BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 11 22 01  Wilma Pennings-Winkelmolen, Neer. Foto van een groep Neerse jongens met leiders.

 

Van de leiders herken ik met hulp van Agnes Nolan-van Roy in Australië: Chris Naus; Cor Claessen; Kapelaan Haenen; Sjra Theelen en Niek Naus. Volgens Agnes, zijn Niek en Chris Naus evenals meerdere anderen, nog in leven.

 

Deze mooie groepsfoto van het Patronaat of was het toen al Jong Nederland, uit het archief van Frits vanne Smaed (Winkelmolen), laat ons 16 Neerse jongens zien waarvan er zeker nog een gedeelte in leven zijn.

Dat zal ons een goede kans geven, om er achter te komen, wie allemaal op deze foto staan?

Natuurlijk zijn er nog meer vragen te beantwoorden? Met medewerking van Agnes (zie boven), Miny van Bree-Geelen en Ton van Lier, kan ik meerdere vragen beantwoorden.

Waar is de foto gemaakt? Aan 't patronaat richting Hautus.

Waarom heeft leider Niek van Niklaoske (Naus) en zeven van de jongens een sjaaltje om? Volgens Ton: toeval! De anderen hadden ook zo'n schaaltje, maar hadden het niet om.

Dan nu de namen: Voornamelijk door Ton van Lier en Jo Stemkens, die zelf allebei op de foto staan, ingebracht. Staat er alsnog een fout bij en U weet het beter? Laat het dan s.v.p. weten.

Bovenste rij: Wim Terstappen; Chris Naus; Jos Geraets; Ton van Lier; Cor Claessen; Martien Kuijpers; Frits Hanssen; Jan Peeters; Kapelaan Haenen; Wiel Claessen; Sjra Theelen; Frans van Rijt en Niek Naus.

Onderste rij: Jo Stemkens; Pierre Berben; Har Beurskens; Sjra Sijben; Thei Berben; Piet Deriks; Wim Simons en Tjeu Claessen.

Ik zal even alle reacties afwachten, voor ik definitief ga veranderen.

Reactie van Wim van Ratingen:

Op de patronaatsfoto : bovenste rij : links =Wim Terstappen.

onderste rij :i.p.v. Wim van Ratingen : pietje vanne köster (Verhaeg) denk ik... zelf sta ik niet op deze foto.

Verder dacht ik i.p.v.Piet Derikx....Wim Simons te zien??..

Groeten aan alles en iedereen, Wim van meister van Ratingen.

Nog een reactie binnengekomen, namelijk van Jo Stemkens, die zelf ook op de foto staat. Daardoor kan ik 't afmaken! Nu hopelijk definitief de namen veranderd, zie boven. Zo blijft het, of er moet nog iemand met héél goede papieren komen?

 

 

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=