BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 06 21 01 Ronald Geeven, Wijk bij Duurstede.   Reclame voor het OLS in Nieuwegein!

 

Het OLS staat te gebeuren, donderdag is al het Kinderfeest en 5 juli het Grootfeest. Van overal krijgen wij hier in "NAER" bijval, zo zond gisteravond oud Neerenaar Ronald Geeven mij deze foto's en een bericht. Zeer goede, mooie geste!

 

 

 

 

Hij Schreef hierbij: Al geruime tijd ben ik als horeca/cateringmanager werkzaam in het westen/midden van ons land. In het kader van diverse themadagen op mijn locatie leek het mij leuk om in deze OLS tijd een Limburgse schuttersdag te organiseren.
Het restaurant bij Aegon Nieuwegein, waar ik verantwoordelijk ben voor alle horecazaken, krijgt dagelijks plus minus 260 gasten op lunch visite. 
Door het jaar heen organiseren we verschillende thema dagen en nu was het dus mijn beurt om wat leuks te organiseren. Op de tafels in het restaurant lagen verschillende OLS flyers en als achtergrond muziek hadden we schuttersmuziek. Op het menu stonden diverse gerechten met Limburgse asperges, friet Limburgse stoofvlees en broodje gemarineerde speklap (Deze twee gerechten/combinaties kent men niet in het westen van het land) Zelf stond ik met een “amuse” hapje in mijn uniform (van de Bussen-Schutten) bij de entree. Dit hapje was een sneetje roggebrood met zure zult. (Ook dat kent men in het westen van het land niet) Helaas waren er door het mooie weer op die dag (woensdag 17 juni 2009) veel mensen die vrij waren en viel de opkomst wat tegen. Maar toch waren er ruim 200 gasten op lunch visite geweest. De reacties waren allemaal erg leuk en positief. Er waren zelfs gasten die de OLS flyer meenamen en wellicht naar het OLS komen.
Bijgevoegd een paar foto’s die van mij zijn genomen bij openingstijd van het restaurant.
Het was leuk om te doen en ik ben er erg trots op om Neer in het Utrechtse Nieuwegein en omstreken en met name het schutterswezen/OLS te kunnen promoten. 
Het is misschien leuk om deze te plaatsen bij een of andere rubriek. 
Met vriendelijke groet, Ronald Geeven. (Zoon van Marijke en Piet Peeters van de Bergerpoort en geboren in de Gastronoom in 1977)(Toen in eigendom van Chris en Marijke Geeven)
IJsselsteen 19,
3961 GA WIJK BIJ DUURSTEDE.
TEL.: 0343-571602.

 

=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=