BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 07 12 01 Geert Stevens, Hamont-Achel. Een echte fotosite laat van zich horen. Geert Stevens.

 

 

Deze prachtige emotie-foto heb ik genomen van de site van "Ut klikt" van Geert Stevens. Ze is door Gerard genomen, tijdens de kaveling voor het OLS te Neer. Geert scheef mij vandaag twee mails, die ik hieronder plaats:

Dag Piet, door het plaatsen van  link naar onze fotowebsite UTKLIKT lopen de kijkcijfers als een trein! Bedankt hiervoor. Je mag gerust melden dat we voor de verenigingen die graag een foto bemachtigen dit gratis kan na een mailtje naar mij : geert@utklikt.com. Ze krijgen dan de gevraagde foto's om te gebruiken op hun website mits vermelding  van  onze  naam.

Groetjes, Geert Stevens, Utklikt, Hamont-Achel.

 

Dag Piet, ik heb vandaag even de tijd gehad om je website te bekijken en het is lovenwaardig dat je dit allemaal doet om het leven in Neer in beeld te brengen.
Ik als buitenstaander vind er mijn weg goed in terug. Gefeliciteerd.
Wij hebben iets gelijkaardig en meer en meer dorpen volgen dit voorbeeld: hier kan je een kijkje nemen http://www.internetgazet.be/hamont-achel.aspx
De mensen hebben meer aandacht voor dit soort websites dan voor de kranten omdat dat ze op zoek zijn naar iets uit de buurt. Tegenwoordig wordt er minder samengekomen en hangen ze liever voor de TV  of computer.
Nog veel succes met je website.
We komen met de fotogroep zeker nog eens langs in Neer want jullie gemeenschap heeft ons zeer aangenaam verrast tijdens het OLS. (gastvrijheid staat hoog in het vaandel geschreven in Neer)
Geert Stevens, Hamont-Achel.

 

Door "hier" te klikken komt U op die site van Geert Stevens, Utklikt uit Hamont-Achel, daar staan zeer veel en mooie foto's op. Zeker van ons OLS-feest!

       =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=