BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 10 31 01  Jo Versteegen, Neer.      Actie voor de mensen van en in RomeniŽ.

 

 

Bovenstaande foto is genomen in Simbrias RomeniŽ. Op de tafels, dat zijn porties die via een tombola onder de mensen van het dorp verdeeld worden. De kleine bijdrage die ze voor die tombola en ook van de fietsen moeten inleggen, wordt afgedragen aan het medisch centrum van het dorp.

Ondertussen is de groep weer een keer in Simbrias geweest en wel van 24 september '09 tot 4 oktober '09. Ze hebben daar alle goederen, die jullie bij elkaar gebracht hebben, persoonlijk verdeeld.

De vier mannen: Peter Stals, Jo Versteegen, Sjaak Kuijpers en Wiel van Heel, die deze inzameling en verdeling belangeloos doen, danken jullie van harte, voor alles wat door jullie is binnen gebracht.

Zij schreven mij: het is voor een buitenstaander bijna niet te begrijpen, hoe dankbaar die mensen in Simbrias zijn, als wij weer met een lading aankomen. Maar om te kunnen gaan, moeten er spullen zijn. Daarom vragen wij jullie weer? Hebt U iets voor dat goede doel, dat van alles mag zijn: van een knuffel tot een fiets, kleding, dekens, bestek (kortom bijna alles)  laat 't dan even weten aan Jo, die neemt contact op en een van hen komt 't ophalen. Adres: Jo Versteegen, Lindenstraat 29, 6086CL NEER. Tel.0475-594414.

Mailadres: 6086CL9@hetnet.nl 
De organisatie wil verder nog eens extra bedanken: Dhr. Erik Moonen in Baexem voor het steeds lenen van de aanhanger, de volgende fietsenhandelaren Peeters, Horn; Beurskens, Haelen en Versteegen, Heythuysen voor het beschikbaar stellen van fietsen. Fanfare de Eendracht Neer, heeft ook meerdere fietsen beschikbaar gesteld. Verder ook nog hartelijk dank aan de vele particulieren, die ook op allerlei manieren iets beschikbaar hebben gesteld. Echt! Hartelijke dank! 

 

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=