BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2010 03 11 01 Erik Seuren, Neer. Concert van de Percussiegroep van de Eendracht op 7-3-2010.

 

Ingezonden door Erik Seuren, secretaris van fanfare De Eendracht.

Zondag 7 maart 2010 werd door de Percussiegroep een prachtig concert georganiseerd.

Zij stuurden mij verschillende foto's, gemaakt door Jo Waegemans, waar ik er enkele van plaats.

 

 

 

 

Erik stuurde dit verslag mee:

Tijdens het concert ‘Zinvol Percussie Geweld’ van zondag 7 maart jl. heeft een goed gevuld gemeenschapshuis kunnen genieten van percussiemuziek van de bovenste plank.

Drumband Excelsior Buggenum, Drumband Concordia Leveroy en Percussiegroep Zinvol Geweld (onderdeel van fanfare De Eendracht) wisten het publiek enorm te boeien met een zeer gevarieerd programma.

Bekende popsongs, als ‘Africa’ van Toto en ‘All night long’ van Lionel Ritchie kwamen voorbij in fantastische en moderne arrangementen.

Daarnaast genoot het publiek muisstil van adembenemende en oorstrelende percussiesounds. Het klapstuk van de avond vormde het door Drumband Concordia gepresenteerde concourswerk ‘Spanish Suite’ van Gian Prince. Diverse Spaanse muziekstijlen passeerden in een wervelende samenstelling de revue.

Met het concert bewezen de deelnemende percussie orkesten dat percussiemuziek in al haar facetten bijzonder boeiend kan zijn voor een breed publiek.

Heeft u dit concert gemist? Jammer, maar geen nood: Percussiegroep ‘Zinvol Geweld’  zal tijdens de opening van de Dorpsfeesten op zaterdag 24 juli een spetterend en verrassend concert gaan verzorgen. Noteer alvast deze datum in uw agenda!

www.fanfaredeeendracht.nl

X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X