BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2010 03 26 01 Jos Emonts, Neer.    Het Naers Peloton in nieuwe tenues.

 

William van Herpen zond onderstaande foto in en Jos Emonts het bericht. Zij laten ons hiermee zien, wat voor een pracht vereniging wij aan dat Naers Peloton hebben.

 

 

Jos schreef: Openingstocht Naers Peloton.

Nu de lente officieel is aangebroken en komend weekeinde de zomertijd ingaat, kunnen de vele trimfietsers uit Neer weer in de avonduren de weg op. In de periode van de wintertijd moeten, zeker diegenen met een baan, hopen op een weekeinde met goed of redelijk fietsweer.

Vanaf volgende week staan voor hen ook weer avondritten op het programma.  Op de laatste zaterdag van maart staat voor t Naers Peloton traditiegetrouw  de openingsrit gepland. De tocht op 27 maart heeft voor t Naers Peloton een apart tintje. Na vijf jaar in de huidige tenues te hebben gefietst, heeft de toerclub zich in het nieuw gestoken. Sokken, handschoenen, koersbroeken, wielershirts, en zelfs de helmen  zijn uniform. 

t Naers Peloton telt 135, u leest het goed honderdvijfendertig (!) actieve leden: honderd mannen en 35 vrouwen. t Naers Peloton is daarmee de grootste toerclub van Limburg en wellicht ook van Nederland. Deze 135 trimmers gaan zaterdagmiddag 27 maart in n peloton de weg op. Er zijn internationale wielerevenementen waar de deelname minder groot is.

De toertocht vertrekt zaterdagmiddag 27 maart om 13.30 uur vanaf het Kerkplein in Neer. Eerst wordt op de trappen voor de H.Martinuskerk in Neer een groepsfoto gemaakt. De leden van t Naers Peloton worden om 13.15 uur bij de kerk verwacht.  Het eerste deel van de openingstocht voert langs de adressen van de shirtsponsors van t Naers Peloton. Daar worden - volgens de groepsindeling van de toerclub - fotos van kleinere groepen gemaakt.

De sponsors zijn:  Woonsfeer Jac aan den Boom Neer, Haarmode Van Herpen Neer, Garagedeuren Piet Kusters Neer, Heb-hart-voor-je-lijf Neer (voeding- en massagetherapeute Doret van Ratingen,  Synergie fysiotherapie&fitness Haelen en  Fietsspeciaalzaak Ger Beurkens Haelen.

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X