Het nieuws van febr. 2007:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik mijn adres www.pietvantoon.nl als startpage! In te stellen onder "Extra" en dan kijken onder: internet opties. Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Woensdag 28 februari 2007. De plechtige uitvaartdienst voor Dhr. Ben Geraets (zie 27-2-2006) is op vrijdag 2 maart 2007 om 10.30 uur in de Parochiekerk van Roggel, waarna de begrafenis zal plaatsvinden op het kerkhof aldaar.

Het adres voor condoleances is: Hoek 6, 6088ES ROGGEL. 

 

Woensdag 28 februari 2007. Alweer de laatste dag van de maand en het ergste is, ik had het ook nog niet in de gaten. Dat komt omdat hij ook nog eens een paar dagen korter is. Vandaag laat ik jullie, vooral omdat wij dit jaar zo'n zeer zachte winter hebben gehad, met foto 1606 van "Zomaar un foto" een echte winterfoto zien, genomen op de Boxweerd. 

 

Dinsdag 27 februari 2007. Ook een vrolijk bericht: vanmorgen is geboren Floor, dochter van Koos en Marion Gielens-Wijers. Ook hier weer voor jullie duidelijkheid: Koos is een zoon van Ton van Keupke Gielens en Marion is een dochter van Sjaak en Marij Wijers-Mertens. Aan alle betrokkenen een van harte PROFICIAT.

Het felicitatieadres is: Meidoornlaan 15, 6086EB NEER.

Mail: kgielens@planet.nl 

 

Dinsdag 27 februari 2007. In Roggel is gisteren op 72 jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenoot Dhr. Ben Geraets echtgenoot van Mevrouw Nellie Geraets-Goerts. Zij woonden vroeger op de Sterrebosweg en Ben werd, dit om het jullie duidelijk te maken, Ben van Linske van Bernaad genoemd. Aan Nellie, de kinderen en aangetrouwde familie: Onze Oprechte Deelneming.

Nader bericht volgt nog.

 

Dinsdag 27 februari 2007. In de rubriek "Jarig" staat ook weer een nieuwe jarige. Het is wel een paar dagen te laat, maar ga haar toch nog maar even feliciteren, ze zal er blij mee zijn.

 

Dinsdag 27 februari 2007. Vandaag kom ik met foto 1605 van "Zomaar un foto" nog even terug op foto 1603. Gisteren waren er verschillende reacties op die foto, misschien kunnen ze zich beter herkennen op deze foto? Ze is nog iets uit te vergroten.

 

Maandag 26 februari 2007. Een van onze (misschien wel de snelst groeiende) verenigingen, de bromfietsclub: '' 't Prnksjtk'' heeft nu ook een eigen site. In de rubriek "Linken" op de startpage van deze site, staat een link naar hun site. Gaat U ook even kijken, wat ze te bieden hebben? 

 

Maandag 26 februari 2007. Foto 1604 van "Zomaar un foto" van vandaag is een zeer recente foto ergens in "NAER" door mij genomen. Zien jullie direct waar?

 

Zondag 25 februari 2007. Met foto 1603 van "Zomaar un foto" van vandaag, zijn we weer een stuk terug in de tijd. Zo te zien, is de foto genomen tijdens een spreekbeurt van de burgemeester en zo te zien na de Eerste H.Mis van een priester en dan denk ik in dat verband te herkennen: Pater Piet Pouls. Wie heeft meer gegevens?

 

Zaterdag 24 februari 2007. De "Zomaar un foto" van vandaag, nummer 1602, laat jullie een zee van sneeuwklokjes zien, die hier in "NAER" zomaar in 't wild groeien. Is dat niet fantastisch?

 

Vrijdag 23 februari 2007. Met foto 1601 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie maar direct de beloofde foto van het "Kwiebus verbranje" zien. Als ze dat in de nacht van dinsdag op woensdag gaan doen, dan loopt de "Vastelaovendj" op zijn einde en zijn er toch weer velen blij, dat ze kunnen gaan rusten.

 

Donderdag 22 februari 2007. Voor foto 1600 van "Zomaar un foto" (er zijn alweer 100 dagen verlopen nadat de CD met de eerste 1500 "Zomaar un foto" foto's is uitgekomen) zou ik graag aan jullie een foto van het verbranden van de Kwiebus hebben laten zien. Dat zal nu iets later worden, gisteravond laat heb ik er pas een paar van dat gebeuren binnengekregen en zelf was ik niet in de gelegenheid geweest er te gaan maken. Laten we afspreken, dat jullie die nog te goed hebben. De foto die ik nu gekozen heb voor vandaag, de 1600-ste zijn de twee Kwiebussen die tijdens deze "Vastelaovendj" het dorp mee hebben gesierd.

 

Woensdag 21 februari 2007. Aswoensdag. Vandaag een assenkruisje en daar dan nog een haring overheen en de "Vastelaovendj" is alweer bijna vergeten. Toch mag en moet ik jullie vertellen, dat alles wat ik er van gezien heb fantastisch geslaagd is. Zo ook gisteren de Boerenbruiloft van de Oude Schutten. In een grote optocht werd naar de Klomp getrokken. Met foto nummer 1599 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie daar nog enkele foto's van zien. Kijk voor de namen die er bij horen, op de startpage in de rubriek "Boerenbruiloft 2007", die laat ik nog een paar dagen voor dat doel staan.

 

Dinsdag 20 februari 2007. Op 16 februari 2007 is op 84 jarige leeftijd overleden Dhr. Lei Jennen, de echtgenoot van onze oud dorpsgenote Mevrouw Mia Jennen-Otten (Mie vanne Zuul).

De plechtige uitvaartdienst, gevolgd door de begrafenis, vindt plaats op woensdag 21-2-2007 om 10.30 uur in de St.Catharinakerk van Grevenbicht.

Aan Mia, de kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming.

Het adres voor jullie condoleances is:

Staai 37, 6127AB GREVENBICHT.

 

Dinsdag 20 februari 2007. Dan beginnen wij nu alweer aan de laatste dag van een geweldig mooi Vastelaovesfeest, de dag van de Boerenbruiloft. Dat het tot en met vandaag buitengewoon goed is verlopen, dat kan ik jullie wel vertellen. Op alle fronten was alles even goed. Ook de voor vandaag georganiseerde "Naerse Waerse Maondjig" is geweldig goed geslaagd. Ga daarvoor eens een kijkje nemen in de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag, daar laat ik jullie enkele foto's van dat evenement zien.

 

Maandag 19 februari 2007. Z begint dat "Vastelaovesgedoe" en z is al weer n dag om. Maar eerlijk is eerlijk, wat hadden wij gisteren een pracht van een optocht. In totaal trokken 64 wagens, groepen en/of einselgangers door de straten van Neer. Daar zou menige stad trots op zijn, als ze die hadden. Mijn site werd ook op een mooie manier in beeld gebracht. Ze kregen er de derde prijs mee bij de grote groepen. Op enkele plaatsen in de optocht werd de dorpspolitiek van het afgelopen jaar op een voortreffelijke manier op de hak genomen. Dan wordt wel eens iemand "gevtj", maar daar moet men met "Vastelaovendj" tegen kunnen. Met foto 1597 van "Zomaar un foto" die ik voor vandaag gebruik, beeldde een groep nog eens het geval, "Boonen" trap uit. Echt mooi gebracht en ze kregen dan ook in die categorie de eerste prijs!

 

Zondag 18 februari 2007. Vastelaovendjzunjig. De foto die ik jullie vandaag met foto 1596 van "Zomaar un foto" laat zien, past zeer goed bij de dag. Volgens mijn bescheiden mening is ze van 1953 of '54. In elk geval, meer dan 50 jaar geleden gemaakt, in het horecabedrijf van Piet van Toon, boven op de bhne. 

 

Zaterdag 17 februari 2007. Liefhebbers van de Vastelaovenjd en die nog niet weten wat er in "NAER" zo allemaal te doen is? Hier volgt in het kort het programma: zondag zoals altijd, een fantastische optocht. Maandag op het Kerkplein: een echte "Naerse Waerse Maonjdig" en voor dinsdag bent U uitgenodigd (zie voor extra gegevens de rubriek "Boerenbruiloft 2007" op de startpage) voor die groots opgezette Boerenbruiloft.

 

Zaterdag 17 februari 2007. Gistermiddag organiseerde b.s. "de Kwir" de Kinder Boerenbruiloft in het gemeenschapshuis "In d'n Haammaeker". Het was een prachtig feest voor de jeugd. Met foto 1595 van "Zomaar un foto" laat ik er jullie een heel klein beetje van zien. 

 

Vrijdag 16 februari 2007. In Geleen is op 11 februari 2007 op 88 jarige leeftijd overleden Dhr. Grard Jean Hubert Dresen s.s.t.t. weduwnaar van Mevrouw Lily Dresen-Jongen, de vader van Marianne de echtgenote van onze oud dorpsgenoot Dhr. Joop Windhorst. Aan alle betrokkenen Onze Oprechte Deelneming.

De uitvaartdienst gevolgd door de crematie heeft in besloten familiekring plaatsgevonden. Het adres voor condoleances is: Kapellerweg 34, 6132 AW SITTARD.

 

Vrijdag 16 februari 2007. De uitvaartdienst voor Dhr. Sjra Boonen (Sjra van Dingenaas Sef), zie 15-2-2007, wordt gehouden op zaterdag 17-2-2007 om 10.30 uur in de parochiekerk van Neer, waarna de begrafenis volgt op het kerkhof. Het adres voor condoleances is: Engelmanstraat 40, 6086 BD NEER.

 

Vrijdag 16 februari 2007. P.D.V. Tot Ziens de duivenclub van Neer, heeft haar kampioenen gehuldigd. Vandaag kan ik met foto 1594 van "Zomaar un foto" die kampioenen en de door hen behaalde kampioenschappen, aan jullie laten zien.

 

Donderdag 15 februari 2007. Vanmorgen vroeg is Guz geboren, een zoon van Sjaak en Esther van Melick-Janssen en een broertje van Jules en Yanoux. Voor de duidelijkheid: Sjaak is een zoon van Pieter en Claar van Melick-Nijssen. Aan alle betrokkenen: een van harte PROFICIAT.

 

Donderdag 15 februari 2007. Gisteravond is op 79 jarige leeftijd onze dorpsgenoot Dhr. Sjra Boonen overleden. Hij zou morgen op 16 februari 80 jaar zijn geworden. Aan zijn familie: Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

 

Donderdag 15 februari 2007. Met foto 1593 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een winterse foto zien, die genomen is in de Engelmanstraat. Zij brengt van n gedeelte van die straat een hele rij huizen prachtig in beeld. 

 

Woensdag 14 februari 2007. In de rubriek "Geboren" kunnen jullie een vandaag geboren kindje bewonderen en de gelukkige ouders feliciteren. Het mailadres staat er bij.

 

Woensdag 14 februari 2007. Gisteren heb ik het verhaal gehoord van, hoe men met een snoek een nog veel grotere snoek kan vangen. Willen jullie het ook weten? Met foto 1592 van vandaag laat ik er jullie foto's van zien.

 

Dinsdag 13 februari 2007. Donderdag 8 februari 2007 is geboren: Niels, zoon van onze oud Neerenaar Patrick Coppus en van Claudia van Rooij, broertje van Mirthe.

Patrick is een zoon van Pierre en Marij Coppus-Ottenheym.

Aan alle betrokkenen: een van harte PROFICIAT.

Het adres voor jullie felicitaties is:

Prinses Beatrixstraat 3, 6096 AT GRATHEM.

 

Dinsdag 13 februari 2007. Gisteren 12-2-2007 is op 88 jarige leeftijd overleden Dhr. Sjeng Verstappen weduwnaar van Mevrouw Miet Joosten en vader van onze dorpsgenoot Har Verstappen. Aan Har, de andere kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst gevolgd door de begrafenis vindt plaats op vrijdag 16-2-2007 om 13.00 uur in de parochiekerk van Roggel.

Het condoleanceadres is: Beeklaan 5, 6088 EK ROGGEL.

 

Dinsdag 13 februari 2007. Een van die vaste bezoekers aan deze site zond mij de foto, die ik gebruikt heb voor foto nummer 1591 van "Zomaar un foto" van vandaag.

 

Dinsdag 13 februari 2007. De uitvaartdienst voor "Sjaak van de Sterrebos" (zie 11-2-2007) is vrijdag 16 februari 2007 om 10.30 uur in de St.Martinuskerk van Neer, waarna de begrafenis plaats vindt op ons kerkhof. Condoleanceadres is:

Mevrouw Tinie Derks-Verhaeg, Ulensvaaren 18, 6086 GA NEER.

Er kan ook gecondoleerd worden op: info@derksverhuur.nl 

 

Maandag 12 februari 2007. Er staat ook weer een nieuwe jarige in die gelijknamige rubriek. Dit maal een 80 jarige. Stuurt U haar ook een felicitatie? Het is zeker dat ze daar blij mee is.

 

Maandag 12 februari 2007. Voor Dhr. Louis Pouls (zie 10-2-2007) wordt dinsdag 13-2-2007 om 19.00 uur een avondwake gehouden in de St.Martinuskerk van Neer. Louis wordt in besloten kring gecremeerd. Het adres voor jullie condoleances is: Visseberg 18, 6086 CT NEER.

 

Maandag 12 februari 2007. Gisteren werd aan onze Vorst Roy Wagemans een prachtige receptie aangeboden. Ik kon en mocht er bij zijn en heb enkele foto's genomen, waarvan ik jullie er vandaag met foto 1590 van "Zomaar un foto" twee laat zien. Dan blijven ook de Kwiebussen in de vreemde op de hoogte, dat wat hier in "NAER" allemaal gebeurd. Ja! Het is al weer 5 x 11 jaar geleden, dat de compagnie "Tudderen" met enkele aanvullingen de Vastelaovenjd in "NAER" weer heropgericht hebben.

 

Zondag 11 februari 2007. Na gisteravond in het St.Laurentius ziekenhuis van de laatste Sacramenten te zijn voorzien, is vanmiddag onze dorpsgenoot Dhr. Sjaak Derks, "Sjaak van de Sterrebos" echtgenoot van Mevrouw Tinie Derks-Verhaeg, aldaar op 79 jarige leeftijd overleden. Aan Tinie, de kinderen. kleinkinderen en familie Onze Oprechte Deelneming en de sterkte om dit zware verlies te kunnen dragen. Nader bericht volgt nog.

 

Zondag 11 februari 2007. Veur mier foto's van 't winkelwagesjete van gister moogtj gae gaon kieke op de site www.jeugdkwiebusse.nl

Dao hub ich gister ein aantal foto's op gezatte diej te bekieken zeen oppe start pagina onger "Yorrick wintj kampioensjap winkelwage sjete", Groete Mart.

 

Zondag 11 februari 2007. De PLUS-Markt van Neer organiseerde gisteren voor jong en oud: winkelwagentjesschieten. Met en bij foto 1589 van "Zomaar un foto" van vandaag een verslag.

 

Zaterdag 10 februari 2007. Dhr. Cor Kouters liet mij vandaag weten, dat het niet alleen wenselijk is maar dat het van overheidswege verplicht is om wilde varkens af te schieten, dit als reactie op dat geschoten wild varken door Jan Philips.

Beter? Lees zijn bijdrage, die ik voor jullie in de rubriek "Allerlei" heb geplaatst.

 

Zaterdag 10 februari 2007. Vanmorgen vroeg is onze dorpsgenoot Dhr. Louis Pouls, echtgenoot van Mevrouw Diny Pouls-Linders op 73 jarige leeftijd overleden. Wij wensen Diny, de kinderen en de familie Onze Oprechte Deelneming en de sterkte om dit zware verlies te dragen. Nader bericht volgt nog.

 

Zaterdag 10 februari 2007. Foto 1588 van "Zomaar un foto" van vandaag vind ik persoonlijk een aparte foto. Ga er maar eens naar kijken en laat Uw gedachten er over gaan of U zelf ook niet zo'n foto ergens in de kast of in de oude schoenendoos hebt liggen?

 

Vrijdag 9 februari 2007. De link naar Mannenkoor Maas- en Neergalm staat nu op deze site in de rubriek "Linken" en is ook te bereiken door hier op de naam te klikken: Maas- en Neergalm

 

Vrijdag 9 februari 2007. De eigenaren van "de Slup" Jo en Marlies Franssen hebben een goede mededeling voor de inwoners van Neer. Met een beschikking van de minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en de Staatssecretaris van Financin is op 4-1-2007 besloten door dit ministerie, dat met terugwerkende kracht tot 24-12-2004 "De SLUP" officieel een landgoed is (daarmee ook door de Europese Unie is erkent) en voor de komende 25 jaar als zodanig in stand moet worden gehouden. (Nu blijft met zekerheid een stuk natuur voor onze nazaten behouden). Jo en Marlies? Prachtig dat jullie dat voor de gemeenschap hebben kunnen verwezelijken.

 

Vrijdag 9 februari 2007. Gisteren hield de seniorenvereniging "St.Martinus" haar jaarvergadering. Ik mocht van de te huldigen Jubilarissen een foto maken, die ik vandaag met foto 1587 van "Zomaar un foto" aan jullie kan laten zien. Vanaf hier een van harte proficiat!

 

Donderdag 8 februari 2007. "Zomaar un foto" nummer 1586 van vandaag is weer best de moeite waard, om te gaan bekijken.

 

Woensdag 7 februari 2007. De uitvaartdienst voor Mevrouw Greta Janssen-Luijten (zie 6-2-2007) wordt gehouden op zaterdag 10-2-2007 om 10.30 uur in de St.Lambertuskerk te Reuver, waarna ze bij haar man Jo op de Algemene begraafplaats aldaar, begraven zal worden.

Het condoleanceadres is: Voorterweg 179, 5611TP EINDHOVEN.

 

Woensdag 7 februari 2007. Tot het vorig jaar, was het vele jaren geleden dat in Neer een wild varken geschoten kon worden. Nadat er het vorig jaar een geschoten was, waren maandagavond de Goden Dhr. Jan Philips gunstig gezind en kreeg hij de kans om er weer een, namelijk een beer (mannelijk dier) af te schieten. Ik was in de gelegenheid hem met zijn buit te fotograferen en die foto kan ik vandaag met nummer 1585 van "Zomaar un foto" aan jullie laten zien.

 

Dinsdag 6 februari 2007. Vandaag het bericht binnengekregen, dat gisteren op 84 jarige leeftijd (op 14 februari zou ze 85 zijn geworden) in het VieCuri medisch centrum te Venlo is overleden, onze oud dorpsgenote Mevrouw Margaretha Maria Gerarda Luijten, voor velen van jullie beter bekend als Gretha van Sjoe Kaop. Zij is de laatst gestorvene van de 11 kinderen die in het gezin Luijten-Custers zijn geboren en is de weduwe van Jo Janssen van de Reuver.

Aan haar familie: Onze Oprechte Deelneming.

Hopelijk morgen een aanvullend bericht.

 

Dinsdag 6 februari 2007. In de rubriek "Jarig" staat ook weer een nieuwe jarige. Stuur haar nog maar gauw een felicitatie.

 

Dinsdag 6 februari 2007. De Friedesemolen, gezien door haar oud molenrad, dat is wat ik jullie met foto 1584 van "Zomaar un foto" van vandaag laat zien.

 

Maandag 5 februari 2007. Mannenkoor Maas- en Neergalm heeft een eigen site. Op de startpage van deze site staat onder "Maas- en Neergalm" (klik er maar eens op) de link naar hun prachtige site.

 

Maandag 5 februari 2007. "Zomaar un foto" nummer 1583 van vandaag laat jullie een winterse foto zien, waarvoor wij met ons geheugen, ver in het verleden moeten graven om te weten wanneer voor het laatst zulk een foto gemaakt is kunnen worden, tenminste hier in het Limburgse land. Ik bedoel dus met zoveel sneeuw!

 

Zondag 4 februari 2007. De Jeugdvorst heeft vandaag zijn receptie gehad. Vanaf hier ook nog een van Harte Proficiat en een mooie regeer periode!

 

Zondag 4 februari 2007. Gisteren is Frank van Enckevort, de partner van onze dorpsgenote Burgi Hunnekens bij de Foekeptters van Grathem uitgeroepen tot PRINS.

Frank is ook nog een broer van onze dorpsgenote Adele.

Aan alle betrokkenen ook een van Harte Proficiat.

 

Zondag 4 februari 2007. Van het bestuur van de Oude Schutten het onderstaande bericht ontvangen, dat ik met plezier plaats:

Het broedspaar 2007 is auch bekenjd.
Op ein gezellig vastelaovesbal hobbe de Aoj Sjutte het broedspaar bekendj gemaaktj.
In de onecht waore verbonje: Katleen Rienties, dochter van Peter en Truus van der Horst en Lei Winkelmolen, zoon van Har en Wies van Harrie van Fuus Driek.
As getuuge zoole optraeje:
Luuk Peeters, zoon van Lei en Annie vanne Bontj en
Tonnie Vestjens, zoon van Toon en Annie van Stienkes

 
Zondag 4 februari 2007. De foto die ik jullie vandaag, door toedoen van Piet Verhaeg, met foto 1582 van "Zomaar un foto" kan laten zien, lijkt mij voor enkele families zeer waardevol.

 

Zaterdag 3 februari 2007. Hoi! Hoi! Meester Scheepers heeft een eigen "Blog". In de rubriek "Linken" op deze site vindt U een link naar hem!

 

Zaterdag 3 februari 2007. Het hiernavolgende bericht kwam bij mij binnen: Minke Thommassen is gisteren vrijdag 2 februari 2007 met haar pony Magic Flower, Limburgs Kampioen dressuur in de klasse D-L1 geworden. Na hard trainen met haar begeleidster Anne Verheijden en haar trainers van de ponyclub Hans Otten, Ruth Kuijpers en William Brentjens is dat de beloning.

Minke, ik denk dat ik namens zeer veel kijkers naar deze site spreek, als ik zeg: van HARTE PROFICIAT!

 

Zaterdag 3 februari 2007. Op foto 1579 (die van de K.P.J.) zijn nog vier reacties binnen gekomen. Omdat het niet allemaal in de rubriek "Zomaar un foto" verwoord kan worden, staan die in de rubriek "Allerlei". Ga ze maar eens bekijken!

 

Zaterdag 3 februari 2007. Op mijn oproep om namen bij foto 1579 van de KPJ heeft Dhr. Geert Trines gereageerd. Hij wist er veel, echter niet allemaal (dus is er nog werk aan de winkel), maar die hij mij toestuurde laat ik jullie met "Zomaar un foto" 1581 zien.

 

Vrijdag 2 februari 2007. Onze PLUS-markt heeft een zeer mooie Vastelaovenjd aktie. Iedereen die denk een voetbal vanaf een bepaalde afstand in een winkelwagentje te kunnen schieten, kan er gratis aan meedoen. Personen onder de 16 jaar moeten wel een oudere achter de hand hebben om de geweldige prijs van 11 kratten "Lindeboom's" in ontvangst te nemen. In de rubriek "PLUS-markt" op de startpage staat er meer over.

 

Vrijdag 2 februari 2007. In Mexico is een oud dorpsgenote van ons gehuwd. Wilt U weten wie dat is, zij zal een tijdje op de startpage in de rubriek "Huwelijk Vera en Hugo" te zien zijn met haar kersverse echtgenoot.

 

Vrijdag 2 februari 2007. Foto 1580 van "Zomaar un foto" van vandaag is eigenlijk een soort aanvulling op foto 1564. Voor de kijkers naar deze site, die de foto's opslaan zij gemeld: de een is genomen in de richting vanwaar de andere is genomen en zo ook andersom met de andere! 

 

Donderdag 1 februari 2007. Op 85 jarige leeftijd is in Haelen op dinsdag 30-1-2007 plotseling overleden, Mevrouw Arnoldien van Heugten-Hendrix weduwe van onze oud-Neerenaar Pierre van Heugten uit de Goot.

Aan haar familie Onze Oprechte Deelneming.

De uitvaartdienst waarna begrafenis op het kerkhof van Haelen, zal plaatsvinden op zaterdag 3-2-2007 in de parochiekerk van Haelen. Het adres voor condoleances is:

Kruizemunt 3, 6081CA HAELEN.

 

Donderdag 1 februari 2007. Foto 1579 van "Zomaar un foto" van vandaag is een foto, waar de leden van de K.P.J. in de goede oude tijd opstaan. Ben jij er bij? En weet je nog wanneer die foto genomen is? Laat het mij dan even weten, dan kan ik dat er alsnog bij zetten!

 

Donderdag 1 februari 2007. Vergeten jullie ook niet, zeker nu in het begin van de maand, de site's van mijn sponsoren (de adverteerders) te bezoeken, er is mij beloofd dat ze hun site interessant proberen houden, door verschillende soorten acties.

 

Donderdag 1 februari 2007. Daar gaan we weer, alweer het begin van een nieuwe maand. Denkt U er aan, dat als U de laatste dagen toevallig niet naar "Het Nieuws" hebt gekeken, ga dan via het "Nieuws van eerder" even terug kijken, daar was nogal het een en ander, de laatste dagen!

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.