Het nieuws van januari 2003:
Vrijdag 31 januari 2003.
Alweer de laatste dag van de maand.
Foto nr.168 die ik vandaag in "Zomaar un foto" plaats, is een prent van de binnenplaats van een van de oudste boerenhofsteden van Neer. Ik denk dat ik er veel mensen een plezier mee doe.

Donderdag 30 januari 2003.
De foto voor vandaag is een zicht op het oude dorp Neer van voor 1945.
Het is geen al te duidelijke foto, maar ik wou ze jullie toch niet onthouden.
Ga ze zien onder nr.167 van "Zomaar un foto".

Het is mij gisteren nog niet gelukt de mailbox te openen. Het schijnt dat Tiscali meer problemen heeft gehad. Morgen nog maar eens verder kijken.

Woensdag 29 januari 2003.
Vandaag laat ik jullie een stukje Bergerstraat uit 1993 zien. Om te vergelijken, zal ik binnenkort op het zelfde punt weer een foto maken en aan jullie laten zien.
Voor deze? Ga naar "Zomaar un foto" nr.166.

Dinsdag 28 januari 2003.
Vandaag door de dag al enkele reacties ontvangen over mijn probleem met de mailbox. Twee zelfs met dezelfde melding. Jongens, bedankt voor het snel reageren en de goede wil. Toch denk ik, dat ik omdat ik zelf op dat gebied maar een leek ben, professionele hulp moet inroepen. Ik zal nog even aanzien, of er soms iemand met een eenvoudige oplossing aan komt.

Vandaag als foto nr.165 in "Zomaar un foto" laat ik jullie weer eens een vergezicht in Neer zien. Ik vond het de moeite waard, of jullie dat ook vinden? We zien wel!

Maandag 27 januari 2003.
Wie van de vele bezoekers aan mijn site zou mij kunnen helpen? Vanaf vrijdagavond krijg ik mijn mailbox niet meer open, zodoende weet ik niet wie mij nog geschreven heeft. In het begin werd steeds om de gebruikersnaam en het wachtwoord gevraagd en laat ik nu niet meer weten waar ik die gegevens gelaten heb. Die heb ik ook al zo lang! Verschillende, die ik dacht dat het waren uitgeprobeerd, maar niks lukte. Omdat ik meer servers heb, ook nog van alles anders geprobeerd, met het gevolg dat nu wel alles goed fout zit. Ja! Ja! Niks slimmer als mensen, daar vangen ze apen mee, maar als men niet weet hoe het moet, kan men het beter door een aap laten doen!

In deze carnavalstijd weet ik zeker, dat ik met foto nr.164 van "Zomaar un foto" veel kinderen en kleinkinderen een plezier doe. De foto werd mij ter hand gesteld door een zoon van een van de echtparen die op deze foto staan.

Zondag 26 januari 2003.
Vandaag foto nr.163 van "Zomaar un foto". Hier ziet u een gedeelte van de Steeg, zoals ik ze op een middag van afgelopen week zag. Het was toch zó rustig!

Zaterdag 25 januari 2003.
Van die vreemde prinsen enkele foto's binnengekregen. U kunt ze enkele dagen lang gaan zien, eventueel downladen, onder "Vreemde Prinsen" tenminste als u er belangstelling voor heeft?

Kon ik vanmorgen een prins melden? Nu mag ik een prinses met "Naers Blood" vermelden. In Kelpen-Oler is Lowie van Helden en Ginny Niesen prins en prinses geworden. Ginny is een dochter van Lies Niesen-Bergs en die haar moeder was Door van Piete-Sef (Metsemakers) van Brumhold. Vandaar dat "Naers blood". Ook aan dit paar onze hartelijke gelukwensen.

Vanmorgen hebben wij met ons mannenkoor "Maas- en Neergalm" op waardige wijze afscheid genomen van Han van den Hurk. Omdat ik zelf nog niet mee kon zingen, heb ik onder in de kerk de H.Mis gevolgd en ik was diep ontroerd hoe ons practisch voltallig koor de mis heeft gezongen en daarna Han naar het kerkhof heeft begeleid.

Van een Neers meisje dat in Baarlo woont, kreeg ik het bericht binnen, dat de nieuwe jeugdprins in Haelen "Naers blood" door de aderen heeft stromen. Het is: Tom Boonen van Mat en Tiny Boonen-Trienekens. Nu even de Neerse kant belichten? Mat de vader van Tom is een zoon van Jan van Keizersbosch-Tjeu en van Leen van Helmusse-Tièn. Vanaf deze plek een hartelijk "Alaaf"!!!

Met de foto die ik vandaag plaats als foto nr.162 van "Zomaar un foto" hebben we weer een stukje nostalgie in huis. Het is een stukje Baand, zoals het nog een hele poos na de oorlog was.

Vrijdag 24 januari 2003.
Op Kerkplein 34, 6086 BK Neer, bij Aukje en Lenie is vanavond ook een kindje geboren. Het is een zoon van hun dochter die in Duitsland woont, maar naar Nederland is gekomen voor de bevalling. Hij heet Bryan en de gelukkige ouders zijn: Roger en Petra Wanders-Bosma. Allemaal: ouders, grootouders en familie hartelijk gefeliciteerd. Wilt u dat ook doen? Het adres staat boven aan.

Op de Heideweg 4, 6086 BG Neer. Stond een bordje buiten met de naam: Feffrey. Wij zullen dus mogen aannemen dat ze er bij Ronald en Betty Juliën-Eilers een broertje bij hebben gekregen, waarmee wij ze van harte feliciteren. Wilt u dat ook doen? Het adres staat hier boven.

De winkel van de gezusters "De Bóks" op de Napoleonsweg is ook naar de rubriek "Bedrijven" verhuisd. Daar kunt u ze nu vinden.

Dinsdag heb ik enkele foto's gemaakt in de Steeg. Drie heb ik er bij elkaar gezet. Ze staan onder "Bedrijven" en dan omlaag, daar ziet u een regel "Apotheek Welten Steeg". Klik er op en u komt het interieur van de apotheek te zien.

De fanfare, ons prachtig muziekcorps, daar plaats ik vandaag in nr.161 van "Zomaar un foto" een foto van. Er staan een paar vragen bij. Wie kan helpen, zodat ook dit voor het nageslacht bewaart kan blijven?

Donderdag 23 januari 2003.
Thuis in zijn vertrouwde omgeving is op 22 januari 2003 onze zangersvriend Han van den Hurk op 61-jarige leeftijd overleden. Wij bieden zijn vrouw Wil en familie onze Oprechte Deelneming aan en hopen, dat zij de kracht kan opbrengen om dit zware verlies te dragen. Wij zullen nog dikwijls met onze gedachten bij Han zijn. Zaterdag 25 januari 2003, na een plechtige H.Mis om 10.30 uur in de St.Martinuskerk, zal hij op ons kerkhof begraven worden.
Het adres voor Uw condolaties, is: Sterrebosweg 14, 6086 RD Neer.

Op veler verzoek heb ik de foto's van de nieuwe outfit van RKSVN weer geplaatst. Voor die ze wil zien (eventueel downladen), ga naar "R.K.S.V.N.", dan omlaag naar foto 10, klik daarop en u kunt ze bekijken!

Ook vandaag natuurlijk weer een foto in "Zomaar un foto". het is nr.160 en ze laat jullie een zwaar gehavend dorp zien! Welk? Ga maar eens kijken.

Woensdag 22 januari 2003.
Vandaag zijn weer twee mail's, besmet met een virus binnen willen komen. Ik heb ze zonder te openen verwijderd. Gelukkig meldde mijn scanner ze weer beide keren. Vermoedelijk is het een virus dat zich via de adreslijsten van hen die het binnen hebben gelaten, zich zonder dat zij het weten, verspreidt. Dus! Let op uw zaak.

Foto nr.159 van "Zomaar un foto" is een voetbal jeugdteam, waar veel vaders van nu, zich als jong mannetje in zullen herkennen. Ga ze maar eens zien.

Dinsdag 21 januari 2003.
Toch vanavond nog eens twee mail's binnen willen komen, die besmet waren. Weer verwijdert. Ook nog goede en mooie berichten binnen gekomen van mijn bezoekers aan de site, o.a. deze:
De trotse oma en opa Lucie Linssen(Lucie van Deurèr de bekker) en Hay Houben laten even weten:
Dat een drieling is geboren bij Hans en Marisca Linssen-Suntjens
        Joeri
        Kiki
        Famke
Op 7 januari 2003 om 9.45 in het academies ziekenhuis te Maastricht.
Het adres van de trotse ouders:
Frans Halsstraat 19,  5995CM  Kessel
Op het ogenblik zijn de baby,s in het ziekenhuis in Roermond en maken het goed .
Van deze geboorte heb ik in dit dagboek al op 11 januari 2003 bericht gedaan. Nu de echte gegevens zijn doorgegeven, kunt u de gelukkigen rechtstreeks feliciteren.    

Toen ik vanavond in mijn brievenbus (mailbox) keek waren er zes mails met een virus waarschuwing, ik heb ze allemaal zonder te openen verwijderd. Hebt u mij soms gemaild en u krijgt geen bericht terug, dan probeer het nog maar eens of nog liever? Bel even. Zo te zien was er geen mail bij, van mijn vaste bekende schrijvers. Let dus allemaal goed op, maak niets open wat je niet vertrouwd: laat de nieuwsgierigheid het niet van het gezonde verstand winnen!

Gisterenavond werd ik blij verrast met een mail van Mart Boonen met enkele foto's er bij van de Vorsten die Neer met carnaval 2003 zullen gaan regeren. Ik heb ze verwerkt en jullie kunnen ze gaan bekijken via "Fotogalerie" en dan klikken op "Vorsten 2003".
Bent U er net zo blij mee als ik?

Op zijn tijd moet er ook weer eens een rustgevend plaatje in "Zomaar un foto" staan. Vandaag probeer ik daar aan te voldoen met foto nr.158.

Maandag 20 januari 2003.
Foto nr.157 van "Zomaar un foto" heb ik onder Word gemaakt, omdat er twee foto's op moesten komen, dus eigenlijk is het een probeersel. Te hopen dat het gelukt is.
In eerste instantie was mijn experiment mislukt, maar even over half een heb ik het er toch op staan.

Zondag 19 januari 2003.
Vanmiddag hebben de teams van R.K.S.V.N. (onze voetbalvereniging) een nieuwe outfit gekregen. Ik ben in de gelegenheid gesteld er enkele foto's te gaan maken. Ik heb ze klaar en zal proberen er om 00.00 uur een paar van te plaatsen onder "Zomaar un foto". Omdat ik een ander procedé heb moeten volgen, weet ik niet zeker of dat lukt, we zullen het zien! Anders morgen.
Jammer jongens, dat jullie de eerste wedstrijd in het nieuwe tenue niet hebben kunnen winnen. Met 1-2 thuis verliezen, is geen schande, wel jammer!

Foto nr.156 van "Zomaar un foto" is weer een mooi stukje nostalgie van het jaar 1960.
Ga ze maar eens zien.

Zaterdag 18 januari 2003.
Zo juist bereikte mij het bericht, dat de 14-jarige Loi Winkelmolen van de Kruisstraat, zoon van Jo en Marianne Winkelmolen-Naus, tot Jeugdvorst van Neer is uitgeroepen. Proficiat jongen en regeer op een waardige "Naerse" manier!

Vanaf deze plaats wil ik jullie er nu al aan herinneren, dat op donderdag 29 januari 2003 bij de televisiezender "TVTotaal" de clip "Toet oppe Baom" van onze "Kroegadours de clip van de dag zal zijn. Zet uw T.V. dan aan en neem "die clip op uw bandrecorder op.
U zult daar geen spijt van hebben!

Op de foto die ik vandaag in "Zomaar un foto" plaats staan veel mannelijke voorouders van de Neerse stammen. Het is foto nr.155 en de duidelijkheid valt mij reuze mee. Dus? Herkent u een familielid of Uw vader of man? Stel ze veilig en kopieëer ze naar Uw map met foto's!

Vrijdag 17 januari 2003.
Vanmorgen aan de nieuwe school geweest kijken. Daar waren ze volop met de afwerking bezig. Met foto's maken, nog even gewacht. In de kinderopvangplaats (crèche) waren geen kinderen, wel stond alles klaar om te beginnen. Ik weet dus niet of men al bezig is (zie 15-1-2003). Maandag of dinsdag nog maar eens gaan kijken.

Vandaag is het 47 jaren geleden, dat An en ik in het (kerkelijk) huwelijksbootje zijn gestapt. Jezus! Wat is dat al lang geleden. Om half tien waren wij al in de kerk, dat moest zo vroeg omdat er later nog een huwelijksmis was (Miet van de Kommies), die had liever later en wij hadden liever vroeger, dan konden we ook langer feesten en dat hebben we gedaan. Dat was in die tijd nog: lang met vier maal eten en koffiedrinken. Op het ogenblik lijken de weersomstandigheden op toen, zo'n beetje een miezerig weer. Toch hebben we in dat jaar (1956) nog een zeer strenge winter gekregen. Daags na ons huwelijk begon het te vriezen en dat heeft tot 3 maart geduurd, toen ging het pas af.

De foto die ik vandaag in "Zomaar un foto" nr.154 plaats, is een foto van een vrouw waar ik zielsveel van heb gehouden! Ga maar eens kijken, wie ik bedoel.

Donderdag 16 januari 2003.
Foto nr.153 van "Zomaar un foto" is een nostalgische prent uit 1960, die betrekking heeft op het carnavalgebeuren op Keizerbosch. Ga ze maar eens zien.

Woensdag 15 januari 2003.
Moest ik daar in Haelen tijdens het zwemmen vernemen, dat de kinderopvang bij de nieuwe school al in bedrijf zou zijn. Als ik heel even de kans heb, ga ik morgenvroeg even kijken of het waar is?

Uit de krant van vandaag. Thei Simons wordt niet hier in Neer begraven, maar heeft zijn lichaam te beschikking van de medische wetenschap gesteld. Zaterdag avond in de H.Mis van 19.00 uur is gelegenheid om schriftelijk te condoleren en zal ook voor hem gebeden worden.
Condolatieadres: Steeg 40, 6086 EL NEER.

Als u nog eens een ouderwetse bakkerskar wilt zien, ga naar foto nr.152 van "Zomaar un foto" en u wordt op uw wenken bediend. Persoonlijk heb ik er ook nog veel brood, mik en vlaaj mee bij de mensen bezorgd.

Dinsdag 14 januari 2003.
Mij bereikte het bericht dat onze dorpsgenoot Theodorus Jacobus Simons (Thei van Kurvers-Lèn) echtgenoot van Mien Strous (Mien van Zenne-Neer) op 89-jarige leeftijd is overleden. Mien, kinderen en familie onze Oprechte Deelneming met dit verlies. Volledige gegevens ontbreken nog.

Met de foto van vandaag nr.151 in "Zomaar un foto" verras ik jullie met een zoekplaatje. Waar is deze foto genomen?

Maandag 13 januari 2003.
Afgelopen week-end zijn de persoonlijke kampioenschappen beugelen in het distrikt Zuid te Ospel verbeugeld. De Neerse vereniging "Onder Ons" heeft daar weer goed gepresteerd. Kon ons lid Ton van Knippenberg in de derde Klasse de tweede plaats halen, in de Hoofdklasse hadden wij zelfs twee leden bij de laatste vier. Daar werd Dré Breukers met groot vertoon Kampioen en werd Piet van Herten nog met de derde plaats bekroond. Zelf kon ik er niet bij zijn, daarom mijn dank aan Wim Mertens onze voorzitter voor de foto's. Gaat U ze even zien? Ze staan onder "Beugelen", dan "Actueel" en klik op de regel "Persoonlijke Kampioenschappen .......".
Aan al de finalisten en Kampioenen, maar vooral aan Dré Breukers onze Hartelijke Gelukwensen.

Van twee sympathieke Neerse mannen kreeg ik een verzoek. Klik eens op "Hulp" en kijk wat ze vragen?

Weet u iemand die net als ik in het sanatorium "Heliomare" te Wijk aan Zee heeft gelegen? Maak hem of haar dan attent op foto nr.150 in "Zomaar un foto" die ik vandaag plaats. Daarbij doe ik namenlijk een oproep aan patiënten, die daar ook gelegen hebben.

Zondag 12 januari 2003.
Vandaag is de uitroeping van de nieuwe Vorst Kwibus van Neer ein feit. Als ik dit schrijf is de nieuwe kersverse Vorst nog geen kwartier bekend. Het is de 28-jarige John (Johannes Henricus Elisabeth) Wagemans, zoon van Lei en Leen Wagemans-Slots. In de volksmond beter bekend als: John van Lei van Sjra van Mieëwusse-Tieske. Sjra waas getrouwjd mèt An van Sterrebós-Lèn. Zien mooder Leen is van Slots van Baexem.
Ik (wij) wensen onze nieuwe Vorst een mooie, plezierige regeringsperiode toe.
"Laot um mer gaon mèt die daag".
Wilt u hem feliciteren? Dat kan via mijn mail-adres. Ik geef ze direct door, hij woont bij mij in de buurt!

Eergisteren beloofd en beloftes maken schuld en schuld moet voldaan worden, daarom vandaag in "Zomaar un foto" nr.149 een recente foto genomen vanaf de Napoleonsweg over de Kwir richting Dorp. Vergelijk ze maar eens met foto nr.147. Ziet u ook de grote verschillen?

Zaterdag 11 januari 2003.
Vanavond was de 19.00 uurs H.Mis meede voor de levende en overleden leden van schutterij St.Sebastianus als begin van hun jaarlijkse feestavond. Hun muziekcorps bracht verschillende marsen en een rumba ten gehore. Het dameskoor zong een meerstemmige mis. Ik moet zeggen: het was een prachtige vertoning. Al duurde ze een ietsje langer, naar mijn mening heeft zich niemand verveeld.

Ik ben blij dat ik meedenkende bezoekers aan mijn site heb. Bianca mailde mij de namen van de drieling die in Kessel geboren is. Het zijn: Jouri, Kiki en Famke.
De geboortedatum, waar geboren en het adres voor felicitaties weet ik nog niet.
Als iemand dat nog laat weten, geef ik het via dit medium aan jullie door.

Bij processies worden dikwijls nood-altaren gebouwd. Vandaag in "Zomaar un foto" nr.148 het nood-altaar dat altijd aan Spuitjes werd opgebouwd. Dat gebeurd trouwens nog, ik weet alleen niet of dat nog het zelfde is als dat op de foto staat afgebeeld en het staat ook niet meer op dezelfde plaats.

Vrijdag 10 januari 2003.
Vanmiddag gehoord, dat een Neerenaar in Kessel een drieling heeft gekregen. Ze zijn van: Hans Linssen (Hans van Wiel van Watergaats-Sjeng en Lucie Vestjens van Deuèr de bekker) gehuwd met Mariska Suntjens (van Huub). Van het horen zeggen weet ik, dat het twee meisjes en een jongen zouden zijn. Verdere gegevens ontbreken op dit moment nog. Wie geeft mij de namen en wanneer ze geboren zijn?
De gelukkige ouders en familie wensen wij van harte proficiat met deze geboorte.

Vandaag staat in de krant, dat Truus van den Beuken-Winkelmolen op maandag 13 januari 2003 na een plechtige uitvaartdienst om 10.30 uur in de St. Nicolaaskerk, op het kerkhof te Heythuysen wordt begraven.

Foto nr.147 van "Zomaar un foto" is weer eens een vergezicht via een anzichtkaart van alweer een poos geleden.

Donderdag 9 januari 2003.
Vanavond bereikte mij het bericht dat in het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond op 8 januari 2003 de 73-jarige oud dorpsgenote Truus (Maria Gertrudis) van den Beuken-Winkelmolen (Truus van Shuts-Wùlm) is overleden. Zij was de echtgenote van Lowie (Ludovicus Joannes Jacobus) van den Beuken en woonden in Heythuysen op de Biesstraat. Aan Lowie, kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming.

Zullen we het dit jaar nog eens meemaken? IJsgang op de Maas? Als het een poosje zo blijft vriezen, zoals het op het ogenblik doet, dan bestaat de kans dat het gebeurd. Dicht zitten, dat is al bijna mensenheugenis niet meer gebeurd. Wij zullen het afwachten, ik zal proberen jullie op de hoogte te houden. Als het niet gebeurd? Kijk dan naar foto nr.146 van "Zomaar un foto", daar kunt U het ijs (dat zich in de Maas op de bodem vormt) zien drijven.

Woensdag 8 januari 2003.
Vandaag ben ik met foto nr.145 van "Zomaar un foto" weer eens in het Dorp. De foto is nog wel niet echt oud, toch al een stuk nostalgie. Kijk maar eens.

Dinsdag 7 januari 2003.
Foto nr.144 van "Zomaar un foto" die ik vandaag plaats, is van een stel jonge Neerse mannen in 1963. Als ik ze zo in de gauwigheid bekijk, zijn het nu allemaal gezeten huisvaders. Ga ze maar eens bekijken.

Maandag 6 januari 2003.
Vanmiddag de tijd gehad om een serie over het hoge water te maken. Ofschoon dat het ergste is geweest, is het voor u misschien interessant om ze te gaan zien. Ik was er toen ze nog hoog was. Kijk onder "Hoogwater 5-1-2003", daar vind u ze!

De nieuwjaarswens van An en mij is ook van de startpagina verwijderd. Kan ik iets uit gaan denken voor de volgende jaarwisseling.

"Stuw" waaronder de foto's van de renovatie van de Friedesse molen stonden, is vanaf gisteravond naar "Bewaarplaats" verhuisd. De onderwerpen die daar in staan, zijn niet te openen. Denkt u er iets interessants onder te zien staan, wat u nog graag eens ziet, kunt u nog altijd contact met mij opnemen.

Het aanbrengen van foto's begint hoe langer hoe beter te gaan. Vandaag en morgen plaats ik in "Zomaar un foto" een foto, die mij spontaan door mensen die mijn werk waarderen, zijn aangereikt. Vanavond bij de post (mail) kwam er zelfs een vanuit Zwitserland binnen, die met Neer te maken heeft. Hebt u ook nog ergens iets liggen, mail ze mij of kom er even mee aan, ik scan ze in en u neemt ze weer mee naar huis. Mijn dank hebt u bij voorbaat en de kijkers maakt u er nog blijer mee. Dat weet ik zeker.
Vandaag is nr.143 aan de beurt, laat u verrassen! het is een groepje meisjes met hun leidsters van de Jonge Wacht omstreeks 1957 in Well op kamp. Wie weet het jaartal precies?

Zondag 5 januari 2003.
Vanmorgen tussen 10 en 11 toch weer foto's gaan maken aan Neerbeek en Maas. Ik had het geluk van een privé chauffeur te hebben in de persoon van mijn schoonzoon Har Silvrants. Hij bracht mij overal waar het nog kon en waar ik graag was. Hiervoor mijn dank! Ik zal proberen er binnenkort iets van te plaatsen.

Zoals beloofd vandaag de andere foto van het hoge water in "Zomaar un foto" nr.142. Als ik dit schrijf, een paar minuten over 00.00 uur, zal het niet lang meer duren of de hoogste stand van het water gaat Neer voorbij. Als het even kan, ga ik morgenvroeg kijken of er ergens iets aparts te fotograferen valt. De dijkwachten verwachten dat alles onder contole blijft. Zoals het weer zich nu aanziet, zal dat ook zo zijn.

Zaterdag 4 januari 2003.
In Canada is op 83-jarige leeftijd onze oud dorpsgenoot Andreas Verheijden (Drees van Broeads-Koeap van Brumhold) overleden. Verdere gegevens ontbreken op dit moment nog. Aan de familie, hier én over zee: Onze Oprechte Deelneming met dit verlies.

De uitvaartdienst van Antje Bruinen-Beeren is op dinsdag 7 januari 2003 om 14.00 uur in de St.Martinuskerk te Neer, waarna de crematie in Baexem zal plaats hebben.

Foto nr.141 van "Zomaar un foto" is een foto die ik gisteren maakte van boven op de dijk langs de bypass. Op het ogenblik komt nog steeds veel water af. Maar goed dat er zoveel voorzieningen zijn getroffen.

Vrijdag 3 januari 2003.
In "Zomaar un foto" nr.140 van vandaag, ziet u een paar imkers van het eerste uur. Natuurlijk is dat niet waar, er zullen vermoedelijk al net zo lang als er mensen zijn, ook imkers zijn geweest.

Donderdag 2 januari 2003.
Om 20.30 uur vanavond is de bypass in de beek in werking getreden, dit in verband met het hoge water. Hiermede hopen ze het dorp voor het hoge water te vrijwaren.

Vanavond op de repetitie van Maas- en Neergalm bereikte mij het bericht, dat Johanna Hubertina Bruinen-Beeren (Antje van Dieliën van Gerhegge) weduwe van Sjeng Bruinen in het St.Laurentiusziekenhuis te Roermond, vandaag op 83-jarige leeftijd is overleden. Aan de familie sterkte in deze droeve tijd. Verdere gegevens ontbreken op dit moment nog.

De eerste dag van 2003 zonder kleerscheuren doorgekomen. Een kleinzoon is op 1 januari jarig en werd vandaag 23 jaar oud. In wezen een slechte dag om te verjaren, omdat het zo wie zo overal feest is. Gelukkig niets gehoord (slecht nieuws) of het zou moeten zijn, dat iemand of meerderen zo lollig zijn geweest om de gemeentelijke kerstboom op het plein, om te zagen. In Roggel was dat de nacht er voor al gebeurd. Lijkt mij een klein plezier! Laat mij dan maar doorgaan met "Zomaar un foto", vandaag nr.139. Wilt u verrast worden? Ga dan kijken.

Woensdag 1 januari 2003.
Eerst voor allen een Gelukkig Nieuwjaar.
Als ik dit schrijf is het nieuwe jaar al een paar uren aan het draaien. Met vrienden bij een vriendin van ons doorgehouden. Daarom iets te laat met het verwisselen van de foto. Hier komt ze dan: foto nr.138 van "Zomaar un foto". Ga ze maar eens zien!
Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: Piet@pjtim.tmfweb.nl