BEZOEKERS SCHRIJVEN!

Link naar "Bezoekers schrijven" van eerder!

2009 06 16 01 Sophia Willemsen, Neer.    Dank, dank, grote dank aan het Oranje Fonds!

 

 

 

 

Sophia schreef: 

Oranje Fonds kent een bijdrage van € 1250.00 toe aan Peuterspeelzaal Sjanulke in Neer.

Peuterspeelzaal Sjanulke in Neer heeft van het Oranje Fonds een bijdrage ontvangen van € 1250.00 om  speelgoed en ontwikkelingsmateriaal aan te schaffen voor de peuters in de leeftijd van 2 tot 2.5 jaar en voor de peuters in de leeftijd van  3.5 jaar tot 4 jaar.

Peuters vanaf 2 jaar kunnen de peuterspeelzaal bezoeken, dit was voorheen 2.5 jaar. Voor deze leeftijdsgroep is het heel belangrijk om aan hun speelbehoeften te voldoen en hen zo een goede start te geven waardoor zij goede ontplooiingskansen krijgen en zich snel “thuis“ voelen.

Voor de oudere peuters van 3.5  tot 4 jaar is er een apart programma. Gedurende 1 dagdeel  per week krijgen de peuters activiteiten aangeboden waarbij de voorbereiding op de basisschool centraal staat. Peuterspeelzaal Sjanulke heeft nu dankzij het Oranje Fonds de gelegenheid te voldoen aan de speel– en ontwikkelingsbehoeften van deze 2 groepen peuters.    

Het Oranje Fonds is het grootste, nationale fonds op sociaal gebied.

Per jaar besteedt het ongeveer € 22 miljoen aan organisaties die een betrokken samenleving bevorderen in Nederland, op Aruba en de Nederlandse Antillen. Door deze bijdragen ontmoeten mensen elkaar of vinden zij een nieuwe plaats in de samenleving. Het Oranje Fonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij en de Lotto. De Prins van Oranje en Prinses Maxima zijn beschermpaar van het Oranje Fonds.

 

Oranje Fonds bedankt namens de peuters, leidsters en bestuur van Peuterspeelzaal Sjanulke!


=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=