BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 11 10 01  Walther Brouns, Beesel.  Oude Neerse foto, mannen die een 'bij' hebben uitgewonnen.

 

Walther stuurde mij deze mooie foto. Ofschoon dat ik ze met "Zomaar un foto 0729" al eens geplaatst heb, wil ik dat nu herhalen. Waarom? Nu zijn er misschien kijkers die zich geroepen voelen, er op te reageren? Toen heeft niemand gereageerd! Walther schreef mij:

Hierbij een foto van de vader van mijn schoonmoeder Neelke Simons van Kurvers Lin (links boven op de foto), waarbij de vraag rijst: “Wie staan hier nog meer naast Lin?”

Misschien zijn er nog mensen in Neer, die dit weten. Een verdere vraag is: “Wat hebben ze hier gevangen?”

Zijn dit beverstaarten?   m.vr.gr. Walther Brouns, Beesel.

 

Reactie van An Simons: over de foto van Walther in  Bezoekers Schrijven : het jongetje dat voor Körvers Lin staat is mijn vader: Thei van Körvers Lin ( Thei Simons ). De andere personen zijn voor mij ook onbekend, groet, An Simons.

Ik zal nog even wachten, misschien komen er nog meer reacties, voordat ik er mijn mening bij zet!

Dat hoeft nu niet meer, Ruud Windhorst geeft met hulp van enkele anderen de oplossing in deze mail:

Na enige aandrang bij Door Kockelkoren-Simons (Door van Bottergraadje) op onze wekelijkse bridgeavond heeft ze via familieleden alle mensen op de foto kunnen ontmaskeren en ook wat ze daar op die platte platen hebben binnengehaald. Het gaat om honingraten van wilde bijen!! De mannen zijn :
Kurvers Lin en zoon Thei, Boum Sieme, Handrie en Sjeng Naus en Theidoor Spee. Ik dacht, dat het toch de moeite waard was om dit te vermelden en het jaar af te sluiten met enige helderheid in de vele vragen die je op ons af vuurt met je onovertroffen web-site. Ruud Windhorst.

Nog een kleine aanvulling: Theidoeër Spee heeft de raten in zijn hand en Sjeng Naus staat naast Thei van Körvers Lin.

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=