Het nieuws van jan. 2004:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en delete het oude!

Zaterdag 31 januari 2004. Alweer de laatste dag van de maand, wat vliegt die tijd toch om! Foto 519 van "Zomaar un foto" is weer eens een mooi zoekplaatje. Ze is van 1936 en er staan weer mensen van Neer op. (De oude garde)

Vrijdag 30 januari 2004. Gisteren eindelijk een klein beetje winter. Met foto nummer 518 van "Zomaar un foto" laat ik jullie daar een klein beetje van zien.

Donderdag 29 januari 2004. Gisteren 28-1-'04 zijn in Landgraaf opnamen gemaakt voor het programma " Kafee 't Luiperke" van omroep L1.
Op uitnodiging van presentator Sjra Puts mocht Siem (zie "Site van Siem) bij de opnamen aanwezig zijn. Dit naar aanleiding van de uitzending van Fer Forel. Bij deze gelegenheid werd Siem prins gemaakt. Deze jonge prins/vorst is te bekijken in de rubriek "Vorsten 2004". Verder was ook buurt "Haonssum" vertegenwoordigd met de winnende Neerse sjlager van dit jaar. De uitzending vindt plaats op maandagavond        (2 februari '04). Voor meer info: Sjra Puts: www.sjraputs.nl en Omroep L1: www.L1.nl 

Vanmorgen stond in de krant, dat op 27-1-2004 is geboren: Lyx Lambert, zoon van Robin en Linda Lecoeur-Dahmen. Wij wensen de gelukkige ouders en hun familie proficiat met de uitbreiding van de familie. Wilt U hen ook feliciteren, het adres is: Baand 21, 6086 CC Neer.

Met foto nummer 517 van "Zomaar un foto" ga ik weer de landbouw in. Voor mij is het net, of het nog niet lang geleden is, dat op deze manier gemaaid werd.

Woensdag 28 januari 2004. Vandaag kreeg ik een mailtje van een meisje (jonge vrouw}, die sinds enkele maanden in Neer woont. Zij vroeg mij of ik wou en kon bemiddelen? Zij zocht werk als administratieve kracht bij een of ander bedrijf hier in Neer. Ofschoon dat ik het nog niet met mij zelf eens ben, of ik mij ook met zoiets ga bemoeien, wil ik (omdat ze het zo mooi vroeg) dit toch aan mijn lezers voorleggen. Reacties graag via mijn mailadres (zie startpage), dan geef ik het wel door.

Vandaag nog eens een echte carnavalsfoto. Willen jullie ze zien, ze is te bekijken als foto nummer 516 van "Zomaar un foto".

Dinsdag 27 januari 2004. Misschien weten jullie het nog niet, maar mijn dochter Krien heeft samen met haar vriend Tjeu een "vof". Een staalconstructie bedrijf. Voor meer inlichtingen, kijk even onder "Staalconstructie" en moet er eens iets gemaakt worden, dan kunt U bij hun terecht.

Terug naar de goede oude tijd. Vandaag met nummer 515 van "Zomaar un foto" terug naar het werken op het land. Meer zal ik hier niet verraden, ga maar eens kijken.

Maandag 26 januari 2004. Vanavond van de heemkundevereniging "Oos Naer" uit, een mooie en interessante spreekbeurt over de "Bokkenrijders" gehad. Werkelijk: zeer goed!

Thijs Seelen meldde voor de komende dagen sneeuw, maar zoveel als er op foto nummer 514 van "Zomaar un foto" te zien is, zal er toch wel niet vallen. Hoelang zou het geleden zijn, dat het nog eens flink gesneeuwd heeft?

Zondag 25 januari 2004. Onze motorcross rijdende kleinzoon, Toine Hobus heeft vandaag tijdens het uitoefenen van zijn sport, de pech gehad om te vallen en daarbij zijn knie te verletten. Vermoedelijk weer de kniebanden, ze hebben het been weer in de gips gezet. Toine jonge, het is te hopen dat je snel hersteld.

Ik was gisteren in de gelegenheid een foto van de Carnavalsvereniging te maken. Vandaag al is ze ook voor jullie te zien als nummer 513 van "Zomaar un foto".

Zaterdag 24 januari 2004. Vanmiddag is de jeugd-bonte-middag geweest. Zelf kon ik daar niet bij zijn, maar het moet zeer mooi geweest zijn. Foto's die daar gemaakt zijn, kunnen bekeken worden vanaf de site van de Jeugdkwiebusse. Een link staat op de beginsite van mij, onder "Jeugdkwiebusse". Ga ze maar eens bezoeken!

Natuurlijk gaan jullie, zo af en toe eens naar de site van "Mijn sponsor". Alles op gebied van CP-'s is bij hem te koop en ook nog aan voordelige prijzen.

Vandaag kreeg ik bericht binnen, dat een oud Neerenaar, Jan Geraets (Jan van Tjeu van Zegers-Hannes) met Henriëtte Muijres (schoonzus van Wiel van de Rieterweg) bij de Plaggenhouwers in Grubbenvorst, Boerenbruidspaar zijn geworden. Ook aan deze oud Neerenaar met eega, onze welgemeende gelukwensen. Voor hun foto, zie onder "Vorsten 2004".

Op die foto vanaf de Wittebrug, Neer gezien, kreeg ik een leuke reactie vanuit Australië met een foto bij van Neerse jongens in het genoemde Horsum. Met foto 512 van "Zomaar un foto" laat ik ze jullie zien.

Vrijdag 23 januari 2004. Vandaag 23-1-2004 is geboren Jelle, een zoon van onze oud dorpsgenoten Patrick en Marlies Moors-van Wijlick. Patrick is een zoon van Wim Moors van Moors-Pietje en Nora is van Luite-Graadje. Aan de gelukkige ouders en familie onze hartelijke gelukwensen. Wilt iemand van jullie hen ook feliciteren, het adres is:            Albert Neuhuysstr.29, 5991 XX Baarlo.

De uitslag van mijn klein prijsvraagje is er. De oplossing was: de inzegening van het voetveer tussen Neer en Beesel en waar de meeste goede oplossingen voor waren, het proosten op de drie nieuwe "Lindeboom" bieren. De gelukkige winnaars zijn? Van het voetveer: Dhr.Wim Peters, Napoleonsweg 100, 6086 AJ Neer en voor het proosten: Dhr.Jack Aan den Boom, Cleopatralaan 24, 5926 TB Venlo. Aan de inzenders met geen geluk, de volgende keer beter en de heren winnaars, proficiat, de CD zal een dezer dagen bij jullie bezorgt worden.

Foto nummer 511 van "Zomaar un foto" vind ik persoonlijk de moeite waard om te bekijken. Wat vinden jullie er van?

Donderdag 22 januari 2004. Gisteren 21-1-2004 zijn onze dorpsgenoten Hans en Madelon Windhorst-Kok opa en oma geworden. Hun dochter Gwen is bevallen van een dochter, genaamd Jip. Wij wensen alle betrokkenen van harte geluk met deze aanwinst in de familie.

Verschillende keren heb ik het al gezegd en laten zien: van alle kanten torent onze kerk boven alles uit. Gisteren zag ik het weer en met nummer 510 van "Zomaar un foto" laat ik het ook aan jullie zien. Als daar toch weer eens een toren opstond, die leek op die van voor de oorlog, wat zou dát mooi zijn!

Woensdag 21 januari 2004. Met foto 509 van "Zomaar un foto" laat ik jullie de beloofde tegenhanger van foto nummer 507 van eergisteren zien. In een jaar of 10 tijd zijn er veel veranderingen doorgevoerd.

Dinsdag 20 januari 2004. Vandaag op mijn schrijven van 10-1-2004 (zie daar) aan Essent, over het verhogen van het voorschot gas antwoord gehad. Hier heb ik weer op gereageerd. Hieronder volgt hun antwoord en mijn reactie. Hebben jullie ook zulke absurde verhogingen, protesteer dan ook!

----- Original Message -----
From: <service@essent.nl>
To: <piet@pjtim.tmfweb.nl>
Sent: Tuesday, January 20, 2004 9:58 AM
Subject: Re: Betreft: 285_-_Vraag_Essent_energie

Geachte heer/mevrouw Timmermans,
In reactie op uw bericht informeer ik u graag als volgt.
De prijs van het gas gaat dit jaar een behoorlijke stijging maken. Vandaar dat hiervoor al enige reservering in uw voorschot is meegenomen.
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Indien u nog vragen heeft of aanvullende informatie wenst, dan kunt u dit bericht beantwoorden of u kunt contact opnemen met onze afdeling klantenservice. Deze is op werkdagen bereikbaar van 8.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 9.00 uur tot 13.00 uur via 0800 0330.
Met vriendelijke groet,
Karin Roevros
Essent Klantenservice
Tip: breng ook eens een bezoek aan onze website www.essent.nl. Daar vindt u informatie over tarieven, groene stroom, de nota, meterstanden en nog veel meer.
 
Beste Karin,
zo'n antwoord smeekt om nog een reactie.
Vermoedelijk zul jij van je bazen wel ingefluisterd krijgen, wat je mensen die protesteren voor een antwoord moet geven.
Vertel hun dan maar terug, dat het aan de beesten af is, wat ze zich durven permitteren.
Het schijnt dat zij de prijs van het gas nu al willen maken!
Zo gauw de gasprijs omhoog gaat is het tijd genoeg om ook het voorschot te verhogen.
Laat dat de bazen maar weten en dat ik het om de donder niet eens ben met die verhoging nu!
Hopende dat jullie deze verhoging terug draaien teken ik, toch nog Hoogachtend,
Piet Timmermans, alias Piet van Toon,
Kwir 23, 6086 BJ NEER.
piet@pjtim.tmfweb.nl
www.pietvantoon.nl
Telefoon: 0475.591317.
Zal ook op mijn site melding maken van deze gang van zaken.

In Heythuysen is op 92-jarige leeftijd overleden onze oud dorpsgenoot Marie (Anna Maria) Simons-Metsemakers, Marie van Piete-sef, ook Marie van Tjeu vanne Walk genoemd. Zij wordt zaterdag 24-1-2004 na een H.Mis om 10.30 uur in Heythuysen begraven. Wij geven aan haar kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming bij dit toch nog plotseling verlies. Wilt U ook condoleren, het adres is: Oude Trambaan 33, 6093 CD Heythuysen.

De uitvaartdienst (zie ook 19-1-'04) waarna begrafenis op het kerkhof van Neer van Baer Schreurs is op donderdag 22-1-'04 om 10.30 uur. Het condoleanceadres is: Dries 41, 6086 AV Neer.

Zo zagen, als jullie nummer 508 van "Zomaar un foto" gaan bekijken, de loslopende kippen (Witte Leghorn) in de 30-tiger jaren er uit. In die tijd waren het nog echte scharrelkippen!

Maandag 19 januari 2004. Plotseling thuis op 78-jarige leeftijd overleden: Lambertus Sigerardus Schreurs (Baer van Linse-Kaoèp vanne Drees). Aan de familie Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

Met foto 507 van "Zomaar un foto" van vandaag ga ik maar een klein stukje terug in de tijd en toch is het al nostalgie. Ga er maar eens naar kijken!

Zondag 18 januari 2004.  Mevrouw Cato Wagemans-Slots onze dorpsgenoot  wordt morgen 19-1-2004, 90 jaar. Zij is de weduwe van Harrie van Meeuwisse-Thieske uit de Goot. Zij bereikt de leeftijd van de zeer sterken en wij wensen haar daar van harte geluk mee.  Zou iemand van jullie haar willen feliciteren en een kaartje sturen, het adres is:      Spuitjes 23, 6086 BZ Neer. Om het jullie gemakkelijk te maken, er kan ook gemaild worden. Zend jullie felicitatie aan mijn mailadres, ik druk ze af en geef ze aan haar door. Dit wil ik in de toekomst voor alle bijzondere gelegenheden wel doen, dan zullen jullie mij van zulke bijzonderheden op de hoogte moeten brengen, ik kan natuurlijk niet alles uit mijn hoofd weten. Geef s.v.p. hiervoor jullie medewerking!

Gisteravond is ook de nieuwe Jeugdvorst van "de Kwiebusse" bekend geworden. Het is: Luuk van Pieter van Sef van Sijbes-Piet en hij heeft als leus: "Al 44 jaor d'raan..... met de Jeugdvorst veuraan!!!!!! Een foto van hem staat onder "Vorsten 2004" op mijn beginpage. Wilt U er meer foto's zien? Ze staan onder de site: www.jeugdkwiebusse.nl 

Met foto 506 van "Zomaar een foto" kan ik weer (met de hulp van een trouwe kijker, die ze aanleverde) veel mensen blij maken. Kijk maar eens goed, wie jullie allemaal kennen!

Zaterdag 17 januari 2004. De H.Mis van vanavond om 19.00 uur was voor de levende en overleden van de oude schutten, dit ter gelegenheid van hun patroonheilige, de Heilige St.Sebastianus. De schutten luisterden de dienst op met hun muziekcorps. Prachtig! Jullie mogen best trots zijn op zo'n schutterij. Ga zo door!

Overleden op 75-jarige leeftijd: To Smeets-Schreurs, de weduwe van Lei van Smaets-Sef van Kinkhoven. To is een dochter van Marie van Kogele-Sjang en van Sjang van Draej-Sjang (Strous). Aan de kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. De begrafenis heeft woensdag 21-1-2004 plaats op het kerkhof van Neer, na een plechtige uitvaartdienst in de St.Martinuskerk om 10.30 uur. Het correspondentieadres is: Esdoornstr.13, 6086 CJ Neer.

Met foto 505 van "Zomaar un foto" laat ik jullie nog een recente foto zien. Daar kunnen jullie op zien, dat Neer ook in januari mooi en rustig is.

Vrijdag 16 januari 2004. Zo juist het bericht binnen gekomen, dat op 13-1-2004 is geboren: Wout, zoon van André Jooré en Nelly Winkelmolen. Nelly is de dochter van Har van Harrie van Fuus-Driek. Aan allen: hartelijk gefeliciteerd met de aanwinst in de familie. Zou U ook willen feliciteren, hun adres is: Kappert 13, 6086 PA Neer.

Ik zie dat mijn site onder www.pjtimmer.tmfweb.nl ook nog steeds te bereiken is. Daar is ze wel niet up to day! Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl voor het bezoeken aan deze site. Na een tijdje zal mijn site nog maar alleen op dat adres te bereiken zijn. Met dank! Piet van Toon.

Foto 504 van "Zomaar un foto"is weer heel wat anders. Het is een recente foto en laat aan mijn kijkers in de vreemde, een verandering zien. De mensen in en om Neer mogen ook kijken, maar die kunnen dit tafereel ook nog gewoon zien.

Donderdag 15 januari 2004. Met foto nr.503 van "Zomaar un foto" laat ik jullie wederom een foto, die met de landbouw van doen heeft, zien.

Woensdag 14 januari 2004. Zo te zien, gaat het met mijn nieuwe provider en domeinnaam goed. Het zou kunnen, dat er ergens nog een link fout staat, wat er tussendoor is geglipt? Als iemand van jullie zo iets ziet, mail het s.v.p., dan kan ik dat alsnog wijzigen.

De mooie foto die ik jullie vandaag met foto nr.502 van "Zomaar un foto" is mij toegespeeld door een van de trouwe lezers/kijkers naar mijn site. Sjaak mijn hartelijke dank daarvoor.

Dinsdag 13 januari 2004. De nieuwe Vorst is te zien op de rubriek "Noewe Vorst"

In Neer werden zaterdagavond beugelkampioenschappen verbeugeld. Er kwamen vier 1-ste kampioenen uit de bus. Jullie kunnen ze zien bij foto nr.501 op "Zomaar un foto".

Maandag 12 januari 2004. Onze schoonzus Mia Emonts-Sliepenbeek wordt vandaag tachtig (80) jaar. Het feest gaan wij vanmiddag vieren. Nu al een van harte: Proficiat! Zouden jullie haar ook willen feliciteren, het adres is: Goot 7, 6086 EM Neer.

Dan is er nog een bericht binnen gekomen. Ik laat het hier in zijn geheel volgen: Afgelopen zaterdag zijn er door omroep TV-totaal opnames gemaakt van het TV-programma "Fer Forel". Fer kwam afgelopen zaterdag Siem "de knapzak" brengen. Tevens mocht Siem een wens doen en deze werd die dag ook nog in vervulling gebracht (naar het circus). De uitzending hiervan is komende woensdag (14 januarie 2004 via TV-totaal). Voor foto's zie Siem's site: www.home.zonnet.nl/loekgeelen         Het is de moeite waard om even op die site en ook naar dat TV-programma te kijken.

Zal proberen morgen weer een foto te plaatsen in de rubriek: "Zomaar un foto", dat wordt dan nr.501. Omdat ik zolang van de buis ben geweest, heb ik besloten, de inschrijf termijn voor het winnen van die CD's te verlengen tot 20-1-2004. Probeer er een te winnen, nu kan het nog.

Omdat ik toch nog niet te bereiken was, heb ik hier gisteren niets van vermeld: zaterdagavond is mijn clubgenoot en beugelvriend Erik Versteegen (voor de lezers in de vreemde: zoon van Jo versteegen) beugelkampioen in de hoogste klasse van het district Zuid geworden. Voorwaar, een geweldige prestatie. Erik en nu het Nederlands kampioenschap er nog achteraan. Er was mij een foto beloofd. Zo gouw ze binnen is, laat ik ze aan jullie zien.

Ik had gehoopt een foto van de nieuwe Vorst Kwiebus binnen te krijgen (het was niet mogelijk er zelf een te gaan maken), maar tot nog toe niks gezien. Wie kan er mij een bezorgen? Mart! Vanaf hier, de hartelijkste gelukwensen, je zult een goede Vorst zijn!

Hoi! Ik zag dat ik terug ben en wel tegelijk met de oude en de nieuwe site. Ik zal proberen de oude site nog een poosje langs de nieuwe op, open te houden, uiteindelijk echter zal het www.pietvantoon.nl  worden. Noteren jullie dit adres en geef het ook door aan hen die niet zo geregeld kijken.

Zondag 11 januari 2004. Ondanks dat ik vijf minuten geleden nog niet met mijn nieuwe site te bereiken was, zet ik dit bericht op het oude en nieuwe adres: Mart Hunnekens bewoner van de Molenstraat is de nieuwe Vorst Kwiebus van Neer.

Zaterdag 10 januari 2004. Vanmorgen de afrekening van Essent (de energieleverancier) ontvangen. Het meeste van wat daar op stond was ik het wel mee eens, over een ding heb ik hun een mail geschreven. Ben benieuwd naar hun antwoord. Zal jullie op de hoogte houden. Hebben jullie ook zo'n verhoogd voorschot? Protesteer dan ook. Hier mijn mail aan hun:

Vanmorgen de energienota van het afgelopen jaar binnen gekregen. Bij het zien van het nieuwe voorschot krijg ik mijn bedenkingen. Wordt alles in het nieuwe jaar zoveel duurder of is dit een vergissing? Het vorig jaar is door mij gemiddeld 138,67 aan voorschot betaald, nu zie ik wordt dat 160,00. een verhoging van 21,33 ofwel 15,38%. Het afgelopen jaar had ik met de betalingen van het voorschot1674,22 - 1664,00 = 10,22 te weinig betaald, dat was goed berekent, daar ligt het dus niet aan. Waar zit het dan wel? Gaarne Uw antwoord! Piet Timmermans,

Vrijdag 9 januari 2004. Voor morgen zet ik nog geen nieuwe foto op de site. Er zal gewacht worden tot ik de nieuwe site in gebruik heb, zoals ik al gezegd heb onder www.pietvantoon.nl  Daar zal ik met de 501-ste door gaan. Denken jullie er aan, om op dat prijsvraagje in te zenden en een CD met de eerste 500 foto's op te winnen. Morgen is de laatste dag van inzenden. Er zijn toch verschillende kijkers naar mijn site, die een goed geheugen hebben, want er zal geloot moeten worden, wie de CD gratis thuis krijgt. Daarna is ze te koop, zie daarvoor 4-1-2004.

Gezien dat mijn site weer in de lucht is, daar ben ik echt blij om. Om in het vervolg verschoond te blijven van dat iedere keer er van af, heb ik een eigen domeinnaam aangevraagd. Is nog niet klaar, maar zal worden www.pietvantoon.nl  Zetten jullie deze naam alvast bij de favorieten? Hoop na dit weekend alles klaar te hebben, tenminste zeker zover, dat de belangrijkste rubrieken via het nieuwe adres te zien zijn.

Dinsdag 6 januari 2004. Het nieuws gaat door. Vandaag is in Nunhem begraven, de 84-jarige oud Neerenaar (een tijdlang hier gewoond) Marinus van der Poel. Hij is op 1-1-2004 in Roermond overleden. Aan de nabestaanden onze Oprechte Deelneming. Het correspondentieadres is: Olieslagersstr.625, 6044 TV Roermond.

Vandaag geen "Zomaar un foto". Ben weer uit de lucht, zag ik!

Maandag 5 januari 2004. Overleden 3 januari 2004: op 88-jarige leeftijd Pierre Thissen schoonvader van Truus van kapper van Dijk. De begrafenis vind plaats op donderdag 8-1-'04 na een plechtige uitvaartdienst om 10.30 uur in de St.Matthiaskerk te Posterholt, op de algemene begraafplaats "Ter Borgh" aldaar. Sjang, Truus en de hele familie onze Oprechte Deelneming. Condolatieadres: Voorsterstraatweg 2, 6061 NL Posterholt.

Zo te zien ben ik weer uit de lucht, jammer, maar waar. Zal voor zolang het duurt geen foto in "Zomaar un foto" plaatsen, anders komen jullie achter.

Voor zolang het duurt ga ik weer verder met de rubriek "Zomaar un foto", de rubriek "Nieuws .........." en de rubriek "Agenda". Hadden jullie het al door, dat in die laatste rubriek ook te zien is, wat al allemaal geweest is en wanneer? Dan nog een verzoek? Als er nieuws is dat de hele wereld mag weten, laat mij dat dan weten. Dat gebeurt echt veel te weinig en mijn kijkers zijn er (over de hele wereld) toch zo benieuwd naar. Liefst Uw bericht per mail, telefonisch kan ook, maar dan worden er sneller fouten gemaakt, schriftelijk is daar veel minder kans op.

Met foto nr.500 laat ik jullie de boerderij van "Toontje vanne Vlaos" in vroeger dagen zien. Geniet er van en laat ons hopen, dat het over twee maanden weer lente is!

Zondag 4 januari 2004. Een van mijn trouwe kijkers belde mij vandaag op met de mededeling, dat hij wist (op de foto van het oude kerkkoor) wie op de plaats van een van de vraagtekens stond. Het was Lowie van Lou-Thies en toen ik nog eens keek, was ik het daarmee eens en heb die naam aangevuld. 

Zag dat ik weer in de lucht ben, vermoedelijk ben ik daar net zo blij mee als de kijkers naar mijn site. Zal morgen weer een foto plaatsen in "Zomaar un foto", dat zal dan de 500-ste worden. Tot en met 10 januari '03 kunt U nog inzenden om een van de twee CD's te winnen, waar die eerste 500 foto's van die rubriek opstaan. Enkele oplossingen zijn al binnen, maak dat U er bij komt. Als U een beetje van mijn site hebt bijgehouden of nog doet, is het een klein kunstje. Bent U niet bij de prijswinnaars, ze komt ook te koop voor 25 euro. Bij mij thuis af te halen of door overmaking van die 25 euro op mijn gironummer 1050181 met vermelding van CD, naam en adres. Op die manier wordt de CD naar uw adres opgestuurd. Het gaat om foto nr.498 en 499. Bent U nog niet zolang kijker, als de site wordt nagekeken vindt U de oplossing ook!

Zaterdag 3 januari 2004. Nog steeds het slot op mijn site. Niet te begrijpen maar het is zo! Foto nr.499 laat ik weer staan, als niemand ze kan zien, heb ik er ook niets aan, om ze te verwisselen.

Vrijdag 2 januari 2004. Foto nr.499 van "Zomaar un foto" van gisteren laat ik, omdat er weer een paar dagen een slot op mijn site is, gewoon staan en zo gauw ze weer open is, ga ik dan met de 500-ste verder. Het is te hopen dat ik aankomende week de problemen op kan lossen.

Donderdag 1 januari 2004. Een mooie dag gehad; bijna alle kinderen, klein en achterkleinkindern hebben ons vandaag een bezoek gebracht en kwamen de beste wensen voor het nieuwe jaar brengen. Hier danken wij ze hartelijk voor!

Aan allen die dit ooit lezen: "Een gelukkig en bovenal een gezond nieuwjaar" wens ik jullie. Als men nog jong is, denkt men daar niet aan, maar met het verstrijken van de jaren en zeker als men al een "raktak" heeft meegemaakt, dan denkt men daar meer over na. Daarom, benut de tijd die U gegeven wordt goed, dan kan men op een gegeven moment zeggen: "Het is goed geweest, laat maar komen wat wil". Met foto nr.499 van "Zomaar un foto" laat ik jullie drie proostende heren zien. Stuur mij voor 11-1-2004 per mail, samen met Uw adres de oplossing en win die CD.

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: Piet@pjtim.tmfweb.nl
 Terug.