BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2010 03 19 01 Johan Geraets, Vlaardingen.    "Alpe d'HuZes" KANKERBESTRIJDING.

 

Johan stuurde mij een zeer belangrijke oproep als oud Neerenaar en hopelijk steunen velen van jullie hem en daarmee Alpe d'HuZes. Denk bij deze aan het gezegde: "Veel kleintjes maken een grote!".

 

Met deze foto stellen Cilia en Johan zich aan jullie voor.

Hij schreef:

Beste inwoners van Neer en allen die dit lezen,
Een gezond lichaam en een gezonde geest behoren tot de belangrijkste zaken in het leven. Helaas heeft niet iedereen dit geluk, en worden talrijke mensen geconfronteerd met een ernstige ziekte.
Ik wil jullie steun vragen voor een persoonlijke missie, waarbij de sportieve uitdaging en het maatschappelijke belang heel mooi samenkomen.
Mijn partner Cilia heeft 2,5 jaar geleden borstkanker gekregen. Een lange tijd van onzekerheid, operaties, chemokuren en herstel volgden elkaar in ras tempo op. Inmiddels is zij statistisch bijna op de helft van genezing en loopt zij wekelijks weer 25 km hard. De zorg en betrokkenheid van onze omgeving in combinatie met samen sporten helpen ons goed door deze lastige fase heen, zeker als je ook met elkaar de strijd kunt aanbinden tegen deze verschrikkelijke ziekte.
 
Voor mij is nu de tijd aangebroken om iets terug te doen voor al die dappere mensen die dagelijks knokken tegen kanker, in het bijzonder voor Cilia.
Sinds 2006 wordt jaarlijks de actie Alpe d'HuZes georganiseerd om geld op te halen voor de bestrijding van kanker. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding en Alpe d'HuZes heeft een eigen strikt anti-strijkstokbeleid.   
Van de site www.opgevenisgeenoptie.nl  'Alpe d'HuZes is een actie waarbij fietsers, alleen of in een team, geld bijeen fietsen waarmee zij een bijdrage leveren aan de strijd tegen de gevolgen van kanker. Op één dag wordt minstens zes maal de legendarische Alpe d'Huez beklommen. Een bijna onmogelijke opgave. Toch lukte het in 2006, 2007, 2008 en 2009 al heel veel deelnemers, zelfs een aantal (ex-)kankerpatiënten. In 2009 werd een recordbedrag van bijna 6 miljoen Euro opgehaald! Het doel voor 2010 is om het recordbedrag van 2009 te verpulveren en fietsen we voor de 10 miljoen!'
Voor meer informatie verwijs ik je naar www.opgevenisgeenoptie.nl
 
Op 3 juni 2010 sta ik samen met mijn 3 teammaten aan de voet van de Alpe d'Huez. De uitdaging is om als team minimaal € 10.000,- op te halen en bij voorkeur het dubbele. Persoonlijk wil ik proberen € 5.000,- aan sponsorgeld op te halen en op het sportieve vlak is 6 keer de Alpe d'Huez beklimmen een serieuze uitdaging.
'Kanker in je familie en je gezin zet je bewuster en intenser in het leven. Fietsen op de Alpe is voor allen die geconfronteerd zijn met kanker en doorgaan, in het bijzonder mijn maatje Cilia. Zes keer omhoog is wel het minste dat ik kan bijdragen',  aldus Johan Geraets op de site www.opgevenisgeenoptie.nl .
 
Aan jullie het verzoek een financiële bijdrage te leveren voor het realiseren van mijn persoonlijke sponsorbedrag. 
De bijdrage kun je kwijt via: www.opgevenisgeenoptie.nl , doorklikken naar actiepagina's 2010, dan naar zoeken (Johan Geraets), vervolgens mijn naam klikken en tot slot de knop 'steun mij'.
Hartelijke groet, Johan Geraets, oud Neerenaar.   "Mail naar JOHAN" 
06 20379267     

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X