooie goede foto van die nieuwe Vorst, zodat ik die nog vanavond kan plaatsen? 

 

Zondag 7 januari 2007. Foto 1554 van "Zomaar un foto" is een door een trouwe kijker ingestuurde mooie foto van de werkzaamheden, die in de buurt van de jachthaven van de Neerbeek is genomen.

 

Zaterdag 6 januari 2007. Foto 1553 van "Zomaar un foto" van vandaag is een verzoeknummer van een van de dochters van Sef en Anna Boonen-van Dijk.

De foto wordt met plezier geplaatst, omdat ook ik altijd veel respect voor het echtpaar en hun familie heb gehad!

 

Vrijdag 5 januari 2007. Morgen is het Driekoningen, dat betekend dat morgen de laatste dag is, dat de Kerst- en Nieuwjaarswensen nog bekeken kunnen worden, Begin nu al uit te kijken voor een mooi plaatje voor het volgend jaar.

 

Vrijdag 5 januari 2007. In de rubriek "Jarige" staat een vriend van mij, die 65 jaar gaat worden. Ook jullie zijn uitgenodigd voor het feest! Ga maar eens kijken!

 

Vrijdag 5 januari 2007. Vanaf nu (17.15 uur) kunnen jullie gaan bekijken, hoeveel van die "Naerse" mannen jullie nog kenden! De namen staan nu bij foto 1552!

 

Vrijdag 5 januari 2007. Foto 1552 van "Zomaar un foto" van vandaag is een foto waar de leden van Maas- en Neergalm opstaan op 23 mei 1953. Ik vroeg mij af waarom ik daar niet op stond? Nu weet ik dat! De dag dat die foto is genomen is een film opgenomen in Neer en ik was toen nog aan het bezorgen voor de bakkerij. De lijst met namen heb ik ook gevonden en zal proberen die er morgen bij te plaatsen. Probeer eerst maar eens hoeveel U er nog kent?

 

Donderdag 4 januari 2007. Onze dorpsgenote Marianne Niessen-Meerts heeft te RIEC-sur-BELON in BRETAGNE FRANKRIJK een vakantiewoning te huur. Op de startpage van deze site kunt U onder "vakantiehuis-NIESSEN" alle gegevens vinden. Best een bezoek waard en misschien wel een vakantie!

 

Donderdag 4 januari 2007. Gisteren 3-1-2007 is plotseling op 67 jarige leeftijd overleden onze dorpsgenoot Rinus Meijs, weduwnaar van  Toke Claessen, partner van Marianne Aan den Boom. Hij zal op ons kerkhof bij zijn echtgenote bijgezet worden. Rinus was een goede bekende van mij, hij had veel interesse in het computer gebeuren en kwam mij veelvuldig opzoeken. Ook hebben wij indertijd veel samen gebiljart. Rinus rust zacht!

Aan alle betrokkenen: Onze Oprechte Deelneming. 

 

Donderdag 4 januari 2007. Vandaag met foto 1551 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een pracht foto zien van een prachtige, tevens misschien wel de grootste familie ooit in ons dorp. Negentien kinderen op de wereld gebracht en dan nog zo op de foto staan? Dat is GEWELDIG!

 

Woensdag 3 januari 2007. Een oud gerenommeerd bedrijf in Neer heeft per 1-1-2007 de poort gesloten. Een vaste bezoeker aan mijn site stuurde een berichtje en dat kunt U lezen in de rubriek "Allerlei".

 

Woensdag 3 januari 2007. De vermiste brievenbus waar ik 27-12-2006 gewag van maakte, is terecht. Een oplettende bakker zag ze liggen en heeft ze bij Mevrouw Vestjens terug bezorgt. Goed zo! Er zijn ook nog goede burgers!

 

Woensdag 3 januari 2007. Vermoedelijk maak ik verschillende nazaten van die twee vrouwtjes van de Kruisstraat, die ik vandaag met foto 1550 van "Zomaar un foto" aan jullie laat zien, blij. Zelf vond ik het een prachtige foto, om aan jullie de sfeer te laten proeven, die het dorp vroeger uitstraalde.

 

Dinsdag 2 januari 2007. De link naar de site die onder "Nieuws Martinusparochie" staat werkt nog niet. Het kerkbestuur heeft de site nog niet klaar.

 

Dinsdag 2 januari 2007. In het begin van de maand herinner ik de bezoekers van mijn site er altijd even aan, om ook eens op de linken van de adverteerders te klikken en te kijken wat  ze te bieden hebben? Gedenk! Dat ik mede door hun de site draaiende kan houden!

 

Dinsdag 2 januari 2007. Met dank aan Dhr. Lei Gansewinkel kan ik de namen van de personen, die op foto 1549 staan, er nu bij zetten. Dat maakt het zoeken een stuk makkelijker voor jullie!

 

Dinsdag 2 januari 2007. Met foto 1549 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een mooie groepsfoto met "NAERSE" mensen zien. Wie, ó wie heeft een antwoord op de vragen?

 

Maandag 1 januari 2007. Nieuwjaarsdag. Natuurlijk weet ik niet of het jullie al is opgevallen, maar met de foto van mij op de startpage is iets verandert.

Ik was het zitten op de bank moe en daarom ben ik er maar eens bij gaan staan.

 

Maandag 1 januari 2007. Nieuwjaarsdag. Van het kerkbestuur kreeg ik de mededeling, dat ze zover waren en met een eigen site waren begonnen. Daar zullen in de toekomst de berichten van de Martinusparochie opkomen alsook de kerkdiensten met intenties. Het adres is: www.parochieneer.nl

Voor het gemak, heb ik voor jullie ook die link onder "Nieuws Martinusparochie" geplaatst op de startpage van deze site.

 

Maandag 1 januari 2007. Nieuwjaarsdag. Omdat foto 1548 van "Zomaar un foto" voor vandaag al een tijdje voor twaalf uur geplaatst wordt, wens ik jullie vanaf een van die door mij geliefde plekjes aan de Maas, nogmaals een goede "roets" in het nieuwe jaar.

Laat ik hier nog even vertellen, dat als U het nieuws van december 2006 nog niet helemaal gelezen hebt, U dat terug kunt halen door op "Nieuws van eerder" op de startpage te klikken. Daar kunt U dan kiezen welke maand U nogmaals wilt inkijken.

 

Maandag 1 januari 2007. Nieuwjaarsdag. Ik zal ook hier beginnen met, aan alle bezoekers aan deze site, een Gelukkig maar vooral één Gezond Nieuwjaar te wensen. Persoonlijk hoop ik, dat er door mij veel blijde berichten geplaatst zullen kunnen worden en dat ik niet te veel droevige mededelingen zal moeten doen. Feit is echter: als het moet, dan moet het, al is het ook dikwijls met een prop in de keel!

 

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.