BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 12 03 01 Jeldau Janssen, Neer.  Link naar de site: 112 Regionieuws Limburg!

 

Het bericht van Jeldau:
Afgelopen maandagavond 30 november 2009 is er een auto frontaal tegen een van de twee bomen aangereden op de kruising Ondersteweg/Hagendoornweg.
En kruispunt verwijderd van de plek waar ik in 2004 met mijn vader een ongeluk heb gehad. Misschien dat u er iets van heeft meegekregen? Het was bizar om te zien dat er bijna 6 jaar na dato weer een zwaar ongeluk gebeurd op vrijwel dezelfde plaats. Zeker omdat ik het dit keer met eigen ogen van een afstand kon bekijken in plaats van het zelf mee te maken.
Omdat ik niks over het ongeluk heb gelezen in de media, kwam mijn moeder op internet deze site tegen:  http://www.112regiolimburg.nl/
Hier staan een paar foto's van het ongeluk en van de hulpdiensten. Misschien kunt u de site bij uw linken plaatsen? Met vriendelijke groeten, Jeldau.

Jeldau, bedankt voor je bijdrage. Vermoedelijk zullen veel mensen niet weten, dat die site er is! Toch staat op dze site, in de rubriek "Linken" een link naar die site, ik dacht onder "112 Regio Limburg Nieuws".  Het is iedere keer weer erg als er iets gebeurd en zeker voor de betrokkenen, die zitten er mee. Daar weet jij, zoals je zelf schrijft, over mee te praten.

 

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=