BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 08 31 01 Ger Bex, Nunhem.       W.S.V. Hanssum in Neer! De Jachthaven.

 

G. Bex zond mij deze mooie foto, van onze jachthaven op Hanssum. Hij was wel minimaal met gegevens die er eigenlijk bij horen. Jammer!  Bij zo'n foto moet men toch een prachtig verhaaltje kunnen schrijven. Bijvoorbeeld: waar komen in een keer al die passanten (zie zijn tekst) vandaan? Wanneer was het? Op zaterdag 29 of zondag 30 augustus 2009? Gebeurd dat regelmatig? Het waarom? Hoeveel boten kunnen er in totaal aanleggen in onze haven en hoeveel waren er nu? Enz. Daar moet toch meer over te vertellen zijn!

 

 

Ger schreef bij deze foto: Haven Neer vol met passanten. gr G  Bex.

 

Dat is toch te begrijpen, dat dat eigenlijk te weinig is! Dat G, Ger zou zijn kon ik aan zijn mailadres zien. Maar eigenlijk zegt mij dat op dit moment niets. Misschien als Ger zich echt bekend maakt, dat ik zal moeten zeggen? Dat mij dat niet ingevallen is, dat jij dat bent!

Dit geschrevene was nog niet goed en wel op papier gezet, toen er een mail van Harrie Roumen binnen kwam. Harrie ken ik wel, altijd veel contact mee gehad en die schreef:

Hier een foto van de haven van WSV Hanssum, waar op dat moment 32 boten (passanten) neergestreken waren. Ze moesten dan ook met  3 en 4 boten naast elkaar liggen. Deze boten uit de mooie plaats Stevensweert waar men ook dacht, we gaan  “Gaer nao Naer” .

Zo is ook bij de watersporters en ook bij de Campers, Neer als een zeer geliefde plaats bekend.

Groeten van Harrie Roumen. De foto is gemaakt door Ger Bex.

 

Kijk dit maakt alles al een stuk duidelijker. Als iemand er nog iets meer over wil vertellen? Niet te lang wachten met inzenden. Wel wil ik de inzenders aan en voor deze rubriek verzoeken: maak je s.v.p. duidelijk bekend, want het is altijd zo, dat ik moet weten wie de inzender is. Het is mij te riskant om alles zomaar te plaatsen!

 

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=