Het nieuws van aug. 2005:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer".        Gebruik in het vervolg mijn nieuw adres www.pietvantoon.nl en verwijder het oude bij Uw favorieten! Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan. 

Woensdag 31 augustus 2005. Met foto 1072 van "Zomaar un foto" zijn wij weer aan de Maas. Het is een soort aanvulling op foto 1070. Jac Emonts stuurde ze in, Als iemand van jullie een of meerdere fouten in mijn toelichtingen zou aantreffen? Verbeteringen zijn altijd welkom!

Dinsdag 30 augustus 2005. Met foto 1071 van "Zomaar un foto" ben ik weer eens in de buurt van de Friedessemolen, maar dan op een geheel andere manier. Wie is er nog bang, dat iemand van de tegenwoordige brug langs/over de nieuwe stuw afvalt? Die moet eens kijken naar dit bruggetje!

Maandag 29 augustus 2005. Vanaf vandaag staat een geheel vernieuwde link op deze site naar "SMEETS" Handelsonderneming, gevestigd op het adres: Dries 27, 6086 AV NEER. Best een bezoek waard, zodat jullie zien dat wat dit bedrijf te bieden heeft. Te vinden op de startpage onder "SMEETS Handelsonderneming" en ook nog eens onder dezelfde naam onder de rubriek "Linken" Trouwens onder die rubriek "Linken" staan veel interessante links.

Maandag 29 augustus 2005. De uitvaartdienst voor onze oud collega caféhoudster An Luijten-Metsemakers (zie 27-8-05) heeft plaats in de parochiekerk van de Heilige St.Martinus te Neer op donderdag 1 september 2005 om 10.30 uur. Na deze H.Mis zullen wij haar begeleiden naar de begraafplaats op het Hammerveld. Het adres voor jullie condoleances is: Kempke 3, 6086 EN NEER.

Maandag 29 augustus 2005. Wat een pracht zondag was het gisteren. Beugelclub "Onder Ons" huldigde in restaurant "De Troost" tijdens een brunch, negen Jubilarissen die 25 jaar lid waren. Zeven waren er aanwezig, t.w.: Sjra Berben; Tonny Geraets; Jos Wiltschut; Roel Theelen; Erik Versteegen; Wim Mertens en Wil Boonen, afgemeld: Baer Janssen en ?. Van de jubilarissen zijn foto's gemaakt, waar er mij een van gezonden zou worden. Nu dat niet gebeurd is, heb ik er een genomen van mijn hand. Het is er een van de "Zwarte bocht" en die laat ik jullie met nummer 1070 van "Zomaar un foto" zien! 

Maandag 29 augustus 2005. Vanaf vandaag staat er voor verenigingen en natuurlijk ook voor particulieren een link op mijn startpage, die wijst naar Verhuurbedrijf "Smeets". Handelsonderneming "SMEETS" biedt voor alle gelegenheden WC-wagens naar maat aan. Bekijk het maar eens onder die link.

Zondag 28 augustus 2005. Tot ons groot genoegen kan ik jullie mededelen dat vanmiddag is geboren, ons zesde achterkleinkind en ze heet Luna. Zij is de dochter van Elvira van Dingenen en onze kleinzoon Bas Raemakers. Vanaf hier nogmaals een van Harte Proficiat. Zouden jullie ook willen feliciteren, het adres is: Schuttersdreef 21, 6093 JC Heythuysen.

Zondag 28 augustus 2005. De renovatie van de Bergerstraat is begonnen. Af en toe zal er een foto van geplaatst worden. Nadat jullie een kunstwerk in de touwen hebben zien hangen, nu met foto 1069 van "Zomaar un foto" een zicht op de kruising met het Eiland.

Zaterdag 27 augustus 2005. Op 64-jarige leeftijd is onze dorpsgenote Mevrouw An Luijten-Metsemakers, voor ons beter bekend als An vanne Klômp, gisteren overleden. Aan haar moeder, kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Nader bericht volgt nog.

Zaterdag 27 augustus 2005. Binnenkort komt een prachtig boek uit. Het komt te heten "Van Heur - Van Horne". Er is op in te schrijven. Alle gegevens over het boek en ook hoe te bestellen, vinden jullie op de startpage van deze site onder "Van Heur-Van Horne". Ik hoop dat velen van jullie dit prachtige boek bestellen.

Zaterdag 27 augustus 2005. Foto nummer 1068 van "Zomaar un foto" heb ik gistermorgen op de Heldenseweg genomen. Daarmee laat ik jullie de plek en de situatie zien, van de brand die daar woedde.

Vrijdag 26 augustus 2005. In Heythuysen is op 24 augustus 2005 op 88-jarige leeftijd overleden, onze oud dorpsgenote Maria Wulms-Vestjens, voor de meeste van ons beter bekend als Miet van Berte-Sef. Zij is de weduwe van Bert Wulms. De plechtige uitvaartdienst heeft plaats op maandag 29-8-2005 in de parochiekerk van Heythuysen waarna de begrafenis zal plaats hebben op het kerkhof aldaar. Aan haar kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor jullie condolances is: Arenbos 10, 6093 ND Heythuysen.

Vrijdag 26 augustus 2005. De afscheidsdienst, gevolgd door de crematie van onze oud-dorpsgenoot Baer Cox zal op dinsdag 30-8-2005 om 12.00 uur plaats vinden in het crematorium te Baexem. Aan alle betrokkenen Onze Oprechte Deelneming. Het condoleanceadres is: Berikstraat 11/a, 6082 AM Buggenum.

Vrijdag 26 augustus 2005. Terugkomend op de brand in de Klein-Steeg, kan ik mededelen dat het een oud kippenhok was, dat een prooi van de vlammen is geworden. Gelukkig dat het tijdig ontdekt is en de brand zich niet heeft kunnen uitbreiden, zeker met een tankstation er pal tegenover liggend.

Vrijdag 26 augustus 2005. Foto 1067 van "Zomaar un foto" die ik jullie vandaag laat zien, is indertijd vanaf een van die hoge gebouwen aan de veerman genomen. Weer eens een foto om goed te bekijken en zeker voor de nazaten van "Klerkenhof" daar op Rijkel, een foto om op te slaan.

Donderdag 25 augustus 2005. Nog laat het bericht binnengekregen, dat op de Heldenseweg (de vroegere Klein-Steeg) het oude huis van Handrie Kuijpers in brand zou staan. Het huis was niet meer als woning in gebruik. Morgen meer hier over.

Donderdag 25 augustus 2005. Gisteren 24-8-2005 is op 52-jarige leeftijd overleden, onze oud-dorpsgenoot Baer Cox. Verdere gegevens volgen nog. 

Donderdag 25 augustus 2005. Afgelopen zondag had ik ook al een paar foto's op de Bergerstraat genomen, maar dat vond ik nog niet de moeite waard om jullie te laten zien. Nu ze echter weer het paard met de voerman gingen verplaatsen en William zo attent was geweest, dacht ik: laat het nu maar eens met foto 1066 van "Zomaar un foto" aan de bezoekers van deze site zien. 

Woensdag 24 augustus 2005. Afgelopen maandag heb ik jullie beloofd om op die Open dag van W.S.V.Hanssum nog eens terug te komen. Er waren mij foto's beloofd. Nu zag ik, dat op hun eigen site die foto's staan. Dat is zeker zo goed, daar horen ze in eerste instantie zeker thuis. Ga ze daarom maar eens vlug bekijken via de link op deze site onder "Linken". Dat is "W.S.V.Hanssum".

Woensdag 24 augustus 2005. Geboren op 23 augustus 2005: Dries, zoon van Peter en Denny Heijnen-van Rens. Aan de gelukkige ouders en hun familie onze Hartelijke Gelukwensen. Voor jullie felicitaties is het adres: Napoleonsweg 57, 6086 AC Neer.

Woensdag 24 augustus 2005. Met fotonummer 1065 van "Zomaar un foto" laat ik jullie het vervolg op foto 1059 zien. Voor iemand die spullen over de oorlog 1940-'45 verzamelt, zijn die vier foto's over ons Koningshuis uit de tijd in Canada, toch wel belangrijk om ergens op te slaan. Twee komen er nog!

Dinsdag 23 augustus 2005. Wat een geluk, dat er meedenkende kijkers naar deze site zijn. Gisteren was het Marga Segers die mij een foto zond van de jubilerende Meester Scheepers met zijn echtgenote Mary. Die foto laat ik jullie met foto 1064 van "Zomaar un foto" met plezier zien!

Maandag 22 augustus 2005. Via de link op mijn startpage "Linken" kunnen jullie op de site 'Dorpsoverleg Egchel' komen. Voor die het niet weten, daar staan de uitslagen en foto's op, van het schuttersfeest dat gisteren in Panningen-Egchel is georganiseerd. Ga er naar kijken!

Maandag 22 augustus 2005. Vanmorgen een verzoek tot plaatsing van een verjaardag binnen gekregen. Die graag weet wie de gelukkige is? Ga kijken op de startpage op deze site onder "Jarig". Zijn er nog oude vriendinnen van haar?

Maandag 22 augustus 2005. Wat een drukte was het gisterenmiddag tijdens die open dag van "W.S.V. Hanssum" aan de Maas. Met foto 1063 van "Zomaar un foto" geef ik er enige aandacht aan. In de loop van de week hoop ik jullie er meer van te kunnen laten zien. Op hun eigen site zullen ze er ook wel uitgebreid op terug komen. Via "Linken" op mijn startpage is hun site onder "W.S.V. Hanssum" te vinden.

Zondag 21 augustus 2005. Vandaag met foto 1062 van "Zomaar un foto" een vervolgfoto op die van gisteren. Als men zo eens rondwandelt en je ziet dan naast elkaar twee grote herenhuizen te koop staan, dan doet dat iets van binnen. dan moet ik met weemoed aan de tijd van vroeger denken, daar kan ik niks aan doen!

Zaterdag 20 augustus 2005. Met foto 1061 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie de vervolgfoto op die van gisteren zien, met ook nog een klein verhaaltje over het winters plezier van vroeger.

Vrijdag 19 augustus 2005. Er zijn berichten binnen gekomen over het WK Reddend zwemmen. Ga ze zien, ze staan op mijn startpage onder "WK redden". Het zal best een felicitatie waard zijn!

Vrijdag 19 augustus 2005. Vandaag zijn hier in "Naer" in de echt verbonden: Mariëlle Janssen en Roy Vervoort, eerst in het 't Raodhoes voor de wet en daarna kerkelijk in de St.Martinuskerk. Mariëlle is een dochter van Har van Handrie van Kupers-Driekske en van Toos van Moone. Aan het bruidspaar en hun familie onze hartelijke gelukwensen. Jullie zijn van harte welkom op de receptie vanaf 19.00 uur in de feesttent bij Grubbenvorsterweg 62 te Sevenum.

Vrijdag 19 augustus 2005. Met foto 1060 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie weer eens een doorkijkje hier in Neer zien. Of het mooi is: de beoordeling laat ik aan jullie over.

Donderdag 18 augustus 2005. Ben een beetje nieuwsgierig naar eventuele reacties op de foto die ik vandaag als nummer 1059 van "Zomaar un foto" plaats. Van die serie staan er vier in mijn archief, moeten die drie ook nog een keer geplaatst worden?

Woensdag 17 augustus 2005. Van Hannie Bongers-van Dijk (een oud Naerse) het verzoek binnen gekregen om op mijn site een link te plaatsen naar haar site. Dat heb ik met plezier gedaan. Ga naar mijn rubriek "Linken", daar zullen jullie 'Kennel van Hannie' aantreffen. Daar laat zij jullie foto's zien van hun honden en ook van een nest Bearded collie's. Best de moeite waard om even te gaan kijken!

Woensdag 17 augustus 2005. In Heel is op 16 augustus 2005 op 81-jarige leeftijd overleden Dhr. Lei Göppel vader en schoonvader van onze dorpsgenoten Peter en Ingrid Göppel-Louw van Napoleonsweg 11. De plechtige uitvaartdienst zal op vrijdag 19-8-2005 om 12.00 uur plaats hebben in de parochiekerk van Heel, waarna de crematie zal plaats vinden in het crematorium te Baexem. Aan Peter, Ingrid en familie Onze Oprechte Deelneming. Het adres voor condoleances is: Gouverneur Houbenstraat 7, 6097 BN Heel.

Woensdag 17 augustus 2005. Vandaag weer eens een mooie foto, zo van omstreeks 1944, voor nummer 1058 van "Zomaar un foto"

Dinsdag 16 augustus 2005. Vandaag heb ik onder "Familiefoto's" twee nieuwe recente foto's kunnen plaatsen van onze kleinzoons Heikki en Toine Hobus met hun meisjes.

Dinsdag 16 augustus 2005. Geboren op 14 augustus 2005: Merijn, zoon van Marianne en Bart Demuelenaere-Janssen. Aan de gelukkige ouders onze Hartelijke Gelukwensen. Voor jullie felicitaties is het adres: Dries 31, 6086 AV Neer.

Dinsdag 16 augustus 2005. Met foto 1057 van "Zomaar un foto" kom ik nog even terug op die prachtige openlucht H.Mis van zaterdag aan de Wittekapel. Op deze foto is een klein gedeelte van de vele bezoekers aan deze dienst te zien.

Maandag 15 augustus 2005. Van de organisatie van het K.V.W. is mij gevraagd om voor een paar dagen een link te plaatsen naar hun fotosite. Op mijn startpage vinden jullie onder "K.V.W." 161 foto's. Als er interesse is, om ze over te nemen, wacht dan niet te lang. Doe het liefst direct!

Maandag 15 augustus 2005. Geboren op 12 augustus 2005 Niels, zoon van Marc van Kessel en Ellen Colbers. Aan alle betrokkenen onze Hartelijke Gelukwensen. Willen jullie ze ook feliciteren, het adres is: Leudalweg 18, 6086 AT Neer.

Maandag 15 augustus 2005. Het K.V.W. dat afgelopen week heeft plaats gevonden, heeft vrijdag een waardig besluit gekregen. Met foto 1056 van "Zomaar un foto" die mij door een van de organisatoren werd gezonden, laat ik jullie dat zien! 

Zondag 14 augustus 2005. De meeste onder ons zullen het wel weten: de openlucht H.Mis aan de Wittekapel is gisterenavond buitengewoon goed geslaagd. Zo rond de 600 gelovigen waren aanwezig. Dat bewijst toch weer, dat ons geloof nog altijd volop bloeit. Velen hadden een "kroetwis" bij zich om te laten zegenen. Na de H.Mis werden de kleintjes getrakteerd op een heerlijke versnapering. Dat vond ik een goede geste.

Zondag 14 augustus 2005. Met foto 1055 van "Zomaar un foto" kom ik via An Sijben met een prachtige natuurfoto, genomen hier in "Naer" en maar een klein stukje van de bewoonde wereld af! Zo iets moois moet men zien en dan ook nog vastleggen. An zag het!

Zaterdag 13 augustus 2005. Vandaag met foto 1054 van "Zomaar un foto" laat ik jullie een doorkijkje hier in "NAER" zien. Behoorlijk dicht bij elkaar kon ik er verschillende knippen, dus er is nog iets in petto!

Vrijdag 12 augustus 2005. Nog een nagekomen geboortebericht. Op 30 juli 2005 is geboren Bo Patrick, zoon van Maud Jacobs en Patrick van Asch. Maud is een oud dorpsgenote en dochter van de gelukkige grootouders Hans en Els Jacobs-Houben. Aan alle betrokkenen: onze Hartelijke Gelukwensen. Wilt U ook feliciteren, het adres is: Peperbos 3, 4841 GL Prinsenbeek. Tel.06.20893767.

Vrijdag 12 augustus 2005. In de maand juli zijn twee kindjes geboren, die mij nu pas zijn doorgegeven. Om toch zo volledig mogelijk te zijn, zal ik ze hier nu plaatsen. Op 10 juli 2005 is geboren: Mette, dochter van André en Nelly Joore-Winkelmolen. Nelly is een dochter van Har van Harrie van Fuus-Driek. Het adres om alsnog te feliciteren is: Kappert 13, 6086 PA Neer. Het andere kindje is geboren op 21 juli 2005 en heet Mijke, zij is een dochter van Sjoerd en Angela Boonen-Graat. Sjoerd is weer een zoon van twee oud Neerenaren, Namelijk van Mart van Piet van Tinuske en van Marian van Sjra van Giel (Geraedts). Hier is het adres voor jullie felicitaties: Papenvoortsedijk 2, 5449 AA Rijkevoort-De Walsert. Ook van mij alsnog voor alle betrokkenen: een van Harte Proficiat!

Vrijdag 12 augustus 2005. Joep van de Bool stuurde mij een recente oogstfoto om te plaatsen in de rubriek "Zomaar un foto". Ze wordt vandaag als foto 1053 geplaatst. Hij had er nog een leuk idee bij. Wie zou daar aan mee willen werken?

Donderdag 11 augustus 2005. 't Prónkstök van Naer organiseert op zaterdag 3-9-2005 (Kermiszaterdag) een toertocht voor bromfietsen van 'n 80 km lang. Inschrijven van 9.30 tot 10.30 in het clublokaal "'t Raodhoes" op het Kerkplein. Het inschrijfgeld bedraagt 4,50 euro p.p. (is inclusief oldtimer ontbijt). Meer inlichtingen via telefoon 0475-592578 en 0475-592979.

Donderdag 11 augustus 2005. Met trots in het hart laat ik jullie met foto nummer 1052 van "Zomaar u foto" een recente foto van het dorp zien op een rustige woensdagavond.

Woensdag 10 augustus 2005. Met foto nummer 1051 van "Zomaar un foto" van vandaag, ging ik gisteren nog eens terug naar mijn kinderjaren. Daar kunnen jullie nog eens overduidelijk zien, waarom deze rubriek 'zomaar un foto' heet!

Dinsdag 9 augustus 2005. Onder de rubriek "Jarig" staat alweer een nieuwe 80-jarige. Ga maar snel kijken en zoals altijd: een kaartje is nooit weg!

Dinsdag 9 augustus 2005. Foto 1050 van "Zomaar un foto" van vandaag is weer iets uit de oude doos. Echt een foto om even bij stil te staan en te overdenken, hoe snel alles gaat, vooral de tijd!

Maandag 8 augustus 2005. Vanmiddag is dat 50-jarig huwelijksfeest van mijn broer en schoonzus. Kijk daarvoor onder de rubriek "50 jaar samen" en het is nog niet te laat om even een mailtje te sturen.

Maandag 8 augustus 2005. Foto 1049 van "Zomaar un foto" die ik vandaag plaats, is er nog weer eens een uit de oude doos. Aan jullie de beoordeling!

Zondag 7 augustus 2005. Ben nu zover dat ik de namen bij foto 1048 kan gaan zetten. Zo ziet men, wat er met samenwerken bereikt kan worden. Ga maar eens zien.

Zondag 7 augustus 2005. Met medewerking van Lei Berben kan ik jullie met foto nummer 1048 van "Zomaar un foto" een prachtige groepsfoto laten zien. Wie van de bezoekers aan mijn site zou alle personen, die er op staan, kennen?

Zaterdag 6 augustus 2005. Op die retraitefoto van vandaag kreeg ik een mooi verhaaltje toegezonden, met ook nog een goede uitleg voor velen van jullie. Hieronder laat ik het verhaal volgen:

Piet ik dacht dat deze foto uit 1956 stamt, we moesten toentertijd, van wegen ons katholiek geloof, voordat we in militaire dienst moesten en dus in een vreemde verdorven wereld terecht kwamen nog eens extra onderricht krijgen zodat we niet op het verkeerde pad geraakte.

Wij vertrokken in Neer met een select gezelschap o.a. Wim Metsemakers [van Handrie oet 't Vuertje], Sjaak Naus [van Nause-Kuub] Wieke van Luiten [Graadje] [de rest weet ik niet meer].
Wij gingen zowat alle café's van Neer tot Venlo af met het gevolg dat we te laat binnen kwamen en niks meer te eten kregen, in lichtelijk beschonken toestand werden wij naar onze kamers gebracht.
Ik kwam met Sjaak Naus op een kamer te liggen. Sjaak moest op een z,g, kermisbed slapen en omdat hij zo ontiegelijk snurkte sleepte ik hem de gang op waar hij 's morgens om 7 uur gewekt werd door een broeder met de woorden geloof zij Jezus Christus, waarbij Sjaak spontaan moest overgeven en gedurende de hele retraite geen goed meer kon doen en scherp in de gaten werd gehouden.
Bij het bekijken van de foto moest ik terug denken aan bovenstaande anekdote.
P.S. Ik herken verder nog Martien Kuypers, Loet Boonen, Frens van Rijt, Jan Puts, Drees Theelen en Thei Theelen [van Sjaen].
Dank voor de aandacht, Grad Custers.

Zaterdag 6 augustus 2005. Vandaag bereikte mij het bericht, dat een van onze dorpsgenoten met haar team een geweldige prestatie heeft geleverd. Het is de moeite waard om even te gaan kijken op de startpage onder "Goud in Neer". Vanaf hier wens ik haar van Harte Proficiat! Marjolein, jij geeft het wel door aan je teamleden. Willen jullie een kaartje sturen, het adres is:  Marjolein Peulen, Hanssum 40a , 6086 BV NEER.

Zaterdag 6 augustus 2005. Wie zal zich nog herkennen op de foto die ik vandaag plaats als nummer 1047 van "Zomaar un foto"? 

Vrijdag 5 augustus 2005. Het schijnt dat het nog niet algemeen bekend is, dat op deze site ook een rubriek "Geboren" staat. Als er kindjes geboren zijn en er wordt mij een foto met de gegevens gestuurd (afgeven kan en mag ook), dan plaats ik dat met genoegen onder "Geboren". Vandaag staat er zelfs dat kindje uit Zweden op, waarvan het gewone bericht hieronder staat. 

Vrijdag 5 augustus 2005. Op 2 augustus is in Zweden geboren: Oliver, zoon van Jeroen en Ollie Ehlen-Frenssen. Voor jullie duidelijkheid, Jeroen is een zoon van Jopie, een dochter van Joep Luijten (Joep van Shoe-Kaop). Aan alle betrokkenen onze hartelijke gelukwensen. Jammer! Het volledig adres is mij niet medegedeeld.

Vrijdag 5 augustus 2005. Gisteren had ik zeker verwacht enkele reacties op die mooie foto van eergisteren te krijgen. Maar nee! Tot nog toe geen een. Daarom heb ik vandaag bij die foto de gegevens geplaatst, die Mat mij in eerste instantie al gegeven had. Trouwens, vie heeft nog aanvullingen? De foto van "Zomaar un foto" van vandaag, 1046, is weer eens een natuurfoto. Echt de moeite waard om te bekijken. 

Donderdag 4 augustus 2005. Vanmorgen om 11.30 uur is geboren: Gijs een zoon van Eugéne en Lucie Theelen-Kuijpers, voor de meeste van ons beter bekend als Eutje van Ben van Sjaen en Lucie van Leuve. Wij wensen de gelukkige ouders, broertje en familie van Harte Proficiat. Willen jullie ze ook feliciteren, het adres is: Sloes 6, 6086 PN NEER.

Donderdag 4 augustus 2005. Ben vanmorgen wel laat met het omzetten van "Zomaar un foto" nummer 1045, maar daarvoor krijgen jullie ook een pracht van een foto te zien. Ga maar eens gouw kijken!

Woensdag 3 augustus 2005. Vandaag uit de krant. In het verpleeghuis "Martinushof" te Tegelen is op 1 augustus 2005 op 87-jarige leeftijd overleden, Mevrouw Gon Poels-Basten, de moeder van onze dorpsgenoten Wim en Miep Poels-Keltjens. De uitvaartdienst zal worden gehouden op vrijdag 5-8-2005 om 13.30 uur in de St.Andreaskerk te Velden, waarna de crematie zal plaatsvinden in het crematorium op de Grote Blerickse Bergerweg te Venlo-Blerick. Aan al haar kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. Het condoleanceadres is: G.Poels, Hasselderheidelaan 30/a, 5941 VELDEN.

Woensdag 3 augustus 2005. In de hoop dat ik er veel nakomelingen een plezier mee kan doen, laat ik aan jullie met "Zomaar un foto" nummer 1044 een foto zien van een bruidspaar uit 1876. Die foto is dus bijna 130 jaar geleden genomen. Daniël bedankt, want door jou kan ik deze foto nu laten zien.

Dinsdag 2 augustus 2005. Mensen! Mensen! Vrienden, vriendinnen, bezoekers aan deze site. Wat hebben jullie mij met mijn 77-ste verjaardag bedolven onder de felicitaties. In de hoop dat jullie het mij zult kunnen vergeven, dat ik niet iedereen persoonlijk terug schrijf, bedank ik jullie vanaf hier! Denk maar; hij zal het wel goed menen! 

Dinsdag 2 augustus 2005. Uit de krant van vanmorgen: geboren op 31 juli 2005 Chanoe, dochter van Mark en Miranda Nijnens-Delissen. Wij wensen de gelukkige ouders, zusje en familie van Harte Proficiat. Het adres voor jullie felicitaties is: Ulensvaaren 20, 6086 GA NEER.

Dinsdag 2 augustus 2005. Foto 1043 van "Zomaar un foto" laat jullie een stukje Kruisstraat van nog niet zo lang geleden zien. Daar kan men weer eens op zien, dat in betrekkelijk korte tijd veel kan veranderen.

Dinsdag 2 augustus 2005. Gisteren 1-8-2005 is in Neer geboren Lyanne Rijs, dochter van Wiljon en Petra Rijs-de Bock. Wij wensen de gelukkige ouders, broertje en familie van Harte Proficiat. Zouden jullie ook even willen feliciteren, een kaartje is nooit weg, het adres is: Bongert 8, 6086 NX Neer.

Maandag 1 augustus 2005. Vanavond laat kreeg ik nog een bericht door, dat er op 3 augustus 2005 een 80-jarige in "Naer" is. Ga kijken onder "Jarig" en als het kan, stuur hem een kaartje.

Maandag 1 augustus 2005. Op de eerste dag van deze maand begin ik met foto nummer 1042 in de rubriek "Zomaar un foto" met een (tenminste zo denk ik er over) een prachtige, zo uit het leven gegrepen, foto. Meningen verschillen, maar ik vind, dat de tijd van toen er vanaf straald.

Maandag 1 augustus 2005. Als het U soms nog niet bekend zou zijn, dat als men het nieuws van eerder wil lezen, dat is te vinden onder "Nieuws van eerder". Daar kunt U kiezen uit al de eerdere maanden, dat ik met deze rubriek bezig ben.

of per telefoon 0475-591317, kan ook met 06 25 434373 of 06 30 806452. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.