BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 07 02 01 John Stoffels, Neer.  De muziek tijdens de Motor-run van 25-6-2009.

 

 

 

Dinsdag 30 juni 2009 plaatste ik al enkele foto's van de Motor-run van j.l. zaterdag. Daarop reageerde John Stoffels met ook nog enkele foto's. John schreef mij:

Tijdens de afgelopen zaterdag gehouden Motor Run van St. Josef (tegenwoordig Stichting Daelzicht) waren De Betsy Bikers niet de enige Neerse inbreng.
Onze band 'Beer Boogie Baer' speelde voor de zesde keer voor de bikers, bezoekers en uiteraard voor de bewoners. Wij als muzikanten vinden deze optredens telkens weer de leukste om te doen, vooral de interactie met de bewoners is super. Ze mogen altijd bij ons op de buhne meedoen en als ze een instrument hebben, maken we altijd tijd om dezen op de buhne te laten spelen. Zaterdag bestond Beer Boogie Baer voor de eerste keer in hun lange bestaan uit louter Neerse muzikanten. John Nijsen (Lung Juhn) viel in voor onze trompetist uit Swalmen en ook ons erelid Kay Wijers was weer van de partij. Voor ons was deze eerste keer met louter (oud) Neeraren een unicum en zeer zeker voor herhaling vatbaar. Hierbij enkele foto's van het optreden. Groeten, John Stoffels

 

                =+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=