BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 12 06 01 De werkgroep van de Stichting O.L.S., Neer.  Inschrijving voor het fotoboek O.L.S.

 

 

De werkgroep Public Relations en Communicatie van de Stichting Oud Limburgs Schuttersfeest heeft nog één keer per e-mail alle, meer dan 2000,  OLS-vrijwilligers benaderd. Dit gebeurde deze week om de voorinschrijving van het OLS-fotoboek,  dat op een haar na klaar is,  onder hun aandacht te brengen. De oplage is  immers beperkt. Gelukkig hebben heel veel inwoners van Neer en  mensen uit andere dorpen en steden de handen mee uit de mouwen gestoken voor dit fantastische OLS. Voor diegenen die daar, om welke reden dan ook, niet toe in staat waren, wordt de nieuwsbrief ook hier nog eens getoond. Het OLS-boek belooft een bijzonder mooie kleurrijke herinnering te worden. Wees er dus snel bij.

Voorinschrijving OLS-boek van start,

Wanneer wordt/werd het OLS-boek 2009 definitief gesloten? Was dat op zaterdag 11 juli 2009 toen de achterop-sjöt van St. Jan Grubbenvorst het laatste, allesbeslissende schot, loste? Gebeurt dat binnenkort als de verenigingen te horen krijgen wat ze dankzij hun leden/vrijwilligers aan het OLS hebben verdiend? Of ligt er nog een ander bijzonder OLS-moment als eindpunt in het verschiet?

 

Gaer-Nao-Naer-gevoel Kleurrijk in beeld

Voor de Stichting Oud Limburgs Schuttersfeest Neer 2009 gaat het OLS-boek pas definitief dicht als in januari het OLS-fotoboek is uitgebracht. Het wordt een full colour fotoboek van 100 pagina’s waarin veel hoogtepunten en bijzondere momenten zijn vastgelegd. Het Gaer-nao-Naer-gevoel kleurrijk in beeld. Omdat goed werk wel eens wat langer wil duren, gaat het net niet lukken om dit bijzondere fotodocument nog in de feestmaand december uit te brengen. Toch wil het stichtingsbestuur via deze extra E-Vizier als cadeautip voor de feestmaand speciaal onder de aandacht van alle OLS-vrijwilligers brengen.

 

Voorinschrijfadressen

Spar Hoogstraat 7 Neer,
Woonsfeer Jac aan den Boom Hoogstraat 21 Neer,
Christine, de Echte Bakker Engelmanstraat 11 Neer
Café Maneslust biej Mieke Steeg 46a.

 

Cadeautip voor de feestmaand

Inschrijvers ontvangen een cadeaubon die vanaf zondag 17 januari ingewisseld kan worden voor dit prachtige fotodocument. Het OLS-fotoboek kost bij voorinschrijving tot 15 december 12,50 euro. Daarna is de prijs 15,00 euro. Het fotoboek wordt in een beperkte oplage gedrukt. Dus zorg dat u er snel bij bent als u dit OLS-fotoboek een bijzondere plek wilt geven in uw boekenkast.

 

Voorinschrijving per e-mail

Diegenen die zichzelf dit bijzonder boek gunnen, kunnen ook voorintekenen op het OLS-boek. Reserveringen kunnen per email naar wiel.derikx@ols2009.nl doorgegeven worden. Bij voorinschrijving s.v.p. in het e-mailbericht naam, adres, woonplaats en het gewenste aantal exemplaren vermelden. Het verschuldigde bedrag (12,50 euro per boek) moet voor 15 december worden overgemaakt op rekeningnummer 1357.06.556 t.n.v. drumband-schutterij Sint Sebastianus onder vermelding van Fotoboek OLS 2009 Neer.

4 december, Neer 
 

 
Superhoofdsponsors

   
Lindeboom

 

De Limburger / Limburgs Dagblad

L1

Neptunus
Rabobank Maas en Leudal

 

  

 

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=