Het nieuws van april 2007:

Wat is er allemaal in NEER te doen? Zie daarvoor de rubriek "Agenda Neer". Gebruik het adres www.pietvantoon.nl en verwijder eventueel het oude!   Deze rubriek leest van onderen naar boven, dus het laatste bericht staat bovenaan.

 

Maandag 30 april 2007. Koninginnedag. Onderstaand bericht kwam vanavond laat nog binnen van de moeder van Anneloes Peulen: 

Ik kreeg net een telefoontje van Anneloes uit Tenerife dat ze Europees kampioen is geworden op het onderdeel : 90 m beach-sprint.

De rest v.d. uitslagen van vandaag weet ik nog niet, maar dit wilde ik toch al graag even melden.

Anneloes ik weet zeker, dat ik voor bijna al de bezoekers van deze site spreek als ik zeg: goed zo meisje en een van harte PROFICIAT!

 

Maandag 30 april 2007. Koninginnedag. Marjolein Peulen, de moeder van Anneloes heeft de eerste berichten van het EK - reddend zwemmen doorgegeven. Die staan in de rubriek "Allerlei". Best de moeite waard om te gaan lezen. Anneloes? Nu al vast een van harte proficiat!

 

Maandag 30 april 2007. Koninginnedag. Denken jullie aan de kinderspelen, die vanmorgen door het K.V.W. worden georganiseerd?

 

Maandag 30 april 2007. Koninginnedag. De Oude Schutten hebben gisteren, Koning geschoten. Toen ze 's avonds terug kwamen naar de poort (het clublokaal) was ik in de gelegenheid enkele foto's te nemen. Met foto 1667 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik ze jullie zien.

 

Zondag 29 april 2007. Mensen, mensen, wat hebben jullie mij een hoop felicitaties toegestuurd. Alvast met dit bericht: mijn en ook An haar hartelijke dank. Ik zal mijn best doen, om jullie allemaal persoonlijk te bedanken, weet echter niet of dat lukt: het zijn er zoveel!

 

Zondag 29 april 2007. Zoals ondertussen wel bekend zal zijn, ben ik een tijdje geleden met twee nieuwe rubrieken begonnen, t.w. "Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde". Vanaf deze week, komt daar iedere maandag een foto bij en verdwijnt er een naar de bewaarplaats van mij. Omdat ik nu nog even tijd had, heb ik de nieuwe foto's nu al geplaatst. Iedereen mag inzenden. Gebruik ik de volgende week Uw foto?

 

Zondag 29 april 2007. Er waren uitzonderlijk veel reacties op/over de schildpadden. Een van die reacties laat ik hier volgen, omdat Wim precies zegt, hoe het gaat. Die meer over de beestjes wil weten, zoek eens onder google.  

Bonjour Piet,

Mensen kopen in 'n dierenwinkel schildpadden,......zonder er verder bij na te denken... Na enige tijd groeien die dieren uit hun voegen ..... en zijn thuis niet meer gewenst... Ze worden gedumpt in vijvers, rivieren, etc,.... in dit geval de Neerbeek. Daar houden ze zich in leven met o.a. waterdieren (kevers, salamanders, kadavers, afval, waterplanten, enz.) Ook zijn ze dol op voer en aas van hengelaars!!! Ze overleven zachte winters; zeker geen strenge, want het zijn subtropische dieren... Oppassen bij het vastpakken van deze dieren; het zijn stevige bijters!!

Groetjes, Wim van meister van Ratingen.

 

Zondag 29 april 2007. Ons Oprecht Meeleven gaat uit naar de ouders en familie van DŤny, dochter van Peter Hebben en Helga Winkelmolen, die ze zo vroeg na de geboorte op 24 april 2007 weer hebben moeten missen. DŤny rust zacht. 

Voor jullie duidelijkheid: Helga is een oud Neerse, dochter van Ton en Louisa Winkelmolen-Drissen.

 

Zondag 29 april 2007. Bent U een vogel kwijt? Kijk dan eens onder "Vreemde vogel" op de startpage. Ook als geen vogel zoek is, mag U daar kijken. Je zou maar zo'n mooie vogel in je tuin hebben lopen!

 

Zondag 29 april 2007. Met foto 1566 van "Zomaar un foto" van vandaag, ga ik weer over naar de dingen van de dag, onderscheiden of niet onderscheiden, het leven gaat door. Ga maar eens kijken, wat op deze foto lieve beestjes staan/zitten of is het liggen?

 

Zaterdag 28 april 2007. Binnenkort is er vanuit Neer een voettocht naar de Roermondse Kapel in 't Zand. In de rubriek "Allerlei" staat een volledige uitleg, over hoe u daar aan kunt meedoen.

 

Zaterdag 28 april 2007. Foto 1565 van "Zomaar un foto" van vandaag, heb ik bij uitzondering eens aan mij zelf gewijd. Het zijn twee foto's, die Harrie Geraets gistermorgen maakte van mij en An, tijdens de huldiging. Ik hoop dat jullie het kunnen waarderen, dat ik daar zelf eens aandacht aan schenk. Op het moment dat ik dit schrijf, kan ik het nog niet goed bevatten, dat dit werk dat ik doe voor velen van jullie zo belangrijk is? Hopelijk kan ik er nog een hele poos mee doorgaan. 

 

Vrijdag 27 april 2007. Wat een grote verrassing was dat, toen Burgemeester Zuidgeest mij liet weten, dat ik ťťn van die negen uitverkorenen in de gemeente Leudal was, die van Hare Majesteit de Koningin een onderscheiding zou ontvangen. Vanmorgen vond de uitreiking door Burgemeester Zuidgeest plaats in "De Zaal" te Heythuysen. Een geweldige ervaring!

 

Vrijdag 27 april 2007. Bij KN-Light zal nog meer licht gaan schijnen, er is namelijk een groot lichtpunt bij gekomen. Geboren op 23-4-2007: Noud, zoon van Edith en Rob Keunen-Naus. Aan de gelukkige ouders en familie: een van Harte PROFICIAT! Het adres voor jullie felicitaties is: Napoleonsweg 118, 6086 AJ NEER. (KN-Light)

 

Vrijdag 27 april 2007. Hoeveel plezier de groepen tijdens de kroegentocht j.l. zaterdag hebben gehad, kan ik jullie vandaag pas laten zien met foto nummer 1664 van "Zomaar un foto".

 

Donderdag 26 april 2007. Sinds enkele weken beschikt de muziekschool over een eigen website, te vinden onder: www.toontjehoger.nl

In de rubriek "Linken" heb ik daar ook een link naar gemaakt. Die is daar te vinden onder "Muziekschool Toontje Hoger". 

Op de startpage staat voor een paar dagen een wervingstekst voor een op te richten "Big Band". Die wervingstekst staat ook op hun website.

 

Donderdag 26 april 2007. Met foto 1663 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie de foto zien, die ik de vorige week zondag heb kunnen maken van de reŁnie van de familie Hautus-Janssen. 

Michael, zoon van Paul en Trui Hautus-Janssen, samen met zijn vrouwtje vonden het te gek, dat "NAER" het geboortedorp van zijn ouders, zo'n prachtig mooi dorp was. Ik kon niet meer, dan ze gelijk geven!

 

Woensdag 25 april 2007. Onze Voetbalclub RKSVN had in de persoon van Dhr. William van Herpen een verzoek, waar ik met groot genoegen aan voldoe. Met foto 1662 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie de "Pupil van de week" zien. Herman, dat heb je hem er goed vanaf gebracht! PROFICIAT.

 

Dinsdag 24 april 2007. Het comitť K.V.W. heeft mij verzocht, het onderstaande bericht aan jullie door te geven en tevens het programma te plaatsen. Dat programma zal tot en met Koninginnedag in de rubriek "Koninginnedag" staan.

Ook dit jaar zal Kindervakantiewerk weer een activiteit organiseren op Koninginnedag. Aansluitend aan de optocht van versierde fietsen zal op en rond het Mierennest allereerst het Naers Kampioensjap Sjtoepkriete worden gehouden. Daarna gaan we verder met het groot Koninginnespel; een zeskamp waarbij de kinderen in groepjes, zes verschillende spellen spelen.

Dinsdag 24 april 2007. Fanfare "De Eendracht" had op de Algemene vergadering voor vier van hun leden een geweldige verrassing in petto. Met foto 1661 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie daar iets van zien. Mannen: PROFICIAT!

 

Maandag 23 april 2007. Vanavond presenteren de werkgroepen van heemkundevereniging "Oos Naer" zich aan jullie. Om 20.00 uur begint in het gemeenschapshuis aan de Hoogstraat een bijeenkomst. Daarvoor is iedereen van harte uitgenodigd. Er is geen entree. De werkgroepen zullen daar laten zien, waaruit hun werkzaamheden zo al bestaan. Hopelijk bent U er ook!

 

Maandag 23 april 2007. Het fiets- en voetveer in de Maas hier bij ons in Neer vaart weer over. Als de laatste tijd nog iets goeds gebeurd is, dan is het dit toch wel. De vorige week zag ik veel passanten vergeefs daar staan. Met "Zomaar un foto" nummer 1660 van vandaag schenk ik daar enige aandacht aan en kunnen jullie zien, dat er weer zeer veel gebruik van werd gemaakt.

 

Zondag 22 april 2007. Bij de twee rubrieken: "Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde" is de vierde foto geplaatst. Als jullie naar die foto's gaan kijken, denk er dan aan, dat de laatste onderaan staat. Zo gauw als het er vijf zijn, blijft het daar op staan en gaat de bovenste iedere keer naar de "Bewaarplaats" en zodoende blijven er dan steeds vijf staan. Hopelijk blijven jullie inzenden, dan kan ik er een hele tijd mee doorgaan.

 

Zondag 22 april 2007. Zoals ik aan verschillende zangers van de vier mannenkoren, die gisteren in Schin op Geul zo'n fantastisch mooi concert hebben gegeven, heb beloofd staat nu op deze site van elk koor ťťn foto. Ze staan op de startpage onder "Schin op Geul". Ga ze zien en zegt het voort! 

 

Zondag 22 april 2007. Gistermiddag is op de respectabele leeftijd van 89 jaren overleden. onze dorpsgenote Mevrouw Elly Luijten-Janssen weduwe van Dhr. Joep Luijten, voor velen beter bekend als Elly van Joep van Sjoe Kaop. Aan haar kinderen en familie Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst is op donderdag 26-4-2007 om 10.30 uur in onze parochiekerk, waarna de begrafenis plaats vindt op ons kerkhof.

Het adres voor condoleances is: Engelmanstraat 24, 6086BC NEER. 

 

Zondag 22 april 2007. Met foto nummer 1659 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie meegenieten van hoe een pimpelmees de lente voelt. De meeste van ons krijgen, om deze tijd, toch ook nog een klein beetje van die bekende kriebels? 

 

Zaterdag 21 april 2007. Met "Zomaar un foto" nummer 1658 van vandaag, kan ik jullie weer een prachtig oudje laten zien. Best de moeite waard!

 

Vrijdag 20 april 2007. Die gisteren het artikel over onze oud Neerenaar Dhr. Wiel Geraedts s.s.t.t. in de editie Heuvelland van de Limburger niet heeft gevonden, kan het nog altijd (ik denk zo een dag of vier) lezen, door op de hierna volgende link te klikken:  "Limburger"

 

Vrijdag 20 april 2007. Met foto 1657 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie de locatie van de twee Jeu de Boules banen zien, die Neer nu rijk is. Een mooi plekje, midden in het dorp!

 

Donderdag 19 april 2007. Op de startpage van deze site staat vanaf vandaag een link naar "Alternatief Neers Schuttersfeest" A.N.S.

Op die site kunnen jullie al het nieuws over dat geweldig schutterstreffen volgen. Houdt 16 juni 2007 vrij, want daar moet U bij zijn!

 

Donderdag 19 april 2007. Onze dorpsgenote Anneloes Peulen, die al verschillende jaren op een fantastische manier meedraait bij wedstrijden in reddend zwemmen, is weer afgereisd voor deelname aan het Europees Kampioenschap. Met foto 1656 van "Zomaar un foto" van vandaag heb ik daar aandacht aan besteed. Anneloes: SUCCES! 

 

Woensdag 18 april 2007. Op 16 april 2007 is in Haelen op 28 jarige leeftijd overleden: Jelle Spee. Jelle is een zoon van onze oud dorpsgenote Joke Spee-Janssen (Joke van Sanders TeuŽn van de Kruisstraat). Wij wensen Joke, haar man Sjaak, zijn vriendin Vera, verwanten, vrienden en alle betrokkenen veel sterkte toe, in deze zeker zo moeilijke tijd. De plechtige uitvaartdienst heeft plaats op zaterdag 21-4-2007 om 10.30 uur in de parochiekerk van Haelen, waarna om 12.30 uur de afscheidsdienst volgt in de aula van crematorium "Midden Limburg" te Baexem.

Het adres voor jullie condoleances is: Wilhelminastr. 7, 6081GA HAELEN.

 

Woensdag 18 april 2007. Vandaag in "Zomaar un foto" met de 1655-ste weer een mooi oudje. Ga maar eens kijken of er iets over te vertellen valt? 

 

Dinsdag 17 april 2007. Hebt U dat ook wel eens? Ik heb dat soms, dat ik graag zou weten van wie een bepaald telefoonnummer is? Bijvoorbeeld in een advertentie of een bericht? Op de startpage van deze site staat vanaf nu een link (Van wie is dit telefoonnummer?) naar een site, waar men daar heel gemakkelijk achter kan komen.

 

Dinsdag 17 april 2007. Zaterdag 15 april 2007 is op 84 jarige leeftijd in Adelaide, Australia overleden onze oud dorpsgenoot Harrie Verstappen, "Harrie vanne Vriet" (Vrijthof). Hij was de echtgenoot van Mevrouw Coba Verstappen-van den Berg. Aan Coba, de kinderen en hun familie:

Onze Oprechte Deelneming.

Verdere gegevens ontbreken op dit moment nog. Condoleances kunnen jullie doorgeven via de mail van zijn nichtje Gertrud Venner-Verstappen: gvenner@tiscali.nl 

 

Dinsdag 17 april 2007. In Roggel is op 81 jarige leeftijd overleden, Mevrouw Drika Poels-Coenen (Drika van Fiekus) echtgenote van Harry Poels en schoonmoeder van onze oud dorpsgenote Marjo Poels-Dorssers. Voor jullie duidelijkheid: Marjo is een dochter van Guus en Lies Dorssers-Peulen van de Bergerstraat. Vanaf deze plaats aan Harry, de kinderen en de familie: Onze Oprechte Deelneming. 

De uitvaartdienst vindt plaats op donderdag 19 april 2007 om 10.30 uur in de parochiekerk van Roggel, waarna de begrafenis volgt op het kerkhof aldaar. Condoleanceadres: Ophoven 12, 6088AC ROGGEL.

 

Dinsdag 17 april 2007. Zoals jullie gezien hebben of nog kunt zien, had ik gisteren een foto van de reŁnie van zaterdag in de rubriek "Zomaar un foto" staan. Een van trouwe kijker naar deze site schreef mij: Meester Frits Criens schrijft wekelijks een column in het Dagblad de Limburger. Vandaag schrijft hij in zijn rubriek over deze reŁnie. Een  heel aardige column waarna u misschien via uw website zou kunnen verwijzen. Zijn column in het dialect met de titel Moodertaal is te vinden op pagina 11 van de krant. En nu weer van mij: dat dagblad is via mijn site te lezen. Klik maar eens op "Limburger van 17-4-07" hier of op de startpage.

 

Dinsdag 17 april 2007. Voor foto 1654 van "Zomaar un foto" heb ik weer in die oude doos gegrabbeld, tenminste ik neem aan dat een foto die op 1 juli 1956 genomen is, zeker al tot de oudjes behoord? 

 

Maandag 16 april 2007. In de rubriek "Allerlei" heb ik vandaag een reactie op de foto's van de laatste tijd kunnen plaatsen.

 

Maandag 16 april 2007. Zaterdag middag hadden de jongens van de klas van meester Harry Kierkels en Frits Criens uit 1972 een reŁnie. Ik was in de gelegenheid er een foto van te maken, die ik jullie vandaag met foto 1653 van "Zomaar un foto" kan laten zien. Jongens! Wat hadden jullie een mooie bijeenkomst.

 

Zondag 15 april 2007. Bij de twee rubrieken: "Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde" is de derde foto geplaatst. Als jullie gaan kijken, denk er dan aan, dat de laatste onderaan staat. Als het er vijf zijn, gaat de bovenste iedere keer naar de "Bewaarplaats" en blijven er steeds vijf staan. Hopelijk blijven jullie inzenden, het is zo dat over het algemeen de foto's van de bezoekers aan deze site, voorgaan.

 

Zondag 15 april 2007. Vanmiddag had ik de gelegenheid om van de familie Hautus, die een reŁnie hier in Neer hielden, een foto te nemen. Die bijeenkomst was ter ere van een zoon van Paul en Trui Hautus-Janssen die indertijd naar New-Zealand geŽmigreerd zijn. Die zoon is met zijn echtgenote in Nederland op bezoek en zij wilden perse de geboorteplaats van zijn ouders leren kennen. 

 

Zondag 15 april 2007. Voor foto 1652 in de rubriek "Zomaar un foto" van vandaag heb ik in de oude doos gezocht. Persoonlijk heb ik goede en mooie herinneringen aan die foto. Hopelijk kunnen jullie ook waarderen, dat ik af en toe zo'n soort foto plaats.

 

Zaterdag 14 april 2007. Vandaag hield een grote klas van de H.Hart jongensschool een reŁnie. Ik werd uitgenodigd om een foto te komen maken, wat ik natuurlijk gedaan heb. Vermoedelijk kan ik die a.s. maandag laten zien in de rubriek "Zomaar un foto".

 

Zaterdag 14 april 2007. Met foto 1651 van "Zomaar un foto" van vandaag laat ik jullie onze slager Leon Jeurninck zien. Het heeft een goede rede, dat hij zo in 't zonnetje wordt gezet. Ga maar eens kijken waarom?

 

Vrijdag 13 april 2007. Foto 1650 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat jullie de nieuwe Koning en zelfs de nieuwe Jeugdkoning, die tevens Keizer werd, van handboogschutterij "Vriendschap en Strijd" zien.

 

Donderdag 12 april 2007. Uit de krant van vandaag: geboren Lieke, zusje van Sieb en dochter van Esther Sijben en Ruud Custers. Vanaf hier aan allemaal, ook de grootouders, een van harte PROFICIAT!

Het adres is: Winterstraat 44, 6086EH NEER.

 

Donderdag 12 april 2007. Nog nooit een nest jonge haasjes gezien? Op mijn site, op de startpage in de rubriek "Geboren haasjes" kunnen jullie er zien. Echt mooi!

 

Donderdag 12 april 2007. Foto 1649 van "Zomaar un foto" van vandaag, ligt weer een klein beetje van de sluier op, van hoe het werk aan toren en kerk vordert.

 

Woensdag 11 april 2007. Om foto 1648 van "Zomaar un foto" van vandaag aan jullie te kunnen laten zien, heb ik diep in die oude schoendoos moeten grabbelen. Toen ik ze eenmaal in mijn handen had, vond ik het toch de moeite waard, om ze jullie ook te laten zien. En ook hier is weer van toepassing: opdat we ze niet vergeten.

 

Dinsdag 10 april 2007. In de rubriek "Geboren" is ook weer een geboorte bij geplaatst. Daar staan er nu twee om te bekijken en natuurlijk om ook een felicitatie te sturen.

 

Dinsdag 10 april 2007. Ik heb het al eens eerder gezegd, dat de Baand nu ook zo mooi gerenoveerd is. Dhr. Wiel aan de Boom zag dat ook en maakte een mooie foto, die ik met foto 1647 van "Zomaar un foto" van vandaag aan jullie laat zien.

 

Maandag 9 april 2007. Nummer 1646 van "Zomaar un foto" van vandaag is geweid aan het gisteren gehouden "NAERS Dart Embassy" bij "SJAEN". Wat is dat een groot festijn, zeg!

 

Zondag 8 april 2007. Zo juist de twee rubrieken: "Ons Mooi Limburg" en "Neerenaren in de Vreemde" aangevuld met een volgende foto. Op deze rubrieken heb ik afgelopen week verschillende positieve reacties gehad. Ik zal dan ook mijn uiterste best doen, om ze instant te houden. Daar kunnen jullie als kijkers veel aan meewerken. Ziet U ergens iets dat de moeite waard is? Knip een foto en stuur ze in, grote kans dat ze geplaatst wordt. 

 

Zondag 8 april 2007. Gisteravond in de Paaswake kwamen de klokken terug van Rome. Dat was zoals altijd weer een heel spectakel en mooi om te horen en ook voor de mensen die van die aparte ogen hebben, (die dat kunnen zien) hoe dat daarboven aan die galmgaten te keer ging, voordat ze weer allemaal binnen waren en op de goede plaats hingen. Maar zoals wij het er bij foto 1645 van "Zomaar un foto" van vandaag al over hadden? De wijzerplaat was er nog niet bij! Ja dat is me wat, als je niet kunt vliegen.

 

Zaterdag 7 april 2007. Geboren op vrijdag 6 april 2007: Julie een meisje met "NAERS blood". Zij is de dochter van Miranda en Marcel van der Meijs-Joosten. Voor jullie aller duidelijkheid: Miranda is weer een dochter van Miep van Baer van Berte Sef (Vestjens) en Jan Joosten. Spoedig zal een foto van Julie in de rubriek "Geboren" komen.

Het felicitatieadres is: Janvermeerstraat 7 5991 GB Baarlo.
E-Mailadres: marcelenmiranda@kpnplanet.nl

 

Zaterdag 7 april 2007. Met de renovatie van de Baand zijn ook enkele zijstraten opnieuw op de Baand aangesloten. Ron Caris laat zien hoe dat met de Esdoornstraat is gebeurd en ik laat dat, met foto 1644 van "Zomaar un foto" van vandaag, aan jullie zien.

 

Vrijdag 6 april 2007. Met de Pasen is in "Galerie Hebben" weer een expositie. Op de startpage staat onder die link, uitgebreide informatie.

 

Vrijdag 6 april 2007. In de rubriek "Heitje-Karweitje" op de startpage staan de gegevens en de opbrengst van de vastenactie, georganiseerd door b.s."De Kwir". Met dank aan meester Scheepers.

 

Vrijdag 6 april 2007. Eerst een correctie op foto 1640. Die foto is gemaakt bij Zegers Tjeu en niet bij de KŲster. Mijn excuus daarvoor!

Foto 1643 van "Zomaar un foto" van vandaag laat jullie een gedeelte van de kippenfarm Hendrikx in de Hoven zien.

 

Donderdag 5 april 2007. Gistermiddag is op 75 jarige leeftijd overleden, onze dorpsgenoot Dhr. Ton Dirks voor de meeste van ons beter bekend als Ton van Kep (Casper). Echtgenoot van Iet Dirks-Segers. Aan Iet, de kinderen en familie: Onze Oprechte Deelneming. De uitvaartdienst wordt gehouden in onze parochiekerk op dinsdag 10 april 2007 om 10.30 uur, waarna de crematie zal plaats vinden in het crematorium te Baexem.

Het condoleanceadres is: Baand 45, 6086CD NEER.

 

Donderdag 5 april 2007. Zo kon ik gisteren melden, dat ze in het Zwaarveld verder waren gegaan met de voorbereiding voor het herplaatsen van een kruisbeeld aldaar. Gisteravond werd mij al verteld dat het er al stond en wat doet men dan? Snel enkele foto's gaan nemen. Zodoende kan ik jullie vandaag met "Zomaar un foto" 1642 al laten zien wat een mooie aanwinst dat voor "NAER" is. Aan de initiatiefnemers een welgemeend: PROFICIAT! 

 

Woensdag 4 april 2007. Op die eerste foto in de nieuwe rubriek "Ons Mooi Limburg" waren al snel enkele reacties. Een daarvan wil ik jullie niet onthouden en omdat het teveel is om bij de foto te plaatsen, heb ik die reactie in de rubriek "Allerlei" gezet. Ga ze maar eens lezen, ze kan voor vele misschien nog leerzaam zijn!

 

Woensdag 4 april 2007. Gelukkig de honden van de familie Neelen-Geurts zijn, vermoedelijk gedeeltelijk door deze site, terug bij hun baas. Hartelijke dank aan de mensen die daaraan hebben meegewerkt.

 

Woensdag 4 april 2007. Deze week is er weer gewerkt aan de plaatst waar het nieuwe kruisbeeld komt te staan. Het is aan de kruising Zwaarveld - Arixweg. Harrie Geraets maakte er een foto van en ik laat die jullie met foto 1641 van "Zomaar un foto" van vandaag zien.

 

Dinsdag 3 april 2007. Zeer recent zijn weggelopen bij Corrie en Thei Neelen-Geurts, Sterrebosweg 8, 6086RD NEER, tel.0475-591209 twee honden, een zwarte Mechelse herder teef luistert naar de naam Julia en een bastaard Franse brak reu luistert naar de naam Bas. Hebt U ergens iets gezien? Laat het hun s.v.p. weten. Zegt U het ook voort in de buurt, bij mensen die geen internet hebben? Jullie zouden de familie een zeer groot plezier doen, als zij de honden terug zouden krijgen. (zie 4-4-'07)

 

Dinsdag 3 april 2007. Vandaag met foto 1640 van "Zomaar un foto" kan ik weer een pracht foto uit de oude doos laten zien. Ik denk dat ik het goed zie, als ik bij de foto zeg: opdat we ze niet vergeten! Velen van de kijkers naar deze site zullen deze vier mannen nog gekend hebben en dan is het prachtig om hun gezicht nog eens te zien. Dan weet men weer, hoe ze er uit zagen.

 

Maandag 2 april 2007. Hoe langer hoe meer blijkt, dat deze site in een uitgebreide belangstelling staat. Dat gaat van "NAER" via Limburg door, tot over de hele wereld. Overal zijn kijkers. Dat is een goed en doet ook mij plezier! Om al die bezoekers nog meer tot hun dienst te zijn, start ik als het kan met jullie medewerking, twee nieuwe rubrieken.

De een heet: "Ons Mooi Limburg" en daar komen foto's in (tenminste als ik jullie medewerking krijg en er belangstelling voor is) van inderdaad "Ons Mooi Limburg".

Voor de andere rubriek kan iedereen over de hele wereld inzenden en daar zal dan het wel en wee van Neerenaren in de vreemde behandeld worden en zal onder "Neerenaren in de Vreemde" komen te staan. Over welk onderwerp ingezonden wordt laat ik aan de inzender over, maar houdt U s.v.p. aan de regels zoals beschreven in de rubrieken.

Daar zal ik streng in moeten zijn!

 

Maandag 2 april 2007. Met foto 1639 van "Zomaar un foto" van vandaag, laat ik jullie de "sjans" zien, zoals die nu is. Ben echt benieuwd of ze die nog eens in de oude tijd kunnen terug plaatsen.

 

Zondag 1 april 2007. Het is weer het begin van de maand. Willen de bezoekers aan deze site er even aan denken, om via de linken op de startpage die ondernemers te bezoeken, die door hun sponsoring deze site helpen instant te houden. Kijk wat ze te bieden hebben, er is misschien iets voor U bij!

 

Zondag 1 april 2007. Vandaag heb ik met foto 1638 van "Zomaar un foto" een mooi zicht op de groene kerktoren. Ik beloof, dat het aangaande de St.Martinustoren nu even stil zal zijn op deze site, men kan ook te veel van het goede geven.

of per telefoon 0475-591317 of 06 25 434373. 

 

 

Laat eerlijk nieuws, aangaande Neer, s.v.p. snel weten, via mail: pjtim@home.nl
 Terug.