BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 12 13 01 Gerrit van Ratingen, Heythuysen.  Een schilderij van schaapsherder "Baerke". 

 

Gerrit stuurde op 12-12-2009 deze foto in en schreef: Deze keer eens geen foto, maar een door mij geschilderd portret van schaapsherder Baerke van Teng. Groetjes, Gerrit van Ratingen.

 

 

Als ik het goed zie, heeft onze oud Neerenaar Gerrit van Ratingen, dit schilderij in november 2008 geschilderd. Gerrit schreef? "Baerke van Teng"! Zo zal hij k wel genoemd zijn geworden, maar eigenlijk was zijn bijnaam "Heufkes Baer". Teng was een schoonzoon van Baerke. Teng werd Teng van Enkes genoemd, hij schreef zich Geenen en Baerke had als achternaam Stemkens.

Dit schrijf ik er bij voor hen, die dat niet weten.

Hoe denken de bezoekers/kijkers naar deze site over zo'n geplaatst schilderij?

Reacties:

Een mooi schilderstuk echt Baerke. Grt. Harie van Pietjes.

 

Reactie op je vraag, hoe denken kijkers over zo'n geplaatst schilderij? Dat zal natuurlijk heel verschillend zijn, maar jouw opzet om dagelijks een foto te plaatsen die interessant en/of nieuws is zal niet gemakkelijk zijn.

Ik vind dat je daar goed in slaagt en telkens is het weer een verrassing een schilderij o.i.d. van wie dan ook te aanschouwen. Er zijn nog genoeg amateurs, die ik bij deze oproep om `ns wat te laten zien van hun hobby zoals nu b.v. Gerrit van Ratingen. Groeten, Grad Custers.

-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-

 

 

 

-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-x-