BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2010 03 21 01 Karin Sillekens, Roermond.    Een reisverslag van haar naar India.

 

Karin, een oud Neerse heeft op mijn verzoek een verhaaltje ingestuurd over een van die vele reizen die zij naar die verre landen in AziŽ moet maken voor haar werk. Hieronder een verslag over een reis naar India.

 

Voor hen die Karin niet zouden kennen, hier staat ze tijdens een van haar vele reizen voor 

de leeuw van Fuzhou, district Fulian in China.

 

Zij schreef over de reis naar India: 

Voor mijn baan als ontwerpster reis ik regelmatig naar AziŽ om beurzen en leveranciers te bezoeken, ontwerpen aan te passen en producten in te kopen. Ongeveer drie keer per jaar staat India op het programma. Een kleurrijk land, vol contrasten. Veel armoede, maar ook een land waar alles lijkt te kunnen.

 

Afgelopen december hadden we de eer een bruiloft in India van dichtbij mee te maken. De dochter van onze textielleverancier ging namelijk trouwen. Een onvergetelijke ervaring! Drie dagen lang hebben we alle tradities en rituelen mogen ervaren die bij een bruiloft in India horen en geloof me dat zijn er nogal wat. Alles wordt uit de kast gehaald om te proberen ongeluk af te zweren. Daarnaast houden IndiŽrs van de nodige versieringen. Op de grote bruiloftsdag zelf heb ik mijn Nederlandse outfit dus maar ingeruild voor een feestjurk uit India, inclusief henna tatoeages, een bindhi (oftewel stickertje op mijn voorhoofd) en bangles (armbanden.) Helemaal in de sfeer dus.

 

Heel veel succes met uw website, altijd fijn om op reis (helaas lukt het in China trouwens niet om uw website te bekijken) even ďt Naerse noeetsĒ te kunnen lezen.

Groeten, Karin Sillekens.

 

Om het de bezoekers aan deze site iets gemakkelijker te maken, om Karin op bovenstaande collage te herkennen, heb ik boven een foto van haar geplaatst, waar ze opstaat, een van die keren dat ze in China was.

Karin bedankt! Zoiets is mooi.

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X