Het nieuws van febr. 2006:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik mijn adres www.pietvantoon.nl als startpage! In te stellen onder "Extra" en dan kijken onder: internet opties. Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

 

Carnavalsdinsdag 28 februari 2006. Gisteren op de "Ierste NAERSE Boetezitting" maakte ik enkele foto's. Zestien zijn er vanaf nu (19.30 uur) te zien op deze site. Ze staan op de startpage in de rubriek "Boetezitting". Denken jullie aan op tijd overnemen? Niet te lang mee wachten, want ze blijven geen eeuwigheid staan.

 

Carnavalsdinsdag 28 februari 2006. Denkelijk zal ik jullie er niet aan hoeven te herinneren, dat vandaag de Boerenbruiloft, georganiseerd door de Oude Schutten, plaats heeft. Dat is ook een jaarlijks terugkomend grandioos feest!

 

Carnavalsdinsdag 28 februari 2006. Gistermiddag even naar de voor het eerst gehouden "Boetezitting" van de Kwiebusse geweest kijken en ik zou Piet van Toon niet zijn, als ik geen foto's gemaakt zou hebben. Met foto 1246 van "Zomaar un foto" laat ik jullie de gezellige drukte zien, die ik er aantrof. Van de rest van de foto's zal ik ook weer, zo spoedig mogelijk, een serie plaatsen.

 

Carnavalsmaandag 27 februari 2006. Op de startpage van deze site staat vanaf vandaag 20.11 uur een rubriek met 50 foto's van de optocht van gisteren. Deze staan onder "Optocht 2006". Niet te lang wachten met overnemen, want ze blijven daar niet lang staan. Beslaan te veel plaats!

 

Carnavalsmaandag 27 februari 2006. Liefhebbers van de "Vastelaovenjd", omstreeks 11.00 uur begint, georganiseerd door de Kwiebussen, op het Kerkplein voor de eerste maal een nieuw onderdeel van dit feest. U bent er toch ook!

 

Carnavalsmaandag 27 februari 2006. Nu al zit de eerste dag van "Ozè Vastelaovenjd" er op, zo snel gaat dat allemaal. Ben in de gelegenheid geweest van die prachtige optocht een serie foto's te maken. Een daarvan gebruik ik als foto 1245 van "Zomaar un foto". Hiermee laat ik jullie zien, hoe gezellig druk het in "NAER" was. Met deze foto is maar een klein stukje van de route in beeld gebracht, denk jullie dan maar eens in, hoeveel mensen er naast het hele parcours van vier kilometer lengte hebben gestaan. Hou de site maar in de gaten, zal proberen nog een gedeelte van de foto's in een aparte rubriek te plaatsen. 

 

Carnavalszondag 26 februari 2006. Vandaag zal dan het grote spektakel van de "Vastelaovenjd" beginnen en net zoals het met alle andere dingen is, eenmaal begonnen, dan is het ook weer zo voorbij. Vanmiddag zal precies zoals andere jaren een grote, mooi verzorgde optocht door ons dorp trekken! Het weer beloofd wel koud, maar zeker voor foto's te maken, prachtig te worden. Zal proberen jullie met een serie foto's, een deze dagen te verrassen. De foto die ik jullie vandaag als de 1244 van "Zomaar un foto" laat zien, zijn ook een stelletje feestvierders, maar zo te zien niet met Carnaval.

 

Zaterdag 25 februari 2006. Gisteravond bij het bezoek door de delegatie van de Carnavalsvereniging, maar direct de mogelijkheid benut om van die Vorstelijke familie een foto te maken. Deze laat ik jullie met foto 1243 van "Zomaar un foto" van vandaag graag zien. Hulde voor die mannen, omdat ze ook nog aan andere dingen denken, dan alleen feesten!

 

Vrijdag 24 februari 2006. Wat een verrassing vanavond! De bel gaat en wie staat er bij ons aan de deur? Een delegatie van "de Kwiebussen". Zij brachten ons net als meerderen in "NAER" een fruitmand. En waarom? Omdat wij met een stuk of 5 anderen, het Gouden Huwelijk (één zelfs 60 jaar, dus Diamant) hebben gevierd.

 

Vrijdag 24 februari 2006. Met foto 1242 van "Zomaar un foto" van vandaag ben ik weer eens midden in ons dorp. Zo maar even er tussen door, opdat wij het niet te snel allemaal vergeten.

 

Donderdag 23 februari 2006. Foto 1241 van vandaag van "Zomaar un foto" is een 20 jaar oude groepsfoto. Daar staan leden van de seniorenvereniging op, die in die tijd (1986) gingen kegelen.

 

Woensdag 22 februari 2006. Vervolgbericht bij het overlijden van Mevrouw Nellie Manders-Willemsen. De uitvaartdienst wordt gehouden op vrijdag 24-2-2006 om 10.30 uur in de St.Martinus parochiekerk van Neer, waarna de begrafenis zal plaats hebben op ons kerkhof. Het adres voor condoleances is: Veurtje 30, 6086 CH NEER.

 

Woensdag 22 februari 2006. Vandaag bij foto nummer 1240 van "Zomaar un foto" praat ik over "Oos Aag". Dit doe ik omdat ik het voel, alsof wij met z'n allen (met de bezoekers aan deze site) één familie aan het worden zijn! Dat heb ik gemerkt toen ik zelf in het ziekenhuis lag en ik hoor dat van toen Aag in het hospital lag en zeker ook aan, hoeveel reacties de personen onder "Jarig" en "50 jaar samen" in totaal krijgen. Goed zo mensen, ga zo door!

 

Dinsdag 21 februari 2006. Vandaag heb ik weer het een en ander op deze site aangepast. Onder "Vorsten 2006" is het een en ander bijgevoegd. Echt de moeite waard om te gaan kijken. Dan heeft de moeder van Anneloes Peulen mij een mooie foto van Anneloes gezonden, die staat ook weer onder dat artikel in "Allerlei" waar de vorige berichten ook te vinden waren/zijn! Ga kijken!

 

Dinsdag 21 februari 2006. Foto 1239 van "Zomaar un foto" is weer een oude groepsschoolfoto. Toch een beetje nieuwsgierig of hier nog iemand op reageerd.

 

Dinsdag 21 februari 2006. Zonet kwam het bericht binnen dat Anneloes Peulen vanmorgen om 6 uur afgehaald daat worden op Schiphol. Het WK in Australië zit er dan op. Nieuwsgierig of er nog iets nieuws is? 

 

Maandag 20 februari 2006. Het bericht ontvangen dat vandaag op 87 jarige leeftijd is overleden thuis bij haar zoon Harry, onze dorpsgenote Mevrouw Nelly Manders-Willemsen. Nader bericht volgt nog. Aan haar kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming.

 

Maandag 20 februari 2006. Met foto 1238 van "Zomaar un foto" van vandaag, ga ik terug naar de eerste tijd na de bevrijding, de tijd dat colonne na colonne door Neer trok. 

 

Zondag 19 februari 2006. Onder de rubriek "Jarig" en "50 jaar samen" is plaats voor nieuwe. Geef Uw dierbaren voor die rubrieken samen met een digitale foto aan mij op en ik zorg dat ze geplaatst worden.

 

Zondag 19 februari 2006. Vastelaovesvereniging "de Kwiebusse" hebben met hun Vorst Lei vandaag een fantastische receptie gehad. Dat beloofd veel goeds voor het verdere verloop van de Carnaval.

 

Zondag 19 februari 2006. Onder "Uitnodiging Boerebruiloft" op de startpage staat inderdaad een uitnodiging voor jullie allemaal. Laat U verrassen en ga snel kijken!

 

Zondag 19 februari 2006. Voor foto 1237 van "Zomaar un foto" van vandaag, heb ik weer voor een al oudere foto gekozen. Het was al een ovale foto en daarom heb ik er ook een dito lijstje om gemaakt. Kijk eens goed of U familieleden herkent.

 

Zaterdag 18 februari 2006. Er is weer bericht over het WK in Australia binnen gekomen. Ga het zien op dezelfde locatie als anders, onder "Allerlei".

 

Zaterdag 18 februari 2006. Als je foto nummer 1236 van vandaag", van "Zomaar un foto" wilt gaan bekijken, dan trek maar een klein uurtje uit! Daar is zoveel op te zien dat, als je dat allemaal weer in je gedachten terug wilt brengen, hoe het er vroeger uitzag en hoe het was? Ja! Dan heb ik gelijk, daar heb je meer dan een paar minuten nodig, om het te verwerken.

 

Vrijdag 17 februari 2006. Ben weer terug op het net, denk dat vannacht onderhoudwerkzaamheden zijn verricht. Zal maar snel alles omzetten.

 

Vrijdag 17 februari 2006. Eigenlijk zou ik nu foto 1235 van "Zomaar un foto" op de site zetten, laat ik nu nergens binnen kunnen komen. Ik had voor jullie een mooie foto van het "Kèrkehoes oppe Drees". Ik ga nog eens proberen, door alles uit te zetten en dan opnieuw. 

 

Donderdag 16 februari 2006. In Italië is uit een "NAERS maedje" een zoon geboren.

Vanaf deze plaats wensen wij haar, de partner en allen die er mee te maken hebben: een van harte proficiat! Voor een foto en de volledige gegevens, kijk dan even onder "Geboren" op de startpage.

 

Donderdag 16 februari 2006. Via Mevrouw Mieke Boonen-Wagemans is een bericht van ons aller Aag uit Nieuw Zeeland binnen gekomen, het volgt hieronder:

Hallo Piet, ik kreeg van Aag een mailtje, ze is thuis maar ze voelt zich zo slap als een foddel. Ze vroeg of ik haar mail vrienden dat wou laten weten. Als ze zich sterker voelt zou ze allemaal wel mailen.
Ik heb toch een flinke klap gehad, schrijft ze. Ze heeft moeite met de computer, ik moet weer alles opnieuw leren.
Hoop voor haar dat het snel weer beter met haar gaat. Groetjes Mieke Boonen.

 

Donderdag 16 februari 2006. Op die luchtfoto die ik jullie vandaag met "Zomaar un foto" nummer 1234 laat zien, is inderdaad ook weer veel te zien! Vooral dingen die er niet meer zijn. 

 

Woensdag 15 februari 2006. Er is weer een bericht over het WK in Australia binnen gekomen. Ga het zien op dezelfde locatie onder "Allerlei".

 

Woensdag 15 februari 2006. De "Zomaar un foto" van vandaag, nummer 1233 is een oude groepsfoto. Wie kan daar meer over vertellen?

 

Dinsdag 14 februari 2006. De eerste berichten over de WK 2006 in Australië zijn binnen. Ze staan voor jullie onder "Allerlei". Klik daar op de link en jullie zien, dat wat Mevrouw Marjolein Peulen-Ruyten ons schrijft.

 

Dinsdag 14 februari 2006. Valentijnsdag. Voor alle bezoekers aan deze site hoop ik, dat Valentijn hun vandaag gebracht heeft, dat wat iedereen graag heeft: "LIEFDE en BEGRIP". Van mijn kant uit: "Veel liefs voor iedereen!".

 

Dinsdag 14 februari 2006. Valentijnsdag. Omdat wij van allemaal zoveel en ook evenveel houden, laat ik jullie op deze dag, met foto 1232 van "Zomaar un foto" een foto zien van onze negen kleinkinderen en van de zes achterkleinkinderen. De foto is genomen op ons 50-jarig Huwelijksfeest op 20 januari 2006.

 

Maandag 13 februari 2006. Vandaag is geboren: Noud, zoon van Carla en Danny Janssen-Teeuwen. Voor jullie duidelijkheid: Carla is een dochter van Sef Teeuwen en Elly van Fried van Pol en Danny is een zoon van Pietje van Zeeg en Gertje van Wiel van Knubben. Aan de hele familie Onze Hartelijke Gelukwensen.

Het felicitatieadres voor jullie is: Maasweg-West 2, 6086 BX NEER.

 

Maandag 13 februari 2006. Zaterdag tijdens het Vorstenbal is het Boeren Bruidspaar voor dit jaar bekent gemaakt. Met foto 1231 van "Zomaar un foto" mij toegestuurd door Mart Boonen, laat ik het paar met de getuigen aan jullie zien!

 

Zondag 12 februari 2006. Vanmiddag is de receptie van de 46-ste Jeugdvorst geweest. Jammer genoeg kon ik er niet zijn, maar ik wens hem vanaf deze plaats een heerlijke en gezellige Vastelaovenjdtied. Een foto van hem staat nog steeds op deze site, onder: Vorsten 2006.

 

Zondag 12 februari 2006. Op mijn vraag, wie die soldaat wel eens kon zijn, heb ik vanmorgen al enkele reacties ontvangen. Dus er hoeft verder niet meer gereageerd te worden. Een, die van zijn zoon Jos, zal ik er hieronder laten volgen. Jos en Ton de twee die al reageerden: bedankt! 

Ja Piet goed gedacht, ik ben Jos Derikx zoon van die soldaat. Ik denk toch dat je dat goed wist dat die soldaat Johannes Antonius Derikx, Melksjheng zoon van Bukskes Graadje was, en gelijk heb je, ik dacht die kerel zit te wachten op bericht van Canada zo laat hem niet te lang wachten. Ik ben nu 66 jaar maar kan nog herrinneren dat als jongen dat ik bij jullie lattebrood heb gekregen. Ik was 14 toen wij naar Canada vertrokken. Ik ben getrouwd met Bernice en heb 5 kinderen en 10 kleinkinderen. Ik heb voor 27 jaar gewerkt voor de Canadian Broadcasting Corporation op de televisie  studio in Windsor Ontario en ben nu gepensioneerd. Ik zit iedere avond te wachten om nieuws van Naer en de Naerse mensen. Ik mis het nooit. Bedankt daarvoor. Ik weet zeker dat mijn broers en zusters jouw site ook iedere dag bezoeken. Nogmaals dank Piet en hou je gezond, tot de volgende keer.

Jos Derikx      limburgr@sympatico.ca

 

Zondag 12 februari 2006. Vandaag laat ik jullie met foto 1230 van "Zomaar un foto" een foto zien, waar vermoedelijk een "NAERSE" militair van voor 1940 op staat. Wie weet wie het is? Zelf heb ik ook een mening, maar of die goed is? Als iemand het zeker weet, wie dat is? Laat het dan even weten.

 

Zaterdag 11 februari 2006. Vanavond hebben de "Kwiebussen" jong en oud, samen met de "Kwirzengers" het echte Vastelaovenjd gebeuren op een prachtige manier ingezet met een zeer druk bezochte H.Mis. Ook kapelaan Blaschek zag ik gniffelen. Als wij ons allemaal houden, aan wat in die Mis beloofd is, dan zal onze "Vastelaovenjd ein shaon fieèst weùre".

 

Zaterdag 11 februari 2006. Ook uit de krant van vandaag. In Roermond is op 92 jarige leeftijd op 9 februari 2006 overleden: Mevrouw Elisabeth Hubertina Vlot- de Bock, moeder van onze oud dorpsgenoten Leo en Mariet Vlot-Tobben. De plechtige uitvaartdienst heeft plaats op woensdag 15-2-2006 om 13.30 uur in de H.Hartkerk te Roermond, waarna de begrafenis volgt op de begraafplaats "Tussen de Bergen" in het Kitskensdal. Aan alle betrokkenen Onze Oprechte Deelneming. Het condoleanceadres voor jullie is: Evenkamp 67, 6041 PD ROERMOND.

 

Zaterdag 11 februari 2006. Uit de krant van vandaag. Op 5 februari 2006 is geboren: Floor dochter van Geert en Leonie Jonkers-van Melick. Leonie is een oud dorpsgenote van ons en een dochter van Sjaak van Melick van Wienerte en van Mia van Ziep van Lier. Aan alle betrokkenen wensen wij, ondanks de droeve gebeurtenis vooraf, onze Hartelijke Gelukwensen. Het adres voor jullie felicitaties is: Blitterswyckseweg 18/a, 5871 CE BROEKHUIZENVORST.

 

Zaterdag 11 februari 2006. Op foto 1227, die groepsfoto van de Jonge Boeren van indertijd, had ik toch zeker een mailtje van een van de betrokkenen verwacht, met de namen van de jongens, die er op staan. Maar nee! Noppus! Geen reactie.

Voor vandaag heb ik een zeer recente groepsfoto. Die staat onder nummer 1229 van "Zomaar un foto". Dat zal ofschoon dat ze zeer recent is, veel moeilijker zijn om de namen er bij te plaatsen. Maar toch? Wie durft er zich aan begeven?

 

Vrijdag 10 februari 2006. Foto 1228 van vandaag, die ik gisteren voor "Zomaar un foto" nam, laat jullie de huldiging zien van Mejuffrouw Tina Janssen, bij de bejaardenvereniging.

 

Donderdag 9 februari 2006. Vanmiddag hield bejaardenvereniging St.Martinus haar druk bezochte jaarvergadering. Ik was in de gelegenheid er enkele foto's te nemen. Een heb ik er gebruikt voor "Zomaar un foto" van morgen.

 

Donderdag 9 februari 2006. Enkele reacties binnengekomen op foto 1225 van die auto die ik geplaatst had. Een iemand denkt dat het een Opel is, een ander denkt aan een Citroën en weer een ander zegt dat het een Ford van 35/36 is. Ook zegt die, dat alleen taxihouders, bepaalde winkeliers en zij die met de Duitsers heulden, met gas mochten rijden. Dat zou wel eens heel goed kunnen kloppen, mijn oom en tante hebben nooit zelf een auto gehad, die konden het zich wel permitteren om met een taxi te gaan en deden dat dan ook geregeld.

 

Donderdag 9 februari 2006. Geboren op dinsdag 7 februari 2006: Sander, zoon van Fons en Moniek Otten-van Eyk. Fons is een zoon van Cor vanne Zuul en Tien van Sjeng van Halfers. Hartelijk Gefeliciteerd met deze zoon. Voor jullie felicitaties is het adres: Dries 35, 6086 AV NEER. Mail: MenF.otten@hetnet.nl

 

Donderdag 9 februari 2006. Vandaag met foto 1227 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een prachtige groepsfoto zien. Vermoedelijk maak ik daar vele nazaten van de jongens op die foto, blij mee! Als ik goed ben ingelicht is deze foto genomen, door de veel te jong overleden amateur fotograaf Sjaak Sijben van Brumhold.

 

Woensdag 8 februari 2006. Vanmorgen vroeg is onze 20-jarige dorpsgenote Anneloes Peulen met de Nederlandse ploeg reddend zwemmen, naar de Wereldkampioenschappen in Australië, vertokken. Wat een eer om daar als "NAERS maedje" te mogen mee doen. Ik zal proberen jullie van de eventuele prestaties op de hoogte te houden.

 

Woensdag 8 februari 2006. Wie weet het nog, het is pas enkele jaren geleden dat deze foto genomen is. Het gaat over de foto die ik jullie met foto nummer 1226 van "Zomaar un foto" van vandaag laat zien.

 

Dinsdag 7 februari 2006. Nog een verzoek binnen gekomen tot plaatsing van een 80-jarige. Het is mijn nicht Truus die de leeftijd der sterken bereikt. Ga kijken, ze staat ook onder "Jarig"!

 

Dinsdag 7 februari 2006. Hebben de bezoekers aan deze site er vandaag ook aan gedacht even een felicitatie te sturen naar Mevrouw Betsy Houben-Claessen?

Dan kan ik jullie vertellen, dat wij voor a.s. zaterdag ook weer iemand te feliciteren hebben! Ga maar kijken onder "Jarig", het is bijna zeker een goede bekende van U.

 

Dinsdag 7 februari 2006. Vanmorgen het droevige bericht ontvangen, dat gisteravond plotseling in de Wietel te Panningen, zacht en kalm op 86 jarige leeftijd is overleden onze oud dorpsgenoot Johannes Petrus Hubertus Janssen, voor de meeste van ons beter bekend als Sjeng van Petran van 't Pasveljd. Aan zijn kinderen en verdere familie Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst is vrijdag 10-2-2006 om 10.30 uur in de parochiekerk van Neer, waarna de begrafenis zal plaatsvinden op ons kerkhof. Het correspondentieadres voor jullie condoleances is: Molenstraat 27, 6086 BP NEER. Mail: leenenhar@hotmail.com

 

Dinsdag 7 februari 2006. De statiefoto van de Jeugd Vorst 2006 Yoran Sarkol staat nu ook in de rubriek: "Vorsten 2006".

 

Dinsdag 7 februari 2006. Met foto 1225 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie een auto zien, die in de jaren 1943/44 over de Limburgse wegen liep. Ga eens naar die foto kijken, zonder eerst de tekst te lezen en let eens op, of je er iets aparts aan ziet?

 

Dinsdag 7 februari 2006. In "NAER" zal "Vastelaovenjdmaondjig ein BoeteZitting" gehouden worden. De adjudant van de Vorst heeft mij gevraagd, daar enige aandacht aan te schenken. Dat doe ik uiteraard met plezier. Onder de rubriek "Waerse Maondjig" op mijn startpage kunnen jullie rechtstreeks lezen, wat ze er zelf op hun site over schrijven.

 

Maandag 6 februari 2006. Zo om en om zeventig jaar geleden ben ik 14 maanden en 11 dagen opgenomen geweest, ver van huis, in het sanatorium "Heleomare" te Wijk aan Zee. Bij het zoeken naar een foto voor "Zomaar un foto" van vandaag, kwam ik bij een foto uit die niet lang nadat ik weer in "mien NAER truuk waas", op vakantie in Vaals is genomen. Met nummer 1224 laat ik ze ook aan jullie zien!

 

Zondag 5 februari 2006. Vandaag gaan we alweer verder met foto nummer 1223 van "Zomaar un foto". Met die foto geef ik weer eens aandacht aan één van de meest geportretteerde plekjes van Neer. Vandaag een foto van eigen hand uit 2002.

 

Zaterdag 4 februari 2006. Ik kan het niet laten om van die mooie winterse foto's te genieten, daarom vandaag nogmaals in "Zomaar un foto" met foto 1222 zo'n foto. 

 

Vrijdag 3 februari 2006.  Van de webmaster van Joekskapel "Geine Paniek" kreeg ik het verzoek een link te plaaten naar hun vernieuwde website. Aan dat verzoek heb ik voldaan en onder "Linken" staat hij. Voor diegenen onder jullie, die direct willen gaan kijken, klik hier:  www.geinepaniek.nl

 

Vrijdag 3 februari 2006. Foto 1221 van "Zomaar un foto" is een foto, die bijna op dezelfde plaats is genomen als die ik jullie gisteren liet zien. Op deze foto is het iets duidelijker waar het precies was. In totaal drie reacties en alle drie hadden ze de klok horen luiden en toch wisten ze net niet, waar de klepel hing. Kijk maar naar de oplossing.

 

Donderdag 2 februari 2006. Mist en vriezen samen, dat is geen lolletje maar kan ook zijn charme hebben. Dat laat An Sijben ons vandaag, met een foto die zij gisteren genomen heeft, zien! Ik vond ze zo mooi dat ik ze vandaag als foto nummer 1220 voor "Zomaar un foto" gebruikt heb. Wie van jullie weten, zonder te vragen, waar het is? Morgen maak ik het bekend.

 

Woensdag 1 februari 2006. Heb weer met dank aan Mart Boonen een prins met "NAERS blood" in de rij van prinsen kunnen toevoegen. Ga kijken onder "Vorsten 2006".

 

Woensdag 1 februari 2006. De nieuwe "NIEUWSBRIEF" van bakkerij Nijssen is er ook weer! U gaat hem toch ook even bekijken?

 

Woensdag 1 februari 2006. In Heythuysen is op 31 januari 2006 op 87 jarige leeftijd overleden, Dhr. Sjra Joosten de echtgenoot van onze oud dorpsgenote Mevrouw Catharina Delissen voor de ouderen onder ons beter bekend als Toke van Drese Lot. Aan haar, de kinderen en verdere familie: Onze Oprechte Deelneming. Op vrijdag 3-2-2006 is in de parochiekerk van Roggel om 10.30 uur een uitvaartdienst, aansluitend is een afscheidsdienst in Evers uitvaarthuis in Horn. Na die dienst wordt Sjra in besloten kring begeleid naar het crematorium in Baexem.

Het adres voor jullie condaleances is: Schans 9, 6088 ET ROGGEL.

 

Woensdag 1 februari 2006. Als ik zo af en toe de vragen die tot mij gericht worden hoor, heb ik het idee dat verschillende van de kijkers naar deze site nog niet weten, dat het nieuws van eerder (vanaf dat ik met die rubriek begonnen ben en dat is juni 2001) nog altijd in een aparte rubriek, genaamd "Nieuws van eerder" terug te halen is. Daaronder staan alle maanden vanaf juni 2001 apart vermeld en kan men alles nalezen.

 

Woensdag 1 februari 2006. Alweer het begin van een nieuwe maand. Bij "Zomaar un foto" van vandaag (de 1219-de) schreef ik, dat het allemaal zo ontzettend snel gaat als men ouder wordt. Dat is echt niet gelogen, want voor mijn gevoel is het pas heel even geleden dat ik 1-1-2006 heb geschreven en toch was dat een hele maand terug.

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.