BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2010 01 14 01 Wiel van de Bool, Neer.  Oude Neerenaren met Carnaval 03!

 

Zondag 10 januari 2010 werd in Kessel het Trio 2010 benoemd. Het Trio van Kessel bestaat uit de Prins en twee Adjudanten. Twee van de drie hebben in "NAER" hun levenspartner gezocht én gevonden!

Kijk wat mij werd geschreven:

In Kessel was afgelopen zondag ook het Prinsuitroepen. Terwijl het in Neer vooral om de 'Vorst' gaat, werken ze in Kessel met een Trio waarbij - naast de Prins - de 2 adjudanten bijna net zo belangrijk zijn.
Het Trio wordt dit jaar gevormd door 3 leden van de vriendenclub 'Celke 9', nl. Bram Pennings (Lassie), Roger Verlaak (Loekie) en Tom Hendriks (Pietje). In het uitgaansleven in Neer géén onbekenden!
Zowel Bram als Roger hebben hun vriendinnen waarmee ze in Kessel samenwonen in NEER gevonden; Het zijn René v.d.Bool (van Ger) en Gerrie v.d. Bool (van Wiel).
Nadat het Trio rond 18.00 uur uitkwam liep de zaal dan ook vol met Kwiebusse die m.b.v. SMS-jes op de hoogte waren gebracht!
Vanaf 21.00 uur werd het feest met ruim 100 Kevers en Kwiebusse voortgezet in de kelder van het splinternieuwe huis van Gerrie en Roger en het duurde voort tot in de kleine uurtjes, waarbij we nu het voordeel wél hebben, dat we ook in Kessel over een slaapplaats beschikken!  Groeten Wiel.  

 

Hier de statiefoto: 

 

Prins, vanaf hier een van harte PROFICIAT voor jou, de Adjudanten, de oud-Neerse partners, jullie families en alle andere betrokkenen. 

-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-