BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2010 04 06 01 Frans Klerken, Tegelen. Neerse beugelaars ook succesvol in Paastoernooi Tegelen.

 

Paasmaandag 2010. Kijk naar de foto's en wat Frans over het Paastoernooi in Tegelen schrijft:

 

 

 

 

Van Paaszaterdag t/m vandaag 5-4-2010 is wederom het jaarlijkse Paastoernooi georganiseerd door BC De Kuiters Tegelen. Dit elk jaar sterk bezette toernooi bestaat uit een koppelspeltoernooi (2 tegen 2) en een enkelspeltoernooi (1 tegen 1).
Het koppelspeltoernooi werd dit jaar gewonnen door de erg sterk spelende Neerse hoofklassespelers Bert Peeters en Rob Geelen (Rob werd onlangs nog 2e op de Nederlandse persoonlijke kampioenschappen in de hoofdklasse). Zij wonnen in de finale afgetekend met 30-20 van de hoofdklassespelers René Ververgaart (voormalig Nederlandse kampioen) van B.C. De Kuiters Tegelen en Eric Faassen van De Flatsers Baarlo.

Kersverse Nederlands kampioen Onno van Knippenberg werd na een spannende halve finale uitgeschakeld met 30-28 door Marco Caris van de beugelcub Ell, de latere winnaar van het enkelspeltoernooi bij de hoofdklassespelers. Tijdens de halve finale bij de Nederlandse kampioenschappen won Onno overigens nog van Marco. Onno werd nu gedeeld 3e met Wim Grommen van HBC Helden.

Derhalve wederom een puike prestatie van de Neerse beugelaars !
Groetjes, Frans Klerken.